8. november 2011

“En mand omgivet af revolutionær mystik”, lød det på TV2 om en kommunistisk massemorder

Den verdenskendte terrorist kaldet ‘Sjakalen’ er i disse dage for retten i Paris, hvor han er sigtet for en række terrorangreb, herunder bombningen af et fransk højhastighedstog på vej til Paris, nytårsaftensdag 1983. Tre civile døde, og endnu flere såredes alene ved denne aktion.

TV2 Online fortæller om Sjakalens danske kæreste Inger Weile, og udskriver totalt det ideologiske aspekt, hvis man ser bort fra omtalen af ham som værende “en mand omgivet af revolutionær mystik”. Kommunistisk massemorder er vel det der dækker bedst.

Et andet indslag på TV2 om retsagen, underspiller på samme måde Sjakalens gerninger, med omtale af ham som en mand der “huskes af mange med lige dele afsky og fascination”.

(Syd for Lyon, 31. december 1983)

Sjakalen, der også kalder sig ‘Carlos’, er født i Venezuela i 1947, og hedder i virkeligheden Ilich Ramirez Sanchez. Hans far var marxist, og ligesom sine to brødre (Vladimir, Ilich, Lenin) er han opkaldt efter Lenin. Allerede som 12-årig meldte Ilich sig ind i det lokale kommunistparti, senere tilsluttede han sig den palæstinensiske terrororganisation PFLP, der gav ham våbentræning.

Første aktion fandt sted i 1973, da han forsøgte at likvidere en jødisk forretningsmand, der dog overlevede et skud fra klods hold. Senere fulgte adskillige aktioner med flere hundrede civile ofre.

(Ilich Ramirez Sanchez og bogen L’islam révolutionnaire, 2003)

I 1994 blev han anholdt i Sudan, og har siden siddet fængslet i Frankrig, hvor han afsoner flere livstidsdomme. Tilbage i 2001 konverterede han til Islam, og et par år senere udgave han bogen ‘Revolutionary Islam’, hvori han forsvarede vold i klassekampens navn, og udtrykte støtte til Osama bin Laden. Kun Islam havde efter hans mening, potentiale til at besejre kapitalismen.

(Salon, 8. november 2011: Chavez: Venezuela Watching Carlos The Jackal Case)

“Chavez has previously praised the Venezuelan, whose real name is Ilich Ramirez Sanchez, as a “revolutionary fighter” and has said he doesn’t view him as a terrorist. … Chavez spoke shortly after dozens of Ramirez’s supporters protested in a Caracas plaza, chanting: “He’s not a terrorist! He’s a communist!”

The demonstrators, including Venezuelan Communist Party activists, held signs reading “Freedom for Carlos.””

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/31156/trackback

12 Comments »

 1. Som andre terroristsvin, fortjener han kun døden. At han har konverteret til forbryderorganisationen, siger en del om både han og den.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2011 @ 21:17

 2. I 1966 var Havana vært for Tri-Continental Conferencen, et verdensomspændende konvent for guerillaer og terrorister. Her lovede Castro under ed at hjælpe enhver gruppe der hævdede at kæmpe mod “kolonialisme, neokolonialisme og imperialisme”

  “Imperialisterne skal føle sig som et jaget dyr hvor end de befinder sig,” lød Che Guevaras budskab på konferencen. “Vi vil bringe krigen til selve imperialisternes hjem, til hans arbejdspladser og rekreative områder. Således vil vi ødelægge ham,” fortsatte budskabet.

  “Vi skal holde vort had imod dem levende og piske det op til heftige udbrud! Disse hyæner er klar til udslettelse. Hadet er det centrale element i vor kamp!.. Had der er uforsonlig…Had så voldeligt at det fører et menneske udover hans naturlige grænser, og gør ham til en voldelig og koldblodig dræbermaskine. Vi forkaster enhver fredelig tilgang. Volden er uundgåelig. For at skabe socialismen skal der flyde floder af blod.”

  Som tilhørere, og formodentlig, med i det gungrende bifald der fulgte efter Guevaras budskab var Abu Ammar, senere kendt som Yassir Arafat, og Illich Ramirez Sanchez (“Carlos, Sjakalen”)

  Ja, tag den! Sikken en oplæring han fik! Fatter ikke at nogen rejser til Cuba på ‘ferie’og dermed støtter et gennemført betændt ondt regime.

  Kommentar by synopsis-olsen — 8. november 2011 @ 22:54

 3. “For at skabe socialismen skal der flyde floder af blod.” Geuvara var da vist noget så sjældent som en ærlig socialist.

  Kommentar by Dog of God — 9. november 2011 @ 06:02

 4. Det sørgelige er, Castro var slet ikke kommunist, men blev det, fordi USA stædig holdt fast på deres “røvhul” Batista.

  Lenin opsøgte en amerikansk diplomat i Sveits. Før revolutionen. USA og Rusland var gode venner. Rusland havde faktisk land helt ned til Californien, men trak sig tilbage og endte med at overdrage Alaska til USA. Hvorefter der blev fundet guld.

  Så Lenin ønskede USA’s opbakning, men diplomaten (agenten! kan ikke huske hans navn, men han fik senere en høj post) havde ikke tid. Han skulle spille tennis.

  Det var en fejlvurdering. Dagen efter sad Lenin i toget hjem til Rusland.

  Det pudsige med Castro. Mens han leverede de taler, havde han militærstyrker i Afrika. For at dæmme op for den kinesiske indflydelse

  Kommentar by tavsen — 9. november 2011 @ 07:29

 5. Tavsen – spændende oplysninger du kommer med. De er med til at bekræfte at verdensbegivenhederne, og dermed skæbnen for millioner ofte afgøres ved de rene tilfældigheder, og ikke så meget gennem snedigt konstruerede planer.

  Uden tvivl var Batista et røvhul som du skriver, som de fleste ledere også i latinamerikanske lande var, og stadig er det. Dog havde den cubanske arbejder og bonde det væsentligt bedre under hans styre end da Castro kom til. Bemærkelsesværdigt er det også, at det var arbejdernes fagforeninger, der havde fået forhandlet sig frem til lønninger som lå over det som blev givet i f.eks. Østrig og Japan, og så bondestanden der kæmpede mest ihærdigt mod den ‘frelse’ som Castro tilbød. Børnedødeligheden på Cuba dengang var langt bedre end f.eks. i Europa.

  Så kommer straks argumentet med US blokaden som årsag til elendigheden der fulgte. Men Sovjetunionen var i tre årtier tvunget til at pumpe det der svarer til næsten 10 Marshall planer ind i Cuba. Cuba i dag har snydt og bedraget banker rundt om i verden og betaler ikke af på sin gæld. Europa kunne rejse sig med langt færre midler fra US, men grundet hele den kommunistiske ide vil det aldrig kunne lade sig gøre uanset hvor megen hjælp der ydes – det er selve systemet der er gennemført defekt.

  Kommentar by synopsis-olsen — 9. november 2011 @ 08:40

 6. synopsis-olsen

  jeg kan ikke huske, hvor jeg læste det om Lenin.

  måske i John Reed 10 dage der rystede verden ??

  men jeg var næsten sikker på, den amerikanske diplomat i Sveits var Dulles.

  Nu har jeg fundet det. Der er selvfølgelig en mere diplomatisk udlægning

  http://en.wikipedia.org/wiki/Allen_Welsh_Dulles Dulles graduated from Princeton University, and entered the diplomatic service in 1916. When Dulles was serving in Switzerland, he was responsible for reviewing and rejecting Vladimir Lenin’s application for a visa to the United States…

  Batista is an asshole, but he is our asshole. Var udtalelsen, men den er svær at finde.

  http://www.historyofcuba.com/history/time/timetbl3b.htm October 31. 1958 U.S. Secretary of State John Foster Dulles and his wife dine with the Cuban Ambassador at the Cuban Embassy in Washington to commemorate Teddy Roosevelt (who refused to allow the Cuban liberating army from entering Santiago in 1898)…..

  December 9. In Havana, William D. Pawley meets with Batista for 3 hours, offering that the dictator retire to his home in Daytona Beach, Florida. Batista declines…..

  Kommentar by tavsen — 9. november 2011 @ 12:41

 7. Venstrefløjen og dens medier DR/TV2 dyrker blod offereret i en kult, hvor offerets blod viser, at socialismen er sand!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. november 2011 @ 16:15

 8. Jeg synes også, det er sjovt at se ting springe i luften. Men der er noget galt i at blande mennesker ind i det.

  Faktisk har jeg aldrig forstået, hvad Carlos ville med sine myrderier. Hvem kan forklare?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 9. november 2011 @ 21:50

 9. Interessant:

  Det er ikke terrorisme – det er kommunisme!

  Generende at kommunisme stadig betragtes som en legitim politisk ideologi…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 10. november 2011 @ 09:21

 10. ->Henrik R Clausen. Carlos myrderier. Det betydningsbærende i socialismens røde faner og dyrkelsen af den røde farve er indlysende: Venstrefløjen dyrker blod offereret i en kult. Der skal hele tiden flyde blod for at forene kultens medlemmer.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. november 2011 @ 11:49

 11. “En mand omgivet af revolutionær mystik” hvorfor ikke også omtale Anders Behring Breivik på den måde? Nåh nej, han er ikke venstreorienteret, etnisk og bøsse!

  Kommentar by Viking — 10. november 2011 @ 15:29

 12. Interessant at se endnu et eksempel paa en venstre-tosse, som ender op med at tilbede sharia’en. Der er meget kort fra socialisme-extreme til jihadismen…meget kort afstand.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 10. november 2011 @ 16:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper