17. november 2011

Religionsforsker Tim Jensen overvejer at konvertere til Islam: “allahu akbar – tak for i dag”

Læserbrev af en Ivan Larsen i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Muhammed – den nye Stalin
I forbindelse med en i øvrigt glimrende ”Religionernes dag”, som elever og lærere med religion på skemaet holdt på gymnasiet i Svendborg tirsdag 15. november, var studieleder på Institut for religionsstudier på Syddansk Universitet Tim Jensen inviteret til at afholde det afsluttende et-times foredrag for alle.

Han forklarede aspekter om forskning i religion og redegjorde for videnskabsteoretiske og akademiske tilgange til stoffet. Gjorde en del ud af at pointere, at man skal forholde sig neutralt og objektivt, når man beskæftiger sig med disse ting.

Dette til trods drejede hans foredrag, efterhånden som det skred frem, over i mere og mere politiserende og subjektive betragtninger, hvor budskabet tydeligt var, at kristendom er noget bras, hvorimod islam faktisk har nogle spændende ting at byde på. Undervejs var der blandt meget andet også lidt verbale tæsk til politikeren Naser Khader.

Hånede ham som ”en tyk mand, der betragtes som en ringe muslim i brede muslimske kredse”. Hen i mod slutningen betroede han os tilhørere, med en fortrolighedsdæmpet stemmeføring, at han opfatter sig selv som ikke-troende, men kunne alligevel engang godt overveje at blive muslim.

Sidst på foredraget fortalte han malende om muslimernes Mekkavalfart. Sammenlignede deres rituelle stenkast mod en stenstøtte med samfundsmæssigt revolutionære situationer, hvor tyranner bliver omstyrtet. Sluttede med et ”allahu akbar – tak for i dag”.

Tænkte lidt gysende efter foredraget på, at man tidligere har hørt om personer fra den gamle stalinistiske venstrefløj, som har fundet en ny autoritet i Muhammed.

Oploadet Kl. 16:03 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/31472/trackback

24 Comments »

 1. Tak for kaffe !

  Det har altid undret mig at voksne mennesker kan tage religion alvorligt!

  Det giver ingen mening i vores tid. Dog skal det siges at jeg til dels forstår at lettere ustabile eksistenser kan finde glæde og trøst i en fantasiven, men at deres fantasivenner bør, til vores fælles bedste, holdes hjemme i ens eget hjem.

  Af alle sindssyge religioner er islam dog nok den mest sindssyge.

  Kommentar by Santor — 17. november 2011 @ 16:24

 2. Angående Tim Jensens evt. konvertering til islam er hvad man kunne vente af manden .

  Gennem hans TV-optrædender og hans skriverier mener jeg har dette har kunnet spores.

  Faktisk har jeg delvist troet han allerede var konverteret – ligesom jeg også har haft Bæk Simonsen i tankerne som konverteret til islam.

  Nå, dem om det blot de lader os andre i fred med deres da`wa – for den gider jeg sågu ikke !

  Kommentar by Vivi Andersen — 17. november 2011 @ 16:49

 3. Tim Jensen – så konvertér da din nar!

  Kommentar by Johnson — 17. november 2011 @ 17:00

 4. Kender hans skriblerier. Psykopat er det bedste ord jeg kan finde. Det viser sig mere og mere, at Danmark er et vidunderligt land for Islam at invadere. Nu venter vi kun på at hele redaktionen på Politiken også indmelder sig i djævlereligionen. Hold da kæft en udvikling.

  Kommentar by machiavelli — 17. november 2011 @ 17:22

 5. Hvis denne Tim Jensen var seriøs religionsforsker, så ville han også kende til de problemer i koranen, som klart og tydeligt viser, at islam er en fup-religion opfundet af Muhammed.

  F.eks. forveksler koranen jomfru Maria med Miriam (Moses’ søster). Muhammed har simpelthen troet, at de var én og samme person, selv om de levede ca. 1300 år forskudt. Hvorfor troede Muhammed dette? Fordi de begge hedder Miriam på arabisk.

  Sådanne fejl harmonerer ikke ret godt med islams grundpåstand om at koranen er allahs perfekte og perfekt bevarede ord. For en alvidende gud kan vel nok kende forskel på mennesker, selv om de tilfældigvis har det samme navn.

  Sådan noget ville denne Tim Jensen også vide, hvis han var seriøs, og derfor giver jeg ikke to flade ører for hans snak. Han skal være velkommen til at konvertere til islam. Så har han i hvert fald endegyldigt bevist, at han er dummere end en dør. For som religionsforsker har han alle muligheder for at identificere fejlene i islam.

  Kommentar by Vest — 17. november 2011 @ 17:36

 6. Folk må tro på hvad de vil, og de må konvertere til hvad de vil, problemet er at muslimer ikke må konvertere, så det er kun muligt at konvertere til islam ikke fra islam!

  Kommentar by Grisling — 17. november 2011 @ 17:37

 7. @ Grisling

  Nej da, det kan sagtens lade sig gøre at konvertere væk fra islam.
  Der er bare en pris: Døden.

  Jeg har faktisk hørt flere muslimer omtale dette som noget enormt positiv. De ser det som en hjælp mod at man i et svagt øjeblik kommer til at træffe en “dårlig” beslutning. Så tænker man lige “forresten har jeg vist alligevel ikke lyst til at dø”, og dropper man idéen om at forlade islam. Ja ja, de har jo tænkt på det hele, de kære muslimer.

  Kommentar by Vest — 17. november 2011 @ 19:11

 8. Han virkede ellers ganske beruset da han kom med et surt tilråb til Farshad Kholghi under et møde i forfatterforeningen i februar 2008. Men når hardcore kriminelle gerne konverterer til islam under fængselsophold, hvorfor så ikke den sureste mand i den akademiske verden?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 17. november 2011 @ 19:59

 9. “..personer fra den gamle stalinistiske venstrefløj, som har fundet en ny autoritet i Muhammed.”

  Een gang en nyttig idiot altid en nyttig idiot. Om det er for Marx eller Allah er ligemeget. Det eneste konstante i deres liv er, at de er idioter.

  Kommentar by marius — 17. november 2011 @ 21:16

 10. Hmm, jeg troede ellers, at den der lallenaive og ignorante
  PK-storbytosse var konverteret til den fascistiske balladereligion
  for længe siden ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 17. november 2011 @ 21:40

 11. Og dermed burde hans troværdighed som “ekspert” vel næsten være manet i jorden, ikke? Men lur mig om den danske presse stadig kan bruge ham.

  Jeg kan ikke bebrejde Tim Jensen; han skylder ikke mig noget (omend SDU nok skylder en forklaring på hvordan han stadig kan være ansat). De “journalister” der fremfører ham som ekspert derimod, de lyver mig lige op i ansigtet og for DDRs “journalisters” vedkommende endda mens jeg er tvunget til at betale deres løn.

  Kommentar by Vagn Henning — 17. november 2011 @ 23:03

 12. Spændene, underholdende, tragikomisk.

  Lad dem endelig konvertere, også den katamistiske Bæk Simonsen, så de kan gå rundt i deres egne kredse og forpeste luften mens de forkynder budskabet, profeten og hans hest Burak. (det var nok en pony)

  Der er et eller “billigt”, vulgært og useriøst over disse nyttige idioter der kræver totalitære regimer mens de forkaster den verden de lever rigt og frit i. Forfængeligheden hos de gode er uendelig.

  Kommentar by DanskeriTN — 17. november 2011 @ 23:15

 13. Når nu den Erasmus overstuderede stenings tyder tom…øh, tim jensen kan fremfører sit sludder og vrøvl, så har jeg ikke særlig svært ved at tyde ham, jeg kan nemlig tydeligt se hans aura og den er som en mørk turban og i højre side en sort kugleformet bombelignende aftegning og ude i venstre side en ren hvid sky, med noget gult i midten, nærmest som et spejlæg!
  Så hvis nogen tror de ser en meget, meget vred tom…øh, tim jensen mandsling med en sort tordensky svævende over sig, så passer det ikke, det er bare mandslingens noget afslørende aura som kan ses.

  Kommentar by li — 17. november 2011 @ 23:33

 14. Jeg føler mig nærmest som en profet. Har netop skrevet om dette fænomen vi her oplever: den danske elite der konverterer til islam. Alene af den grund, at de godt kan se hvad vej vinden blæser. At de så pakker det ind i kristendomskritik og islambeundring er underordnet.

  Carsten Jensen har atter været ude i et hadefuldt angreb på de hjerteløse borgerlige. Han er også oplagt materiale til en konvertering. Tror personligt, at han kommer til at slå ihjel en dag, deltage i jihad, han har det lissom i sig. Hans konstante dehumanisering af de borgerlige får advarselslamperne til at blinke. Pas på den mand!

  Kommentar by Frank P — 18. november 2011 @ 00:30

 15. #12 Nok snarere en karussel- eller en gyngehest på speed, når man
  ser på det totale fravær af rationelt indhold i M’s mange komplet vanvttige åbenbaringer :D

  Kommentar by Bjovulf — 18. november 2011 @ 03:31

 16. 15, Bjovulf.

  Efter sigende var han epileptisk, derfor den intense nærhed til levende vrangforestillinger: (de er åbenbart smitsomme ud i fremtiden, det må være verdens farligste sygdom)

  “Byzantine Christian historian Theophanes claimed Muhammad had epilepsy. Many modern historians reject this and consider it only to have been slanderous propaganda by Theophanes; though some researchers consider temporal lobe epilepsy to be a possible cause of his inspirational revelations.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_with_epilepsy

  alla være priset, “profeten” var ikke helt rask i hovedet.

  Kommentar by DanskeriTN — 18. november 2011 @ 04:22

 17. Tim Jensen studieleder på Institut for religionsstudier på Syddansk Universitet bør landsforvises.

  Kommentar by Nielsen — 18. november 2011 @ 04:32

 18. Det her er et alvorligt problem for Undervisnings-ministeriet. Kai Sørlanders bog “Den demokratiske forpligtelse” burde være filosofisk propædeutik for første år studerende. Så undgik vi floppere i forsknings-miljøet.

  Kommentar by Tim Pallis — 18. november 2011 @ 09:46

 19. Tyskere konverterer spontant til islam: http://islamversuseurope.blogspot.com/2011/11/germans-spontaneously-convert-to-islam.html

  Kommentar by Frank P — 18. november 2011 @ 10:46

 20. 14.Frank P.

  Præcist : ikke-muslimer konvertere fordi de MENER at kunne fornemme hvilken retning samfundet driver.

  At de så ikke helt usandsynligt tager fejl ser de ikke som problematisk,
  næe det ville for dem være værre om de ikke red med på bølgen af ” fremsynede” ( idioter).

  Carsten Jensen er blot en kolerisk type – men det er ikke til at vide hvad han kan finde på i et kolerisk udbrud.

  Kommentar by Vivi Andersen — 19. november 2011 @ 08:04

 21. #16

  Ja, det har jeg også set eller hørt et eller andet sted, at nogle læger og andre videnskabsfolk har udledt af hans mange åbenbaringer og beskrivelserne af hans opførsel i den sammenhæng. Det er sgu da helt utroligt, at vi stadig skal trækkes med konsekvenserne af hans sygdom og vanvidsrablerier næsten 1400 år senere.

  Verdenshistorien havde unægteligt set helt anderledes ud, hvis ellers bare en enkelt løbsk dromedar havde kendt sin besøgelsestid lidt bedre dengang :)

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2011 @ 16:56

 22. #19 Ja, de tyskere kan nemlig bare det der med kvantespring :D

  Jeg føler mig sgu snart hensat til at være ufrivillig deltager i en moderne live-optsætning af den berømte amerikanske Sci-Fi-gyser “Invasion of the Body Snatchers” fra 50’erne, når man gang på gang overværer, hvordan ellers intelligente og højtuddannede mennesker, som burde være i stand til at tænke selv – i hvert fald til en hvis grad ;-) – gang på gang falder for vrøvlet og for de evindelige påstande fra muslimerne om at være krænket mindst 3 gange om ugen
  og i øvrigt har travlt med at lægge sig på maven for ikke at sige noget, der msåke kunne støde de hypersensensible og letbevægelige islamister / muslimer.

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2011 @ 17:06

 23. Trailer for “Invasion of the Body Snatchers” (1956)
  http://www.youtube.com/watch?v=WFnSxeDfENk

  En meget uhyggelig film ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2011 @ 17:14

 24. Flere og flere venstreorienterede konverterer til islam. De elsker sandsynligvis islams voldspotentiale. Disse konvertitter kommer til at stå på den anden side, hvis vi ender med borgerkrig.

  Kommentar by 10.30 — 20. november 2011 @ 16:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper