20. november 2011

Gullestrup, lørdag aften: 10-årig pige truet med kniv og udsat for fuldbyrdet voldtægt

Herning Folkeblad fortæller om en uhyggelig historie fra Gullestrup, lidt nord for Herning – 10-årig pige voldtaget i Gullestrup.

Pigen befandt sig på en legeplads i en børnehave i Lyngens Kvarter sammen med en ni-årig veninde, da en indtil videre ukendt mand henvendte sig til pigerne. Han truede dem med en kniv til at følge med. Det lykkedes den ni-årige at stikke af og løbe hjem til sine forældre.

Imens tvang gerningsmanden den 10-årige pige hen i et nærliggende stykke skov… før han blev forstyrret af en bekendt til den 10-årige pige, som ledte efter hende og råbte hendes navn. …

Gerningsmanden bliver beskrevet som værende 16-18 år, afrikansk af udseende og med kort, sort, krøllet hår.”

Tilbage i foråret 2009 var jeg et smut forbi Gullestrup, der i modsætning til lignende ghettoer i Århus og København er placeret midt i naturskønne områder. Trøstesløsheden var dog udtalt.

“Gullestrup har så dårligt et ry. Det her kan kun gøre det værre, siger moderen. – Jeg snakkede i telefon med noget af min familie, som bor i Ikast. Og de sagde, at de ikke ville bo i Gullestrup, om de så fik penge for det, uddyber hun.” (BT, 20. november 2011)

“Familien Nielsens baghave ligger lige op ad den skov, hvor en bare 10-årig pige lørdag aften blev voldtaget. I dag er familien så rystet, at de har forbudt deres 14-årige datter, nogensinde at komme der mere, mens det er mørkt.” (BT, 20. november 2011)

“Jeg synes det er ubehageligt, for jeg har selv børn på 9 og 11 år, og de har faktisk leget med de to børn i går.” (Brian Brund til TV2 Midt/Vest, 20. november 2011)

“Jeg har endda et barnebarn på 9 år… og hvis det er sådan, at hun kommer herud, så tør jeg ikke at lukke hende ud, undtagen at jeg er med hende.” (Annette Jeppesen til TV2 Midt/Vest, 20. november 2011)

Oploadet Kl. 23:43 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/31585/trackback

30 Comments »

 1. Velkommen til Multikultur 2011. “Uld”jyllands ghettoer er hovedsageligt placeret i Gullestrup og Ikast.
  Snak med de lokale og i ved den er helt gal disse steder, ligesom man kan høre det fra folk i interviewet.
  Det vi ser er en DIREKTE konsekvens af venstrefløjens førte politik de sidste 30 år. Hvornår kommer de ud og undskylder og laver selvransagelse?

  Kommentar by tim — 20. november 2011 @ 23:57

 2. Signalamentet af (den formodede) gerningsmand passer meget godt på et fra et voldtætgsforsøg inde i Herning en lørdag aften i slutningen af oktober (dengang havde han heldigvis ikke held af hans syge forhavende..) Ved historien ligger inde på aoh.dk

  Kommentar by Peder Jensen — 21. november 2011 @ 00:07

 3. Aisha var 9 år gammel. Pigen i Gullestrup var 10.
  Ikke-muslimske hunner er altid legalt bytte.

  Så hvad er problemet? set fra en ung muslimsk mands synsvinkel.

  Nej, selvfølgelig kan vi ikke sige med sikkerhed, at han er muslimsk, men jeg er frisk på et væddemål.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. november 2011 @ 00:36

 4. Jeg har siddet og tænkt over hvordan dette kan sammenlignes med etnisk danske voldtægter. Det her er jo afstumpet ud over alle grænser. Men sammenligner vi det med etniske danske voldtægter af børn, hvordan ser billedet så ud?
  Men vigtigst af alt, HVORFOR sker det? Der må være nogen der kan stilles til ansvar, her tænker jeg politikere. Det er et meget ungt barn vi taler om. 10 år, og voldtægt(mangler de specifikke detaljer præcis hvilken form for overgreb).
  Hvis der ikke er nogen der har ansvar som sådan, hvis alle tørrer hænder, er det så ikke en hovedløs indvandring?
  Men det er hvad det er. Hovedløs, og uden fornuft i sidste ende.

  Gad vide om der kommer nogle konsekvenser fremadrettet. Det her hører ingen steder hjemme.
  Men igen jeg mangler lidt sammenligningsgrundlag.

  Kommentar by Endnu en vantro — 21. november 2011 @ 02:10

 5. Det er vel hvad venstrefløjen mener er kultur og samfund berigende :(
  Den slags forbrydelser for mig til at ønske arbejdslejr på livstid til de mest samfundsskadelige. Det ville løse mange af de venstreorienteret og multietniske problemer!

  Kommentar by Viking — 21. november 2011 @ 07:05

 6. Gad vide hvordan avisers og elektroniske mediers forsider havde set ud i dag, hvis offeret havde været muslim. Hvorfor har ikke een eneste lille luset journalist henvendt sig til en af de små lusede politikere. For mig at se har overgrebsmanden politisk og journalistisk opbakning til sin udåd. Ingen synes nemlig at ville gribe ind, og som bekendt:den der tier samtykker.

  Kommentar by morlille — 21. november 2011 @ 07:26

 7. Stakkels pige…. Har forældrene stemt på S/B/SF/Ø har jeg ikke ondt at forældre, tværtimod, så er de medskyldige.
  Men barnet har ikke selv haft et valg…

  Apropos Ikast; når mæglerne fremviser huse i byen fremhæver de, at huset/grunden “ligger i den rigtige del af byen”, underforstået “her er ingen muslimer” – den er hverdagen anno 2011!

  Kommentar by Bjarne P. — 21. november 2011 @ 07:50

 8. Bjarne P.

  “Stakkels pige…. Har forældrene stemt på S/B/SF/Ø har jeg ikke ondt at forældre, tværtimod, så er de medskyldige.
  Men barnet har ikke selv haft et valg…”

  Helt enig, men husk at det er det røde stemmekvæg vi her taler om.

  Som bekendt har den røde elite (bl.a. Helle Thorning-Schmidt og Mette Frederiksen) sendt deres børn på privatskole således at risikoen for kulturberigelse er mindsket. Desuden tager de andre forholdsregler således at de kun kommer i kontakt med ufarlige flinke indvandrere såsom kirkeministeren og lignende.

  Derfor kan den røde elite uanfægtet fortsætte uden kvaler. Ofrene bliver den almindelige dansker igen igen igen, hvadenten der er tale om det røde stemmekvæg eller de fortvivlede blå.

  Kommentar by Sigwar — 21. november 2011 @ 08:59

 9. morlille: “Gad vide hvordan avisers og elektroniske mediers forsider havde set ud i dag, hvis offeret havde været muslim.”

  I går aftes berettede TV avisen om overfaldsvoldtægterne i Norge. Ud af de ca. 80 ofre valgte DR en indvandrerpige. Ingen steder i indslaget fremgik det, at indvandrere er gerningsmænd til næsten alle disse voldtægter, men da et offer skulle vises frem, valgte man det formentlig eneste ikke-hvide offer! Det var nok for at “balancere” det efterfølgende indslag, hvor man ikke kunne krybe udenom at offentliggøre signalementet på gerningsmanden af voldtægten på den 10 årige pige; en neger.

  Da man lidt tidligere omtalte de såkaldte “nazimord” i Tyskland, hvor 8 Tyrkere, 1 Græker og en tysk politibetjent var de angivelige ofre, interviewede DDR-TV en kommunistisk Jøde, Jerzy Montag, fordi han stod på en liste med ca. 80 navne som angiveligt blev fundet under opklaringsarbejdet. Hvor er det dog gennemskueligt, og hvor er det kriminelt.

  Budskabet er klart; indfødte hvide mennesker er kun interessante når de (muligvis) er gerningsmænd, mens farvede indvandrere og kommunistiske Jøder er ofrene.

  Når man en dag finder det efterlyste dyr, vil resultatet formentlig være at der organiseres et fakkeltog mod racisme.

  Kommentar by Balder — 21. november 2011 @ 09:59

 10. 8.Sigwar

  Nu vi taler om de røde, men de blå er sgu da medskyldige al den stund de ikke fik sat stop for yderligere indvandringer hertil fra de arabisk-islamiske lande, ligesom de heller ikke fik sat noget igang i retning af repatrieringer !

  INGEN er efterhånden uden skyld – eller lad mig sige det sådan : alle er vi efterhånden medvirkende!

  For vi kunne for længe siden have gjort vores politikere opmærksomme på, at vi IKKE ville mere af ovennævnte- bl.a. ved at nægte at stemme på de samme politikere, ved at skrive og tale MEGET mere end vi har gjort, lavet protestaktioner, samlet underskrifter og hvad ved jeg.

  Personligt tror jeg det ikke har kunnet lade sig gøre fordi vi som befolkning ikke har kunnet finde sammen om at gøre et og andet.

  Det er ikke fordi der herude i befolkningen har manglet foreninger der har kunnet fortælle om hvad der foregik med os .

  Men et eller andet er der sket med os !

  Jeg tror ikke det er fordi vi er ligeglade, men måske vi har mistet tilliden til politikerne og måske vi er kørt trætte af at bliver ” pisset på ” af både politikerne, som af de muslimske indvandrere + alle andre ude fra kommende, der forsøger at slå plat på det danske samfund og de danske skattebetalere ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 21. november 2011 @ 10:05

 11. Pudsigt at se, EB omtalte den bestialske hændelse som en krænkelse.

  Og så er det ikke så slemt, vel?

  Politiet endervender nu gerningsstedet, hvor pigen blev krænket
  http://ekstrabladet.dk/112/article1661147.ece

  En mand med asiatisk udseende og overskæg må være til at finde i det lille bysamfund
  http://lokalavisen.dk/sexgal-mand-jagter-purunge-piger-/20111116/artikler/111119537/1265

  Kommentar by tavsen — 21. november 2011 @ 10:10

 12. Vælgerne har talt, der ønskedes end ikke en symbolsk grænsekontrol, for slet ikke at nævne en grundig kontrol.
  Naivister overfor realister.
  Åbne grænser, slyngelrettigheder og ophold af dømte uønskede blev og bliver af størstedelen foretrukket fremfor små og store omfattende overvågede afspærrede områder med en væbnet befolkning med indsatsstyrker nær.

  Pas på virkeligheden, Pas på derude, og pas på jer selv.

  Kommentar by Peter Buch — 21. november 2011 @ 12:25

 13. Bjarne P. Iøvrigt sjovt den med ejendomsmæglerne som taler om “den rigtige ende af byen”.

  Fornyligt talte jeg med en fyr som i sluthalvfemserne havde arbejdet med omdeling af reklametryksager (den slags som fylder folks brevkasser på en dum måde). Allerede dengang var der særlige tillæg til omdelerne for at tage ruterne i ghettoerne. Men ingen danskere skulle nyde noget. Ruterne tages idag til skyhøje tillægspriser af muslimske rødder. Og ofte bliver tryksagerne alligevel bare smidt på gaden.

  Gad vide hvad postbudene får i ghettotillæg?

  Kommentar by Sigwar — 21. november 2011 @ 13:47

 14. Hold nu kæft med at give venstrefløjen skylden. Vi har haft blåt styre i 10 år. Så burde det heller ikke være vanskeligere at rette tingene op. Men problemet er, at blå blok er akkurat ligeså inkompetente, når det gælder danskernes sikkerhed og liv og levned, som rød blok.

  Kommentar by 10.30 — 21. november 2011 @ 14:38

 15. Politikere der er så ivrige tilhængere af indvandring bør give danske borgere indsigt i hvilke risici, der følger med indvandring. Bl.a. risici for danske kvinder og piger. Risici for døtre og søstre og mødre.

  Kommentar by Liva — 21. november 2011 @ 15:04

 16. Apropos tilvandret krænkelse af kvinder

  ”Asylsøker (19) siktes for tre voldtekter i Kristiansand
  DNA knytter ham direkte til overgrepene. Ytterligere en gjerningsmann er etterlyst.
  Mannen la igjen DNA-spor etter begge overfallsvoldtektene i Baneheia, og knytter ham dermed direkte til overgrepene.” (Norge 2011)

  H t t p://www.dagbladet.no/2011/11/03/nyheter/innenriks/voldtekt/kristiandsand/18872023/

  ”En ung mand med et “asiatisk” udseende var torsdag på spil i Hareskov-hallens omklædningsrum, hvor han skræmte unge badende piger, og nu viser det sig, at formentlig samme mand torsdag udsatte flere unge piger for lignende krænkelser.” (Værløse-egnen 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/asiatisk-sex-kraenker-fortsaetter-jagt-paa-unge-piger-/20111112/artikler/111119805?ref=eblisterseneste

  ”Han gramser på unge piger. Han blotter sig og onanerer foran dem. Han har overskæg og er asiatisk af udseende.

  (…)

  Tirsdag var manden igen på spil. Politiet modtog klokken 14.50 en anmeldelse fra en kvinde, hvis datter havde set og genkendt sexkrænkeren. Næsten samtidig modtog politiet en anmeldelse om, at manden sad og onanerede på en p-plads ved en rideskole i Hareskovby. Det var en kvinde på 50 år, der opdagede manden og slog alarm. Manden fllygtede i en blå stationcar og var væk, da politiet dukkede op.” (Harreskovby 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/sexgal-mand-jagter-purunge-piger-/20111116/artikler/111119537/1265

  ”Decideret røvhuls-agtig opførsel førte i dag til foreløbigt fire ugers varetægtsfængsling i Københavns Dommervagt.
  Her blev en 30-årig mand med anden etnisk baggrund i dag fremstillet. Manden er sigtet for med en knust flaske at have skåret en 23-årig pige i ansigtet.

  Det skete omkring klokken 06.30 på Lurblæseren i den varme ende af Strøget i København.

  Ifølge sigtelsen var kvindens brøde, at hun flere gange i løbet af aftenen havde afvist den 30-årige.” (København 2011)

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article1656970.ece

  ”Kvinde på 35 år voldtaget af østeuropæer søndag morgen. Kvinden var på vej hjem fra en tur i byen, da hun blev standset af en mand på Kildevej. Han trækker hende ind i en gyde og voldtager hende, oplyser vagtleder Lars Even ved Midt- og Vestjyllands Politi.
  Efter voldtægten tog manden kvindens taske og stak af.” (Ikast 2011)

  H t t p://aoh.dk/artikler/voldtaegt-i-ikast-0

  Kommentar by Liva — 21. november 2011 @ 15:23

 17. Jo mere der kommer af den slags, jo mere racehad vil vi også få.
  Måske har vi allerede haft for lidt?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. november 2011 @ 15:25

 18. Gullestrup har været Herningområdets mest berygtede ghetto i ihvertfald 20 år. Enhver i området har i de tyve år været bekendt med områdets overnormale kriminalitet og den bizare adfærd blandt de unge indvandrere. Området har altså været plaget, også lang tid før Pia K. ødelagde integrationen med sine tone. Så slemt et rygte at idrætsforeninger konsekvent har taget deres forholdsregler når det kom til at møde Gullestrup.
  Gullestrup er indbegrebet af et ghettoområde, blot i mindre målestok end Gellerup og Vollsmose.

  Følgeligt har det også været nærmest umuligt for Herning Kommune at gøre noget ved, selvom der er skudt mange penge i ungdomsprojekter, idrætshal m.m.
  Ingen normale mennesker har villet flytte derud. De senere år er der imidlertid skudt et nyt parcelhusområde op, men byen er nærmest spaltet i to; ghetto’en hvor kun sociale tabere og indvandrerer færdes, og så et velhaverkvarter. Jeg vil tro at de fleste børn fra velhaverparcelkvarteret bliver indskrevet på privatskoler i Herning eller på en af skolerne i nærtliggende Tjørring.

  Men at opklare det skulle være en smal sag; det somaliske miljø (som det jo sandsynligvis drejer sig om) er trods alt ikke større end at en ca. 18 somalier der en given aften befinder sig omkring legepladsen og skoven i ført X farve jakke, og efterfølgende panik umuligt vil kunne holde sig skjult i så lille et miljø. Det forudsætter naturligvis at miljøet aktivt bestræber sig på at finde gerningsmanden.

  Kommentar by Anonym — 21. november 2011 @ 16:39

 19. 18.Anonym

  Mon ikke det er for meget at forvente af det miljø, at de vil bestræbe sig på at finde gerningsmanden og dernæst overlevere ham til eller give politiet besked?

  Kommentar by Vivi Andersen — 21. november 2011 @ 17:12

 20. Synd at forældrene ikke fik fat i ham.

  Kommentar by Goofy — 21. november 2011 @ 17:19

 21. #14 10.30, vi er til dels enige. Blot vi jeg indvende, at den såkaldt “blå” regering de facto består af socialdemokrater.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. november 2011 @ 17:53

 22. >4
  Der må være nogen der kan stilles til ansvar…
  Nu er problemet jo bare, at Pestager Ulykketoft Birthe Weiss, Hans Gammeltoft Hansen samt en meget stor mængde komplet idiotiske folkevalgte islamimportører; overhovedet ikke vil vedkende dem ansvaret for situationen vi står i i dag, med mord, voldtægter, overfald, hærværk, ildspåsættelser og al slags øvrig kriminalitet. De skulle for længst være klare over, at gerningsmændene så godt som altid er muslimer. Alligevel nægter de at være ansvarlige for ulykkerne. Og hævder igen og igen at der slet ikke er nogen problemer og at muslimer ikke er mere kriminelle end almindelige danskere. Løgn er det. Og løjet har de altid gjort.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2011 @ 20:30

 23. @ Morlille – Balder.

  “Gad vide hvordan avisers og elektroniske mediers forsider havde set ud i dag, hvis offeret havde været muslim.”

  Jeg er ikke sikke, men jeg syntes det ligger lidt i teksten at pigen IKKE er Dansk.

  “Den 10-årige pige løb ud fra skoven, hvor en dansk kvinde med en schæferhund hjalp pigen hjem til sin familie. ”

  Det og en artikel hvor det fremgik at “man” ville kastrere gerningsmanden hvis man fik fat på ham syntes jeg indikerer at pigen er af udenlandsk oprindelse.

  Kommentar by Santor — 21. november 2011 @ 20:40

 24. -> Santor

  Enig. Det lyder ikke særligt dansk, omend det selvfølgelig ikke kan udelukkes.

  Kommentar by Kim Møller — 21. november 2011 @ 20:56

 25. Så lige indslag på TV2 News 22:00 nyhederne her mandag 21. november. De havde slæbt en af den eftersøgte Somaliers makkere ind, sammen med makkerens danske arbejdsgiver. Somalieren mente som de nu plejer at vennen var uskyldig. Indslaget gik mest på de fæle racister der nu truede alle Somaliere i området.

  Kommentar by Balder — 21. november 2011 @ 22:17

 26. #23. Santor
  Det får mig til at mindes en episode i Istedgade fra Folkestrejken i 1944.
  En dansk tyskerhåndlanger var blevet isoleret fra sin afdeling og blev overfaldet af en flok københavnere.
  Han blev slæbt ind i et lokale, hvor nogen holdt ham, medens en kvinde kastrerede ham med en brødkniv, hun ville sikre sig, at det afskum ikke kom til at sætte afkom i Verden.
  Sådan er danskerne, når de er blevet tirret længe nok.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. november 2011 @ 22:32

 27. Dansk pige eller ej. Ingen på 10 år fortjener at blive voldtaget.

  Men….
  Hvis en flok hvide danskere fangende negeren og klyngede ham op, ville det være racistisk motiveret overfald og Danmark ville blive bombet og besat af FN.

  Hvis en flok brune danskere fangede negeren og klyngede ham op, ville det være en beklagelig, men forstålig reaktion fra en i forvejen fattig og marginaliseret befolkningsgruppe, der selv er blevet lagt for had af den tidligere regering og den ekstremt racistiske danske højrefløj.

  (sarkasme kan forekomme)

  Kommentar by Tolder — 21. november 2011 @ 23:55

 28. ->23 Gad vide hvorfor det er nødvendigt at skrive ‘en dansk kvinde’, når de fleste andre nyheder er etnisk rensede ?

  ->27 Ja, der er forskel på folk. Læser man aviserne, så er folk i det ramte område helt oppe at køre. Tænk hvis folk var oppe at køre i et typisk dansk parcelhuskvartér over samme episode. Så skulle vi nok se og høre alle de selvgode og politiske korrekte fordømme danskere.

  Kommentar by Boo — 22. november 2011 @ 09:20

 29. […] erkender forsøg på oral/vaginal/anal voldtægt af 10 årig: “Alt er islamistisk hjemme…”, Gullestrup, lørdag aften: 10-årig pige truet med kniv og udsat for fuldbyrdet voldtægt, Voldtægtsdømt somalier genopdraget: Bekrigede kristne der ikke overholdt islamiske krav om […]

  Pingback by Ahmed Mohammed voldtog ti-årig – udvises ikke « Snaphanen — 17. juni 2013 @ 19:46

 30. […] hvor en somalier bortførte en 10-årig dansk pige ved at true hende med en kniv. Herefter voldtog somalieren den lille pige oralt, vaginalt og analt i en nærliggende […]

  Pingback by Stor antiterroraktion i Danmark – adresser ransaget over hele landet – Free Speech Blog — 11. december 2019 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper