21. november 2011

Menighedsrådsformand efter kirke-hærværk: “… det er jo ikke sadan vi har nogen fjender”

For et halvt års tid siden bloggede jeg nogle interessante udtalelser fra en betjent i forbindelse med en biljagt, der endte med anholdelse i Kokkedal, lige bag Egedal Kirke. Fra dagens udgave af Frederiksborg Amts Avis – Hærværksmænd smadrede alter i Egedal Kirke (se evt. online-udgave).

“Kort før klokken 20.30 gik kirkens automatiske alarm, og få øjeblikke senere var vagtselskab og politi på stedet. Her kunne de konstatere, at en række brosten på kirkens areal var gravet op, og kylet igennem ruderne i kirkens facade. Ligeledes har gerningsmændene været inde i kirkens lokaler, og har blandt andet revet udsmykning af kirkens alter.

Selvom det er oplagt at tro, at episoden har et religiøst motiv, så tror Ellen Rosenstand Ladhøj ikke, at det er sådan det hænger sammen…

– Der har været rigtig meget ballade i Kokkedal i den seneste, og det er jo ikke sådan vi har nogen fjender. Jeg tror »bare« der er tale om rigtig grove drengestreger…”

(Se evt. TV2 Lorry, 21. november 2011: Kirke udsat for hærværk)

Oploadet Kl. 22:11 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/31676/trackback

17 Comments »

 1. Hvorfor er der dette TABU? Hvorfor må man ikke snakke om Islam i dette samfund? Vi alle ved den er gal!

  Kommentar by tim — 21. november 2011 @ 22:15

 2. Vi ved også, at muslimerne gør alt for at provokere til borgerkrig.
  Så lad dem dog få den!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. november 2011 @ 22:25

 3. Falkeøje…lets get it on!
  Nu skal børnehaver ikke i kirke længere pga. muslimske forældre, og børnehaven er jo bare en nikkedukke der ikke kan stå op for noget!

  Kommentar by tim — 21. november 2011 @ 22:29

 4. Naiviteten og stupiditeten kender ingen grænser.

  Kommentar by Santor — 21. november 2011 @ 22:30

 5. Vi har været i krig med i-slam i over 1000 år, og på 40 år har vores rablende sindssyge politikere og deres idiotiske vælgere overdraget vores land til døds kulten i-slam, og vi har kun ét parti i Mohammedanmark som vil gøre noget ved det. WE ARE FUCKED.

  Kommentar by Fritz — 22. november 2011 @ 00:05

 6. Dhimmi-regeringen er på islams side. Brothers in Arms. Har noteret mig med stor tilfredshed, at Eurabia forkæmper og islamforkæmper Poul Nyrup Rasmussen har trukket sig tilbage. Han er nok ikke den eneste, der kan se, at pædofetens hadeideologi forpester Eurabia og de røde svinehunde har satset alt på rødt. En nitte af de største, for islams terroryngel har ingen brug for socialist-kommunisterne, når de bliver mange nok. Så er demokratiet dødt og Sharia helvede udbredt. Derfor dumpes den overflødige dødvægt og de røde kommunister må atter sande, at de holdt på den forkerte hest.

  Kommentar by Iznogut — 22. november 2011 @ 00:11

 7. There is an elephant in the room, Ellen Rosenstand!

  Kommentar by Nosferatu — 22. november 2011 @ 07:46

 8. Lad mig iøvrigt minde om at ved de muslimske optøjer i Frankrig for nogle få år siden blev der brændt kirker af.

  Det gik i 2005 bl.a. ud over den katolske kirke i forstaden Romans samt den protestantiske kirke i Meulan.

  Men blev det dækket i MSM? NEJ!

  Kommentar by Sigwar — 22. november 2011 @ 09:10

 9. ” det er jo ikke sådan vi har nogen fjender”

  – Jo, og fjenden hedder islam…

  Kommentar by Jacob Andersen — 22. november 2011 @ 10:16

 10. Muhamedanerne forfølger jo alle kuffars i deres egne lande så man skal jo næsten være socialist og Eurabia forblændet for ikke at tro de ikke også vil gøre det her.

  Nu man er dumme og naive nok til at lukke dem ind!

  Kommentar by J B — 22. november 2011 @ 11:58

 11. Kim…. jeg vil foreslå du lukker for kommentarfelterne fremover. Det bliver stadig vanskeligere for os “mere almindelige” læsere at gå ind på Uriasposten for, at søge vinkler og synspunkter der ikke normalt ses i MSM uden, at blive slået i hartkorn med rabiate mere eller mindre militante antimuslimer. Jeg syntes det er synd for sitet og for din store indsats, som helt sikkert har en eksistensberettigelse i vort berøringsangste samfund.

  Kommentar by Karsten, Objektivist — 22. november 2011 @ 17:49

 12. -> Karsten

  Jeg kan godt følge dig, men husker også de første par år uden kommentarfunktion, hvor det spæde blogland stod på hovedet af hinanden for at kalde mig grimme ting. Med andre ord – jeg tror ikke man kan nå alle, og jeg tror ikke rabiate kommentarer gør hverken fra eller til i det her spil. Hvis Uriaspostens modpoler var reflekterende, så ville de jo heller ikke tørre andres rabiate kommentarer af på dig. I lighed med somaliere, skal du jo heller ikke stå til ansvar for andres holdninger eller gerninger. Kan kun opfordre dig til at skrive anonymt – evt. under et nyt navn.

  Når det er sagt, så har du nok ret i, at kommentarsporet er blevet mindre konstruktivt, og mere larm for larmens skyld.

  Kommentar by Kim Møller — 22. november 2011 @ 18:05

 13. -> Kim

  Jeg sætter stor pris på Uriasposten, som har givet mig mange gode latteranfald :O) Derudover er jeg holdningsmæssigt på linie med flere af kommentatorerne, men Syntes det er ærgerligt, at din og Uriaspostens troværdighed går fløjten på de rabiates alter… Det er jo lige vand på vore fjenders mølle (modkraft, Shansen, islamisterne m. m.fl.)

  “However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results” (Winston Churchill).

  Kommentar by Karsten, Objektivist — 22. november 2011 @ 19:41

 14. Karsten du skal bare skrive dine indlæg. Hvad andre siger, skriver og mener er da ikke afgørende for, hvorvidt du vil ytre dig eller ej, vel? Selv kan jeg ikke sige, at alle mine indlæg højner niveauet på Uriasposten, men det er stærkt værdipolitiske emner, der tages op på bloggen og følgelig vil der forekomme stærkt værdiladede holdningsytringer i kommentarsporet (ingen nævnt ingen glemt, bortset fra undertegnede).

  Gør din pligt Karsten ;-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. november 2011 @ 21:58

 15. :O) will do…

  Kommentar by Karsten, Objektivist — 22. november 2011 @ 22:57

 16. De har nok at slås med i Kokkedal, så at sige.

  “35-årig mand passet op på Kokkedal Station af indvandrergruppe – havde talt med udenlandsk kvinde i toget.” (Kokkedal 2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1200639.ece

  ”En 19-årig kvinde fra Kokkedal blev lørdag eftermiddag overfaldet og frarøvet sine værdier, da hun på Drosselvænget i Kokkedal kort før klokken 14.00 blev overfaldet af en afrikansk udseende mand, oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk” (kokkedal 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/roeveri-afrikaner-overfaldt-ung-kvinde-/20110612/artikler/110619831/1265

  ”Kokkedal: Lørdag ved 18-tiden lykkedes det en 17-årig dreng at slippe fra to mænd, der forsøgte at begå røveri mod ham på stisystemet mellem supermarkedet Nem Super på Drosselvænget i Ullerød og Kokkedal station.

  De to mænd standsede den unge mand og sagde, at han skulle give dem sine penge. Den unge mand reagerede ved at skubbe sig fri, hvorefter han stak af og meldte overfaldet. De to mænd beskrives som mørklødede og mellem 18 og 20 år.” (Kokkedal 2011)

  h t t p://www.sn.dk/17-aarig-dreng-stak-af-fra-to-roevere/Fredensborg/artikel/141815

  ”Blev overdænget med sten og fliser

  Manden kom ved 19-tiden gående med sin hund på Byengen, da en gruppe på cirka fem-seks drenge indvandrerbaggrund pludseligt begyndte at overdænge manden med sten.

  De cirka 15-årige drenge ramte hundelufteren flere gange, selv da manden var faldet til jorden, efter at være blevet ramt på benet af et større flise-stykke.

  (…)

  Blot en halv times tid efter at hundelufteren havde anmeldt de stenkastende indvandrerdrenge, modtog Nordsjællands Politi en ny anmeldelse denne gang fra en 33-årig kvinde.

  Kvinden ringede klokken 19.34 for at anmelde, at hun kort forinden var blevet overfaldet af cirka otte-ti indvandrerdrenge på Skovkanten i Hørsholm.

  Drengene havde forsøgt at flå kvindens taske til sig, men hun havde forsvaret sig hårdnakket med både slag og spark, hvorefter drengene havde opgivet, og var stukket af.” (Kokkedal 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/indvandrerdrenge-overdaengede-tilfaeldig-hundelufter-med-sten-/20111019/artikler/111019157/1265?ref=jplisterseneste

  ”En gruppe unge indvandredrenge bruger tilsyneladende deres efterårsferie på at overfalde, tæske og røve uskyldige og tilfældige ofre i Kokkedal og Hørsholm.

  Onsdag aften gik det ud over en bare 16-årig dreng, der kom kørende ad Rypevænget i Kokkedal på sin knallert, da han pludselig blev overfaldet af otte til 12 unge indvandrerdrenge, der slog ham i hovedet med en hammer.

  (…)

  Det er det fjerde overfald i Kokkedal og Nivå på bare to dage, og politiet et ikke i tvivl om, at det er de samme gerningsmænd, der stå bag,” (Kokkedal 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/indvandrerbande-staar-bag-vold-overfald-og-roeverier-mod-tilfaeldige-/20111020/artikler/111029948/1265?ref=eblisterseneste

  Kommentar by Liva — 24. november 2011 @ 07:58

 17. ”En ung mor blev torsdag eftermiddag udsat for grov vold, da hun ved MacDonalds på Christianshusvej i Hørsholm skulle hente børnene, oplyser Nordsjællands Politi.

  Slået og sparket foran børnene

  “Overfaldet fandt sted ved 14-tiden på parkeringspladsen ved MacDonalds, da moderen skulle hente børnene,” oplyser vice-politikommissær Lars Grud Sørensen til Ugebladet.

  Kvindens 30-årige eks-mand overfaldt moderen i børnenes nærvær, og tildelte hende slag i hovedet og spark mod kroppen.

  Volden kulminerede, da manden greb fat i kvindens hår, og bankede hendes hoved ind i en bilrude, hvorved der opstod en kraftig blødning fra kvindens baghoved.

  (…)

  Den 30-årige mand, der er af anden etnisk herkomst, bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør sigtet for vold mod kvinden, oplyser vice-politikommissær Lars Grud Sørensen.

  “Manden er tidligere kendt af politiet, og han har i forvejen flere grimme sager på samvittigheden.”

  Manden er registreret som værende fra Kokkedal, men er for tiden uden kendt bopæl, mens den 29-årige kvinde af dansk oprindelse nu er bosiddende i Maribo.” (Hørsholm 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/eks-mand-bankede-mor-paa-p-plads-foran-boernene-/20111021/artikler/111029861/1265

  ”Stump vold slog en 25-årig kvinde ihjel, da hun i går morges blev det tilfældige offer for to biltyve i Kokkedal i Nordsjælland. Hendes mand ville forhindre tyveriet af parrets bil, men tyvene trængte i stedet ind i huset og slog kvinden ihjel.

  (…)

  Den ene af mændene er først i 20’erne, cirka 185 centimeter høj og har meget mørke øjne, har manden fortalt politiet.” (Kokkedal 2007)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-9368423.html?rss

  ”En 16-årig dreng kom søndag aften ved 19.30-tiden cyklende ved Græsager i Kokkedal, da et par maskerede fyre dukkede op på cykelstien, og væltede ham af cyklen, oplyser vice-politikommissær Lars Grud Sørensen fra Nordsjællands Politi.

  Røverioffer: “Jeg skal op”

  Da den unge fyr lå på jorden, fornemmede han, at den ene af gaderøvere skulle til at sparke ham i hovedet, hvilket fik den 16-årige til at springe lynsnart op, hvorefter han stak den ene røver en i ordets bogstavligste forstand ordentlig kæberasler.

  Den ramte gaderøvers formentlig noget forbløffede makker, fik også et kraftigt slag til kæben, hvorefter de maskerede gaderøvere tog benene på nakken, og stak af i retning mod Blomsterager, oplyser Lars Grud Sørensen.

  (…)

  Begge gerningsmænd talte dansk med mellemøstlig accent.” (Kokkedal 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/16-aarig-dreng-taevede-to-gaderoevere-/20111107/artikler/111109587/1265?ref=eblistermest

  ”Nordsjællands Politi slog massivt til mod en gruppe unge, da der tirsdag aften blandt andet blev sat ild til en container og kastet mange kanonslag i Kokkedal.

  (…)

  Ifølge Frederiksborg Amts Avis var der allerede tirsdag eftermiddag flere tilfælde af uro ved Egedalsvænge-bebyggelsen i Kokkedal, hvor der blev knust ruder i Holmegårdscentret, og der blev set flere maskerede personer i området.

  Da der hen under aften blev sat ild til en container i Holmegårdscentret og kastet kanonslag mod blandt andet en lastbil og ind i en Netto-forretning med kunder, valgte vi at sætte ind med hunde- og beredskabspatruljer, siger Flemming Pulsen.” (Kokkedal 2011)

  H t t p://www.bt.dk/krimi/ballade-i-kokkedal-i-nat-syv-anholdt

  ”Ni unge helt ned til 14 år blev i går anholdt efter voldsomt hærværk og brandstiftelse i Kokkedal. Balladen er kulminationen på flere dages uro i området.

  (…)

  Omkring midnat gik politiet derfor i aktion og anholdt ni personer: Tre drenge på 14 år, to på 16, to på 17, en på 19 og en på 20 år. Hjemme hos den ene 14-årige fandt politiet en skudsikker vest under drengens seng.” (Kokkedal 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/ni-anholdt-i-nat-14-aarig-gemte-skudsikker-vest-under-sengen-/20111123/artikler/111129740/1265

  Kommentar by Liva — 24. november 2011 @ 07:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper