5. marts 2006

Ekstra Bladets debatsider en frostklar søndag i marts

Men Socialdemokratiet stille og roligt reduceres til en sekundær størrelse, kan man næsten høre dødsskriget fra partiets venstrefløj. Fra Ekstra Bladet, tre bidder fra debatspalterne. 

“Iøvrigt mener jeg at vi har oplevet en så voldsom hetz imod indvandrere og flygtninge med muslimsk baggrund, at man nærmest føler sig hensat til 30’ernes Hitler-Tyskland…” (Jørgen T. Hansen)

“Omkring år 1900 fandt den tyske kejsers rådgivere ud af, hvordan man fik arbejdere til at stemme på højrefløjen i stedet for på Socialdemokraterne, som dengang var voksende og en trussel mod kejserens magt. Svaret var fremmedhad. Men da hadet først var sluppet løs, kunne det ikke stoppes igen. Det førte til Anden Verdenskrig og jødeudryddelserne. I de sidste 10-20 år har en del af højrefløjen i Danmark brugt den samme strategi. (Jean Thierry: De puster til frygten)

“I jeres hellige rettigheders navn er I blevet så fremmedfjendske, at det er et under, I ikke er blevet isoleret for længst. Men bare vent. Nu er i kommet på verdenskortet. Nu er I under observation fra alle sider. Vores bedsteforældre blev besat af jødehadere, folk, der troede, de var bedre end alle andre. Nu er vi blevet ligesom dem takket været Dansk Folkeparti og ligesindede. (Peter Hansen, Grønland: I er blevet ynkelige

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

11 Comments »

 1. .
  .
  (Jean Thierry: De puster til frygten)…

  Jeg er desværre ikke ekspert i Tyskland ved slutningen af det 19. århundrede, men det hele lyder lidt konspirationsteoretisk. Iøvrigt undrer jeg mig over hvor 1.ste Verdenskrig blev af i den fortælling ?!
  .
  .

  Kommentar by hasselbaink — 5. marts 2006 @ 12:29

 2. Nu ved jeg ikke, hvilken logik Hr. Møller anvender i dette indlæg. Menes der, at disse indlæg, er skrevet af venstrefløj- socialdemokrater. Mig bekendt er Jean Thierry medlem af de Grønne Demokrater. Og stillet op for dem, til borgerrepræsentationen i november
  http://www.altinget.dk/kv05/kandidat.asp?id=909&show=kontakt

  Nu er Hr. Møller, jo så ikke detaljes mand. Men alligevel

  Kommentar by Henrik Hansen — 5. marts 2006 @ 16:18

 3. HH, ved du godt selv at du er komisk?

  Kommentar by anti-HH — 5. marts 2006 @ 20:47

 4. –> Henrik Hansen

  “Mig bekendt er Jean Thierry medlem af de Grønne Demokrater. Og stillet op for dem, til borgerrepræsentationen i november”

  Ingen forventer at ‘De Grønne Demokrater’ kommer i regering efter næste valg, så når loonien kører et associationstrick imod VK-regeringen og Dansk Folkeparti, med en historisk parallel om forførte socialdemokrater – så siger det sig selv at indlægget har til formål at give socialdemokratiet stemmer med en rød dagsorden.

  Det visne Demokrati ligner til forveksling Auken-segmentet – kamp imod Fogh, DF, Bush, Kapitalismen – selvom han nu har lært at leve med EU. Kom igen…

  Kommentar by Kim Møller — 6. marts 2006 @ 10:15

 5. -kim Møller
  Jamen. så ser vi frem til at evt “Dødsskrig” i venstre er søgt begrundet med tilfældige læserbrev-indlæg i Skive Dagblad, af små radikale græsrødder.

  Er jo som fagmand ellers imponeret af Hr. Møller indexering af hans poster. Men måske mangler der et enkelt emneord/ kategori. “Kim Møller speaker højre-lyrik”.

  -3 Ja det er jeg klar over

  Kommentar by Henrik Hansen — 6. marts 2006 @ 11:25

 6. “Jamen. så ser vi frem til at evt “Dødsskrig” i venstre er søgt begrundet med tilfældige læserbrev-indlæg i Skive Dagblad, af små radikale græsrødder.”

  De Grønne Demokrater ligner socialdemokratiske EU-modstandere lidt til venstre for Kofoed og Auken. Det Radikale Venstre (radical left:-) ligner ikke paritet Venstre værdipolitisk.

  “Er jo som fagmand ellers imponeret af Hr. Møller indexering af hans poster.

  Tænker du på kassebonernes indeksering i varegruppe…

  “Men måske mangler der et enkelt emneord/ kategori. “Kim Møller speaker højre-lyrik”.”

  Det kan jeg i sagens natur ikke selv vurdere, så det må andre om.

  Kommentar by Kim Møller — 6. marts 2006 @ 11:33

 7. Stavemåden med X bruges ikke så meget, korrekt.

  I følge Biblioteks ABZ ( Danmarks håndbog om biblioteker og kultur) udgivet af Biblioteksforeningen

  Indeksering =arbejdet med at fremstille et indeks, dvs udvælgelse og registering af et dokuments eller dele af et dokuments, emneindhold ved hjælp af karakteriserende emneord ( diskiptorer)

  Ja, det var fagsprog og det skal jeg beklage

  Kommentar by Henrik Hansen — 6. marts 2006 @ 12:10

 8. Igen ignoreres komplet et debatoplaegs substans til fordel for petitesser, retskrivningsteknikaliteter og underliggende diskrete fornaermelser.

  Det kan man selvfoelgelig argumentere for er et udtryk for kvalitet i forfatterens argumenter, naar dissidenter – igen – ikke kan gaa ham paa klingen i emnets materielle del.

  Associationerne med Nazi-tyskland er komiske. Ikke mindst for “hetz’en” imod muslimer er en kamp FOR demokrati udfoert af en personkreds som er meget involveret i at viderebaere erindringen om Danmarks kamp imod, ja, Nazismen. Det er saa komisk at man ikke ved om man skal grine eller graede.

  Kommentar by DaLi — 6. marts 2006 @ 14:26

 9. Vi gør klogt i at blive i Afghanistan i ti år mere, fordi at for ti år siden, da var der kun 10.000 børn der gik i skole i det land, nu er der 2 Mill. der går i skole, og hvis vi holder ud i ti år mere så er der til den tid så mange der har fået en uddannelse og fået smag for frihed, at det blir svært for BARBARENE at få magten igen…. hvis ikke vi vil det, så må vi betale lejesoldater til at udfører opgaven, for den isme vi vil til livs kan let sidestilles med Nazitiden .
  Lad os hellere ofre flere tudind liv nu, end flere millioner senere, og så den forbandede frygt for disse middelalder egoister.

  Kommentar by Hans Erik Mogensen — 1. august 2010 @ 14:56

 10. What?!

  Kommentar by Mette Iversen — 29. august 2013 @ 16:51

 11. konspirationsteoretisk eller er, så har jeg sikker på, at man kan købe e-cigaret, lad mig vide, hvis det ikke er tilfældet.

  Kommentar by Mette Iversen — 29. august 2013 @ 16:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper