6. marts 2006

Ib Michael: Grænseløs ytringsfrihed fører til en totalitær stat

Via Punditokraterne (~ Agantyrs hjørne) – et citat som illustrerer graden af loonisme hos selvfede meningsdannere på det værdipolitiske overdrev.

Hvis I skal være konsekvente I det siger, så skal I jo have fjernet de lovparagraffer. Så er ytringsfriheden grænseløs og så er vi på vej mod den totalitære stat. Jeg går ud fra det ikke er det I drømmer om.” (Ib Michael til Jens Rohde, DR2 Deadline, 2/3-06)

Oploadet Kl. 23:47 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Ib Michael er af den vildfarelse at det er nemt at være moralsk god, man skal bare sige det modsatte af Pia Kjærsgaard, det er den opfattelse der får ham til at sige sludder som det ovenstående; totalitarisme betyder følgende ( iflg. wikipedia ):

  Totalitarianism describes a form of government where the state exercises absolute political and social control over most or all aspects of public and private behavior; there is no regard for individualism; and political opposition is typically subject to violent or arbitrary repression. In political science, especially in comparative politics, the term functions as an ideal type.

  Den litterære Ib Michael kunne passende læse Ødipus, som gransker netop det tema: hvor vanskeligt det er at gøre det rigtige, selvom intentionerne om at gøre det rigtige er tilstede. Det er ikke nok bare at se hvad DF siger og så sige det modsatte.

  Kommentar by Tim — 7. marts 2006 @ 10:50

 2. Det er en af de mest absurde udtalelser jeg nogensinde har hørt, men efter andre udtalelser fra samme åndsforladte forfatter i de seneste uger, så overrasker det mig ikke at han siger sådan noget vrøvl

  Kommentar by Mackety — 7. marts 2006 @ 13:08

 3. “totalitarisme” er jo blevet til et buzz-word, ligesom “intolerance” og “racisme”, som man kan associere med alt til venstre for Radikale Venstre generelt og med regeringen specifikt, helt uden argumenter, logik eller beviser.

  Venstrefløjens politiseren anno 2006 (~Informationsalderen).

  Kommentar by DaLi — 7. marts 2006 @ 18:08

 4. Hvis man skulle omsætte Ib Mikaels holdninger til ytringsfrihed
  bør han forbydes, at udtrykke sig mundtligt eller skriftligt…
  så undgår vi den totalitære stat…???….

  Kommentar by Preben Svensson — 8. marts 2006 @ 14:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper