29. november 2011

Folkesocialisten Özlem Cekic til kamp mod det arbejdende Danmark…

Ekstra Bladet fortæller om Familien Aagaard fra Falster, der er så fattige, at de ikke har råd til at give deres 11-årige søn en computer til jul. Mange forveksler velfærdsstaten med Disneyland, og mandagens ‘fattigdoms’-duel mellem Joachim B. Olsen (LA) og Özlem Cekic (SF) i Aftenshowet på DR1, endte med en storsejr til kuglestøderen.

Nej, en enlig mor uden job, er ikke fattig hvis hun har 15.728 kroner efter skat hver måned, og efter udgifter (inkl. cigaretter, hundemad, licens etc.) har et rådighedsbeløb på 5.031,00 kroner. Fremragende leder på 180 Grader.

“Kvinden, som samme Özlem Cekic havde fundet frem som et eksempel på den “fattigdom”, som regeringen vil afskaffe ved at forhøje kontanthjælpen, modtager hver måned 15.728 kr. efter skat fra det offentlige. Men alligevel tøver SF’eren ikke med at kalde kvinden for fattig.

Hvordan Cekic kan gøre det uden at skamme sig over for alle de danskere, som går på arbejde hver dag uden at kunne oppebære en mærkbart højere nettoindkomst, er ikke til at forstå.

Engang hævdede socialister, at de repræsenterede arbejderklassen. I dag kan vi konstatere, at socialisters væsentligste bekymring synes at være, at de arbejdende ikke afleverer penge nok til de ikke-arbejdende.

(BT Kvinder, Tenna Christensen: Jeg er rent til grin)

Jeg er meget træt, når jeg kommer hjem og har ikke altid så meget overskud til min datter, fortæller Tenna. Trods den pressede hverdag og den lave løn vil Tenna ikke opgive sit job.

– Jeg vil ikke være bistandsklient. Jeg kan li’ mit arbejde og har ikke lyst til et andet job. Men nogen gange tænker jeg da, at jeg er rent til grin, siger Tenna Christiansen.”

Oploadet Kl. 05:25 af Kim Møller — Direkte link72 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/31936/trackback

72 Comments »

 1. Özlem Cekic er ganske enkelt fantastisk! Hun må være de borgerliges bedste våben i kampen om at magten tilbage.

  Kvindemennesket er ganske enkelt så ubegavet, at hver gang hun tropper op på tv, mister SF yderligere 50.000 stemmer. Kors hun er dum.

  Fakta og emperi findes ganske enkelt ikke i hendes verden. Hele hendes verdensbillede er baseret på personlige erfaringer(jeg kender en, jeg har hørt om en……..).

  Tak, tak Özlem Cekic, keep up the good work ;-)

  Kommentar by Cicero — 29. november 2011 @ 08:19

 2. Jeg har ind til nu ikke været særligt begejstret for kuglestøderen, men jeg må sige, at jeg har ændret syn. Hilsen en, der er MEGET fattig, tilsyneladende.

  Kommentar by Peter Hansen — 29. november 2011 @ 08:33

 3. Nu har lige set aftenshowet på nettet. Nu er min dag ødelagt. Gider ikke arbejde mere.

  Kommentar by Peter Hansen — 29. november 2011 @ 08:44

 4. Jeg er ked af at sige det, Tenna, men ja, du er til grin.

  Kommentar by Vagn Henning — 29. november 2011 @ 09:14

 5. Eller rettere: Du bliver holdt for nar.

  Kommentar by Vagn Henning — 29. november 2011 @ 09:16

 6. Özlem Cekic er rent til grin, var det virkelig den mest “fattige” hun kunne finde?? De skulle hellere have besøgt en pensionist på et plejehjem, der kan vi snakke om fattige. Özlem Cekic pisser på dem, der passer deres arbejde hver dag og skal betale for hendes gavebod til dovne og udulige mennesker. De ældre bliver konstant beskåret i hjælp for, at folk i deres bedste aldre ikke gider lave noget.
  1-0 til Joachim B.

  Kommentar by Per Jørgensen — 29. november 2011 @ 09:39

 7. Og samtidig en stor tak og respekt til Tenna – det her personer som hende der er med til at holde samfundet i gang, modsat nasser-røvene som hende tyrker-kællingen vil give flere penge…. Arrghhh!!!!!

  Kommentar by Bjarne P. — 29. november 2011 @ 10:16

 8. Jeg er også fattig!!!

  Mit budget:

  Indtægter: Løn efter skat: 18.000 kr.

  Faste udgifter:
  Boligudgifter: 7.000 kr.
  El, varme, vand og forsikringer: 1.000 kr.
  Whisky, cigarer og ludere: 9.999 kr.

  Dvs. jeg har kun 1 kr. at leve for om måneden! Kom og red mig Øzlem! Giv mig min nabos penge!

  Kommentar by Uffe — 29. november 2011 @ 10:55

 9. -6 Bare rolig. De mange gode mennesker i Danmark betaler da gerne for kontanthjælpmodtagernes underhold. De er jo nogle arme stakler uden indhold og glæde i livet. Hvem var det du sagde der var ‘rent til grin’ ?

  Kommentar by Boo — 29. november 2011 @ 11:08

 10. Enig med Cicero. Özlem Cekic er ..de borgerliges bedste våben i kampen om at magten tilbage :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 29. november 2011 @ 11:23

 11. Man kan sige, hun er indbegrebet af egen kultur.

  Tag til Danmark og lad alle andre betale for dig. Yd ikke, nyd. Lav endelig ikke noget, integrer dig ikke, men kræv, kræv.

  Kommentar by Cicero — 29. november 2011 @ 11:23

 12. Det undrede mig at őslem ikke fandt en indvandre familie, det er ellers altid dem hun skriger op om i ft-salen. Men selv hun ved vel, at det ville pisse hårdt arbejdende danskere af, hvis de havde brugt stakkels fisfis eller levakovitz som eksempel, for de familier bliver jo også nød til at “arbejde” lidt ved siden af, for at kunne få det til at løbe rundt.
  Jeg kan klart fremvise et langt dårligere budget end eksemplet her, men klager da ikke, jeg jeg har mad, tøj, røg og sjov og ungerne få da også nyt tøj ind imellem. Tænk sig at alle os der var børn i 80erne overlevede, mine forældre købte hus til 19%, jeg gik i tøj mine brødre havde brugt eller min mor syede og ferie var noget man holdt hos bedsterne, så far og mor kunne tage overarbejde.

  Kommentar by broholm(ordblind) — 29. november 2011 @ 11:59

 13. Problemet med hendes økonomi er, at huslejen på 8.000 er for høj i forhold til indtægten. Nu er hun så heldig at bo på Falster, hvor der er flere boliger end folk, der vil bo i dem, så man kan bo næsten gratis, hvis man vil. I hvert fald kan man opnå en ganske udmærket boligstandard for under det halve af de 8.000, så der er hendes lønforhøjelse, hvis hun ellers kan finde ud af selv at søge en bolig.

  Kommentar by Nils — 29. november 2011 @ 13:09

 14. Det kan være meget rigtigt at Øslem ikke var for spids i sit valg af eksempel.

  Men jeg bryder mig ikke om at folk falder over “eksemplet” på denne måde der kan opleves på diverse blogs i aviserne !

  På mig virker det som en form for fri jagt, en jagt der har flere årsager vel sagtens hvor en af disse ligner slet skjult misundelse.

  Men kan det passe ??

  Kommentar by Vivi Andersen — 29. november 2011 @ 13:20

 15. Nu har jeg ikke set programmet, men jeg kan ikke blive alverden forarget over, at en arbejdsløs ikke-muslimsk enlig mor, er i stand til at føre en anstændig tilværelse. Det modsatte ville være et problem. Når det er sagt, så skal en tyrker som denne Cekic blande sig uden om vores forhold, og hendes formål er selvfølgelig at hente flere penge til muslimerne. Imidlertid er ikke-muslimerne generelt ved at være trætte, af at betale stats-jizyah til utaknemmelige muslimske tæger.

  Kommentar by Kafirharbi — 29. november 2011 @ 13:26

 16. Thumbs up, Uffe!

  Tak for et godt grin…

  Kommentar by Jern Henrik — 29. november 2011 @ 13:26

 17. Og så over til noget helt andet.

  Breivik var utilregnelig i gerningsøjeblikket, altså det de kalder syg eller psykotisk.

  De er med andre ord helt på skideren. Hvem er ikke psykotisk? Men de kunne selvfølgelig ikke kalde ham normal, og så må han være syg. Det er ikke sygt at slå folk ihjel, det er helt normalt. Siden Jesus fødsel er der vel slået omkring 100 millioner ihjel. En bombepilot hælder benzin bomber ud over kvinder og børn og bliver rost for udført gerning.

  Vi er i den situation at det moderne civiliseret menneske bliver mere og mere utilregnelig og psykotisk. Spytter du naboen i ansigtet og han er bevæbnet, så bang! bang! bang! Utilregnelig?? Nej normal i kulturen. Men interessant er det.

  Psykiatrien er kørt fast i deres eget lort og kan ikke bruges til en disse. Selvfølgelig er han egnet til straf.

  Kommentar by machiavelli — 29. november 2011 @ 13:30

 18. OK, Vivi Andersen, “folk falder over “eksemplet”.
  Men hvem er “ofrene”?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 29. november 2011 @ 13:53

 19. Det fattigdomsundersøgelserne aldrig beskæftiger sig med, er, hvor stor en del af kontanthjælpen en “fattig” kulturberiger er i stand til at sende ud af landet. Jeg gætter på 30 % af det udbetalte. .

  Kommentar by Menig 442 — 29. november 2011 @ 13:58

 20. Mit svar: Ofrene er de danskere, der hver måned bliver plyndret i skat! :(

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 29. november 2011 @ 14:04

 21. Casen – Õzlem – flertallet i Danmark er nok ikke klar over, at kvindens disponible indkomst = stort set alt, børnepenge, boligstøtte, fradrag i skat osv. er over gennemsnittet blandt hele den danske befolkning, såvel som at omkring 1 mio. beskæftigede danskere har ringere disponibel indkomst end hende:

  http://logisksnit.blogspot.com/2011/11/fattigdom-er-oplevet-ikke-ndvendigvis.html

  Hvis man spurgte kvinden, ville hun sikkert have en selvoplevet opfattelse af at tilhøre de fattigste 10-20 procent.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 29. november 2011 @ 14:06

 22. Macchiavelli:

  Tag en pille. I stammesamfund slås der i snit en halv procent af befolkningen ihjel om året i krigsførsel. Sat i forhold til vore dages befolkning svarer det til 35 millioner om året, eller en verdenskrig hvert halvandet år. Dette finder ikke sted.

  Den verden vi lever i idag er den på alle måder mest fredelige vi endnu har set på planeten jorden.

  Kommentar by Henrik — 29. november 2011 @ 14:48

 23. Små slag nu! Özlem Cekic og hendes niveau er ganske nødvendig for SF i almindelighed og Villy Søvndal i særdeleshed, da hun får hele den øvrige flok til at virke lidt mindre uintilligente.

  Kommentar by pesodym — 29. november 2011 @ 15:07

 24. Kan se at SF’eren nu er ude med ‘at det var et uheldigt eksempel’. Jeg gætter så på at vi inden længe ser kaskader af bortforklaringer og nye føldelsesladede eksempler på fattige. Det ændrer bare ikke på det faktum, at en del (hvem ved hvor mange?) folk på kontanthjælp der griner hele vejen ned til banken.
  Nassere, frådsende og uduelige offentlige ledere og politikere, fremmede nasserøve og kriminelle, uduelige regeringer i varme lande, kunstnere, uduelige forretningsfolk, liberale statsbetalte bønder, statsstøtte til de ene og det andet. Jo, dansakerne skal betale gildet. IKKE SÆRT at skatten er høj og at vi der betaler får mindre og mindre for pengene :-(

  Kommentar by Boo — 29. november 2011 @ 15:10

 25. Velfærdssamfundet er gået over gevind, hvis en bistandsklient har mere til sig selv, end de der arbejder.

  Det værste ved det hele er, at med en knaldrød regering, kan det kun blive værre :-(

  Men det er da muligt, at hende tyrkerkællingen har sat gang i noget hos befolkningen. De arbejdende kan jo gennem deres fagforeninger klage over, at fokus er på nasserne, og ikke dem, der arbejder. Ikke fordi fagforeningspamperne er jo selv supernassere. Hvordan skulle de kende forskel ?

  Kommentar by Janette Lund — 29. november 2011 @ 15:44

 26. #16. Machiavelli
  Det er en gentagelse af, hvad vi oplevede fra Sovjetunionen.
  Når folk ikke var kommunister, så var de sindssyge og blev indlagt på sindssygehospitaler.
  Nu vil Norge gøre alle muslimfjender til sindssyge.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. november 2011 @ 16:26

 27. Giv endelig mere mikrofontid til typer som Özlem og Zenia. :D

  Kommentar by Hildy Koster — 29. november 2011 @ 16:32

 28. Kan slet ikke få Özlem Cekic ud af mit hoved. Ikke nok med at hun er ualmindelig dum, så er han satme også ualmindelig modbydelig!

  En hån mod alle de som dagligt passer deres job, og samtidig bliver pisset op og ned ad ryggen, og derefter i ansigtet, af denne modbydelige person fra denne modbydelige fløj!

  Kommentar by Cicero — 29. november 2011 @ 16:37

 29. Hvid kvinde – sort barn. Selvfølgelig skulle de lige finde sådan et eksempel.
  Bliv (førtids)pensionist og arbejd ved siden af. Eller få et fleksjob på nedsat tid og få supleret din løn op. Og arbejd resten af tiden sort.
  Forstår dem sgu godt, når der er små 3-4000 kr i forskel på og arbejde eller gå hjemme. Og de er hurtigt tjent ind ved ikke at skulle betale fagforening og a-kasse, efterlønsbidrag og alt muligt.
  Og man kan søge om hjælp til alt muligt som varme, husleje osv..

  Kommentar by Peter — 29. november 2011 @ 16:49

 30. ozlem Cekic må være et produkt af fætter og kusine ægteskaber :-) hun er snot dum men kan ikke gøre for det.

  Macster

  Kommentar by Macster — 29. november 2011 @ 16:50

 31. Der er jo intet nyt i det her, det har jo stået på i årtier.
  Jeg kender en som har været offentligt forsørget i de sidste 30 år fordi det ikke kan betale sig for ham at arbejde. En kulturberigelse som jeg kendte kørte taxa sort(som mange andre også gør), han fik en dag sin sagsbehandler ind på bagsædet, og hvad skete der, intet, intet andet end at han fik at vide at han havde fået en ny sagsbehandler.
  Hvordan fanden kan danskerne vælge et sygt rødt system som er dømt til undergang. Jeg fatter det simpelthen ikke.

  Kommentar by Fritz — 29. november 2011 @ 17:16

 32. falkeøje

  Ja der er noget om snakken. Selvfølgelig er han ikke syg og skizofren, han har begået massemord som et resultat af det norske samfund og gør man det, så er man syg. Man kan godt sige det er en politisk afgørelse.

  Men i det hele taget kan psykiatrien i dag ikke stille nogen diagnoser uden at tage hensyn til den indre konflikt som følge af kulturens stigende sammenbrud og dermed bortfald af driftshæmningerne.

  Kommentar by machiavelli — 29. november 2011 @ 17:19

 33. Folkesocialisterne til kamp mod Danmark. Også dem der er i arbejde. En lille dum ramadan-gås, som skrapper op på uforståeligt dansk. Endnu en floskel artist. Hvad laver denne uvidende muslim i folketinget??

  Kommentar by Iznogut — 29. november 2011 @ 17:37

 34. “Folkesocialisterne til kamp mod Danmark. Også dem der er i arbejde. En lille dum ramadan-gås, som skrapper op på uforståeligt dansk. Endnu en floskel artist. Hvad laver denne uvidende muslim i folketinget??”

  Ha! Enig! “Ramadan-gås” ha! hvem har sagt at Uriasposten er kedelig?

  Kommentar by machiavelli — 29. november 2011 @ 18:59

 35. Hvordan kunne hun nogensinde blive valgt med hendes gebrokne dansk? Jeg har hørt bedre dansk på et asylcenter.
  Hun har virket temmeligt sympatisk de gange jeg har hørt hende, men når hun begynder at snakke om “os danskere”, og her i mit land Danmark så står jeg af. Hun har gentagne gange vist at hun er yderst loyal overfor Tyrkiet, og har ageret marionet for diverse tyrkiske imamer før.

  Men da hun tilhører det nye herrefolk(slidt floskel, men der er bestemt noget om det ifølge SF, Enhedslisten, og Radikale), får hun sikkert ligeså lang snor, som hun ønsker. Vi så det ved sidste ramadanmiddag. Der fik hun frit slag, for at agere stråmand for en eller anden magtfuld tyrkisk islamisk forening.

  Måske har hun sammenlignet med sig selv, da hun antog at denne kvinde var fattig. Uden at tænke meget over at hun havde udgifter som ikke var nødvendige, blandt andet hund, cigaretter, sko.
  Skulle ikke undre mig om Ozlem lever i en anden verden, hvor man kan få tilskud, og supplering for alt imellem himmel og jord, i kraft af hun er folketingspolitiker.

  Guderne må vide hvem der stemmer på en kandidat, der taler 100% ghettodansk. Måske har de lokale tyrkiske imamer beordret at de tyrkiske kvinder i Danmark skulle stemme på hende? Noget fusket må der være foregået, ingen kan være så dum at stemme på hende normalt.
  Socialordfører lol. Hun er ekspert i at uddele penge, til sociale formål, det må være der hendes ekspertise ligger.

  Kommentar by Endnu en vantro — 29. november 2011 @ 19:39

 36. Vi har åbenbart et par hobby-psykiatere her på tråden, der er klogere på, hvad Breivik fejler, end de rigtige af slagsen.

  Endda uden at have talt med manden.

  Der må være tale om telepatisk psykiatri…

  Kommentar by Jern Henrik — 29. november 2011 @ 19:56

 37. Özlem Cekic er i mine øjne pæredansk. Dum, naiv og en nasserøv. Ja, faktisk som danskere er flest. Måske er det disse fortrin der binder de mange danskere mentalt sammen med de belastende indvandrere ?

  Desuden taler hun ikke dårligere dansk end en gennemsnitlig akademiker fra København.

  Kommentar by Tolder — 29. november 2011 @ 21:09

 38. Jeg har faktisk lidt ondt af denne Carina, som Özlem Cekic brugte som eksempel.

  Carina har tydeligvis en række problemer (sociale og psykiske). Men lige præcis økonomiske problemer har hun ingen af. Derfor bliver hun jo til grin, når Özlem Cekic sådan sætter hende til offentligt skue.

  Kommentar by Vest — 29. november 2011 @ 21:26

 39. 15728 kr. Jeg vil også på kontanthjælp!

  Kommentar by Grisling — 29. november 2011 @ 22:56

 40. Hvorfor går en dansker med til, at lade sig trække rundt ved næsen, af sådant et klamt muslimsvin -tyrken cekic. Føj !

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2011 @ 23:22

 41. Man skal være kvinde og kunne føde børn, så er der ingen ko på isen.

  En enlig mand er ikke engang sikret tag over hovedet.

  Kommentar by Træt — 29. november 2011 @ 23:24

 42. Sf er også en fin samling “mennesker”.

  Fantaster, jødehadere, eks-kommunister, rabiate kvinder, og en masse levebrødspolitikere har SF og Enhedslisten til fælles. Listen er fin og flot. Kombineret med Ozlem med hendes forfærdelige ghettodansk, som er så forbandet pinlig at høre på i interview. Ligesom Villy med hans engelske med dansk “dialekt”.
  Cremen af dansk politik.
  Kombineret med kommunisterne i El, ser fremtiden MEGET lys ud for DK. Jeg ville give de røde ca 20 år før DK er et land i fuldstændig opløsning, kaos og mere eller mindre borgerkrig.
  Men de har jo en god tone, og inkluderer og er anstændige, og lover ALDRIG noget de ikke kan holde ifølge dem selv. Så det skal nok gå alligevel. Penge er de mestre i at dele ud på kryds og tværs, og opkræve skatter. Det må man aldrig glemme. Disse “mennesker” har trods alt nogle kompetencer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 29. november 2011 @ 23:30

 43. Og
  http://www.youtube.com/watch?v=vGQIxYfKKtc

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2011 @ 23:46

 44. Jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvorfor folk pludselig nu hisser sig op. For mig bekendt, så har adskillige medier og røde landsforrædere i årevis sagt det samme som kult medlemmet Öz-lem, uden at folk har fået ondt i røven.

  Kommentar by Fritz — 30. november 2011 @ 00:44

 45. Hej Fritz.
  Røde samfundsomstyrtere har rablet og vrøvlet i mands minde. Det har vi grint meget af – også den sommer.
  Nu sidder de røde slyngler på skattekisten og låget forsøges konstant lirket op – især når stemmekvæget skal forfordeles. Alle de tilvandrede asylansøgere og fætter-kusine ægteskaber, familiesamføringer og statsløse palæstinensere skal have mere i lønningsposen.
  Det er præcis det, den lille dumme gås plæderer for.
  Mere guld til islam.
  Derfor gør det mere ondt i røven og det er ikke så sjovt længere.
  Hast du verstanden?

  Kommentar by Iznogut — 30. november 2011 @ 00:57

 46. Men hun er fremmed. Og i tilgift muslim -(som flest fremmede). Derfor støder svinet os på manchetterne. Hun er simpelthen en af de personer, som f.eks. de der outlandish, som latterliggør vores sange; som pisser os op og ned ad vores rygge. Det får os til at harme os, og føle os krænkede.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2011 @ 00:57

 47. Du kom mig i forkøbet Izno.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2011 @ 00:58

 48. Falkeøje

  Du har fuldstændig ret.

  …”storheds- og forfølgelses forestillingerparanoid skizofreni, som giver sig udslag i vrangforestillinger som storheds- og forfølgelsesforestillinger”

  Kritiserer man arbejderpartiet og den muslimske indvandring så lider man af forfølgelsesvanvid og tvangsforestillinger. Det var fuldstændig den samme diagnose de sovjetiske myndigheder gav dem, der protesterede mod kommunismen. Ganske vist fik morderne et nakkeskud og kritikerne tvangsindlægning men der er ingen forskel. Bestilt arbejde.

  Breiviks skiverier afslører ikke nogle vrangforestillinger. Hvad han er ved jeg ikke, han er blot morder – måske psykopat men ikke “paranoid skizofreni”. Det ord er lige efter system-håndbogen. Det kan være de er uddannet i sovjet.

  Kommentar by machiavelli — 30. november 2011 @ 01:25

 49. @ 39

  Iznogut, jeg kender alt til at blive udblokket af vores fantastiske røde skod system, jeg er så udblokket så man kan parkere en Boeing 747 i krudthullet på mig uden at vingerne skraver på.

  Kommentar by Fritz — 30. november 2011 @ 11:46

 50. Fritz.
  Det lyder slemt. En ordentlig mother-fucker sådan en Jumbo. Men frygt ej, vi skal længere ind. Helt ind til sjælen.
  Allah hu Akbar er det eneste tilhængere af islams hadeideologi vil høre. Så, der er lang vej endnu.
  Kun et samlet oprør fra folket kan stoppe vanviddet. Vi må se, hvornår bølgen bliver startet og så se at hoppe med. Det skal styres af de rigtige folk, ellers går det ikke, med det pressekorps, politiledelse og dommere vi trækkes med.
  Desværre ser det ikke ud til, at regeringsskifte om nogle år, vil rette skuden op. Det skulle da lige være, hvis et egentligt protestparti mod islams blotte tilstedeværelse i Danmark får 40-50 mandater i folketinget. Det kan vel også blive en realitet, eller?

  Kommentar by Iznogut — 30. november 2011 @ 13:00

 51. Uden at vide det, så er der stor sandsynlighed for, at sådan en som øslem cemigkic case tilfældet helt automatisk stemmer på rød blok.
  Det komiske er så, at nu kommer øslem cemigkic fattigdoms tilfældet til at betale dobbelt så meget for smøgerne, el-regningen stiger, busbilletterne stiger osv..osv…alt sammen noget som specielt vil rammer “fattige” øslem cemigkic stemmerne.
  Hvis den borgerlige regering så meget som havde luftet tanken, om alle disse “fattigdoms” røverier…øh, skatter og afgifter som nu specielt rammer alle de “fattige” så kunne vi ikke hører om andet i månedsvis om disse røveri…øh, skatter og afgifter og hvordan de specielt ville ramme de mindst bemidlede, nu, så er der ingen af de stats støttede røde medier, der går i selvsving over den røde røver…øh, skatte og afgift amok løbske regerings førelse.

  Jeg må indrømme, at jeg tager burkaen..øh, hatten af for kuglestøderen, det er dejligt at være viden til, hvordan han kan feje dette fortabte spejlæg fra en gås øslem cemigkic helt ud af banen, selvom dette ikke er særligt svært.

  Kommentar by li — 30. november 2011 @ 13:12

 52. Iznogut

  Du har ret. Og jeg tror, at hvis vi skal have stoppet den galoperende sindssyge herhjemme, så er det nok det med oprøret som ligger lige for.

  Kommentar by Fritz — 30. november 2011 @ 13:21

 53. Efterhånden minder den røde FARVEL- færds regering personager om reality programmet Paradise Hotel deltagerne.
  De er bare lidt ældre, men stadig ligeså umodne naive tåber i deres optræden.

  Moske vi skulle kalde den røde regering i Folketinget for Paradise blåøjne himlene Værested for fantaster uden jordforbindelse til virkeligheden.
  Aldrig har vi haft så mange fortabte spejlæg på Folketingsstolene.

  Kommentar by li — 30. november 2011 @ 14:20

 54. Kommentar by Henrik — 29. november 2011 @ 14:48

  Du vrøvler Henrik. jeg ved ikke hvilke stammeforhold du taler om, men det danske stammesamfund er ved at falde fra hinanden.
  Og det er der årsager til.

  Man blive jo nødt til at måle nogle konkrete størrelser med hinanden.
  Er vold, kriminalitet og drab stigende eller faldende gennem årene i Danmark.

  “Tag en pille. I stammesamfund slås der i snit en halv procent af befolkningen ihjel om året i krigsførsel. Sat i forhold til vore dages befolkning svarer det til 35 millioner om året, eller en verdenskrig hvert halvandet år. Dette finder ikke sted.

  Sådan kan man ikke vurdere. fortæl de norske og svenske piger, at de lever i den bedste af alle verdener.

  I Somalia er alt i opløsning og aldrig har så mange slået hinanden ihjel. I Sydafrika er vold og kriminalitet også voldsomt stigende.

  Når samfund falder fra hinanden er der reelle årsager til det. Falder de ikke fra hinanden er der også reelle årsager til det. Hvad har det i øvrigt med piller at gøre? Jeg er imod alle slags piller, bortset fra Viagra.

  Kommentar by machiavelli — 30. november 2011 @ 14:44

 55. Nu vil Einheitslisten hæve kontanthjælpen – arbejdsløse er ophøjede størrelser og folk med arbejde er onde mennesker der skal drænes med vold og magt. De røde smadrer Danmark.

  Kommentar by Johnson — 30. november 2011 @ 15:36

 56. Det ufaglærte “arbejde”, som de såkaldte gæstearbejdere fra bl.a. tyrkiet, marokko og pakistan udførte i ca fire til fem måneder, er forlængst afsluttet og betalt. Desværre er de langtidsledige og omkostningstunge udlændinge endnu ikke blevet hjemsendt. Det var især socialkammeraterne og somalisk folkeparti(SF), der var ansvarlige for at de langtidsledige gæste”arbejdere” ikke blev hjemsendt.

  Kommentar by Jørgen — 30. november 2011 @ 17:05

 57. Det er jo ikke Özlem Cekics skyld at hun ikke ved bedre, det er jo i sidste ende ikke hendes folk og land. Det ville være nemmere for hende at finde fattige i øst tyrkiet, så kan hun jo tage hjem og kæmpe de godes sag blandt sit eget folk.

  Kommentar by Lavard — 30. november 2011 @ 17:33

 58. Er de ude på og udspille danskerne mod hinanden ved og flytte “hadet” over på andre danskere på socialhjælp.
  Simpelthen fjerne “synet” væk fra indvandrernes fingre i kassen og de aldrig kommer i arbejde.
  Så er det værre og være dansker på hjælp!!
  Føj for satan et Danmark.

  Kommentar by Peter — 30. november 2011 @ 18:02

 59. De mange ikke-selvforsørgende udlændinge er en meget stor økonomisk belastning for de skatteplagede danske borgere. Den danske stat må, så hurtigt det er muligt, økonomisk motivere de omkostningstunge udlændinge til at rejse ud af landet.

  Kommentar by Jørgen — 30. november 2011 @ 20:28

 60. Özlem er en hån imod det arbejdende folk. Ja, hele regeringsprojektet er en hån. Vi står i en af de værste økonomiske kriser nogensinde og hvad gør regeringen så? Den gør det endnu dyrere at have arbejdspladser i Danmark samtidig med at den straffer de produktive og giver pengene til de uproduktive.

  Kommentar by Frank P — 30. november 2011 @ 21:22

 61. Det er væltet ind med eksempler på at kontantshjælps ydelserne er for høje. Men et endnu større problemn er det, at der alt for mange på offfentlig forsørgelse! Hvad er forklaringen på at der i danmark forholdsmæssigt, er ca. dobbelt så mange i den erhvervsaktive alder, der er på offentlig forsørgelse i forhol til Island (vel at mærke Island før krisen)

  Hvis man går Carinas budget igennem, vil der hurtigt kunne findes ganske mange penge. F.eks bor hun alt for dyrt og er det rimeligt at andre mennesker (skatteyderne) skal betale for Carinas tobak?

  Kommentar by Grisling — 30. november 2011 @ 21:52

 62. Når hun (ud)taler sig minder det til forveksling, om den genfortælling af problemstillingen, dengse Dorith italesatte ummiddelbart efter den netop var blevet udleveret af afdelingssygeplejersken.

  Hilsen en godt sur Lisbeth

  http://youtu.be/xEBCLHa2xjs

  Kommentar by Lisbeth Schrøder — 30. november 2011 @ 21:56

 63. Er der nogen der ved HVORFOR Özlem Cekic opholder sig i Danmark ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 30. november 2011 @ 22:00

 64. Fordi hun som de fleste tyrkersvin er et nassedyr, som gerne lever af andres arbejde.
  Og fordi vi desværre ikke har hældt udyret ud.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2011 @ 23:02

 65. Lad være med at pibe: Mere hjælpe til de fattige, det sagde Keynes. Derefter mere gang i hjulene.

  Kommentar by machiavelli — 1. december 2011 @ 14:05

 66. @ Vivi Andersen

  Hun skriver at “Jeg blev født i Ankara i Tyrkiet 1976, men allerede da jeg var 3 år flyttede vi til Finland. I min barndom boede jeg mange forskellige steder og først da jeg var 10 år slog vi os permanent ned i Danmark“.

  Resten kan du åbenbart læse om i hendes formentlig sindsoprivende spændende selvbiografi “Fra Føtex til Folketinget“.

  Kommentar by Vest — 1. december 2011 @ 14:26

 67. Vest

  Jeg troede hendes selvbiografi hed “Fra Fontex til Folketinget”, men man kan jo tage fejl:-)

  Kommentar by Sigwar — 1. december 2011 @ 16:22

 68. De stats og kommunale ansatte ønsker sig en løn som ude i det private.
  De kommer og skal aldrig op på en håndværkerløn. Hvor skal pengene komme fra? Så lav lortet til privat i stedet for og se om lønningerne kan komme op på den måde.

  Kommentar by Peter — 1. december 2011 @ 18:08

 69. Når gæste”arbejdernes” såkaldte arbejde er betalt og afsluttet, bør de(og deres familiemedlemmer) i hovedreglen sendes hjem. “Flygtninge” hjemsendes også. F.eks. når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre. De hjemsendte “flygtninge” kan være med til at opbygge deres land.

  Kommentar by Jørgen — 2. december 2011 @ 20:16

 70. Den dansk stat må økonomisk motivere de mange omkostningstunge udlændinge til at rejse ud af landet. På længere sigt vil det være en stor fordel for de danske skattebetalere, og det vil også forbedre sikkerheden på de danske gader og stræder.

  Kommentar by Jørgen — 5. december 2011 @ 20:29

 71. >65
  Jeg piVer ikke. Jeg raser -over danskernes himmelråbende stupiditet, udvist ved tilladelsen af muslimer i landet.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2011 @ 22:15

 72. 6100 har fået kontanthjælp i 10 år
  2 ud af 3 er kvinder
  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-47222903:6100-har-f%C3%A5et-kontanthj%C3%A6lp-i-10-%C3%A5r.html

  Kommentar by Viking — 4. januar 2012 @ 20:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper