4. december 2011

Fra Det Arabiske Forår til Den Egyptiske Isvinter: 65 pct. af egypterne stemte på islamister

Der var høj valgdeltagelse ved første runde af det egyptiske valg, og selvom der er talt og skrevet meget om folket der demonstrerede mod dikatoren på ‘Frihedspladsen’ i Kairo, så er der ikke meget at hente for lektor Claus Elholm Andersen og andre der for et halvt år siden fejrede Huntingtons endeligt med frådende foragt for rationelle pessimister.

Jyllands-Posten kolporterer Ritzaus Bureau, der er nødt til at omdefinere ‘moderat’ for at sløre det forhold at islamisterne fik to tredjedele af alle stemmer, og det største liberale parti blot fik hver syvende stemme. Fra Islamister vinder valg i Egypten.

“Islamiske partier har vundet 65 procent af stemmerne ved første runde af parlamentsvalget i Egypten. …

Det moderate Muslimske Broderskab har vundet 36,62 procent af stemmerne, mens det radikale salafistparti Al-Nur har fået 24,36 procent af stemmerne. Det moderate islamiske parti Al-Wassat har fået 4,27 procent ifølge opgørelser fra valgkomitéens generalsekretær, Yusri Abdel Karim. …

Den liberale koalition Den Egyptiske Blok fik 13,35 procent af stemmerne…”

“Egyptians voting freely for the first time since army officers ousted the king in 1952 seem willing to give Islamists a chance. “We tried everyone, why not try sharia (Islamic law) once?” asked Ramadan Abdel Fattah, 48, a bearded civil servant.” (Jerusalem Post, 2. december 2011)

Oploadet Kl. 17:39 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/32047/trackback

22 Comments »

 1. Ja ja, herhjemme er Enhedslisten moderat i forhold til DKP-ml og KPD.

  Göring var på nogle områder moderat i forhold til Hitler.

  Molotov var muligvis også moderat i forhold til Stalin.

  Peter Lundin har ikke slået så mange mennesker ihjel som Anders Breivik. Peter Lundin er en moderat drabsmand, lad os være enige om det og nikke samstemmende, næste gang ordet “moderat” dukker op i medierne.

  Kommentar by Crass Børsting — 4. december 2011 @ 18:11

 2. Hører eller ser man Danmarks Radios tv og radio er manglen på begrundede analyser og holdbare vurderinger så udpræget, at det må få følger for nyhedsdækningen. Det må efterhånden stå lysende klart, at de såkaldte journalister i det brugerbetalte public service medie mere er underlagt ideologiske sym- og antipatier end egentlig sandhedsøgen – hvor ubehagelig så sandheden måtte synes.

  I flæng kan bare nævnes Danmarks dækning af:

  Israel og araberne i Vestjordan – præget af ensidig fordrejning til arabernes fordel, løgn og uden historisk viden.

  Iraq-krigen: blev udråbt til at være en katastrofe og et “nyt Vietnam”.

  Ensidig (positiv og løgnagtig) dækning af konsekvensen af islamiseringen af Danmark og Europa.

  og ikke mindst dækningen af “det arabiske forår”.

  Kommentar by Limewoody — 4. december 2011 @ 18:17

 3. Alt samfundsvidenskab og humanistisk forskning er 85 procent vrøvl og svindel. Det samme er Claus.

  Kommentar by tim — 4. december 2011 @ 18:31

 4. Gad vide hvor længe der går før De Anstændige holder op med at bruge betegnelsen “Det Arabiske Forår” ligesom de holdt op med at tale om “kulturberigelse”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. december 2011 @ 19:23

 5. Som jeg altid har sagt, lyt til socialisterne og ta´straks den modsatte holdning, så er man altid sikker på, at have gjort det rigtige.
  Underligt som socialister altid tager fejl.
  Hvis de overfladiske godheds naive socialister bare gad lytte og TÆNKE lidt over hvad islam kritikerne har sagt og stadig siger, så kunne deres fadæse og naive jubel over det ikke eksisterende “arabiske forår” ikke have været kommet bag på dem, at der bestemt ikke var tale om en demokratisk omvæltning, men en tilbage stræberisk bogstavstro barbari underkastelse efter den værste ideoogi der nogen sinde har eksisteret. Eller de hovedløse socialister kunne have læst lidt på lektien om kvindeundertrykker ideologien islam med det rystende menneskesyn, i stedet for meningsløst bare at rende rundt som en flok floskel skrigende pludder høns og forskræmte skrige racist efter alt og alle der indsigtfuldt oplyser om dræber idiotien islam.
  Efterhånden ved jeg snart ikke hvad der er værst, naive socialister eller islamister. Faktisk er det vel i bund og grund same shit!

  Kommentar by li — 4. december 2011 @ 19:59

 6. Siden hvornår er det blevet moderat at ville indføre en islamisk stat, bid for bid arbejde på at overtage Europa, stræbe efter islamisk verdensherredømme, etc.?

  http://www.cbn.com/cbnnews/world/2011/October/Mask-of-Peace-Brotherhoods-Plot-for-Global-Rule/

  Kommentar by Johansen — 4. december 2011 @ 20:26

 7. Jammen så er de jo klar til Kobterafbrændingerne.
  Mere er der jo ikke i den.

  For jeg forventer ikke at, det Infiltrerede FN og angrebspagten NATO vil gøre det mindste for at forhindre afbrændingen.
  TROR I DERINDE PÅ DET. ??

  Kommentar by Charles Nielsen — 4. december 2011 @ 20:51

 8. “why not try sharia once?”.

  Hvad er det man plejer at sige: one man, one vote…..once.

  Jeg venter spændt på at journalister også begynder at tale om moderate nazister og moderate kommunister.

  Kommentar by Henrik — 4. december 2011 @ 20:52

 9. Claus Elholm er bare som flertallet ude af stand til at sætte sig ind i vildtfremmede kulturers tankegang. Derfor forfaldes til det lette at bilde sig ind at de fremmede tænker nøjagtigt som folk fra egen kultur.

  Det samme ses når Vibeke Sperling eller Uffe Ellemann kommenterer valget i Rusland. De har meget svært ved at forstå at det foregår helt redeligt, når ingen vestligt orienterede partier kommer over spærregrænsen. I øvrigt er det ukorrekt at sige at ingen liberale partier indvælges. Sjirinovskis parti har netop navnet Liberale Demokrater.

  Kommentar by Per Hagemann — 4. december 2011 @ 20:52

 10. Hvorfor sender tvangsbetalings kanalen (D)DR uduelige mikrofonholdere til Egypten, når de er så ekstrem dårlige til at informere om hvad der rører sig i Egypten. Alt hvad de har spyttet ud i mikrofonen har været totalt forkert. Hvordan kan Folketinget sidde sådan en skandale overhørigt, der må da ryddes lidt ud i denne uduelige mikrofonholder stab.

  Ja, vi holdes for nar for vores egne penge, misinformation og lalleglade uduelige mikrofonspyttere, det er hvad der er.Slut herfra ulla sharia-Tørklædsen fra hitz prut lorteTahpir pladsen.

  Kommentar by li — 4. december 2011 @ 23:11

 11. Man kan vel godt argumentere at det muslimske broderskab er mere moderate end Al-Nur som er salafister. Det er vel en hyldest til det frie valg, retten til selvbestemmelse og demokrati, at dem som de stemmer på, får flest stemmer! At folk så er uenige med det deres valg af parti er en anden sag.

  Jeg venter bare på at pro israelske anti islam modstandere begynder at agitere for at vi skal invadere alle arabisk muslimske lande, som stemmer på de “forkerte”. Sharia er i sidste ende arabernes egen opfindelse, så hvorfor ikke bare lade dem sejle i deres egen sø og sende alle dem som ikke hører hjemme i Europa med det første fly hjem til deres drømmeland.

  Kommentar by Lavard — 4. december 2011 @ 23:11

 12. Det her fokus på valgkamp og valghandling i Egypten – og spekulationerne om liberale, moderate eller ekstreme islamister – svarer til at vurdere, om orkesteret på dækket af Titanic nu spiller falsk.

  Valget tager tid. Og en kommende proces med at få skrevet en forfatning – med eller uden sharia – kommer til at tage tid. Og Egypten har ikke tid. Pengene fosser ud af kassen.

  Kommentar by BE — 5. december 2011 @ 00:18

 13. Enig med Lavard (14)

  Hvorfor skal danske patrioter involvere sig i hvordan man stemmer eller i øvrigt regerer i de muslimske lande? Hvis vi ikke vil have at Muslimerne skal blande sig i vores sager, hvorfor skal vi så blande os i deres sager?

  Og det er jo lige det som de vestlige lande har gjort i et par hundrede år eller mere, og nu med forstærket intensitet, blandt andet med opbakning fra såkaldt nationaltsindede folk, der normalt giver fanden i både FN og EU.

  Mens vi har vores egne problemer, der jo i virkeligheden er langt større end de muslimske landes, skal vi så overhoved bruge krudt på at blande os i hvad de laver internt i fremmede lande?

  EU og andre globalister er jo blot interesseret i, at få installeret nogle styrer dernede, der kan bruges som demokratisk dække for langsomt at snige disse lande ind i et stædigt tættere samarbejde på vej til EU-medlemskabet, som beskrevet i Barcelonadeklarationen.

  Nationaltsindede danskere, skal glæde sig over at der findes andre lande der ikke ønsker at underlægge sig de vestlige herskeres idealer om et multikulturelt samfund der blandt andet promoverer depraveret Tv-kultur, total pornoficering af samfundet og forguder homoseksuelle og andre afvigere. Hvis folk ønsker en diktator, skal de så ikke have lov til det? Hvis den rette mand stod op i Danmark, og nød stor popularitet, ville vis så ikke have lov til at indsætte ham som diktator? Hvad er frihed? At være tvunget til at overholde nogle abstrakte ideer om demokrati og menneskerettigheder, uanset folkeviljen? Hvis demokrati fører til et folks udslettelse, hvad skal man så give køb på; demokratiet eller folket?

  Og så er der nogen der snakker om kalifater og muslimske broderskaber der ønsker at underlægge sig hele verden, og det diskuteres i læsegrupper og tykke bøger. Vist findes det, men det er stadigvæk vore egne politikere der bestemmer i hvorvidt de vil få mulighed for det. Truslen kommer ikke fra Muslimerne, den kommer fra vore egne politikere, og ikke mindst fra den internationale globalistiske klike der styrer dem.

  Jo større den nye verdensordens masse, desto sværere bliver det at unddrage sig den nye verdensordens direktiver. Derfor skal vi glade os over at der findes mange forskelligartede lande og forskelligartede styrer, lande som vi ikke nødvendigvis behøver at beundre eller holde af, der ønsker at bevare så megen selvstændighed som muligt.

  Kommentar by Balder — 5. december 2011 @ 01:29

 14. Og jeg er også meget enig med Lavard. Hvordan muslimerne indretter sig i deres egne lande, det vedkommer altså ikke os. Så kan de jo med lige så stor ret blande sig, hvordan vi indretter os.

  Kommentar by Dog of God — 5. december 2011 @ 08:06

 15. 14 Dog of God. Hvordan muslimerne indretter sig i deres egne lande, det vedkommer altså ikke os. Så kan de jo med lige så stor ret blande sig, hvordan vi indretter os.

  Men den tankegang forudsætter, at vi her i Vesten ophører med at betale milliarder til de muslimske lande. Det såkaldte Palestina skal ikke have en krone eller en euro eller en dollar. Vi bør ikke blande os i OIC landenes økonomi. Lad Saudi-arabien betale deres gilde. Egypten har nu valgt islam – tillykke med det! Det vidste vi ville ske (I told you so). Derfor er der absolut ingen grund til at vi betaler kopskat som dhimmier til islamisterne. Vores massemedier har i den grad kvajet sig med venstreorienterede romantiske drømme om et arabisk forår. Hvornår får vi udskiftet de redaktioner? Den skrivende intellektuelle elite i Vesten er en skandale på nær nogle få, der tør hvor andre plaprer værdirelativisterne af.

  Kommentar by Tim Pallis — 5. december 2011 @ 09:14

 16. De er alle gale…

  Kommentar by ivan johansen — 5. december 2011 @ 09:36

 17. Der foregår en etnisk udrensning af kristne i mellemøsten. Den tager nu til i styrke i de lande der bliver ‘befriet’ af det arabiske forår.
  Kan vi i EU ikke bare bytte de udrensede kristne i mellemøsten med de indvandrede muslimer her. Win-win :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 5. december 2011 @ 11:32

 18. Mine belæg middelhavet. Nu vil de sidste kristne forsøge at flygte til Europa den vej. Og dernæst invasions styrken islam.
  De små øer i middelhavet vil opleve det først med islamisk invasion som de tidligere har gjort.

  Kommentar by Anonym — 5. december 2011 @ 14:52

 19. …pro israelske anti islam modstandere… Det var godt nok en finurlig størrelse. Men bare rolig Lavard. Balder er enig med dig.
  Antisemitter foren eder.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2011 @ 22:49

 20. Hmm – ja – men balladen starter nok ikke på de små øer i middelhavet.

  Krudttønderne er de muslimske bydele i Europas storbyer. Ikke ghettoerne for de er allerede muslismke enklaver med begrænset kontakt til resten af samfundet. Men steder som forstæderne i London og Paris. Eller Nørrebro i København, hvor der var optøjer i 90’erne. Eller hovedstaden i et af de konkurstruede lande såsom Grækenland eller lignende.

  Den dag politiet i et af de Europæiske lande ikke længere kan kontrollere en opstået situation (inden for en tidsramme på dage og uger) og optøjerne spreder sig sig fra land til land – det vil være den dag den europæiske borgerkrig starter.

  Og når røgen har lagt sig igen (forudsat at muslimerne taber) vil det røde multikulturelle projekt være så diskrediteret at det for altid vil blive opgivet!!!

  (Ovenstående er blot et sandsynligt scenarie og ikke en opfordring til vold).

  Kommentar by Sigwar — 6. december 2011 @ 08:35

 21. “…pro israelske anti islam modstandere… Det var godt nok en finurlig størrelse. Men bare rolig Lavard. Balder er enig med dig.
  Antisemitter foren eder.

  Kommentar by Nielsen ”

  Ja typer som Lavard, Balder, dog of god og hvad de nu kalder sig, ville sandsynligvis hurtigt kunne se det storslåede i islam, hvis vinden skulle blæse den vej.
  Bogen, halvmåne og hagekors er i den forbindelse interessant læsning, mht. totallitære systemers “samarbejde”.

  Kommentar by PBr — 6. december 2011 @ 13:37

 22. Pbr: Yeps vi ser det “storslåede” i Islam, det er derfor vi vil havde at de skal sendes hjem! HEJ HEJ.

  Kommentar by Lavard — 6. december 2011 @ 15:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper