16. december 2011

Vi kender ikke motivet, men det er ikke terror…

Sidste fredag gik en mand amok, og skød vildt omkring sig på en trafikeret vej i Hollywood. Et øjenvidne fortalte kort efter til lokale KTLA, at gerningsmanden skreg “allahu-akbar”, hvad intet medie tog for gode vare. Det viste sig senere, at den 26-årige gerningsmand Tyler Brehm tog medicin, var ulykkelig over et netop afsluttet forhold, og næppe var muslim. Man tidens digitale verden skal man tungen lige i munden, og selvom det sker sjældent, så har har MSM af og til ret.

(KTLA, 9. december 2011; Youtube)

“He was running over there. I heard a… Yeah on the ground. I heard two shots. Pang pang pang. He was shouting and running, Allahu-akbar he said, Allahu-akbar.

Tidligere på ugen, berettede medierne om lignende sager. Herom kommenterer Snaphanen – Hvornår er man terrorist?

“En marokkansk muslim og våben-narkotika-sex og vaneforbryder, Nordine Amrani, skal møde op hos politiet, men går i stedet op på taget af en bygning hvorfra han bombarderer og beskyder civilbefolkningen og dræber indtil videre 6 og sårer 132. Han går ikke til angreb på politiet i “justistpalæet”. Aviser og belgiske politikere kalder det “en isoleret hændelse, ikke terror.”“Vi kender ikke motivet, men det er ikke teror.” “Manden er våbenfanatiker,” siger politiet. Det forklarer jo alt.

Samme dag i Firenze går forfatteren Gianluca Casseri til angreb og dræber to og sårer to senegalesere i Firenze. Mordet har racistiske motiver, skriver alle tingængelige medier samstemmende. Det er da højst sandsynligt. Han var medlem af Casa (Ezra) Pound, en identitær bevægelse, dyrkede Nietzsche og udgav et tidsskrift om J.R.R Tolkien.

… facit er, at vi ikke ved mere om den enes motiver end om den andens, og begge begik de selvmord så vi kan ikke spørge dem. Hvad vi ved er, at mord på senegalesere i Firenze a priori er racistisk terror, mens massemord på civile belgiere begået af en kriminel muslim, der ikke er sindssyg, på forhånd udelukkes som terror eller racisme. “Det er en enkeltstående hændelse,” forsikrer belgiske politikere bævende stemme, som om de skulle kom det alle tænker i forkøbet.”

Oploadet Kl. 14:39 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/32541/trackback

12 Comments »

 1. Myndighederne synes ude af stand til at bedømme deres omgivelser.
  Løsningen ligger i, at folket tager magten, det vil være det sikreste.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 16. december 2011 @ 15:21

 2. Det er ikke usandsynligt, at Tyler Brehm faktisk råbte Allah-u-Akbar. Han råbte blandt andet også direkte til politiet, at de skulle skyde ham. Hvis målet var “suicide by cop”, så ville det nok hjælpe at råbe den slags og få politiet til at tro han var selvmordsbomber.

  Kommentar by Henrik — 16. december 2011 @ 16:56

 3. Ja, det var sjovt at høre, hvor hurtig den italienske racismehistorie forsvandt i nyhederne.

  Den blev pludselig ikke interessant, da den msulimske terror slog til i Belgien

  Fredens religion har hårdtslående argumenter til at ændre nyhedsformidlingen

  Kommentar by tavsen — 16. december 2011 @ 18:17

 4. Jeg tror såmænd også godt på at ham Tyler Brehm råbte allahu akbar. Han var jo helt fra snøvsen. Og det er en plausibel teori at han prøvede at fremstå som en selvmordsbomber for at blive skudt.

  Kommentar by Vest — 16. december 2011 @ 19:44

 5. Jeg bemærkede også hvor hurtigt DR var ude med overskriften “Højreekstrem begår racistiske mord” i Italien…motivanalysen var – sjovt nok – helt fraværende da muslimen slagtede løs blandt de vantro….

  Kan kun, endnu engang, opfordre alle til at gøre oprør mod DRs propaganda. Det er ganske nemt at framelde licensen, og DR kan ikke gøre andet end at true med varm luft

  Kommentar by Nosferatu — 16. december 2011 @ 19:54

 6. -> Henrik & Vest

  Ikke uenig.

  Kommentar by Kim Møller — 16. december 2011 @ 20:00

 7. “Alligood described her former boyfriend as a ‘humanitarian’, and someone who was ‘extremely motivated to change the world for the better’, even managing a non-profit organisation for a friend”

  Husker også ham OWSeren, der for nylig forsøgte at skyde Obama.

  Kommentar by Dog of God — 17. december 2011 @ 03:03

 8. Jeg siger bare “god nat” do!

  Kommentar by Nik G — 17. december 2011 @ 08:26

 9. I samme boldgade: Genierne fra Ekstrabladet slår til igen. I en overskrift hedder det: “Et år efter. Han startede det egyptiske forår.”.

  Man bedes se bort fra, at den meget omtalte grønthandler var i Tunesien og dér futtede sig selv af. Men hvad pokker, Egypten eller Tunesien, who cares, når man er dum som en dør, hvilket åbenlyst er et ansættelseskrav hos Ekstrabladet.

  For så vidt angår det såkaldte arabiske forårs triumfer i Egypten kan man konstatere, at sejrherrerne er salafister + det muslimske broderskab.

  Må man håbe, at dette forår aldrig forplanter sig nord for Middelhavet. (Af hensyn til Ekstrabladets mindrebemidlede skribenter kan man her indsætte ‘Stillehavet’ i stedet for Middelhavet. Læserne forstår alligevel ikke en brik, og således er alle så godt hjulpne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. december 2011 @ 17:44

 10. En af årsagerne til dette kan være, at journalisterne er skide bange for hvad de forskellige muslimer kan finde på.

  Det forstår jeg umiddelbart godt når jeg tænker på hvad der gennem vel hele islams historie er foregået familierne, nemlig kusine-fætter ægteskaber.

  De konsekvenser der kommer ud af sådanne indgiftheder er rædsomme – og der er virkelig grund til at have medlidenhed med de værst ramte af afkommene.

  Men hovedparten af disse resultater af indgifthed SER normale ud, men hvad hjernen angår er de det ikke !

  Hvis de ikke er åbenlyst skøre betyder det ikke, at de ikke er det.

  Den adfærd muslimer lægger for dagen, og det uanset hvor de befinder sig, undrer ikke-muslimerne jorden rundt!

  De opfører sig så bemærkelsesværdigt anderledes end andre mennesker, at det gør det umuligt ikke at lægge mærke til dem – og at undre sig og det uanset om man er kineser, australier eller dansker!

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. december 2011 @ 08:01

 11. “Vi kender ikke sygdommen, men den er helt sikkert ikke dødelig.”

  Kommentar by G. Pedersen — 18. december 2011 @ 17:59

 12. Jeg ville underlægge det du har skrevet en verifikation udi skriftlig akkuratese, hvis du forstår. Det skurrer. Og slet dette indskrig bagefter.

  Kommentar by dadk — 23. december 2011 @ 19:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper