17. december 2011

Katrine Winkel Holm om Marlene Winds agitation for ‘fremtidens europæiske samarbejde’

At høre Marlene Wind tale om fremtidens Europa er lidt som at høre Dolph tale om fremtidens samfund. Katrine Winkel Holm i lørdagens Jyllands-Posten – EU-missionærens comeback.

“For tiden er det ikke danske grænsekontrolstilhængere, der er genstand for hendes uelskværdige omtale. Loddet er faldet på de eurokritiske briter med David Cameron i spidsen, der i forvejen har en dårlig presse herhjemme. Lytter man til Orientering på DR’s P1 får man indtryk af, at der er visse ting disse reaktionære englændere ikke begriber, herunder euroens og føderalismens lyksaligheder. Et billede, DR ikke er ene om at viderekolportere. Men Marlene Wind er alligevel mere klar i sin afstandtagen end de fleste. I en analyse i Politiken slog hun i onsdags fast, at David Camerons afvisning af europagten har forvandlet Storbritannien til intet mindre end »verdens politiske pygmæ«.

Ikke et ondt ord om pygmæer, men i denne sammenhæng er ordet næppe ment som en kompliment. Ydermere kan eksperten fastslå, at Cameron med sit »selvmål« har »tabt på to fronter« og efterladt sit land »marginaliseret, isoleret og sandsynligvis uendeligt ligegyldigt i fremtidens europæiske samarbejde«.

At Cameron har et massivt flertal i ryggen, nævner hun ikke med et ord. At den engelske EU-skepsis er rodfæstet, velargumenteret og mangefacetteret forties også.

Hele hendes enestående ensidige analyse er baseret på synspunkter fra det lille, efter britiske standarder, ekstremt EU-ukritiske parti, Liberale Demokrater. Marlene Wind forsøger ikke engang at tilstræbe upartiskhed. Skævheden er helt utilsløret.

Som lektor Kasper Planeta Kepp bemærkede i en klumme på 180grader.dk er Wind meget mere folkeopdrager end ekspert. Hendes »analyser« er ikke EU-oplysning, men EU-mission.”

Oploadet Kl. 19:14 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/32547/trackback

32 Comments »

 1. Marlene Wind, var det ikke den dansk-hadende idiot som var fjernet, eller sidder dansk-haderen stadig og suger skatteydernes penge til sig.

  Kommentar by Fritz — 17. december 2011 @ 20:04

 2. Siden at det er EU, der er en politisk pygmæ, så må England vel være forvandlet til det dejligt isolerede Borneo.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 17. december 2011 @ 20:37

 3. Malene Wind tilhører den elite af apparatjikker, der hellere ser EUsystemet fungere uafhængigt af de europæiske befolkninger end at fremme demokrati og medbestemmelse. Altså den slags, det vrimler med i et udemokratisk, bureaukratisk, system uden folkelig legitimitet: Hvem er Barroso, hvem er Rompoy, Ashton?? Og ville du købe et brugt møntfod af dem? Endsige en udenrigspolitik.

  Lad os gætte på at Malene Wind er stillet et job i EU-bureaukratiet i udsigt med en vederlag, der mere ligner bestikkelse end en ærlig tjent løn.

  Kommentar by Limewoody — 17. december 2011 @ 21:00

 4. Hald da fast en ‘frelst’ EU-troende. Hun besidder ikke tvivlens nådegave, og uden den fastlåses man i falske dogmer og ensretning! Som Lord Byron siger det: “Der er noget hedensk i mig, som jeg ikke kan ryste af mig, Kort sagt jeg benægter intet, men tvivler på alt.”

  Cameron har måske valgt den vej der vil føre GB frem mod en langt mere gunstig økonomisk fremtid, end at lade sig underordne EU-begrænsninger og suverænitetsafgivelse. Helt i Thatchers ånd, men denne Tahtcher er jo også hadet af danske medier og venstrefløjen. For tænke sig hun tillod sig at rettet et falleret socialistisk GB op til en tigerøkonomi, ved at være fast i kødet og fast i holdninger, fremfor at lade sig koste rundt af bureaukrater.

  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/12/storbritanniens-nye-muligheder-efter.html

  Nogle frihandelsfortalere går nærmest ind for at GB kommer med i NAFTA – frihandelseaftalen mellem USA, Mexico, Canada. Hvad med os hvem skal vi slutte os til?

  Kommentar by synopsis-olsen — 17. december 2011 @ 21:46

 5. Marlene Wind har vist dummet sig! Enhver, som gider at slæbe sig ned på det lokale politikontor, kan efter hendes racistiske pygmæ-bemærkning melde hende for brud på paragraf 266b. Ikke alene viser hun foragt for små mennesker, hun lægger jo også sorte for had. Og så et smukt dansende folkefærd som pygmæerne, der aldrig har gjort nogen noget ondt! Dobbelt-up på diskriminationen. Personligt synes jeg, at en racismedom ville klæde hende.

  Hvis vi skal den lede paragraf til livs, er det langt mere effektivt at melde folk som Marlene Wind i stedet for, at vi går og melder hinanden for sjov.

  Falkeøje, hvis du virkelig gerne vil starte en form for krig, så meld den hater!

  Kommentar by Anonym — 17. december 2011 @ 22:10

 6. Det hun har sagt svarer jo til, at man i vrede kalder Cameron for “verdens politiske neger” eller “verdens politiske dværg”… eller rettere “verdens politiske negerdværg”!

  Hvordan kan Københavns Universitet have sådan en racist ansat!! Jeg ville i hvert fald som pygmæ MEGET NØDIGT tage min eksamen hos hende.

  Kommentar by Anonym — 17. december 2011 @ 22:19

 7. @5
  Anonym, du er nødt til at lære regel nr.1 udenad, det er kun hvide middelaldrende mænd som kan være racister.

  Kommentar by Fritz — 17. december 2011 @ 22:42

 8. PS.
  Der er to undtagelser, den ene er hvis man er muslim, og den anden er hvis man tilhører venstrefløjen.

  Kommentar by Fritz — 17. december 2011 @ 22:44

 9. Fritz, vi skylder pygmæerne at melde Marlene til inkvisitionen. Vi er simpelthen moralsk forpligtede! De er så små, og vi er så forholdsvis store…

  Jo flere 266b-anmeldelser vi laver desto dyrere bliver det også for samfundet, og desto større er chancen for, at en eller anden djøffer for en gangs skyld vil komme til en fornuftig konklusion – nemlig at 266b spilder skatteydernes penge.

  Kommentar by Anonym — 17. december 2011 @ 22:57

 10. @9
  Anonym, hvis det ikke var fordi jeg vidste at de ville pisse i bukserne af grin på den lokale politistation, så var jeg frisk. Jeg tror ingen gang at anmeldelsen ville nå forbi den vagthavende efter de var færdige med at pisse i bukserne.

  Kommentar by Fritz — 17. december 2011 @ 23:44

 11. “Ydermere kan eksperten fastslå, at Cameron med sit »selvmål« har »tabt på to fronter« og efterladt sit land »marginaliseret, isoleret og sandsynligvis uendeligt ligegyldigt i fremtidens europæiske samarbejde”

  Det som eksperten Marlene Wind ikke fatter er, at englændere over en bred kam faktisk slet ikke anser sig selv som europæere. De er britere. Europa er fastlandskontinentet hvor europæerne bor. Denne holdning, der desværre i de seneste 20 år er blevet mindre udtalt i takt med EUs agressive ekspansionspolitik, men stadigvæk er markant, kunne vi lære meget af i Skandinavien.

  Kommentar by Michael Jensen — 18. december 2011 @ 00:47

 12. Hvis man indgiver en skriftlig anmeldelse, så skal de da tage stilling til sagen. Jeg tror godt, man kunne blive dømt for at bruge neger nedsættende og i så fald bør man jo også kunne dømmes for “pygmæ”. Under alle omstændigheder ville det være festligt, at se Marlene forklare sig.

  Jeg er udmærket klar over, at vore chancer ikke er de bedste, og at der desuden er en vis skam forbundet med at gå ind på en politistation for at anmelde en så latterlig udtalelse, men det er ikke desto mindre hvad “de anstændige” gør mod folk som Hedegaard og Pia K. Tror du, at de er mere forurettede, end vi er, når de anmelder dem? Nej, vel er de ej. De er bare glade for, at de kan lukke munden på dem, der med livet som indsats, tør kritisere totalitære ideologier som islam.

  Hvis du tør, så gå ind på den station og gør et forsøg. Sig til politiet, at du blev meget krænket over pygmæ-kommentaren. Fortæl, at du har brugt mange år på at studere centralafrikanske kulturer, og at din fætter faktisk giftede sig ind i Aka-folket.

  Hvis det lykkes dig at få hende dømt, så er hun bundet til masten på den synkende skyde Danmark. Som racist vil hun få meget svært ved at få sig et visa, den dag lysten til at fordufte melder sig. Kort sagt: hun var med til at sadle den hest. Lad hende så for helvede få lov til at ride den også.

  Kommentar by Anonym — 18. december 2011 @ 01:00

 13. Nr. 12 er til Fritz

  Kommentar by Anonym — 18. december 2011 @ 01:01

 14. Daniel Hannan, konservativt MEP, er en fornøjelse at se – her en af hans seneste optrædender i EU-parlamentet:

  http://www.youtube.com/watch?v=Vdqw8aKm_4s

  Om gældskrisen:

  http://www.youtube.com/watch?v=OfIa6gWwhw8&feature=related

  Han er en mand, der er værd at følge.

  Kommentar by Passing By — 18. december 2011 @ 02:06

 15. Gud ved hvad der er i det Britiske der formåer at frembringe folk som Daniel Hannan og Nigel Farage ?

  Jeg har længe været en begejstret lytter til NIGEL FARAGE, både hvad angår hvad han siger, hans holdning til EU og ikke mindst hans engelske!

  Han taler et smukt engelsk og det gør Hannan også hvilket alene gør det til en nydelse at lytte til de herrer .

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. december 2011 @ 07:36

 16. Det er lavmål, og det er pinligt tydeligt – hvad formålet med Marlene Vind´ optræden på Tv er.

  Med EU fortalere som hende, burde EU modstandere klappe i hænderne.

  Kommentar by Arnbjørn Falk — 18. december 2011 @ 09:27

 17. @ Kim Møller

  Har du set historien om Klostervængets heldagsfolkeskole på Nørrebro, der ikke ville støde de muslimske elever med kristendom her op til jul:

  “- Vi skal være forsigtige og sørge for ikke at støde nogen. Derfor er der enkelte salmer, som vi ikke synger, og der er enkelte vers i “Et barn er født i Betlehem”, som vi springer over, ganske enkelt fordi de er for forkyndende, siger skoleleder Karen Margrethe Grønlund til avisen.”

  Går man til skolens hjemmeside, så har de åbenlyst intet problem med at ikke-muslimske elever skal spise mad forkyndet af en imam – de reklamerer nemlig ligefrem med at deres madskole kun serverer halal-mad:

  “Al vores kød er halal.” w ww.klo.kk.dk/Infoweb/Designskabelon_Koebenhavn/Rammeside.asp?Action=&Side=&Klasse=&Id=&Startside=&ForumID=

  Kommentar by Anonym — 18. december 2011 @ 11:51

 18. Hvorfor skal vi have noget med EURO-fallitboet at gøre?

  Har I andre også hørt tallet 40 mia. kr. som prisen for det Danmark kommer til at bidrage med som følge af Helle Thornings ja forleden?

  Det tal forsvandt ret hurtigt fra MSM debatten!

  Kommentar by Sigwar — 18. december 2011 @ 11:58

 19. Hvem betaler Marlene Winds stilling..?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 18. december 2011 @ 12:44

 20. ja og nu bliver jule traditonerne sløjfet i flere skole for ikke at støde muslimerne. iihhh hvor er det godt vi er så gode her i danmark til at vise hensyn til andre- .nåå jeg må løbe jeg skal ned i bazaren og handle. god … og godt nytår alle sammen så længe vi også har det lol.

  Kommentar by giraffen — 18. december 2011 @ 13:14

 21. > anonym

  Ser på det senere i dag.

  Kommentar by Kim Møller — 18. december 2011 @ 13:43

 22. Hvordan er Malene Wind blevet TV’s ekspert boomerang i EU-politik?
  Drag Queen efter kønsskifteoperation? og/eller kønsdiskriminering ved kromosomtest/positiv hysterisk særbehandling? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 18. december 2011 @ 14:10

 23. Er det ikke märkeligt att disse EU-fantaster konstant går til yderligheder – det seneste den svenske Eu-minister har fundet på er att på Twitter opmuntre folk til att, stik imod svensk lov, gemme de illegale invandrere for myndighederne og dermed hindre udvisning.
  Att Birgitta Olsson, EU-minister og medlem af Folkpartiet (hvilken ironi) klart begår en kriminel handling slipper hun, i den svenske atmosfäre af lovlöshed – isär fra magthavernes side, höjst sansynligt godt fra – det er svärt at finde en anklager, der vover sin stilling.

  http://avpixlat.info/2011/12/15/birgitta-ohlsson-fp-uppmanar-till-olagligheter/#disqus_thread

  Kommentar by Sven Olsen — 18. december 2011 @ 14:44

 24. @21 Kim Møller: Tjek også denne her: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/12/18/082217.htm

  Kommentar by Vest — 18. december 2011 @ 14:54

 25. … Hver gang Marlene slipper en Wind, stinker det fælt.

  Kommentar by eu-gakgak — 18. december 2011 @ 15:53

 26. Mon ikke naive “unge” Morlene windblæst burde sendes på genopdragelses rejse i en affaldssæk til et eu-partner muhammedansk land, så hun kan få følelsen af, hvordan eu diktaturet er ved at udvikle sig henimod. Moské dette kunne få den åndelige pygbæ hjerne naive økonomiske uansvarlige “unge” Morlene windblæst til at forstå, at vi faktisk er nogle som ikke ønsker denne tilbage stående afvikling af VORES land, til noget der minder om et muhammedansk ørken land.
  At hun moské kommer hjem med hoved under armen, gør ingen forskel, ingen vil bemærke det alligevel, da ingen af hendes udtalelser går gennem hjernen før de lukkes ud.

  Kommentar by li — 18. december 2011 @ 15:56

 27. Forøvrigt – så hører jeg stort set aldrig hvad Wind har at sigenår hun toner frem på skærmen og det fordi jeg bliver SÅ fascineret af hendes makeup !

  Er der da ikke en eller anden behjertiget sjæl i hendes omgangskreds der kunne vejlede hende, styre hende udenom den dårligt lagte øjensminke – for den er sgu gyselig !

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. december 2011 @ 15:57

 28. Puha, det var da noget af en racistisk pygbæ-wind, der her blev lukket ud!

  Kommentar by li — 18. december 2011 @ 16:17

 29. Det er ikke Marlene Wind selv, der bruger den nedsættende pygmæ-formulering. Hvis man læser indlægget i Politiken, er det let at se, at hun citerer Nick Clegg – lederen af det EU-liderlige parti, Liberale Demokrater:

  »For Washington – som briterne eller bryster sig af at have et særligt forhold til – bliver vi også helt og aldeles uinteressante. USA vil ikke længere kunne se en fordel i at have et tæt forhold til et isoleret og marginaliseret Storbritannien, der sejler alene rundt i Atlanten. Vi er med et slag blevet en pygmæ i verden«.

  http://politiken.dk/debat/ECE1478018/storbritannien-er-blevet-verdens-politiske-pygmae/

  At hendes redaktør på Politiken så har sat en misvisende overskrift på, kan man trods alt næppe klandre Malene Wind for. Alene af den grund vil en politianmeldelse ikke have en kinamands chance.

  Kommentar by G. Pedersen — 18. december 2011 @ 17:18

 30. Pygmæer er vor tids jøder…

  Kommentar by Frederik — 18. december 2011 @ 18:31

 31. Synd for Clegg, at han føler sig så lille. Han må sørge for at blive en del af noget Stort, Stærkt og Magtfuldt!

  Kommentar by Henrik R Clausen — 18. december 2011 @ 18:44

 32. 28.li

  HVA´, li, er en racistisk pygbæ-wind ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 19. december 2011 @ 01:41

 33. @32 Vivi
  Det er noget af alt det ildelugtende racistiske små mundlort naive morlene wind spyr ud af munden imod gruppen af eu-diktatur modstanderne.
  :-)
  Vi har vel også krav på beskyttelse ligesom politisk islam beskyttes!

  Kommentar by li — 19. december 2011 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper