19. december 2011

DR-journalist: Jeg burde have “ringet til Özlem og forklaret hende, at hun var på… vildspor”

Så fortrød journalist Pernille Redder. Hendes indslag i Aftenshowet med ‘fattige Carina’ kunne ikke bruges til at fremme maksimalstaten, og burde derfor været stoppet i processen. Mon ikke der er væsentlige historier som ikke bliver fortalt, fordi de ikke understøtter en rød dagsorden.

Fra Journalisten.dk – »Jeg har dårlig smag i munden efter Carina-indslag«.

“Den voldsomme debat efter Aftenshowets indslag med ‘Carina’, der ifølge mange ikke var rigtig fattig, har sat tankerne i gang hos journalist Pernille Redder, der selv sad med Carinas budget i hånden og var med til at lave indslaget.

»… Min beslutning var med til at fyre op under argumenterne for de, der mener, at der ikke findes fattigdom i Danmark,« siger Pernille Redder. …

I dag er Pernille Redder kommet i konflikt med sig selv. … Baggrunden for Pernille Redders overvejelser er, at det var hende, der som journalist på DRs Aftenshowet modtog den kvindelige kontanthjælpsmodtagers budget.

»Jeg vidste godt, at der var noget galt, da Özlem Cekic sendte mig damens budget…«

Når Pernille Redder vælger at træde frem via Journalisten.dk. er det fordi hun føler, at hun som journalist accepterede Özlem Cekic’ case, selv om hun udmærket godt vidste, den ikke var repræsentativ for problemet fattigdom. …

»Selvfølgelig er det ikke os journalister, som skal stoppe hovedløse politikere i at føre dilettantisk politik… Men jeg kunne også have ringet til Özlem og forklaret hende, at hun var på vej ud på et vildspor. Og måske ville det have betydet, at hundredvis af danske familier fik en festlig juleaften i år.”

Oploadet Kl. 18:54 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/32617/trackback

38 Comments »

 1. Betal ikke licens til DR. Spar pengene og send dem evt. til Uriasposten eller andre frie medier. Dette er det allermindste, man kan gøre i en frihedskamp.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. december 2011 @ 19:00

 2. Jamen beviser dette ikke bare hvor dum Ozlem er? Og ikke mindst hvordan DR arbejder?
  Præcist Crass. Betal ikke licens og doner dem i stedet for.

  Kommentar by Tim — 19. december 2011 @ 19:12

 3. “der ifølge mange ikke var rigtig fattig”

  Hun mener selv tydeligvis at Carina er fattig. Hun har ikke fattet en fis, og er sikkert mest ked af at have scoret et selvmål, ikke over at have påvist systemts fallit.

  Kommentar by Georg Hansen — 19. december 2011 @ 20:08

 4. Hold kæft hvor er de bare korrupte.

  Kommentar by Optimus Prime — 19. december 2011 @ 20:09

 5. Özlem må næsten være under middel-begavet. Skræmmende at hun sidder i Folketinget.

  Kommentar by Johnson — 19. december 2011 @ 20:19

 6. “»Jeg har dårlig smag i munden efter Carina-indslag«.”

  Det er intet imod hvor dårligt jeg har det med at mit land er lavet om til et socialist/islamisk tabersamfund hvor man straffer dem så knokler og belønner muslimske terrorister og folk som ikke gider/vil arbejde.

  Kommentar by Fritz — 19. december 2011 @ 20:38

 7. Det fremgår altså ikke af dette indslag at denne journalist stemmer rødt (jeg bedømmer hende selv til at være radikal, men det kunne godt være rødt). Synes egentlig det er sundt med lidt eftertænksomhed i DR. Den “fattige” Carina var et skrækeksempel på offentlig forsøgelse, som ingen kan være tjent med. Har selv været studerende en årrække med væsentlig mindre til mig selv, så ingen sympati til “Carina” herfra. Min sympati går derimod til de mange familier der vitterlig lever med et meget lille rådighedsbeløb, men som nu skal høre på J. B. Olsen “brække sig” efter dem…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 19. december 2011 @ 21:07

 8. Özlem er et produkt af mange generationers indavl. Fætre og kusiner hele vejen. Det er tyrker slemmest til. Pakkerne kommer lige efter.

  Kommentar by Frank P — 19. december 2011 @ 21:38

 9. Nærsynede hippie, har du også sympati for dem der betaler regningen?
  Altså os der skaber virksomheder, produkter, jobs, eksportindtægter osv.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. december 2011 @ 21:44

 10. Det har den røde so til Pernille Redder slet ikke øje for. Hun er ubegribelig dum, historieløs og en rædselsfuld kommunist, der kun kan hyle i flok. Hun er sådan en der drømmer om fremmede himmelstrøg, om “kapitalismens” undergang, om kvindekvoter, miljøbevægelser og slet ikke har begreb om det store hjul der drejer rundt.

  Hun er indbegrebet af alt hvad der er galt med Danmark, de rødes magtovertagelse. En rigtig rød rotte. En hæslig rød rotte. Et skadedyr af de værste.

  Kommentar by Frank P — 19. december 2011 @ 21:58

 11. @7

  Hippie, det er ikke debatten hun undskylder, hun undskylder for at redde sin egen røde røv. Debat er en god ting, det er hendes røde udgangspunkt som var så forkvaklet, så selv den stiveste suicidaldemokrat kunne se at det var for pinligt (selv kugle tosse kunne se det).

  Kommentar by Fritz — 19. december 2011 @ 22:00

 12. http://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/U-Bahn-Schlaeger-Motiv-Deutschenhass-id17989726.html

  Endnu en trist historie. 30-årig tysk maler tortureres næsten ihjel af 4 udlændinge i alderen 15-18 år i Tyskland. Motiv: tysker-had! Han overlevede mirakuløst selvom han blev kvalt til det sidste og fik flere eftertramp til hovedet efter at han havde mistet bevidstheden. Han overlevede men med hjerneskader. Nu venter dommen til mændene: 5-7 år til lederen af gruppen, 2-3 år til de andre. Er det retfærdigt?

  Jeg kan ikke garantere for følgerne, hvis jeg en dag personligt bliver berørt af kulturberigelsen. Hvad vil I gøre hvis I selv bliver ramt eller en af jeres nærmeste bliver et voldsoffer?

  Kommentar by Frank P — 19. december 2011 @ 22:10

 13. Nogen der stadig tror på konceptet “public service”?

  Kommentar by Vagn Henning — 19. december 2011 @ 22:11

 14. Ikke overraskende er journalister ikke helt så serviceminded når det gælder borgerlige politikere.

  »Selvfølgelig er det ikke os journalister, som skal stoppe hovedløse politikere i at føre dilettantisk politik… Men jeg kunne også have ringet til Özlem og forklaret hende, at hun var på vej ud på et vildspor. Og måske ville det have betydet, at hundredvis af danske familier fik en festlig juleaften i år.”

  Ja for satan. Lortejuleaften uden pakker med PS3’er og Gucchi taske under træet. Hvordan kan vi være det bekendt ?

  Kommentar by Tolder — 19. december 2011 @ 22:34

 15. @ Hr. Snusk.

  Nej det har jeg ikke. I (vi?) behøver ikke sympati. I (vi?) bør derimod beundres for den indsats du beskriver.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 19. december 2011 @ 23:04

 16. Selvfølgelig er det ikke os journalister, som skal stoppe hovedløse politikere i at føre dilettantisk politik… Men

  Hun skulle have stoppet før det “men”. Der er ikke noget “men”. Det var Özlem Cekic’ korstog. Journalisterne fra DR skal hverken hjælpe eller forhindre en politiker i at få sit budskab igennem. Et public service nyhedsmedie som DR skal sådan set bare bringe de historier, som er interessante og relevante. Og hvis det drejer sig om en dyst på holdninger og argumenter, skal DR holde sig fuldstændig udenfor og lade politikerne tage dysten på lige vilkår.

  Kommentar by Vest — 19. december 2011 @ 23:11

 17. @13 public service
  DR er en joke…du kan gå ind på youtube og tilmelde dig jeg ved ikke hvor mange kanaler … GRATIS. Et helt frit marked.
  DR fatter ingenting og burde være væk eller virkelig skåret ned om 3 år. Der er bare ingen dynamisme når man modtager penge fra det offentlige….

  Kommentar by tim — 19. december 2011 @ 23:23

 18. -> Nærsynet hippie

  Jeg har ikke skrevet at Pernille Redder er rød, blot at hun fremmer en rød dagsorden. Det gør journalister ofte, ikke altid af politiske årsager.

  Kommentar by Kim Møller — 19. december 2011 @ 23:29

 19. Lig mærke til hvad hun siger: DR-journalist: Jeg burde have “ringet til Özlem og forklaret hende, at hun var på… vildspor”

  Altså hun er jo en af deres egne. Ville hun have sagt eller tænkt dette, hvis der var en blå, som havde lavet noget tilsvarende?…Nej hun ville ej.

  Hun har lige bevist at DR er RÆVERØD.

  STOP MED AT BETALE LICENS!

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 01:29

 20. Ja det er godt set af kim Møller. og Tim :-)

  En anden ting er at en person som Karina muligvis ikke ønsker at arbejde. Men hun ville jo heller ikke have råd til det, hvis hun ønsker at blive boende i en lejlighed til 8.500 kr om måneden.

  Karina har reelt ikke noget valg. Hvis hun gik i arbejde måtte hun flytte og skære kraftigt ned på masser af andre ting.

  Det kunne hun måske, hvis hun ikke havde et barn at tage hensyn til.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 20. december 2011 @ 02:47

 21. For at gentage mig selv, det væsentligste for individer og samfund er borgernes magt, hvordan en sådan, borgernes magt, skabes, fastholdes, udbygges og fremmes bedst er noget af det politik drejer sig om.

  Der er mange bud på hvad der er væsentligt, fra CEPOS prioritering af topskattens formindskelse, til egen satsen på en slags overlevelse selv som offentlig deltidsansat, til revolutionære, sociale kaosuddannede fedtskatfortalere andetsteds.

  Kommentar by Peter Buch — 20. december 2011 @ 05:38

 22. Crass: Helt enig!!! Drop licensen og donerer pengene til Uriasposten!!!
  Ulydighed nu overfor DR!!!!!!

  Kommentar by Pieter — 20. december 2011 @ 07:30

 23. Problemet som jeg ser det, er at journalisten og Øslen ikke kender folk i arbejdes indkomster, det kender vel ikke rigtigt nogle mennesker med lav indtægter. Viser endnu engang et den nuværende regering og støtte parti ikke arbejder for arbejder klassen “men uden for arbejde klassen”

  Formålet er at flytte alle arbejdspladser til Kina, hvorefter vi alle bliver slaver af staten, når så lokummet springer i luften så siger politikkerne det var folket der krævede for meget. som i Grækenland og Italien. Ingen besparelse i det offentlige forbrug kun nye skatter….

  Kommentar by Hans L — 20. december 2011 @ 07:52

 24. Jeg studsede også over artiklen da jeg så den. Det kan aldrig være journalistens opgave at vurdere, om vedkommende er på “vildspor” – og da slet ikke hvis man er ansat i en “public Service organisation” (ja ja jeg ved godt det er til at dø af grin over).

  Men til gengæld dokumenterer artiklen til fulde, den helt bevidste censur af emnerne, som dagligt finder sted i DR. Denne gang blev det bare opdaget – tak til “Røde Redder”

  Jeg gad også godt kende til de historier der ikke bringes fordi DR har censureret dem væk. Måske sagerne om indvandreroverfald på danske børn i Esbjerg ?

  Iøvrigt var der i aftes i “Aftenshowet” et i særklasse kvalmefremkaldende indslag om uddelingen af julepakker på (Lolland?). Det mest horrible var den “suppe” af enighed, som TV-værten og den indbudte gæst soppede rundt i mens man enigheds-pettede hinanden med slet skjulte antydninger af at det faktisk var Joachim Olsen, der var skyld i at man ikke kunne dele ud til alle de fattige.

  Med professionelt bekymrede ansigtsfolder og klynkende fistel-stemme blev der udtrykt et forlorent håb om at de andre hjælpeorganisationer så kunne hjælpe dem man ikke selv kunne… men som det kom med et lidt for teatralsk suk “…. men det kan jeg jo ikke vide”…

  Kommentar by Perh — 20. december 2011 @ 08:08

 25. Vild historie – må få nogle til at vågne op (hvilket desværre nok bare betyder at skrive nyfødte op til privatskole):

  “Forældrene fortæller blandt andet om en ni-årig pige, der er blevet rullet i glasskår (…) Flere forældre fortæller ligeledes om mobning af børnene, hvis de har pålæg af svinekød med på madpakken.”

  http://www.jv.dk/artikel/1249795:Esbjerg–Ni-aarig-rullet-i-glasskaar–Grove-overgreb-mod-boern-paa-skole-i-Esbjerg

  Kommentar by ThorG — 20. december 2011 @ 08:45

 26. Selvfølgelig er det da en korrupt tankegang af Pernille Redder.

  Som den gode journalist hun nok gerne ville være, burde hun istedet undersøge, hvorfor idioten Øzlem brugte carina som eksempel.

  Der er ingen tvivl om, at Øzlem naturligvis brugte det bedste eksempel hun kunne finde.Hun er på tv, og mener at have en “sag”

  Hvad spejlede hun Carina i? Hvorfor var Carina fattig i Øzlems optik?

  Kunne det mon have noget at gøre med Øzlems egen sfære af ikke arbejdende indvandrere, som har et væsentlig højere rådighedsbeløb end Carina har?

  Hvordan skulle Carina ellers være fattigi Øzlems øjne?

  Dette burde være Redders fokus – ikke at “redde” en meningsfælles røv for licensbetalernes penge.

  Kommentar by Cicero — 20. december 2011 @ 09:11

 27. I øvrigt mener jeg at DR bør privatiseres.

  De røde skal betale deres propaganda selv.

  Kommentar by Tintin — 20. december 2011 @ 09:12

 28. #10 Frank P – Helt, helt enig!

  Kommentar by Johnson — 20. december 2011 @ 09:56

 29. “Pernille sagen” er værre end “Carina sagen”
  Journalist Pernille Redder afslører indirekte den hjernevask de offentligt ejede massemedier, DR og Tv2, anvender.
  ‘Journalisten’ er menighedsblad for nomenklatura og ledet af (tidligere?)kommunister.
  Pernille Redder frygter at blive udstødt, fordi hun tillod “Carina sagen”. Det er sit fremtidige levebrød, hun kæmper for med sin bekendelse.
  De offentligt ansatte har en ‘cosa nostra’ dvs en uskreven lov om at man altid skal fremme ’sagen’ nemlig den offentlige sektors vækst.
  Bryder man denne lov, får det alvorlige konsekvenser for ens beskæftigelsesmuligheder og indkomst.
  Derfor prøver Pernille Redder, at redde sin fremtid som journalist ved at ‘bekende’ i menighedsbladet.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 20. december 2011 @ 10:55

 30. ‘De offentligt ansatte har en ‘cosa nostra’ dvs en uskreven lov om at man altid skal fremme ‘sagen’ nemlig den offentlige sektors vækst.’

  Sikke noget vrøvl. Til gengæld har man bare at indtage de røde fløjs politisk korrekte meninger og bifalde deres idiotiske godhedsprojekter, ellers vanker der ingen forfremmelser.

  Kommentar by Boo — 20. december 2011 @ 11:17

 31. Hvorfor tror i det bliver bedre hvis DR privatiseres. Når man hører fra Sverige så lyder det som om Sveriges TV 4 er værst og den er vist privat.
  I øvrigt er der noget om, at journalisterne skal tage sociale hensyn ifølge DRs politik.

  Kommentar by britta due andersen — 20. december 2011 @ 17:34

 32. -> Britta

  Ingen bør tvinges til at finansiere politiske modstanderes agitation. Uanset hvad.

  Kommentar by Kim Møller — 20. december 2011 @ 18:29

 33. Med bemærkningen om at hendes program var med til at fyrer op under argumenterne for dem der mener at der ikke findes fattige i Danmark, og at de gav hende en dårlig smag i munden, afslører netop at hun havde et politisk sigte med sit program. Og det må man ikke som journalist!

  Kommentar by Grisling — 20. december 2011 @ 19:15

 34. Ahh, så Pernille Redder mener hun skal agere gratis spindoktor for SF i den arbejdstid, som bliver betalt af DDRs tvangslicens? Ikke at det overrasker.

  Kommentar by Hans Und — 21. december 2011 @ 00:10

 35. Hvad ville hun overveje at gøre, hvis Joachim B. Olsen “var på vej ud på et vildspor”? Jeg er ikke i tvivl om, at hun ville opføre sig yderst professionelt.

  Kommentar by BE — 21. december 2011 @ 01:56

 36. ->Boo. Det er jo det samme. Som offentligt ansat skal du støtte andre offentligt ansatte ellers bliver du frosset ud. Fjenden er ‘forbryderne’ i den private sektor :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 21. december 2011 @ 11:00

 37. PS.Bistandsklienter som Carina er offentligt ansat var det på 20 år? Prøv lige at gange støtten med alle de år og gang det så med alle de andre 850.000 i den arbejdsdygtige alder, der også er på støtte og for manges vedkommende har været det ligeså længe. Det bliver et astronomisk beløb ;)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 21. december 2011 @ 11:05

 38. JP kommenterer sagen i dagen leder.

  Kommentar by Menig 442 — 21. december 2011 @ 11:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper