20. december 2011

Esbjerg-skole: “… mobning af børnene, hvis de har pålæg af svinekød med på madpakken”

Tilbage i 2004 fremhævede Dagbladet Information Bakkeskolen i Esbjerg, som et eksempel på en skole, der trods mange indvandrere var blevet en succes. En af skolelærerne mente ikke det var væsentligt hvor mange tosprogede der gik på skolen, “Det er jo børn. Jeg tænker ikke over, hvordan de ser ud”. Det ville dog gå bedre med integrationen, hvis ikke danskere fravalgte skolen.

Fra Jyske Vestkysten – Ni-årig rullet i glasskår: Grove overgreb mod børn på skole i Esbjerg.

“Forældre til en række elever på Bakkeskolen i Esbjerg retter en hård kritik mod skolens lærere og ledelse.

Forældrene fortæller blandt andet om en ni-årig pige, der er blevet rullet i glasskår, en 11-årig pige, der har fået tæsk og af frygt for flere har låst sig inde på et toilet i næsten en hel time, en dreng i 0.klasse, der er blevet holdt af to ældre drenge og tæsket af en anden dreng fra 0.klasse, og en ti-årig pige, der har fået kastet et æble i hovedet.

Flere forældre fortæller ligeledes om mobning af børnene, hvis de har pålæg af svinekød med på madpakken.

På Bakkeskolen har omkring 80 procent af børnene en anden etnisk baggrund end dansk, og det er netop forældre til de danske børn, som rejser kritikken.”

(Bakkeskolen i Esbjerg, skole for Stengårdsvej-kvarteret)

‘Marina, 9 år (se opdate nederst).

“Philip Lambertsen har måttet holde sin datter Marina på ni år hjemme fra skole flere gange i forrige uge…

– For ca. to uger siden blev Marina rullet i glasskår fra en smadret flaske i skolegården. Gerningsmændene var nogle lidt ældre drenge, og de blev bortvist fra skolen i en uge… Marina og andre børn er også blevet voldsomt mobbet, fordi de har pålæg af svinekød med på madpakken. Det spiser muslimerne jo ikke, siger Philip Lambertsen.

Philip Lambertsen fortæller også om andre former for mobning, trusler og decideret vold mod elever med dansk baggrund på skolen.” (Marina blev rullet i glasskår, Jyske Vestkysten, 20. december 2011, s. 6)

Anna, 10 år.

“Anna på ti år har været nødt til at finde en hemmelig sti til skole, fordi hun ikke tør cykle ad den normale vej af frygt for at blive overfaldet..

– Mit barn er egentlig glad for at gå i skole, men hun er både blevet slået og sparket, og der er blevet kastet ting efter hende, uden at skolen gør noget, fortæller Annas mor, Jeannette Lauridsen. … Anna og veninden blev for nylig overfaldet med æbler, da de var i frugtboden. Den ene af pigerne fik et æble kastet i ansigtet, og de blev skubbet væk fra boden, fortæller Jeanette Lauridsen. …

– De siger: » Hold din kæft! Ellers kommer min onkel efter dig « . (Anna fik et æble kylet i ansigtet, Jyske Vestkysten, 20. december 2011, s. 6)

Cecilie, 12 år.

“Stortudende fortæller datteren, at hun er blevet jagtet rundt på skolen af fem-seks andre elever, og at hun har barrikaderet sig på toilettet. Her har hun siddet i næsten en time, mens flokken, der vil tæske hende, venter udenfor. … Cecilie er en af de få elever i klassen, der har svinekød med i sin madpakke: – De truer med at tage min madpakke og siger: Ar, du spiser svinekød, Cecilies mor beslutter sig for at skifte svinekødet ud med kyllingepølse for at hjælpe datteren.

– Men de kan ikke se forskel på hamburgerryg og kyllingefilet, så de fortsætter med at drille hende, siger Tina Sørensen.

Dråben, der får bægeret til at flyde over og Cecilie til at skifte skole, falder, da Cecilie spørger en grædende pige i klasseværelset, om der er noget galt. Det fører til, at Cecilie bliver angrebet af flere elever, der river hende i håret, sparker og kaster en stol i ryggen på hende. Den anden pige forsøger at hjælpe, men får en klipsemaskine i nakken og hovedet banket ned i noget glas.” (Cecilie gemte sig på wc’et, Jyske Vestkysten, 20. december 2011, s. 6)

Opdate 21/12-11. JyskeVestkysten fortæller nu, at Philip Lambertsen ikke har en datter ved navn Marina på skolen. Han har det fra bekendt der har hørt det, fra 3. hånd, så at sige.

“Ifølge Philip Lambertsen hørte han historien fra en bekendt.

– Sådan som jeg forstod det, havde han hørt, at der var en elev, der var blevet rullet i glasskår på skolen, siger Philip Lambertsen nu til JydskeVestkysten. Angiveligt bad manden ham om at fortælle historien, fordi han ikke selv turde.

– Han spurgte, om jeg ikke bare kunne fortælle det, som om jeg havde en datter, og det kunne jeg godt, fortæller Philip Lambertsen.”

Opdate 25/12-11. JyskeVestkysten fik endelig fat på Philip Lambertsen, der i torsdagens JyskeVestkysten tilkendegiver at han fortalte historien videre for en ven, der dog ifølge avisen afviser at være ophav til glasslår-historien. Med de opfølgende artikler må man formode, at glasskår-historien er en vandrehistorie, og formentligt ikke har fundet sted.

Oploadet Kl. 10:24 af Kim Møller — Direkte link89 kommentarer

89 Comments »

 1. Ikke danskere på en Dansk skole, kan kun trække standarten ned på alle områder!

  At de muslimske børn er voldlige mod de Danske børn, kan heller ikke
  overraske nogen, da det er den måde de (muslimerne) opdrager deres børn på. Kulturberigelse?

  Håber bare at de Danske børns forældre er medlem af “kultureliten”
  men de har jo nok fjernet deres børn for længe siden, og overladt “berigelsen” til de Danske børn som IKKE har mulighed for flugt!

  Arme børn :-(

  Kommentar by Jesper — 20. december 2011 @ 10:50

 2. Dette foregår naturligvis ikke på de privatskoler hvor elitens og pampernes børn går. ERGO, der sker derfor ikke i Danmark og alle påstande om andet er racisme. Jeg synes iøvrigt at det er krænkende at der man generaliserer ved at skrive ‘indvandrere’ når alle jo ved hvem der er problemet, nemlig muslimer, muslimer, muslimer og atter muslimer.

  Kommentar by Boo — 20. december 2011 @ 11:13

 3. “- Vi tror umiddelbart ikke, at overfaldene er racistisk motiverede. Hvor der er mange børn, sker den slags ting, siger Tage Jehn, politikommissær og sektionsleder i lokalpolitiet til Berlingske Nyhedsbureau.”

  Nej, det gør du nok ikke din bonderøv…..Kom ind i kampen, tag på studietur til en københavnsk skole, og du skal se, hvordan grupper af muslimske børn udøver racisme mod etniske danske børn.

  Kommentar by Cicero — 20. december 2011 @ 11:23

 4. det mest modbydelige ved hele det her virak er faktisk at man stort set kan se hvorledes folkene involveret forsøger at stepdanse udenom det faktum at det er et åbenlyst racemæssigt angreb.

  Kommentar by Mike — 20. december 2011 @ 11:33

 5. Jeg er ellers racist, men de selvsamme ting foregik i den landsbyskole jeg gik i fra 1974 til 1981, hvor de eneste 2 perkere var tyrkiske Bünyamin og hans lillesøster.

  Kommentar by Træt — 20. december 2011 @ 11:59

 6. En ting jeg slet ikke fatter, det er, hvorfor kun et barn har skiftet skole af de fire. Det er forældre, der svigter deres ansvar.

  Der var også grove løjer på min skole, men fysisk vold foregik mellem drenge.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 20. december 2011 @ 12:17

 7. #5 Træt

  jamen find da glædeligt nogle links og lidt materiale til at underbygge din påstand.

  Jeg glæder mig allerede til at høre mere om tyrkiske Bünyamin som blev mobbet af de fæle racistiske kristne børn fordi han havde hallalslagtet pålæg med i sin madpakke.

  Kommentar by J B — 20. december 2011 @ 12:19

 8. http://www.bakkesk.skoleintra.dk/Infoweb/indhold/3%20Bakkeskolen%20-%20en%20ny%20start/Ny%20Start%20M%C3%A5l.htm

  Mål og succeskriterier

  De politisk fastsatte mål for “Bakkeskolen – en ny start” tager udgangspunkt i den i materialet vedtagne udviklingsplan. I forhold til udviklingsplanens fire udvalgte områder fastsættes følgende succeskriterier:

  Skolens elevtal:
  – Elevtallet på Bakkeskolen stabiliseres, således at skolen fortsat lever op til Sektorplanen som en to-sporet skole.
  – Det procentvise elevoptag fra skoledistriktet øges fra de nuværende ca. 56% til 70 %
  Skolens økonomi:
  – Aktivitetsniveau og lønsum tilpasses de økonomiske udmeldinger, og almindelig sund drift etableres.
  – Skolens underskud skal udlignes.
  – Skolens budget kan planlægges således, at driften sikrer det overskud, der sikrer skolen det nødvendige råderum med deraf følgende handlemuligheder.

  Skolens omtale: 
  – Eleverne taler godt om deres skole.
  – Bakkeskolen får overvejende positive tilkendegivelser fra forældre og andre interessenter.
  – Bakkeskolen omtales jævnligt og positivt i lokale medier, mindst 10 gange årligt.
  – Kommunikationen fra skolen (ledelse, ansatte og bestyrelse) til offentligheden er koordineret, entydig og positiv.

  Skolens elevsammensætning: 
  – Enkelte etniske grupper fravælger ikke i særlig grad Bakkeskolen.
  – Elevsammensætningen på Bakkeskolen tilnærmer sig procentvis til den demografiske sammensætning i skoledistriktet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. december 2011 @ 12:43

 9. Gu fanden har lærerne muligheder for at gribe ind. Ren nonsens undskyldning, men de fleste lærere er feje, så enkelt er det. Eller også er det kvindelige lærere, og de er for det meste helt håbløse i den slags situationer.

  Der er ikke de kvinder, jeg ikke har trøstet, når de stod tudende efter at eleverne havde forladt klassen. Og det var før kultur berigernes børn rigtigt havde erobret Folkeskolen. Og der er ikke de børn, jeg ikke har haft fat i frikvarteret og sagt: “Hvad fanden i helvede er det du har gang i min dreng?” Derefter telefon til forældrene. Men det er nok godt, jeg er forhenværende.

  Udviklinger er fuldstændig syg alle steder i samfundet, og det har ikke noget at gøre med at kloak aviser som Politiken mener, at vi tror, at muslimerne vil overtage samfundet. Men det har noget at gøre med, at de utallige nyttige idioter er med til at ødelægge den danske kultur indefra.

  “Ja kære danske børn. nu må vi gemme nissehuerne væk, for ikke at krænke gæsterne.” Hold kæft en psykopat han skulle have munden smurt i sennep. Men vær sikker på, at inspektøren, skolebestyrelsen og Danmarks Lærerforening mener det samme.

  Jeg har engang fået en næse oppefra, fordi jeg kaldte min skoleinspektør ( på skrift endda ) en uduelig dumrian som ikke kunne styre en pølsevogn. Og det må man ikke sige til sin foresatte. ( Jeg var blevet vred, fordi inspektøren ville se mine forberedelser. En forælder havde klaget, fordi jeg sendte et brev hjem til ham og fortalt ham et par ubehagelige sandheder om sit kære barn.)

  Selvfølgelig har lærerne mulighed for at gribe ind.

  Kommentar by machiavelli — 20. december 2011 @ 13:03

 10. Området omkring Stengårdsvej er Esbjergs store ghetto – eller udsatte område som det jo hedder med et fint ord.

  Hvis Kim Møller kom forbi, så kunne han tage samme billeder som han har gjort i Gullestrup.

  Kommentar by Jernhesten — 20. december 2011 @ 13:04

 11. Det er jo racisme….Ligesom vi så de med den norske dreng i Oslo, som også var helt alene. Sådan en start kan man bare ikke give sit barn.

  Der er en løsning: Repatrier muslimerne…jeg gider ikke høre på undskyldninger længere

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 13:05

 12. Muslimernes fremfærd lægger grunden til et permanent fremmedhad, som på et tidspunkt udløser den borgerkrig, som bliver uundgåelig.
  De toneangivende danskere, som ikke stopper dette uvæsen med mobberi, de vil en dag sande, at de tog så grueligt fejl.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 13:06

 13. http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46866970:skoleleder-glassk%C3%A5rhistorie-er-usand.html?forside

  Skolelederen hævder glasskår-historien er løgn, blandt andet fordi der aldrig har gået en ‘Marina’ på skolen. Har gravet lidt i sagen – navnet er såvidt jeg kan se opfundet af pårørende, for at beskytte pigen. Vildt, at TV2 bare køber dementiet, så nemt.

  Opdate. Jeg har med 99 pct. sikkerhed navnet på pigen. Holder det væk fra nettet.

  Kommentar by Kim Møller — 20. december 2011 @ 13:27

 14. Hvordan i alverden kan man indmelde sit barn i en skole med 80% indvandrere? Det er jo ærlig talt sindsygt!

  Kommentar by Dog of God — 20. december 2011 @ 13:32

 15. Det afgørende på længere sigt er ikke, hvad muslimerne mener om danskerne, men hvad danskerne mener om muslimerne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 13:37

 16. Man kan kun takke de dumme og velmenende skolelærere og -ledere for denne udvikling. Føj hvor jeg væmmes ved den ækle skolelærerstand.

  Kommentar by Pieter — 20. december 2011 @ 13:58

 17. Endnu engang en dhimmi-politikommisær, der baner vejen for islams ekspansion. Sådan et dumt svin, ham Tage Jehn.

  Kommentar by Frank P — 20. december 2011 @ 14:03

 18. En ren Pestager skole.
  Danmarks nu-og fremtid.

  Kommentar by Pk — 20. december 2011 @ 14:09

 19. #7 J B: Internettet var ikke opfundet dengang, men jeg har arene på krop og sjæl til at bevise det.

  Der var ikke nogen der mobbede tyrkerne.

  Skolelederen, som alle ellers frygtede, mente at de svage børn havde brug for at lære deres plads at kende, og lod disse børn være lynafleder for røddernes aggressioner.

  Måske er det samme tankegang her. Hvis man lader agressionerne gå us over enkeltelever går skolen som institution måske fri.

  Kommentar by Træt — 20. december 2011 @ 14:21

 20. Og hvorfor er der ingen der tør gøre noget? Hvorfor bider danskerne det bare i sig? Bukker og takker og tager så de tæsk der kommer ustandseligt? Hvorfor skal den satans treenighed bestående af medier, universitet og politikere have så megen magt?

  Vi bliver terroriseret og de fører en lavintensitetskrig imod os.. Hvis folk bare vidste hvordan tonen er imod danskere i de muslimske hjem, folk ville slå kors for sig… Jeg tror desværre, at vi danskere er de nye jøder, den dag det spidser til, så vil vi gå rundt og sige til hinanden, at de da ikke vil gøre os noget, de skal jo også bruge slaver til det hårde arbejde.

  Kommentar by Frank P — 20. december 2011 @ 14:27

 21. “Skoleleder, Kim Bondesen Nielsen, afviser imidlertidigt, at Bakkeskolen har særskilte problemer med grupper af to-sprogede elever.”

  Tør det forræder-svin sige andet?

  Kommentar by Frank P — 20. december 2011 @ 14:30

 22. Dhimmi Tage medvirker i racistisk motiveret vold i mod børn med den udtagelses !

  Han skal være velkommen til at besøge vores kommunale hvide skole og se at sådan noget IKKE sker bare fordi der er mange børn samlet .

  Vi accepterer nemlig ikke vold af nogen art !

  Kommentar by Aglet Xander — 20. december 2011 @ 14:39

 23. Vi skal vedgå overfor alle vi taler og skriver med, at vi ikke kan døje muslimer, at vi aldrig kommer til det, og at vi vender dem ryggen og undgår dem i videst muligt omfang.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 14:57

 24. Hvordan i alverden kan man indmelde sit barn i en skole med 80% indvandrere? Det er jo ærlig talt sindsygt!

  Kommentar by Dog of God — 20. december 2011 @ 13:32

  Ha! ja det er sindssygt. Men det kan være forældrene er medlem af Det radikale venstre eller Enhedslisten.

  Kommentar by machiavelli — 20. december 2011 @ 15:02

 25. -> Machiavelli

  Der er næppe mange radikale venstre-børn på den her skole, men formentligt en del venstreradikale-børn, der af fordelingsøkonomiske årsager stemmer for mere multikultur.

  Kommentar by Kim Møller — 20. december 2011 @ 15:04

 26. En del af problemet er også at de venstrefeministiske pædagoger og skole lærere har været konfliktsky og ligeglade igennemen årtier.
  Samtidig med de etniskfremmede er blevet spoleret endnu mere end de var i forvejen med positivsærbehandling, ligesom deres forældre.
  Den eneste løsning er at sende det genetisk affald hjem hvor de hører til (hvis det var op til mig så skulle de i arbejdslejr for livstid).

  Kommentar by Viking — 20. december 2011 @ 15:31

 27. #25. Kim Møller
  Du har ret, men en sådan holdning skal og må også have sin pris i form af et hensygnende erhvervsliv.
  Jeg husker dengang talen i Danmark var stærkest om økonomisk demokrati, da forlød det, at fa. A.P. Møller havde alt parat til at flytte med dags varsel.
  Alt var tilrettelagt til at optage alle aktiviteter, formodentlig i New York, de ledende personer skulle blot gribe deres rejsebagage og tage med først afgående fly.
  Den samfundskage de vil dele med magt, den bliver mindre og mindre ved en sådan adfærd.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 15:37

 28. Venstrefløjen har stået bag indvandringen. På alle måder. Fra min fraskilte og resten af familien ved jeg, at skolelærere af alle slagse er socialister. De er styret af hæmorider så store, at de uden bukser ville slæbe hen af jorden – her om vinteren hen off ze ajs.

  For dem drejer det sig om at køre Danmark økonomisk og på alle andre måder i sænk – de kan nemlig ikke døje vi bonderøve, der hver dag står op, går på arbejde, og forsøger at gøre gavn. Vi er grådige bonderøve, siger de, der har stjålet de fattiges velfærd, og kun tænker på at rage til os uden hensyn til vor stakkels jord.

  De vil uden at blinke fratage os vor gamle jul, vore penge, vor ejendom, vor velstand, vor fred og civilisation – hvis bare de kan få hævn.

  Problemet var fra starten af ikke muslimerne – det var misundelige jantelovsdanskere. Nu er muslimerne så mange, at de er blevet et problem ikke kun for os borgerlige danskere, men også de socialistiske i deres mange farver – de har blot ikke opdaget det.

  I øvrigt er muslimerne også blevet et problem for dem selv. Når de ganske få danskere, der tjener pengene til os alle, er uddøde, så vil resten dø af sult.

  Kommentar by Børge — 20. december 2011 @ 16:10

 29. Jeg kan forstå at skolelederen er ude for at dementere historien og anfører at vedkommende med det angivne navn IKKE har gået på skolen.

  Jeg kan forstå at nogen har gravet i sagen og fundet ud af at pigens navn angiveligt er opdigtet (forståeligt nok) men betyder det så at det omtalte overfald faktisk ER foregået på skolen eller..?

  EB har naturligvis offentliggort faderens navn … klaphatte..og oplyst at han ikke kunne træffes for en kommentar. Tjah deres “kildebeskyttelse” er jo fabelagtig, men der er nok tale om “magtmisbrug”.

  Uanset om det pågældende overgreb er begået på netop den skole eller ej, så synes jeg at de andre sager – som skolelederen jo heller ikke benægter faktisk ER foregået der – er så grove at jeg ikke kan forstå at pressen ikke har reageret overhovedet. For fanden de stakkels børn.

  Kommentar by PerH — 20. december 2011 @ 16:21

 30. Så lad dem dog prøve socialismen – sammen med alle perkerne.
  De, der kan og vil noget, de skal nok finde en plads et eller andet sted, hvor der er brug for folk, der kan noget.
  Men Danmark, det vil synke ned på et mellemøstligt niveau.
  Der kan de sidde og drikke the, medens madammerne gør det nødtørftigske arbejde.
  Strålende fremtid!!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 16:24

 31. Esbjerg er da ellers en solid arbejderby der traditionelt har været fyldt med røde stemmer.

  Af en eller anden ukendt grund er der tilsyneladende ikke mange af dem der samtidig vil have deres børn til at opleve multikulturen på nær hånd.

  Det er rimeligt grotesk at selv provinsbyer som Esbjerg kan være så præget af ghettodannelse og have så mange indvandrere fra kulturfremmede nationer, at de kan have en ren indvandrerskole.
  Det siger vel alt om den hidtidige succes med masseindvandringen.

  Kommentar by Superman — 20. december 2011 @ 16:25

 32. @ Morten Dreyer DF

  Hvis du læser med her på denne tråd, kunne du så ikke rejse sagen overfor DF??

  Jeg ville ellers have sagt, at skolelederen skulle meldes til politiet, men hvad fanden hjælper det når politiet lukker øjnene.

  Hvornår stopper dette vanvid??

  Hvor er der ingen fakkeloptog ved skolen mod denne “omvendte” racisme ?

  Kommentar by Erik — 20. december 2011 @ 16:29

 33. rettelse: hvorfor

  Kommentar by Erik — 20. december 2011 @ 16:32

 34. NU kan vi efterhånden se indvandringsproblemer i alle større danske byer: København, Århus, Ålborg, Odensen, Esbjerg og alle de andre større byer på østkysten i Jylland.
  Jeg må sige at det er godt nok gået hurtigt. Jeg husker ikke at høre om så mange problemer bare for 3 år siden, men nu er det overalt i Danmark, selv i Esbjerg. Det er godt nok ikke lang tid siden at den kun var gal med Odense, KBH og Århus, og der troede jeg som uvidende fjols at det gik væk med tiden…jeg tog fejl.

  Der bliver ikke taget en nationaldebat om dette, og som borger er jeg i vildrede….kan i politikere melde klart ud hviken retning i vil? I skal gå ud og sige det højt, fordi vi bliver nød til at have en debat om det her…den er fuldstændig ravruskende gal. Jeg synes jeg gentager migselv, men det her er så åbenlyst at der skal være et kursskifte i den måde vi snakker indvandring på…nogle forslag?

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 16:52

 35. Tiden for tale er slut!!!
  Tiden for modstandskamp er inde!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 16:58

 36. Det har længe været til at brække sig over. Daglige overgreb imod Danskere begået af muslimske ‘gæster’
  At skolen benægter alt samt politiet skam ikke kan se at der er en sag, er der intet nyt i. Politiet skulle sgu nok komme hvis jeg ruller en muslim i glasskår Sikke en racisme sag for den røde presse.

  Kommentar by søren — 20. december 2011 @ 16:58

 37. -> PerH

  Det er egentligt interessant , at der kommer en mod-historie fra en skoleleder. Også interessant at se Zølck/Shansen-segmentet tærske langhalm på sagen. En dansker oplever racistisk hetz mod danskere, og bliver modstander af islamisk indvandring. Han skriver så en kommentar på Stop Islamiseringen af Danmarks Facebook-gruppe, og pludselig er ofrets familie/bekendtskabskreds den store skurk for ikke at sige medierne der vælger at fortælle om det. Hvis man er imod indvandring så tæller egne oplevelser ikke, selvom modstanden mod indvandring jo typisk er erfaringsbaseret. At gøre ofre til skurk er venstrefløjens specialitet.

  Kommentar by Kim Møller — 20. december 2011 @ 17:17

 38. Om 15 år vil dette være virkelighed for samtlige oprindelige danske børn i Danmark medmindre de går på privatskole – for mange er det allerede hverdag.

  Jeres børn, børnebørn og oldebørn!

  Hvilke politikere vil beskytte dem? Ingen til venstre for DF!

  Kommentar by Sigwar — 20. december 2011 @ 17:18

 39. Undskyld men skolelederen er også muslim, ik sandt? Yasar Cakmak (skolelederen), og ja det betyder noget at skolelederen er muslim!

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 17:21

 40. nej sorry det var i amager-fælled skole han er skoleleder

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 17:24

 41. Jeg kan med stolthed meddele, at min personlige “pige-var-dig-mod-muslimer” kampagne indtil videre er successfuld! Jeg har en datter på 3 år, og da vi snakkede om hvad hun ønskede sig i julegave, nævnte hun bl. a. “en skyder”. Da hendes mor/min kone spurgte hvorfor var svaret: “Så jeg kan skyde tyveknægte – og muslimer”.

  Jeg er stolt af, at jeg har lært hende at tage forholdsregler, for jeg frygter desværre hun får rigelig behov for dem. Det gør ondt indeni at læse historier om disse børn som samfundet/politikere/forældrene lader blive fysisk og mentalt mærket.

  Kommentar by Bjarne P. — 20. december 2011 @ 17:31

 42. Bjarne – håber ikke det du skriver der er sandt – det er simpelthen for langt ude. Skift kurs før det er for sent.

  Kommentar by mrp — 20. december 2011 @ 17:42

 43. Igen det hele går tilbage til 1980erne, hvor der kom mange muslimer ind, og at disse grupper er blevet legimiteret af personer og instanser med magt og indflydelse.

  Heriblandt finder vi dem der virkelig har svigtet efter min mening:

  Enhedslisten og de radikale er specielt syndere og de intellektuelle argumenter hentede de fra KU

  KU
  Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier (ToRS)
  http://tors.ku.dk/
  “Islam” “forskere”
  Jørgen Bæk Simonsen
  Jørgen S. Nielsen
  Jakob Skovgaard-Petersen
  Center for Studier af Lighed og Multikulturalisme (CESEM)
  http://cesem.ku.dk

  Disse 2 institutter har i den grad svigtet. Det er her den intellektuelle kapital, argumentation og forsvar for vores indvandring fandt sted. Lig specielt mærke til Jørgen Bæk Simonsen jer der er nye her på bloggen. Han er stor SLEM!

  Er de tyrkere der kom herop stadig gæstearbejdere?
  Eller mit virkelige spm. er: Hvor mange muslimske borgere er legale danske borgere, så man ikke kan sige at de tilhører et muslimsk land, men at de tilhører landet Danmark?

  Det er simpelthen noget sjusk fra ende til anden den her indvandringshistorie de sidste 30 år.

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 17:47

 44. Pressen ønsker vel også at intimidere forældre, børn og andre, så de ikke taler negativt om det venstrefordærvet og multietniske helved!

  Kommentar by Viking — 20. december 2011 @ 17:48

 45. Da udlændingeproblemer blev rejst i en TV-debat under sidste valgkamp sagde Helle Thorning-Schmidt til Løkke, at det var på “din vagt” at tingene var blevet værre og værre.

  Hvad laver hun nu på sin vagt?

  Kommentar by Sigwar — 20. december 2011 @ 17:51

 46. Jeg mente helvede og ikke helved, en lille landsby på øen Als. :)

  Kommentar by Viking — 20. december 2011 @ 17:53

 47. Lad os dog snart få politikerne til at stille op til spørgsmål om disse emner. Når spørgeretten er i folketinget. Det kan faneme ikke passe at nogle skal bestemme, hvad der kommer på andre børns madpakke. Det er jo som og have en ostemad med i skurvognen.

  Kommentar by Anonym — 20. december 2011 @ 18:17

 48. Bare der er masser af flæskesteg, sylte, spegepølse, rullepølse og alverdens andet tilovers af grisekød fra julefrokosterne. På rugbrøden med det og ud i skolerne.

  Kommentar by peter — 20. december 2011 @ 18:19

 49. Vi har selv stemt på de politikere, som har tilladt eller ligefrem inspireret til den indvandring, som vi har fået! Så vi har præcis så mange indvandere, som vi selv tillader!
  Det er politikerne der laver lovene og det er os der vælger dem. Så enkelt er det.
  Vi er selv skyld i de problemer vi har, og der er en ting vi kan være helt sikre på: Det bliver værre! Det er absolut ikke et ukendt fænomen at når antallet af muslimer nå 20-25% så vil de forsøge at tage magten! Det er tydeligt i adskillige boligkvarterer og det vil efterhånden blive flere og flere steder, og der bliver første reageret nå det begynder at gå ud over kulturelitens børn og boliger. Når naboen i det pæne lidt kedelige villakvarter pludselig er muslim og haven flyder, indbrudene bliver flere og flere, der råbes efter kvarterets lyshårede piger og skolerne i de pæne kvarterer får problemer, som dem der er nævnt i artiklen, ja så sker der noget, men så er det for sent.

  Kommentar by Grisling — 20. december 2011 @ 18:30

 50. @49
  Jeg vil sige at vi ikke anede hvad vi gik indtil, og vi blev taget på sengen. At der så kom total tabu for dette emne, og at der er en ekstrem stærk vilje hos muslimerne for at blive tilsat andet dårlig i denne coctail, kunne bare ikke forudses tilbage da dette skete.
  Det er ikke en lineær proces at så bestemmer politikere at der skal ske indvandring fra mellemøsten og så sker der det vi har i dag.
  Hvornår begyndte det at gå op for folk herinde at den var gal?

  Det er ikke mere end 2-3 år for mit vedkommende. Jeg troede at det gik over, eller de rejser nok hjem igen, der er nok noget fornuft derude et sted, en skønne dag, du bilder digselv ind, osv.. Jeg tror der er mange danskere der siger det til sig selv, og nu er de ved at omvende sig pga. man bare kan se konsekvenserne og de bliver ved med at eskalere. Nu er det hver dag man skal læse om muslimerne der ja mildest talt smadrer vores samfund (ikke alle, men mange).

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 19:32

 51. For at forbedre danske borgeres sikkerhed vil det være en god ide at få sendt de kriminelle udlændinge ud af landet, så hurtigt det er muligt. “Flygtninge” hjemsendes, når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet forbedret. Ledige udlændinge bør motiveres til at rejse ud af landet, hellere igår end idag.

  Kommentar by Jørgen — 20. december 2011 @ 19:37

 52. Hov ja, og ikke mindst at man stolede på politikerne og professorerne om at det bliver bedre, at det er bare et lille antal, og de vil være ligesom os, fordi de VIDSTE JO BEDRE. Man har en travl hverdag, og man har ikke tid til at sætte sig ind Islam og hvordan de tænker.
  Vendepunktet er ved at være her hvor den brede befolkning kan se at politikerne og prof. var totalt forkerte på den, og de anede ikke hvad de snakkede om. Så tilliden til disse folk er brudt. Vi kan ikke stole på dem længere…

  Kommentar by tim — 20. december 2011 @ 19:39

 53. Vi må hellere droppe svinekødet..

  Kommentar by svalegang — 20. december 2011 @ 19:46

 54. Det er i grunden mærkeligt, at svinebønderne finder sig i at deres kundeunderlag stille og rolig eroderes væk, og på sigt risikerer de, at få deres produktionsapparat tvangslukket.

  Kommentar by Menig 442 — 20. december 2011 @ 21:14

 55. Politikerne er ikke det danske folks politikere, de er politikere for andre kræfter i Europa.
  Drop dem!!!
  Og lad os få en væbnet modstandsbevægelse, der tjener det danske folks interesser!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 20. december 2011 @ 22:56

 56. hvad er det for nogen idiotiske forældre som lader deres danske børn gå på indvandrer dominerede skoler ???

  Kommentar by poul sørensen — 20. december 2011 @ 23:18

 57. ANG. DEN 9-ÅRIGE PIGE OG GLASSKÅRENE: Medierne kører nu en dementi af historien. De hævder, at der slet ikke går en “Marina” på skolen. Er der nogen, der ved, hvad der er op og ned i denne her historie? Det må vel være ret let at undersøge om denne Philip Lambertsen har en datter på 9 år på skolen. Om hun så hedder Marina eller ej, så hedder hun formentlig Lambertsen til efternavn.

  Kommentar by Vest — 20. december 2011 @ 23:25

 58. @mrp – #42
  “Bjarne – håber ikke det du skriver der er sandt – det er simpelthen for langt ude. Skift kurs før det er for sent.”

  Skal det forstås sådan, at du er mere forarget over refererede udsagn – end du er forarget over refererede handlinger? Du har endnu ikke kommenteret blog-oplægget.
  Hvor mange gange har du eksempelvis hørt om episoder, hvor muslimske piger får revet deres tørklæder af og bliver truet og slået i en folkeskole – fordi “muslimer er dumme, grimme og åndssvage”?

  Kommentar by BE — 21. december 2011 @ 01:49

 59. O.T:@ Viking. Det er i virkeligheden ganske enkelt. Man bør oprette en kommité eller forening til at holde øje med disse politikere.Deres landsfjendske udtalelser og handlinger skal registreres – det er ikke ulovligt. Dernæst skal de have at vide at deres gerninger er blevet noteret og. at man, så snart mulighed gives, vil søge dem retsforfulgt. Her skal vi selvfølgelig gerne have nogle jurister med.Men mon dette dog ikke kunne få de fleste til at tænke sig om en ekstra gang. I bund og grund er de jo en flok feje hunde som kun tænker på sig selv.
  Jeg påpeger igen at en sådan forening skal holde sig inden for lovens rammer, men her kan man også opnå store resultater bare man ved hvordan.

  Kommentar by Skræp — 21. december 2011 @ 08:22

 60. Lad de forskellige byråd få spørgsmålene om retten til selv og vælge madpakke ikk er muligt mere.
  Der må da sidde nogle skole udvalg og politikere i disse. Simpelthen borbardere dem med spørgsmålet muslimer kontra danskere.
  For er det skolelederens private sag, kan de fyres. Er det politikere i byrådene kan der stemmes.

  Kommentar by Peter — 21. december 2011 @ 09:45

 61. der er ikke nogen hemmelige stier til den skole..fjolser… ikke nok med det så er johnny og philip lambersten fulde af løgn

  Kommentar by hansi — 21. december 2011 @ 10:08

 62. Fucking racister, spytter på jeres land spytter. Og i kan ikke smide mig ud hahah. Allah er stor.

  Kommentar by Ahmed — 21. december 2011 @ 12:03

 63. @Ahmed

  Det værste er, at jeg ikke en gang kan bebrejde dig at du knepper os i røven. Vi trækker jo selv bukserne ned og og bøjer os forover…

  Kommentar by Dr. Jonez — 21. december 2011 @ 13:48

 64. JyskeVestkysten bekræfter i dag det jeg kom frem til i går (og udstiller Zølck/Shansen). Fra Bror afviser politisk motiv for glasskårhistorie.

  “En historie på hjemmesiden df-nyt. dk hedder således » Usand historie plantet i medierne af SIAD-supportere«.

  Beskyldningerne er rettet mod Johnny og Philip Lambertsen, fordi sidstnævnte har fortalt om den niårige Marina, som blev rullet i glasskår, mens broderen jubler over historien på Facebook. En historie som Bakkeskolen pure afviser.

  … broderen afviser enhver spekulation om en plantet usand historie.

  – Det passer ikke. Det har intet med sagen at gøre. Jeg kan blive hel harm over, at folk kæder sådan noget sammen, siger Johnny Lambertsen.

  Han fastholder, at problemerne på skolen er relle og skrev allerede den 7. december et indlæg på SIAD-siden om danske elever, der angiveligt får knytnæveslag i maven, hvis de spiser svinekød.

  Vi ved, at Marina er et opdigtet navn, vi ved, at der ikke foreligger en politianmeldelse, og vi ved, at Philip ikke selv har børn – hvorfor skulle vi tro på resten af din brors historie? – Fisk. Jeg kan hverken be-eller afkræfte historien. …

  Johnny Lambertsen bekræfter dog, at broderen har stedbørn, der går på Bakkeskolen.

  – Jeg synes, det er fedt, at han har så meget røv i bukserne, at han tør gå i medierne. Han ved udmærket, hvad der kan ske, hvis han står frem, siger Johnny Lambertsen, der ikke selv har børn på skolen.

  Hvad kan der ske? – Han har nogle børn, der går på skolen, og de kan blive udsat for chikane, siger han.”

  Kommentar by Kim Møller — 21. december 2011 @ 14:16

 65. @Ahmed – #62
  “Fucking racister, spytter på jeres land spytter. Og i kan ikke smide mig ud hahah. Allah er stor.”

  Trold….

  Men ellers er det ganske rigtigt, at det er vores land. Og selvom vi ikke kan smide bestemte mennesker ud, så lever de her på tålt ophold – uden dom.

  Kommentar by BE — 21. december 2011 @ 14:41

 66. Historien om “Marina” var løgn og latin.

  http://www.jv.dk/artikel/1250853:Regionalt–Mand-erkender-glasskaar-loegn-om-Bakkeskolen

  Dementi?

  Kommentar by Carsten Agger — 21. december 2011 @ 14:56

 67. @66 Carsten Agger Tja, han hævder dog at han har fået fortalt at en sådan hændelse har fundet sted. Det kunne jeg godt tænke mig at få af- eller bekræftet. Hvis hans påstand om at han tog det på sine skuldre at fortælle om en episode fordi andre ikke turde, så er sagen jo næsten endnu mere forfærdelig.

  Derudover bedes du huske på alle de andre forældre, som har historier og slag, spark, angreb med stole osv. Du mener vel ikke, at samtlige af disse forældre er løgnere?

  Kommentar by Vest — 21. december 2011 @ 15:07

 68. -> Carsten Agger

  Hverken du eller jeg ved om episoden har fundet sted, og det lyder højest sandsynligt, omend historien måske er vokset når den er blevet genfortalt.. Der går ikke røg uden brand, og ligesom jeg heller ikke vil fortælle et voldtægtsoffer, at hun ikke blev voldtaget fordi der ikke er fire vidner, så vil jeg heller ikke afvise historien fordi navnet er opdigtet og oprindelsen uklar.

  Som Vest må jeg spørge om du mener mulig uklarhed omkring dokumentationen af en af de fire sager er det væsentligste emne at debattere her? Hvem er ofre, hvem er skurk?

  Jeg har selvfølgelig ikke dementeret, men har tilføjet de seneste oplysninger i sagen. Sådan plejer jeg såmen også at gøre.

  Kommentar by Kim Møller — 21. december 2011 @ 15:30

 69. Kim Møller, #68.

  Lambertsen “har det fra en bekendt, der har hørt det”.

  “Hørt det”. Vi har vist alle set tilstrækkeligt med TV-serier til nu at kunne udbryde: “Hearsay, Your Honor!”

  En journalistisk historie er kun en historie, hvis den kan verificeres. Vi kan forfærdes over pigen, der blev rullet i glasskår – når og hvis den kan bekræftes på andet end tredje hånd eller fjerde hånd. Occams Razor tilsiger, at det er mere nærliggende at antage, at Lambertsen har et anstrengt forhold til sandheden eller en politisk interesse i en bestemt vinkling. I alle tilfælde har BT begået en kæmpemæssig brøler.

  Kommentar by Carsten Agger — 21. december 2011 @ 16:13

 70. @69 Carsten Agger,

  Medierne har begået en brøler i og med at de ikke har tjekket ordentligt op på historierne, ja. Men at glasskår-sagen er baseret på et rygte ændrer ikke på historien om vold og chikane. Lad mig citere fra Jyske Vestkysten:

  Forældrene fortæller blandt andet om en ni-årig pige, der er blevet rullet i glasskår, en 11-årig pige, der har fået tæsk og af frygt for flere har låst sig inde på et toilet i næsten en hel time, en dreng i 0.klasse, der er blevet holdt af to ældre drenge og tæsket af en anden dreng fra 0.klasse, og en ti-årig pige, der har fået kastet et æble i hovedet.
  Flere forældre fortæller ligeledes om mobning af børnene, hvis de har pålæg af svinekød med på madpakken.

  Men du mener måske, at hele historien er humbug, fordi et ud af mange eksempler er baseret på et (sandt eller falsk) rygte? Så er det da vist dig selv som burde anvende Occams ragekniv noget mere. Er det ikke ret nærliggende at tro, at der ud fra de givne oplysninger og mange historier fra mange kilder trods alt er noget om snakken?

  Kommentar by Vest — 21. december 2011 @ 16:22

 71. Løgner dansker, lyver… Brokker jer hele dagen, brok. Alle bliver drillet hvad fanen er problem.. Hykler hele bundet, det er da ikke børnenesskyld… Det er jeres racismes skyld.. Er danskstatsborger, så hallo rend og hop, bor godt i det her land.

  Kommentar by Ahmed — 21. december 2011 @ 16:30

 72. @71 Ahmed

  Sjovt at du tiltaler andre som “danskere”. Det viser jo i hvert fald, at du ikke betragter dig selv som dansker.
  Og så kalder du os for “racister” og siger at problemerne skyldes racisme. Her må jeg dog for det første gøre opmærksom på, at jeg ligesom de fleste andre ikke er racist. Og for det andet må jeg stille spørgsmålstegn ved, hvordan “vores racisme” kan være skyld i at nogle indvandrerbørn udøver vold og chikane. Din udtalelse hænger simpelthen ikke sammen. Så farvel, og tak for dine betragtninger.

  Kommentar by Vest — 21. december 2011 @ 16:51

 73. Var det hele en vandrehistorie? Eller sker der overfald på skolen?
  @ Ahmed
  Man kan godt se at du står i opposition til hele det danske samfund….man skulle jo nødig blive for “dansk”….så ville resten af vennekredsen komme efter en.
  Men hvorfor er du så heroppe? Der er ro i mange islamiske lande, så det er da bare at tage derned..

  Kommentar by Tim — 21. december 2011 @ 17:26

 74. -> Carsten Agger

  “En journalistisk historie er kun en historie, hvis den kan verificeres.”

  Det synes du skal fortælle til de store medier, der dagligt trykker historier baseret på anonyme kilder. Senest trak en lydfil overskrifter, fordi en mand udpeger en anden som skyldig.

  Det er klart, at stod Lambertsen 3. håndshistorie alene, så var der ingen historie. Herom er vi enige. De øvrige historier er fint dokumenteret, hvad gør Lambertsens historie sandsynlig. Jeg tror han har hørt en hel del om forholdene på Bakkeskolen (har jo selv børn der), og fortæller så om den groveste episode til JV. Det er selvfølgelig problematisk, at han gør historien til sin egen, men det gør hverken fra eller til for ofret, og ændrer ikke synderligt på historien som helhed.

  Jeg har skrevet om det tidligere i tråden. Mange har travlt med at hænge kilden ud, fordi han har kommenteret hos indvandringsmodstandere i SIAD. Måske hans modstand var erfaringsbaseret. Jeg er også mod islamisk indvandring og multikultur. Jeg er ikke født ond. Kunne det være livet har lært mig visse ting, og det har præget min holdning.

  I øvrigt forstår jeg ikke hvorfor du fremhæver BT. Avisen gengiver blot JV, der selvfølgelig ikke er bedre end sine kilder.

  Kommentar by Kim Møller — 21. december 2011 @ 17:37

 75. # Ahmed

  Her er en lille film, skift Tyskerne ud med folk som dig:

  http://www.youtube.com/watch?v=DJoxFrwwhvs&feature=related

  Kommentar by Svinet — 21. december 2011 @ 17:55

 76. Så var det altså løgn med “Marina”.. men hvad med alle de andre sager der er omtalt ?????? er de rigtige eller forkerte ???

  Kommentar by PerH — 21. december 2011 @ 18:21

 77. -> Per

  Det lykkedes medierne at vende historien, så man skal nærlæse artiklerne for at forstå at det kun er en af de fire sager der er omstridt. De øvrige er bekræftet ad anden vej.

  Kommentar by Kim Møller — 21. december 2011 @ 18:32

 78. -> Kim Møller

  Det er ellers morsomt så skråsikker du var kl 13:27 i går: “Opdate. Jeg har med 99 pct. sikkerhed navnet på pigen. Holder det væk fra nettet.”

  Men du mener selvfølgelig stadig ikke at det ville være på plads med en dementi.

  For der er helt sikkert en eller anden, der har sagt et eller andet, på den skole som kan udlægges som en bekræftigelse af historien.

  Kommentar by Rasmus Birch — 21. december 2011 @ 20:06

 79. –> Kim Møller

  Tak, jeg tænkte det nok. Fair nok at “Marina” sagen er usand – det må man så bare glæde sig over, men det betyder altså at de andre racistiske overgreb desværre får lov at ligge.

  Er der nogen der har kendskab til MSM der graver videre i de andre historier, eller er det kun her på siden det er interessant ?

  Kommentar by PerH — 21. december 2011 @ 21:49

 80. Hvis “Marina” skulle være rullet i glasskår, må der være en rapport fra skadestuen??

  men det har journalisten altså ikke gidet tjekke.

  Minder en del om overfaldshistorien fra Fyn. Det er virkelige seriøs journalistik

  Lidt over middag i går kunne DR Fyn oplyse at et medlem af SFU aftenen forinden i forbindelse med plakatopsætning, var blevet groft overfaldet af fem-seks bøller, der havde kaldt ham et ‘rødt socialistsvin’….
  http://www.uriasposten.net/archives/28369

  Kommentar by tavsen — 21. december 2011 @ 22:16

 81. Naive dansker spyt ! Racisme

  Kommentar by Ahmed — 22. december 2011 @ 02:29

 82. Hold da op…Læser ind imellem her inde for at få et godt grin…Men selv når “sagen” ikke er nogen sag, så bruger i stadig alt jeres tid på at svine muslimer og islam til….Forstår jer virkelig ikke..Er selv opvokset i Tingbjerg og kender masser af muslimer og de fleste er høflige, almindelige mennesker, præcis ligesom etnisk danskere er…Men alligevel bruger i jeres liv på at hade folk som i intet kender til…Der bliver lagt artikler ud om hvad EN muslim har gjort og bliver enige om at alle er sådan….undskyld…Men i er i min verden på ingen måde nogen jeg vil kalde for mine landsmænd…I er hadefulde personer som hader bare for at hade uden grund….Og det er lidt ynkeligt….

  Kommentar by Kenneth Lorenzen — 22. december 2011 @ 03:27

 83. Kenneth Lorenzen
  Prøv at læse indlægget før dit!

  Jeg er ligeglad med om du vil kalde os landsmænd i din ynkelige lille verden, da du tydeligvis bare er en landsforræderisk værnemager og venstreorienteret feminist…..
  Se, jeg ved lige så meget om dig som du ved om mig….

  Kommentar by Viking — 22. december 2011 @ 05:51

 84. Hvis der var blevet hjulpet i tilvandredes nærområder, var dette ikke sket.

  Kommentar by Liva — 22. december 2011 @ 11:33

 85. Ahmed

  Det du skriver er et meget godt eksempel på at det ville være bedst at hjælpe i nærområder – det ville være forebyggelse af bedste slags.

  Kommentar by Liva — 22. december 2011 @ 11:41

 86. @Kenneth Lorenzen – #82
  “Er selv opvokset i Tingbjerg og kender masser af muslimer og de fleste er høflige, almindelige mennesker, præcis ligesom etnisk danskere er…”

  Hvad er det du mener, at høflighed er et bevis på? At du bliver anerkendt og respekteret som ligeværdig?
  Har du under din opvækst i Tingbjerg været kærester med nogle af de høfliges søstre? Har de høflige haft nogle kærester?

  Kommentar by BE — 22. december 2011 @ 14:03

 87. -> Rasmus, Per mfl.

  JV har meget mere om historien. Jeg vender tilbage når jeg har oplæst artiklerne.

  Kommentar by Kim Møller — 23. december 2011 @ 06:13

 88. -> Rasmus Birch

  “Det er ellers morsomt så skråsikker du var kl 13:27 i går: “Opdate. Jeg har med 99 pct. sikkerhed navnet på pigen. Holder det væk fra nettet.””

  Jeg gav min vurdering på basis af de oplysninger, der forelå da jeg bloggede JyskeVestkystens historie. På daværende tidspunkt hævdede dit segment, at PL slet ikke havde børn, og jeg har stadig ingen grund til at tro, at det navn jeg fandt frem ikke er identisk med PL’s steddatter.

  At PL så efterfølgende fortæller, at han løj ikke bare om navnet, men også om politianmeldelsen og historiens ophav, kunne ingen vide. Manden bor i området, har stedbørn på skolen, og kender skolen indefra. At han har fortalt om den dokumenterede chikane mod danske børn på skolen på SIAD’s forum, gør ham ikke utroværdig.

  “Men du mener selvfølgelig stadig ikke at det ville være på plads med en dementi. For der er helt sikkert en eller anden, der har sagt et eller andet, på den skole som kan udlægges som en bekræftigelse af historien.”

  Jeg har for god ordens skyld lavet endnu en opdate om glasskår-historien, der fylder meget lidt i min blogpost, og ikke engang er fremhævet i teksten.

  Jeg refererede tre historier, og mødrene til Anna og Cecilie står stadig frem med navns nævnelse. Hvorfor skulle jeg dementere deres historie? – min overskrift taler om mobning af danske elever på grund af deres madpakker. Her et citat fra blogposten:

  “Cecilie er en af de få elever i klassen, der har svinekød med i sin madpakke: – De truer med at tage min madpakke og siger: Ar, du spiser svinekød, Cecilies mor beslutter sig for at skifte svinekødet ud med kyllingepølse for at hjælpe datteren.

  – Men de kan ikke se forskel på hamburgerryg og kyllingefilet, så de fortsætter med at drille hende, siger Tina Sørensen.

  Kommentar by Kim Møller — 25. december 2011 @ 13:23

 89. -> Kim Møller

  Hatten af for at du følger op på historien. Jeg vil dog blot understrege din slet skjulte hentydning til visse “segmenters” påstande, så har vedkommende altså ikke børn på skolen. (“På daværende tidspunkt hævdede dit segment, at PL slet ikke havde børn”). Et stedbarn er som det fremgår af ordet, netop ikke ens egne børn, men fx en samlevers børn.

  Kommentar by Rasmus Birch — 25. december 2011 @ 22:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper