29. marts 2006

Enhedslistens sexistiske racist ny studievært på DR2 – Adam og Asmaa

Det er utroligt Enhedslisten ikke får flere stemmer, med den intense markedsføring af deres synspunkter. Ny studievært på DR2, kendt for ikke at ville trykke hånd med mænd. Et citat fra programomtalen til Adam og Asmaa:

“Programmets ene vært hedder Asmaa Abdol-Hamid og troende muslim af palæstinensisk oprindelse. Hun er uddannet socialrådgiver og medlem af Enhedslisten. Hun er 24 år gammel og beboerformand i Vollsmose. Asmaa kom til Danmark som seks-årig og er opvokset i en lille landsby i Sønderjylland. Hun stod i spidsen for den gruppe, der har anmeldt Jyllands-Postens Muhammed-tegninger.”

Oploadet Kl. 22:42 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

7 Comments »

 1. Og om den anden vært, Adam Holm, står der på DR´s hjemmeside: “Adam Holm er en 36-årig ikke-troende, kritisk rationalist. Han er historiker og har skrevet en Ph.D. om højreradikalismen i Europa. Han har arbejdet som journalist [på Politiken selvfølgelig, MS] og anmelder i fem år og har beskæftiget sig indgående med den arabiske verden og Islam.” Jeg kan tilføje, at han har skrevet en bog med titlen “Det ny højre”.

  En venstreradikal sammen med en, der ser højreradikale overalt. Hvor er DR forudsigelig. I aftenens program gjorde Karen Jespersen rede for sine holdninger, hvorefter Adam Holm stillede det totalt irrelevante spørgsmål, om hun ikke bare sagde det samme som Pia Kjærsgaard.

  Det næste bliver vel, at DR laver et program med NaziJohnny eller Moses Hansen som studievært. Nå nej, det gør de jo nok ikke.

  Kommentar by Morten Sørensen — 29. marts 2006 @ 23:20

 2. Kommentarer angående diskussionen i udsendelsen om Indonesien på Hodja

  Kommentar by Hodja — 29. marts 2006 @ 23:32

 3. KJ synes at køre i samme spor som for 4-6 år siden. Hvorfor taler hun om regimerne i de muslimske lande, når hun taler om islamisme. I langt de fleste lande er netop regimerne med til at holde islamisterne ned igennem dere totalitære styrer.

  Og så kaldte hun Mohammed for ‘profeten’ – *sic*.

  Enig i kritiken. Havde ellers set en god Deadline hvor Martin Breum virker som en afbalanceret og dygtig journalist.

  Kommentar by Christian — 29. marts 2006 @ 23:35

 4. Martin Breum er en rigtig god journalist i. Han er næsten altid i stand til at komme med kvalificeret modkritik af den udspørgede uanset dennes politiske observans

  Kommentar by Luffe — 30. marts 2006 @ 07:36

 5. Med Astma fra Odense ses et tydeligt eksempel hvor muslimsk tørklæde bruges som religiøst og politisk våben/uniform.

  Kommentar by J — 30. marts 2006 @ 10:09

 6. Adam Holm har ikke skrevet “Det Nye Højre” – det har Rune Engelbreth Larsen. Fremragende bog, i øvrigt!

  Kommentar by øh... — 31. marts 2006 @ 16:40

 7. Adam Holm er en typisk Politiken-mand, lidt ala Anders Jerichow for ikke at sige Lars Erslev Andersen. De er ikke helt logikresistente, og kan sagtens se faren i islamismen, men de er ikke fortroppen for nu at sige det pænt. Foragten for højrefløjen gør at se hele tiden søger en tredie vej, hvor de forsøger at give lidt til begge lejre.

  Adam Holm skrev ph.d. i historie om mellemkrigstidens radikale konservatisme – den er (desværre) ikke udgivet.

  Kommentar by Kim Møller — 31. marts 2006 @ 18:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper