28. december 2011

Svindel med uddannelsesstøtte i Kolding-ghetto

Skovparken er eneste bydel i Kolding der efter Socialministeriets definition er en ghetto. Mere end 55 pct. er indvandrere og efterkommere, og mere end 40 pct. har ingen tilknytning til arbejde eller uddannelse. Fra JyskeVestkysten – Studerende fra Kolding skal betale 600.000 kroner tilbage i SU.

“15 studerende i Kolding har bevidst snydt staten for flere hundredtusinder kr. i uddannelsesstøtte. De unge oplyser, at de er udeboende, men bor reelt hjemme hos forældrene, hvor støtten kun er det halve.

– Man har på fornemmelsen, at de her unge render rundt med en madras på ryggen. De bor et sted to måneder, og så flytter de videre, og sådan fortsætter det, forklarer Marianne Lyngholm Petersen fra Kolding Kommunes Kontrolgruppe.

Gruppen har lavet stikprøvekontroller hos nogle af de unge i området omkring Skovparken, som modtager Statens Uddannelsesstøtte, SU. …

– Vi har færdigbehandlet 20 af de 42 sager. Vi har flyttet 15 af de studerendes bopæl, og rejst krav om tilbagebetaling af 610.000 kroner, forklarer fuldmægtig i Undervisningsministeriet, Nicolai Rasmussen.”

(Skovparken, 6000 Kolding)

Oploadet Kl. 15:31 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/32877/trackback

13 Comments »

 1. De gør vel blot hvad de er blevet lært af det socialdemokratiske uddannnelsessystem: Det er bedst at leve af andres skattekroner.

  Kommentar by Nielsen — 28. december 2011 @ 15:37

 2. En fin pointe at gentage i forbindelse med sådanne sager, er multikulturens sanfundsundergravende effekter.

  Man henter flokke af mennesker til med vidt forskellige etniske og kulturelle tilhørsforhold i den utopiske tro at en ny divers, tolerant og harmonisk samfundstype vil opstå.

  Resultatet er igen og igen det samme: Splid, had, vold, uro, usikkerhed, intolerance og ikke mindst massiv svindel.

  Ingen føler sig rigtigt hjemme, så der er frit slag på alle hylder.

  Vi har i Danmark, trods massive beviser på det modsatte, stadig tusinder af naive idioter der oprigtigt tror på multikulturens som fremtidens eneste løsning.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 28. december 2011 @ 15:50

 3. åååhhhh Skovparken, den var man glad for hvis man skulle overnatte på Kolding sygehus, for så spillede man indbruds bingo med sin parkerede bil.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 28. december 2011 @ 16:32

 4. Skovparken…der blev min scooter fundet af politiet der blev stjålet fra mit gymnasies parkeringsplads.

  Kommentar by Gert — 28. december 2011 @ 17:25

 5. Uha, det er et trick der er kendt af alle udlændinge.

  Det gjorde man også for 10 år siden i gymnasiet, og man gjorde det også på universitetet: Man fik bare sin adresse ved sin søster, fætter eller bror der bor i en by over 20 km væk fra forældrene. Ellers lejede man et lille værelse, der også skulle ligge over 20 km væk. Reelt set boede man selvfølgelig bare hjemme ved mor og far. Det betød en forskel på måske +2000 hver måned. Og hvem skulle gøre noget ved det? Kommunen kunne være ligeglad for pengene kom jo ikke fra deres kasse, men fra staten og SU-styrelsen tjekkede aldrig, allerhøjest et opkald fra dem, typisk fordi en udlænding der havde sladret om en anden udlænding pga. en kontrovers eller noget, men der kom aldrig noget ud af det reelt. Men dengang var der jo penge nok, i dag er det en helt anden sag.

  Det var/er et rimeligt kendt trick blandt indvandre, hvis ikke man gjorde det var man jo bare godt “dum”, for der var ikke konsekvenser ved det overhovedet. Og familien var altid klar på at hjælpe en med snyderiet. Og så retfærdiggjorde man bare snyden med: “danskerne snyder alligevel på andre områder og så er de racister og pædofile allesammen.” eller “de skylder også alligevel for al det lort de har lavet i Mellemøsten”. Mit bud er at 9 ud af 10 udlændinge stadig bruger det trick, det er for oplagt, det er alt for rutine.

  Men der er mange flere tricks, det her var bare et af dem. I skal tænke på at for mange har det stået på hele deres levetid, det er som en bog man har lært udenad efterhånden. Man snakker om det med venner og familie og man tænker hele tiden på at presse systemet for flest mulige penge. Og det er klamt, så dansk er jeg da blevet, at jeg efterhånden også brækker mig over al den snyd. Danskerne er og bliver naive, 10 skridt bagud hele tiden, fordi man ikke vil tale om tingene som de reelt er. Det her kunne man have begyndt at slå ned på for over for 20 år siden.

  Kommentar by Yamil — 28. december 2011 @ 17:47

 6. Og arbejd ved siden af. Selvfølgelig snydes der, hvor der kan.
  Selv vores statsminister.

  Kommentar by Goofy — 28. december 2011 @ 19:05

 7. Er der nogle beviser for, at det er muslimske unge? Eller er det udenlanske statsborgere, der kan dømmes for svindel og udvises? Lad os vide noget mere om deres baggrund.

  Kommentar by Per Jørgensen — 28. december 2011 @ 19:21

 8. Det er da helt okay.

  Det reelle problem er jo tydeligvis at SU-systemet er strukturel institutionaliseret racisme, der diskriminerer visse kulturers bo- og familiestrukturer.

  Det er fordi vi er jo snævertsynede at vi tror at alle lever som os. Og derfor er vi slet ikke opmærksomme på hvordan regler for ude/hjemmeboende diskriminerer.

  Kommentar by Superman — 28. december 2011 @ 21:12

 9. ‘Studerende i Kolding’ er en klassisk mediemanipulation, hvor informationen sløres, når der er tale om en formodet beskyttet gruppe. Alene mistanken om, at det kunne være 2.g ghetto-indvandrere får medierne til at foretage sløringen.

  Mediesløringen ophæves kun, hvis det lykkes at finde en etnisk dansk studerende, der er med i bopælssnyderiet. Så skifter nyheden karakter fra girafsprog til ulvesprog med fokus på snyderens etnicitet. Man skal jo ikke tro, at etniske danske studerende er bedre.

  ‘De unge’ er en anden kendt klassiker inden for mediemanipulation.

  ‘Østeuropæisk bande’ er på lignende måde ikke bare hvilke som helst østeuropæere. Hvis det ikke blev sløret af medierne, ville overrepræsentationen af sigøjnere formodentligt være slående.

  Man hører, at eksperter påstår, at vi lever i et videnssamfund. Vi lever tværtimod i et samfund, hvor viden ikke er ønskeligt.

  Kommentar by traveler — 28. december 2011 @ 21:13

 10. Noget meget interessant fra artilken er:

  “Sagerne i kommunerne dukker ofte op, fordi kommunerne er i gang med at undersøge andre forhold.”

  – mon ikke de 600000, 40000 per snude, er peanuts i forhold til de andre sociale bidrag der er blevet svindlet til?

  Kommentar by Passing By — 28. december 2011 @ 21:18

 11. En vinkel som medierne er så elskværdige at forskåne os for… Suk.

  Men jeg må nu nok sige, at SU-snyd nok er ret udbredt, også blandt danskere. Jeg husker da, hvordan jeg i sin tid af nogle blev opfattet lidt dum ved at nøjes med at modtage hjemmeboende-takst…

  At moralen i et kvarter, hvor det utvivlsomt er et emne der er højt på dagsordenen, at få mest muligt ud af die dumme dänen og flertallet lever af offentlig forsørgelse overrasker desværre ikke. Og selvom de ikke er de eneste er det bare endnu et eksempel på “usynlige” ekstra-omkostninger ved den uansvarlige indvandringspolitik anført af radikale m.fl.

  Kommentar by Frihed — 29. december 2011 @ 04:54

 12. Måske skulle man også lige chekke om de nu også er studerende, eller dette også er et scam..

  Kommentar by Hans L — 29. december 2011 @ 08:00

 13. Ret enig med traveler.

  Ikke mindst den der med “østeuropæisk bande” er også en sløring som trænger til at blive “afsløret”. Vi hører tit om at østeuropæere stjæler biler og begår indbrud. Men alle (primært Russere og Polakker) jeg har mødt i Danmark uddanner sig eller har ærligt arbejde. De er som regel hverken værre eller bedre end alle andre indfødte europæere.

  Jeg vil derfor formode, at det er sigøjnere, som har en væsentlig rolle i fænomenet “østeuropæisk bandekriminalitet”.

  Kommentar by Sigwar — 29. december 2011 @ 10:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper