30. marts 2006

Mellemkulturel dialog på arabisk – Vi dræber jer først

Dialog er et ord, man her efter Muhammedsagen vanskeligt kan bruge uden at få en grim smag i munden.

Fra MEMRI TV – et uddrag fra ‘dialogen’ under en studenter-konference i Damaskus mellem den arabiske studenterforening og Dansk Ungdoms Fællesråd, sendt på Al-Jazeera sidste fredag. [transkript / video]

Ahmad Al-Shater, Chairman of Arab Students Union: The cartoons, which appeared in the Danish newspaper, were a premeditated plan, by parties known to all, to divert global and Arab attention away from the crimes and massacres committed in Iraq, in Palestine, in Abu Ghureib prison, and in many occupied Arab territories. The plan was to divert attention away from what is going on. […]

What is peculiar and surprising is that to this very moment, the Danish government does not want to punish this paper, and has not apologized. This only strengthens our feeling that the Danish government is behind this.

Muhammad, Chairman of the Sudanese Student Union: I’d like to tell you that harming the Prophet is not a new thing. 1,400 years ago, the Jews tried to kill him in Al-Madina. In our religion, harming the Prophet is where we draw the line. We are prepared to die to prevent this.

As you know, Bush killed 110,000 people in Iraq, while Saddam did not kill even one third of this figure. Saddam did not kill even 30,000 people throughout his rule. I would like to welcome you on this visit, because the image of Denmark and the Danish people has become very negative in the Arab and Islamic world. In conclusion, I would like to say that tomorrow America will pass a resolution in the UN Security Council, calling for international military intervention in Sudan. Among these forces, obviously, there will be Danish forces. I would like to inform you that because the Sudanese people are so angry over this affront, they will kill the Danish soldiers before they kill the others.

Ahmad Al-Shater: Don’t translate that word for word. Just say that the Sudanese will put up resistance against them.

6 Comments »

 1. Jeg vil kraftigt opfordre alle til at se denne video. Det er tåkrummende pinligt og dybt patetisk at se naive og blegfede danske unge gøre sig selv til et instrument for arabiske islamister. Så meget for DUF’s dialog og interkulturelle forståelse. Bvadr! Og man kan ikke engang købe en lynlotto uden at støtte disse små naive fjolser.

  Kommentar by G. Christiansen — 30. marts 2006 @ 22:12

 2. Ja, i dén grad en vigtig video for at vi efterhånden topnaive danskere kan se hvordan vi bliver kørt rundt med. Ikke nok med at vi bliver truet under et møde med det formål at fremme dialog – vi løgnen er lige foran deres næse. Det, mine damer og herrer, er Taquyia. Jeg får kvalme og kuldegysninger i ét væk når jeg ser det her. Hvorfor viser TV2 ikke det? Det er vores skattepenge som finansierer sådan en tur og det eneste vi får ud af det, er at flere danskere ikke ser det store billede. Forkasteligt. Vågn op. Stor tak til Uriasposten for at poste dette og Jeres store arbejde generelt! Anbefaler også at læse http://www.jihadwatch.org

  Kommentar by Protector — 31. marts 2006 @ 09:33

 3. “Saddam did not kill even 30,000 people throughout his rule.”

  ?????

  Kommentar by Martin Rannje — 31. marts 2006 @ 09:39

 4. #3. Martin Rannje… Ja, der mangler lige et lille bitte diskriminerende nul….

  Kommentar by Marianne — 3. april 2006 @ 14:46

 5. fuck hvor jeg dog hader den her krig!
  jeg har læst at det er Anders fogh Rasmussen skyld at vi er i den her krig og jeg syns ærligt talt vi da fandme ska hive vores soldater ud af Irak og lade dem kæmpe deres egen krig ifred. jeg er pokkers ligeglad med om de er demokratiske eller ej. lad dem nakke hinanden i Muhammeds navn. Men jeg håbber at Anders Fogh Rasmussen brænder i helved og at Uriasposten bliver lagt i ruiner for det fortjener de!

  Kommentar by Jonas Bang Møller — 28. april 2009 @ 21:08

 6. sorry fejl ved “lagt i ruiner” glemte at det var Jyllandsposten.
  Jeg har intet imod Uriasposten i er alletiders og jeg håber virkelig på at i poster mere anti-krigs materiale.

  Kommentar by Jonas Bang Møller (igen) — 28. april 2009 @ 21:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper