30. december 2011

Mishra: “Er der overhovedet en eneste pige blandt de uledsagede flygtningebørn?”

Torsdagens indvandringsmaksimerende historie omhandlede handikappede Zoran fra Serbien, der sammen med sine forældre og to søskende ikke fik humanitær opholdstilladelse, selvom Serbien ikke kan tilbyde drengen – “fysioterapeuter, skoler eller medicin”.

Interessant kommentar af Mrutyuanjai Mishra omhandlende det forhold, at de såkaldte ‘uledsagede flygtningebørn’ sjældent eller aldrig er piger – Uledsagede flygtningebørn eller blot drengene fra priviligerede islamiske familier?

“I Danmark og Sverige har den yderste venstrefløj fået en sag, som optager dem meget i disse dage. Man påberåber sig alle mulige konventioner, og diverse børneorganisationer er også begyndt at tale om uledsagede flygtningebørn, som i stigende omfang kommer til både Danmark og Sverige, og som skal have større beskyttelse og priviligier.

Jeg ville gerne vide hvor mange piger, der er blandt de uledsagede flygtningebørn? Hvis man vælger betegnelsen “børn”, betyder det da, at der er nogenlunde lige mange drenge og piger? Er der overhovedet en eneste pige blandt de uledsagede flygtningebørn?Har Danmarks Radio undersøgt sagen, inden man slog den så stort op? Eller er der igen tale om, at kun drengene fra primært islamiske lande sendes afsted af priviligerede familier, som har råd til at betale penge til menneskesmuglere, som har fundet endnu en fidus til at smugle mennesker til de skandinaviske lande?

Hvis der ikke er piger blandt de uledsagede børn, burde Danmarks Radio undskylde sine generaliseringer og præcisere sine udtalelser. … jeg kan egentlig godt forstå, at de gerne bruger udtrykket “børn”, for det vækker sympati. Selvfølelig skal drenge og piger behandles lige. Og flygtningedrenge skal også beskyttes. Men kunne det mon forholde sig således, at de drenge, der når hertil, i virkeligheden kommer fra lande og familier, hvor pigerne i endnu højere grad kunne trænge til hjælp og beskyttelse? …

Løsningen er at sende drengene tilbage til deres forældre, for ellers åbnes der endnu en mulighed for, at det priviligerede køn fra islamiske lande kan immigrere til det overbelastede sociale system i Danmark.”

Oploadet Kl. 06:25 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/32931/trackback

11 Comments »

 1. Apropo ham den handicappede
  Handicappede kræver penge for at være født
  http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2649864.ece

  Kommentar by tim — 30. december 2011 @ 08:13

 2. Journalistisk Venstrepartis tophistorie om den handikappede Zoran fra Serbien et et studie i forløjet mediemanipulation.

  Egentligt morsomt, når medierne i andre sammenhænge skildrer danske institutioner som underbemandede, overbelastede og i dyb krise.

  Men hvad angår den handikappede Zoran fra Serbien er der ikke et ord om smalhals og spareplaner. Pludselig har Danmark uanede ressourcer i form af “fysioterapeuter, skoler eller medicin” – tilsyneladende i modsætning til Serbien.

  Men er det nu også rigtigt, at Serbien skal skildres så underudviklet, eller er der en tredje faktor på spil?

  Vi kan konstatere, at forældrene udnytter deres handikappede barn til maksimal offentlig forsørgelse af hele familien. De er endda så hæmningsløse at krydse de halve Europa for at få mest ud af situationen. Og de danske pædagogernes ihærdige indsats får deres stakkels søn til at blomstre op fra et udgangspunkt, hvor han var en understimuleret grønsag.

  Så må man stille spørgsmålet: Var det tilsigtet af forældrene at gøre deres barn til en understimuleret grønsag for at få maksimal udbytte af situationen? Der må da findes 1000-vis af andre serbiske forældre med handikappede børn, hvor forældrene sørger for et godt og stimulerende liv for deres barn – måske endda i samarbejde med serbiske institutioner – selvfølgelig nok i en mindre luksuriøs udgave end den danske, men dog på højde med eller bedre end, hvad der kan tilbydes 99 % af verdens institutioner.

  Hvis disse serbiske forældre ser Journalistisk Venstrepartis historie om den handikappede Zoran, må de da korse sig over mediernes manipulation og latterlighed, hvis de da ikke vender sig i vrede mod Zorans forældre.

  Kommentar by traveler — 30. december 2011 @ 09:15

 3. Luk for alle drenge og åbn for alle piger.
  Pigerne vil nok foretrække vestlige unge mænd, så vil muslimerne have en chance for at blive deres svøbe med indavl kvit.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 30. december 2011 @ 10:02

 4. Kræver disse drenge så familie sammenføring?
  Tager de ned og henter deres muslimske kæreste herop?
  Skal vi ikke sige det som det er. Fortropper. Drenge til at udøve kriminalitet og terror blandt borgerne, imens de venter.

  Kommentar by Goofy — 30. december 2011 @ 10:19

 5. Historien om den handicappede serbiske dreng har jo ikke umiddelbart noget at gøre med historierne om uledsagede muslimske “børne”flygtninge, eftersom hans familie består af “far, mor og tre børn”. Desuden er de vel efter al sandsynlighed ikke muslimer, når de kommer fra Serbien.

  At historien så udnyttes af godhedsindustrien, er en anden sag.

  Kommentar by Thomas — 30. december 2011 @ 12:26

 6. Thomas

  Vi kender ikke familiens baggrund eller hvorfor de er i Danmark, men det er velkendt, at mange handicappede fra østeuropa (sigøjnerbaggrund forstås) sendes til de nordiske lande for at tigge.

  Det foregår som regel om sommeren og er systematisk og velorganiseret. Her på den Københavnske vestegn er der mange om sommeren. For nogle år siden var der nogle journalister, som gravede lidt i det og bl.a. opsøgte en af bagmændene, der boede i en millionvilla – pengene var tjent ved at tiggerne i Danmark afleverede en del af fortjenesten.

  Og der er vel at mærke IKKE tale om normale rumænere, bulgarer, serbere eller lignende. Der er tale om sigøjnere som f.eks. Levakovic klanen, der er ildeset også i de lande som de kommer fra.

  For at kende HELE historien om den handicappede dreng, må vi kende familiens baggrund. Når myndighederne vælger at give afslag er der nok en grund til det.

  Når det er sagt så er Dragan Markovic (drengens far) et normalt serbisk navn (så vidt jeg ved).

  Kommentar by Sigwar — 30. december 2011 @ 13:19

 7. En tanke og en tilføjelse:

  Har man undersøgt om Dragan Markovic overhovedet er far til Zoran?

  Kommentar by Sigwar — 30. december 2011 @ 13:26

 8. ift historien om den serbiske dreng har jeg i al ubeskedenhed fabrikeret min egen analyse http://vidadk.blogspot.com/2011/12/foelelsesporno-om-asyl-og-humanitaer.html

  Kommentar by dadk — 30. december 2011 @ 13:59

 9. Som både andre og jeg skrev på Mishras blog, er kønsfordelingen komplet ligegyldig. Disse mennesker skal overhovedet ikke ind i landet, punktum.

  De skal vendes i døren og sendes tilbage til deres dysfunktionelle familier i deres ligeså dysfunktionelle lande partout.

  Ellers, hvad enten det er drenge eller piger, har vi meget kort tid efter hele deres talrige familie, der påberåber sig samkvem og familiesammenførsel i, ja sjovt nok, Danmark.

  I øvrigt forbløffende med disse uledsagede flygtninge’børn’: I Sverige har det vist sig, at flere af disse såkaldte drenge er godt oppe i 30’erne.
  Men da de sært nok altid har ‘forlist’ personlige papirer og pas, er det kun muligt at bevise, hvis de frivilligt underkaster sig en alderstest. Og det gør de uhyre sjældent.

  På Mishras blog er der i øvrigt et skræmmende link fra en nordmand, Jo Pettersen, som viser udviklingen blandt disse uledsagede flygtninge’børn’ i henholdsvis Danmark og Norge.

  Behøver jeg at nævne, at Red Barnet på deres site naturligvis græder tårer i spandevis over de stakkels uledsagede børn, der på forunderlig vis formår at finde fra især Afghanistan og Somalia til Danmark, Norge og Sverige?

  Øh, Red Barnet, var det ikke…? Yep.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. december 2011 @ 16:26

 10. Endnu en skarp kommentar fra Mishra. Men ingen vil overveje at kigge på det.

  Kommentar by Michael Jensen — 30. december 2011 @ 22:48

 11. Al den forbryderyngel, der i disse år strømmer ind over europæiske landes grænser, skulle straks og bestemt borvises. Lige som alle de muslimer der er her nu burde blive smidt ud.

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2011 @ 13:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper