6. januar 2012

Årets Cavling: “.. en oprejsning til de statsløse unge, som har fået knægtet deres rettigheder”

Det kan godt være Cavling-prisen handler om journalistik, men ikke udelukkende. Fra Berlingske Tidende – Information vinder Cavling-prisen.

“Danmarks fornemmeste journalistpris – Cavling-prisen – går til dagbladet Informations journalister Anton Geist og Ulrik Dahlin for deres afsløringer af, at Integrationsministeriet gav ulovlige afslag på statsborgerskab til op mod 500 statsløse palæstinensere. En artikelserie, der i begyndelsen af 2011 førte til daværende integrationsminister Birthe Rønn Hornbechs (V) fald, og som i dag tæller over 100 artikler.

Avisens ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen understreger, at han på hele avisens vegne er meget glad for prisen…

– Prisen er en oprejsning til de statsløse unge, som har fået knægtet deres rettigheder. Hvis denne pris kan tjene som oprejsning til dem, så er det fineste overhovedet, siger han.”

Oploadet Kl. 06:38 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/33164/trackback

64 Comments »

 1. “- Prisen er en oprejsning til de statsløse unge, som har fået knægtet deres rettigheder. Hvis denne pris kan tjene som oprejsning til dem, så er det fineste overhovedet, siger han.”

  Renlivet psykopater.

  Kommentar by machiavelli — 6. januar 2012 @ 06:44

 2. Knægtet rettigheder?..De har aldrig haft nogle der hvor de kom fra, og nu udnytter de alt til deres fordel her i landet.
  Chefredaktører skulle til at tage sig sammmen

  Kommentar by tim — 6. januar 2012 @ 07:02

 3. Machiavelli
  “Renlivet psykopater”
  Jeg er helt enig!

  Cavling-prisen = landsforræderi
  Tamilsagen
  http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/tamilsagen-1986-1995/

  Kommentar by Viking — 6. januar 2012 @ 07:04

 4. Vi er nu vidner til Cavling-prisens derute!
  Det er mig en gåde hvorfor vi igen igen skal kæmpe palæstinensernes sag. Vi har før lavet særlove for palæstinensere, med det uhyggelige resultat at de pågældende fylder vores fængsler og tømmer kommunekasserne, derimod fylder de uhyggeligt lidt på arbejdsmarkedet! Når man ser på kriminalitetsstatestikken for palæstinenserne fra Brorsons Kirke, så bliver man ilde tilmode!
  Det var heller ikke fra palæstinensisk side at vi fik støtte under Muhammedkrisen, tvært imod, der var lynchstrmning mod Danmark.
  Hvorfor bruge så mange resourcer på palæstinensere, der jo hader os, der er desværre nødlidende nok andre steder i verden, så hvorfor ikke hjælpe der i stedet?

  Kommentar by Robert R — 6. januar 2012 @ 07:35

 5. 110.000 kristne dør i Mellemøsten hvert år, og vi hylder 500 palæstinensere med at give dem statsborgerskab uden tanke om at de ikke arbejder for samme rettigheder for kristne i mellemøsten eller hvad deres had til andre troende er.
  Rettigheder uden at se på hvordan dette vil negativ påvirke vores samfund.

  Kommentar by Tim — 6. januar 2012 @ 08:19

 6. Skide værre med Cavling prisen.

  Få så sendt disse palarabere til Gaza eller Vestbredden !

  Disse arabiske typer har i mange år i den grad snørret den Vestlige del af verdenen.

  Det ER en katastrofe at den såkaldte ELITE ikke aner en pind om islam, islams histore og desuden Palarabernes årelange fuppen og snørren de vestlige fæhove!

  Palaraberne er dygtige – samtidig med de giver den som stakler og jamrer højlydt, holder de ud ad øjenkrogende et godt øje med OS.

  RAMON BENNETT : ” DET STORE BEDRG.MYTEN OM DET PALÆSTINENSISKE FOLK.”

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. januar 2012 @ 08:47

 7. Og ingen spørger hvorfor de er statsløse, når de alle kunne have fået Jordansk statsborgerskab!

  Spørgsmålet er dog om ikke de rent juridisk stadig har det?(!)

  Det afhænger jo lidt af detaljer i 1988 aftalen. Omfatter Jordans (tidligere Transjordans) afgivelse af Judæa-Samaria territoriet også en eksplicit frasigelse af de mennesker som bor/boede der? Hvis det ikke er tilfældet er der ikke nogen statsløse – Palæstinenserne har muligvis slet aldrig været statsløse?

  Kommentar by Sigwar — 6. januar 2012 @ 08:54

 8. Som Søren Krarup tappert men forgæves gjorde larm om, er Danmark tilslutning til konventionen om statsløse et klart brud på grundlovens §44 “Ingen udlænding kan få indfødsret uden ved lov.”.

  Iflg. §20 er det ikke tilladt folketinget at overdrage retten til at tildele indfødsret, alene ved tilslutning til en konvention.

  Ingen journalister har fundet dette værd at grave i.

  Det er skandaløst, at man kan få en Cavling-pris for at assistere et kulturradikalt politisk flertal med en illegitim undergravelse af Danmark og Danmarks grundlov.

  Kommentar by Tintin — 6. januar 2012 @ 09:25

 9. Hvis bare et statsborgerskab så gav sig udslag i lidt taknemmelighed, loyalitet og interesse for deres nye land, men det plejer ikke at være tilfældet.

  Kommentar by Johnson — 6. januar 2012 @ 09:49

 10. Det er det sædvanlige; venstrefløjen fejrer sig selv…

  Kommentar by Optimus — 6. januar 2012 @ 09:53

 11. Det er fordi alt flyder i dansk politik. Ingen moral og intet samfundssyn, ingen tanker om fremtiden. Ingen ved hvad de vil med Danmark. De politiske kriminelle hæver bare deres penge og drømmer om pensionen.

  Men det hænger også sammen med den dansk nationalkarakter. Vi befinder os virkelig på en synkende skude. Men læser man Information og Politiken er alt i orden. Bortset fra racisterne på højrefløjen.

  Kommentar by machiavelli — 6. januar 2012 @ 10:16

 12. Hvor mange forbrydelser imod danskere står disse 500 palæstinensere mon bag?

  Kommentar by nytår — 6. januar 2012 @ 10:27

 13. Her et review af den bog Vivi henviser til:

  http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2009/08/ramon-bennett-det-store-bedrag.html

  Kommentar by Sigwar — 6. januar 2012 @ 12:27

 14. At chefredaktøren “ER STOLT”, beviser blot, at manden er ubegavet.

  Han og hans “journalister” er prototyper på på de ikke-journalister, som
  Hedegaard omtaler i sine erindringsbøger.

  Utroligt, at venstrefløjen ikke ejer overblikket. Normale mennesker hopper ikke på den.

  Kommentar by ramses-2 — 6. januar 2012 @ 12:31

 15. “Normale mennesker hopper ikke på den.”

  Ha, ja det er rigtigt, jeg er trods alt så gammel, at jeg aldrig før har set så ubegavet journalister og politikere. Og det interessante er, at det aldrig kan gå godt. Man kan lefle i den politiske korrektheds navn, men en dag vender strømmen, og så skal vi til bekendelseslitteraturen.

  “Øh! øh! jeg regnede altså ikke med, at udviklingen ville gå i den retning. bla-.bla.bla.”

  Kommentar by machiavelli — 6. januar 2012 @ 12:57

 16. Enig med Sigwar. De er hverken palæstinensere eller statsløse. De er arabere hovedsagelig fra 50 år gamle lejre i Libanon, hvor de har (ret til) statsborgerskab eller de kan blive statsborgere i Palæstina/Gaza, der finansieres af milliardtilskud fra EU og som bygger på den falske myte om et palæstinensisk folk.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 6. januar 2012 @ 13:30

 17. Ingen kan vel længere tage Cavling-prisen alvorligt. Det er fuldkommen korrekt at Informations journalister satte en dagsorden, og det er jo et stort svendestykke, men når det handler om at en integrationsminister til sidst har måtte bide i det sure æble og give en flok mordere, voldsforbrydere, røvere og socialbedragere statsborgerskab holder enhver mening med prisen jo op.

  Kommentar by dadk — 6. januar 2012 @ 13:40

 18. Personligt mener jeg Rasmus Tantholdt burde have fået prisen for dette indslag http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-33018512:min-bror-blev-fanget-af-vandet.html – han står helt bogstavligt og er vidne til katastrofen, lige som den sker. Der er et andet indslag jeg ikke kan finde der er helt vildt, blev vist på TV2 News. Det er stort at rapportere fra en sådan katastrofe ikke efter den er sket, men medens den sker!

  Kommentar by dadk — 6. januar 2012 @ 13:46

 19. Har lige set et billede af en skrigende hob palæstinensere, der er ved at æde nogle indvolde af nogle israelske soldater. ( æde!).

  Så alt i alt er det et ædelt folk, der behøver vor beundring.

  Gad egentligt godt vide, hvorfor sympatien med disse dyr eksisterer.

  Så også en video, hvor palæstinenserne nedskyder 15-20 bundne fanger, der ligger på jorden. ( sikkert fanger fra Vestbredden).

  Vesten er grebet af en omsiggribende psykotisk sygdom, der retfærdiggør de palæstinensiske og muslimske handlinger. Jeg ser simpelthen ingen fredelig fremtid for Europa.

  Og så lige et sidespring. Præsident Obama ser ud til at være den største katastrofe i USA,s historie. Hans freds ønsker med muslimerne vil 100% sikkert kun blive betragtet som svaghed. Ronald Reagan var en kæmpe ved siden af Obama. Alt er simpelthen vanvittigt, det kan ikke blive ved med at gå godt.

  Kommentar by machiavelli — 6. januar 2012 @ 14:33

 20. “Ingen kan vel længere tage Cavling-prisen alvorligt.”
  Nej, og slet ikke efter at en hr. Kurt Strand blev formand for kommitteen!

  Kommentar by Elis Mogensen — 6. januar 2012 @ 15:06

 21. 12.

  Rigtig mange

  Af alle de dømte for røverier udgør palæstinensere (Libanesere)4,7 procent på trods af, at deres andel af befolkningen er omkring 0,20 procent.

  Libanesere er idømt 1302 voldsdomme i årene 2000-2002-2004-2005-2006-2007-2008-2009 – Det svarer 2,3 procent af alle voldsdomme i perioden.

  http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/SelectTable/Omrade0.asp?SubjectCode=05&ShowNews=OFF&PLanguage=0

  Vold anmeldes kun i 1/3 del af tilfældende og opklares i lidt over 70 procent af tilfældende, når de anmeldes.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. januar 2012 @ 15:20

 22. Tilføjelse, Libaneserne udgør 0,57 procent af alle mænd mellem 15-50 år i Danmark.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. januar 2012 @ 15:30

 23. De skulle være hjulpet i hjemlandene eller sendt tilbage til de lande de end måtte have opholdt sig i. De flygtningelejre de havde boet i i årtier. I libanon og Jordan osv. Er ikke lige inde i hvor disse kom fra præcist.
  Hvis man mener at danskerne skal bære den ENORME byrde det er at opholde store grupper af flygtninge der har levet under kummerlige kår, og stammer fra krigshærgede områder, hvor mange brikker har man så at rykke rundt med?
  Statsløshed er i øvrigt en fn-konvention som naive Danmark er et af de få lande har ratificeret og tilsluttet sig.
  De andre lande har nemlig fattet hvorfor det er så afsindigt dumt at give automatisk statsborgerskab til folk der er statsløse, hvilket i praksis kun drejer sig om arabisk palæstinensere.

  Så man giver nogle unge, ud af flere millioner unge fra mellemøsten, en “oprejsning”. Hvilken fantastisk præstation, at uddele statsborgerskaber til disse unge, uden den mindste skelen til HVEM man har givet og hvad det bruges til. Men det er måske heller ikke så vigtigt hvad disse statsborgerskaber bruges til, blot at nogle yndlingsofre har fået det.

  Så behøver man ikke at bekymre sig over HVAD disse mennesker så rent faktisk bruger Danmark til.
  Hvor må det være let at være anstændig og god på fremmede flygtninges vegne, når man bare skal interessere sig for at uddele statsborgerskaber og rettigheder til disse, og så i øvrigt ikke bekymre sig over konsekvenserne det har for etniske danskere at disse fremmede er kommet til landet igennem de sidste 20-25 år.

  Kommentar by Endnu en vantro — 6. januar 2012 @ 15:33

 24. Cavling prisen er i min optik lige så seriøs som Nobels fredspris.

  Kommentar by Svend — 6. januar 2012 @ 15:39

 25. Tilbage i 2000, da ovennævnte statistik startede udgjorde libaneserne kun 0,39 procent af alle voksne mænd mellem 15-50 år.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. januar 2012 @ 16:19

 26. #24, Svend ;-)

  Kommentar by dadk — 6. januar 2012 @ 16:48

 27. “eller de kan blive statsborgere i Palæstina/Gaza”

  Det kan de ikke, for “ledelsen” af PA har helt tydeligt sagt, at de statsløse palæstinensere IKKE vil kunne få statsborgerstab, hvis fatamorganaet “Palæstina” opstår som stat. Der er heller ingen andre i Mellemøsten der vil have dem, alle steder de har været, har de lavet så meget uro, at de er blevet hældt ud med fynd og klem. Kun her i vesten, hvor vi ledes af bundnaive politikere, hopper vi på deres ordgejl.

  Kommentar by Georg Hansen — 6. januar 2012 @ 17:00

 28. #27, det er jo derfor vi skal gøre oprør. Vi har nogle “menneskerettigheder” der dikterer et land som Danmark til at give folk der stammer fra et sted hvor man har fødselsoverskud på op til 30 børn per kvinde, som i forvejen lever på nødhjælp, men ikke vil vide af sine egne borgere, at vi skal give deres fødselsoverskud statsborgerskab. Som en MENNESKERET.

  Hvis det er menneskerettigheder, så er jeg imod menneskerettigheder,- frit efter Kresten Poulsgaard.

  Kommentar by dadk — 6. januar 2012 @ 17:16

 29. 27.Georg Hansen

  Gennem snart en del år har jeg bl.a. skrevet om hvor lidt / ingenting vesterlændinge ved om den Palarabiske mentalitet.

  Palaraberne er så usædvanlige i deres rovdyr-agtige adfærd at selv de arabisk-islamiske lande ikke kan holde dem ud!

  Den video 19. MACHIAVELLI henviser til har også jeg set : Palaraberne ÅD løs af nogle jødiske soldaters indvolde .

  Men dette er langt fra det eneste der tegner i hvert fald disse Palarabere. Det er deres til stadighed hensynsløshed også overfor andre muslimer, deres evige krigeriskhed og hang til at skabe splid UANSET hvor de befinder sig.

  Man kan fjerne Palaraberne fra et område som f.eks. Hussein gjorde det ved at smide dem ud af Jordan, men man kan ikke trække krigeriskheden ud af dem !

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. januar 2012 @ 18:13

 30. Mere om muslimsk kriminalitet:

  http://www.180grader.dk/Politik/muslimer-er-langt-mere-kriminelle-end-andre-tallene-paa-bordet

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. januar 2012 @ 19:03

 31. Det eneste bidrag til menneskeheden fra palæstinensernes side, er, som jeg kan se det, at have gjort noget så simpelt som en flyrejse til en kompliceret affære.
  Det må jo være alle disse uproduktive tomgangsarbejdspladser, der fascinerer venstrefløjen.

  Kommentar by Menig 442 — 6. januar 2012 @ 20:05

 32. Du har helt ret i dine betragtninger Vivi. Og det bedste vi kan gøre, er at give disse pestilænsere et los i røven. Kan de ikke forstå det, -en kugle for panden.

  Kommentar by Nielsen — 6. januar 2012 @ 20:39

 33. Ingen af jer herinde har overvejet, at de palestinænsere som fik statsborgerskab rent faktisk prøvede at komme væk, fra de palæstinensere som lever op til jeres skræmmebillede?

  Kommentar by Don Joan — 6. januar 2012 @ 21:30

 34. 32.Nielsen

  Hvorfor jeg er så arrig er fordi det er vores egne børn der efter os skal spændes for dhimmi-vognen.

  De SKAL arve denne bunke voldelige arabere – både hvad angår alt bøvlet med dem, de SKAL også overtage forsørgelsen af disse arabere der bor her i landet, men de SKAL sørme også medvirke til at forsørge arabernes omfattende familier i hjemlandene.

  Gak til EU og blive oplyst, nærmere I skal klikke Jer ind på:

  PEGASE

  UNRWA

  HUMANITARIAN AND FOOD AID

  CIVIL SOCIETY

  CFSP ACTION

  eufunding. org.uk/FPC2004Report.pdf = managing European Taxpayers` Money.

  Desuden slå et slaw forbi ENPI- info Centre Your Gateway…..

  og læs om PEGASE ! som er hovedredskabet for EU til at levere “støtte” til the Palestinia befolkning!

  Dette drejer sig primært om euro, mange, mange euro….

  PEGASE kan nåes gennem ENPI Info Centre

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. januar 2012 @ 01:52

 35. –.enpi-info.eu/

  Hvis I ikke kender til dette angående de mange milliarder palaraberne

  hvert eneste år modtager fra hhv. EU og USA så har Dr. Rachel Ehrenfeld fra AmericanCenter for Democracy, New York City, skrevet rapporten

  “Where Does the Money Goes ?”, a studyof the Palestinian Authority.

  —.public-integrity.org

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. januar 2012 @ 02:06

 36. Jeg er helt enig med dig Vivi. Folk som Don Joan, har ikke den fornødne vilje til at sætte sig ind i tingene. Konsekvenserne af de tossede politikeres beslutninger om at importere den slags mennesker, er jo at vi- du og jeg, og mange andre danskere, kommer til at betale prisen. Ikke kun økonomisk, men også de menneskelige omkostninger, som jo i flere tilfælde har vist sig at være vore liv.

  Kommentar by Nielsen — 7. januar 2012 @ 03:59

 37. OT: Hvor mange her er opmærksom på, at EU er i færd med at opruste mod Ungarn? Landet skal knægtes fordi man har nationalt demokrati, altså et demokrati, der skal tjene og beskytte det ungarske folk.

  EU prædiker som bekendt liberalt demokrati. En styreform, hvis konsekvenser vi jo hver dag kan opleve her i Danmark.

  Kommentar by Dog of God — 7. januar 2012 @ 06:28

 38. @33 Joan,
  Jo da, det har vi skam overvejet. Og vi har fundet ud af, at dem som har fået statsborgerskab, er lige så rablende sindssyge som resten af deres muslimske venner, kun overgået af de Mohammedanske politikere.

  Kommentar by Fritz — 7. januar 2012 @ 07:52

 39. I tv2 tekst og nyhederne kan man erfare, at mange udlændinge har ventet på (nej, vil hellere kalde det forhalet) deres hjemsendelse.
  Forhalet den i 10, 12. 15 år. Forynglet sig imens, gået på arbejde osv. Så deres yngel er hverken danskere eller fra deres forældres hjemland. Og børnene skal selvfølgelig i dansk skole.

  Kommentar by Peter — 7. januar 2012 @ 10:16

 40. Og det skal lige med, at de faktisk har siddet og “ventet” frå før vk regeringen!!

  Kommentar by Peter — 7. januar 2012 @ 10:17

 41. Information burde følge op med en historie om konsekvenserne for det danske samfund i forhold til tildelingen af statsborgerskab til så mange utilpassede palæstinensere. Det sker dog næppe.

  Kommentar by nytår — 7. januar 2012 @ 12:26

 42. OT
  Tv-avisen havde i udsendelsen kl. 18.30 fredag d. 6. januar 2012 et indslag om at en københavnsk kioskejer var blevet idømt 1 måned ubetinget fængsel for falsk anmeldelse/anklager mod politiet.
  ht tp://www.dr.dk/nu/nyheder#/od/tv-avisen-1830/27482/16:34
  Indslaget varer ca 25 sekunder og begynder ca 16.50 inde I udsendelsen.

  Den 10. april 2009 har jeg noteret følgende:
  ” I de seneste 2 – 3 dage har tv-avisen (DR) markedsført nogle sladre historier, som vist ingen mennesker ved deres fulde 5, ville sluge, endsige viderebringe på så spinkel og usandsynlig et grundlag, som det her er tilfældet. Det viser nok engang, at DR sluger hvad som helst, når bare det er i overensstemmelse med DR’s ideologi.
  Historien er i korthed følgende: For 2 – 3 dage siden fortalte indehaveren (og hans kone) af en restaurant på Nørrebro (han var efter navn og udseende at dømme af mellemøstlig herkomst, hun var dansk) at nogle af deres gæster var blevet forulempet af politiet. Politiet havde angiveligt beordret dem (gæsterne) ud på toilettet, hvor de havde foretaget en rectal undersøgelse (hedder det vist i fagsproget, når man fører en finger op i endetarmen) efter narkotika. Dagen efter kunne nogle ”ældre mænd” i samme område berette om, at de havde været udsat for en lignende behandling fra politiets side. Tv-avisen kl. 21.00 kunne så i dag berette om, at nogle ”unge” på Nørrebro var gået til angreb på politiet med sten- og flaskekast. De ”unge” var angiveligt (bl. a.) blevet provokeret af det, der et par dage tidligere var overgået de ”ældre mænd”. Bortset fra at det alt sammen foregår på Nørrebro, er der ingen forbindelse mellem de ”unge” og de ”ældre mænd”, hvis man kun forholder sig til tv-avisens historie. Den kendsgerning at tv-avisen på grund af politisk korrekthed ikke vil nævne forbindelsen, gør yderligere historien hylende grinagtig. For hvorfor skulle en tilfældig gruppe unge, tage sig af at et par tilfældige ældre mænd, (evt.) var blevet forulempet af politiet? Værten på tv-avisen, Line Gertsen, konfronterede en talsmand fra politiet, Flemming Steen Munch, med rectal undersøgelserne, som om det var en kendsgerning.
  F. S. Munch kunne kun opfordre de mennesker til at stå frem og klage, hvis de havde været udsat for den behandling, men han havde i øvrigt ikke fantasi til at forestille sig at nogen politifolk skulle påtage sig den slags aktiviteter. Jeg har heller ikke fantasi til at forestille mig, at rectal undersøgelser er noget man lærer på politiskolen.
  Hvis DR vil komme ud af denne historie med et minimum af troværdighed i behold, må der rulle hoveder i DR, med mindre det kan bevises at rectal undersøgelserne har hold i virkeligheden.
  (Men det gjorde der selvfølgelig ikke (altså rulle hoveder). Og der var selvfølgelig ingen, der klagede over dårlig behandling. For det hele var et muslims stunt, der skulle fremstille muslimer som ofre for danskernes racisme (hvilket er meget givtig på mange måder). Og den løgnagtige propaganda institution DR medvirkede velvillig).”

  Interessant nok kunne man i forbindelse med den kampagne DR for nylig har kørt mod de danske soldaters behandling af fanger i Irak, høre, at en dansk advokat fortalte, at hans irakiske klient var blevet sparket og fået en finger stukket op i røven (advokaten brugte dog et mere urban ordvalg) af danske soldater.
  I betragtning af at beskyldningerne mod politiet, om at de gik rundt og stak fingeren op i røven på muslimer, blev kolporteret vidt og bredt i mange medier i april 2009, bliver det interessant at se hvor fremtrædende en plads dommen over kioskejeren får i medierne.

  Men jeg har ingen tiltro til, at dommen over kioskejeren blot tilnærmelsesvis får den plads i medierne, der modsvarer beskyldningerne mod politiet i april 2009. Derfor tillader jeg mig denne OT.

  Kommentar by Jens A — 7. januar 2012 @ 12:49

 43. Hvad med en oprejsning til de danske unge (og ældre), som har fået knægtet deres rettigheder af tilvandrede palæstinensiske voldsmænd og mordere?

  Kommentar by nytår — 7. januar 2012 @ 14:34

 44. Jens A
  Tak for informationen! Jeg håber vi kommer til at høre mere!
  De etniskfremmede er bare så homo-erotiske! :)

  Kommentar by Viking — 7. januar 2012 @ 14:51

 45. Jeg har fejlagtig skrevet “kioskejer” i min kommentar ovenfor. Der skulle have stået caféejer. Beklager.

  Kommentar by Jens A — 7. januar 2012 @ 15:14

 46. Daniel Carlsen skal i retten efter blogindlæg!
  http://danskernesparti.dk/
  Så er det godt, at jeg er anonym!

  Kommentar by Viking — 7. januar 2012 @ 15:33

 47. 39 Jens a

  I Irak sagen er der valgt advokat Christian Harlang til at repræsentere Irakerne. Han er kendt for at tabe alt på gulvet.

  28 dadk

  Både Kai Sørlander og Alain de Benoist har skrevet bøger, som viser at menneskerettigheder blot er en subjektiv ideologi. Jeg læser selv i øjeblikket bogen “Beyond Human Rights: Defending Freedoms” af Benoist (kan anbefales).

  Kommentar by Sigwar — 7. januar 2012 @ 17:28

 48. Information vandt og Danmark tabte… :-(

  Macster

  Kommentar by Macster — 7. januar 2012 @ 19:06

 49. Information havde engang 2 ÆRLIGE mennesker ansat: Lars Villemoes og Lars Hedegaard.
  Var de 2 nogensinde i spil til den LATTERLIGE CAvlingpris???

  Nej, vel. Hvorfor var de ikke det??? Det BURDE de da have været. Nåååhh
  nej. De afslørede jo nogle sindssyge venstrefløjsterrorister. Så får man ingen pris. Tværtimod, blev de lagt for had.

  SYGT.

  Kommentar by ramses-2 — 7. januar 2012 @ 21:08

 50. #42 Jens A. Muslimernes perverse forhold til at stikke noget op i røven på andre, handler primært om dominans, i modsætning til civiliserede mennesker, for hvem det handler om frivillighed og nydelse. Café-ejerens beskyldninger og Nørrebro-perkernes ditto er i realiteten en projektion af deres egen kultur; de opfatter de beskrevne metoder som almindelige dominansformer, og forestiller sig derfor at kunne opnå sympati ved at udsprede løgnhistorier om Politiets angivelige magtmisbrug. De er så afkoblede fra danskheden, at de ikke selv fatter hvor utroværdige de er. Forbandede tabere.

  I øvrigt er der rigeligt med dokumentation på denne negative analfiksering – ikke mindst fra politistationer og torturkamre i Mellemøsten og Nordafrika. I bund og grund en sygelig sexuel afsporing, der er blevet voldsomt forstærket af de muslimske mænds begrænsede adgang til naturlige og tætte forhold til kvinder. En hæsling blanding af undertrykte drifter og religiøst induceret had. Udlevet hvor der kan findes plads; kuffar-kvinder, mænd, drenge, børn, geder, you name it!

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2012 @ 23:10

 51. Hr. Snusk, Mange islamiske lande forsøger faktisk at bekæmpe sodomi. Alt andet lige kunne man derfor godt forestille sig, at et forøget antal muslimer herhjemme kunne tjene som bolværk mod den omsiggribende pornoficering (forråelse af sanserne), som du vist også er et offer for. Sagt i al venskabelighed.

  Kommentar by Dog of God — 8. januar 2012 @ 12:30

 52. Sodomi er sådan et fint ord for jer religiøse; det kan både betyde dyre-sex og numse-sex. Guilt by association.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2012 @ 14:59

 53. 39 Jens A

  Danmarks Radio er noget af det mest uvederhæftige, der findes.

  Til et FV i 80’erne bragte TV-avisen et indslag fra et vælgermøde i Kolding, hvor Glistrup medvirkede. Mennesker udvandrede.

  4 dage efter valget undskyldte TV-avisen. Der var INGEN mennesker, der udvandrede. Det var klippet sammen

  Og hvem kan ikke huske generaldirektør Nissen, der måtte til Jylland med en buket blomster

  OG EN UNDSKYLDNING

  En udsendelse om private plejemødre blev selvfølgelig klippet sådan, at plejemoderen fremstod som een, der slog børnene !!!!

  ÆKELT ÆKELT ÆKELT

  Kommentar by tavsen — 8. januar 2012 @ 18:35

 54. Borgerkrigen i bl.a. libanon er afsluttet. Det bør medføre hjemsendelse af borgerkrigs”flygtninge” fra libanon. Iørigt rejser mange af de libanesiske “flygtninge” ofte på lange besøg i libanon.

  Kommentar by Jørgen — 8. januar 2012 @ 20:24

 55. Sodomi, Snusk, fordømmes ganske rigtigt af både jødedommen, kristendommen og islam.

  Kommentar by Dog of God — 8. januar 2012 @ 23:52

 56. Danark er forøvrigt ikke det nærmest sikre land for “flygtninge” fra f.eks. middelalderøsten og afrika. “Flygtninge” fra disse områder bør derfor sendes tilbage til det sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 9. januar 2012 @ 08:07

 57. Rettelse: Danmark er ikke…

  Kommentar by Jørgen — 9. januar 2012 @ 08:07

 58. Det er langt bedre at hjælpe de såkaldte flygtninge i nærområdet. Der kan hjælpe langt flere “flygtninge” for de samme penge.

  Kommentar by Jørgen — 9. januar 2012 @ 08:09

 59. 58.Jørgen

  Hvad angår Palaraberne i Mellemøsten så er det IKKE pengehjælp de mangler !

  De vælter sig i dollars og euro der årligt + løbende sættes ind på deres lederes konti fra de tåbelige politikere i Europa og USA.

  Og alligevel jamrer og klager de dernede.

  Bed dem om selv at TJENE de penge de har brug for – men det vil de ikke da de har sat betleriet i system så de virkelig får ganske mange penge i kassen !

  Og at det er mange mange penge kan I selv forvisse Jer om ved at gå ind på de sites EU har.

  I vil korse Jer!

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. januar 2012 @ 15:11

 60. De herboende “flygtninge” fra middelalderøsten, vestasien og nordafrika bør sendes tilbage tilbage til hjemlandet, så snart det er muligt. Eventuel kan “flygtningene” midlertidigt sendes til flygtningecentre i f.eks. saudi-arabien. I dette land er der god plads, og “flygtningene” befinder sig i et land med samme middelalderkultur som i hjemlandet.

  Kommentar by Jørgen — 9. januar 2012 @ 17:03

 61. “Ingen af jer herinde har overvejet, at de palestinænsere som fik statsborgerskab rent faktisk prøvede at komme væk, fra de palæstinensere som lever op til jeres skræmmebillede?”

  Jo, men i så fald har de fejlet.

  Kommentar by Tolder — 9. januar 2012 @ 23:07

 62. “Flygtninge” bør repatrieres, når forholdene i hjemlandet er blevet bedre. De hjemsendte flygtninge kan være med til at opbygge deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 10. januar 2012 @ 20:45

 63. Hvordan får man røveri/volds frekvensen blandt palæstinensere kommunikeret ud til befolkningen, til Hr. Og Fru. Danmark? De officielle medier, navnlig DR kunne aldrig drømme omstridt nævne det! Er sandheden stærkt racistisk, eller er sandheden bare sandheden! Bekvem eller ubekvem? Nogen bud?

  Kommentar by Robert R — 11. august 2012 @ 23:27

 64. ALL THE PROBLEMS FROM THE MITTEL EAST WILL SOON BE: IN DENMARK-GERMANY-NORWAY-SWEDEN-HOLLAND- FRANCE- AMERICA >>>> WEAK UP !!!!

  Kommentar by Lee — 8. februar 2015 @ 02:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper