27. april 2006

Kamal Qureshi (MF) og musikere der “fristes til at gi terrorister sympati”

Fordi SF’eren Kamal Qureshi valgte ikke at offentliggøre Jyllandspostens Muhammedtegnninger på sin hjemmeside betyder det ikke at han ikke går ind for ytringsfrihed tværtom. På Kamal.dk kan man lige nu downloade en musikvideo, hvori der rappes…

Jeg fristes til at gi
terrorister sympati
men af frygt for politi
må jeg hellere klappe i”

PS: Kamal lægger også server til et usædvanligt modbydeligt digt af Minoritetspartiets hulemandsguru Erwin Neutzsky-Wulff.

Oploadet Kl. 08:30 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

5 Comments »

 1. Den følger jo fint Marianne Jelveds stil og er et meget godt eksempel på at “oppositionen” er svær at komme i dialog med… Hvad stiller man op mod luftige og udokumenterede beskyldninger om ondskab og intolerance?

  Kommentar by KK — 27. april 2006 @ 10:54

 2. “Jeg fristes til at gi
  terrorister sympati
  men af frygt for politi
  må jeg hellere klappe i”

  Ok. Sig til når du begynder.

  Kommentar by Qwerty Uiop — 27. april 2006 @ 11:21

 3. Jeg er ked at være en whistleblower – men der er jo ikke nogen moderate muslimer. Det sjove ved det her, er jo netop slagtning og røverierne af de gamle Qureshi’er (stammen) var begyndelsen på Muhammeds færd. Ironisk hva?

  Kommentar by Protector — 27. april 2006 @ 13:44

 4. “Fristes til at lade en tolv-syv
  men nej det skal være lyv
  hans formørkede sind
  skal ikke gøre min tanke blind
  men respekt og tolerance jeg ej kan gi
  til en mand med terror sympati”

  Kommentar by Niels Juhl — 27. april 2006 @ 16:20

 5. Rapperen bag videoen – med kunstnernavnet “Jøden” (en fornærmelse mod folkeslaget) – oplyser i et interview med Århus Onsdag, at teksten var for skrap kost for Kamals parti SF, da de i en eller anden forbindelse skulle spille sangen på Christiansborg. De spillede den dog alligevel.

  Kommentar by Proud 2B kafir — 27. april 2006 @ 17:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper