1. maj 2006

P1: Mikkel Thorup og Carsten Bagge Lausten om Bush-administrationens ondskab

Jeg hører næsten aldrig P1 om aftenen, men idag skulle datteren hentes hos en veninde, så jeg fik lige ti minutter med Apropos. Det blev straffet hårdt.

Apropos…Fjendskab og fjendebilleder

Medvirkende:

Lektor i Sociologi, Carsten Bagge Laustsen, Århus Universitet og Idéhistoriker og forfatter til afhandlingen: “Til forsvar for fjendskab”, Mikkel Thorup, Århus Universitet.

Det jeg fik hørt var lige efter bogen. Samuel P. Huntington har ikke ret, der er ingen kamp mellem civilisationerne, men der findes derimod nogle ledere som af politiske årsager dyrker “assymetiske fjendskaber”. Kun et eksempel blev givet – og det var naturligvis USA under Bush, der fører krig mod Islam, dehumaniserer fjenden blah blah blah. Det var svært at høre hvem der sagde hvad – de sagde det samme på helt samme måde.

Oploadet Kl. 20:22 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

  1. Intet nyt i det. Hvordan bliver man ansat i DR-P1? En god ting er, at der ikke er ret mange, der gider høre P1.

    Kommentar by Hodja — 1. maj 2006 @ 20:57

  2. De ansatte i DR P1 kommer fra vort vidunderlige undervisningssystem, som også i mange år ud i fremtiden vil være gennemsyret af kulturradikalister, kulturrelativister, religionsrelativister, sociale konstruktivister, marxistiske historikerer og oikofobiske idehistorikerer. Folk som slutter på om Nomos, Uriasposten, Trykkefrihedsselskabet, Kvinder for Frihed og de mange unævnelige selskaber som bekymrer sig om Euarbia, islamapologeternes uvidenhed og de nyttige idioter i hele det pladderhumanistiske parnas har en lang og svær frihedskamp forude. Godt at I er her!

    Kommentar by Tim Pallis — 2. maj 2006 @ 04:08

  3. Fraværet af konkret virkelighed og underbyggende facts i det der siges er påfaldende….

    Kommentar by KK — 2. maj 2006 @ 11:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper