5. maj 2006

Loonie Bo Richardt i MetroXpress om ‘Særheder omkring Flight 93’

Fra dagens MetroXpress – et læserbrev fra Bo Richardt med et styk konspirationsteori. 

Oploadet Kl. 17:50 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Nu er manden (Bo Richard) jo også en af tosserne der støtter Sadam Husein, han er aktiv som “fredsvagt” på Christiansborg og på siden http://www.fred.dk efterlyser han direkte konflikter, så venstrefjøjen kan få noget at samles om, han skriver bl.a.:
  Jeg har tilstrækkelig mange år på bagen til at huske venstrefløjens gyldne år i 70erne, hvor modstanden mod Vietnam-krigen gav de folkelige kræfter vind i sejlene. Fagbevægelsen var endnu stærk og der var et utal af politiske organiseringer.
  Men ikke nok med det på websiden for “Frit Irak Komiteen” skriver Bo:
  Naturligvis var Saddam legitim præsident, uanset om vi bryder os om ham eller ej. I 20 år sad han på magten, anerkendt af det internationale samfund. Og naturligvis skal han sættes på fri fod, for så vidt han er blevet væltet og fanget af en illegitim besættelse.
  Ikke et ord om at Sadam ikke var demokratisk valgt, at han myrdede løs på sin egen befolkning og gassede Kurderne, samt angreb sine naboer millitært (Iran – Kuwait – SaudiArabien) Så selvfølgelig gør han alt for at udbrede alle mulige rygter om at det var amerikanerne selv der ødelage World Trade Center og opdigtede at det var kapret fly der fløj ind i tårnene, kun ufatteligt at en avis vil bringe sådan et læserbrev.

  Kommentar by Michael Nielsen - MINUT — 6. maj 2006 @ 15:15

 2. Michael Nielsen har langt hen af vejen ret i mange af de påstande som han har nedfældet. Men Michael, du har selv lukket op for posen, så lad os nu se på Vietnamkrigen som du selv nævner i dit indlæg. Vi der kan huske Vietnamkrigen (samt alle krige derefter) ved godt at slaget om Tonkinbugten der udløste den officielle del af Amerikas deltagelse i den Vietnamesiske konflikt var iscenesat af den amerikanske efterretningstjeneste, Pentagon og det Hvide Hus. Hvor ved vi det fra? Jo blandt andet fra “the Pentagon files” som blev offentliggjort i the New York Times og Washington Post i begyndelsen af 1970’erne. Nu sidder du sikkert og tænker, “ja men hvad i himmelens navn har det med Irak og Hussein at gøre???” Jo ser du, hvis du mener, at en diktator skal retsforfølges for krigsforbrydelser og forbrydelser imod menneskeheden for noget han har gjort for 10-15 år siden, så skal de der var ansvarlige for Tonkinbugten også stå til ansvar for 2 millioner døde vietnamesere og godt 60.000 døde amerikanske soldater samt i tusindevis af fysisk og psykisk skadede amerikanske veteraner fra førnævnte krig. Et ordsprog lyder: “Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus.” Lad os ryde op i vores eget vestlige såkaldte demokratiske hus inden vi drager ud og påtvinger andre nationer denne vidunderlige tanke om at alle har en stemme.
  Derudover kan vi dvæle lidt ved øen Grenada, der i starten af 1980’erne var et demokrati, der efter et lovligt valg indsatte en socialistisk statsminister, der ikke var mere rød end en god gammeldags dansk socialdemokrat. Men ikke desto mindre, så råbte de amerikanske myndigheder “kommunister” og overfaldt landet og indsatte deres ejen proamerikanske leder.
  “Ja men hvis det ikke var for amerikanerne så ville vi ikke have vundet over Tyskland for 61 år siden og den Sovjetrussiske hær ville have indvaderet vores fredselskene Vesteuropa”, bliver sagt igen og igen af proamerikanske debattører. Det er meget muligt, men nu er det ikke Roosevelt der sidder på magten og den røde fare fra øst er væk. Vi her i Europa bør holde kraftigt øje med Amerika, da de er den eneste reelle supermagt idag og dermed har de resurserne og størrelsen til at tage verden. Bismark (tysk marskal og politiker sagde engang i slutningen af det 19. århundrede: “Tyskland er for lille til at erobre Europa men for stort til ikke at gøre forsøget”. Sådan er Amerikas situation idag. Tænk på det.

  Kommentar by A.N. Kehlet — 7. maj 2006 @ 19:35

 3. Til Kehlet:

  >Vi der kan huske Vietnamkrigen (samt alle krige derefter) ved godt
  >at slaget om Tonkinbugten der udløste den officielle del af
  >Amerikas deltagelse i den Vietnamesiske konflikt var iscenesat af
  >den amerikanske efterretningstjeneste, Pentagon og det Hvide Hus.

  Der er vist ved at være problemer med hukommelsen hos de gamle hippier. Ellers ville du huske, at det ovenstående er noget du har fundet på, mens virkeligheden er en noget anden. Tonkingbugt-resolutionen blev til på baggrund af to angreb på amerikanske flådestyrker. Det første er der almen enighed om: 2. august 1964 angreb 5 nordvietnamesiske torpedobåde destroyeren USS Maddox og blev slået tilbage. Det andet angreb er mere omdebatteret: 5. august 1964 var destroyerne USS Maddox og USS C. Turner Joy overbeviste om, at de blev angrebet af nordvietnamesiske torpedobåde, og at de slog angrebet tilbage. På amerikansk hold kan man stadig ikke blive enige om, om der reelt var et angreb, eller om det bare var overfølsomme sonar-operatører og udkig´er der så syner. Måske skal man derfor bare lade sig nøje med den nordvietnamesiske version: Den vietnamesiske flådes jubilæumsdag er 5. august, hvor den fejrer at “en af vores torpedobådseskadroner jagede USS Maddox ud af vores territorialfarvand, vor første sejr over den amerikanske flåde”.

  Uanset var “den officielle del af Amerikas deltagelse i den Vietnamesiske konflikt” adskillige år gammel på det tidspunkt, og der var allerede over 20.000 amerikanske tropper i Vietnam for at hjælpe vietnameserne mod den kommunistiske invasion nordfra.

  >Hvor ved vi det fra? Jo blandt andet fra “the Pentagon files” som
  >blev offentliggjort i the New York Times og Washington Post i
  >begyndelsen af 1970′erne.

  Du skal selvfølgelig undskyldes for at du husker galt så mange år senere. Pentagon-papirerne sagde intet i den retning.

  >hvis du mener, at en diktator skal retsforfølges for
  >krigsforbrydelser og forbrydelser imod menneskeheden for noget han
  >har gjort for 10-15 år siden, så skal de der var ansvarlige for
  >Tonkinbugten også stå til ansvar for 2 millioner døde vietnamesere
  >og godt 60.000 døde amerikanske soldater

  Nogle vil nu mene at den kommunistiske invasion of Sydvietnam fra 1959 var et mere åbenlyst sted at starte. Ud over det kan man formode, at USA gerne står til ansvar for at have været med til at slå 1.1 million kommunistiske invasionstropper ihjel. Militært set var krigen en succes, og der skulle den amerikanske venstrefløjs forædderi mod vietnameserne i 1973-75 til, før de endelig bukkede under. Det har så kostet en million vietnamesere livet siden i forsøget på at flygte fra det kommunistiske paradis venstrefløjserne sådan ønskede vietnameserne skulle lide under.

  Man skulle tro, venstrefløjen havde indset sine luftkastellers fejlagtighed da den første million vietnamesere flygtede fra kommunisterne i nord sidst i 1950erne, men ideologi overtrumfer nu engang virkeligheden igen og igen på den fløj.

  >Et ordsprog lyder: “Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor
  >i et glashus.” Lad os ryde op i vores eget vestlige såkaldte
  >demokratiske hus inden vi drager ud og påtvinger andre nationer
  >denne vidunderlige tanke om at alle har en stemme.

  Enig. Lad os samtidig påbyde politiet ikke at håndhæve loven indtil de kan garantere, at der aldrig nogensinde igen vil findes en politimand der kan finde på at bryde den. Og Skattevæsenet ikke at ophæve skatter, indtil de kan garantere at ingen ansatte i skattevæsenet snyder.

  >Derudover kan vi dvæle lidt ved øen Grenada, der i starten af 1980′
  >erne var et demokrati, der efter et lovligt valg indsatte en
  >socialistisk statsminister, der ikke var mere rød end en god
  >gammeldags dansk socialdemokrat.

  Hvis du med demokrati mener “et land hvor venstreradikale tropper indsætter nye regeringer ved kup efter at have massakreret forgængeren på en basketball-bane” og med en god gammeldags socialdemokrat mener “Fidel Castro”, så har du da ret. Ellers ikke.

  >Men ikke desto mindre, så råbte de amerikanske
  >myndigheder “kommunister” og overfaldt landet og indsatte deres
  >ejen proamerikanske leder.

  Tja. To kommunistiske militærkup i streg og tilstedeværelsen af cubanske tropper havde måske noget med sagen at gøre. Amerikanerne og de andre caraibiske landes styrker overgav forøvrigt magten til en demokratisk valgt regering året efter. Noget kommunistern – undskyld, “de gode gammeldags socialdemokrater” – havde forsømt at gøre de foregående 4 år.

  >“Ja men hvis det ikke var for amerikanerne så ville vi ikke have
  >vundet over Tyskland for 61 år siden og den Sovjetrussiske hær
  >ville have indvaderet vores fredselskene Vesteuropa”, bliver sagt
  >igen og igen af proamerikanske debattører. Det er meget muligt, men
  >nu er det ikke Roosevelt der sidder på magten og den røde fare fra
  >øst er væk.

  Ja, så kan vi rigtigt komme til at nedgøre amerikanerne igen, ikke? Nu ofrede de jo også kun en kvart million af deres egne unge mænds liv for at give os den frihed tilbage, vores radikale og socialdemokrater ikke lod os selv kæmpe for. Jeg er af delvist polsk afstamning, så tilgiv mig, hvis jeg er lidt taknemmelig over ikke at skulle leve i et land hvor jeg bliver kategoriseret som untermensch. Noget jeg kan takke amerikanerne for.

  Mht den røde fare, så omkom den sidste estiske frihedskæmper i 1978. På daværende tidspunkt havde han kæmpet i 30 år. I Vietnam kommer de guerillaer kommunisterne nu i 30 år efter Saigons “befrielse” har forsøgt at udrydde stadig fra tid til anden ud af junglen. Finland tog mod en gruppe sidste år.

  >Vi her i Europa bør holde kraftigt øje med Amerika, da de er den
  >eneste reelle supermagt idag og dermed har de resurserne og
  >størrelsen til at tage verden.

  Netop. Sørg samtidig med at holde øje med, at Amerika igen og igen vælger netop IKKE at gøre dette.

  Henrik

  Kommentar by Henrik Krog — 7. maj 2006 @ 22:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper