16. februar 2012

Berliner-autonome: “… er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ​​indvandrere”

Det er ikke altid nemt at være sort/rød autonom. Herunder en sød lille historie fra Berlin, hvor ‘ein lin­kes & eman­zi­pa­to­ri­sches Haus­pro­jekt’ er røget ind eksistentielle problemer. Snaphanen opridser (let redigeret).

“En gruppe kriminelle tyrkere kaldet ‘Street Fighters’ afkræver et autonomt projekthus store summer i beskyttelsespenge. Flere overgreb på beboerne viser, at de mener det alvorligt. Natten til lørdag angreb omkring 30 unge kurdere festgæster med baseballbats, som skulle fejre huset i Schererstraße 8.

Den følgende nat blev to musikere, der skulle optræde i det såkaldte ‘Scherer 8’ overfaldet. Baggrunden synes at være en stor sum beskyttelsespenge, som ‘Street Fighters’ kræver af de autonome rapporterer Tagesspiegel. Indvandrernes klubhus under ledelse af den af politiet velkendte kurder Ahmet A. ligger lige på den anden side af gaden. Alle er kendt for kriminalitet og grov vold.

En socialrådgiver der kender nogle af de autonome i projektethuset siger: ‘De er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ​​indvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede. De siger at ‘Street Fighters’ presser dem for beskyttelsespenge.’ På husets hjemmeside kan man læse: ‘Da dette ikke drejer sig om nazister eller ‘pansere,’ er vores sædvanlige aktionsmidler ikke anvendelige.’ De autonome udtaler sig mod sædvane sig ikke til pressen om denne sag. ‘Venstrefløjens verdensbillede vakler,’ skriver sueddeutsche.de.

En ung kunstner der netop flyttet til Wedding, fordi huslejen i centrum blev ubetalelig, længes nu tilbage til den perfekte verden på Hackescher Markt. Hun siger: ‘Her regerer den tyrkiske og arabiske mafia.’

(Antifascistisk Aktion demonstrerer mod nazister i Wedding, 2010; Se evt. Flickr)

“Die sind verwirrt, dass sie nicht von Nazis angegriffen werden, sondern von Migranten. Das passt nicht in ihr Weltbild.” (socialrådgiver til Süddeutsche Zeitung, 11. februar 2011)

Oploadet Kl. 13:25 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/34381/trackback

47 Comments »

 1. tror lige jeg spiller en melodi på verdens mindste violin.

  Kommentar by Mike — 16. februar 2012 @ 13:35

 2. Og vil een sige; nu har jeg i så mange år læst om
  dybt kriminelle kurdere.
  Er det ikke dem, som er så forfulgte her og der i mellemøsten?
  Sikke en måde de skiderikker til muslimerne takker på.
  De skulle sende hjem.

  Kommentar by Pk — 16. februar 2012 @ 13:46

 3. Fantastisk læsning! Venstre-fascisterne bliver smadret af deres kæledægger…

  Kommentar by Stormen fra Nord — 16. februar 2012 @ 14:00

 4. @ Pk: Nogen gange er der måske en grund til, at man er forfulgt i sit hjemland…

  Hvad angår de autonome i Berlin kan der vist ikke gå ret længe inden de finder frem til standardbortforklaringen: Det er selvfølgelig de racistiske tyskere, der har ekskluderet indvandrerne, så staklerne ikke har andet valg end at danne kriminelle organisationer og terrorisere deres naboer.

  Kommentar by Scarlet P — 16. februar 2012 @ 14:01

 5. > PK

  Jeg har gennem årene talt med en del tyrkere og kurdere, og de betragter sig ikke som flygtninge. De fleste indrømmer åbent at det overordnede motiv er bedre levevilkår. Dansk pas er yderst attraktivt, uanset om vi har blå eller rød regering.

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2012 @ 14:10

 6. ‘Da dette ikke drejer sig om nazister eller ‘pansere,’ er vores sædvanlige aktionsmidler ikke anvendelige.’

  Egentlig en mærkelig holdning, hvorfor gøre forskel?

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2012 @ 14:13

 7. 6 > Det kan være af ideologiske grunde, men også fordi selv den dårligst begavede rødfascist ved, at hvis han går i krig mod muhammedanske bander, vil han ende som kødfoder, og det vil ikke vare længe. Her er alle regler sat ud af kraft.

  Kommentar by Crass Børsting — 16. februar 2012 @ 14:40

 8. Priceless :-)

  Kommentar by Kenny Starfighter — 16. februar 2012 @ 14:42

 9. ->Johnson

  “Egentlig en mærkelig holdning, hvorfor gøre forskel?”

  Mon ikke det skal ses i forhold til den her stærk/svag-diktomi som venstrefløjen fortolker alting i? Nazister og pansere er undertrykkere og kulturberigerne der smadrer dem de undertrykte.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 16. februar 2012 @ 14:56

 10. De autonome og stort set også resten af venstrefløjen er indvandrernes nyttige idioter. Ind imellem bliver det tydeligt selv for de autonome, og så er gode råd dyre. Så er der faktisk kun én ting at gøre, nemlig total fornægtelse: Luk øjnene, stik fingrene i ørerne og sig “lalalalalala”.

  Kommentar by Vest — 16. februar 2012 @ 14:58

 11. Kommer til at tænke på rød-fascisternes Reclaim The Streets aktion i Malmö, hvor de under angreb fra muslimerne måtte søge tilflugt i en McDonalds og vente på politiets hjælp :-)

  Men bliver de klogere? #4 ScarletP har vist forklaringen. De vil bare snakke sig længere ind i deres verdensfjerne menneskesyn.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. februar 2012 @ 15:49

 12. Nemesis.
  Skide være med politik. De vil kun islam.

  Kommentar by Peter — 16. februar 2012 @ 15:53

 13. Grinagtigt. Men jeg har løsningen for de stakkels røde bavianer.

  Venstreanarkisterne kan bare blive højreanarkister. Her er der flere forskellige muligheder f.eks. anarko-kapitalister og nationalanarkister plus 2-3 andre muligheder. Der er muligheder nok afhængigt af hvad man er til. En win-win situation for dem der vælger denne løsning og så den eksisterende højrefløj:-)

  Kommentar by Sigwar — 16. februar 2012 @ 17:06

 14. Scarlet P:

  Bortforklaringen er allerede kørt i stiling. I den artikel Kim linker til (sidste link) citeres der fra en artikel på tysk Indymedia der, så vidt jeg kan læse mig til, giver de autonome skylden for at de har fået prygl. De autonome er nemlig racister, der ikke vil integrere sig i området, og opførte sig som en ren besættelsesmagt. Man ved ikke om man skal grine eller græde.

  Racisme-beskyldningen rundes af med at forfatteren kalder de autonome “kartofler” – et racistisk tyrkisk/kurdisk skældsord for nordeuropæere. Rigtig racisme er kun noget hvide europæere kan være skyldig i, forstås.

  Kommentar by Henrik — 16. februar 2012 @ 17:46

 15. […] Uriasposten 16 februar 2012 – Berliner-autonome: “… er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af indvand… […]

  Pingback by Berlin: Antifa thugs confused over being attacked by immigrants - not Nazis » Balder Blog — 16. februar 2012 @ 18:20

 16. HA HA HA HA HA HA HA HA.
  Hvor er det dog dejligt, at de arbejdssky mærker multikulturen på deres egne kroppe.
  Gid de aldrig må glemme det.

  Kommentar by Nielsen — 16. februar 2012 @ 20:03

 17. Boomerang! :)

  Kommentar by Viking — 16. februar 2012 @ 20:15

 18. OT

  Frikirken “Perleporten” der har lokaler i den tidligere danserestaurant ”Zigøjnerhallen” på Jagtvej 85 er brændt ned . . .

  Max Büsman som leder Dansk Teltmission som “Perleporten” er en indendørs udgave af udtaler: “nu har vi ingen steder at mødes”

  Er det bare mig eller ?

  Kommentar by Aglet Xander — 16. februar 2012 @ 20:39

 19. Wake up bomb, in your face!

  Kommentar by T — 16. februar 2012 @ 20:41

 20. Det er et vink med en vognstang, der signaliserer, at styrkeforholdet er tippet så meget til kulturberigernes side, at de ikke længere har brug for deres nyttige idioter. Man kan nu være ærlige og lægge taqija på hylden.

  Kommentar by Menig 442 — 16. februar 2012 @ 20:43

 21. En ting er at de højst sandsynligt er nævenyttige idioter der bliver udnyttet af multikulturalisterne også i Danmark. Men jeg bliver ved med at undre mig over begejstringen for denne indvandring og tæt på 0% kritik at denne fra den yderste venstrefløj. Hvordan hænger det sammen? Hvordan er man nået frem til at at multikultur er lykken, og at man skal fremme denne, med alverdens blåøjede mantraer og demonstrationer, der tydeligt viser at de ingen som helst anelse har om hvad de præcis promoverer.

  Hvorfor promoverer de til dags dato multikultur, uagtet hvilke konsekvenser denne har? Helt op i det politiske etablissement på Christiansborg har de røde fråde om munden når talen kommer til den største form for indvandring nemlig muslimsk indvandring. Jeg kan stadig ikke hitte ud af hvad projektet handler om, hvor begejstringen og euforien kommer fra? Er det totalt immune overfor konsekvenserne?

  Jeg kan med min bedste vilje ikke se meget positivt ved denne indvandring. Måske nogle jobs Danmark ikke kan få besat på anden vis, og det er så det. Hvad skal Danmark bruge denne indvandring til i virkeligheden? Og så står man nærmest og promoverer det som om det var årtiers røverkøb, nærmest en ren kulturel foræring denne indvandring.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2012 @ 21:14

 22. Så Hr by Mike, gem nu også lidt til konen.

  Kommentar by Charles — 16. februar 2012 @ 21:49

 23. Det var dog en anderledes men god nyhed!
  Ja så går der jo nok ikke for de rabiate venstre orientrede, at hænge folk ud med navn og billede på div forums, plaketer osv.
  Da de udmærket er klar over, at med den slags mennesker så har tingene en alvorlig konsekvens!

  Kommentar by Patriot — 16. februar 2012 @ 22:50

 24. Ha ha. For godt!

  Kommentar by Fabrice S — 16. februar 2012 @ 23:26

 25. Indvandringen har nu også sine lyse sider ind imellem.

  Kommentar by Fabrice S — 16. februar 2012 @ 23:32

 26. Jeg var med til et arrangement sidste sommer om forfulgte kristne, hvor disse autognome overfaldt deltagerne og besatte scenen, for at forhindre at disse forfulgte koptere, sudanesere og andre kom til orde i det offentlige rum. Det blev nemlig af Antifa og deres venner udlagt som ‘racisme’, ‘fascisme’ eller ‘nazisme’ at tale om de forfulgte kristnes vilkår i islamiske lande.

  Det tyske politi foretog sig ikke meget effektivt mod den voldelige pøbel :(

  Kommentar by Henrik R Clausen — 17. februar 2012 @ 00:40

 27. @Henrik R. Clausen. Jeg kommer til at huske tilbage på et link der var fra Balder herinde, der viste en gammel demonstration i 98 ca med Johanne Schmidt Nielsen blandt andet til en “anti-racistisk” demonstration. Der var protester imod så vidt jeg husker muslimske indvandring og nogle følgevirkninger deraf.
  Det blev stemplet som illegalt og racistisk, og skulle så bekæmpes.
  Jeg benægter ikke at der var flossede kanter, og stadig er det. Det er ikke en dans på roser at konfrontere multikultur.
  Problemet er jo at de er fastlåst i deres vanetænking om racisme og antiracisme, indvandring og nationalisme osv.

  De begår den kæmpemæssige brøler, nemlig at stemple AL modstand som illegitim og ulovlig, uden reelt at tage stilling til problematikken og konsekvenserne af denne indvandring.
  I virkelighedens verden er alt ikke så sort og hvidt, og de har selv i blandt andet Enhedslisten mærket det på egen krop med Asmaa Abdol, og den iranske pige. 2 fuldstændige modsætninger, der udstiller deres gumpetunge og virkelighedsfjerne politik. Realpolitik og fingeren på pulsen er hvad der er brug for, og ikke fortærskede og forslidte floskler og håbløse paroler som Solidaritet, Tolerance, Arbejderkamp og hvad de ellers har i mølposen.

  Det korte af det lange er at de selvforskyldt marginaliserer og dæmoniserer blandt andet kristne koptere(eller bruger alle midler for at undgå at konfrontere denne ubehagelige virkelighed, velvidende at den vil udstille deres egen dobbeltmoral, og slidte “solidaritet”), fordi de er så forbandede stædige, og går rundt med jordens største skyklapper.
  Dobbeltmoralske og dybt usympatiske fremstår de når de skrigende og råbende kæmper for kaos, anarki, og håbløs multikultur, pakket ind i godhed, og retfærdighed, og solidaritet. Desværre rækker deres godhed ikke særligt langt i virkeligheden.

  Kommentar by Endnu en vantro — 17. februar 2012 @ 01:07

 28. De religiøse underkastelses villige dhimmie AFA-aber og deres brødre anti-race aberne og deres venner muhammedaner aberaber racen, kæmper side om side for at indfører race politik, hvor alle over aberne AFArterne, anti-race aberne og deres oprigtige abe race muhammedaner ønsker at dominere og pisse territorie af, så anderledes tænkende, kvinder og bange medløbere bare underkaster sig DERES diktatur vilje.
  Tænk! at der er kvinder der stadig parre sig med disse primitive volds aber (AFA, anti-raceaber og de vilde volds muhammed-aber)
  Hvor er deres tolerance, demokrati og empati FØLELSER ??
  Vi er altså nogle kvinder, der ikke syntes om deres primitive terrorisme. Med bål, hærværk og primitiv adfærds komplekser ødelæggelser.
  Gid allah fanden tager sine primitive volds synder…..øh, sønner til sig og deres luder kællinger!!!!
  Befri os for race tænkende mandslinge og deres primitive kællinger, vi vil have det frie ord, til at oplyse de primitive abe-racer, om vores mening om deres volds primitive abe adfærd.
  Disse abe-race optagede AFArter, har bare ikke opbakning i befolkningen for deres syge primitive abetænknings race opdeling.
  Muhammedaner er altså ikke en race, men lige så syge i hoved som de AFArte autonome.

  I denne sag holder jeg med muhammedanerne, bare tæsk de AFArte autonome…..

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 17. februar 2012 @ 04:01

 29. > li.
  § 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

  Kommentar by Holgers ven — 17. februar 2012 @ 07:39

 30. Det var dog en herlig historie!!!

  Mange af de indvandrere som jeg kender anser autonome og venstreorienterede for regulært udskud.
  Patetisk udtalelser fra hende kunstner-soen, hvad med de tyske som ikke har råd til at flytte fra bydelen, men dem er de venstreorienterede fuldstændig ligeglade med.

  Kommentar by darla — 17. februar 2012 @ 08:27

 31. De røde er nogle narrehatte. Alle deres sindsyge idéer går op i lort og hvorfor skulle de ikke gælde globaliseringen og multikultur? Kan nogen overhovedet nævne eet eneste succesfuldt socialistisk projekt?

  Kommentar by Boo — 17. februar 2012 @ 08:34

 32. Her er en video , hvor Robert Spencer giver de autognome tørt på. Jeg stod ved siden af scenen da jeg filmede, og undgik mirakuløst at blive ramt af deres kasteskyts – min kæreste, der havde gemt sig bagved, blev ramt…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 17. februar 2012 @ 08:35

 33. Endnu en vantro (indlæg 16 februar).

  Den ekstreme venstrefløjs skyklapper skyldes at de organiseres og finanseres af pengestærke bagmænd bag kulisserne. Tænk på den massive grad af international koordinering, der må være. Aktioner, logoer, slogans, merchandise, foredrag, frontorganisationer, rejser, uddannelse, bøger, plakater etc. etc – altsammen totalt koordineret over hele verden. Om det er Californien, Australien, Italien, Tyskland eller lille Dannevang – så har de tusindevis af folk konstant klar.

  Dertil alt det vi ikke ser. Våben og våbentræning, pengeoverførsler m.m.

  Venstrefløjen er en big business som det – selv med megen frivillig arbejdskraft – kræver minimum et trecifret milliardbeløb at holde kørende. Hvem betaler og hvem har fordelen?

  Den enkelte nyttige idiot ude på venstrefløjen (typisk et ungt menneske, som bare vil en bedre verden) kan måske godt fornemme, at noget er galt, men kan ikke stille noget op.

  Kommentar by Sigwar — 17. februar 2012 @ 08:44

 34. Specielt afslørende – efter min mening – er deres udsagn på

  http://scherer8.blogsport.de/

  at ikke have fået ‘nogen kommentarer’. Jeg ville vædde de har fået hundrede-, måske tusindetals. Bare ikke de rigtige. .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 17. februar 2012 @ 08:47

 35. Efter Stuttgart-overfaldet udgav de autognome også en ‘hitliste’, så deres kampfæller overalt i Europa kunne få ram på ‘racisterne’, hvis de skulle træffe dem et andet sted. For at understrege deres endeløse had mod ‘racister’ brændte de natten efter den lastbil af, der havde transporteret scenegrejet til slotspladsen i Stuttgart.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 17. februar 2012 @ 09:00

 36. Holgers ven.

  Har du så en forklaring på hvorfor § 266b ikke gælder, når jeg vil anmelde muslimer for at overtræde denne paragraf?

  Svar seriøst – for jeg udfordrer dig med et seriøst spørgsmål.

  Kommentar by Sigwar — 17. februar 2012 @ 11:50

 37. @29 holgers taqiyya “ven”

  Du har ret!!!

  Jeg bringer hermed en undskyldning til aberne i Zoo, det er nedværdigende for dem, at jeg sammenligner dem med de jordhule hovede AFArter, anti-race racister og muhammedaner.
  De er bestemt ikke efterkommere af aber, de må være en mutation af noget andet en abe mennesket. De er FOR primitive til at tilhøre nogen som helst race med indbygget hjerne.
  Desuden er jorden flad, ifølge koranen og det tror muhammedanerne på og de fladpandede AFArte autonome, derfor kæmper de for omvæltning af jordens abe befolkning, der ikke tror på det samme vrøvl som dem. de vil have den grimme umenneskelige bagsiden af jorden øverst!
  De er jordens dummeste eksistenser.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 17. februar 2012 @ 12:19

 38. Gideon Böss, som altid blogger skarpt på welt.de, havde en bidende kommentar i går om halløjet.

  Blandt andet nævner han, at det naturligvis ikke er en præstation i sig selv at være indvandrer, han kalder det meget rammende en nul-præstation.
  Og så mener han i øvrigt, også ganske udmærket, at man ikke skal bedømme mennesker på deres hudfarve, men på deres gerninger og handlinger. Det har rødfascisterne aldrig fattet.

  I øvrigt er et påfaldene, at de ‘unge autonome’ i ungdomshuset gik stærkt ind for seksuel frihed.

  Lige dét får man nok ikke en muslim til at skrive under på, al den stund de voldelige episoder mod homoseksuelle i Ørstedsparken typisk blev udført af bander af indvandrere bevæbnet med baseball-bats.
  Hvorefter nogle af de overfaldne bøsser ved gud nærmest undskyldte deres voldsmænd. Christ.

  Enhver, der har set de berlinske besatte huse befolket af såkaldte unge autonome (hvoraf en del har passeret de 35), ved, at det heldigvis hedengangne ungdomshus i København lignede et velholdt parcelhus i sammenligning.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. februar 2012 @ 13:57

 39. klasse ævl

  Kommentar by neger bollen — 17. februar 2012 @ 14:23

 40. He-He-He, Nemesis strikes back, I love it (som lille Ole ville have sagt)

  Kommentar by Neuhammer — 17. februar 2012 @ 23:33

 41. #29

  Hvor er ham Holger dog heldig at have en lalleglad
  og ignorant naivist som dig som sin ven, som kan se
  racisme alle vegne – også hvor den slet ikke findes!

  Kan du ikke finde ham? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 18. februar 2012 @ 01:45

 42. @41 Bjovulf
  Nej, kære Bjovulf vi kan ikke “FIND HOLGER” taqiyaa vennen blandt alle de andre mærkelige nytårshatte og autonome hætteklædte kuk-kuk-klan tildækkede stenkastende venstrefløjs rabler-rabiske sympatisør og affaldsække ned proppede andenrangs kvinder
  De ligner hinanden!!
  Moske vores vantro børn kan finde afvigeren holgers såkaldte “ven”

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 18. februar 2012 @ 04:48

 43. […] […]

  Pingback by Anonym — 18. februar 2012 @ 18:25

 44. Lad dog Polyppen, Holger ven, sfiliam, Bjarne Tyrelort og lignende trolls dø i manglen på opmærksomhed. Har man dialoger med fluer selv om de skider på ens ostemad. Nej vel. Lad dem ytre sig i barak P77.

  Kommentar by Tolder — 18. februar 2012 @ 19:50

 45. Hahahaha:-)
  De autonome i DK er også ved at miste fodfæstet.
  En dag vågner folk simpelthen bare op.
  Der vil selvfølgelig altid være snæversynethed selv i ungdomshuset:-)
  de kan gå nok så meget undercover i “nazimiljøet”. Lave nok så mange lister over sympatisører og hvad de ellers kalder Danskere der er trætte af vold, gaderøveri og generel mangel på respekt over en nation der tilbyder husly og fast indkomst.
  Hvad der skete i Berlin vil også ske her.
  Indvandrergrupperne er simpelthen blevet så stærke at de ikke længere har brug for venstrefløjens nyttige idioter.
  De har udspillet deres rolle og står snart alene.

  Kommentar by Frank Hagmann — 20. februar 2012 @ 14:27

 46. […] Uriasposten 16 februar 2012 – Berliner-autonome: “… er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af indvand… […]

  Pingback by Denmark: Zionist Danish People’s Party & Antifa protest against Zionist EDL » Balder Blog — 24. februar 2012 @ 21:30

 47. Kommentar by Winston Churchill — 30. september 2015 @ 23:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper