20. februar 2012

2012: Tyrkere demonstrerede for tyrkiske Aydin – 2003: Danskere demonstrerede for italienske Currá

Foranlediget af drabet på 21-årige Cem Aydin blevet der i går demonstreret mod vold i København, og som ventet blev det en meget tyrkisk affære, omend der selvfølgelig også var en del danskere tilstede. I det store og hele var det dog tyrkere der mindes offeret – fordi offeret var tyrker, og herunder må man måske også medregne socialdemokraten Yildiz Akdogan, der vanskeligt kunne holde tårene tilbage.

(Fredsmarch, 19. februar 2012; Foto med tilladelse fra Snaphanen)

(Fredsmarch, 19. februar 2012; Foto med tilladelse fra Snaphanen)

Jeg har tidligere skrevet, at det var påfaldende at der kun blev demonstreret mod vold når ofrene var udlændinge, og selvom det er korrekt, så er det ikke helt præcist. Tilbage i 2003, efter to tyrkere myrdede den 19-årige italiener Antonio Currá blev der også demonstreret mod vold. Her var der efter billederne at dømme ikke mange tyrkere eller indvandrere tilstede, men rigtig mange danskere – midt på Nørrebro.

(Nørrebro mod knivvold, 2003; Youtube, TV2, mv.)

(Mindeplade ved Blågårdsgade, 2007; Foto med tilladelse fra Snaphanen)

Oploadet Kl. 18:24 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/34495/trackback

20 Comments »

 1. Jeps. Nemlig. Tyrkerne demonstrerede for tyrkeren, danskerne for italieneren. Og ingen demonstrerede for danskeren Anders Børme Wehage, der efterlod sig en femårig dreng. Han blev ellers dræbt af terrorister, udelukkende med den begrundelse, at han var dansk.

  Ikke ret opsigtsvækkende i vor tid.

  Det er det, at han er dansk, der gør, at han rangerer lavest af de tre. Man vil ikke “forære højreekstremisterne en propagandasejr” ved at demonstrere imod dén meningsløse vold, der ramte ham. Dertil var hans kulør for bleg.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. februar 2012 @ 19:38

 2. Hej Kim
  Du tager næsten “brødet ud af munden” på mig. Igår sagde jeg netop til min kone,hun er italiener, at der netop ikke var mange tyrkere tilstede, da der blev demonstreret mod mordet på Antonio Curra´.
  Men det var jo nok noget andet !!
  Hvis du ikke tror mig, så skal du bare spørge Zenia Stampe.

  Kommentar by Jørn Boye — 20. februar 2012 @ 19:39

 3. På skiltet: “Til alle unge verdensborgere…”

  Hold da kæft, hvor den europæiske utopisme fuldstændigt gennemsyrer alt.

  En knægt bliver savet i småstykker af muslimer og på mindepladen over ham, vælter det ud med dybt sindsygt bavl. Bavl der er selve årsagen til hans drab, nemlig masseimporten af islamiske vaneforbrydere.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 20. februar 2012 @ 19:52

 4. Skiltet fortsat: I hænderne er der tegnet henholdvis en chilum og en kniv!

  De islamiske enklavers gave til Danmark: Skæv morderiskhed.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 20. februar 2012 @ 20:00

 5. Lad os nu ikke glemme, at ham Curra var på Nørrebro for at købe hash. Alle disse fore for kulturberigerne opsøger dem selv og kommer til at ligge som de reder op til.

  Kommentar by Dog of God — 20. februar 2012 @ 20:18

 6. @5 Dog of God

  Ved vi det? Var han ude for at købe hash? Det har jeg ikke hørt.

  Kommentar by Vest — 20. februar 2012 @ 22:24

 7. Ja den er god nok, Vest. Men er der ikke ret irrelevant, al den stund at man altid bør opføre sig ordentligt over for andre … jeg mener, ville du stikke en kniv i maven på en italiensk turist, der spurgte dig om han kunne købe klumpen? Selvfølge ikke.

  Hvad der egentlig er sket, som har fået perkerne til at slå ham ihjel, ved jeg ikke, men at en simpel forespørgsel om køb af hash skulle resultere i et drab, ligger meget langt væk fra mine 20 års erfaringer med tjald. Men jeg forstår selvfølgelig også koderne i vores samfund bedre end en italiensk turist.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. februar 2012 @ 23:20

 8. Der er rundt omkring et brændende ønske om at få multi-kulti-projektet til at fungere.

  Glem alt om socialt bedrageri og familiesammenføringer og elendige resultater i uddannelsessystemerne. Glem alt om chikane, no-go-zoner, brandstiftelse, voldtægter, brødre og fætre i nattelivet og stenkast mod politi og brandvæsen.

  Lad os ride med på bølgen. For det er ganske vist: Der er en udstrakt hånd til det omgivende samfund fra et udskældt miljø. En demonstration mod volden – med plakater og billeder af Cem, Cem og atter Cem.

  Det er et stykke grotesk teater.

  Kommentar by BE — 20. februar 2012 @ 23:53

 9. Jeg var til en anden muslimsk sørgemarch fra Nørrebros Runddel til Nørreprot for nogle år siden for at optage den på dvd. Det var en dræbt muslimsk kriger, der var omkommet i Gazastriben, der skulle med fly hjem og begraves i den hellige arabiske jord.
  Det var for at dokumantere at islams krig var kommet til Danmark.
  Det var grupper af formodentlig kvinder i sorte affaldssække og arabere i lange rækker, der gik ad Nørrebrogade, mens de atatsejede tv-stationer viste den højtidelige, religiøse ceremoni samarbejdspartiernes politikere var repræsenteret og sørgede med.
  Nazi-demo med Scavenius/Zenia Stampe/Politiken støtte, føj! :(

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 21. februar 2012 @ 00:01

 10. @7 Hr. Snusk

  Jeg tænker mere i retning af, at han måske kunne have været ude for at købe lidt mere end blot “til eget forbrug”. Hashhandel er helt sikkert noget, som kan få folk til at øve vold på hinanden. Der er store penge og farlige typer involveret. Vi ved allerede, at han selv var typen, som truer med pistol.

  Kommentar by Vest — 21. februar 2012 @ 00:27

 11. Bemærk på skiltet, at der i den Italienske version bruges ordet “cosmopoliti”.

  I nazistisk og/eller socialistisk termologi er dette lig med reaktionær, bougoiser og højre(ekstremist)orienteret. Selvbevidste socialister, herunder nazister omtaler sig som internationalister.

  Der er formentlig tale om, at man fra skilte-komiteens side ikke har villet støde familien eller andre italienere, samtidig med, at man har ønsket en vis propaganda gevinst ved, at lade de to begreber flyde ind over hinanden.

  Kommentar by Hans Und — 21. februar 2012 @ 00:33

 12. Mærkeligt at muhammedanerne ikke bruger fakkeltog, er det fordi deres sønner, fætter, onkler har beslaglagt alt brændbart til at futte vores institutioner, affaldscontainer, kedsomheds muhammedaner klubhuse osv af ?

  Hvorfor vrøvler….øh, taler, den fremtidige selvmords udøver Zinke geStampo sig kun ved tvivlsomme demonstrationer, hvor ofret selv har utallige ofre på samvittigheden, naturligvis af vantro herkomst.
  Fortaleren for en fremtid med kollektivt selvmords udslettelse af den vantro oprindelses befolkning, Zinke geStampo, burde følge sine underkastelses lyster fuldt ud og straks konventer til barbari ideologien islam og udleve sin selvmords trang eller bare forsvinde ned i en affaldssæk, burde være det mest logiske valg, hvorfor ønsker den “unge” naive Radigale Zinke geStampo at trække os andre vantro med ned i affaldssækken eller det langt være selvmords projekt, at hente hele mellemøsten herop, med deres tvangstanker om at udrydde alle os vantro.

  Jeg ved snart ikke hvem der er værst, imamer der ønsker kvinder i affaldssække eller kællinger som naive Zinke geStampo, der burde være proppet i en affaldssæk som farligt miljø skadeligt affald.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 21. februar 2012 @ 00:55

 13. Lad os da dødstraf for mord, der er ikke mange danskere, der vil dø af den lovændring.

  Kommentar by Per Jørgensen — 21. februar 2012 @ 07:50

 14. @ Vest

  Turisten købte en lille mængde til eget forbrug, men blev snydt så vandet drev, da han klagede over denne behandling, blev han overfaldet af de to tyrkiske hashhandlere. Italieneren stak af, og en udenlandsk taxachauffør, der kunne have reddet italieneren, nægtede at hjælpe ham, så italieneren blev indhentet af tyrkerne, da de to tyrkere ikke kunne klare den større italiener fysisk, brugte den ene kniv. Resultatet kender vi. Heldigvis har den ene af tyrkerne (de blev udvist i forbindelse med dommen) fået sin velfortjente straf, da han er blevet slået ihjel af den anden tyrker nede i Tyrkiet.

  Kommentar by Fujitsu — 21. februar 2012 @ 15:07

 15. Jeg synes, at vi skal mindes ofrene for Cem Aydin ’s kriminalitet.

  Kommentar by Fujitsu — 21. februar 2012 @ 15:09

 16. @14 Fujitsu

  Jeg misforstod. Jeg troede, at det var Cem Aydin der var inde for at handle hash. Det var italieneren Curra, der blev snakket om. Min forveksling.

  Kommentar by Vest — 21. februar 2012 @ 16:45

 17. Der er nu ikke noget som retarderede resultater af fætter-/kusineægteskaber, når de efterfølgende slår hinanden ihjel. One down….

  Søg på Ferhan Kilic og få den fulde beretning om de to søde fætre, deres familier og deres søde optræden i retten.
  Straffen, næh, den frygtede de ikke, men udvisningen…

  Enig med Fujitsu: Vi bør mindes denne Cems ofre, som han åbenbart truede med en motorsavsmassakre. Hyggelig fætter, denne Cem.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2012 @ 16:57

 18. Åh-åh, Ferhat Kilic. My bad.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2012 @ 16:59

 19. Efter at have set Midnight Express, ville jeg ikke tro, at jeg nogen sinde skulle ønske nogen et ophold i tyrkisk fængsel, men nu håber jeg at den overlevende af fætrene får ganske mange år der!
  Man kan vel håbe på livstid!

  ” ifølge tyrkiske nyhedsmedier brød han sammen og tilstod mordet 16 timer efter han blev anholdt.”

  Det kunne dansk politi ikke klare!
  “En lang retssag fulgte de to, der begge nægtede sig skyldige langt hen i sagen”

  Kommentar by Eyvind Dk — 23. februar 2012 @ 02:21

 20. @ fujitsu
  Hvad fanden går der af dig? 
  Hvordan kan du skrive sådan noget latterligt? 
  At den ene af tyrkerne har fået sin velfortjente straf da han blev slået ihjel af den anden tyrker. Hold kæft, hvor du lukker noget lort ud! Ferhat(afdøde tyrker) har afsonet sin straf, og den straf sluttede ikke da han kom ud f fængslet. Han skulle have det med sig hele sit liv, ikke nok med det skulle han leve i et lidt fremmedland, fordi Danmark valgte at gøre det nemmeste som altid, i denne sammenhæng at bortvise ham. Danmark er et så svagt land. Lige så snart det er en udlænding/anden generationsindvandrer(kald det hvad du vil) bliver kriminel, og begår en fejl i sit liv er der ikke nogen chancer at hente. “farvel, du skal sendes retur til dit hjemland”. And thats it. Hjemland? Hvad hvis det er Danmark der er mit hjemland? I er så egoistiske, og racistiske. I stedet for at bortvise dem, så prøv dog for helvede at tage fat om problemerne. Hjælp dem. Men hvis i stadig insisterer på at bortvise dem, så skal i fandme også bortvise alle de danske kriminelle! Send dem til langbortistan, eller en tom ø. Jeg er rimelig ligeglad med hvor det bliver. Jeg er så skide træt af jeres forskelsbehandling. Ferhat havde lige så ret til at afzone sin straf hjemme i danmark, og senere hen starte et nyt kapitel i sit liv herhjemme, som danske Anders har. Hold dog op med at være sådan. Kan i ikke bare prøve at række hånden ud til dem? Hjælp dem i stedet for at flygte fra problemerne. Jeg er sikker på at vi alle sammen kan få det rigtig godt ud af hinanden. Jeg har personligt ikke stødt ind på så mange racistiske mennesker. Jeg læser handel og går i 2.g, tager til skolens fester og arrangementer. Har desuden også et fritidsjob, og snart når jeg fylder de 18 skal også til at betale skat. Så jeg gør mit bedste for at passe ind i samfundet, og jeg føler mig faktisk rigtig tryg for det her er mit hjem, jeg er født her og kommer til at dø her. Jeg har personligt aldrig haft problemer med danskere. Men dette søde ven, er kun hvordan jeg er. Det er ikke alle der har let ved at lukke sig op, ligesom jeg har. Så derfor kære venner, synes jeg alt det had ikke hører hjemme i Danmark. Desuden mindes jeg ferhat, og håber han er et bedre sted nu. De to tyrkere var små knægte dengang, det de gjorde var en fejl. En fejl de aldrig fik rettet om på, fordi det danske retssystem er som det er…
  Jeg mindes desuden også cem aydin, og alle de andre ofre. 
  Dette var så min kommentar både som indvandrer og dansker.(jeg føler mig mere dansk end tyrkisk, da jeg er født og opvokset her).
  Jeg håber på gensidig respekt fra begge parter, og at vi en dag ude i fremtiden kan kigge tilbage på dette og tænke at vi virkelig gjorde det. 
  I må alle have det godt, slut herfra! 

  Kommentar by Kald mig Fatima, kald mig Sofie. Kald mig hvad du vil, men husk på: jeg er et menneske ligesom du. — 30. august 2012 @ 20:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper