23. februar 2012

Familie flyttede fra København for at give deres børn en tryg og rolig opvækst – blev nabo til asylcenter

Det er nemt at forstå hvorfor storfamilier i underudviklede lande sender drenge til Danmark, for at give dem og familien en mere komfortabel tilværelse, men det er umuligt at forstå hvor danske politikere vil gøre Danmark til nederste del af fødekæden. Førstehåndsberetninger fra naboer til asylcenter Sjælsmark i Lokalavisen.

“Mindst 15 gange har Susanne og Henrik Norling haft ubudne gæster på deres grund… Politiet har også anholdt… tyveknægte på grunden. Desuden er toilettet i deres ulåste campingvogn blevet brugt, der er stjålet elværktøj fra et skur, og Henrik har fundet 24 kreditkort, fire punge, fem mobiltelefoner i sin hæk. Det er stadig bare en brøkdel af ubehagelige oplevelser, bemærker Henrik Norling.

[…]

Flemming Schjødt-Eriksen har boet i sit hjem i et år på Sjælsmarkvej. Han er magtesløs over for de mange ubehagelige oplevelser.

“Om vinteren er det fredeligt, og regnvejrsdage er også gode. Jeg har fire gange haft flokke på otte-ti af de unge mennesker i min have, som lavede bål og ristede kød. Jeg bad dem om at forsvinde, og der var lige ved at være optakt til, at nogen af dem blev aggressive, men der var nogle fornuftige imellem, som fik dem stoppet. Jeg havde min hund med, og den kan de ikke lide, så det hjalp. …,” siger Flemming Schjødt-Eriksen. …

“På centret siger de, at de tager det op til morgenmøder, men der kommer hele tiden nye asylansøgere til. De har ikke samme forhold til privat ejendomsret, og uden for kasernen er man på egen boldgade. …,” forklarer Flemming Schjødt-Eriksen.

(Kommentar til læserbrev; Lokalavisen, Nej til udvidelse af asylcenter på Sjælsmark Kaserne)

Dorthe la Cour har boet i sit hus på Landsbyen i 46 år…

“Jeg troede, at det var en flaske, som var sprunget i skabet, men det viste sig at være et godt et kilo tungt stykke jern, som fem unge mænd havde kastet mod min rude. Det lød voldsomt, og jeg blev meget forskrækket,” fortæller Dorthe la Cour.

[…]

For Peter og Mette Holst-Andersen var det et bevidst valg om ro, da de flyttede ind i deres hus i sommer. Familien boede i København og havde i lang tid overvejet, om de ville købe hus på landet for at deres to børn kan få en tryg og rolig opvækst.

Nu er det desværre en virkelighed af utryghed og kriminalitet, der præger hverdagen.

“Det er ikke små petitesser. Det repræsenterer et væsentligt større problem med utryghed. … “Vi føler os truet på vores eksistens,” fortæller Peter Holst-Andersen.

Oploadet Kl. 14:34 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/34636/trackback

31 Comments »

 1. Det minder lidt om den mand, der i 1943 ville bort fra krigens larm og tummel og derfor flyttede til Guadalcanal…

  Kommentar by Skjoldungen — 23. februar 2012 @ 15:01

 2. De lokale er nødt til at stå sammen. Man må håbe, der ikke er for mange halal-hippier og pladder-humanister blandt dem.
  Det ville falde mig naturligt at lave et vagtværn med hunde og alle de våben, man kan slippe af sted med i vort over-feminiserede land. Krænkelser som disse skal man ikke finde sig i. Der er alt for meget “Det må vi ringe til politiet om” i Danmark. Som mand er man nødt til at kunne handle selvstændigt og forsvare sit retmæssige territorium.
  Nok er nok.
  Det værste er, at de virkelige skurke er den herskende klasse. Mennesker som fru Helle Thorning-Schmidt, der i deres uvidenhed om verden uden for deres egen sfære, lader indvandrere og flygtninge vælte ind i vort land.

  Kommentar by Danskeren — 23. februar 2012 @ 15:16

 3. Har aldrig forstået hvorfor man ikke opført asylcentre i Hellerup, Charlottenlund, Tisvilde, Birkerød osv? Tøger Seidenfaden var så begejstret for kulturberigelsen, men manden boede jo trygt og godt langt væk fra disse herligheder, som de fremmede bidrager med.

  Kommentar by darla — 23. februar 2012 @ 15:21

 4. Ja, det er utroligt at de kan find vej til lille Danmark, disse unge mænd/drenge. Og politikerne fatter stadig ikke en skid.
  Det er ikke sjovt, når der oprettes et asylcenter i baghaven. Kender det fra randers, da kasernen der blev flygtningecenter.

  Kommentar by Goofy — 23. februar 2012 @ 15:30

 5. Og danskerne stemmer fortsat på multietnisk samfund!!!

  Hvorfor så klynke over konsekvenserne???

  I et multietnisk samfund er der selvfølgelig INTET fællesskab. Kun egoismen hersker

  Nu er det åbenbart ikke racistisk længere, at sige mange indbrud begås af udlænndinge

  DDR har fortalt i dag, at 1/3 af indbrud begås af tilrejsende :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 23. februar 2012 @ 15:47

 6. Hvis det ikke var danskere det gik ud over, ville man gøre noget ved det.

  Kommentar by Niels P. — 23. februar 2012 @ 15:52

 7. hvorfor kan jeg ikke linke???

  Kommentar by tavsen — 23. februar 2012 @ 15:58

 8. […] og uden for kasernen er man på egen boldgade. …,” forklarer Flemming Schjødt-Eriksen. Familie flyttede fra København for at give deres børn en tryg og rolig opvækst – blev nabo til a…, DEBAT: Nej til udvidelse af asylcenter på Sjælsmark Kaserne, Vi bør rejse en borgerprotest i […]

  Pingback by Prominent imam skudt ned i Sverige « Snaphanen — 23. februar 2012 @ 15:59

 9. Var det ikke en opgave for “BEDSTEFORÆLDRE FOR ASYL” at holde ro og orden i området??

  Kommentar by Erik — 23. februar 2012 @ 15:59

 10. En gammel traver er……
  …. at problemerne først indses, når de ikke længere kan løses.

  Kommentar by Neuhammer — 23. februar 2012 @ 17:19

 11. “Jeg bad dem om at forsvinde, og der var lige ved at være optakt til, at nogen af dem blev aggressive, men der var nogle fornuftige imellem, som fik dem stoppet.”

  Nej! Hvis de var fornuftige, ville de slet ikke være i din have.

  “og uden for kasernen er man på egen boldgade”

  Og hvis man ikke kan opføre sig anstændigt, skal man ikke have lov til at gå uden for den.

  Kommentar by Michael Jensen — 23. februar 2012 @ 18:02

 12. Hvad steg forsikringerne med i området? Hvis der da kan forsikres overhovedet?

  Kommentar by Peter — 23. februar 2012 @ 18:08

 13. Lederne af asylcentret skulle have styr på dem!

  Kommentar by Robert R — 23. februar 2012 @ 21:30

 14. Det kan kun gå for langsomt med at få udvist de ikke-danske statsbogere, som for en dels vedkommende åbenbart er kommet til Danmark for at stjæle, chikanere og terrorisere urbefolkningen.

  Kommentar by Johansen — 23. februar 2012 @ 21:49

 15. Please – Lad være med at brænde lortet af, for så risikerer vi bare at der bygges en ny rotterede der hvor DU bor :-( for det vil være naivt at tro, at det bygges hvor eliten bor.

  Kommentar by Tolder — 23. februar 2012 @ 22:16

 16. Hr. Nielsen, hvis De absolut vil være ond mod dem, så send dem hjem til Muslimistan. Så bliver det ikke meget værre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2012 @ 00:45

 17. Lad militæret genindtage deres retmæssige ejendom. Og lad dem begynde med Christiania, hvor de så kan bruge Knud Foldschack og co. som menneskeskjolde under fremrykningen.

  Kommentar by anonym — 24. februar 2012 @ 06:59

 18. Jeg kan ikke forstå at man ikke bare kan sige, og mene, at hvis du stjæler, kan du ikke få asyl!
  Vi får her et helt tydeligt billede af at det er de forkerte mennesker der indvandre til Danmark! Vores velfærdsstat er simpelthen en kraftig magnet som suger folk der ønsker at blive forsørget til! Det lader desværre også til, at den suger kriminelle og voldsmænd til.

  Kommentar by Robert R — 24. februar 2012 @ 08:38

 19. ”To nigerianere blev søndag formiddag anholdt på en byggeplads Birkerød, fordi de ifølge politiet arbejdede sort.
  Begge afrikanere var iført arbejdstøj og sikkerhedssko, da politiet klokken 10.30 troppede op. Den 28-årige mand indrømmede straks at være asylansøger og han samtidig arbejdede ulovligt. Hans 37-årige makker hævdede trods byggestøv på arbejdstøjet, at han var turist, og at han slet ikke arbejdede på pladsen. Under politiets afhøring ændrede han pludselig forklaring og bad om asyl.

  (…)

  Senere søndag blev to mænd fra Bangladesh anholdt i krydset Søllerødvej og Skodsborgvej, fordi de ikke kunne fremvise pas eller anden dokumentation for at opholde sig lovligt i Danmark. Da det gik op for dem, at politiet interesserede sig for dem, søgte de også asyl og blev kørt til Sandsolmlejren.” (Sjælland 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/afrikanere-arbejdede-sort-knaldet-af-politiet-/20111114/artikler/111119696?ref=eblisterseneste

  ”En desperat 20-årig mand med anden etnisk baggrund fremsatte mandag i Jobcentret på Birkedalsvej i Helsingør trusler om at foretage en selvafbrænding foran Statsministeriet efter at have modtaget et afslag på en jobansøgning, oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen/Helsingør.” (Helsingør 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/desperat-20-aarig-ville-braende-sig-selv-foran-statsministeriet-/20111115/artikler/111119642/1265

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:25

 20. ”Fire mænd på henholdsvis 23, 24, 25 og 28 år, som alle er asylansøgere, blev anholdt efter at de forsøgte at anvende et stjålet Dankort i en taxi.
  De blev endvidere fundet i besiddelse af stjålne mobiltelefoner og et stjålet kamera.” (København 2011)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_171111.htm

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:29

 21. ”Betjente fra politiet skyndte sig af sted, da de fik en melding om, at der var slagsmål på Roskilde Sprogcenter, hvor der muligvis blev brugt kniv.” (Roskilde 2012)

  h t t p://roskilde.lokalavisen.dk/slagsmaal-paa-sprogcenter-/20120110/artikler/701119909/1620

  ”Allerød: En udlænding, der i mange år har boet på Center Sandholm i Birkerød, blev onsdag taget for indbrudstyveri.” (Center Sandhold i Birkerød 2012)

  h t t p://www.sn.dk/Udlaending-taget-i-at-stjaele-fra-butik/Alleroed/artikel/175245

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:31

 22. ”En 26-årig mand, af en anden etnisk herkomst, blev anholdt efter at han havde forevist et svensk fremmed pas, som tilhørte en anden person.” (Toldslusen Terminal 3, København 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_160112.htm

  „Tre unge asylansøgere blev søndag ved 07-tiden afsløret i et S-tog på vej mod Hillerød Station, da de forsøgte at stjæle en mobil-telefon fra en sovende ung mand.” (I toget mod Hillerød 2012)

  h t t p://lokalavisen.dk/unge-asyl-ansoegere-forsoegte-sig-som-lommetyve-/20120122/artikler/120129805/1265

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:32

 23. ”Politiet modtog anmeldelse om, at der på Cosy Bar i Studiestræde skulle befinde sig en mand, der skulle være gerningsmand til et knivstikkeri, der var sket den 19. januar 2012.

  Politiet fik kontakt til manden, der i forvejen var eftersøgt som “forsvundet” fra Center Sandholm.” (København 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/doegnrapport_020212.htm

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:33

 24. ”En 16-årig dreng blev anholdt efter overfald på to metrostewards, mens en medgerningsmand løb fra stedet.
  Den anholdte, som er asylansøger i Sverige, er oprindeligt fra Libanon.” (København 2012)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport_110212.htm

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:34

 25. ”En ung syrisk mand er blevet anholdt for at have smadret 24 ruder og efterfølgende sat ild til en bygning på flygtningecentret på Gulstavvej i Bagenkop på Langeland.
  Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.
  Politiet blev tilkaldt i morges, fordi en person ifølge anmelderen var »gået amok« og der samtidig var brand på flygtningecentret.
  En syrisk mand omkring 18 år gammel er blevet anholdt efter politiets efterforskning.” (Flygtningecenter på Langeland 2012)

  H t t p://politiken.dk/indland/ECE1537874/syrisk-mand-gaar-amok-paa-flygtningecenter/?track=lokalavisen

  ”Danske myndigheder er i konflikt med menneskerettighederne, når de opfordrer afviste kristne asylsøgere til at fortie deres tro, lyder kritikken fra personer i asylmiljøet.” (2012)

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/451137:Danmark–Kristne-asylsoegere-opfordres-til-at-skjule-deres-tro

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:35

 26. ”En 24-årig mand, der ikke er dansk statsborger, stillede sig tirsdag aften op foran en kvindes vindue på Skrædderpladsen i Ishøj og begyndte at onanere.
  Manden bankede kort efter på hos kvinden og bad om ild til en cigaret, mens han igen onanerede.” (Ishøj 2012)

  H t t p://lokalavisen.dk/rygetraengende-mand-onanerede-foran-kvinde-/20120215/artikler/120219558/1265

  Kommentar by Liva — 24. februar 2012 @ 11:36

 27. > 16 Hr Snusk
  Hvis jeg besad den nødvendige magt, var de allerede på vej. Sammen med alle andre muslimer.

  Kommentar by Nielsen — 24. februar 2012 @ 18:31

 28. Kriminelle udlændinge(f.eks. asylanter, gæstearbejdere og flygtninge), bør af hensyn til de danske borgeres sikkerhed sendes ud af landet, så hurtigt det er muligt. Ligeledes bør flygtninge repatrieres, når forholdene i flygtningenes hjemland er blevet bedre. De hjemsendte flygtninge kan deltage i opbygningen af deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 24. februar 2012 @ 19:20

 29. Tak til Liva

  Kommentar by machiavelli — 25. februar 2012 @ 07:37

 30. De allerfleste asylanter/”flygtninge” har passeret mange sikre lande inden de kom til Danmark. Det må derfor være den danske stats opgave at sende disse omkostningstunge udlændinge tilbage til det først sikre land i asylanternes/”flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 25. februar 2012 @ 19:47

 31. […] Der kom 9.699 til Sverige i 2011. I øjeblikket kommer små 900 om måneden. (Se også asylbørn i Nordsjælland: Familie flyttede fra København for at give deres børn en tryg og rolig opvækst – blev nabo til …) […]

  Pingback by Et “flygtningebarn”: 5.772.840 kroner « Snaphanen — 27. februar 2012 @ 16:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper