4. marts 2012

Blekingegadebandens Torkil Lauesen har stået for godkendelse af integrationsmidler til Aslam & Co.

Weekendavisens seneste artikel om Mjølnerparken rummede flere afsløringer, men ikke alle nåede desværre den trykte avis. Her lidt fra nogle Facebook-opdateringer fra den ene af journalisterne (SKW), offentliggjort på hans private Facebook-profil. Han fortæller blandt andet, at Lejerbo selv er medansvarlig for den udvikling, de nu forsøger at vende, da de tidligere har lænt sig op ad afdelingsbestyrelsen og kælderklubberne, fremfor at gå direkte til kvarterets mere konstruktive unge.

“… Aslam har også i samarbejde med de gamle kvindeklubber, herunder især Samaars kvindeklub (der reelt bare var en måde at overføre penge fra kommunen til hendes egen familie) gjort alt, hvad de kunne for at komme Café Nora til livs. Det står heller ikke i artiklen, men cafeen er blevet udsat for systematisk indbrud i månedsvis.”

Mest interessant er dog den efterfølgende afsløring, som fortjener kort foromtale. Torkil Lauesen, der som ung blev involveret i Kommunistisk Arbejderkreds (KAK) og dømt for sine aktiviteter i Blekingegadebanden, blev løsladt i 1997 efter at have afsonet fem år bag tremmer. Selvom han medvirkede til politimord, og som gruppens chefideolog stod bag det meget omtalte jøde-arkiv, blev han efter løsladelsen en integreret del af det venstreradikale miljø i København.

Sideløbende med sit nyere politiske engagement blev han ansat (uden offentlig opslag) af den kommunale projektleder Jesper Langebæk (tidl. Danmarks Kommunistiske Parti), til at varetage en stilling i integrationsprojektet ‘Kvarterløft Nørrebro’. Her 6-7 år senere kan man så læse, at han blindt har kastet skattekroner i retning af Muhammad Aslam og palæstinensiske storfamilier i hans bagland, der kæmper for at gøre Mjølnerparken til en islamisk enklave. Man savner ord.

“En anden ting, der heller ikke nævnes, er, at en af de værste embedsmænd i forvaltningen, der i årevis har været med til at pumpe kommunale penge lige ind i hovedet på den palæstinensiske overklasse i MP er ingen ringere end……… Thorki…ld Laugesen! Gammelt medlem af Blekingegadebanden. Han sad i årevis og gummistemplede mangelfulde bilag fra en enkelt palæstinensisk familie, der brugte kommunale midler til at tage på skovtur og udbygge deres sommerhus. Fjolset mente tilsyneladende, at det gavnede den palæstinensiske sag eller et eller andet. Anyway, som en nyttig idiot var han bare med til at skævvride magtforholdene og etablere en aristokratisk kaste i et ghettomiljø, der virkelig ikke havde brug for hans hjælp.”

(New York Times, 6. september 1972)

“Under rejsen, i september 1972, angreb palæstinensere fra gruppen ‘Sorte September’ israelske sportsfolk ved De Olympiske Lege i München, og i et brev fra sin kone kunne Peter Døllner læse, at kammeraterne hjemme i København støttede angrebet. Det var ærgerligt, at aktionen ikke resulterede i frigivne fanger, men til gengæld godt, at gidslerne blev skudt, skrev Døllners kone, en af Holgers søstre. Også Torkil Lauesen… har siden offentligt erklæret deres støtte til angrebet… (Peter Øvrig Knudsen, Blekingegadebanden, bd. I, s. 196)

“I en verden der bliver mere og mere globaliseret økonomisk og politisk. Hvor det politiske demokratis muligheder for at kontrollere og regulere markedskræfternes polarisering af verden i rige og fattige på internationalt og nationalt plan bliver alvorligt svækket, er det nødvendigt at gennemtænke, hvad demokrati er, og hvordan det skal organiseres som politisk system.” (Torkild Lauesen i Information, 2. februar 1995: Venstrefløjens glorificering af det danske demokrati)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/34931/trackback

17 Comments »

 1. Er den radikale Aslamisme ikke en ny postmoderne avantgarde, der kæmper en ikonoklastisk kamp mod den zionistiske kapitalismes hegemoniske diskurs. De systematiske indbrud er en demokratisering af protesten imod kapitalen, der positionerer Aslamisterne genuine naturlige andethed, i unaturligt kapitalistisk system, som harmoniserer andetheden. Det interessante er i den forbindelse, at diskutere applikation af vold, efter principper såsom genuin andethed, som midlet for den kunstneriske frie stræben mod den absolutte andethed?

  Burde journalisterne ikke skamme sig over, at have positioneret den uartikulerede anti-kapitalisme og anti-zionisme, som et inautentisk fællesskab om mammon, når der er tale om andethedens frie stræben? Journalisterne burde kæmpe for Aslamisterne kulturelle udtryk, og kommunistens realisering af menneskehedens mangfoldighed, fremstår som transcendent menneskelighed, der giver opgaven til sig selv, som det formålsløse formål, hvori mennesket realiseres. Der er tale om en stigmatisering af Aslamisterne og kommunisten, der forsøger at modgå en mangfoldighed af stemmer og livsstile, med borgerligheden kulturelle udtryk! Besæt alt!

  *Efter ikonoklasme/iconoclasm.

  Kommentar by Progressiv Idiot — 4. marts 2012 @ 14:21

 2. Nåh, der røg en * efter ikonoklastisk og et ? efter første sætning, men dens slags reaktionære tiltag kan en ægte progressiv og proaktiv konstruktør ikke tage sig af, da det undertrykker en grammatisk andethed!

  Kommentar by Progressiv Idiot — 4. marts 2012 @ 14:33

 3. Arbejder han stadig for kommunen? I så fald burde en eller anden skrive en klage, så han straks kan blive fyret.

  Kommentar by Lars H — 4. marts 2012 @ 14:57

 4. Hvorfor i alverden har journalisterne ikke nævnt Lauesens svindel i artiklen i avisen??

  Kommentar by Absalon — 4. marts 2012 @ 15:06

 5. Jeg har sendt en mail til Rasmus Jarlov (C), måske han vil gøre noget.

  Er du sikker på at navnet er Torkild og ikke Torkil?

  Kommentar by Lars H — 4. marts 2012 @ 15:12

 6. Hvad skal man mene om en kommune der de facto fyrer Nicolai Sennels pga. forkerte politiske holdninger, samtidig med at den ansætter Torkil Lauesen (uden stillingsopslag) i en position, hvor han kan bevilge penge til sine venner? Og får disse oplysninger konsekvenser for Lauesen og hans chef? En tjenestemandsundersøgelse f.eks.? Næppe.

  Kommentar by Jørgen Duus — 4. marts 2012 @ 15:47

 7. Lauesens handlinger fremskynder demokratiets sammenbrud. Så kan der blive plads til en ny samfundorden.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. marts 2012 @ 16:21

 8. > Lars H

  Navnet er uden D. Hermed rettet.

  Kommentar by Kim Møller — 4. marts 2012 @ 16:55

 9. Det er jo ren og skær racisme, så kan jeg bedre forstå at jeg blevet jaget ud af København, det er fordi jeg er jøde.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 4. marts 2012 @ 18:34

 10. Kim, det citat der starter med “En anden ting, der heller ikke nævnes…” – hvor stammer det fra?

  Kommentar by Fish out of Water — 4. marts 2012 @ 19:47

 11. “Selvom han medvirkede til politimord, og som gruppens chefideolog stod bag det meget omtalte jøde-arkiv, blev han efter løsladelsen en integreret del af det venstreradikale miljø i København.”

  Selvom?? Hvornår er vold mod politiet og alle andre, i dette tilfælde ekstrem vold, og registrering af mennesker på grund af deres politiske eller religiøse holdninger blevet en forhindring for at blive optaget i det venstreekstreme miljø? Det er da nærmest en adgangsbillet.

  Kommentar by Georg Hansen — 4. marts 2012 @ 22:04

 12. Man må håbe, at folk på weekenavisen læser dette, og at avisens læsere gør det, deres web giver ikke adgang til debat.

  Kommentar by Nordsjælland — 4. marts 2012 @ 23:52

 13. Godt gået Kim Møller. Det er noget af en stinker, du her har gravet op. Jeg håber at, der er medier, der tager sagen op.

  Det er i alles interesse, at folk, der bliver løsladt fra fængsel får et job, men når det sker i en stilling, hvor det er mulighed for at støtte samme grupper, som man støttede med kriminaliteten, så er det ikke acceptabelt.

  Kommentar by Otto Kjærgaard — 5. marts 2012 @ 11:30

 14. GEORG HANSEN har en pointe: En syg by, som København, med ekstremistiske embedsmænd og UDUELIGE politikere, er Torkil Lauesen en guds gave.
  5 år for politimord????? Hvad fik Palle Sørensen?? Okay, han var jo også bare almindelig kriminel, ikke venstreorienteret kriminel.

  Det er en stinker. En SKAMPLET.

  Kommentar by ramses-2 — 5. marts 2012 @ 15:47

 15. Der er vel ikke den store ideologiske forskel på Frank Jensen og Torkil Lauesen.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2012 @ 00:05

 16. Svar på mail fra Rasmus Jarlov, kort sagt og omformuleret: Han mener ikke der er noget at gøre ved det, selvom han også synes det er sygt.

  Kommentar by Lars H — 7. marts 2012 @ 19:09

 17. Dagens Pravda i Pilestræde (papir): Aslam bliver ikke genopstillet for S. Han udtaler fra S’Poor, at han er forfulgt af andre.

  Nogen der ved, hvilke muhammedanske aktiviteter der pt pågår i S’Poor?

  Kommentar by Hans Und — 8. marts 2012 @ 14:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper