27. maj 2006

Fra Finn Boserups blog: Cairo-deklarationen, korrespondance med Arne Notkin og et par fotos

Man hører ofte at islam og menneskerettigheder er helt det samme, men sjovt nok så undlader Institut for Menneskerettigheder at medtage Cairo-deklarationen i deres ellers komplette gennemgang. Finn Boserup har boet i Saudi-Arabien i en årrække, og har oversat det hele til sin blog. Her lidt fra intro’en:

“Medlemsstaterne af Den Islamiske Konferenceorganisation (OIC),

bekræfter den muslimske nations (Ummaen´s) civiliserende og historiske rolle, som Allah gjorde til den bedste nation, som har givet menneskeheden en universel og velafbalanceret civilisation i hvilken der er harmoni mellem dette liv og efterlivet og hvor viden er kombineret med tro; og den rolle som Ummaen bør spille for at lede menneskeheden, som er forvirret af konkurrerende retninger og ideologier og med at bringe løsninger på de vedvarende problemer for denne materialistiske civilisation.

ønsker at bidrage til menneskehedens stræben efter at sikre menneskerettigheder, at beskytte mennesket mod udnyttelse og forfølgelse, og at bekræfte menneskets frihed og ret til et værdigt liv i overensstemmelse med Islamisk Sharia.”

Læs også Boserups korrespondance med DR2’s Arne Notkin, hvor Notkin erklærer at han ikke vil debattere med islamofober, og samtidig forholder sig retten til at betegne enhver form for islamkritik som et produkt af sygelig angst.

Et par privatfotos…

6 Comments »

 1. Her er et link til og lidt fra erklæringen:

  ARTICLE 24: All the rights and freedoms stipulated in this Declaration are subject to the Islamic Shari’ah.
  ARTICLE 25: The Islamic Shari’ah is the only source of reference for the explanation or clarification of any of the articles of this Declaration

  http://www.isesco.org.ma/pub/Eng/humanrights/page7.htm

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 27. maj 2006 @ 14:01

 2. Tjah – for DR er det tilsyneladende mere interessant at beskæftige sig med alt muligt andet end sagens kerne. Måske er det alligevel ikke bare et rygte, at informationsministeren i Saddams Irak, Comic Ali, har været på studieophold i DR….

  Kommentar by freshair — 27. maj 2006 @ 19:30

 3. DR der altid skilter med DIALOG – og MERE DIALOG, viser her med al tydelighed hvor “lukket en klub” den nu er blevet til. Lukket for omverdenen, lukket for saglige argumenter, og ikke mindst lukket for den dialog DR selv prædiker.

  Jeg er ikke Jehovas Vidne men vil alligevel sige følgende til DR:

  VÅGN OP !!

  Kommentar by Ruth Sørensen — 27. maj 2006 @ 23:39

 4. DR (her personificeret ved Arne Notkin) demonsterer – endnu engang – hvorfor jeg først betaler licens når licens-Lars står med en dommerkendelse i hånden, eller – Gud bedre det – der indføres “medie-skat”

  Kommentar by Nosferatu — 28. maj 2006 @ 13:12

 5. # 4 ENIG ENIG ENIG !

  Kommentar by whodares — 28. maj 2006 @ 16:17

 6. islam is good and we love good. the end..sluttttttttttt

  Kommentar by angel — 30. maj 2006 @ 10:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper