5. marts 2012

“… var en fordel for Danmark, at vi tabte Anden Verdenskrig, fordi nu har vi sådan set økonomisk krise”

Ralf Pittelkow kommenterer den tidstypiske historieløshed på Den Korte Avis.

“Dagens Korte Avis bringer en video, som er et vigtigt indlæg i skoledebatten. Den giver et spændende indblik i, hvad to unge kvinder, der deltager i tv-programmet ”Paradise Hotel”, har fået ud af deres historieundervisning i skolen. Som enhver kan høre, er de to bundløst uvidende om afgørende historiske forhold. …

De har hørt om Hitler. De har også fanget noget med, at han slog Danmark i Anden Verdenskrig. Men så går det helt galt.

Efter nogen tøven placerer Jeanette Anden Verdenskrig i perioden 1880-1900. Pernille har følgende bud på Hitlers betydning for Danmark:

”Efter at Hitler har vundet, så har vi altså fået vores statsminister.”

Pernille fortsætter frygtløst med sin helt egen historiefortolkning:

”Man kan sådan set sige, at det var en fordel for Danmark, at vi tabte Anden Verdenskrig, fordi nu har vi sådan set økonomisk krise og alt muligt.” …

De er ikke bare produkt af en uheldig pædagogik. De er et produkt af et skolesystem, der er gennemsyret af ligegyldighed over for de historiske sammenhænge, som har gjort os til dem, vi er. … Den lille video med Pernille og Jeanette viser, hvor godt det er lykkedes for skolen at udradere enhver sammenhængende historisk viden. …

Er der en undervisningsminister til stede?

(fra Paradise Hotel, TV3, 2012; Youtube)

Oploadet Kl. 18:11 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35009/trackback

57 Comments »

 1. Niveauet på de gymnasiale uddannelser er styrtdykket siden reformen.
  Folkeskolen har ligget i ruiner siden Ritts blitzkrieg. Universiteter uddanner som aldrig før, men er bare blevet en fabrik der spytter PK-typer ud der kan gå ud og besætte offentlige stillinger og hakke på almindelige mennesker.

  Noget siger mig at regningen bliver meget voldsom. Vi har ikke set det værste endnu.

  Kommentar by Frank P — 5. marts 2012 @ 18:27

 2. Jeg behøver vist ikke komme med en blondine-vits

  Kommentar by karsten-m72 — 5. marts 2012 @ 18:27

 3. Pernille er klar til at blive europæer og verdensborger.

  Kommentar by BE — 5. marts 2012 @ 18:29

 4. Fuldkommen historieløs, fuldkommen uvidende.

  Kommentar by Santor — 5. marts 2012 @ 18:37

 5. Det er derfor menneskeheden bliver ved med at begå de samme fejl!

  Kommentar by Viking — 5. marts 2012 @ 18:42

 6. Jeg har en svag mistanke om, at der er tale om skuespil i det pågældende klip. Eller i hvert fald et forsøg på at gøre sig dummere, end de egentlig er.

  Kommentar by Erik Gahner Larsen — 5. marts 2012 @ 18:49

 7. I dagens udgave af Groft Sagt, skriver Ditlev Tamm lidt om en socialdemokratisk undervisningsordfører.

  Socialdemokratiet vil afskaffe kanon i historie-undervisningen fordi det er TOTALITÆRT. Intet mindre. Kanon er blot en lille oversigt over centrale historiske begivenheder som lærerne skal sikre at børnene kommer igennem i undervisningen. Den enkelte historielærer har et stort spillerum derudover, ligesom de selv har stort spillerum for hvordan undervisningen skal foregår; projekter, lektier, gruppearbejde osv. osv.
  Men nej, det er totalitært at staten, som finansierer skolerne via tvangsinddrevne midler (hvilket jo ikke er totalitært må vi forstå), også vil fastsætte nogle minimumskrav til hvad der skal undervises i. Skolesystemet skal åbenbart være et slags frirum for krav, en legeplads for historielærere som ingen skal pådutte noget om hvad de skal undervise børnene i.

  Kommentar by Superman — 5. marts 2012 @ 18:54

 8. Hvordan i ALVERDEN kan den pige være gymnasieelev?

  Der vil altid være dumme mennesker, men det nytter ikke noget, hvis vi lader dem komme på gymnasiet og efterfølgende på videregående uddannelser, som bringer dem i jobs, hvor de skal træffe betænksomme beslutninger. Det er ok, at Pernille er dum. Men så skal hun ikke gå på gymnasiet. Så må hun uddanne sig indenfor et manuelt fag. De boglige uddannelser er nødt til at have et vist niveau.

  Kommentar by Vest — 5. marts 2012 @ 18:56

 9. Tja. Pigerne har faktisk en lille bitte smule ret. Uden 2. Verdenskrig havde der ikke været massive investeringer i for eksempel lufthavne og Fugleflugtslinien. Jeg synes også jeg har hørt noget om store tyske investeringer i havneanlæg.

  Der havde heller ikke været Marshall-hjælp, der kom efter krigen.

  Kommentar by Henrik — 5. marts 2012 @ 19:09

 10. Er det muligt, at nogen kan være så historisk uvidende? Det muligt, men man skal heller ikke glemme, at det i disse dage er IN at være, eller spille dum, i sladderbladene/medierne. Paradise Hotel og lignende realityshows instruerer måske ligefrem deltagerne i dette for at sikre omtale. Personligt ser jeg derfor ikke den historiske uvidenhed, som et større problem end den simple tidsånd.

  Kommentar by Elutheria — 5. marts 2012 @ 19:14

 11. Paradise hotel “deltagerne” er stort set ligesom skuespillere der både bliver castet til og instrueret i at være dumme. At undervisningen på danske skoler og gymnasier er for dårlig, er helt sikkert, men paradise hotel er underholdning ikke virkelig.

  Kommentar by FrankBooth — 5. marts 2012 @ 20:00

 12. Som en sælger engang sagde til mig: “Du skal ikke tro at folk er dumme, nej, de er endnu dummere end du tror”. Så har jeg dog min tvil om, at videoen skulle være andet end et udstillingsvindue for pigerne.
  Søren Kierkegaard: Hvis du går forbi en marskandiserbutik og ser et skilt i vinduet, hvorpå der står “Her Rulles” og efterfølgende kommer med dit vasketøj, så er du snydt, for det er kun skiltet, som er til salg.
  Gymnasieeleverne er jo tæppebombet med racisme og må vel have været så nysgerrige, at de er gået videre for at finde af, hvor det kommer fra.

  Kommentar by Menig 442 — 5. marts 2012 @ 20:23

 13. Der havde heller ikke været Marshall-hjælp, der kom efter krigen.

  Vi kunne sagtens have klaret os uden. Marshall-projekterne var ikke så vigtige, som de blev gjort til (hovedformålet var propaganda), og mange projekter, f.eks. Svanemølleværket i København, kunne slet ikke holde budgetterne.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. marts 2012 @ 20:47

 14. Man fjernede jo historiefaget fra skemaet i ti lange år, netop med henblik på at eliminere historiebevidstheden (faget blev “integreret i de andre fag”. Dermed forsvandt det lineære aspekt). Det var et forsøg på at skabe lighed – historiske krav er nemlig ugyldige, og derfor er vores krav på Danmark også ugyldigt. For det er jo netop udelukkende historisk.

  Vi er ikke et folk. Vi har ingen historie. Vi har ikke et land. Vi er individder i et – hvilket som helst – samfund. Vi har ingen samhørighed. Vi deler os alene efter anskuelse og interesser.

  Og vi har ingen kultur. For hvad er danskhed, ikke sandt ?

  – Føler du dig dansk ?
  – Det ved jeg ikke. Hvordan skal det føles ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. marts 2012 @ 20:53

 15. #9, Henrik

  Alt det tyskerne lod opføre fra 40 til 45 blev betalt af de danske skatteydere – inklusive alle de beton klodser der stadigvæk ligger på kysterne.
  Mange ønskede efter krigen at sende milliard regningen for dette, og meget andet til tyskland, men man ku’ ikke blive enige om, om det var vest-tyskland elle øst-tyskland der skulle betale den.

  De sølle 5 millioner dollars Danmark fik i Marshall hjælp var et meget lille plaster på såret.

  Den tyske okkupation af Danmark var en dunrende underskuds forretning, omtrend som den nuværende islamiske af samme.

  Kommentar by grove city, ohio — 5. marts 2012 @ 20:53

 16. @Morten —

  Godt indlæg. Jeg er af samme opfattelse at der er hvad der ligger bag af bevæggrunde for socialdemokratens ønsker. En opløsning af alt historisk, og et identitetsløst samfund. Kig bare på alverdens plakater fra kommunen her i kbh angående multikultur. De har besluttet at det er vejen frem at oversætte så meget som muligt på forskellige sprog, og multikultur er varmt og kærligt og berigende osv.

  I sidste ende taber de, de er bare for dumme til at fatte det Sosserne.

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. marts 2012 @ 21:17

 17. Helt præcist betalte tyskerne med inflationspenge – de hentede løbende nytrykte pengeforsyninger i Nationalbanken.

  Da guldstandarden var suspenderet, havde danskere ikke muligheden for at få kronen til at kollapse ved at indløse deres sedler til guld, hvilket ellers havde været en interessant måde at få besættelsen til at falde sammen :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. marts 2012 @ 21:18

 18. “… var en fordel for Danmark, at vi tabte Anden Verdenskrig, fordi nu har vi sådan set økonomisk krise”
  Dejlige tøser, men er de dummere en vores politikere (1940-1946) stort set de samme.England tilbød os at få grænsen tilbage til Edern (Dannevirke) Så tumperne i tv eller landsforæderne i folketinget. ?

  Kommentar by Søren — 5. marts 2012 @ 21:30

 19. > 14. Morten

  Morsom joke.

  Enig i, at vi fordeler os efter anskuelser og interesser.
  Uenig i, at vi ingen kultur har. Vi har masser af kulturer.

  Kommentar by Holgers ven — 5. marts 2012 @ 21:44

 20. Måske man skulle se lidt på kvaliteten af historieundervisningen!
  Er man ikke blevet enige om at forståelsen af kronologien er essentiel?
  Ikke så underligt at vi klarede os så dårligt mod tyskerne i 1864, deres kampvogne var jo bedre end vores forladekanoner!
  Og jeg kunne blive ved!

  Kommentar by Robert R — 5. marts 2012 @ 22:07

 21. Bruce Bawer har skrevet en fin artikel http://synopsis-olsen.blogspot.com/2012/01/historielshed-og-mangel-pa-kampvilje.html

  I den gør han opmærksom på at 90% af svenskere i alderen mellem 15 og 20 ikke ved hvilke udenlandske hovedstæder der ligger nær Stockholm, og at de fleste ikke ved hvilke lande der grænser op til deres eget.

  Ydermere anede de fleste af dem intet om. hvad Kommunismen er.
  Endvidere at “to ud af tre unge nordmænd mellem 14-20 år aldrig har hørt om Pol Pot og om Gulag,” mens 34,5% mente at kommunismen havde “bidraget til at øge velstanden visse steder i verden.”
  En undersøgelse i Storbritannien for ti år siden: Hvem, spurgte den, var den vigtigste person i britisk historie? Prinsesse Diana kom ind på en tredje plads. John Lennon som nummer syv. Friske meningsmålinger “viser at ni ud af ti voksne (i Storbritannien) kan navnene på alle David Beckhams børn, alligevel mener en ud af tre, at Churchill var en romanfigur, og en ud af fire tror, at Hadrians Mur blev bygget for at holde franskmændende ude.

  Mon det er skuespil der udstilles i Paradise Hotel? Næppe.
  Hvis viden er magt, er dumhed svaghed. Det er ikke dumhed vi har brug for i værdsættelse, og bevarelsen af den frihed som er blevet os købt under så mange lidelser.

  Kommentar by synopsis-olsen — 5. marts 2012 @ 22:15

 22. Blondinen & tandbørsten.:
  Blondinen børstede kønshårerne med en tandbørste.
  En aften spurgte kæresten: Hvorfor gør du det?. Blondinen
  Jo. Tandlægen sagde, jo mere man børster, jo mindre hul !!

  Kommentar by Charles Nielsen — 5. marts 2012 @ 22:45

 23. Når uddannelsessystemet overrendes af muslimer, som i mange tilfælde ikke engang kan lære dansk, er det ikke underligt uddannelsesniveauet daler. Når dertil lægges det socialdemokratiske selvudslettende bagstræb og “alle er lige – pædagogik”, ser vi nu vidensniveauet hos de kære små.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2012 @ 00:00

 24. Hovedparten af alle der deltager i reality shows er så hjernevaskede at det burde være forbudt. Tænk på hovedparten af den nye generation af unge danske piger der vokser op med at det er normalt at opfører sig som en tøjte. På det punkt har indvandrene ret om størstedelen af de unge danske piger er ludere. Medierne er så amerikaniserede at det er til at brække sig over. De fleste unge mennesker kender ikke længere deres nationale identitet sørgeligt.

  Kommentar by Anonym — 6. marts 2012 @ 00:05

 25. Beløbet er noget højere end 5 millioner dollar i Marshall hjælp til Danmark https://en.wikipedia.org/wiki/Marshall_Plan nævner 385 mill.

  Kommentar by Peter Buch — 6. marts 2012 @ 00:17

 26. Hvor mange af jer har hørt holodomor omtalt i folke- eller gymnasieskolen? (2.000 danske google hits, holocaust 400.000)

  Kommentar by Hans Und — 6. marts 2012 @ 01:38

 27. 21 år og gymnasieelev?!?!
  Gad vide hvor mange gange, hun har måttet gå 1.G om ;-)

  Her kan nok ikke engang Holger og hans svagtbegavede ven være med …

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2012 @ 04:10

 28. WAR IS PEACE
  FREEDOM IS SLAVERY
  IGNORANCE IS STRENGTH

  Kommentar by hansL — 6. marts 2012 @ 04:19

 29. #18 “… var en fordel for Danmark, at vi tabte Anden Verdenskrig, fordi nu har vi sådan set økonomisk krise”

  Det kunne være rigtigt interessant at høre hendes egen definition af ordet “krise” – det virker jo i mistænkelig grad, som om hun mener, at det er noget positivt?!?

  Et eller andet sted i DK sidder der lige nu forhåbentligt nogle
  skole- og gymnasielærere og græmmer sig grundigt, men man
  skal nok ikke være alt for sikker på det. Hun må vel have
  det der totalvås et eller andet sted fra eller hur? “Og det er
  jo heller ikke zå vigtigt at kende til den zlags paratviden, vel,
  for de kan jo lizzom bare slå det op, ikk’oz?” ;-)
  ( Men det gør de altså bare ikke typisk, I uvidende klaphatte! )

  Måske gjorde de så bare mere ud af at sidde i rundkreds,
  svare på “Hva’ zyness du lizzom zelv på en eller an’ måde, ikk?”
  og så have temadage om de onde hvides europæeres undertrykkelse
  af de ædle sorte i Ongo Bongo og deres udbytning af de stakkels,
  fredelige og gudsfrygtige muslimer i Abdullihstan, som
  naturligvis ALDRIG NOGENSINDE har holdt sorte eller hvide slaver eller kunne finde på at have det … host, host … ?

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2012 @ 04:27

 30. #15 Ja, de kunne sgu da i det mindste have givet os opskriften
  på deres fantastiske beton som et plaster på såret ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2012 @ 04:30

 31. #25, Peter Buch
  Undskyld, jeg fik ikke udtrykt det helt korrekt.

  Hvis jeg husker rigtigt, var de fem millioner dollars fra Marshall hjælpen en regulær penge gave. Den efterfølgende hjælp var i form af lavt forrentede lån, der alle senere blev betalt tilbage.

  #30, Beovulf
  Både opskriften og betonen var pære dansk – leveret af driftige værnemagere og mange steder udført af tvangsudskrevet dansk arbejdskraft.
  I dagens Danmark:
  Okkupations magten = Koran-soldaterne
  Værnemagerne = Den multikulturelle elite
  Tvangsudskrevet dansk arbejdskraft = Skatteyderne
  Betonen = Slagelses bistands bus, integrations projeketer……….m.m.

  Moralen må være, at hvis man intet kender til historie er man tvunget til at gentage tidligere generationers fejltagelser – æv!

  Kommentar by grove city, ohio — 6. marts 2012 @ 06:49

 32. #30, Bjovulf
  sorry!

  Kommentar by grove city, ohio — 6. marts 2012 @ 06:53

 33. Jeg tror desværre ikke de to unge piger spiller skuespil. Jeg så for et par år siden et TV-indslag med to-tre seminarister, der ikke blot var lige så frygteligt uvidende, men tydeligvis også småfornærmerede over spørgsmålene (om dansk litteratur).

  Kommentar by Dog of God — 6. marts 2012 @ 08:09

 34. Normalt fortæller venstrefløjs lærerne kun om anne franks dagbog og tysklands kz lejre med jøde forfølgelse.
  Intet om hvad der skete i rusland i samme periode i gulag lejrene.
  Men de har da åbenbart slet ikke hørt efter.

  Kommentar by Goofy — 6. marts 2012 @ 08:35

 35. #31 OK, tak ;-) – jeg troede, det var en helt speciel tysk blanding,
  som ser ud til nærmest at være uopslidelig, uanset hvor meget
  salt havvand den så bliver udsagt for – i modsætning til en hel del
  af vore ældre bropiller og lign. udsatte byggerier.

  #32 Der er helt OK – det er bare den oldnordiske version ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2012 @ 08:46

 36. #24 “udsat for” skulle det naturligvis være ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2012 @ 08:47

 37. Desværre er hun udtryk for niveauet på de danske gymnasier. Hun er ikke blandt de klogeste, men der findes endda nogen som er dummere.

  Det skyldes flere ting.

  Politikerne har i årevis ønsket at halvdelen af en ungdomsårgang tager en gymnasial uddannelse selvom kun ca. 25% bevisligt har intelligens til det. Derfor er niveauet bevidst blevet sænket igennem en årrække. Dertil kommer at gymnasielærere generelt er rødere end nogensinde før. Dem som underviste i 70’erne var nemlig af den ældre generation, som lå til højre for nutidens lærere. Pensum modsvarer udviklingen.

  Udsendelser i Tv som f.eks. “Paradise hotel”, “Vild med Dans”, “X faktor”, “Big Brother” etc. er samtidig med til at øge fordummelsen.

  I dag har vi unge, som mener at Sovjet var et alternativ, som mener at Lady Gaga har et væsentligt budskab, som mener at Frederik Fetterlein har styr på pengene, som spiser økologisk samtidig med at de farver hår og tøj med miljøfarlige stoffer, som tager på sjov rygsæktur i Goa “for at få en dybere erkendelse af sig selv”, og som ikke kan forstå at der ikke er kamera i en fastnettelefon.

  Ungdommen har aldrig været dummere end i dag og det bliver værre og værre:-(

  Kommentar by Sigwar — 6. marts 2012 @ 09:01

 38. -> hansL

  Kan du gætte hvilken socialist der har sagt det ?

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 6. marts 2012 @ 09:52

 39. -> Sigwar

  Det er sludder oven på sludder. Jeg er ikke uenig i at der kan gøres en del ved skolesystemet, men at ungdommen bliver dummere er blevet påstået siden romerne (måske var det grækerne, jeg ved det ikke, men jeg er jo også relativt ung :-) ). Det er egentlig et mirakel at vi ikke bare er gået tilbage til trætoppene ikke ?

  Måske skulle de ældre generationer bare erkende at ungdommen gør nogen ting anderledes end dem selv, og må lære tingene på deres egen måde. På et tidspunkt skal folk der vil frem i verden sgu nok finde ud af at det ikke er helt dumt at vide nogen ting, på trods af at de er opvokset med diverse skodprogrammer som “paradise hotel” mm.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 6. marts 2012 @ 10:01

 40. Det er selvfølgelig fristende at gøre sig lystig over de danske skolelevers ringe historiske viden.

  På den anden side set: hvor mange af dem, som er rigtig gode til tidlinjer og som kender de overordnede begivenheder og tildragelser angående f.eks. Anden Verdenskrig, har en forståelse der rækker dybere end det propagandavås de også har fået serveret under betegnelsen “historieundervisning”?

  Hvem er klar over at “befrielsen” blev begyndelsen på 60 års kommunistisk besættelse af det halve Europa, oprettelsen af EU, og indsættelsen af en moaistisk kommunist som foretagendets formand?

  Hvor mange nuancer får man præsenteret i historieundervisningen, selv i den bedste af slagsen? Får man at vide at England (Churchill) og lobbygrupper i USA ville krigen, (som Tyskland med al magt forsøgte at undgå), og at den i princippet var en led i det imperialistiske Englands økonomiske kamp mod Tyskland? Misundelige fordi Tyskerne af egen kraft, gennem hårdt arbejde, intelligens og kreativitet gang på gang var i stand til at udkonkurrere det engelske imperialistiske Herrofol, som skaffede deres rigdom ved at udplyndre resten af verden…

  Får man at vide at verdensjødedommen havde indledt en økonomisk boykot mod Tyskland i 1933, under mottoet “Judea Declares War against Germany”, og at Hitlers had mod Jøderne havde bund i realiteter som de jødiske pengemænds forræderi under Første Verdenskrig, hvor de skiftede side efter de fik lovet Palæstina af Englænderne, samt faren fra den jødisk dominerede Bolsjevisme, som var en reel trussel mod hele Europa?

  Får man at vide at krigen kunne have været undgået og at millioner af liv kunne have været sparet?

  Spørgsmålet er, om man ikke faktisk er bedre stillet ved ingenting at vide omkring dette emne, end at kende en masse fakta, men ikke realiteterne bag konflikterne, hvorved man lever i en falsk overbevisning om at forstå det hele, mens man i virkeligheden er blevet manipuleret til at tilslutte sig det NWO-paradigme der nu truer at udslette de europæiske folkeslag.

  ‘De Allierede’ vandt krigen… Det er de samme allierede som angreb Serbien, Afghanistan, Irak, Libyen, og som i dag står i kø for at angribe Syrien og Iran… Det er disse ‘Allierede’ der vil multikultur afnationalisering og en verdensregering!

  Summa summarum:

  Ren historieløshed er næsten at foretrække for at være hjernevasket med løgnpropaganda, selv om man har check på tidslinjerne og kender detaljerne i de alment promoverede forklaringer.

  Kommentar by Balder — 6. marts 2012 @ 11:50

 41. Jeg tror det er fup. Gymnasieelever er ikke 21 år…!!!

  Kommentar by mea culpa — 6. marts 2012 @ 13:17

 42. Man skal vogte sig for at konkludere noget ud fra reality deltagere. Jeg er overbevist om at de gør meget ud af at caste dumme mennesker netop så de kan få opmærksomhed som denne de får i just dette indlæg.

  Kommentar by Bertel — 6. marts 2012 @ 13:32

 43. Undertegnede arbejder somme tider sammen med en køn ung pige der går i gymnasiet. Hun er dum som en dør! Det er ligesom at høre en papagøje. Somme tider ved jeg ikke om jeg skal le eller græde. Det er tydeligt at hun aldrig har tænkt så meget som en eneste selvstændig tanke. Når hun skal gøre kassen op ved lukketid går det med usvigelig sikkerhed galt så det har hun opgivet. Hun er fuldstændigt blank. Og hun går i gymnasiet !!

  Kommentar by Henrik — 6. marts 2012 @ 15:26

 44. 39 Nærsynet hippie.

  Jeg generaliserede vildt og derfor vil ikke alle juble.

  Men sammenlign gymnasiepensum for 30 år siden og i dag. Forringelsen er tydelig og jeg fik selv et chok da jeg fandt ud af det.

  Desuden er skod i tv en uafrystelig realitet. Der fandtes også skod for 30 år siden, men idag konsumeres der mere skod-tv.

  Jeg underviser iøvrigt selv unge – dog ikke som hovedbeskæftigelse og ikke på gymnasier:-)

  Kommentar by Sigwar — 6. marts 2012 @ 20:51

 45. Jeg nægter at tro, at de er så dumme som de fremstår her. Det må være noget de spiller. På den anden side; et flertal stemte de røde til magten, så alt er muligt.

  Kommentar by Frihed — 6. marts 2012 @ 23:03

 46. Jeg har nu fire kommentarer (uden links i et spamfilter), deraf kun én med egentlig indhold.

  Nu forsøger jeg mig så som anonym…..

  redlaB (Vend ordet)

  Kommentar by redlaB — 6. marts 2012 @ 23:47

 47. Ok, denne gang får jeg da i det mindste en meddelelse om moderation..

  redlaB (Vend ordet)

  Kommentar by redlaB — 6. marts 2012 @ 23:48

 48. > redlaB

  Mon ikke du går glat igennem nu.

  Kommentar by Kim Møller — 7. marts 2012 @ 00:27

 49. […] en mand, der opstiller sammen med det lufttomme rum, den infantile og intrigante Sarah Palin, hvis bundløse uvidenhed er som danske skoleelevers ? ( Se også New Al-Qaeda Video Using Violent Syria Clips Applauds Violence and Jihad In […]

  Pingback by Mellemøsten: “Volden vil være der, ligegyldigt hvad” « Snaphanen — 7. marts 2012 @ 03:31

 50. –>47 Kim Møller

  Har lige forsøgt mig med en test, og kom ikke igennem med mit sædvanlige nick.

  Kommentar by redlaB — 7. marts 2012 @ 06:53

 51. Tester igen med en anden browser. I øvrigt bemærkelsesværdigt med alle de 1 taller foran hvert indlæg, når siden ses via Internet Explorer.

  Kommentar by Balder — 7. marts 2012 @ 06:56

 52. Har lige forsøgt mig med anden browser, for at se om det var noget med browseren, men de indlæg jeg uploader med mit sædvanlige navn kommer heller ikke igennem via den.

  “Tester igen med en anden browser. I øvrigt bemærkelsesværdigt med alle de 1 taller foran hvert indlæg, når siden ses via Internet Explorer.” (Indlæg der ikke kom igennem)

  Her en screencap af hvordan Uriasposten ser ud via Internet Explorer 8.0.

  Kommentar by redlaB — 7. marts 2012 @ 07:10

 53. > Balder

  Jeg ved ikke hvorfor Akismet-filteret sendte dit første indlæg direkte i spambakken – det sker kun sjældent for indlæg der ikke inkluderer viagra-reklamer eller stribevis af links.

  Kommentar by Kim Møller — 7. marts 2012 @ 07:13

 54. Ok, Kim, tak. Lige en sidste test for at se om det hele igen fungerer som det plejer… Her er i øvrigt mit oprindelige indlæg der er et godt stykke oppe i starten af tråden.

  Kommentar by Balder — 7. marts 2012 @ 07:37

 55. Blondiner fat mod. Dumme blondiner kan blive statsministre.

  Her er en lille sød fra nettet:

  Helle Thorning går ind i sin bank og siger til kassereren:
  “Godmorgen, kunne du venligst indløse denne check til kontanter for mig”?

  Kassereren:
  “Det ville være mig en fornøjelse frue. Kan du vise mig dit ID”?

  Helle Thorning:
  “Sandheden er at jeg ikke har taget nogen form for ID med mig, da jeg ikke mente, at der var behov for dette. Jeg er jo Helle Thorning, Danmarks statsminister.”

  Kassereren:
  “Ja, jeg ved godt, hvem du er, men med alle de love der er,
  overvågning af bankerne på grund af bedragere, hvidvaskning og falskmøntnere osv. skal jeg insistere på at se ID.”

  Helle Thorning:
  “Bare spørg hvem som helst her i banken, alle ved hvem jeg er”,

  Kassereren:
  “Jeg er ked af det, men der er loven – og bankens interne regler, og dem skal jeg følge.”

  Helle Thorning:
  “Jeg opfordrer Dem venligst til at at indløse denne check nu.”

  Kassereren:
  “Hør her: En dag kom Thomas Bjørn ind i banken uden ID. For at bevise, at han var Thomas Bjørn, tog han sin putterjern frem og slog en golfbold med et smukt slag på tværs af bankens forhal og ned i en kop. På grund af dette slag genkendte vi ham alle samme som værende Thomas Bjørn, og vi indløste hans check til kontanter. ”

  “En anden gang kom Caroline Wozniacki ind uden ID. Hun tog sin tennis
  ketsjer frem og lavede et “server-es” direkte ind i midten af vores banklogo 90 meter væk. Med dette spektakulære slag indløste vi hendes check med det samme. Så hvad kan du gøre for at bevise, at du er den, du siger, du er? ”

  Helle Thorning: stod der og tænkte, og tænkte og siger til sidst:
  “Helt ærligt, jeg kan ikke komme i tanke om noget. Jeg kan slet ikke komme på bare en enkelt ting, jeg kan gøre.”

  Kassereren:
  “Skal det være store eller små sedler, fru Statsminister?”

  Kommentar by Georg Hansen — 7. marts 2012 @ 18:16

 56. Balder

  “Hvem er klar over at “befrielsen” blev begyndelsen på 60 års kommunistisk besættelse af det halve Europa, oprettelsen af EU, og indsættelsen af en moaistisk kommunist som foretagendets formand?

  Hvor mange nuancer får man præsenteret i historieundervisningen, selv i den bedste af slagsen? Får man at vide at England (Churchill) og lobbygrupper i USA ville krigen, (som Tyskland med al magt forsøgte at undgå), og at den i princippet var en led i det imperialistiske Englands økonomiske kamp mod Tyskland? Misundelige fordi Tyskerne af egen kraft, gennem hårdt arbejde, intelligens og kreativitet gang på gang var i stand til at udkonkurrere det engelske imperialistiske Herrofol, som skaffede deres rigdom ved at udplyndre resten af verden…

  Får man at vide at verdensjødedommen havde indledt en økonomisk boykot mod Tyskland i 1933, under mottoet “Judea Declares War against Germany”, og at Hitlers had mod Jøderne havde bund i realiteter som de jødiske pengemænds forræderi under Første Verdenskrig, hvor de skiftede side efter de fik lovet Palæstina af Englænderne, samt faren fra den jødisk dominerede Bolsjevisme, som var en reel trussel mod hele Europa?”

  Godt skrevet!

  Kommentar by Viking — 8. marts 2012 @ 07:23

 57. En hun mon endnu en af Holgers uvidende venner? ;o)

  Kommentar by Bjovulf — 9. marts 2012 @ 10:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper