7. marts 2012

Vestegnens Politi blev væk fra Værebro: “… vi vurderer, at det vil provokere mere, hvis vi rykker ind”

Brandvæsnet blev “mødt med sten af vrede unge”, men politiet valgte at blive væk. Fra Ekstra Bladet – Hævnaktion for anholdelser: Bål og brand.

“En gruppe unge satte ild til containere ved en busstation. Politiet mener, det kan være en hævnaktion for anholdelser tidligere på dagen.

– Vi er ikke helt sikre på, hvad der sker ude ved Værebrovej, da vi vurderer, at det vil provokere mere, hvis vi rykker ind, lyder det fra Københavns Vestegns Politi, Jens Møller.

Jens Møller kan dog bekræfte, at en gruppe unge har sat ild til nogle containere ved en busstation på Værebrovej i Bagsværd.”

(Værebro Park anno 1968; Facebook)

Oploadet Kl. 13:20 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35059/trackback

58 Comments »

 1. Provokere mere!? Provokere hvem!? I har bare at rykke ud, I svin. Min grandonkel sad i tysk KZ-lejr, fordi han var politibetjent, og I tør ikke rykke ud, fordi I er bange for at provokere!? Der bor almindelige danskere derude for helvede, som også betaler skat. Ryk ud for helvede eller meld jer i jobkøen nede i Netto. Min grandonkel lignede skind og ben, da han kom tilbage fra Buchenwald. Det fortæller min mor mig. Han blev politimester i Helsingør. Jeg var både inde og besøge ham ved søerne i København og i hans sommerhus i Sverige mange gange. Han måtte indlægges på psykiatrisk afdeling, da han kom tilbage fra koncentrationslejrene, og I tør ikke rykke ud? For fanden mand, der bor danskere derude. Jeg har selv været skrevet op til en lejlighed derude, og jeg har en ven, der har boet i Værebroparken. Han ville gerne være teologistuderende, men læste så matematik i stedet. Ryk ud i politisvin. De gamle politifolk, der sad i tyske koncentratiosnlejre skammer sig over jer! Ryk ud for helvede eller ryk i Netto og bliv kassedamer! Tror I det er for sjov for helvede.

  Kommentar by Hanzi — 7. marts 2012 @ 13:38

 2. Med et krysterpoliti af den karat har en kommende modstandsbevægelse ikke meget at frygte.
  En kommende modstandsbevægelse skal være indstillet på at kæmpe mod politi, anklagemyndighed og dommerstand udover landet fjender, muslimerne.
  Kampen kommer, hadet mellem danskere og muslimer vokser fra dag til dag.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. marts 2012 @ 13:56

 3. #1 Det feminiserede Vesten er en dyster skikkelse, thi den dualistiske essens er den indre luder, som altid er villig til at sælge ud af principperne for, at den indre moder kan virkeliggøres: “Så, så I små stakler, pres jer mod moders kærlige bryst og bliv gode igen. En sådan vekselvirkning er civilisationsnedbrydende; det er abekærlighed.

  Kommentar by Progressiv Idiot — 7. marts 2012 @ 14:25

 4. Det er det jeg siger – man kan ikke mere regne og stole på vores politi – De er en parodi på et retssamfund – det her går galt!!!

  Kommentar by Black Watch — 7. marts 2012 @ 14:46

 5. Eftersom det er politiet, der besidder voldsmonopolet, eller det, der efterhånden er tilbage af det, har de også ret til at anvende pistoler i nødværge, såfremt de føler sig truet på livet. Hvis nogen kastede sten mod mig som betjent, ville jeg føle, jeg var i livsfare. Get the point?
  Det ville så afføde en periode med en optrapning af volden over ghetto-beboernes utilfredshed over, at de ikke kan gøre, som de lyster, hvilket fører til borgerkrigslignende tilstande, men lyset for enden af tunnellen ville ikke være til at tage fejl af: En permanent oprydning i samtlige kriminelle elementer fulgt af ikke bare et mere roligt samfund, men også en langt større anerkendelse af de indvandrere, som gerne vil Danmark og vores form for samfund i stedet for den evige stigmatisering. Det er da ren win-win for slet ikke at tale om det økonomiske perspektiv i det – besparelser på: sengepladser på sygehusene som følge af skuds- og voldsofre, retssystemet, velfærdsydelser osv.

  Kommentar by Andreas H — 7. marts 2012 @ 14:49

 6. Hvorfor er de platfødder overhovedet udrustede med våben? De bruger dem jo ikke når det er nødvendigt. Og bilerne kunne de også spare. De finder det jo ikke nødvendigt at køre ud og assistere brandfolkene. Før muslimer kom til landet, blev reddere og brandfolk ALDRIG hindret i deres arbejde.

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2012 @ 15:04

 7. Jeg syntes der er synd for minoritets gruppen af menige politifolk, at de udsættes for stenkast og blåøjne, har de virkelig fortjent det ?
  Ligeledes syntes jeg det er synd for minoritets gruppen brandfolk, at de udsættes for stenkast og blåøjne, har de virkelig fortjent det ?
  Ligeledes syntes jeg det er synd for minoritets gruppen af ambulancefolk, at de udsættes for stenkast og blåøjne, har de virkelig fortjent det ?
  Ligeledes syntes jeg……fortsæt selv rækken af vantro der bliver angrebet af de muhammedanske jihad kriger.

  Hvornår får vi en dyr kampagne, der oplyser om de racistiske overfald på danske minoritets grupper, der færdes i jihad-zonerne.
  Kan vi være bekendt ikke at oplyse jihad-krigerne om deres racistiske adfærd og de faktisk ikke kan være bekendt, at kaste med sten imod de vantro minoritets grupper, der bare udfører deres arbejde, i jihad-krigernes selv “erobrede” områder.

  Nu skal der nok være en Radigal Zinke geStampo jihad-medløber, der syntes det er diskriminerende at rette henvendelse til en minoritets gruppe der overfalder en anden minoritets gruppe, fordi den ene minoritets gruppe har fået særkravs status som rådne æg, der let knækker…øh, krænkes over at blive behandlet som mennesker, når de ifølge dem selv er allah-slaver der ikke må “tænke” over de ufejlbare volds tekster i deres volds manual koranen, men bare slavisk følger dem bogstaveligt, så sker der bare det, at når et af de rådne æg så knækkes…øh, krænkes så spreder stanken sig af i slam råddenskaben sig og dens modbydelige dunst udløser som regel bræk kvalme fornemmelse blandt de vantro og en trang til at komme langt væk fra denne råddenskab.
  Derfor opstår der parallel samfund og pandemien islamonausea spreder sig blandt normalt begavede mennesker.
  Så kan der sættes nok så mange dialog bænke op, men tanken om at “komme til” at krænke et ilde lugtende i slam æg (eller en voldsparat nul…øh,æg), får de fleste til at flygte frivilligt.

  Det er vel også kun spejlæg, som naive “unge” mor karen dum som en hæk, bombeVestageren med børn uden for jihad skolerne og skrige skinken mette også uden for jihad-zonerne, der ikke fatter stanken fra koran ghettoerne af denne jihad ilde….øh, ild lugt.

  Tja, ikke engang en freds pibe kan være løsningen, da rygning er forbudt!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 7. marts 2012 @ 15:44

 8. Værebro Park anno 1968 – Dengang området var dansk.

  Hvor mange danskere bor der derude i dag? Det kan ikke være mange.

  Kommentar by Jannik — 7. marts 2012 @ 16:17

 9. Den franske præsident har også indset, at indvandringen skal næsten halveres, hvis han vil genvælges.
  Ligeledes vil han indføre stramninger, så en indvandrer skal have været 10 år i Frankrig, hvoraf han skal have haft arbejde i de fem, hvis han skal være berettiget til bistandshjælp.
  Vi skal også stille lignende krav til vore politikere, hvis de vil genvælges, ellers ender Danmark i det rene ragnarok.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. marts 2012 @ 16:40

 10. MÆRKELIGT. Politiet har da aldrig betænkeligheder ved at PROVOKERE unge danske fodboldfans, der laver lidt brand i gaden.

  Måske fordi, de der hooligans er et lille mindretal, der ødelægger det for de mange.

  Og så kan politiet overskue det.

  Absolut ingen der betegner de unge danske vandaler som utilpassede.

  Den betegnelse er forbeholdt muslimerne

  Kommentar by tavsen — 7. marts 2012 @ 16:59

 11. Politiet har altid mandskab nok til et cyklist razzia i ny og næ. Det er jo også ganske risikofrit, herrefolket færdes ikke på cykel. Her møder de morgenfriske danskere på vej til og fra arbejde eller studie.

  Jeg må dog bemærke at det ikke er den menige betjent, som prioriterer politiets opgaver.

  @6 Politiet har tidlige løsnet skud, Nørrebro 1992?, resultatet blev angreb fra SF og andre venstrefjolser, som drev hetz mod politiet fra folketinget talerstol og endeløse krav om undersøgelser.

  Kommentar by Sailor — 7. marts 2012 @ 18:02

 12. Politiet ved hvad der sker hvergang de viser sig i disse områder.
  Mobilerne gløder og på få sekunder er der flere hundrede indvandrer. Så hurtigt kan politiet ikke mobilisere sig. Kommunikation via en indsatsleder og gård om lov til dit og dat.
  Først skal de ind efter deres veste, hjelme, svært skyts osv.
  Og papir arbejde hvergang de bare trækker deres våben.
  Og de bliver filmet hvergang og det bruges imod dem.
  Samt de har familie at passe på. (der er nok værre trusler end vi ved)
  Og avis skriverier når de sidder i futtog.
  Se bare hvordan de ter sig på politi programmerne i tv.

  Kommentar by Goofy — 7. marts 2012 @ 18:13

 13. Har selv boet i Værebroparken og kender flere der bor der. Det er nogle bestemte unge, så vidt jeg kunne se arabere og deres venner, der styrer derude. På et tidspunkt var der MEGET fredeligt, det viste sig at det var fordi der havde været razzia ugen forinden, og en masse af de kriminelle var blevet sat bag lås og slå et par uger. Da de kom ud kunne man se dem patruljere og bevæge sig rundt i centret og området.

  Politiet ved udemærket hvem de er, hvor de bor, og hvordan de er tilknyttet området. Danskerne får bare ikke nok at vide desværre.

  Det handler jo om at fjerne dem, og nok også deres familie fra området, men hvor hen til? Det er problemet, at man ikke bare kan massearrestere dem og smide dem og hele deres familie ud, og dermed rydde en smule op. At fængsle et par stykker i ny og nå for våbenbesiddelse eller efterlysninger, ændrer intet i længden.

  Og det gælder alle inficerede eller “belastede” lavindkomst-bebyggelser.
  Du kan kun kontrollere det ved enten at smide dem alle af helvedes til, eller patruljere 24/7 og mandsopdække dem. Konfrontere dem, men som enhver ved så kan man ikke for alvor slå denne jihad ned med bløde midler.

  Men så længe det ingen konsekvenser har politisk at politiet er så blødsødne, og at de kriminelle(i øvrigt i ledtogt med diverse danske bander og rockere på et kriminelt plan, de fordeler områder og salg af stoffer imellem sig) så vil det fortsætte, og blive talt ned.

  “Der var ingen der blev skudt ned, som var banderelateret”. Sådan er kommunikationen pt fra politiet og ud til borgerne. Så tror da pokker at det sejler.

  Jeg tror det handler om at problemerne er blevet så synlige og tydelige at man er delvist handlingslammet. Nej man kan stadigvæk ud fra en pædagogisk device, hælde milliarder i bløde tiltag, og lidt strafforøgelse hist og her. Den hårde linie er mig bekendt dog den eneste der er fornuftig, og langt den billigste(omend en fængselsplads er hundedyr, og så er vi vel lige vidt økonomisk, men i det mindste er de væk fra samfundet).

  Danmark sejler og der er INGEN kaptajn. Helle thorning ligner en skibbruden.
  Jeg tror det gælder alle lande med den slags ungdomsproblemer. Man vurderer at det er løbet så løbsk, at man ofte er helt passiv, og lader det ulme i det små, håbende at det ikke eskalere, men bare brænder ud.

  Desværre skal de andre beboere betale prisen.

  Det er damagecontrol, at blive helt væk :). Kan det blive mere absurd i en retsstat?

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. marts 2012 @ 18:49

 14. Jeg vurderer, at det er manglende politisk opbakning til politiet, der får det til at være tilbageholdende med indsatsen.

  -> 11 Sailor
  Det var 18. maj 1993 at optøjerne på Nørrebro fandt sted. Det skete under Nyrup Rasmussen, som umiddelbart støttede politiet. Men efterfølgende gik undersøgelse efter undersøgelse i gang, med forhør af menige betjente som efterhånden mistede motivationen til at være i Politet, så dårligt blev de behandlet.

  Kommentar by Niels P. — 7. marts 2012 @ 18:55

 15. # 2.

  Hadet til dig og dine vokser også – og ikke kun blandt muslimer.
  I kommer under dobbeltild, når I går ind i ghettoerne.

  Kommentar by Hugigen — 7. marts 2012 @ 19:11

 16. Politiet har fundet ud af, at indsats ikke kan betale sig mere – de skal bare ryste op med millioner til erstatning til “de anstændige voldsbøller”, hvis de så meget som siger bøh til dem ved en demo. Politiet kritiseres uanset hvad de gør – Sæt militæret ind – lad os få en politistat en overgang, undtagelsestilstand og et oprør mod alle “de anstændige” – f.eks. sådan en som “hugigen” – han trænger til nogle hug!!

  Kommentar by Black Watch — 7. marts 2012 @ 21:10

 17. Vi bestemmer over politiet. Det gør I ikke.

  Kommentar by Hugigen — 7. marts 2012 @ 21:37

 18. #15. Hugigen
  Når de rette kommer til, så kan Danmark bare lukke for alle
  økonomiske ydelser til ghettoerne.
  Så er budskabet: Adlyd, arbejd og hold kæft!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. marts 2012 @ 21:38

 19. Falkeøje kan jo ikke tage helt fejl :)

  Selv vores egen hustroll Hugigen indrømmer at “Hadet til dig og dine vokser også – og ikke kun blandt muslimer.”

  Altså er Falkeøje og hugigen enige om at der kommer et opgør. Jeg tvivler dog stærkt på at udlændinge bliver involveret af den simple grund at de, trods deres fremtrædende plads i dagspressen både under kriminalstatistikkerne og almindelige socialistiske forfordeling, ikke er mange nok til at udgøre en reel trussel mod den Danske befolkning i en borgerkrigslignende situation.

  Opgøret bliver udelukkende mellem den vrede Danske befolkning og resterne af socialismen og deres lakajer. Kriminelle udlændinge vil efterfølgende blive hjemsendt i dynger og resten kommer til at arbejde for deres eget ophold ellers bliver de også sendt hjem.

  Kommentar by Santor — 7. marts 2012 @ 22:09

 20. Lektor Michael Skovmand skrev for et par år siden et højst interessant indlæg i WA om agensforskydning, altså når man ved sproglige virkemidler flytter den handlende instans, og derved ansvar og skyld, væk fra den virkelige aktør. Han eksemplificerede med den fastgroede kliché om at Kurt Westergaards Muhammedtegning “provokerede” muslimer.

  Kort version: Fordi nogen bruger angivelig “provokation” som påskud for vold og ødelæggelse er det ikke ensbetydende med at der er foregået en provokerende handling.

  Agensforskydning som denne fjerner opmærksomheden fra det der er det egentlige omdrejningspunkt: Muslimers frie vilje til ikke at skabe sig tosset og voldeligt. Den frie vilje til at opføre sig modent, rationelt, og med iagttagelse af rimelige proportioner mellem påskuddet og reaktionen.

  Det er udtryk for at vi er chokerende langt ude på skråplanet når politiets ledere selv anlægger den agensforskydende ansvarsfralæggelse der er blevet synonym med de muslimer der opholder sig i vore lande. With friends like these ….

  Se det tillige i sammenhæng med den kaglende konsensus – fra Jyllands-Posten til “Antifascistisk Aktion” og fra DF til EL – om at en kommende demonstration med højst få hundrede deltagere er det hotteste hotte problem i Region Dänemark p.t. Selv om intet tyder på at der planlægges ødelæggelser i Hyskenstræde-klassen.

  Faktisk er det helt lammende nedslående at tænke på hvor vanvittig mainstream er, og at intet tyder på at det får en ende.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 7. marts 2012 @ 22:16

 21. De må og skal rykke ind!

  Kommentar by Robert R — 7. marts 2012 @ 22:38

 22. Min veninde har lige fået en bøde på 1000 gode danske beskattede kroner for at køre over for rødt lys – på cykel!

  Politiledelsen består af kujoner, der plukker de lavesthængende frugter og plukker hårdtarbejdende danskere, imens de sætter kikkerten for det blinde øje, uanset hvor voldeligt muslimerne ter sig.

  Kommentar by G. Pedersen — 7. marts 2012 @ 22:39

 23. Lars Findsen På Crack (islamofob)

  Tak!
  Det er nemlig helt ude af proportioner. Er der biker/rocker fest så skal alle tjekkes af politiet, told og skat. Her er man ikke bange for at provokere fredelig festdeltagere med maks et par joints eller lidt kokain (som politiet og politikerne også nyder) på sig og ellers konfiskere alt hvad der sidder løst, vis de skulle have gæld til det offentlige!
  Jeg ville ønske de gjorde det samme ved ungdomshuset, ghetto`erne og grænserne!

  Kommentar by Viking — 7. marts 2012 @ 22:45

 24. Det kan være at vi danske cyklister skal til og have gang i nogle telefonkæder – så politiet kan lære at lade være med at provokere os med deres bøder.

  Kommentar by Scarlet P — 8. marts 2012 @ 01:45

 25. Ikke at rykke ud når perle-bøllerne skaber sig, er dybt godnat. I deres mellemøstlige tankegang er det at tabe ansigt.

  Lad os gennemgå hele bunken af opholdstilladelser, vi beholder kun de, der risikerer at blive myrdet af deres hjemegns syge magthavere, og det kun indtil de kan sendes hjem uden fare for deres liv.
  De uønskede tilbydes et års offentlige ydelser som incitament til at rejse hjem (vor herskende klasse har jo været dumme nok til at lukke dem ind). Nægter de, hjemsendes de fra fly med faldskærm på ryg.
  Slut med familiesammenføringer fra problemkulturer.
  Asylansøgere fra Somalia og andre ikke-vestlige kulturer hjælpes i flygtningelejre i deres egne dele af verden i den grad, vi har overskud til og ønske om at hjælpe dem. Hvis de fortsat formerer sig uhæmmet, må de æde hinanden.

  Kommentar by Mand — 8. marts 2012 @ 05:35

 26. De menige politifolk i hele Vesten, er jo efterhånden ikke andet end rotte- og skadedyrsbekæmpere i front(krigs)zonen. Og socialkommucisterne, dhimmislamisterne og muslimistkultislamisterne (multikulturalisterne) binder deres foresattes hænder, så de heller ikke kan gøre noget, der rykker for alvor.
  Det vil nok først ske når de første politifolk begynder at falde i den ulmende (borger)krig. Så befolkningerne endelig vil fatte, hvad der virkeligt og vitterligt foregår ude i den virkelige virkelighed. For så vil der opstå et folkeligt pres for, at sætte hårdt mod hårdt (og militæret/Hjemmeværnet ind), da den menige politimand, jo af folket, bliver anset for, at være en del af folket, i modsætning til deres foresatte, som jo for nuværende ikke er andet, end de ovenfor nævntes lakajer.
  Men ellers, så læs min kommentar (nummer 50), 2/3 under Mjølnerparken og Vivi Andersens tilføjelser dertil, for at få et fremtidsperspektiv på tingene.

  Kommentar by anonym — 8. marts 2012 @ 06:17

 27. Hugigen skrev: “Vi bestemmer over politiet. Det gør I ikke.”

  Nu har vi altså en tilståelsessag! Venstrefløjen har taget magten over politiet.

  “Before a revolution can take place, the population must loose faith in both the police and the courts.” (Citat: Robert A. Heinlein).

  Kommentar by Sigwar — 8. marts 2012 @ 08:31

 28. Politiet holder efterhånden kun de lovlydige borgere i ørene. De egentlig kriminelle ønsker politiet ikke at tirre.
  Jeg synes, jeg ser det samme ske alle vegne. Vores kirke skal eksempelvis. tvinges til være 100% diskriminationsfri, alt imens VIOMIS inviterer voldsforherligende stjernepsykopater til landet, så de unge muslimer kan høre lidt om dødsstaf til homoseksuelle og korporlig afstraffelse af ulydige kvinder.

  Vi bør lægge dette goody two-shoes image bag os, komme i kontakt med vores indre vrede og få sat nogle grænser for, hvordan vi lader os selv og andre behandle det danske samfund. I det hele taget har vores fascination af det hadløse samfund vist os, at man desværre ender som alverdens dørmåtte, hvis man ikke tillader sig selv følelser som vrede og had.

  Kommentar by Resursesvag — 8. marts 2012 @ 12:45

 29. Nogle her på siden behøver ikke at anstrenge sig voldsomt for at komme i kontakt med deres “indre vrede”.

  Kommentar by Holgers ven — 8. marts 2012 @ 15:40

 30. @ Holgers ven

  Hvorfor forholder du ikke til emnet ?

  Glider hverdagen lettere hvis du frasorterer alle informationer der ikke passer ind i dit verdensbillede ?

  Ovenstående er jo ikke første gang du undlader at forholde dig til emnet. Mere præcist formuleret: det kendetegner næsten alle dine kommentarer.
  Du er tilsyneladende voldsomt forarget over folks holdninger, men vi har endnu til gode at læse en eneste seriøs kommentar fra din side. Hvad tænker du, om noget, i forhold til indholdet af de forskellige blogindlæg. Fint nok at du tænker “ondskabsfulde islamofober der generaliserer”, men er det ikke lidt for let. Selv for dig. Du må da tænke lidt mere end det. For selve historien har jo da et indhold, som du på et eller andet plan må forholde dig til. Hvorfor må vi ikke høre det ?

  Kommentar by Anonym — 8. marts 2012 @ 16:05

 31. “Du må da tænke lidt mere end det.”

  GLEM DET

  Socialister har aldrig nogensinde tænkt en eneste selvstændig tanke.

  I så fald har de skjult det godt

  Kommentar by tavsen — 8. marts 2012 @ 16:48

 32. #26 anonym: “… når de første politifolk begynder at falde …”

  Politiledelserne prioriterer i stigende grad, at der ikke må være risiko for politifolkene. Så hellere lade galningene gå amok med alle de omkostninger, der følger for uskyldige.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. marts 2012 @ 16:51

 33. > 30. Anonym
  Du må undskylde, men denne blog pirrer min humoristiske sans næsten hver gang, jeg besøger den, fordi den er så forudsigelig.

  Måske kan du huske et TV-indslag med salig Flemming Madsen, hvor han holdt en politisk tale for en kalkunfarm. Hver gang Madsen hævede stemmen medførte det straks en højlydten kaglen fra kalkunerne.

  Det er lidt på den måde, jeg har det med Uriasposten. Kim Møller har rollen som Flemming Madsen og kommentatorerne er kalkunerne. Denne association virker desværre blokerende for mit engagement i en reel debat.

  Men jeg er ikke blind for, at Uriasposten han have en vis socialterapeutisk betydning for den faste gruppe af kommentatorer. Faktisk tror jeg, at mange af dem er afhængige af at komme her.

  Kommentar by Holgers ven — 8. marts 2012 @ 19:21

 34. @34 Holgers ven,

  Du bør ikke forveksle konsistente og faktuelt baserede holdninger med simpel forudsigelighed. Og hvis du har et par brikker at rykke med, så burde du måske kigge lidt på argumentationen herinde. Det er muligt, at du ikke kan lide hvad du hører og heller ikke måden, hvorpå det bliver sagt, men beviserne for sandhedsværdien af den samfundskritik, du kan læse herinde, er uomtvistelige. Din kommentar antyder, at folk er forstokkede, men sandheden er nok snarere, at det er dig, som passer på den beskrivelse. Jeg er i hvert fald meget lydhør over for solide argumenter, selv hvis de ikke lige passer ind i mit sæt af holdninger. Det sker dog meget sjældent, at der kommer saglige argumenter på bordet fra “den modsatte” side. Faktisk oplever man meget ofte, at man f.eks. lægger en kriminalitetsstatistik på bordet, hvorefter man får at vide, at man er “paranoid” eller “intolerant” etc. Det har jeg meget svært ved at tage alvorligt. Man må forholde sig til fakta.

  Kommentar by Vest — 8. marts 2012 @ 20:51

 35. @ Holgers ven

  Igen: Vrede er en ok følelse, særligt når man har noget at være vred over. Jeg tror dog, du har ret i at bloggen har en vis socialterapeutisk betydning – også for folk som dig. Du har ligesom os en omfattende skyggeside. Jeg har lagt mærke til, at du godt kan lide at gøre grin med os. Samtidig antyder du, at vi er psykisk syge.
  Lad mig derfor spørge sådan her: Hvorfor har et sundt og velfungerende menneske som dig behov for at stive sig af ved at mobbe psykisk syge? Hvad er det i dig, der gør, at du ønsker at sparke hårdt, inderligt og længe til dem, du selv mener ligger ned?

  Faktisk radikaliserer du vel de svageste med dine evige drillerier. Hvorfor har et godt menneske som dig behov for det? Hvis du virkelig mener, der er psykisk syge mennesker i blandt, er du så ikke bange for at skabe en ny Breivik? Måske synes du ligefrem Utøya-massakren var lidt spændende? Måske er der noget i dig, der længes mod skibskatastrofer, hærværk og andre menneskers pludselige død?

  Kommentar by Resursesvag — 8. marts 2012 @ 21:25

 36. > Vest

  Fakta og statistikker er ikke mere værd end den sammenhæng, de bliver indsat i, og det er sammenhængen eller argumentionen, der interesserer mig. F.eks har jeg haft en seriøs diskussion med Kim Møller om hans noget specielle måde at selektere og vinkle en historie på. Du vil kunne finde den, hvis du går tilbage på nogle af de gamle tråde – jeg husker ikke hvilken på stående fod.

  Kommentar by Holgers ven — 8. marts 2012 @ 23:16

 37. > Resursesvag

  Faktisk mener jeg ikke, at alle kommentatorer her på bloggen er ens. Så meget har jeg dog lært ved at være her. Selvom jeg ikke er enige med dem har jeg f.eks. respekt for Anonym for hans ærlige bekymring og fortvivlelse (som jeg ikke deler) og for Lars Findsen På Crack (islamofob), fordi han tydeligvis er en søgende sjæl. De er med andre ord ikke “kalkuner” i mine øjne.

  Det kan godt være, at jeg driller lidt, men det er egentlig for at provokere til en smule eftertanke i et – efter min mening – meget forudsigeligt univers. Skal der ikke være plads til det?

  Kommentar by Holgers ven — 8. marts 2012 @ 23:29

 38. ->37 Holgers ven

  “Lars Findsen På Crack (islamofob), fordi han tydeligvis er en søgende sjæl”.

  Patroniser mig lige lidt mere. Holgers ven, den kendte falskspiller og psykoanalytiker, øser af sin store visdom.

  Reality check: Du “driller ikke lidt”. Du – dvs. online-identitetens bagmand – spiller et helt kalkuleret rollespil som “Holgers ven”, og bidrager med absolut intet.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. marts 2012 @ 00:02

 39. @36 Holgers ven,

  Fakta og statistikker er ikke mere værd end den sammenhæng, de bliver indsat i

  Ja tak, det har vi fundet ud af, at mange bruger som undskyldning for at afvise enhver form for fakta. Det er bare lidt trist for debatten, at den ikke kan tages på et sagligt grundlag. Jeg er sådan set med på, hvis nogen mener, at den store indvandring fra 3. verdenslande er god og dejlig. Det må de gerne mene. Men de skal ikke afvise de problemer, som vi kan aflæse i kriminalitetsstatistikkerne. De skal ikke afvise arbejdsløshedsproblemerne. De skal ikke afvise paralelsamfundenes fremmede kulturelle normer. De skal ikke afvise, at vi over en meget kort årrække har fået et trecifret antal moskeer i Danmark, at vi har set institutioner indføre halal mad, at vi har set sharia-zoner, at vi har set muslimske jødeforfølgelser, at vi har set øgede overfald på homoseksuelle, at vi har set banker fjerne sparegrise for ikke at støde muslimer, at vi har set teenageægteskaber, at vi har set Røde Kors undlade at pynte op til jul, at vi har fået flere og flere kvinder med slør osv.
  Det er ok at mene, at disse ting er gode og fine. Men det er simpelthen langt ude og destruktivt at benægte sådanne fakta. Og det gør rigtig mange. Mit eget gæt er, at de benægter det fordi de i virkeligheden ikke synes, at det er særlig godt, men at de samtidig ikke ønsker at tage et standpunkt imod det. Og det er simpelthen foragteligt. Jeg kan sagtens acceptere, at folk har andre holdninger end mig selv. Men jeg har svært ved at acceptere, at folk benægter åbenlyse fakta for at undgå at skulle forsvare og debattere deres sympatier og holdninger.

  Kommentar by Vest — 9. marts 2012 @ 00:10

 40. @Holgers ven – #37
  “Det kan godt være, at jeg driller lidt, men det er egentlig for at provokere til en smule eftertanke i et – efter min mening – meget forudsigeligt univers. Skal der ikke være plads til det?”

  Du kommer primært på Uriasposten fordi der er noget der bekymrer dig. Sekundært “for at more dig” og stive selvværdet af ved mødet med laverestående mennesker.

  Du forsøger dig med hån, spot og latterliggørelse af udvalgte læsere. Og du forsøger dig med at finde fejl og skævvridning i Kim Møllers blogoplæg.

  Men det har ikke nogen virkning. Og hvis Uriasposten lukkede ned i morgen ville det ikke fjerne din bekymring.

  Kommentar by BE — 9. marts 2012 @ 00:21

 41. Holgers ven minder mig lidt om de tyske autonome som for kort tid siden ikke kunne forstå hvorfor indvandrere angreb dem. Det passede ikke ind i deres verdensbillede.

  Nu i aften da jeg så dejlig Fatma Öktem i ‘Debatten’ får jeg samme tanke. Når SF’ere og Enhedslisten-folk debatterer med hende, må det være svært for dem, for det passer ikke ind i deres verdensbillede, at en med tyrkisk baggrund kan være folketingsmedlem for Venstre. De er jo så racistiske alle de borgerlige!!!

  Jeg mangler stadigvæk at høre fra Holgers ven hvad hans egentlige politiske holdninger til forskellige ting i vores samfund er…

  Kommentar by Michael Jensen — 9. marts 2012 @ 00:51

 42. @ Holgers ven

  Spørger du mig, om der skal være plads til at drille psykisk syge, eller spørger du mig, om der skal være plads til at antyde, at meningsmodstandere er psykisk syge??

  I begge tilfælde vil jeg nok mene, at det er under lavmålet, men op til din egen moral og samvittighed. Jeg vil dog tilføje, at jeg synes din fremfærd siger mere om din person, end det gør om dine meddebattører/de psykisk syge.

  Kommentar by Resursesvag — 9. marts 2012 @ 01:15

 43. Det er ihvertfald ikke rart at opleve at politiet ikke er på borgernes side, men snarere på de kriminelles side.

  Politiet er ofte meget grove og uhøflige, når det kommer til almindelige borgere, det har jeg selv oplevet et par gange. Har engang fået en bøde på 1500 kr for at gå over for rødt midt om natten og så for at kalde den politikvinde der påtalte det for en nar. Havde jeg stået skoleret og lyttet til hendes evige gentagelser om at det var meget forkert det jeg gjorde, var jeg sikkert sluppet uden bøde.

  Tidligere var der et “klip” her på Uriasposten, hvor Muslimer kalder betjente for Racister og alt muligt. Det har ingen konsekvens. De for bare lov til at gå.

  En Dansker ville aldrig slippe afsted med at fornærme politiet på den måde.

  Engang var det hæderkronet princip, at alle var lige for loven, såvel Loke som Thor. Det Princip har man i moderne tid gjort op med, og nu gøres der forskel. Både Politiet gør forskel og vi har love på vej der også vil gøre forskel på hvilket køn man er med kvindekvoter osv.

  Fremtiden byder på et Scenario, hvor alle er forskellige for loven. Vi vil have forskellige straffe for vold, alt efter om der er tale om vold imod kvinder, vold imod homoseksuelle, eller vold imod monoriter eller vold imod alle andre. Sidste kategori, vil der sikkert blive givet en betragtelig strafferabat overfor. Det vil så blive dem det bedst kan betale sig at være voldelige overfor.

  Som Samfund kan vi blive kritiseret, hvis ikke Danmark gør en indsats overfor vold imod kvinder og EU har vedtaget et eller andet som Danmark ikke er gået med i, som er imod Vold imod kvinder. Og nu er Danmark i søgelyset, som en Nation der ikke ønsker at gøre noget imod vold imod kvinder.

  Men det er ikke statens opgave at bekymre sig om borgernes køn eller etnicitet. Vold er i forvejen ikke lovligt. Der er intet reelt behov for at lave ekstra love der forbyder love imod et køn eller en seksualitet, eller en etnicitet.

  Vold er bare forbudt, færdig arbejde. Der er ingen grund til alt det pis og papir. Den eneste grund til alle de åndsvage tiltag er at man kan skabe en voksende administration, af alle mulige forskelige love der gælder en masse forskellige grupper.

  Det bliver jo ikke ved med at gå, for at sige det mildt

  Kommentar by Mikael Drachmann — 9. marts 2012 @ 01:53

 44. Det er ekstremt vigtigt, at vi fastholder princippet om at alle er lige for loven. For uden det princip, sætter vi hele civilisationen på spil.

  De der nu kæmper for særstatus, kan meget vel være de der kommer til at lide mest når man endelig har gjort op med den ægte ligeværdighed.

  I et samfund af værdige og uværdige, hvem vinder så i det lange løb ?

  Mit gæt vil være at efter en masse strabadser og en helvedes masse ulyksalighed, vil de nye værdige være de der forstår at yde og skabe.

  Full circle

  Og så stater det hele forfra

  Kommentar by Mikael Drachmann — 9. marts 2012 @ 02:16

 45. “34 Han har ikke tid – han er ude at lede efter Holger …

  ( som sikkert heller ikke gider at høre på hans hjernedøde vås og
  totale uvidenhed om tingenes sande tilstand ;-) ).

  Kommentar by Bjovulf — 9. marts 2012 @ 06:18

 46. Holgers ven er jo ikke andet en genosuicidal godhedspsykopat, sadoman (manisk sadist) og lidelsesvampyr, som kun kan næres igennem andres lidelser og hans egen selvgode og -fede nedgørenhed, men mest af alt nedladenhed over for alle multikulturens ofre.
  Desuden tror jeg ikke, at han er så forfærdelig meget andet end en klassisk (naziracist)kommentarsporstrawler, som sidder med den ene hånd foran næsen (så stanken ikke når hans sarte næsebor) og øjnene, så han kun lige har em lille sprække mellem to fingre, så han lige akkurat er i stand til at finde dér hvor der står kommentarer, og så klikke dér.
  Jeg tror det rette ord/begreb til den psykiske sindstilstand, hos ham og hans ligesindede, er at de alle har iført og påført sig og dem selv en mental burka, lidt i stil med De Tre Aber.
  Så vi bør måske kalde deres sindstilstand for (Funda)Mental Burkaisme.

  Kommentar by anonym — 9. marts 2012 @ 06:57

 47. #15 Nej, muslimerne har skam hadet alle os vantro danskere og dansk og vestlig kultur, lige siden de ankom – det er jo ligesom det, der er det centrale budskab i islam, hvis det nu skulle have undgået din opmærksomhed – , uanset hvor meget vi har stået på pinde for dem og deres uopdragne unger, og uanset hvor overtolerante vi har været over for deres tilbagestående “kulturer”, vanvittige krav i lange baner, åndsformørkede klannormer, tvangsægteskaber, racisme, grov kvindeundertrykkelse og deres hadefulde balladereligion.

  Af mystiske åsager har den uvidende og lallenaive venstrefløj i Danmark – samt i resten af Europa – så valgt – helt i modstrid med den jævne befolknings ønsker og interesser – at stå sammen med disse mørkemænd, ballademagere og religiøse fanatikere, så man rigtigt kunne sole sig i sin egen selvgodhed ( naturligvis på andres bekostning! ). Så det tror jeg, faktisk ikke du skal gå rundt og indbilde dig. Det er jer tåber, der for længst har spillet fallit – og os almindelige danskere – og de øvrige indfødte europæiske befolkninger ligeså -, der har fået mere end rigeligt af jeres komplet uansvarlige sociale vanvidseksperimenter i fuld skala med import af komplet uintegrerbare fanatikere, ballademagere, kriminelle og platugler i massevis.
  I har nemlig ALDRIG nogensinde haft skyggen af demokratisk mandat til at påbegynde dette eksperiment, så man vil næppe se mildt på jeres landsforræderi i fremtiden, når den barske sandhed for alvor begynder at gå op for langt de flest danskere, efterhånden som “kulturberigelsen” også flytter ind nær dem og begynder at true dem og deres børn, sådan som vi andre har prøvet det længe.

  Så god fornøjelse – og hvor må I dog være stolte af, hvad I har opnået – alle de mange danske ofre og et smadret samfund.
  Der bliver sgu ikke meget tilbage for jer naivister at spile gode i ;-) – rent bortset fra, at ingen heller vil gide at høre på jer frelste PK-tosser længre.

  Kommentar by Bjovulf — 9. marts 2012 @ 07:40

 48. #24 Medbring evt. ekstra cykelkæder – så holder de sig helt væk :D

  Kommentar by Bjovulf — 9. marts 2012 @ 07:45

 49. Mikael Drachmann m.fl.

  Hvis jeg bliver stoppet af politiet tror jeg at jeg vil sige at jeg er muslim. Det kan være at jeg så får en bedre behandling.

  Kommentar by Sigwar — 9. marts 2012 @ 08:34

 50. Jeg tror, vi vender tilbage til one-linerne.
  Hav en god dag.

  Kommentar by Holgers ven — 9. marts 2012 @ 10:11

 51. @50 Holgers ven,

  One-liners er vist også det, du er bedst til. Det er i hvert fald det, vi har oplevet mest fra din side.
  Et lille tip. Hvis du rent faktisk har noget på hjerte, så se, om du kan formulere det som en sætning i stil med: “Jeg mener, at I tager fejl, fordi…“. Og sætningen skal så slutte med en faktuel oplysning, som vi har overset.

  Kommentar by Vest — 9. marts 2012 @ 11:03

 52. @ Holgers ven

  “Du må undskylde, men denne blog pirrer min humoristiske sans næsten hver gang, jeg besøger den, fordi den er så forudsigelig.”

  Tak for svaret. Men synes du ikke selv at det er en lidt tynd kop te du levere, taget i betragtning at mine spørgsmål var helt reelle.
  Når nu bloggen er så forudsigelig, er det jo så meget desto mere besynderligt at du har behov for at komme herind og for at kommentere.
  Mener du virkeligt at venstreorienterede blogs er mindre forudsigelige, eller f.eks. at læse debatindlæg hos de radikale om udlændingespørgsmål ?

  Jeg konstaterer endnu engang at du – og jeg overdriver formentligt ikke – ALDRIG har forholdt dig seriøst til et eneste blogindlæg eller til en eneste kommentar til dig. Af flere tusinde blogindlæg og kommentarer vedrørende “indvandringsemnet” er der tilsyneladende intet der har overrasket dig, rystet dig, forarget dig, altså bortset naturligvis fra forsigeligheden, fremmedhadet osv.
  Det er aldrig faldet dig ind at du selv er en anelse forudsigelig; du indtager den fuldstændigt ukritiske halalhippie position som vi alle har lært er det “rigtige” i skolen, som alle dine venner deler, osv.

  Kan du overhovedet forestille dig nogle argumenter eller begivenheder som kan rykke bare en smule ved dit billede af multikultur-lykken, eller er det bare fuldstændigt fasttømret ? (du ved, sådan på den forudsigelige måde)

  Kommentar by Anonym — 9. marts 2012 @ 16:29

 53. Skønne spildte kræfter på endnu en idiot.

  Hvornår kommer der er venstrefløjser på besøg, der vil forholde sig til substansen?

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. marts 2012 @ 18:12

 54. Ja, man får jo helt ondt af stakkels Holger ;-)

  Men måske er hans rolle i det venskab også mere ovre i kategorien støttepædagog? Der er en hel del tegn på dette, for manden (HV) er
  jo åbenbart ikke i stand til at komme med et selvstændigt argument eller at reflektere over tingenes tilstand eller at forholde sig til de meget alvorlige sociale problemer, som hans fløj af totalnaivister
  og verdensfrelsere om nogen bærer skylden for, fordi det pga. af deres
  intimidering af alle indvandringskritikere ved bare det mindste pip
  eller udtryk for bekymring var umuligt at debattere disse problemer
  og de konsekvenser, der tegnede sig i horisonten, og foretage de hårdt tiltrængte opstrameninger, dengang det virkelig ville have nyttet noget.

  Nå, men en eller anden dag er det vel den fatsvage HV, der SELV
  bliver “kulturberiget” for alvor – set ud fra en statistisk
  betragtning – , og så kan han jo passende tænke på os, når sandheden langsomt begynder at gå op for ham, når / hvis han vågner op på hospitalet ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 9. marts 2012 @ 22:01

 55. “- Vi er ikke helt sikre på, hvad der sker ude ved Værebrovej, da vi vurderer, at det vil provokere mere, hvis vi rykker ind, lyder det fra Københavns Vestegns Politi, Jens Møller.”

  Hvad skal borgere i Danmark egentlig med et selvudslettende politi?

  Kunne skattekroner ikke gå til noget bedre?

  Kommentar by Liva — 10. marts 2012 @ 09:29

 56. Jo integrationsprojekter – de virker!

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. marts 2012 @ 12:09

 57. “Flygtninge” kan bo her i landet midlertidigt. Når forholdene i de såkaldte flygtninges hjemland er blevet bedre, bør de i reglen repatrieres. Det vil spare spare de danske borgere for mange ganske unødvendige omkostninger(f.eks. til integrationsprojekter, børnepenge, bistandshjælp, boligstøtte, tolke og støttepædagoger).

  Kommentar by Jørgen — 10. marts 2012 @ 14:58

 58. […] kommentar: En sort bil… Det skulle vel ikke være en BMWallah, som er på vej mod Værebro? Og skulle det her være kulturberigere som står bag, så kan man i det mindste hævde at islam […]

  Pingback by Trafik-terror: Kærestepar ramt af vandmelon på motorvej | Hodjanernes Blog — 8. september 2013 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper