12. marts 2012

Aarhus for Mangfoldigheds folkefest mod ekstremisme – Revolutionære venstreradikale for demokrati?

Der er under tre uger til Defence League’rnes demonstration i Århus, og da medierne tilsyneladende ikke har tænkt sig at gå kritisk til den samtidige moddemonstration, den såkaldte Aarhus for Mangfoldighed (AfM), så må det være en sag for Uriasposten. Hvor den yderste højrefløj vanskeligt kan mødes offentligt, så har den yderste venstrefløj ideologisk set frit valg på alle hylder. Anarkisten Erik Storrud formulerede det præcist forleden i en blogpost på Modkraft, hvor han blotlagde dansk ‘antifascisme’ anno 2012.

“De to antifascistiske modsvar er på den samme fascistiske problematik er repræsentative for to forskellige antifascistiske strategier. Jeg vælger at kalde dem den militante antifascisme og den alliancesøgende antifascisme. Hvor den alliancesøgende antifascisme går efter at skabe bred afstandtagen fra nazisterne og positiv presse for sagen prøver den militante antifascisme direkte at sabotere og stoppe fascisterne direkte og dermed bremse deres bevægelsesudvikling.

Begge strategier er rigtige og som med alle andre succesfulde politiske kampe kræver en langvarig antifascistisk kamp at man inkluderer begge strategier i bevægelsens aktiviteter hvis den skal have succes på lang sigt.” (Erik Storrud om Antifascistiske Strategier, 5. marts 2012)

Aarhus for Mangfoldighed der lørdag den 31. marts holder en såkaldt ‘folkefest mod ekstremisme’ som en markering mod Defence League’rnes tilstedeværelse, er et forsøg på den sidste af slagsen – den alliancesøgende antifascisme. Da medierne ikke går kritisk til venstrefløjen, og venstrefløjen selv opererer med en ‘ingen fjende til venstre’-strategi, er det lykkedes AfM at få støtte fra en række organisationer.

Det er selvfølgelig først og fremmest byens røde fagforeninger, men også Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) og Socialistisk Folkeparti Ungdom (SFU), der ikke ser noget odiøst i arrangementet trods deltagelse af alt fra anarkister i Libertære Socialister (LS) over revolutionære i Socialistisk Ungdomsfront (SUF) til trotskistiske Internationale Socialister (IS), marxistiske-leninistiske Kommunistisk Parti (KP), Enhedslisten og stalinisterne i Arbejderpartiet Kommunisterne (APK). Med kommunister, for demokrati – imod ekstremisme.

“Det er ikke en demonstration imod dem, og vi er slet ikke interesseret i en konfrontation med dem. Højreekstremisterne i English Defense League vil bruge Aarhus som kulisse for at sprede deres budskaber om had og vold. Det vil vi gå imod ved at invitere til en folkefest, hvor vi fejrer sammenhold, demokrati og mangfoldighed.” (Jonas T. Rasmussen til Aarhusportalen, 23. februar 2012: Folkefest mod ekstremisme, Facebook)

Aarhus for Mangfoldighed er oprettet til formålet, men er trods ovenstående plusord tydeligvis en frontorganisation for Enhedslistens yderste flanke, herunder særligt Antiracistisk Netværk og Antifascistisk Aktion. Navnet er et rip-off af Mejlgade for Mangfoldighed, der igen er en århusiansk variant af hovedstadens AFA-relaterede Antifascist CultureClub. Folkefestens officielle logo er designet af ‘Junkbird Productions’, der er identisk med SUF-punkeren Mikkel ‘PIS’ Danielsen, der også stod for grafikken ved Good Night White Pride-demonstrationen for to år siden.

(Grafik af Junkbird Productions ved Mikkel ‘PIS’ Danielsen; Facebook)

Han lavede også invitationen til sidste års bustur til gadekampe i Lübeck i regi af Jyske Antifascister (JAF). I år har Antifascistisk Aktion aflyst turen, for i stedet at tage med ‘København for Mangfoldighed’ til moddemonstration i Århus.

Mikkel ‘PIS’ Danielsen har flere gange været i medierne under andet navn, senest som ‘Peter’ på Kanal5 sidste år, da han som aktiv i Antiracistisk Netværk demonstrerede i Mølleparken. I den lille flok kunne også ses en banner for erklærede militante Antifascistisk Aktion (AFA), der også var med da ARN Århus demonstrerede samme sted forrige lørdag. Mod vold – med voldelige.

Historisk har Antiracistisk Netværk tråde til Demos (og hermed De Danske Vietnamkomiteer), og der er i det hele taget ikke meget anti-ekstremisme over ARN, hvis talskvinde i Århus ikke ikke bare er revolutionær socialist, men med hendes egne ord arbejder for at ‘radikalisere‘ ungdommen.

(ARN Århus under AFA-banner, 10. august 2011; se også Stiften.dk, 3. marts 2012)

Meget kan man sige om folkene bag Aarhus for Mangfoldighed, men de er hverken folkelige eller demokratiske.

I medierne har talsmændene været Jonas Rasmussen og Per Jensen, og på Facebook kan man læse at Hans Jørgen Vad har været til møde med Århus Kommune med henblik på moddemonstrationen. Der er ingen overraskelser her.

Hans Jørgen Vad har været aktiv i flere kommunistiske organisationer. Fra Venstresocialisterne (VS) over Internationale Socialister (IS) videre til Aktivt Socialistisk Forum (ASF), til i dag hvor han er aktiv i Boykot Israel, Antiracistisk Netværk, sideløbende med en hovedbestyrelsespost i Enhedslisten. Hans trotskiske analyse af parlamentarisme anno 1987 ligner til forveksling Storruds antifascistiske filosofi.

“Betingelsen for at kunne udnytte en offensiv situation er, at man har forholdt sig korrekt i den defensive. For det andet: Er man ikke i stand til at beherske en defensiv taktik, når man har god tid, vil man slet ikke være i stand til at beherske den, når den skal kombineres med en offensiv taktik i en hurtig rækkefølge.” (Hans Jørgen Vad; Socialistisk Arbejderavis, 1987)

(Hans Jørgen Vad, ‘Giv racismen det røde kort’, Rådhuspladsen, 1. marts 2009)

Per Thorbjørn Kring Jensen er noget yngre, men ligeledes revolutionær. For tiden ansat af Enhedslisten som sekretær for Jylland-Fyn, en stilling der er tiltænkt at holde sammen på Enhedslisten i provinsen. Tilbage i 2006 var hans talsmand for Pædagogmedhjælpernes Aktionsgruppe, der i dagevis tog århusianske daginstitutioner som gidsel i deres fagpolitiske kamp. Under COP15 blev han anholdt i forbindelse med ‘Hit the Production’-demonstrationen, hvor aktivister forsøgte at lukke Frihavnen. Blandt de øvrige anholdte var eksempelvis Mads Holscher, der i sidste uge uden held forsøgte at blokere et VU-arrangement.

Jonas T. Rasmussen er næppe medlem af Enhedslisten, og repræsenterer formentligt bindeledet til de mere militante venstreradikale. På billeder herunder ses han i selskab med en let-maskeret Philip Agerskou Long. Sidstnævnte er dømt flere gange for politisk-motiverede overfald, herunder et overfald på højreorienterets gravide kæreste, samt et spontant totenschläger-overfald på en cyklende Daniel Carlsen i det centrale Århus. Manden med tropehjelmen er George Zeuthen, journalist for Dagbladet Arbejderen, partiavisen for Kommunistisk Parti.

Talsmanden for ‘folkefesten mod ekstremisme’ føler sig tydeligvis hjemme, i ført en klassisk t-shirt fra det tyske AFA-mærke ‘Fire and Flames Riotwear’ – Eric Cantona’s berømte spark ikoniseret med teksten ‘Kick Fascism and Nationalism’. At sparke politiske modstandere, indgik også i de mange klistermærker der blev sat op i forbindelse med ‘Good Night White Pride’-arrangementet i 2009. Takket være min beskyttende kamerataske, var det nu ikke så meget sparkene, men mere slagene med Faxe Kondi-flaskerne jeg husker.

(Jonas T. Rasmussen, talsmand for Aarhus for Mangfoldighed, 15. juni 2010; Uhrskov)

(Fire and Flames Riotwear, Kick Fascism and Nationalism – GNWP; Se evt. I, II, III)

Hvorfor det fordækte spil? Formentligt man her mere end 20 år efter Murens fald vanskeligt kan mobilisere noget som helst folkeligt med marxistiske floskler. Uden almindelige venstreorienterede, vil det blive en lille broget flok, bestående af unge anarkister og aldrende kommunister, der ikke har meget tilfælles udover hadet til kapitalismen og politiske modstandere.

Uden mobilisering i stil med ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl’ (2009) og ‘Aarhus for Mangfoldighed’ (2012) forbliver den yderste venstrefløj isoleret langt til venstre for socialistiske parlamentarikere. Antiracisme er måske den bedste ’sag’ overhovedet, og den yderste venstrefløj har brug for en fjende at bekæmpe. Defence League’rne er ikke optimal i den henseende, men i sidste ende handler det ikke om dem – der skal være en fjende.

Blandt de mange organisationer der støtter Aarhus for Mangfoldighed er norske Nya SOS Rasisme, der sidste år infiltrerede Norwegian Defence League i en grad, så de til sidst arrangerede demonstrationer, så de havde noget at demonstrere imod. Organisationen er styret af Tjen folket – kommunistisk forbund, de Stalin-tro.

(Dagbladet, 11. marts 2012: – Antirasister bygde høyreekstrem organisasjon, s. 14)

“SOS Rasisme hadde full kontroll over NDL. I 2010 og fram til våren 2011 utgjorde vi som jobbet i samarbeid med SOS Rasisme et klart flertall i styret og ledelsen av NDL… Da vi vedtok å arrangere demonstrasjonen hadde folk som samarbeidet med SOS Rasisme et klart flertall i ledelsen i NDL.” (tidl. NDL-leder til Dagbladet, 11. marts 2012)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35128/trackback

39 Comments »

 1. Uanset, hvormange venstreorienterede de vil møde op med, så er vi mange, der vil sidde og føle sympati mod disse “fremmedfjendske skabninger”.
  Vi vil håbe på, at den danske modstandsånd atter vil tage det danske folk og gøre vore gamle modstandshelte til folkets sande helte endnu engang.
  Det er der virkeligt behov for, for denne danskfjendtlige stemning, der nu råder, den er landsskadelig, danskskadelig og skadelig for alt hvad der er dansk og godt.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 12. marts 2012 @ 19:32

 2. Mange tak, for endnu en god artikel!

  Mainstream media er lige så danskfjendtlige, som venstrefløjsfeministerne og deres udenlandske allierede!

  Kommentar by Viking — 12. marts 2012 @ 19:45

 3. A propos norsk SOS Racisme:

  Den norske komiker Harald Eia lavede for et par år siden en række udsendelser for NRK, hvor han så på hele arv versus miljø-debatten over en række emner (køn, seksualitet, intelligens, race, vold osv). Fra en ikke-komisk vinkel, vel at mærke.

  Generelt sætter han forskere indenfor naturvidenskaberne (genetik, biologi osv) op mod “forskere” indenfor humaniora (sociologi, kønsforskning, kriminologi osv), og distnævnte gruppe formår at være så utroværdige så det bliver direkte pinligt.

  I udsendelse nummer 6, der handler om race, har Eia inviteret en repræsentant for norsk SOS Racisme til at se på en intelligensforskers udtalelser under et tidligere interview – forskeren har fundet at der er gennemsnitlige intelligensforskelle afhængigt af hvilken racemæssig gruppe man tilhører. Den korte version af SOS-mandens reaktion er, at

  1) han tror på at forskerens resultater passer,

  2) men han mener at forskeren kun fortæller om resultaterne fordi han er racist og vil fremme racisme og myten om at der er raceforskelle, og

  3) han synes heller ikke at NRK (norsk stats-tv) eller nogen anden skal fortælle om forskerens resultater.

  Hvis man VIL se racisme alle steder, så kommer man også til det.

  Hele rækken af udsendelser kan findes via links her: http://genusnytt.wordpress.com/2011/12/03/se-hjernevask-avsloja-genusmyterna/

  Alle videoer er kodeords-beskyttede, men kodeordet er offentligt: hjernevask (efter programmernes titel). Interviewet med intelligensforskeren og det efterfølgende med SOS-manden findes i udsendelse nr 6 ved 33:40-mærket.

  Som baggrund til programmerne kan man evt. læse artiklen her: http://videnskab.dk/kultur-samfund/holocaust-revolutionerede-vores-menneskesyn

  Den beskriver, hvordan FN siden 2. Verdenskrig målbevidst har dyrket netop den type teorier som programmerne skyder ned som dybt uvidenskabelige og utroværdige. Formålet skulle være at aflive biologiske forklaringer på forskelle mennesker imellem, for derved at undgå et nyt Holocaust. Et rosværdigt mål, men uheldigt taget virkningen på videnskaben i betragtning.

  Kommentar by Henrik — 12. marts 2012 @ 20:14

 4. “Hvorfor det fordækte spil? Formentligt man her mere end 20 år efter Murens fald vanskeligt kan mobilisere noget som helst folkeligt med marxistiske floskler. Uden almindelige venstreorienterede, vil det blive en lille broget flok, bestående af unge anarkister og aldrende kommunister, der ikke har meget tilfælles udover hadet til kapitalismen og politiske modstandere”.

  Dertil kan man tilføje at ikke blot er det fordækte spil helt risikofrit p.g.a. mediernes selvpålagte blindhed, men frygten for at blive anset for uanstændig/ikkestueren/racistisk osv. sikrer opbakning der er langt bredere end hos “almindeligt venstreorienterede”.

  Pæne almindelige venstreorienterede og borgerlige-af-navn bifalder ikke nødvendigvis gadekorps som “Antifascistisk Aktion”, men har på den anden side ikke så mange skrupler ved deres tilstedeværelse at de holder sig væk af denne grund. Venstreekstremisternes angivelige idealer udtrykkes med de samme plusord som de selv bruger, så det er uproblematisk at lukke øjnene for deres metoder. De vil jo det samme.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. marts 2012 @ 20:17

 5. Bare et opklarende spørgsmål, AFA er en gruppe der ved hjælp af visuelle midler kan siges at opfordre til vold, store dele af deres “aktioner” ender i optøjer der får FCK-fans til at ligne flinke fyre og de taler åbent om at bruge anti demokratiske midler til at forhindre andres ytringsfrihed, hvorfor bliver de så ikke ophævet ved lov? Man snakker altid om Rockere og indvandre bander skal opløses ved lov, men den ekstreme venstrefløj står bag flere angreb mod samfundet end de to grupper til sammen, da de jo “kun” handler på det kriminelle marked

  Kommentar by broholm (ordblind) — 12. marts 2012 @ 20:41

 6. Tæskehold for demokrati og mangfoldighed. Sikke en folkefest.

  Kommentar by Menig 442 — 12. marts 2012 @ 22:03

 7. Ved de i det hele taget hvad det er de kæmper for? Udover kommunisterne dem ved man nogenlunde hvor man har. Jeg tænker på alle medløberne, hele den røde fløj og deres mange forskellige sympatisører.
  Imod nazisme, tja det er alle vel imod, på nær nazisterne. Ikke så meget kamp der.
  Imod racisme, se den er værre. For hvad er racisme? For mangfoldighed uden videre? Og listen er alenlang.

  De har ingen som helst ide om hvad resultatet er, af deres håbløse gadekampe og manifestationer.
  Genierne har fundet ud af at mangfoldighed, dvs hæmningsløs indvandring fra de værste dele af denne klode, er opskriften på succes fremover. Man skal være stærkt retarderet og have en iq på 10-15 for nogensinde at komme til denne vanvittige konklusion. At udskifte ens egen befolkning med fremmede fra samfund der ikke kunne være mere modsatrettede, er fremtidens vigtigste kamp, og at al modstand skal shames og ødelægges med alle midler. Det er hvad de står for.

  Findes der ikke mere ædle og noble mål, end at ødelægge samfundet igennem indvandring? Er tilstanden ikke dårlig nok nu? Skal den blive værre? Skal vi have malmø og Oslo tilstande, med drab og voldtægter én masse?

  Mangfoldighed er det rene selvmord, for det indebærer intet som helst værdifællesskab, det eneste det indebærer er en billet til det danske samfund uden noget som helst ansvar, og det er vist ikke gået SÅ godt endda er det?

  Parallelsamfund, og et hav af problemer er fulgt i kølvandet. Der er kun 1 ting at konstatere: Selektiv og kontrolleret indvandring er fremtiden. Undgå visse verdensdele efter erfaring, tag kun høj uddannelse og så tæt på Dk som muligt, og kun midlertidigt. Man har gjort det modsatte. De forkerte verdensdele og lande, permanent, og uden uddannelse eller ikke en relevant og kompetent én.

  Kommentar by Endnu en vantro — 12. marts 2012 @ 22:04

 8. Al den snak, og al den trussel og falsk overtalelse og smiger.
  Det er så falsk, at man græmmes.
  Lad os dog få en åben borgerkrig, når det er så vigtigt at ødelægge dette land.
  Jeg tror ikke på, at ånden fra Hvidsten, fra flammen og Citronen er død.
  Vi er helt sikkert mange, der hylder dette land og vort flag.
  De, der vil ødelægge det, skal mødes med blodig kamp!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 12. marts 2012 @ 22:29

 9. Jeg har ført nævnt at Danmark har brug for et stærkt og højreorienteret medietilbud. Noget der for alvor kan bide skeer med DR, Information, Politiken, osv.
  Der foregår så mange fordækte ting politisk, artiklen her udpensler fint hvor galt det står til, og hvor mange løgne de fylder folk med, og facaden krakelerer stille og roligt, for hver gang man går i dybden og afslører deres sande intentioner og tilhørsforhold.

  DR, og det burde og det påstår de gudhjælpemig stadigvæk, være 100% neutralt. Det er trods alt statsejet og finansieret af alle danskere med medielicensen, er stadigvæk en ekstrem rød front.
  Enten skulle man have lukket hele skidtet, eller også dele licenspengene med en anden kanal, med en fuldstændig diametral profil.
  En klar og tydelig blå profil, krydret med skarp og dybdeborende og afslørende journalistik.
  En kanal der tør gå i flæsket på DR og Politiken, uden omsvøb.
  For de sataner og deres håndlangere og sympatisører slipper afsted med at lyve, bedrage, manipulere, forvanske al modstand, og positionere sig selv som de frelste og gode
  Så skulle DR møde rigtig modstand, og eksponeres for hvad de fodrer befolkningen med i alle deres nyhedsudsendelser og debatprogrammer.

  Og lad os så se om Enhedslisten og de røde kunne mønstre et flertal nogensinde mere.

  Tv2 er ingen modstander på nogen måde.

  Kommentar by Endnu en vantro — 12. marts 2012 @ 22:47

 10. Hvorfor møder venstreorienterede altid modstand med trusler og vold?

  Det giver Henrik sådan set svaret på længere oppe. De har kort og godt virkeligheden imod sig og dem der påpeger det, skal bare holde kæft. Ellers kan de få et demokratisk spark i hovedet.

  Kommentar by Dog of God — 12. marts 2012 @ 23:11

 11. Så lige på DR enudsendelse om etableringen af kloakkerne i London.

  London var dengang eet stinkende hul af rådnende kloakvand og menneskelige ekskrementer, hvilket gjorde livet for den almindelige befolkning ganske uudholdigt. Problemet var ganske enkelt, at samfundet ikke evnede at skille sig af med lortet.

  Heller ikke datidens politikere kunne/ville gøre noget ved problemet. Heller ikke selv om den almindelige befolkning døde som fluer af kolera. Ekspertvældet havde nemlig allerede identificeret årsagen (fejlagtigt naturligvis) og gjort den til politisk korrekthed. Vé dem der sagde ekspertvældet imod. De måtte finde sig i latterliggørelse i pressen og forhånelse af byens bedsteborgere.
  Naturligvis løste hverken ekspertvældet eller den politiske korrekthed problemet og stanken blev værre og værre dag for dag.
  En skønne dag nåede stanken helt op i elitens egne næsebor og de måtte nu lide sammen med den øvrige befolkning. Gæt selv hvad der så skete.

  Historien minder i forfærdelig grad om vore dage. Da jeg ikke vil afhentes af PET til en kammeratlig samtale, må læseren selv danne sig et billede af hvad/hvem der udgør vor tids ekskrementer. Aktørerne er til gengæld de samme: ekspertvældet, politikerne, eliten, pressen, bedsteborgerne (= de nyttige idioter) og naturligvis dem der ikke tager Systemets politiske korrekthed bullshit for pålydende.

  Nu venter vi blot på at stanken skal nå elitens næser.

  Kommentar by Tolder — 13. marts 2012 @ 00:41

 12. Pragtfuldt citat fra Storrud. Manden er jo komplet debil. Eller rettere fanget ind af sine egne logiske kortslutninger og på forhånd givne sandheder som hele skvalderet bygges op omkring. Det han altså kort sagt bringer til torvs er at vold er i orden, så længe det bare er i den rigtige sags tjeneste. Han har tydeligvis ikke fattet den videre betydning af den tese.

  Kommentar by Høgsbro — 13. marts 2012 @ 01:09

 13. Bare de får nogen på lytterlapperne

  Kommentar by Charles Nielsen — 13. marts 2012 @ 01:10

 14. –>8 @falkeøje

  Du kan da bare invitere til møde på Hvidsten Kro?

  Du kan da ikke forvente at modstandskæmperne bare ringer på din dør uden at du først indkalder til samling?

  Kommentar by Balder — 13. marts 2012 @ 01:16

 15. Kim Møller, beretter du ikke om moské-overfaldet i Anderlecht (bydel i Bryssel) – se http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1407722/2012/03/13/Salafist-stormde-moskee-binnen-met-bijl-en-benzine.dhtml -, fordi du ikke tør at skrive ‘Bryssel’, skønt du ved at DRs ‘Bruxelles’ er ligesom forkert? .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 13. marts 2012 @ 06:59

 16. Good Night Gay Pride eller Everlasting Night Gay Pride, ville måske passe bedre til virkeligheden.

  Kim:
  Så vidt jeg kan se er stråhatten en tropehjelm, af præcis samme slags som de onde, undertrykkende og udbyttende White Nobility/Upperclass (slaveejende) engelske kolonisatorer brugte. Så det signal der ligger deri, er jo et eklatant fejlskud af dimensioner. Men det rækker deres historiske viden, nok desværre ikke til at fatte. Men til gengæld er det jo frydefuldt underholdende for os andre.

  En i øvrigt sublim og sublimt informativ artikel.

  Hvad angår deres had til alt og alle, der er hvide og repræsenterer det hvide normative samfund, så kan det vel bedst udtrykkes følgende: “Vi hader ergo er vi!”

  Kommentar by anonym — 13. marts 2012 @ 07:05

 17. Århus Stiftstidende, der jo støtter den voldelige venstreekstreme politiske fløj i Århus, har begået endnu et fuskermæssigt mesterværk.

  Under overskriften med Behnkes opfordring til at tage “lømmelpakken” i brug, er der et stort billede af folk der sidder i “futtog”. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at billedet er fra de venstreorienteredes demonstrationer under klimatopmødet.

  Men Århus Stiftstidende har klippet et billede ind over der fremstår som om det er en “forstørrelse” eller i hvert fald emnemæssigt knyttet til det store billede. Det viser til gengæld angiveligt enten nogle fodboldtilhængere eller nogle højreekstreme der råber mod politiet.

  Sådan fusker Århus Stiftstidende… sørgeligt selv for dem

  Kommentar by PerH — 13. marts 2012 @ 07:33

 18. De ligner alle til hobe en samling gale hunde. Uhyggeligt som hadet lyser ud af øjnene på dem…

  Kommentar by Jacob Andersen — 13. marts 2012 @ 08:08

 19. -> 14 @ Balder

  Ja, det ville være at gøre de gamle modstandsfolk ære. Problemet er blot at det vil være endda særdeles svært at mødes og kunne tale frit næsten uanset hvor i Danmark man er.

  /A

  Kommentar by baronsylte — 13. marts 2012 @ 08:43

 20. -> 18 Det er egentlig ikke så underligt. For socialisme og religion, især de mellemøstlige religioner, har sammenfaldende egenskaber. De prædiker godhed, men udøver selv ondskab. De prædiker tolerance, men er selv intolerante. De prædiker lighed, men udøver selv diskrimination. Folk i begge kategorier føler sig frelste. Socialisterne ved at besidde en universel moralsk overhøjhed, de religiøse ved at være del af en guddommelig overhøjhed. Fatter du ikke deres vidundeerlige budskab, så kan de da altid forsøge at banke det ind i dig. Med Tolderens historie i mente, så lad os trække i snoren.

  Kommentar by Boo — 13. marts 2012 @ 08:49

 21. Tænk sig at skulle udføre sin politik med vold. Akkurat som i datidens rusland. Og akkurat som i nutidens rusland med valg snyd.
  Hvorfor gør det skatte betalende danske folk dog ikke oprør over hvad deres penge egentlig går til.
  Men glæder mig da til at århus å bliver farvet rød af blod fra de mange kommu skaller.

  Kommentar by Peter — 13. marts 2012 @ 09:05

 22. > Peter

  Det du skriver ligner jo meget det man læser på i kommentarer på Anarcho Forum eller blogs’ne på Modkraft, men enten er man imod politisk vold eller ikke. I København har den yderste venstrefløj magten på gadeplan, og resultatet er umulige arbejdsbetingelser for deres politiske modstandere. Vold og trusler er fascisme, og hører ingen steder hjemme. EDL’s strategi er defensiv (‘vi demonstrerer legalt – og flytter os ikke’), og jeg håber virkeligt DL’erne undlader at gå i byen i Århus, så den yderste venstrefløj ikke har nogen at slås imod. Det er selvfølgeligt lidt træls, at venstrefløjen har indflydelse på om tilrejsende skal kunne gå i byen i Århus, men der er masser af lemminger på venstrefløjen. Folk der angriber politiet, og blødende lader sig fotografere som offer for politivold efterfølgende – og reelt, så skal medierne bare brugt et eksempel. Så er overskriften sikret.

  Kommentar by Kim Møller — 13. marts 2012 @ 09:46

 23. http://rokokoposten.dk/2012/03/11/antinazister-vil-bekaempe-nazisme-med-vold-og-undertrykkelse/

  – hvis man vil have et grin

  Kommentar by KE — 13. marts 2012 @ 09:55

 24. > KE

  Synes de har tyvstjålet mine pointer. De var nu først ude, men deres artikel heller ikke så kildestyret ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 13. marts 2012 @ 09:58

 25. > Michael Laudahn

  Waw. Jeg kan se det var salafister – troede slet ikke sagen var så langt fremme (ikke nået de danske medier endnu). Jeg har også en tysk bloghistorie jeg arbejder lidt på, og jeg vil egentligt helst koncentrere mig om det danske. Kigger på historien senere, det afhænger lidt af MSM.

  Ang. Bruxelles/Bryssel. Det er ikke vigtigt en vigtig problematik for mig, lidt ligesom Kosovo/Kosova. Hvorfor skulle jeg ikke tør skrive Bryssel?

  Kommentar by Kim Møller — 13. marts 2012 @ 10:08

 26. Kim Møller: Det med ‘ikke at tøre’ har været mit indtryk hidtil. Og du ville ikke være den eneste dansker, næsten hele landet ligger under DRs modnaturlige terminologi-terror, ikke sidst hvad som angår den belgiske/flamske hovedstads navn. Og de fleste danskere selv uden at være klare over det. .) Har du forøvrigt nogensinde spurgt dig, hvorfor gaden på Amager hedder ‘Brysselgade’ – og ikke ‘Bruxellesgade’?

  Kommentar by Michael Laudahn — 13. marts 2012 @ 10:32

 27. Jeg bemærker opfordringen til voldeligt angreb mod nationalisme, og per implikation nationalister. Det må omfatte Dansk Folkeparti og andre, der mener at vi først og fremmest skal tage var på vores eget land.

  Hvorfor er PET ikke i fuld gang med at stille disse folk for retten?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 13. marts 2012 @ 10:37

 28. Fremragende dokumentation, tak. Rødfascisterne får sikkert alligevel god presse i Stiftstidende og øvrige “borgerlige” medier. Sådan plejer det jo at gå.

  Kommentar by Crass Børsting — 13. marts 2012 @ 11:29

 29. Anonym:

  Du tænker på de hvide tropehjelme, som er blevet et ikon for kolonitiden. Den han har er lavet af strå, og skal nok illustrere sympati med Viet Cong. Med andre ord: manden er cirka 40 år for sent på den.

  Kommentar by Henrik — 13. marts 2012 @ 12:52

 30. Det er vederstyggeligt, at beteragte de parasitter. Og værre at opleve MSM’s leflen for dem. Ingen af dem har nogensinde fattet noget af personlig frihed og privat ejendomsret.

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2012 @ 13:11

 31. For at fortsætte af HRCs (27) spor.

  Og vi kan se fagforeninger, sjovnalister, DKP (Enhedslisten/SF) m.v. stille op med folk i rød-facist demoen, med folk til medie spinnet før og efter osv. Dermed kan vi så konstatere, at selv de der postulere “fredelighed” ikke er mere fredelig end at de gerne agere skjold(e) på forskellig vis, for AFA, Storrud m.fl. mao: De er engageret i voldelige politisk aktivitet, uanset de hævder det modsatte.

  Kommentar by Hans Und — 13. marts 2012 @ 14:55

 32. >26
  Det er nemmere at skrive x end ss ?

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2012 @ 19:25

 33. Michael Laudahn
  Jeg håber du fornemmer jeg driver gæk med dig.

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2012 @ 19:27

 34. ->27 HRC

  Det voldsautonome og “anti”fascistiske miljø må alt andet lige være langt lettere at kortlægge for PET end det jihadiske. Jeg kan ikke forestille mig at de kaloriusser kan planlægge ret meget før ‘man’ bliver underrettet. Spørgsmålet er så bare om man vælger at forpurre planerne på den ene eller den anden måde, frem for at gribe til anholdelser med evt. kompromittering af kilder til følge.

  Politiet kan ånde hærdede indbrudstyve i nakken, og PET kan hale jihadistspirer ind til præventiv samtale. Jeg har aldrig hørt om de gør det samme med AFA og lign., men ikke mindst med tanke på hvordan den slags ender som bitches nederst i fængselshierarkiet skulle man tro at det kunne være effektivt som prævention. De har nok ikke så meget bagland til at beskytte dem derinde.

  Så absolut et af de hemmeligtstemplede områder man gerne ville vide mere om ….

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. marts 2012 @ 19:50

 35. Hvad vil man ikke gerne vide mere om?

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2012 @ 20:29

 36. ->35 Nielsen

  Mange ting. Hvem i Vesten er købt og betalt af araberne? Hvad planlægger EU på længere sigt mht. landene syd for Middelhavet? Hvilke totalitære indskrænkninger af demokratiet planlægger EU? Får autonome og “anti”fascister længere tøjler fordi de kan bruges som stormtropper mod dem der også er EUs fjender, når det skønnes nødvendigt?

  À propos hvad jeg skrev før om præventive samtaler er jeg kommet i tanke om et læserbrev, vistnok i WA, for en del år siden. Det var en mor der fortalte at hendes autonome datter var blevet trukket ind i en baggård af ukendte mænd der havde truet hende til at forlade bevægelsen. Hun var skræmt fra vid og sans, og droppede efterfølgende ud. Så kan man jo spekulere på hvem de var. Det var da en effektiv form for prævention over for en samfundspestilens.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. marts 2012 @ 22:05

 37. 36,

  En vis Daniel Holst Petersen, DHP, fik vist en præventiv samtale i forbindelse med klimamødet.

  Kommentar by Hans Und — 14. marts 2012 @ 07:22

 38. Husk på at voldsfacisterne i bund og grund, ikke er andet end flok forklælede efterskoleelever i sort og ildelugtende tøj… De kan INTET og jeg gentager, absolut INTET. Medmindre de selvfølgelig er i størrelsesordnen, 50+ mod 4.
  En almindelig dansk man har intet at frygte, ved disse spyfluger af såkaldte mennesker. Jeg ved at de beder til både Rosa Luxenborg og Eric Honnecker, om at det halve af gellerup dukker op, da det er den eneste måde de kan føle sig stærke. Bag rækkerne af fremmede kriminelle, som de lefler for og tilbeder.

  Kommentar by Patriot — 29. marts 2012 @ 04:25

 39. At vi har mange indvandre i dette land – betyder ikke at utilfredse stemmer ikke bliver elle er blevet hørt eller at medierne er udemokratiske – det betyder vel bare at de negative stemmer demokratisk set er i undertal og at samfundets samlede fornuft, ikke vil nedværdige sig til at lade folk leve et lange ringere liv i deres respektive hjemlande.
  I stedet for at fokusere på de negative konsekvenser af stor indvandring og integrations problemer, så burde denne blok her at koncentrere sig om hvordan man skaber tryghed i de lande indvandrerne kommer fra, så bliver man helt automatisk fri for indvandrer – det er nok sjældent at man frivilligt søger at leve i noget så kedeligt og monotomt som en dansk by hvor alle passer sig selv – hvis ikke det er fordi det er et trygt sted at være!

  Kommentar by Thomas Valentin Hansen — 28. april 2012 @ 21:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper