11. marts 2012

Based on a true story… Cirka.

Internettet har gjort mange berømte i femten minutter, og for et par år siden var det den 67-årige Vietnam veteran Thomas Alexander Bruso. Han kommer op af diskutere med en noget yngre mørk mand i en bybus i San Francisco, og da han trues, svarer han igen med næverne, hvorefter han står af bussen med ordene: “I told you not to fuck with me!”.

Seancen blev optaget af anden passager, og den manden med det hvide fuldskæg er nu kendt som ‘Epic Beard Man’. Korpulente Thomas Alexander Bruso er nu ikke helt på niveau med Charles Bronson i Death Wish-serien, men scenen bliver nu udgangspunkt for en større Hollywood-produktion med den sigende titel ‘Bad ass’. Based on a true story, som det så smukt lyder i traileren.

Thomas Alexander Bruso chikaneres af yngre mørk mand.

Thomas Alexander Bruso går til angreb. Det samme gør fiktive Frank Vega…

Thomas Alexander Bruso står af bussen. På ryggen står: “I am a motherfucker.”

Original-udgaven kan ses her – Traileren for Badass her. Mere om sagen på Wikipedia og Slate.

“Bruso is white, and Michael is black… In Bad Ass, on the other hand, the opening bus incident involves a Mexican-American man protecting an elderly black man from two white skinheads. As he leaves the bus, Bad Ass says, “I told you I didn’t want to fight…” (Slate, 28. december 2011)

Oploadet Kl. 23:41 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35169/trackback

25 Comments »

 1. De politisk korrekte kan ikke bære, at virkeligheden forholder sig som den gør. Så de omskriver den, så den passer ind i deres kulturradikale verdensbillede.

  Derfor ser vi igen og igen forsøg på at skjule indvandrervold og islamificering eller få udlændinge til at fremstå bedre end de er, senest med historien om at “udlændingekvinder vil i samme omfang som danskere have et arbejde”. De politisk korrekte prøver at omskrive virkeligheden og næste gang man diskuterer med en man er uenig med, så kan man få smidt i hovedet at udlændingekvinder vil arbejde, mændene tillader det og der derfor ingen undertrykkelse finder sted.

  Sådan har det hele tiden været. Man får skabt en masse myter om kulturberigelsen som er svære at kæmpe imod. Det samme med historien om Bruso, igen er det hvide racister der chikanerer en undertrykt sort som så heldigvis kan slå fra sig. De kulturradikales verdensbillede bestyrkes.

  Kommentar by Frank P — 12. marts 2012 @ 00:37

 2. Knapt så voldeligt men alligevel…

  http://www.youtube.com/watch?v=2G1R0DJqk1g&feature=related

  På trods af overskriften, så vil jeg æde min hat på, at det er en sjællænder, som “skruer ned” på kineseren.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 12. marts 2012 @ 01:08

 3. Er de der skinheads ikke efterhånden ret sjældne? Jeg forbinder dem med fortiden, men de er selvfølgelig nemme at kende som onde, så de er på den vis egnede til film, når man nu ikke kan lade den virkelige historie være helt virkelig.

  Kommentar by JensF — 12. marts 2012 @ 01:16

 4. USA er et kulturløst samfund uden skyggen af fællesskab selv om de dyrker amerikanismen. De sidste få homogene samfund som de nordiske lande er også snart fortid.

  Desforuden er 7-10 film voldsforherligende. En dejlig verden.

  Kommentar by Machiavelli — 12. marts 2012 @ 02:56

 5. Sygt! I virkeligheden var det jo en neger der forulempeede en hvid. Hvad gør de “gode” kulturradikale så når de skal lave en film om det? De vender tingene på hovedet. Fuldstændigt ligesom kampagnen fornylig med at “tror du at muhammedanere bryder sig om blå øjne” eller hvad den nu hed. De ER syge i hovedet de kulturradikale.

  Kommentar by Henrik — 12. marts 2012 @ 04:28

 6. Naar den barske virkelighed nu engang er saadan, at den sorte 13% af befolkningen begaar over 50% af kriminaliteten er det klart, at det sygelige politiske korrekte USA med de kulturradikale medier, akademier og underholdningsindustri ledet af Hollywood maa gøre en indsats for at forandre den.
  Bemærk at der sjældent mere laves en film hvor en neger fremstilles i et daarligt lys. Bad guys er idag næsten altid hvide.

  Kommentar by marius — 12. marts 2012 @ 04:46

 7. #3, Machiavelli ØøÆæÅå

  Jeg håber ikke du drager dine konklusioner baseret på et video klip fra youtube, hvor en neger fik klø da han angreb en pensionist.

  Du kan kalde USA mange ting, men kulturløst er det ingenlunde.
  Fælleskabs følelse har vi også i rigt mål herovre, men på en anderledes måde end i Danmark, hvor fællesskabet er forankret i, at mange generationer har delt det danske sprog og historie gennem århundreder.
  Da USA er et relativt “ungt” land, er det andre ting man er fælles om. Mest af alt kærligheden til landet, der via forfatningen garanterer ytringsfrihed, privat egendomsret, retten til at eje og bære våben, retten til selvforsvar -osv.
  Politikerne har gjort næsten alt for at udhule disse rettigheder i de sidste 30 år vha “The Patriot Act”, domstolene og andre, men befolkningens vilje og ønsker er stækere.

  I første akt af den transformation som USA nu gennemgår, startede opgøret med de etablerede medier og partiet Demokraterne, der blev lamme-tæsket ved valget i 2010.

  Anden akt som nu udspiller sig, vil kulminere i Nov. 2012 med valg af ny præsident og massiv udskiftning i begge kamre i kongressen.
  Håbet er, at man i de kommende år kan annulere en meget stor del af de love, der er i direkte modstrid med forfatninigen – i særdeleshed Obama-Care.

  Mislykkedes dette, vil tredie akt af transformationen handle om, hvordan de enkelte stater tager magten tilbage fra Washington DC, opretter egne stats banker, trykker egne pengesedler oa.

  Den følelse af fællesskab som man kan opleve på Tea-party møder er ret berusende. Oplevede den selv for fuld skrue i Washington DC sammen med 1.7 million tea-party deltagere for et par år siden.
  Med andre ord ville skrotningen af de etablerede politikere ikke kunne finde sted uden en samhørighed og fællesskabs følelse.

  Da amerikanere generelt er viljestærke og handlekraftige behøver ingen at bekymre sig om USA’s fremtid.
  Det er straks værre med Danmark’s

  Kommentar by grove city, ohio — 12. marts 2012 @ 07:01

 8. Ja, han gør det vi andre ikke har nosser til. Forsvarer sig selv.
  Vi andre vil nok tænke på hvad modstanderen måske har af våben først.
  Og om resten af niggerne i bussen vil tage part i slagsmålet.

  Kommentar by Peter — 12. marts 2012 @ 08:50

 9. Jeg er helt enig med 7. grove city, ohio. Danmark er i total opløsning, ude af stand til at redde sig. 60 års velfærd har gjort danskerne til fremmedgjorte bløddyr.

  Kommentar by Svend — 12. marts 2012 @ 10:27

 10. Jeg kan umuligt være den eneste hvide person der er dødtræt af denne konstant ensidige og racistiske fremstilling af min race, som værende afstumpet, voldelig og med lav IQ- i sær i en verden hvor det som oftest forholder sig lige omvendt. Hvor er fortalerne for §266b nu henne???

  Kommentar by Jacob Andersen — 12. marts 2012 @ 10:33

 11. Kort sagt, jeg spiller racismekortet på den der…

  Kommentar by Jacob Andersen — 12. marts 2012 @ 10:33

 12. Det er vel ikke mere overraskende end når MulitikultiWood tryller alt lige fra vores nordiske guder til Robin Hood osv om til negre og asiater.
  Sker det for pengenes skyld?
  Nej der ligger politiske bagtanker!

  Kommentar by J B — 12. marts 2012 @ 11:43

 13. JB – ja og netop venstrefløjens (mis)brug af Robin Hood er jo en bizar 180 graders vending i sig selv.

  Skattenægter, afstamning af oldanglisk adel, kongetro (ift. Richard Løvehjerte), støttede korstog, var imod statsligt magtmisbrug – det lyder som om Robin Hood var en solid højreorienteret.

  Kommentar by Sigwar — 12. marts 2012 @ 12:48

 14. […] herfra Share this:TwitterLike this:LikeBe the first to like this post. Skriv en […]

  Pingback by Politisk korrekt hollywood « Hodjanernes Blog — 12. marts 2012 @ 13:52

 15. J B
  Ja, i den nye Thor film er Heimdal neger og der er også en asiat.
  Respektløst!?

  grove city, ohio
  Hvide i USA oplever vel også befolkningsudskiftning, som et problem!?
  Vis de farvet er “viljestærke og handlekraftige”, så ville de vel ikke være et snylter problem for hvide over alt i verden.

  Angående ‘Bad ass’ filmen, så er det bare endnu et eksempel på antihvid, venstreorienteret og multietnisk propaganda.
  Urealistisk positiv fremstilling af farvet mennesker ses generelt.
  Det kender vi også fra danske film!

  Kommentar by Viking — 12. marts 2012 @ 17:57

 16. Hvad angår sorte amerikaneres kriminalitet, så læste jeg for ikke så lang tid siden, et lille og yderst tankevækkende stykke på Europe News. Vist nok gældende for 2005 kriminalitetsstatistikkerne i USA. Og deri blev det fremført, at der var så få tilfælde af hvide mænd der voldtog sorte kvinder, at det ikke kunne ses i statistikkerne. Mens det omvendte var normen, det der vel også på dansk bedst kan udtrykkes som interracialt, når det er noget der foregår mellem forskillige “racer” etc.
  Så mere socialrealisme i Hollywood ville nok være ønskeligt.

  Kommentar by anonym — 13. marts 2012 @ 06:03

 17. #15, Viking

  De borgere der bor I stater der grænser op til Mexiko har set en eksplosiv tilvækst af “latinos” i de sidste 30 år. Langt de fleste af disse er kommet illegalt ind i USA, hvor de derpå lever af at udføre midlertidige jobs og sæson arbejde.
  De lever ret kummerligt og i konstant frygt for politi myndigheder og de kriminelle mexikanere, der følger I kølvandet på dem for at stjæle fra, -og afpresse dem.
  Til forskel fra indvandrene i Danmark, er disse indvandere hårdt arbejdende individer og for det meste katolikker.
  De illegale giver en del problemer med mange skolesøgende børn, overbefolkede boligkvarterer, grov kriminaltitet imellem hinanden, løn trykkeri oa.

  Løsningen på problemet med de illegale indvandrere er dog herovre ret simpel:
  Fratag dem muligheden for at tjene penge.
  Vi havde i Ohio’s “hovedstad” Columbus for få år siden omkring 100,000 illegale “latinos”. Da bygge boomet stoppede, forsvandt de på få måneder ligeså stille. Der er pt omtrent et par tusinde tilbage.

  Folk af variende hudfarve herovre må arbejde for skaffe sig penge, med undtagelse af negre med såkaldt “slaveblod”.
  Regler indført i mid-tresserne giver dem forrang til offentlige stillinger, gratis uddannelser og omfattende socialydelser. Der er ligeledes krav om, at en vis procentdel skal være ansat i et firma, hvis et sådant firma sælger produkter eller tjenesteydelser til det offentlige. Jeg kan bevidne om disse groteske forhold på bla bilfabrikker, hvor man har opholdsrum, hvor disse individer sidder dagen lang uden at foretage sig noget.

  Negeren’s “racecard” attitude i den ovenstående youtube video er ganske almindelig herovre.
  Succesfulde negre som Herman Cain eller Russell Simmons er desværre sjældne. Mange års særbehandling og stigende afhængighed af det offentlige system har degeneret negrene, ødelagt familie strukturen og givet deres afkom en næsten umulig opvækst i de ghettoer mange negre forskanser sig i.
  Sounds familiar??
  USA skal stadigvæk nok klare sig i fremtiden – med eller uden negrenes hjælp, da de velfungerende af dem kun udgør en mindre procentdel og de andre for det meste sidder inaktive i ghettoer og fængsler eller skyder hinanden ned før de er fyldt atten.

  Kommentar by grove city, ohio — 13. marts 2012 @ 07:18

 18. Grove city.
  Din optimisme om USAs fremtid er ikke mindre end forbløffende. Med 16 trilion dollars i skyld {ca. 46.000 pr person i landet} . Med hver syvende amerkaner som nu modtager “foodstamps’. Med næsten 50% som maanedligt modtager en eller anden check fra staten Med en præsident, endda kaldet “the foodstamp president.” som enten ikke forstaar problemernes alvorlighed eller bevidst forsøger at køre landet i sænk. Med medierne og det kollapsende uddannelsessystem som foraarsager en fordummet befolkning som højst sandsynligt vil genvælge Mr.Hope & Change ser jeg ikke meget haab for landet.

  Kun Tea Party bevægelsen giver en smule haab, men jeg er bange for at det ikke er nok og at det er for sent.

  Kommentar by marius — 13. marts 2012 @ 08:47

 19. grove city, ohio

  Tak, for et godt svar!

  Det er lige meget hvor meget affirmative action man giver dem, så vil de “for det meste sidder inaktive i ghettoer og fængsler eller skyder hinanden ned før de er fyldt atten.”

  Kommentar by Viking — 13. marts 2012 @ 09:07

 20. Jeg kunne ellers godt tænke mig, at “do” den lækre, lille provokerende “negerbitch”, der optager det hele på sin mobiltelefon. Og som er med til at sætte det hele i gang.
  Læg mærke til, hvor “medfølende” hun siger til sin “racefælle” til sidst: “Oh, you are bleeding”, og så hendes “trofæ-smil” til slut ind i kameraet, og et “I got it”.
  Men heldigvis er der også en lidt ældre negerkvinde, klædt i blåt, der forsøger at splitte kamphanerne af.
  Kvinder kan få mænd til at dræbe hinanden, og det behøver ikke at have noget med jalousi at gøre.
  Troende muslimer havde aldrig tilladt kvinder, at bruge deres sproglige overlegenhed til at hidse mænd op imod hinanden på den måde.
  Til gengæld kan kristnes respekt for kvinder gøre, at en kvinde kan splitte kamphaner af, der nærmest dolker hinanden ihjel, (eller sådan var det i hvert fald, da jeg var ung, før stoffer ødelagde folks hjerner), hvor en muslim bare ville lange kvinden en i hovedet, og fortsætte med volden.

  Kommentar by Hanzi — 13. marts 2012 @ 10:57

 21. Til grove city. Jeg har hørt, at der er mange enlige negerkvinder i U.S.A. Jeg har sagt til dem. I kan bare tage til Europa alle sammen. I vil blive afsat på ægteskabsmarkedet i løbet af 24 timer. Jeg kender flere danskere, som er gift med negerkvinder fra Afrika eller Karibien. Og det er alle store, stærke, hårdt arbejdende danske mænd, fra uddannelsesmiljøer og arbejdsfelter: håndværkere, fiskere, farmere, arbejdsmænd, anlægsgartnere, smedemestre, værkstedsledere, bondemænd med store bedrifter, som er typisk borgerlige/højreorinterede. Det er sgu ikke nogle liberale “pussies” fra U.S.A. Det er også derfor racismen imod sorte er chanceløs i Europa. De hvide mænd i Europa, som kan lide negerkvinder fra Afrika og U.S.A., det er, for at sige det lige ud, nogle rigtige “mean, tough, rednecks”, der kan bukke enhver latino-svans og drengerøv fra U.S.A. sammen i begge ender.

  Kommentar by Hanzi — 13. marts 2012 @ 11:09

 22. Traileren siger meget om det forpulede amerikanske samfund, og hvorfor U.S.A. er foragtet i store dele af verden. Kvinden, der optager det hele på sin mobiltelefon, er stereotypisk en “god” person, af den slags, som amerikanske CIA-agenter og bad-asses både før og nu MÅ stikke et eller andet kosteskaft op i røven på the BAD GUYS for at beskytte.
  De hvide er kronragede (godt nok som skindheads), men Hollywood ved alt om, at amerikanere ubevidst vil associere deres skaldepander med negre, og læg mærke til “realismen” i lydsporet fra “slagene” og “kæbestødene”. Det ånder jo ligefrem af et storslået kulturelt og civilisatorisk stade. U.S.A.’s bidrag til verdenskulturarven: Coca-Cola, burgere, cowboy-bukser, og en “kunstnerisk” produktion, som, hvis man ser bort fra den vidunderlige Woody Allen, der er mest elsket i Italien og Frankrig (Hvorfor mon?), er en endeløs strøm af volds- og actions- og shoot them all – those motherfuckers – stick something up their asses – film. U.S.A. har en meget god betegnelse for det: “Holy shit”.
  Det eneste vægtige, positive bidrag til verdenskulturarven, som jeg kan komme i tanke om, at U.S.A. bidrager med, er faktisk afro-amerikanske artister og kustnere som f.eks netop afdøde Whitney Houston.
  Personligt tror jeg, at negre i virkeligheden er mere intelligente end hvide, men at de I.Q-tests, som vi laver, ikke opfanger det. Det vil jeg uddybe ved en senere lejlighed. I.Q-tests er jo altså noget, som mennesker har fabrikeret. Det er ikke en blod-prøve. Og i virkeligheden er de I.Q.-tests, som man undersøger mennesker med, mindre avancerede end de intelligens-test, man f.eks. bruger til fugle, aber m.v.
  Og jeg tror, at den overlegne empati og medfølelse, som negre naturligt er i besiddelse af, giver dem problemer i det kolde, halvpsykopatiske og materielle amerikanske samfund.
  De sidste par meninger er måske sat lidt på spidsen, men så illustrerer det da meget godt, at folk kan have forskellige tolkninger af tingenes tilstand.

  Kommentar by Hanzi — 13. marts 2012 @ 11:47

 23. Hanzi

  “Personligt tror jeg, at negre i virkeligheden er mere intelligente end hvide”

  “Det vil jeg uddybe ved en senere lejlighed”

  Det ser jeg frem til!!!

  Kommentar by Viking — 13. marts 2012 @ 17:27

 24. Fint den kom på uriasposten. Bedre sent end aldrig ;) vi bragte den i slutningen af december.

  http://dk.altermedia.info/general/hollywood-laver-lognagtig-propagandafilm-om-epic-beard-man-27-12-11_6910.html

  Hurra for hollywood….

  Kommentar by Altermedia Danmark — 13. marts 2012 @ 17:54

 25. #22 Hanzi,

  Tak for et godt grin

  Jeg ved godt, at ikke alle er metro-mænd I Danmark, men du skal nu alligevel være forsigtig med, hvad du går og ønsker dig.
  Negerkvinder herovre er generelt meget korpulente. Kropsvægte på mellem 150kg til 200kg er ikke ualmindeligt.
  Hvis en af dem satte sig på dig, ville selv en af de mindre sagtens ku’ bukke begge ender samme på dig.

  Det er også rigtigt at mange neger kvinder herovre er “enlige”. Mange af dem får deres første barn i 13-14 års alderen og har i snit 3-5 børn med 3-5 forskellige mænd inden de er tyve. Børnene bliver sat i verden så disse “enlige” kvinder kan modtage ekstra velfærdsydelser.
  Hvis du alligevel har mod på at importere en African-American, må du nok indstille dig på at få et ekstrajob plus overtids arbejde, da dennes foodstamp card og velfærds/børnecheks ikke kan overføres fra USA.

  Det kan godt være at du har ret mht, at negre er intelligente på andre måder end hvide europæere. Naturfolk som eskimoer og indianere klarer sig heller ikke altid særligt godt i moderne samfund.
  Sat lidt på spidsen kan man måske sige, at der næsten vær søndag herovre udøves en af de intelligens tests du efterspørger, da man på TV kan iagttage efterkommerne af de ælde vilde, mens de griber bolde og dunker dem igennem metalringe.

  Hvis du hader USA, er det din egen sag. Du må bare ikke tro at Hollywood afspejler USA.
  Hollywood repræsentere USA ligeså lidt som den danske folkekirke repræseneter Saudi Arabien.

  Kommentar by grove city, ohio — 13. marts 2012 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper