12. marts 2012

Massivt skattesnyd i 26 i ghettoer: “Ikke… manglende kendskab til reglerne, men snarere bevidst snyd”

Man skal nok være politiker for at blive overrasket af den slags. Fra dagens Jyllands-Posten – Massivt skattesnyd i ghetto-områder.

“Der er i 2011 foregået et massivt og et systematisk snyd med skat i 26 boligområder… I 908 tilfælde har Skat kunnet konstatere, at enten privatpersoner eller virksomheder har snydt med skat eller med moms. …

En udbredt metode blandt lønmodtagere til at snyde i Skat har været misbrug af det såkaldte TastSelv-system. Her har et stort antal lønmodtagere i de 26 boligområder indtastet fiktive befordringsfradrag, lønmodtagerudgifter og underholdsbidrag, så de kom til at betale langt mindre i skat end det, de skulle. Der var ofte tale om runde beløb, og fradragene var uden reelt indhold, siger lederen af Skats indsatsprojekt, Erik Rosenbæk:

»Vores undersøgelser tyder på, at trafikken med store fradrag for lønmodtagere i TastSelv nærmest er sat i system på bestemte arbejdspladser. I andre tilfælde kunne vi se den samme adfærd i hele familier.«

[…]

Thor Möger Pedersen tilføjer, at han fra skattefolkene har fået det klare indtryk, at der ikke er tale om uvidenhed…

»Skattefolkene er rystede. Meget tyder på, at det ikke er manglende kendskab til reglerne, men snarere bevidst snyd, der er tale om. …« siger ministeren.”

Oploadet Kl. 08:39 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35185/trackback

26 Comments »

 1. Jamen, det var dog på tide at de får øjnene op. Så lad dog kontrollen ramme indvandrer lige så meget som danskere. Men det tør de ikke.
  Indvandrer, der rejser hjem på kontanthjælp.
  Indvandrer, der er på pension eller andet og som har job i deres hjemland oveni.
  Indvandrer, der arbejder i pizza butikker eller andet imens de er på kontanthjælp.
  Osv. osv.
  Danmark kunne kmme ud af al sin gæld.

  Kommentar by Peter — 12. marts 2012 @ 08:55

 2. Snyd med én krone er snyd med en krone for meget – ingen tvivl om det! Men er 40 mio. kr. nu også så meget? Tænk på, hvor meget SKAT også scorer, når de rykker ud i velhaverghettoerne nord for København og f.eks. kontrollerer firmabiler!
  Man kan vel også med det samme konstatere, at det må være skattesnydere af ren etnisk dansk herkomst, der her er tale om, for skal man snyde bevidst, som Thor Møger Petersen plæderer for, er det jo også nødvendigt at beherske dansk både sprogligt og skriftligt, og da det siges, at rigtig mange indvandrere i ghettoområderne ikke mestrer ovennævnte, kan vi jo udelukke dem med det samme.

  Kommentar by Andreas H — 12. marts 2012 @ 09:14

 3. Nu skal vi i vores ophidselse ikke glemme det private erhvervslivs-, det offentliges- og danskernes i almindelighed udtalte snyderier, fup og fiduser, bedragerier, miljøsvineri, osv. Perlerne har set og forstået, at kriminalitet i Danmark betaler sig.

  Kommentar by Boo — 12. marts 2012 @ 09:27

 4. For en gangs skyld kan jeg fuldt ud bifalde disse menneskers “skattesnyd”. Årsag: i alle disse år har jeg selv troligt anført mit massive befordringsfradrag på forskudsopgørelsen til Skat. Ikke desto mindre, når Årsopgørelsen så efterfølgende ankommer har Skat konsekvent “glemt” dette fradrag. Hvert eneste år. Uden undtagelse. Skat har ikke noget at lade andre høre. Dixit.

  Kommentar by Skjoldungen — 12. marts 2012 @ 10:16

 5. Har lige tjekket min årsopgørelse. Jeg kan kun bifalde skattesnyd.

  Fanden tage Skat.

  Kommentar by Vagn Henning — 12. marts 2012 @ 10:24

 6. ” Når Skat laver den slags aktioner, har det måske en effekt i mindre end en måned. Men når Skat er væk, så vender tingene tilbage til deres normale tilstand igen. Aktionen er blot symptombehandling, det fjerner ikke svulsten, siger Shahamak”………De føler kun, at de har pligter over for deres familie – ikke over for samfundet – og det fører til, at de danner normer og værdier, der kun varetager egne interesser.

  “Man afslørede blandt andet en lejlighed, hvor 10 fædre havde adresse, så deres koner figurerede som enlige forsørgere og dermed fik mere udbetalt i for eksempel kontanthjælp og boligsikring.”
  http://jp.dk/indland/krimi/article2720325.ece

  Gentagen skatte og socialsvindel bør medføre udvisning!

  Kommentar by Snaphanen — 12. marts 2012 @ 10:37

 7. I følge denne kronik i Samarbejds-Politiken anno 2005 er Thor Möger racist.

  http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE757636/kronik-bekaempelse-af-skattesnyd-flopper/

  “Kioskvirksomhed består i nogle ret enkle processer, som underlægges en meget intensiv kontrol. Hvis andre erhvervsgrupper blev underlagt en lige så intensiv kontrol, ville der rejse sig et ramaskrig.

  Kioskejerne er indvandrere og udgør ikke skatteministerens kernevælgere.

  Det er jo ikke racisme at være på vagt over for de fremmede. “

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2012 @ 10:38

 8. ‘Million-svindel’ med flaskepant i københavnske kiosker, grønthandlere og pizzeriaer… http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2012/03/12/094504.htm

  Kommentar by Polka Charlie — 12. marts 2012 @ 11:17

 9. Det kunne også være spændende med en undersøgelse af, om indvandrere betaler TV-licens? Det tror jeg næppe? Men ingen har tilsyneladende ondt af det!?

  Kommentar by Frode Fredegod — 12. marts 2012 @ 12:20

 10. Ok ok , en meget gammel nyhed. Vel ca.
  25 år gammel.

  Kommentar by Pk — 12. marts 2012 @ 13:30

 11. Visse-vasse. Vi har jo også en statsminister som har/havde en lemfældig tilgang til skattebetalingerne her i Danmark, men når bare vi tvinger og befaler de bredeste skuldre til at bære, så er alting godt……or not!

  Kommentar by Neuhammer — 12. marts 2012 @ 14:16

 12. Jamen, så må vi vel heller forære de nu krænkede befordrings muhammedsnyder nogle flere 6000kr dyre cykler, så de ikke i deres vrede over at blive afsløret, kaster løst med sten efter vores offentlige ansatte vantro dhimmie mennesker!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 12. marts 2012 @ 15:47

 13. Hvis skattefolkene er “rystede” … må I kalde mig Mads!

  De er langt snarere konfliktsky, så de lukker øjnene og lader som om, de ikke ved. Men vi ved det alle. Hvordan skulle skattefolk og politikere bære sig ad med at undgå at vide det? Er de ikke vores medmennesker og familiemedlemmer?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. marts 2012 @ 16:42

 14. Af alle befolkningsgrupper er det dog indvandrerne der er mest afhængige af velfærdsstaten. Lidt ironisk at de også er så aktive i at nedbryde den.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 12. marts 2012 @ 16:49

 15. det er jo jævnligt, at voksne mennesker er chokerede over den svindel

  http://www.tv2fyn.dk/article/296332:Skat-tjekker-ghettoer-for-snyd
  06/04 2011

  http://www.sm.dk/Nyheder/Sider/Vis%20Nyhed.aspx?NewsItem=526
  Storstilet regeringsindsats mod ghettoer
  (26.10.2010)
  En ghettoplan med 32 initiativer skal ændre udviklingen i ghettoområderne, så parallelsamfund opløses og erstattes af velfungerende boligområder med kontakt til omverdenen…..

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2012 @ 17:03

 16. @Snaphanen
  Hvis alle der begår socialt bedrageri, snyder i skat, laver sort arbejde eller får lavet sort arbejde skal udvises af Danmark, så bliver der rigtig god plads til resten! Begge to!

  Kommentar by Robert R — 12. marts 2012 @ 19:59

 17. SKAT på besøg i Bazar Fyn.

  ”Mere end halvdelen af de virksomheder, der blev undersøgt i går, blev noteret for forskellige uoverensstemmelser.

  For eksempel havde ni personer angiveligt første arbejdsdag, mens syv arbejdede sort. Hele 31 medarbejdere rundt om på virksomhederne modtog offentlige ydelser ved siden af deres arbejde.

  Derudover havde 22 virksomheder problemer med kasseapparet, hvis de overhovedet havde et, og fem virksomheder fik konfiskeret ulovligt pantmærkede øl og sodavand.

  (…)

  For enkelte medarbejdere var det så ubehagelig en overraskelse, at de forsøgte at flygte. En enkelt forsøgte at undslippe via døren til et fryserum, og de andre løb kun lige i armene på politiet.” (Odense 2011)

  H t t p://www.fyens.dk/article/1847784:Business-Fyn–80-mand-jagtede-snyd-i-bazaren

  Kommentar by Liva — 13. marts 2012 @ 06:53

 18. ”Den 12. maj i år slog Skat, Østjyllands Politi og fødevaremyndighederne til mod et sort bageri på Grimhøjvej 7 i Aarhus.

  Da myndighederne ankom om aftenen, var et større antal personer i fuld gang med at producere fladbrød. Én person forsøgte at flygte, men ifølge Jens Espensen, leder af lokalpolitiet i Aarhus Vest, havde politiet placeret sig på »strategiske steder« og kunne pågribe ham.” (Aarhus 2011)

  h t t p://jp.dk/aarhus/krimi/article2447148.ece

  Kommentar by Liva — 13. marts 2012 @ 06:53

 19. Herre du milde Gud.Nok hører danske politikere ikke til de skarpeste knive i skuffen, men at de nu skulle blive overraskede over det som hele befolkningen har vidst i over 20 år, kan ganske enkelt ikke være sandt. Nogle lyver – og de lyver stærkt.
  Til #9 selvfølgelig betaler perkerne ikke licens. Hvor længe tror du at en licenskontrollør ville bevare førligheden/livet hvis han dukkede op i en ghetto?

  Kommentar by skræp — 13. marts 2012 @ 09:20

 20. Vi kunne nemt og smertefrit komme over den slags problemer, ved at afskaffe skatter og afgifter.

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2012 @ 13:12

 21. Allerede i 2004:

  ” – Rapporten dokumenterer sort på hvidt, at der arbejdes sort og snydes med offentlige midler i stor stil i indvandrermiljøer. Svindlen er så indgroet i miljøerne, at man kan tale om, at der har udviklet sig et parallelsamfund til den danske velfærdsmodel. Det mener jeg er fuldstændig uacceptabelt, og meget, meget uheldigt og noget vi skal sætte kraftigt ind på at dæmme op for. Et af redskaberne er de kontrolaktioner, som Arbejdsdirektoratet gennemfører i samarbejde med Told & Skat og politet, hvor man går målrettet efter sort arbejde, snyd med sociale ydelser og illegalt arbejde.”

  http://www.bm.dk/Aktuelt/Nyheder/Pressemeddelelser/Arkiv/2004/0212%20En%20kommentar%20til%20rapporten%20om%20indvandrere%20paa%20arbejdsmarkedet.aspx

  Kommentar by M — 13. marts 2012 @ 16:12

 22. Den korte avis har også historien:
  http://denkorteavis.dk/2012/afsloring-af-socialt-snyd-indbragte-en-million-kroner-pr-skat-medarbejder/

  Kommentar by Hertz — 13. marts 2012 @ 17:51

 23. Politikere har vist at det åbenbart lønner sig at have ovenomtalte adfærd

  “Det koster skatteyderne tre millioner kroner, at en libanesisk urofamilie netop er blevet belønnet med en kæmpe villa ude på landet.

  Ud over at betale 2,2 mio. kr. for villaen, så må Helsingør Kommune bruge 825.000 kr. på at modernisere og istandsætte huset til familien på otte, der har skabt skræk og rædsel i den nordsjællandske by. Det viser kommunens regnskab for udgifter i forbindelse med køb af villaen i den lille landsby Kvistgård, hvor der ikke er nogen naboer tæt på.” (Helsingør 2010)

  h t t p://www.bt.dk/danmark/problemfamilie-koster-skatteyderne-3-mio

  Kommentar by Liva — 15. marts 2012 @ 08:07

 24. Borgerkrigen i bl.a. libanon og somalia er ophørt for flere år siden. Det bør betyde omfattende repatrieringer af de herboende “flygtninge” fra libanon og somalia.

  Kommentar by Jørgen — 15. marts 2012 @ 09:01

 25. Desuden bør de mange “flygtninge”, der ofte rejser på lange besøg i det land, de er flygtet fra, sendes hjem. Og det må hellere ske igår end idag.

  Kommentar by Jørgen — 17. marts 2012 @ 12:30

 26. […] danskere, der har været på arbejdsmarkedet i mange år, er det værd at erindre sig følgende: Den 12. marts 2012 kunne Jyllands-Posten (“Indland” s.3) berette om massivt snyd i ghetto-områder UNDSKYLD “udsatte […]

  Pingback by Endnu et tilbageblik « Hodjanernes Blog — 23. december 2012 @ 14:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper