1. juni 2006

Kaare R. Schou: CEPOS er yderligtgående – i modsætning til CASA…

Fra Punditokraterne [via Snaphanen] – verden ifølge TV2s Kaare R. Schou…

“Jeg vil placere CEPOS uden for de politiske cirkler i det lagkagestykke, der deles af den konservative og den liberalistiske ideologi. CEPOS går ind for at forskellene i samfundet skal øges for at skabe mere dynamik, og det er god konservativ ideologi. Samtidig giver de tid efter anden udtryk for nogle meget liberalistiske synspunkter. Men først og fremmest vil jeg placere dem som mere yderliggående [sic] end noget politisk parti. CASA [d.v.s. det marxistisk-funderede Center for Alternativ Samfundsanalyse, red.] anser jeg for at ligge i det socialistiske lagkagesnit over mod liberalisterne, men klart inden for det normale politiske spektrum, og det samme gælder Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.”

Oploadet Kl. 21:58 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Kaare R. Schou definerer vel bare verden ud fra sit eget centrum, som næppe kan siges at være midten eller til højre for midten…

  Kommentar by freshair — 4. juni 2006 @ 07:58

 2. CEPOS er skam udenfor det politiske spektrum. Ihverttilfælde relativt til partier i det danske folketing. I forhold til f.eks. en amerikansk Libertarian er de dog nærmest marxistiske.
  (De vil ikke engang privatisere folkeskoler og politi, de røde svin :P )

  Kommentar by Qwerty Uiop — 4. juni 2006 @ 11:31

 3. Kaare R Skou – der blandt andet har skrevet en straerkt forvroevlet bog om dansk politik, der med rette blev sablet ned af de fleste anmeldere er en skandale, idet han bruger TV2 som platform for sin egen venstrefloejsektresistiske propaganda.

  Fandt i oevrigt et portraet af ham, hvor han bl.a. naevner, at Aksel Larsen var -fantastisk- og at han gaar i Mao-sko. – Og Mao-skoene er vel kun fordi Stalin-skoene for tiden ikke var til at faa.:

  http://politik.tv2.dk/article.php/568841.html#related

  http://politik.tv2.dk/article.php/568841.html#related

  Kommentar by Pia — 4. juni 2006 @ 16:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper