18. marts 2012

Københavns Kommune støtter terrorsigtets propaganda-dokumentar om Søllerødgade-bomben

I dag er det tyve år siden en bombe sprang på Internationale Socialisters hovedkontor i Søllerødgade. Antifascistisk Aktion har i den anledning produceret en 35 minutter lang dokumentarfilm, for selvom sagen ikke er opklaret, og politiet ikke mener det var nazister der stod bag, så er den yderste venstrefløj ikke i tvivl, her tyve år senere.

Dokumentaren der har fået titlen Bombemordet i Søllerødgade er formelt lavet i regi af Produktionskollektivet Opbrud, og på den måde har det sikkert være nemmere at få økonomisk støtte til de tre aktivister fra Antifascistisk Aktion. Ida Herskind, der står for filmens ’speak’, har fornyligt arbejdet for P1.

Af rulleteksterne fremgår det, at produktionen er støttet af sagesløse lønarbejdere via medlemskab af røde fagforeninger, mere direkte af Københavns Kommune (via Snabslanten-puljen) og indirekte af det offentlige via Socialistisk Ungdomsfront, der får del af tipsmidlerne via Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

De tre personer bag Produktionskollektivet Opbrud er kendte venstreradikale, der i andre sammenhænge intet har imod politisk vold.

Andreas Rasmussen blev anholdt af PET den 28. februar 2010, da han som Redox-mand overvågede nationalsocialisternes hovedkvarter i Greve. I baggagerummet på bilen han anvendte, fandt PET blandt andet knojern og jernstænger. I hans bil der stod parkeret nær Kafa-X, AFA’s tilholdssted på Nørrebro, fandt man yderligere knojern og et jernrør med pigge.

Charlie Emil Krautwald har ligeledes en problematisk fortid. Før han flyttede til København var han aktiv i flere venstreradikale sammenhænge, og var blandt andet talsmand for Boykot Israel i Svendborg. Her gik han han under dæknavnet ‘Comandante’. I en aktionserklæring fra 7. januar 2009 identificerer han sin gruppe som ‘Kommando Abu Ali Mustapha’. Abu Ali Mustapha er tidligere generalsekretær for terrororganisationen PFLP, og har stået bag en serie på ti bombeattentater i Israel.

Rasmus Emil Preston Rasmussen er den eneste der ikke har direkte forbindelse til terror, men at tanken ikke ligger ham fjernt fremgår indirekte af en video han har lagt online. Her kan man se ham fejre nytårsaften i festligt lag, med en AFA-banner som eneste udsmykning.

NB: Jeg har indsat flere oplysninger i ovenstående artikel, og har derfor valgt at fremdatere den.

Oploadet Kl. 14:36 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35294/trackback

35 Comments »

 1. Grotesk at det kan lade sig gøre. Er al sund fornuft efterhånden kastet ud af vinduet? Hvem kan man kontakte i Københavns kommune for at klage?

  Kommentar by Jørgen — 16. marts 2012 @ 07:26

 2. Hvcad kan der være, at sige om den eksplosion ? Ingen aner endni i dag, hvad der skete. Sendte nogen en bombe, sad han serlv og rodede med bomber? Vi får det vel aldrig at vide, eller har filmen er frisk bud ?

  Kommentar by Josef K — 16. marts 2012 @ 17:20

 3. En ting har venstrefløjen og muslimerne til fælles: Offermentaliteten.

  Kommentar by Georg Hansen — 17. marts 2012 @ 08:49

 4. Kommando + navnet på en martyr er en typisk Baader-Meinhof måde at navngive en operation på. Eks.: “Kommando Ulrike Meinhof” om mordet på forbundsanklager Siegfried Buback og hans to livvagter.

  Kommentar by Jørgen Duus — 18. marts 2012 @ 15:30

 5. Jørgen – man kan sende en klage til Københavns Kommune (man behøver ikke skrive bestemte personer som modtager) og de er i henhold til forvaltningsloven forpligtigede til at svare indenfor 14 dage.

  Hvis de ikke svarer indenfor 14 dage eller hvis man ikke er tilfreds med svaret kan man klage videre til Statsforvaltningen Hovedstaden samt parallelt til Ministeriet. Såvel Statsforvaltningerne som Ministeriet har parallel tilsynspligt, men er man utilfreds med Statsforvaltningens respons kan man efterfølgende klage til Ministeriet.

  http://statsforvaltning.dk/site.aspx?p=4609

  http://www.oeim.dk/

  Gør noget ud af klagen. Skriv detaljeret og pænt dansk. Gå efter sagen/bolden og ikke personer. Vedlæg dokumentation. De skal svare uanset hvormange der klager. Alle kan klage. Hvis 10 personer klager skal de skrive 10 forskellige svar. Hvis 100 personer klager skal de skrive 100 forskellige svar. Hvis 1000 personer klager skal de skrive 1000 forskellige svar.

  Det er sjovere end at skrive læserbreve.

  Kommentar by Sigwar — 18. marts 2012 @ 16:07

 6. 5,

  Jeg gætter på sagen vil blive afvist med henvisning til manglende partsstatus/retlig interesse. – Jørgen er jo bare en tilfældig skatteslave. Men.

  Klag alligevel og når afslagene så kommer, klag da over at statsforvaltning m.v. ikke har iagttaget deres tilsynsforpligtigelse og når afvisningen herfra kommer, send den videre til ombudsmanden.

  Og ja, gerne 1.000 forskellige…

  Kommentar by Hans Und — 18. marts 2012 @ 16:24

 7. Man kan i den grad anklage disse voldelige fascistiske antifascister for hykleri. Men derfor er det alligevel frastødende og tragisk, at en person blev dræbt, sandsynligvis af politiske motiver. Han var utvivlsomt en idiot med rædselsfulde politiske holdninger – men vi bør alle kunne tage afstand fra politisk vold. Det hører ganske enkelt ikke hjemme i et civiliseret land.

  Kommentar by Frihed — 18. marts 2012 @ 20:04

 8. Kim Møller manipulerer med sandheden.
  Hverken Andreas Rasmussen, Charlie Emil Krautwald eller Rasmus Emil Preston Rasmussen har noget med terror at gøre.

  Kommentar by Holgers ven — 18. marts 2012 @ 21:01

 9. DR har ingen smalle steder. 21 Søndag har lige haft en smagløs reklame for socialdemokratiet, med afsæt i Utoyamasakren.

  Kommentar by Nielsen — 18. marts 2012 @ 21:35

 10. 7 Frihed

  Det er usandsynligt, at der skulle være tale om en “fjendtlig” bombe og helt helt usandsynligt det i givet fald skulle være en brevbombe.

  De teknisk oplysninger fra officielt hold findes i PET-kommissionens bind 11, side 233 og frem. http://www.petkommissionen.dk/fileadmin/bind/pet_bind11.pdf

  Den stærkt reaktionærere :) Martin Kasler har desuden skrevet om sagen i 7 læseværdige artikler:

  http://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/bomben-i-sollerodgade-uheld-eller-attentat/albert-larsen/

  Hvad der derimod kan undre, er MSMs håndskyhed overfor en spændende sag, som handler om store anstrengelser for, at dække over internt forræderi (mange er lokket med under en falsk påstand om ikke vold), at man (IS) slipper af sted med at udnytte sagen til propaganda, at politiet stik mod sædvanlig praksis ikke giver information om deres arbejdshypotese og den saglige begrundelse. m.v.

  Kommentar by Hans Und — 18. marts 2012 @ 22:47

 11. Bombesag tages op i Folketinget
  http://www.modkraft.dk/artikel/bombesag-tages-op-i-folketinget

  Nu bliver mordet på Henrik rejst i Folketinget
  http://arbejderen.dk/artikel/2012-03-16/nu-bliver-mordet-p-henrik-rejst-i-folketinget

  Kommentar by BE — 19. marts 2012 @ 03:48

 12. #10, Hans
  At de selv har rodet med TATP eller lignende er bestemt ikke utænkeligt. Eller noget helt tredje er sket. Men det er alt sammen spekulationer så vidt jeg kan forstå. Helt usandsynligt er det trods alt ikke, at det er et politisk motiveret angreb.

  Kommentar by Frihed — 19. marts 2012 @ 09:06

 13. […] Møller har i går opdateret et tidligere indlæg på sin blog om de tre venstreradiale bag den korte film om […]

  Pingback by Terrorsigtet journaliststuderende | Reaktionære Refleksioner — 19. marts 2012 @ 09:44

 14. Holgers ven:

  Hvis du kender de tre nævnte, kan du så ikke fortælle lidt om hvordan det Kim skriver er forkert? Altså ud over blank afvisning?

  Kommentar by Henrik — 19. marts 2012 @ 10:46

 15. At de selv har rodet med TATP eller lignende er bestemt ikke utænkeligt.

  Det er den enkleste og mest sandsynlige forklaring på hele affæren.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 19. marts 2012 @ 11:04

 16. Lad mig foreslå et stykke passende baggrundsmusik:

  Senior og søn

  Kommentar by Henrik R Clausen — 19. marts 2012 @ 11:14

 17. Der er nu ikke noget som terror og konspirationsteorier.

  I den tyske presse kan man læse om den sydfranske by Toulouse, hvor der forleden blev myrdet først én, siden to soldater.

  Og her til morgen blev der så – også i Toulouse, og i samme kvarter – myrdet en lærer og hans to børn, mens to elever blev hård sårede.
  Hov, glemte jeg at skrive, at det var ud for en jødisk skole, at det foregik?

  Nå, men der er vel som sædvanlig tale om ‘enkelttilfælde’ og i værste fald om højreekstremistisk terror.

  Spændende, om det bliver omtalt i dansk presse? Nå nej, vigtigere emner som xfaktor og andet vrøvl har som altid førsteprioritet hos Ritzau, BNB og de andre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. marts 2012 @ 11:18

 18. C. V. Jørgensens sang handler i øvrigt om Bombemanden fra Gladsaxe, Allan Steen Kristensen, der placerede hjemmebyggede rørbomber i telefonbokse og andre steder. Det var jeg faktisk ikke klar over.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 19. marts 2012 @ 11:36

 19. Det er heller ikke usandsynlig at Pædofeter står bag bomben. Folketinget kan jo spørge svinet, så får de denne gode gerning løst.

  Hvorfor jeg skriver (gode gerning) er fordi: Alt hvad Pædofeten siger, eller hans undersåtter rører ved er altid det rigtige. Jer formoder bare at henrik er kommet op til smågrisene (72 jomfruer) ved et uheld.

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 19. marts 2012 @ 11:42

 20. > 14. Henrik
  Jeg baserer udelukkende min påstand på Kim Møllers egne faktuelle oplysninger ovenover. Læs dem igen.

  Kommentar by Holgers ven — 19. marts 2012 @ 13:58

 21. Nå, man kan også gøre skarn uret: http://www.b.dk/globalt/pistolmand-jagtede-skraekslagne-boern

  Så kom historierne da også frem til den danske presse.

  Ærligt talt, er det ikke en anelse patetisk, i engelsk forstand, dvs. ynkeligt, at venstreekstremisterne stadig tuder ca. 20 år efter, at en af deres egne sandsynligvis døde, fordi han fumlede med noget sprængstof?

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. marts 2012 @ 14:14

 22. Henrik Petersen:

  Den første soldat der blev dræbt var sort og i civil. De tre næste soldater der blev dræbt var arabere. Og nu altså fire jøder.

  Der er tale om indtil videre 8 dræbte og 4 sårede, alle fra minoriteter. Jeg tror helt ærligt ikke, at muslimske terrorister er så nøjeregnende med, hvem de slår ihjel, og uanset så har jeg endnu ikke set muslimske terrorister i Europa lykkes med to attentater i træk, og slet ikke tre. De er normalt (og heldigvis for det) simpelthen for inkompetende til noget der bare minder om dette. De har også en forkærlighed for ild og eksplosioner, ikke skydevåben.

  Det her lugter mere af en fransk udgave af Nationalsozialistischer Untergrund.

  Kommentar by Henrik — 19. marts 2012 @ 14:57

 23. Holgers Ven:

  Ifølge det foroven forherliger Charlie Krautwald en terrorist. Ifølge den første version af blogposten er Rasmus Andreasen selv terrorsigtet.

  Baseret på det har jeg lidt svært ved at se hvordan du kan sige at “Hverken Andreas Rasmussen, Charlie Emil Krautwald eller Rasmus Emil Preston Rasmussen har noget med terror at gøre”.

  Kommentar by Henrik — 19. marts 2012 @ 15:01

 24. > Henrik

  Ifølge Kim Møllers egne oplysninger blev Andreas Rasmussen anholdt af PET den 28. februar 2010, fordi han overvågede nationalsocialisternes hovedkvarter i Greve. Det gør ham ikke til terrorsigtet. Hvad PET angiveligt skal have fundet i hans bagagerum, og hvordan denne hemmelige tjeneste har kommunikeret sin hemmelige viden videre til Kim Møller er mig for øvrigt en gåde.

  Charlie Emil Krautwald bliver heller ikke terrorist ved at være medlem af Boykot Israel, som er en helt legitim organisation. Det er også hans demokratiske ret at udtrykke sympati for en tidligere leder af PFLP. Ben Gurion og Menachem Begin var jo også terroristledere før i tiden, men ingen bliver forbundet med terrorisme for at udtrykke sympati med dem.

  Rasmus Emil Preston Rasmussen bliver heller ikke terrorist eller terroristsympatisør ved at holde nytårsfest med et AFA-flag i baggrunden.

  Som sagt: læs teksten.

  Kommentar by Holgers ven — 19. marts 2012 @ 16:45

 25. # Henrik 14:57

  Kan meget vel tænkes. Jeg mener nu heller ikke, at jeg spekulerede i, at der skulle være tale om muslimske gerningsmænd. De kvikkere af dem er forlængst døde (i 9/11).

  Når jeg læser indlæg fra ‘Holgers ven’, kommer jeg – sært nok – til at tænke på den yderst forhenværende RAF-terrorist Holger Meins, der til alt held for samfundet sultede sig selv ihjel, så man var fri for at ofre fængsel osv. til ham.

  Da han blev begravet, stimlede The usual Suspects, læs RAF-sympatisører, sammen, og også afdøde Rudi Dutschke holdt talen med den berygtede sentens: “Holger, der Kampf geht weiter”.

  Dutschke levede i øvrigt sine sidste år i Århus. Nu jeg tænker over det, er det bemærkelsesværdigt, hvordan nogle af de værste venstreekskremister blev opfostret i Århus. Tænk Blekingegadebanden, tænk Gotfred Appel, tænk KAK.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. marts 2012 @ 16:59

 26. > Henrik

  Dutschke boede i kollektiv med flere folk som blev til noget. En P1-redaktør, og… en professor der for nogle år siden betegnede Uriasposten som ‘højreradikal’.

  Dutschkes søn, i hvis barnevogn der blev opbevaret dynamit (sic), er i dag højtplaceret embedsmand i kommunen. Ansat af SF’er, så hut jeg visker.

  Kommentar by Kim Møller — 19. marts 2012 @ 17:10

 27. @Kim Møller
  Dutschkes søn, i hvis barnevogn der blev opbevaret dynamit (sic), er i dag højtplaceret embedsmand i kommunen. Ansat af SF’er, så hut jeg visker.

  …og?

  Kommentar by Polyb — 19. marts 2012 @ 17:18

 28. Holgers ven:

  Godt at se at du ved du er ude på tynd is.

  Én er terrorsigtet. En anden opkalder sin gruppe efter en terrorist. En tredie er åbenbart tilknyttet den organisation den terrorsigtede er medlem af.

  Og du gør alt hvad du kan for at tale dig væk fra fakta.

  Kommentar by Henrik — 19. marts 2012 @ 17:36

 29. Kun Kim Møller påstår, at Andreas Rasmussen er terrorsigtet. Der er der jo ikke belæg for det i artiklen. Men selv om han var, så er han jo ikke dømt og dermed uskyldig. Dermed falder hele Kim Møllers korthus sammen.
  Man bliver just heller ikke terrorist ved at opkalde en gruppe efter en frihedskæmper eller ved at gå med AFA-flag eller Che Guevara T-shirts, eller Lenin-emblemer.

  Der må sandelig være meget utrygt i jeres verden.

  Kommentar by Holgers ven — 19. marts 2012 @ 18:54

 30. Holgers ven:

  “..opkalde en gruppe efter en frihedskæmper..”

  Den lader vi lige stå et øjeblik…..

  Kommentar by Henrik — 19. marts 2012 @ 19:10

 31. ->29 falskspilleren bag “Holgers ven”

  Ja, der er meget utrygt i min verden når jeg f. eks. er nødt til at gå gennem metaldetektor ved indgangen på Christiansborg for at deltage i et helt fredeligt møde i Trykkefrihedsselskabets regi. Hvorfor er det nu nødvendigt at udsætte deltagerne for dette?

  Men lad os lige høre om en anden slags utryghed – den der kommer af at du åbenbart engang har fremsat trusler her på forummet. Jeg har stadig ikke fået at vide hvad det drejede sig om? Den slags afstedkommer da en helt reel utryghed. Kom nu, fortæl, fortæl.

  Reality check: Du har nu deltaget her under dette nick i nogle måneder, og du har stadig ikke bidraget med en hujende fis.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. marts 2012 @ 19:22

 32. > Lars Findsen På Crack

  Atter er vi uenige. Jeg har da bidraget med meget – til selvreflektionen herinde.

  Kommentar by Holgers ven — 19. marts 2012 @ 19:34

 33. Undskyld Møller, igen lidt OT:
  Men om gerningsmanden/-mændene i Toulouse var nazister eller islamister, tja, hvad er egentlig forskellen i deres ideologiske arvegods og deres praktiske handlinger? For den sags skyld kunne det også være venstreekstremister, som både hader militær og jøder.

  Tankevækkende, at nazister, islamister og venstrenazister således kan mødes som brødre i ånden….

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. marts 2012 @ 06:16

 34. Holgers ven/Danmarks fjende fatter intet og kan heller ikke bidrage med eller svare på noget! Det er sørgeligt, at et menneske kan blive manipuleret af den venstreorienteret og multietniske propaganda i sådan et omfang!

  Kommentar by Viking — 20. marts 2012 @ 16:27

 35. Kan konstatere, at den såkaldte “Holgers ven” er uden for pædagogisk rækkevidde. Han er ikke ude på at føre en konstruktiv debat, kun at obstruere/irritere.

  Det bedste vi kan gøre, er at ignorere ignoranten, opfatte han som en flue, der klør lidt, når den sætter sig på armen, vifte den væk, og læse næste svar.

  Så derfor kære venner, lad “Holgers ven” råbe videre, men ud i det tomme rum. Det bliver han hurtigt træt af…

  Kommentar by Jern Henrik — 24. april 2012 @ 06:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper