18. marts 2012

Grundlovsforeningen Dansk Kultur, 17. marts 2012

Det har været en hektisk uge, men selvmedlidenheden forsvinder når man møder Gertrud ‘Spydpigen’ Galster, der til trods for at hun er i 80’erne og bor i Sverige, stadig er fast inventar til danske arrangementer. Der er formentlig mere konservatisme i hende, end i hele lokalafdelinger af Konservativ Ungdom.

Herunder et foto fra årsmødet i Grundlovsforeningen Dansk Kultur, hvor jeg talte om Uriasposten, min motivation for at blogge, og konkretiserede med eksempler, hovedsageligt om den yderste venstrefløj.

(Grundlovsforeningen Dansk Kultur, Vejle, 17. marts 2012)

“Trods de mange våde øjne og plusord, så handlede det om at smadre dansk kultur og gradvist afskaffe den demokratiske nationalstat. Indvandring fra islamiske lande fremmer den dagsorden på flere niveauer.” (om ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl’)

Oploadet Kl. 11:16 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35334/trackback

10 Comments »

 1. Rigtige ord fra Kim om Konservativ Ungdom. Der er i det hele taget ikke ret mange rigtige konservative tilbage i Det Konservative Folkeparti. De sidste rigtige konservative i partiledelsen forsvandt engang i 90’erne. Nu har partiet personer som:

  * Lars Barfoed, som elsker de radikale og ellers ikke mener noget som man ikke mener i andre partier.

  * Lene Espersen, som først lavede den håbløse politireform og siden hen brugte milliarder af danske skatteyderkroner på at bringe et islamisk styre til magten i Libyen.

  * Connie Hedegaard, som elsker EU og klimasvindel.

  * Og en masse andre nulliteter, som ikke er værd at nævne.

  Stort suk – gid det snart må være slut for dette parti, som ikke har været konservativt i årtier.

  Kommentar by Sigwar — 18. marts 2012 @ 11:47

 2. Tak for din ros til Gertrud, en fantastisk kvinde der bare bliver ved og ved som en Duracell kanin. Hvilken inspiration hun er for mange!

  Kommentar by synopsis-olsen — 18. marts 2012 @ 13:45

 3. Sigwar:

  Det er jo ikke noget nyt. Helten i K´s selvforståelse er Guido Leo John Christmas Møller, der selv slog fast at den eneste grund til at han var konservativ var forsvarssagen. Havde det ikke været for den, så havde han meldt sig ind i Det Radikale Venstre i stedet.

  synopsis-olsen:

  Hvis jeg ikke regner meget galt har Gertrud Galster været aktivist i over 40 år efterhånden, og til dem der ikke kender til hende kan jeg varmt anbefale hendes bog Femte Kolonne, om hendes aktivistiske karriere mellem 1971 og 1985. Selv når man er uenig med hende er det stærkt underholdende at læse bogen, til og med de mere skæg-og-blå-briller-prægede episoder. Den kan lånes på biblioteket.

  Den er også blevet genudgivet inden for de seneste år, og kan vistnok købes gennem Åse Clausen Bjerg – http://www.aaseclausenbjerg.dk/

  Kommentar by Henrik — 18. marts 2012 @ 15:39

 4. Gud velsigne Gertrud.

  Kommentar by Svend — 18. marts 2012 @ 19:52

 5. Hvis jeg ikke regner meget galt har Gertrud Galster været aktivist i over 40 år efterhånden.

  Stemmer. Da jeg mødte hende første gang i 2005 havde jeg talt i telefon med hende, og hørte en meget ivrig kvinde med masser på hjerte. Jeg havde regnet med at hun ville være sidst i 30’erne – min forbløffelse var stor, da en lille, senet dame tæt på 80 mødte op til vores fælles tur til Brussel.

  Hun er en en-mands hær i Sverige :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 18. marts 2012 @ 20:03

 6. Tak til Sigwar. Ja så fik man endnu engang bekræftet at der er stovte danske Quinder, (Aase Clausen Bjerg)der gør at man i endnu højere grad kan have forhåbninger for en fremtid der ikke umiddelbar får lov at falme yderligere uden lys i mørket. Jeg havde for et par år siden den fornøjelse, at tale med Gertrud i telefon og i den stemme og samtale var der energi, erindring og kampvilje.

  Kommentar by synopsis-olsen — 18. marts 2012 @ 20:21

 7. Gertrud Galster er et godt menneske.
  Flere af hendes slags ville gøre os alle godt.

  Kommentar by Nielsen — 18. marts 2012 @ 21:45

 8. Gertrud Georgsdatter Galster har siden 1971 været min trofaste skjoldmø i kampen mod de nedbrydende kræfter i hjem, skole og samfund. Først mod maxisternes ”nye psykopolitiske doktrin”, hvis mål var ved infiltration at få magt på alle niveauer i kirke og samfund for ar omstyrte det bestående på kristendommen hvilende samfund. Den trængte ind via socialdemokratiets såkaldte trivselsprogram fra 1968, om hvilket hun som et orakel har viden og indsigt. For egen regning har hun skrevet, kopieret og uddelt tusinder og atter tusinder af oplysende og advarende skrifter. Trofast og utrættelig havde hun en stand med oplysende materiale ved Glistrups møder rundt om i landet. I mange år havde Gertrud en telefonavis med nyheder hver uge. I de senere år har hun en markant hjemmeside ”Spydpigen” imod Islams uhyggelige fremmarsh under ledelse af vore naive og blåøjede topfolk inden for politik og kirke. Trods sine 86 år er Gertrud fortsat trofast på kamppladsen med inspiration og skarpe indlæg. Enhver, som vil kæmpe med, bør læse hendes bog ”Femte kolonne”. Den er en guldgrube og øjenåbner for såvel begyndere som viderekomne om angrebet på især hjem og skole. Hør, hvad hun siger! Læs, hvad hun skriver!

  Kommentar by Jørgen D. Grønbæk — 20. marts 2012 @ 00:40

 9. Jeg har netop lagt et interview med Gertrud Galster på Youtube for de, der gerne vil lære hende nærmere at kende.

  Kommentar by Knud Eriksen — 20. april 2012 @ 22:43

 10. link her. http://www.youtube.com/watch?v=ZPCa3k399FY

  Kommentar by Knud Eriksen — 20. april 2012 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper