8. juni 2006

Esmanns Verden – Carl Pedersen om Donald Rumsfeld i 87 minutter…

Jeg tændte sidst på formiddagen for P1, og der var ingen overraskelser. Frank Esmann var i Esmanns Verden netop gået i gang med dagens emne – Donald Rumsfeld. Den officielle omtale:

“Den amerikanske forsvarsminister Donald Rumsfeld har fået store dele af det amerikanske forsvar på nakken på grund af sin planlægning og ledelse af krigen i Irak. USA-eksperten, lektor Carl Pedersen, Københavns Universitet, portrætterer ham i denne Esmanns verden. Fra USA kommenterer de vrede generaler og Professor Joseph Nye fra Harvard.”

Den blev således 1,5 times hårde motivanalayser, hovedsageligt fra Carl Pedersen der benyttede lejligheden til at agitere imod Vietnamkrigen, Cheney, Wolfowitz, Perle, Bush og ikke mindst Irak-krigen. Det sidste var sådan set et underliggende præmis for udsendelsen.

Oploadet Kl. 17:52 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

 1. Du var ikke alene om at høre dette forfærdelige ensidige program.

  Tænk at man stadig kan finde på at bruge Carl Pedersen og kalde ham “USA-ekspert”. Man forventer fra en “ekspert” en bare nogenlunde objektivitet, og i stedet præsenteres man for denne megevenstreorienterede mand.

  Det samme var nogenlunde gældeden for en uge siden, hvor det var Fogh – set udefra, hvor de havde fået DF-haderen Marc Wagner fra tyskland til at kommentere Fogh.

  Ugen før var det Wolfowitz. Programmet følger nok bare en mangeårig P1-tradition men i guder, hvor er det dog belastende i længden.

  Kom han egentlig til at betale de 50.000 tilbage, hr. Esmann for sit store plagiat af en bog. Denne grove forseelse slap han forbavsende let med.

  Kommentar by Anders J. — 8. juni 2006 @ 19:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper