24. marts 2012

Nye højreekstremister myrder løs. Solo-terrorister handler på egen hånd. Muslimer er udsat for racisme.

Toulouse-sagen kaster masser af idioti af sig, og der er tilsyneladende ingen nedre grænse. Følgende tre pluk fra DR illustrer indirekte hvordan nyhedsbilledet er skruet sammen.

(24-årige Koran-læsende Muhammed Murah – 8-årige Miriam Monsonego, skudt gennem hovedet)

Tirsdag aften kunne man i Deadline høre lektor Jørn Boisen agere ekspert om Frankrig i et indslag der blandt andet omhandlede den franske valgkamp – Jødisk menighed lever ikke i frygt. Her fortalte han, at der ikke var store problemer med jødehad – “Man kan godt risikere, at få nogle på frakken, men det er på det niveau.” Glemt er Ilan Halimi der brutalt blevet myrdet af en bande muslimer tilbage i 2006.

Gerningsmandens motiv var ikke afklaret, men hvis man tog udgangspunkt i ofrene, så kunne man ifølge lektoren “godt tro, at det var en form for højreekstremisme, en ny form, ikke den klassiske” Fænomenet må være så nyt, det endnu ikke har set dagens lys.

Da Deadline fulgte op på Touluse torsdag aften, var skyldsspørgsmålet afklaret, og det så var der lagt i kakkelovnen til en debat, ikke om Islam, men om ‘ensomme ulve’. Efter en kort præsentation af terrorister (Nidal Malik Hasan, Umar Farouk Abdulmutallab, Faisal Shahzad, Taimour Abdulwahab al-Abdaly, Muhudiin Mohamed Geele, Lors Doukaiev) blev terrorforsker Ann-Sophie Hemmingsen bedt om at kommentere.

Jacob Rosenkrands: En på alle måde broget flok terrorister. Hvad har de her mænd til fælles?

Ann-Sophie Hemmingsen, DIIS: Det de har til fælles, det er jo netop, at de har handlet på egen hånd. De har i hvert fald forsøgt at gennemføre deres gerninger på egen hånd. De har jo en meget forskelligartet broget baggrund. Nogle af dem har været i kontakt med forskellige netværk, nogle af dem har rejst til udlandet og modtaget træning. Andre har tilsyneladende primært fundet deres inspiration i deres kommunikation over nettet på egen hånd. (senere talte hun om Al-Qaeda-magasinet Inspire, der havde ‘et vestligt publikum’ som målgruppe)

Da man ikke kendte gerningsmandens motiv, talte man om nazister og højreradikale. Da det så kom frem, at vi havde at gøre med et klassisk eksempel på ‘Jihadi Islamicus’, tales der konsekvent udenom. Ann-Sophie Hemmingsen fik ikke nævnt, at de omtalte terrorister alle var muslimer, og ikke en eneste gang omtalte hun Islam eller anvendte et begreb som Jihad. Forskere har det med at gøre tingene sværere end de er.

“… Squarcini tilføjede desuden, at Merah under forhandlingerne havde fortalt, at han var blevet »radikaliseret i fængslet, mens han læste Koranen. Det var ikke sket på grund af andre«. Derfor konkluderer Squarcini, at Merah ingen forbindelser til ekstremistiske organisationer eller terrorgrupperinger. Merahs voksende radikalisering skete »spontant, isoleret og friviligt«.” (Politiken, 23. marts 2012)

I løbet af ugen har flere medier (eks. TV2 News) bragt interviews med forfatteren bag en ny bog om Breiviks massakre på Utøya, og det er fantastisk timet. Decideret grotesk bliver det når Aftenshowet fredag med udgangspunkt i Touluse havde inviteret Ozlem Cekic og Arne Melchoir i studiet til en debat om racisme.

Vært: Ozlem, hvordan mærker du personligt i det daglige racismen. Hvordan oplever I racismen?

Ozlem Cekic: Det gør man både ved den måde man politisk har signaleret, de sidste mange år, også meget generaliserende, grænsende til racistiske udmeldinger, at muslimer voldtager deres døtre, at nu er vi også nødt til at sætte en pris på hvad en indvandrer koster.

En muslim begår racistiske drab. Højreradikalisme et et stort problem, muslimer er ofre – ringen er sluttet. Niels Lillelund om Den redigerende klasse.

“Ingen tragedie er så grum, at den ikke kan bruges til noget, så det var vel nok ærgerligt, at morderen i Toulouse viste sig at være en almindelig islamist snarere end en af de utallige, kampklare og svært bevæbnede nynazister, som den journalistiske mytologi er så rig på.

I vore dage planlægges nyhedsforløb gerne i forvejen rundt omkring i redaktionssekretariaterne, så i mange af de små newsrooms i Danmark (ingen nævnt, ingen glemt) har der været irritation at spore. Nu skulle det hele laves om.

Man kan selvfølgelig vælge en ny vinkel. Det gjorde Politiken (så fik vi nævnt dem alligevel): ”Tragedien i Toulouse må ikke misbruges politisk”. Skrev de…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35511/trackback

65 Comments »

 1. journalisten spurgte vel ikke Arne Melchoir om samme?…hvordan han mærker racismen i dagligdagen?…DR er så ensrettet politisk at det er til at brække sig over, alligevel er vi alle tvunget til at betale til det…

  Kommentar by Kristian — 24. marts 2012 @ 11:33

 2. Toulouse sagen må ikke misbruges politisk!
  Men det måtte breivik godt? For det blev den i høj grad. Der gik ikke lang tid før udåden i Norge i virkelighed var Dansk Folkepartis skyld!

  Kommentar by Robert R — 24. marts 2012 @ 12:10

 3. Det rigtig uhyggelige er at jøder er ved at blive jaget ud af Sverige, og man kan frygte at det vil brede sig over sundet. De første tegn er der allerede!

  Kommentar by Robert R — 24. marts 2012 @ 12:13

 4. Civilisations-konfrontation. Billedet giver anledning til mange spekulationer ift indvandring. Var det nu særligt klogt at Europa accepterede arabisk indvandring? Ikke bare pga sagen her, men pga en helt fundamental forskel samfund og folk imellem.

  Man har importeret mennesker, og STORE problemer ligeså. Man bliver nødt til at stille tingene op. Mennesker og kulturer og religioner har ikke lige stor værdi, og er ikke lige. Aldrig, og det kan enhver se skulle man sammenligne mennesker imellem.

  Det er ikke bare enkeltstående tilfælde, men hele befolkningsgrupper vi taler om. Indvandrere fra store dele af den 3. verden, er på ingen måde rustet til Europa, og bliver det heller ikke på nogle få generationer.

  At kunne henrette en så dejlig og sød pige som hende på billedet, kræver noget fundamentalt defekt. Ghettoerne i Danmark er også fulde af disse defekte produkter af en fejlslagen kultur/opdragelse/religion. Det går galt helt fra barnsben af. Ingen skal fortælle mig at denne ondskab som Mehrah besad, bare kom ud af det blå. Han tilbad djævlen, og ondskaben gennemsyrer hans slags.
  Man begynder ikke uden videre at hade ALT hvad ens værtsland står for, og plyndre og hærge løs.

  Det er fundamentalt, og erkender man ikke dette, kommer man ikke videre med en løsning. Pædagogiske løsninger virker ikke i længden. De må og skal repatrieres, hvis Europa ikke skal ende i total kaos, og borgkerkrige.

  Nu er ham her forholdsvis ensom, og andre opererer i celler. Og det tror jeg er den helt store årsag til at Europa ikke jævnligt oplever sekterisk islamisk vold som feks i Afghanistan.
  Der er ikke et stort omspændende netværk, men en masse små celler og jihadspirer. Det skal vi være glad for trods alt.
  At de er far and between disse terrorister.

  Jeg har læst forskellige fora på nettet, og muslimerne er MEGET hurtige med at gå i den sædvanlige offerrolle. Det samme angående Muhrah her. Man begynder at tale om uretfærdighed imod muslimer på verdensplan, men aldrig nogensinde erkender man egen skyld. At det hele starter med dem selv, og at de selv har hovedansvaret for problemerne.

  Kommentar by endnu en vantro — 24. marts 2012 @ 12:51

 5. Ozlem Cekic: ” … at nu er vi også nødt til at sætte en pris på hvad en indvandrer koster. ”

  Ja det er grove løjer, sådan at tale om prisen, der kun er af størrelsesordenen 250.000 kroner pr dansk familie før skat.

  Men hun har da ret i at der er værre problemer. Det største er, at når man forvandler Danmarks befolkning til et spejl af Libanons eller Libyens, så bliver Danmark som Libanon eller Libyen.

  Kommentar by Svend — 24. marts 2012 @ 13:28

 6. 4.endnu en vantro.

  “At kunne henrette en så dejlig og sød pige…” og som ikke var andet end et barn + måden muslimen gjorde det på !

  Han trak hende i håret, satte et skydevåben til hendes hoved men dette klikkede – så han tog et andet våben han havde på sig og skød hende i hovedet !

  Dette er så ondsindet at jeg ikke fatter nogen kan gøre sådan mod et barn !

  Jo, hvis man, som du skriver, begynder at studere den islamiske/ muslimske mentalitet – og dernæst erkender at disse mennesker er mentalt SÅ anderledes end andre der lever på denne Klode !

  Denne ondskab kommer ganske rigtig ikke ud af ingenting, men er et resultat af indoktrineringen af den afskyelige islamiske ideologi.

  At VI finder os i dem, her i Vesten !

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. marts 2012 @ 14:59

 7. > 4. endnu en vantro

  “Det er fundamentalt, og erkender man ikke dette, kommer man ikke videre med en løsning. Pædagogiske løsninger virker ikke i længden. De må og skal repatrieres, hvis Europa ikke skal ende i total kaos, og borgerkrige.”

  Det er dog det tåbeligste forslag, man kan forestille sig.

  Hvis vi helt ser bort fra det moralsk dybt forkastelige i at lade en hel befolkningsgruppe undgælde for én terrorrists modbydelige forbrydelser, og hvis vi også ser bort fra de politiske og demokratiske problemer, det vil medføre – hvordan vil du så rent praktisk repatriere alle muslimer og deres efterkommere i Europa?

  Vi taler om mange millioner af mennesker – mænd, kvinder og børn! Det er langt flere, end de 6 millioner jøder, som nazisterne deporterede og udryddede.

  Hvordan vil du finde dem, samle dem og deportere alle de menesker? Det er jo en gigantisk logistisk operation. Og hvad vil du gøre, hvis modtagerlandene – hvad de højst sandsynligt vil – nægter at modtage dem?

  Du bliver nødt til at forholde dig til virkeligheden, selv om du ikke kan lide den.

  Kommentar by Holgers ven — 24. marts 2012 @ 15:09

 8. Det er forbløffende, hvorledes islamistisk jihad og terror ifølge ‘eksperter’ kan opstå ud af det blå, ud af ingenting, “spontant, isoleret og frivilligt”????

  Jeg gætter vildt: Islamistisk jihad og terror opstår som følge af I-faktoren, kombineret med koranen og skrupvanvittige imamer.

  Flyt dog for h……. tilbage til jeres egne miserable lande og udkæmp jeres svagt begavede krige blandt hinanden. Bortset fra enorme fødselsrater er det jo, hvad I nu er bedst til.

  Så kunne vi andre leve i fred og fordragelighed.

  Ser just – af alle steder – i Politiken, at tyrkiske soldater har dræbt 15 kvindelige terrorister (Politiken kalder dem ganske vist for oprørere, det lyder jo også pænere).
  Fint med mig: 15 muslimske fødemaskiner færre. Tælle-tælle, det bliver i løbet af et par generationer et minus på ca. 200 blæste muslimer. Tak for det.

  mvh racisten

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2012 @ 15:23

 9. EU ‘Udenrigsminister’ Catherine Ashton sagde om Toulouse drabene:

  “når vi tænker på hvad der skete i Toulouse i dag, når vi husker hvad skete i Norge for et år siden, når vi ved hvad der foregår i Syrien, når vi ser hvad der sker i Gaza og på forskellige steder i verden – da husker vi unge mennesker og børn der mister deres liv.”

  Toulouse drabsmanden forklarede sine drab med hævn for drab på palæstinensiske børn i Gaza..

  Som premierminister Benjamin Nethanyahu har udtrykt det.

  “Det som i særlig grad gør mig oprørt er sammenligningen mellem den målrettede nedslagtning af børn, og så de operative forsvarsaktiviteter hos Israel Defense Force der er beregnet på at ramme terroristerne der benytter børn som menneskelige skjolde.”

  Ashton vender det hele på hovedet. Selv i denne forfærdelige hændelse kan jøderne bare ikke få lov at være ofrene. Næ, nej de er vel selv skyld i det.

  Kommentar by synopsis-olsen — 24. marts 2012 @ 15:48

 10. Sekt-Avisen POLITIKEN må godt misbruge Breivik-hændelsen.
  Når det, som det oftest er, er muslimer, så må det ikke misbruges.
  Forskruethed.

  For tiende gang: Ejer de mennesker, der kalder sig journalister, ikke selvrespekt? Ejer de ikke evnen til objektivt at vurdere deres løgne og fordrejelser? MORAL ???? Desværre ikke eksisterende.

  Egentlig utroligt, at de ikke kan stilles for ansvar.

  Kommentar by ramses-2 — 24. marts 2012 @ 15:48

 11. @Holgers Ven.
  Jeg imødekommer demografiens udvikling. Og den ser særdeles sort ud. Vi taler om større og større muslimske befolkninger i alle Europæiske lande de bor i. Simpel højere fertilitetsrate.

  Men du må meget gerne komme med forslag til hvordan vi får stoppet denne udvikling. For alternativet er et muslimsk Europa og det kan selv den hårdeste multikultur-fortaler ikke gå ind for. Men jeg er blevet overrasket før.
  Måske går du og andre rent faktisk ind for at leve i muslimske lande og under muslimsk herredømme. Jeg gør ikke, og så er gode råd dyre ift at bremse denne udvikling.
  ALLE midlerne uden sidestykke har store konsekvenser og vil være ubehagelige.

  Men alternativet er at de bliver flere og flere, for til sidst fuldstændigt at opsluge de oprindelige befolkninger.

  Forhold dig til det faktum, og kom så igen og fortæl mig hvad man præcist skal gøre.

  Kommentar by endnu en vantro — 24. marts 2012 @ 16:01

 12. @11: Et optjeningsprincip for sociale ydelser evt. indført med tilbagevirkende kraft ville være en god begyndelse.

  Kommentar by Scarlet P — 24. marts 2012 @ 16:10

 13. > endnu en vantro

  Svaret er enkelt: du må lære at leve med det.
  Ændre det kan du ikke.

  Kommentar by Holgers ven — 24. marts 2012 @ 16:13

 14. Religion er udtryk for menneskers ønsketænkning, men det er fri fantasi.
  Når vi går i graven, så er det blevet mørkt, og intet andet vil ske.
  Det eneste sikre er skabelsen ved Big Bang og den efterfølgende evolutionsudvikling, der begyndte med små amøber i vandet.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 24. marts 2012 @ 16:43

 15. Der er tale om et kæmpe forræderi af virkeligheden i msm!

  De kan ikke tale om islam og muslimer. Det har de nemlig forbudt sig selv.

  De er således ubrugelige for ethvert kritisk tænkende menneske.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 24. marts 2012 @ 17:17

 16. Jeg giver op…

  Typisk Information-kommentar:

  “Peter Günther siger:

  ja, men ikke kun i det franske samfun!!.

  Vi er nødsaget til alle at overveje muligheden af at vores egen nedladende arrogance overfor anderledes tænkende kan være medvirkende til at fremme udviklingen af denne type tænkning.

  Jeg vil hævde at mere moderat tænkende indvidder kynisk har vurderet at disse selv-mords piloter er nyttige for deres sag, fordi det skaber afstand mellem os istedet for at bringe os sammen i respektfuld dialog.

  Jo mere vi fremelsker barrierer mellem folk af forskellige kulturer, jo flere af denne type eksempler vil blive “hverdagskost”.”

  Der er simpelthen folk i det der politiken/information-segment der bare ikke er til at tale med. De må ønske bevidst at smadre samfundet som det er…

  Kommentar by Frank P — 24. marts 2012 @ 18:13

 17. Offerollen kan muslimerne godt droppe fremover….

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/456071:Kirke—tro–Undersoegelse–Kristne-diskrimineres-mest-i-Europa

  Kommentar by M — 24. marts 2012 @ 19:04

 18. Holgers ven

  “Svaret er enkelt: du må lære at leve med det.
  Ændre det kan du ikke.”

  Det overrasker mig ikke, at du skriver det!
  Hvorfor altid dyrke det kujon-agtige og den laveste fællesnævner (det venstreorienteret og multietniske tankesæt), istedet for at vokse med opgaven og udfordringen!
  Vi skal holde fast i det hvide tankesæt som har skabt stort set alt og ikke give op, eller tro på lette og urealistiske løsninger (som etnisk indvandring)!

  Kommentar by Viking — 24. marts 2012 @ 19:27

 19. Det rigtig uhyggelige er at jøder er ved at blive jaget ud af Sverige.

  Rent propagandamæssigt skulle vi finde en fiskeskipper, der er parat til at redde jøderne fra Sverige til Danmark :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 24. marts 2012 @ 19:34

 20. Henrik Ræder:

  Som jeg husker det ansøgte en Sverigedemorkat om asyl i Danmark for 2-4 år siden. Den angivne årsag var politisk forfølgelse. Jeg ved ikke, om ansøgningen blev imødekommet.

  Kim Møller:

  Mht Jørn Boisen, så kan det da undre at han mener der ikke er problemer med jødehad, når nu en fjerdedel af jøderne i Frankrig overvejer at udvandre, netop på grund af antisemitisme.

  http://www.jewishfederations.org/page.aspx?id=41975

  Kommentar by Henrik — 24. marts 2012 @ 20:27

 21. @ M kl. 19:04

  Citat fra dit link: “Undersøgelsen viser, at 85% af alle hadefulde overgreb finder sted imod kristne”.

  En sådan undersøgelse vil desværre kun blive omtalt i Kristeligt Dagblad. EU, DR eller TV2 ville aldrig nogensinde turde røre ved en sådan undersøgelse – men de ville jo også blive ramt af virkeligheden.

  Kommentar by Erik — 24. marts 2012 @ 20:46

 22. Og det vil fortsætte:

  ‘Terrorism fears increase as French Muslims train in Pakistan’

  http://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=10794490

  Soon coming to a country near you…

  Kommentar by Michael Laudahn — 24. marts 2012 @ 22:03

 23. Betsemt er religion fri fantasi og dårlige undskyldninger, hjernevask og overtro om man vil, men derfor fortsætter der nu en form for eksistens alligevel blot uden krop. Det er det der er så smart ved det hele, ellers blev Jorden komplet ubolig hvis det fysiske skjold ikke faldt fra. Sjælen, bevidstheden eller hvad man nu vælger at kalde det, lever ufortrødent videre. At der så ikke er nogen Himmel og Paradis til de troende, f.eks. 72 jomfruer til barnemordere som skadedyret Murah er en anden ting, den erkendelse må de lære at leve videre med i det hinsides.

  Kommentar by Lars B. — 24. marts 2012 @ 22:30

 24. Sverige:

  Congoleser får 3 års fængsel for at sparke en mand ihjel. Han har 2 gange før smadret folk.

  DK:

  To tyrker får hhv. 5 og 4 år for at bortføre en mand og gennemsmadre ham, manden overlevede. Men ingen udvisningsdom.
  http://jp.dk/indland/krimi/article2732123.ece

  Kommentar by Frank P — 24. marts 2012 @ 23:08

 25. Hvorfor ikke følge mainstream folket og kalde islam ved sit rette navn: en højreradikal, nazistisk ideologi. Lad os da bare komme Politiken i møde på det punkt; alle de væsentlige karakteristika er jo til stede: antisemitisme, kvindeundertrykkelse (Kinder, Küche, Kirche), Führerprincippet, kun en tilladt ideologi, ingen åndsfrihed, osv. osv.

  Og hvorfor ikke også købe ideen om, at man handler på egen hånd; islam er jo netop en indoktrineringsform, der kan få de ægte idioter på gaden i soloaktioner. Så med andre ord: de har ganske ret ude i MSM, de har egentlig bare ikke helt forstået det selv. De tror, de kan skjule elefanten, – lad dem dog blot forsøge lidt endnu.

  Med et citat fra en af brødrene Hjerl (dem med heden): “Jeg anser ikke mig selv for hverken højre eller venstreorienteret, næh, jeg forsøger skam at være højere orienteret.”

  Kommentar by Poul Højlund — 24. marts 2012 @ 23:33

 26. @ Holgers ven,
  Hvor der er vilje, er der vej, -også for repatriering.
  Ellers ender det som Falkeøje skriver, med borgerkrig, og det i hele Europa. -Men det er måske det du ønsker, siden din kommunistiske drøm den brast, med murens fald?

  Kommentar by Neuhammer — 24. marts 2012 @ 23:35

 27. Naturligvis kan de repatrieres. Det bliver ikke kønt at se på, men trods alt er det endnu os der har fat i den lange ende.

  Kommentar by skræp — 25. marts 2012 @ 03:19

 28. Da 2 verdens krig endte, blev en del tyskere smidt ud fra de tabte områder, på meget kort tid, hvis ikke millioner så hundrede af tusinder. Så selvfølgeligt kan de ske igen

  Kommentar by hansL — 25. marts 2012 @ 05:58

 29. http://cifwatch.com/2012/03/21/french-islamist-responsible-for-murder-of-jews-in-toulouse-guardian-blames-anti-immigrant-rhetoric/

  Kommentar by PBr — 25. marts 2012 @ 06:18

 30. Holgers ven

  Når et par millioner indfødte europæere er døde, så er det 50 år for sent, at fortryde noget som helst. Og hvis du selv har børn eller børnebørn, så er du og dine ligesindede, godhedspsykopatiske sadister af en klasse, som jeg trods alt, har haft et lille håb om ikke fandtes.

  Kommentar by anonym — 25. marts 2012 @ 06:24

 31. > 18. Viking

  Etnisk indvandring er ikke en løsning på noget som helst. Det er et faktum i et samfund, der er præget af geografisk og social mobilitet.
  Det er i dén situation, vi skal finde løsninger på problemerne, og det gør man ikke ved at tro, man kan skrue tiden baglæns.

  Det har ikke noget med mod at gøre. Det er simpelthen et spørgsmål om realisme.

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 11:28

 32. > 26. Neuhammer

  Spørg dig selv: hvor mange er der, som i et demokratisk samfund vil støtte en gigantisk repatrieringsaktion for muslimer? Og omvendt: hvor mange vil gribe til våben i en borgerkrig mod muslimer?

  I den første situation vil I ikke få flertal for noget som helst, og i den anden situation vil I tabe, fordi I er alt fort få.

  Forhold dig til virkeligheden – ikke drømmerier.

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 11:39

 33. > 27. skræp

  Se mit svar til Neuhammer.

  PS. Hvad vil du gøre, hvis vi forestiller os, at muslimerne pludselig begyndte at massekonvertere – måske på skrømt?

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 11:44

 34. > 30. anonym

  Kan du ikke fortælle mig, hvad “et par millioner indfødte europæere” skulle dø af?

  Jeg er totalt ligeglad med din mening om mig og mine eventuelle ligesindede. Jeg konfronterer dig blot med fakta.

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 11:49

 35. Holgers ven

  Tak for svaret!

  “Etnisk indvandring er ikke en løsning på noget som helst.”
  Enig! Det mener/mente venstrefløjen og andre politiker ikke!

  “Det er et faktum i et samfund, der er præget af geografisk og social mobilitet.”
  Jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvad du mener!

  Jeg ønsker ikke, at skrue tiden baglæns. Jeg mente det modsatte med “at vokse med opgaven og udfordringen” og det rigtige “tankesæt”
  Det kræver netop mod at træffe den rigtige og upopulære beslutning!
  Det kræver mod at konfrontere en fjende og tyran, det er selvfølge dejlig let at give op og altid føje sig og vendte på andre gøre noget!
  Eller gemme sig bag flertallet som venstrefløjen og de etniskfremmede!
  Derfor er folk som Kim Møller, Daniel Carlsen og andre modige (fordi de kender risikoen for voldelig overgreb og chikane), mens flokken af venstreekstremister og parasitter gemmer sig bag flertallet og samfundet.
  Vi skal opgive olien eller finde et andet sted at købe det, og smide de etniskfremmede (kujoner og parasitter) hjem!

  Kommentar by Viking — 25. marts 2012 @ 12:39

 36. Sammenligningen af Anders Behring Breivik og Mohammed Merah er baseret på falske præmisser.

  ABB er en enkeltstående galning, der lever i en parallelverden. En sammenstykket personlig virkelighed som ikke er funderet i virkeligheden. Noget som hans forskellige kostumer og selvopfundne titler ligeledes vidner om.

  Der er ingen lige linje fra at være kritisk i forhold til Islam til massemord på uskyldige børn. ABB reflekterer ikke et system, men handlede i overensstemmelse med sine egne imaginære ideer. Hvis han var orienteret i tid og sted, ville han endvidere være klar over, at han ikke har gavnet den sag, han netop påstår at kæmpe for, men udelukkende har forværret den.

  ABB er en enlig svale. I hans tilfælde er den intellektuelle begrundelse sekundær, og hans fokus kunne have været dyrevelfærd, regnskovens udryddelse eller EU. Han var morder, før han begik massakren og fandt en tilfældig sag, som blev hans undskyldning.

  Modsat ABB er Mohammed Merah skabt af et system. Mohammed Merah er en del af systemet Islam, som bifalder mord på jøder og vantro. Hans gerninger er i tråd med ideologiens budskab og en refleksion af Islam.

  Summa summarum: Mohammed Merah blev radikaliseret af en religion og hans vanvid er tillært. ABBs gerninger afspejler derimod en psykologisk brist. Og ikke en tillært ideologi.

  Kommentar by Aida — 25. marts 2012 @ 12:50

 37. Poul Højlund:

  “Hvorfor ikke…kalde islam ved sit rette navn: en højreradikal, nazistisk ideologi. Lad os da bare komme Politiken i møde på det punkt; alle de væsentlige karakteristika er jo til stede: antisemitisme, kvindeundertrykkelse (Kinder, Küche, Kirche), Führerprincippet, kun en tilladt ideologi, ingen åndsfrihed..”

  Du kigger på laveste fællesnævnere frem for substansen. Alle de karakteristika kan du genfinde i kommunismen. Kommunismen har også internationalismen/det anti-nationale til fælles, et karakteristika som udelukker en placering af islam på højrefløjen.

  Kommentar by Henrik — 25. marts 2012 @ 12:58

 38. OT,

  Så dette link på Drudge Report.

  http://www.torontosun.com/2012/03/23/book-tells-muslim-men-how-to-beat-and-control-their-wives

  Damerne Anita Bay Bundegaard og Zenia Stampe, samt deres ligesindede, går en spændende fremtid imøde.

  Kommentar by grove city, ohio — 25. marts 2012 @ 17:45

 39. @ Holgers ven. Selvfølgelig kan problemet med alle de muhammedanske indvandrere løses ved masserepatriering. Det er IKKE noget problem. At DU så ikke ønsker at det er muligt og prøver ved alle mulige retoriske fabelader at få ret ændrer ikke ved dette. Du er som alle de andre fantaster, du snakker.

  Kommentar by Henrik — 25. marts 2012 @ 18:36

 40. 39,
  Og kan det tilføjes, der er skam praksis fra folkerettens område:

  Spaniernes repatriering af marokkanere i bundter af 10.000; ca 1490

  Repatriering af kinesere i bundter af 1.000 fra filippinerne, vistnok år 1700.

  I Europa blev der efter WWII flyttet rundt på 100.000 vis af personer.

  Og der kan sikkert nævnes flere.

  Kommentar by Hans Und — 25. marts 2012 @ 20:09

 41. Apropos WWII så kan man ude på nettet læse:

  “I krigens sidste måneder kom en kvart million tyske flygtninge til Danmark. De var i en elendig forfatning, og tusinder døde i tiden omkring befrielsen. Fra årsskiftet 1945/46 kom der bedre styr på forholdene. Den sidste tyske flygtning forlod Danmark i 1949.”

  h t t p://www.befrielsen1945.dk/temaer/befrielsen/flygtninge/index.html

  Så selvfølgelig er det ikke umuligt at få flygtninge sendt hjem og heller ikke til et sønderbombet naboland.

  Kommentar by T. H. — 25. marts 2012 @ 20:36

 42. > 35. Viking

  Jeg indrømmer, at jeg tog fejl af, at du ville skrue baglænds. Det vil du ikke. Du vil tage udfordringen op og finde “det rigtige tankesæt”.

  Det er et mål, som jeg mener du skal kæmpe for i skrift og tale, hvis du føler for det.

  Men det ændrer ikke på, at virkeligheden just ikke er på din side. Tværtimod, hvis jeg må sige det. Man må skelne mellem de sten, man kan løfte, og de sten man må lade ligge, fordi de er for store.

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 20:58

 43. Frankrig, fortsat
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4207206,00.html

  Kommentar by nordsjælland — 25. marts 2012 @ 21:10

 44. > 39. Henrik
  Det er ingen selvfølge, at problemet kan løses ved masserepatriering af muslimske indvandrere i Europa. Men da det nu er dit synspunkt, bør du argumentere for det ved at imødegå mine indvendinger.

  1) hvad nu, vil muslimerne nægter at lade sig repatriere?
  2) hvordan vil du have, at demokratiske lande med borgerlige rettigheder og mindretalsbeskyttelse skal foretage en udrensning af en bestemt befolkningsgruppe på grund af dens religion?
  3) hvordan vil du have, at de europæiske lande skal blive enige om at repatriere deres muslimske befolkninger?
  4) Hvordan vil du rent praktisk gennemføre en gigantisk masserepatriering?
  5) Hvad vil du gøre, hvis modtagerlandene nægter at medvirke i repatrieringen? Hvor skal palæstinenserne f.eks. repatrieres?
  6. Hvad vil du gøre, hvis muslimerne massekonverterer – enten reelt eller på skrømt?

  Jeg kan godt komme med flere spørgsmål, men foreløbig venter jeg på dine modargumenter.

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 21:16

 45. > 40. Hans Und
  Folkeretten var ikke opfundet i 1490 eller år 1700.
  Folkeretten blev indført i 1949 med Genevekonventionerne. Og ifølge dem er etnisk udrensning (som er det juridiske udtryk for repatriering) en forbrydelse mod menneskeden.

  Kommentar by Holgers ven — 25. marts 2012 @ 21:27

 46. #44, Holger’s ven

  “6. Hvad vil du gøre, hvis muslimerne massekonverterer – enten reelt eller på skrømt?”

  Hvis det sker vil problemet være løst, da de andre muslimer derefter vil slagte de konverterede.
  De resterende kan derpå administrativt udvises uden at man bryder diverse konventioner.

  Kommentar by grove city, ohio — 25. marts 2012 @ 21:44

 47. @ 42, Holgers ven

  Morer mig i stilhed over, at vi over de sidste 20 år har bevæget os direkte fra “hvorfor frygter I muslimerne, de udgør jo under 0,1% af befolkningen?” til “Ja, selvfølgelig er deres masseindvandring et gigantisk problem for vores fremtidige frihed, men man må skelne mellem de sten, man kan løfte, og de sten man må lade ligge, fordi de er for store”.

  Vi skal huske på at – med undtagelse tilsyneladende af muslimernes massive tilstedeværelse i Danmark – så blev Rom ikke bygget på en dag. Naturligvis kan vi fratage statsborgerskabet fra kriminelle elementer, og naturligvis kan vi tage bistanden fra de lande, som nægter at tage imod deres egne. I mellemtiden er det vigtigt at desensibilisere de ærekære muslimer ved hele tiden at rykke ved deres grænser for at vise dem, at vold i Muhammeds navn blot vil føre til mindre respekt, flere karikaturer og færre bederum.

  Kommentar by Resursesvag — 25. marts 2012 @ 21:51

 48. Holgers ven

  “Du vil tage udfordringen op og finde “det rigtige tankesæt”.”
  Jeg mente, det “tankesæt” der har gjort den vestlige verden til det den er, her tænker jeg blandt andet på bil, fly, bogtrykkemaskinen, telefon og meget meget andet!
  “at vokse med opgaven og udfordringen” kan bruges i mange sammenhæng, økonomi, økologi og teknologi!

  Jeg læste om Japan, som har en en af de højeste gennemsnitalder, her vil man opfinde robotter til at tage sig af de gamle! Japan gider ikke multikultur, og så vidt jeg ved modtager de kun meget få flygtninge. Derfor har de et meget fredeligt og sikkert samfund!

  “Det er et mål, som jeg mener du skal kæmpe for i skrift og tale, hvis du føler for det.”
  Jeg prøver! :)

  “Men det ændrer ikke på, at virkeligheden just ikke er på din side. Tværtimod, hvis jeg må sige det. Man må skelne mellem de sten, man kan løfte, og de sten man må lade ligge, fordi de er for store.”

  Ja!
  Multikulturen vil kun blive værre og værre! Hvis vi ikke løser problemet nu, så kommer den næste generation til at skulle gøre det o.s.v
  Min generation modtog Danmark i en dårligere stand end generation før, og det er pågrund af 68`erne og multikulturen.
  Hvis vi ikke prøvede at løfte de “store sten” så ville vi være ligesom afrika og arabien! Vi vil ikke flygte (og har ingen steder at flygte) og vi er for stolte til at klynge og modtage positivsærbehandling!
  “virkeligheden”
  Den er man vel med til at forme!?
  Det er generelt svært for mig at forklare mig på skrift, håber det giver bare lidt mening!

  Kommentar by Viking — 25. marts 2012 @ 22:43

 49. Japanernes syn på Multikulturalisme

  Kommentar by Viking — 25. marts 2012 @ 22:57

 50. @36 Aida
  Rigtigt godt beskrevet.
  Send denne gennemtænkte tekst til fx politikens enfoldige overfladiske kultur redaktør ABB, moské hun kunne se andet end “hudfarve” men jeg tror det næppe, hun er om nogen en blondine-vits
  Selv sladderbladenes Amanda har større IQ end den overfladiske forkerte “hårfarve” dhimmie- tøs ABB.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 26. marts 2012 @ 01:44

 51. Holgers ven

  Jeres diagnose hedder Mental Burkaisme.
  Og hvad angår ordet/begrebet/benævnelsen/betegnelsen, godhedspsykopatisk sadist, for dig og dine ligesindede. For du har jo selv skrevet, at i griner af os der beskæfiger sig med virkeligeheden som den er. Men det er IKKE os i griner af, men derimod alle jeres 10 millioner af ofre på multukulturens blodtilsølede alter, som i udviser en sygelig foragt og mest af alt hånagt overfor. Derfor bruger jeg denne betegnelse, for i er gennemført psykopatiske i jeres sygelige besættelse efter at være åbne, tolerante og god- og renhjertede mennesker, så i skyer ingen som helst midler for at forblive med at være det.

  Hvad angår de millioner af døde. Da din morfar med alt overvejende sandsynlighed ikke også er din far, så burde selv en hardcore faktafobisk altbenægter som dig fatte hvad der menes dermed.

  Og den fremtidige løsning derpå staves F-O-L-K-E-M-O-R-D/-D-R-A-B.
  For det er jo det i begår i øjeblikket her i Europa/Vesten, da befolkningsudskiftning også er folkedrab.

  Kommentar by anonym — 26. marts 2012 @ 04:56

 52. 45 Holgers ven,

  Pudsigt. Det folkeret handler om er de retsregler der gælder “folkene”, dvs deres nationer imellem. Kigger man efter har vi spor meget langt tilbage. Sun Tzu forholder sig til det udover krigens retsregler, Moses, Hamurabi, Machiavelli, Clausewitz og sikkert utallig andre notabiliteter gøre lige så.

  Og nej. Repatriering vil ikke være i strid med noget som helst, forudsat, at den ulykke, der sker ved ikke at gøre det, den er meget større. Samt at problemet ikke kan løses på en mindre byrdefuld måde. Her taler vi om fakta, som er det afgørende her. Reglerne styrer blot hvordan processen skal udspille sig.

  Men du mener så, at de massive omflytninger i Europa efter WWII kun var lovlige fordi, folkeretten først blev vedtaget i 1949?

  Her noget Holberg som skrev om folkeretten: http://bjoerna.dk/Holberg/Om-Holbergs-Naturret.htm

  en wiki side: http://da.wikipedia.org/wiki/Folkeret

  http://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/International_ret/folkeret Som forholder sig til tiden efter 1648

  Her det Røde Kors, en stat og nation uden territorie, der føre krig for at fremme multikulti http://www.rodekors.dk/files/DRK_2011/Detgoervi/Krigens%20regler/Den%20humanit%C3%A6re%20folkeret%20og%20Danmark%202009.pdf

  Hvor du på side 133 kan se Sun Tzu omtales som anvender af folkeret for ca. 2.400 år siden.

  Her kan du købe en bog som er til bage ved Hammurabi

  http://books.google.ie/books/about/Crimes_against_humanity.html?id=XdhnQgAACAAJ

  Skulle det komme til en eller anden domstol af en art, der skal forholde sig til problemet, så er det hele folkeretten der udgør de regler der skal anvendes, og her der ikke noget problem med at repatriere på sagligt grundlag, eksempelvis hvis det er den “rigtige” måde at beskytte den oprindelige befolkning på.

  Her kan jeg så finde en regel frem til dig. Folkedrabskonventionens artikel II
  I nærværende konvention forstås ved folkedrab enhver af nedennævnte handlinger, der begås i den hensigt helt eller delvis at ødelægge en national, etnologisk, racemæssig eller religiøs gruppe som sådan:
  a) at dræbe medlemmer af gruppen,
  b) at tilføje medlemmer af gruppen betydelig legemlig eller åndelig skade,
  c) med forsæt at påføre gruppen levevilkår, beregnede på at bevirke gruppens fuldstændige eller delvise fysiske ødelæggelse,
  d) at gennemføre forholdsregler, der tilsigter at hindre fødsler indenfor gruppen,
  e) med magt at overføre en gruppes børn til en anden gruppe.

  http://folkedrab.dk/sw85263.asp

  Repatriering, også uden lommepenge, vil være helt efter bogen hvis der foreligger en konkret reel grund for, at noget af ovennævnte skulle ske mod etniske danskere.

  – krimminal statistikerne taler jo deres tydelig sprog. Strengt taget kunne vi bare gå i gang.

  I øvrigt er det skandaløst at diis via folkedrabssiden ikke har materiale om holodomor, i særdeleshed undervisningsmateriale til skoler og gymnasier, som selvfølgelig skal indeholde navnene på de danskere der dækkede over det og at de var socialister.

  – Og en helvedes god forklaring på det endnu ikke er kommet. Oplysningerne har været tilgængeligt siden slutningen af 1980erne, for så vidt siden 1930erne.

  Kommentar by Hans Und — 26. marts 2012 @ 05:44

 53. Jamen, mohamed Merde efterlevede jo bare sin Pædofet muhammeds krav.
  Så hvorfor så overrasket over bror mohamed Lorts ugerninger, det står jo alt sammen beskrevet i volds manifestet koranen.

  Hvis alle de “moderate” muhammedaner i mellemøsten henretter vantro,jøder og utro kvinder, hvorfor tror det politiske korrekte eu så, at deres import af 20 millioner muhamedaner i europa, så ikke også sympatisere med henrettelser af vantro, jøder og stening af utro kvinder?

  Skulle disse ustandselige utilpassede muhammedaner lige pludselig blive frafaldne ved at foretage en flyvetur på tre timer og skrige asyl ved første skridt på vantro jord ?

  Nej, en muhammedaner er en til stadighed slumrende bror Merde tilhænger af hjernevask misopvæksten i et “moderat” islamisk land.

  Kort og godt islam er noget slam, merde, lort, stinkende affalds produkt af en syg Pædofet og hans syge tvangstanker.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 26. marts 2012 @ 08:54

 54. Hører lige i min øresnegl, at den ekstremistiske Radigaliserede Amanda! Bad Bundegaard kaldet udryddelses ABB blandt “venner” har nedskrablet nogle bogstaver i Pølletikken, hvor hun dhimmie trygler om ikke at nævne islam i samme sætning som jihadkrigeren mohamed Merde.

  Jeg tør ikke læse Amanda Bad-taste Bundløsduims rablerier, men se Morten Urskovs blog på JP, her findes heldigvis dejlige kommentar, der vidner om, at Amanda Bad Bundløsdum i sin Radigaliserede verden ikke får medhold i sine Amanda udgydelser.

  Tænk! at vi skal tvangs betale til så sølle medier som pølletiken, som bekoster en dyr løn til udryddelses ABB fra kultur udryddelses sektionen i Das-bladet.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 26. marts 2012 @ 09:55

 55. Holgers ven

  “Svaret er enkelt: du må lære at leve med det.
  Ændre det kan du ikke.”

  “Men det ændrer ikke på, at virkeligheden just ikke er på din side. Tværtimod, hvis jeg må sige det. Man må skelne mellem de sten, man kan løfte, og de sten man må lade ligge, fordi de er for store.”

  Holgers ven

  Hvis du levede i Tyskland omkring 1940, havde du så sagt, at Hitler er en fin fyr og nu vil jeg tage ud og dræbe nogle undermennesker?

  Nogle ville kalde det (dengang i Tyskland) for folkebedrag, og det er det vi oplever nu!

  Som jeg ser det, enten “genopfinder” vi Danmark eller også uddør vi i det venstreorienteret, multietniske, multikulturale, EU, NATO, FN, globale undergang!

  Kommentar by Viking — 26. marts 2012 @ 10:04

 56. > 47. Resursesvag

  Du skal have lov at nyde dit stille grin, men just for the record er det ikke indvandringen af muslimer der et gigantisk problem. Det er masserepatrieringen af dem.

  Kommentar by Holgers ven — 26. marts 2012 @ 11:38

 57. > Viking
  Jeg er glad for, at du kan se, at jeg ikke er ude på at genere dig, men enige bliver vi ikke. Jeg har for mange indvendinger mod dit mega-projekt.

  Var jeg i tyskland under nazisterne havde jeg formentlig gjort som så mange kommunister og intellektuelle – jeg var flygtet. En del af dem kom f.eks. til Danmark, indtil de flygtede videre til andre lande, da Danmark blev besat.

  Det, du skriver om “folkebedrag”, kan jeg ikke få til at give mening i et informationssamfund.

  Kommentar by Holgers ven — 26. marts 2012 @ 11:55

 58. Holgers ven

  “Jeg er glad for, at du kan se, at jeg ikke er ude på at genere dig, men enige bliver vi ikke. Jeg har for mange indvendinger mod dit mega-projekt.”

  “mega-projekt” Tak! Nu for jeg næsten storhedsvanvid! :)

  “Det, du skriver om “folkebedrag”, kan jeg ikke få til at give mening i et informationssamfund.”

  “folkebedrag”, er nok kun en halv sandhed, den anden halvdel kunne blandt andet være msm, venstrefløjen og EU politiske-korrekte propaganda!
  Her vil jeg lige nævne at Tyskland vel havde noget der mindede om informationssamfund i 1930´erne (langt højere end arabere og afrikanere i dag).
  Ligheden (nu og dengang) er vel at folk generelt er optaget af deres egne hverdags ting og liv!

  Kommentar by Viking — 26. marts 2012 @ 12:46

 59. Jeg har vist en kommentar hængende…

  gen postering

  45 Holgers ven,

  Pudsigt. Det folkeret handler om er de retsregler der gælder “folkene”, dvs deres nationer imellem. Kigger man efter har vi spor meget langt tilbage. Sun Tzu forholder sig til det udover krigens retsregler, Moses, Hamurabi, Machiavelli, Clausewitz og sikkert utallig andre notabiliteter gøre lige så.

  Og nej. Repatriering vil ikke være i strid med noget som helst, forudsat, at den ulykke, der sker ved ikke at gøre det, den er meget større. Samt at problemet ikke kan løses på en mindre byrdefuld måde. Her taler vi om fakta, som er det afgørende her. Reglerne styrer blot hvordan processen skal udspille sig.

  Men du mener så, at de massive omflytninger i Europa efter WWII kun var lovlige fordi, folkeretten først blev vedtaget i 1949?

  Her noget Holberg som skrev om folkeretten:
  h t t p://bjoerna.dk/Holberg/Om-Holbergs-Naturret.htm

  en wiki side:
  h t t p://da.wikipedia.org/wiki/Folkeret

  h t t p://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/International_ret/folkeret
  Som forholder sig til folkeretten i tiden efter 1648…

  Her det Røde Kors, en stat og nation uden territorie, der føre krig for at fremme multikulti
  h t t p://www.rodekors.dk/files/DRK_2011/Detgoervi/Krigens%20regler/Den%20humanit%C3%A6re%20folkeret%20og%20Danmark%202009.pdf

  Hvor du på side 133 kan se Sun Tzu omtales som anvender af folkeret for ca. 2.400 år siden.

  Her kan du købe en bog som er til bage ved Hammurabi

  h t t p://books.google.ie/books/about/Crimes_against_humanity.html?id=XdhnQgAACAAJ

  Skulle det komme til en eller anden domstol af en art, der skal forholde sig til problemet, så er det hele folkeretten der udgør de regler der skal anvendes, og her der ikke noget problem med at repatriere på sagligt grundlag, eksempelvis hvis det er den “rigtige” måde, at beskytte den oprindelige befolkning på.

  Her kan jeg så finde en regel frem til dig:
  Folkedrabskonventionens artikel II:

  “I nærværende konvention forstås ved folkedrab enhver af nedennævnte handlinger, der begås i den hensigt helt eller delvis at ødelægge en national, etnologisk, racemæssig eller religiøs gruppe som sådan:
  a) at dræbe medlemmer af gruppen,
  b) at tilføje medlemmer af gruppen betydelig legemlig eller åndelig skade,
  c) med forsæt at påføre gruppen levevilkår, beregnede på at bevirke gruppens fuldstændige eller delvise fysiske ødelæggelse,
  d) at gennemføre forholdsregler, der tilsigter at hindre fødsler indenfor gruppen,
  e) med magt at overføre en gruppes børn til en anden gruppe.”

  h t t p://folkedrab.dk/sw85263.asp

  Repatriering, også uden lommepenge, vil være helt efter bogen hvis der foreligger en konkret reel grund for, at noget af ovennævnte skulle ske mod etniske danskere.

  – krimminal statistikerne taler jo deres tydelig sprog. Strengt taget kunne vi bare gå i gang.

  I øvrigt er det skandaløst at diis via folkedrabssiden ikke har materiale om holodomor, i særdeleshed at undervisningsmateriale til skoler og gymnasier, som selvfølgelig skal indeholde navnene på de danskere der dækkede over det og at de var socialister.

  – Og en helvedes god forklaring på det endnu ikke er kommet. Oplysningerne har været tilgængeligt siden slutningen af 1980erne, for så vidt siden 1930erne.

  Kommentar by Hans Und — 26. marts 2012 @ 12:54

 60. Kim jeg har en kommentar, to (ens)faktisk hængende…

  Kommentar by Hans Und — 26. marts 2012 @ 12:55

 61. Holgers ven

  “Jeg er glad for, at du kan se, at jeg ikke er ude på at genere dig, men enige bliver vi ikke.”

  Jeg kan godt se du ikke ønsker at genere mig (tak), men jeg har haft svært ved at forstå dig tidliger. Da jeg tror du har ladet dig provokere af Uriasposten og dens brugere, og derefter følt at vi skulle trynes og mobbes!
  Når jeg tidligere har prøvet at få dig, peter p og polyp i “tale” har man ikke gidet at føre en debat, som nu hvor du svare og jeg prøver at svare igen, frem og tilbage!

  Kommentar by Viking — 26. marts 2012 @ 13:14

 62. #55 Holger’s ven,

  “ikke indvandringen af muslimer der er et gigantisk problem”

  Utallige danskere i landets ghettoer vil helt sikkert være uenige med dig.

  Kommentar by grove city, ohio — 26. marts 2012 @ 14:47

 63. > Hans Und

  De var røget direkte i spambakken (antal links, I presume).

  Kommentar by Kim Møller — 26. marts 2012 @ 15:43

 64. > 59. Hans Und

  Jeg kan godt se, art du har haft travlt med at finde links.

  Du har også ret i, at folkeretten og naturretten har været beskrevet lang tid før 1949, men kun som moralsk ønsketænkning. Det første eksempel, jeg har kunnet finde på en egentlig juridisk bindende tekst der er anklageskriftet i Nürnbergprocesserne, hvor forbrydelser med menneskeden er defineret som:

  “mord, udryddelse, fornedrelse til slaveri, deportation og andre umenneskelige handlinger begået mod nogen civilbefolkning før eller under krigen, eller forfølgelse af politiske, racemæssige eller religiøse grunde ved udførelse af eller i forbindelse med nogen forbrydelse, der falder inden for Domstolens kompetence uden hensyn til, om handlingerne er i strid med den nationale ret i det land, hvor de er begået”.

  Som du kan se, tales der ikke kun om massemord, men om deportation og forfølgelse pga. race, politisk og religiøs overbevisning. Som du kan se er det endvidere tale om handlinger både før og under en krig.

  FNs Folkeretskommission har i 1950 nedfældet disse folkeretlige principper, herunder begrebet forbrydelser mod menneskeheden. I 1998 vedtoges de som statutten for Den Internationale Straffedomstol. Statutten trådte i kraft 2002.

  Det er altså disse – bindende – folkeretslige principper du skal forholde dig til. Er du ansvarlig for overtrædelse af dem, kan du dømmes ved Straffedomstolen i Haag.

  Jeg faldt dog også over vedlagte link, som sikkert vil more dig: http://www.dnsb.info/presse/avis/f/docs/artikel_vis.php?id=19

  Kommentar by Holgers ven — 27. marts 2012 @ 09:41

 65. Holgers ven,

  Jeg vil lade det her indlæg være det sidste i denne post, og takker for deling af synspunkter.

  Du henviser til, at “folkeretten” først er gældende fra en formel “vedtagelse”, som så skal være sket på en “vis” måde for at være reglerne er gyldige. Det er et synspunkt, jeg endnu ikke har set støttet i juridisk litteratur.

  – Og under alle omstændigheder, så modsiges du af den omstændighed, at ligene fra de henrettede i kølvandet på Nürnberg processen var ikke bare kolde, men rådne i fremskreden grad, på tidspunktet for vedtagelsen.

  Tak for link, som faktisk more mig. Og må jeg indrømme, der er visse pointer og fakta, der holder. At det så også er sædvanlig propaganda fra et vist hjørne af den socialistiske lejer, og at der bruges “trick” som ellers fra netop det hjødne betragtes som typisk hjørnisk er en anden snak…

  Kommentar by Hans Und — 27. marts 2012 @ 16:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper