29. marts 2012

TV2-vært til LO-kommunist: “Burde byrådet have gjort noget for at forhindre den her demonstration?”

TV2 Østjylland havde i Ud med sproget mandag aften, en meget typisk debat om weekendens arrangementer. Overskriften var Højreekstremister, og i studiet var inviteret Thomas Medom (Socialistisk Folkeparti), Rabih Azad-Ahmed (Radikale Venstre), Anders Munk (LO-Århus) og Daniel Carlsen (Danskernes Parti).

European Defence League kommer til Århus på lørdag for at demonstrere imod sharia, og det værd at huske på når debatten indledes med følgende spørgsmål: “… hvor går grænsen for, hvad vi skal tillade i ytringsfrihedens navn?” .

Det understreges på forhånd, at ingen var af de fire debattører er involveret i demonstrationerne, men det var rent spil for galleriet, når nu Anders Munk er formand for LO Århus, medlem af Enhedslisten og Danmarks Kommunistiske Parti – tre organisationer der står som officielle anbefalere til den såkaldte ‘folkefest mod ekstremisme’. I sin ungdom var han en del af den militante lærlinge-organisation ‘Røde Wilfred’ der bekæmpede kapitalisterne til sange af Benny Holst og Arne Würgler.

(Anders Munk i Enhedslistens Rød+Grøn, marts 2010, s. 3: »Vi slås jo for de samme ting«)

Herunder lidt fra debatten.

Anders Munk (LO-Århus): Hvis udsigterne er til det som vi har set andre steder i verden er følgerne af en sådan demonstration, så mener jeg man skal gå ind og forebygge det – inden man sætter det i gang.

Thomas Medom (SF): Vi har fra SF’s side været ude og opfordret folk til at bruge den her lømmelpakke (og stoppe EDL-demonstrationerne ved grænsen), og det har de sagt, at de har tænkt sig at gøre.

Susanne Diekema, TV2 Østjylland: Håber du den kommer i brug?

Thomas Medom: Ja, det håber jeg.

[.. Youtube-sekvens som skulle illustrere EDL’s voldelighed …]

Susanne Diekema: Med de her billeder in mente, er det så ikke naivt at tro, det her kommer til at forløbe fredeligt Thomas Medom?

Thomas Medom: Det er jeg ikke ekspert på, men… der er en stor sandsynlighed for at det her ender i vold…

Susanne Diekema: Har du gjort noget som helst for at denne her demonstration ikke kommer til at foregå i Århus?

[…]

Susanne Diekema: Anders Munk, burde byrådet have gjort noget for at forhindre den her demonstration?

Anders Munk: Jeg mener at både byrådet og politiet burde have gjort noget. Jeg er ikke helt enig i det med lømmelpakken, jeg synes lømmelpakken, det var noget skrammel man fik strikket sammen, fordi den kan risikere at blive brugt forkert. Politiet og kommunen har jo andre muligheder for at gå ind og sige, at vi forebygger det som sandsynligvis vil ske. Når vi ser på de billeder fra England, så er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at det vil udarte sig her også. Og der behøver man ikke en lømmelpakke for at gå ind og sige, at det her det vil vi gerne have bremset før det bliver til noget. Det har vi jo set med andre ting, når folk skal til fodboldkamp på Stadion så bliver de stoppet på Storebæltsbroen, fordi man ved de vil lave ballade. Det behøver man ikke lømmelpakken til, så derfor kan man sagtens gøre noget uden at gå ind og have fat i den paragraf.

Susanne Diekema: – burde I have gjort noget Rabih… Er du ikke bange for hvad der kan ske den 31. marts? …

Daniel Carlsen (DP): … vi fornemmer så småt de her dobbelte standarder der er i debatten. Vi hører jo ikke det samme fra byrådet når autonome går på gaden og demonstrerer, og dem oplever vi gang på gang, at der er ballade med. København er blevet smadret adskillige gange. Her i sidste uge, var jeg til debat med Venstres Ungdom i København, og der var en masse antidemokratiske autonome, der forsøgte at forhindre det her møde i at blive afholdt. Der synes jeg jo godt man kunne gribe ind fra politiets side – ikke fordi de ikke har ret til at demonstrere, det har de selvfølgelig, men simpelthen at sige, at de vil forhindre et lovligt demokratisk møde, derfor skal i ikke have lov til at demonstrere. Men det ser vi jo ikke fra politikerne.

Susanne Diekema: Bliver der forskelsbehandlet Thomas Medom?

Thomas Medom: Nej, selvfølgelig gør der ikke det… Vi viser at vi har nogle grundlæggende andre holdninger – det spænder vidt fra Dansk Folkepart til Enhedslisten, skulle jeg hilse og sige, men trods alt nogle grundlæggende værdier i forhold til respekt for ytringsfriheden…

[…]

Susanne Diekema: Synes du det er nok Anders Lund…

Anders Munk: … vi er tolerante over for de højrekræfter, de skal have lov til at sige lige nøjagtigt hvad der passer dem. Det er lige præcis det faktum, at det her fører vold med sig.

[…]

Thomas Medom: Jeg skal have lov til at sige, at det er fuldstændigt vanvittigt, når Daniel siger, at muslimer er skyld i alle økonomiske problemer i Danmark.

Daniel Carlsen: Det har jeg altså heller ikke sagt.

Thomas Medom: – Jeg gætter bare.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35695/trackback

40 Comments »

 1. Hvor tit har venstrefløjen sat spørgsmål ved dem selv om, hvor grænsen for ytringsfrihed skulle sættes?
  Det synes kun at gælde for deres modstandere.
  Jeg synes, at det er godt, at vi nu får nogle demonstrationer mod indvandringen, og ikke mindst imod de politikere, der har ført Danmark ud i det uføre, vi nu står i.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. marts 2012 @ 12:11

 2. Vanvittige cirkelslutninger, som sædvanligt: Da jeres demonstration med sikkerhed vil blive mødt med vold, fortrinsvis af såkaldte “socialister”, vil jeres demonstration udarte i vold. Derfor skal i ikke have lov til at demonstrere. Det er meget tydeligt at her er tale om dobbelte standarder. Rødfacsiterne har frit lejde til at bruge og opfordre til vold. Hvis vi andre pipper lidt om modstand, bliver vi straks skudt i skoene at vi”opfordrer til vold”.

  Kommentar by karl3447 — 29. marts 2012 @ 12:25

 3. I det hele taget syntes jeg situationen mere og mere minder om 1938 i et land syd for os. Nationalsocialisterne har udnyttet demokratiet til at indføre diktatur. Hvis vi bruger vores ret til at tale bliver vi 1.Retsforfulgt. 2. Slået til lirekassemænd. 3. Socialt udstødt. 4. Udsat for berufsverbot. Man skal sgu´ være modig hvis man vil tage til orde mod alt dette.

  Kommentar by karl3447 — 29. marts 2012 @ 12:36

 4. God og tankevækkende artikel!

  Det er ikke overraskende, at de ikke kan se “de her dobbelte standarder der er i debatten”. Det er nemlig standarten på venstrefløjen og for de etniskfremmede!

  Thomas ingenMødom: – “Jeg gætter bare”. :)

  Kommentar by Viking — 29. marts 2012 @ 12:43

 5. Hvor herre bevares for en gang klaphatte. 25 min. spildt tid! Vold er og bliver venstreorienteret af natur. Når hjernen ikke evner at argumentere, tyr man til vold og det vrimler med åndeligt mindrebemidlede på venstrefløjen enten det så er nationale eller internationale socialister. Uden de autonome idioter i Aarhus bliver der ingen vold! så nemt er det, men hele diskussionen gik på “voldelige” EDL’er. Og “debatstyreren”? det var vist et partsindlæg i sig selv – gud fri mig vel for en klaphat!

  Kommentar by pesodym — 29. marts 2012 @ 13:16

 6. Venstrefløjens antidemokratiske og voldsfascistiske ”kloakbeduiner”, der uden overdrivelse kan sammenlignes med Adolf Hitlers modbydelige SA-stormtropper fra 1930`erne, hvor man overfaldt enhver politisk anderledes tænkende borger på Der Führers vegne, skal nok gøre alt for at skabe unødvendig vold til EDL-mødet lørdag, og det gør de formentlig ved at sende ”agent provecateurs” ind til den fredelige demonstration, og deres opgave vil udelukkende være at skabe anarki og kaos til mødet.

  Man kan virkelig kun håbe på, at Østjyllands Politi er deres opgave voksen, og med alle midler forhindrer disse skampletter på demokratiet og folkestyret i, at ødelægge andre menneskers ret til at demonstrere og forsamles på lovlig vis. Ligeledes kan man håbe på, at samtlige aviser og tv-stationer èn gang for alle får afsløret for hele nationen, at det er Antifascistisk Aktion samt deres medløbere af historieløse “nyttige idioter”, der er de virkelige nazister i det her land og ikke fredelige mennesker, der blot helt lovligt vil protestere over islamiseringen af Danmark.

  Hvad er forskellen på en socialist og en nationalsocialist???

  Dèt spørgsmål har jeg stillet i årevis på diverse internetavisers debatfora, men indtil nu har jeg aldrig kunnet få bare èn af voldsfascisterne på den yderste venstrefløj til at forklare mig forskellen på dem og nazisterne. Ej heller har jeg oplevet bare èn af de højt betalte journalister på tv-stationerne stille netop dette spørgsmål til folk som blandt andre Thomas Medom fra Socialistisk Folkeparti eller Anders Munk fra LO Århus, men vær sikker på at de vil krympe sig ved tanken om at skulle komme med et svar på det.

  EDL og DDL fremstilles som nazistiske organisationer, selvom alle politikere og journalister udmærket ved, at EDL så dagens lys i England i foråret 2009, da tusindvis af mennesker demonstrerede på gaderne over, at radikaliserede voldelige muslimer overfaldt en mindehøjtidelighed på en militærbase for nogle faldne britiske soldater i Afghanistan, og hvor muslimerne hånede og nedgjorde de pårørende med blandt andet æggekastning.

  Alligevel stempler den skamløse fascistiske europæiske venstrefløj EDL og DDL som nazister, der vil slå alle muslimer ihjel, selvom de aldrig nogensinde har udtrykt sådanne holdninger. Men alligevel får Antifascistisk Aktion og deres voldspsykopater lov til konstant, at slippe igennem i medierne med deres omfattende løgn, plat, svindel, manipulation og propaganda, fordi de ønsker at dehumanisere enhver politisk anderledes tænkende borger, nøjagtig som Adolf Hitler og hans nationalsocialistiske ”kloakbeduiner” gjorde det mod almindelige tyskere i 1930`erne.

  Ingen fra SRSF-regeringen og Enhedslisten fordømmer deres handlinger.

  Men forhåbentlig er danskerne generelt mere oplyste end dengang i 1930`erne – også på grund af nutidens internetmedier – og som frihedselskende demokrat håber jeg inderligt på, at Kim Møller fra Uriasposten samt andre hæderlige journalister fra landets medier, vil gøre alt for i den kommende weekend at udstille venstrefløjen som de virkelige farlige antidemokrater herhjemme, der som Hitler og Stalin samt de værste islamister ønsker at skræmme befolkningen til politisk og religiøs enhed under tvang.

  Held og lykke til Kim Møller med dækningen af EDL-mødet.

  Kommentar by Ole Brockdorff — 29. marts 2012 @ 13:39

 7. Nazister og kommunister har let ved at tale sammen og finde hinanden.
  Det ved jeg fra et tidligere DNSAP medlem, der efter krigen sad interneret, indtil hans forhold var blevet undersøgt.
  Han talte bedst med de kommunistiske forhørsledere.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. marts 2012 @ 13:56

 8. Disse sidste linier siger vel alt om det røde kommunist-segment, absolut ALT!

  Thomas Medom: Jeg skal have lov til at sige, at det er fuldstændigt vanvittigt, når Daniel siger, at muslimer er skyld i alle økonomiske problemer i Danmark.

  Daniel Carlsen: Det har jeg altså heller ikke sagt.

  Thomas Medom: – Jeg gætter bare.

  Kommentar by Neuhammer — 29. marts 2012 @ 14:33

 9. Hvis man lytter godt efter kan man høre, at jeg replicerer med et “fordomsfuldt”. Da jeg sagde det trak Thomas Medom på smilebåndet uden for kameraet …

  Thomas Medom skulle faktisk slet ikke have været med. Det fortalte han mig selv. Han afløste Jette Skive fra Dansk Folkeparti, som ikke vil debattere med “sådan nogle” som mig, hvad det så end betyder. Det skulle efter sigende have været en intern diskussion i DF.

  Jeg finder det meget tankevækkende, at en radikal, en folkesocialist og en kommunist er mere tolerante overfor nationale end en DF’er. Det er sørgeligt og understreger behovet for et nationalt alternativ til DF.

  Kommentar by Daniel Carlsen — 29. marts 2012 @ 14:57

 10. Thomas Medom: “Jeg gætter bare.”.

  Ja, sådan kan man jo komme langt. Som fx den små Asmaa Abdol-Hamid, der – efter ca. 7 år – endelig har begrebet Kurt Westergaards tegning.

  Og som den københavnske Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev, som gætter på, at folkeskolen ville være et bedre sted uden religionsundervisning.
  (Gad vide, om andre københavnere som jeg undrer os en anelse over, hvorfor København skal være beriget med alle disse borgmestre)?

  Hendes argumenter er, at ca. 20% (..and still counting!) af de københavnske folkeskoleelever er muslimske.

  Med dette argument kan faget dansk i de københavnske folkeskoler nok snart afskaffes.

  Både Statsminister Helle Thorning Schmidt og minister-for-et-eller-andet Margrethe Vestager har set skriften på væggen og sendt deres københavnske børn i københavnske privatskoler.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. marts 2012 @ 15:02

 11. Nazister og racister findes blandt Strækmarchkommandør Ole Sohns rækker, lige fra DKP, over Einheitzlisten til Waffen-SF. Det voldsparate segment lever og ånder for kampen mod alt og alle, som ikke marcherer i deres retning og takt.
  De er den knortede kraftkarl i H.C. Andersens Æventyr: Det Utroligste.

  Føj for en banke-bæ.
  Iøvrigt er den studievært en klaphat af rang. En frelst flower-power med Peace kasket og mælkebøtter i støvlerne.
  “We shall overcome” min bare…og så går mullaherne hjem og lader roen sænke sig?

  Kommentar by Iznogut — 29. marts 2012 @ 15:09

 12. Daniel Carlsen

  “Jeg finder det meget tankevækkende, at en radikal, en folkesocialist og en kommunist er mere tolerante overfor nationale end en DF’er. Det er sørgeligt og understreger behovet for et nationalt alternativ til DF.”

  Jeg er helt enig!

  Kommentar by Viking — 29. marts 2012 @ 15:27

 13. > 9. Daniel Carlsen

  Det er fint og modigt af dig, at du afslører intolerancen og snæversynet hos DF over for dig.

  Gad vidst, om der er nogen herværende DF´ere, der har mod til at svare dig?

  Kommentar by Holgers ven — 29. marts 2012 @ 15:27

 14. Jeg går med et spædt håb om, at Daniel Carlsen har tænkt sig at arrangere en moddemonstration mod EDL´s flerfarvethed og tolerance mod gud og hvermand. Det ville være total mental dissonans for rød stue at skulle demonstrere mod det samme som Carlsen & Co.

  Alene lyden af de autonomes hoveder der eksploderer ville være alle pengene værd.

  Kommentar by Henrik — 29. marts 2012 @ 15:51

 15. 6.Ole Brockdorff

  TAK !

  Kommentar by Vivi Andersen — 29. marts 2012 @ 15:55

 16. […] på Uriasposten kan man i dag se en helt enestående opvisning i dobbeltmoral, hykleri og mediernes lobhudling […]

  Pingback by Mimicry « Hodjanernes Blog — 29. marts 2012 @ 16:02

 17. Daniel Carlsen

  Jeg er helt enig med dig!

  Jeg er selv Df’er. Og jeg ser at der lige nu ikke er er bedre alternativ end DF.

  For mig at se er DF noget slap i betrækket og er en del handlingslammede. Vi mangler Mogens.

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 29. marts 2012 @ 16:04

 18. Det er ganske rigtigt bekymrende for ytringsfriheden i et demokratisk folkestyre som vores, at Jette Skive fra Dansk Folkeparti ikke vil debattere liberalt og fordomsfrit med Daniel Carlsen for åben skærm om et konkret emne som demonstrationen i Århus lørdag eftermiddag. Alt hvad damen får ud af sit nej til en debat er, at hun fremstår som en ”nyttig idiot” for de voldelige fascistiske kræfter på venstrefløjen, der konsekvent forsøger at skabe et ”tavshedens rige” herhjemme i lighed med det fascistiske Sverige, hvor man anno 2012 direkte truer og intimiderer store dele af befolkningen til fuldstændig tavshed omkring problemerne med politisk islam.

  Imidlertid må enhver forstå og tilgive DF et pænt stykke af vejen, fordi venstrefløjens fascister og deres venner i medierne omgående ville have kastet sig over hende og DF med overskrifter som blandt andet ”Dansk Folkeparti støtter nazister”. Udelukkende med henvisning til Daniel Carlsens fortid i nazistpartiet. Men ingen ville have bebrejdet Dansk Folkepartis deltagelse i tv-debatten, hvis det havde været en tidligere kommunist som nuværende erhvervsminister Ole Sohn, selvom kommunismen og nationalsocialismen rummer den samme politiske ideologi med politisk enhed under tvang for alle borgere, og selvom Ole Sohn for bare 23 år siden omfavnede diktatoren Eric Honecker i anledning af 40-års jubilæet for DDR.

  Men, nej, Daniel Carlsen, vi trænger sgu ikke til et nationalt alternativ til Dansk Folkeparti, men til at de nuværende otte partier i Folketinget samt medierne èn gang for alle forstår, at de ikke på den lange bane kan blive ved med at undertrykke sandheden omkring den snigende islamisering af Danmark, og ikke kan fortie de voldsomme problemer med integration og kriminalitet fra muslimske indvandrere og flygtninge, som det beviseligt har været tilfældet gennem de sidste 20 år, for ellers ender vi som et fragmenteret land præget af blodigt anarki og kaos.

  Daniel Carlsen, jeg bryder mig under ingen omstændigheder om din nazistiske fortid, nøjagtig som jeg heller ikke bryder mig om Ole Sohns kommunistiske fortid, men jeg vil som frihedselskende demokrat til enhver tid forsvare din ret til demonstrationsfrihed, forsamlingsfrihed og ytringsfrihed på linje med andre borgere i landet, for disse begreber er og bliver ”kronjuvelen” i demokratiet og folkestyret som politisk styreform, og uden dem forbliver vi ikke frie selvstændigt tænkende mennesker.

  Hvis vi ikke som demokrater kan have den ”ufravigelige regel” hinanden imellem, at vi altid skal kunne være enige om at kunne være uenige, ja, så er vi bare ingenting som mennesker, og det burde især Dansk Folkeparti forstå, mens fascisterne på venstrefløjen ligger helt uden for menneskelig og pædagogisk rækkevidde på dèt punkt. Men, Daniel Carlsen, gennemfør nu EDL-mødet i Århus lørdag på anstændig vis med taler fra indland og udland, og vær forberedt på at masser af fascistiske voldspsykopater er kommet rejsende fra hele Europa for at overfalde jer korporligt, fordi de slet og ret hader politisk anderledes tænkende mennesker.

  Og desværre også stiltiende har medierne bag sig.

  Kommentar by Ole Brockdorff — 29. marts 2012 @ 16:35

 19. Daniel Carlsen får lov at stå som fornuftens stemme … Et bevis på hvor langt ude hele situationen er.

  Kommentar by Michael Larsen — 29. marts 2012 @ 16:36

 20. Ole Brockdorff
  Tusind tak for dit klare indlæg! Du gør dit navn og landet stor ære. Ja undskyld, jeg er lidt gammeldags og påskønner værdier, som ikke er så moderne i dag.

  Kommentar by Tim Pallis — 29. marts 2012 @ 16:44

 21. Den ovennævnte diskussion beviser, at en borgerkrig er den eneste løsning på den spænding, som idiotiske politikere har forårsaget på det danske folk.
  Lad os dog få frihedskampens likvideringer tilbage og genskabe det danske folks selvfølelse tilbage!!!
  Før bliver der ikke rigtig fred i Danmark igen!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. marts 2012 @ 18:26

 22. Medlemstallet i LO daler, samtidig med at deres yndlings mangfoldiggører eksploderer i antal. LO fatter ikke en skid.
  Hvad giver mest utryghed for en vantro, hvis han på gaden møder, 4 friske kulturberigere eller 4 voldelige højreekstremister?
  Et eksempel på dobbelt standarder.

  Kommentar by Menig 442 — 29. marts 2012 @ 20:06

 23. Politikerne har sået vind, de vil høste storm!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 29. marts 2012 @ 20:39

 24. > Ole Brockdorff

  Det er selvfølgelig al ære værd, at du som socialdemokrat forsvarer Dansk folkeparti her på siden. Men samtidig lidt skuffende. De burde selv have taget til orde.

  Kommentar by Holgers ven — 29. marts 2012 @ 21:06

 25. Thomas Medom (Socialistisk Folkeparti), Rabih Azad-Ahmed (Radikale Venstre), Anders Munk (LO-Århus) fik mig til at tænke på Le Bon f.eks “Vi har set, at masserne ikke ræsonerer, at de godtager eller forkaster ideerne en bloc, at de ikke tåler hverken diskussion eller modsigelse, og at de suggestioner, man udsætter dem for, indtager hele deres forståelsesfelt og tenderer til straks at omsætte sig i handlinger.” Gustave Le Bon. Massernes psykologi. Paris 1895(!)
  Forbyd moddemonstrationer samme dag i samme by. Det vil i dette tilfælde sige:
  Forbyd den såkaldte ‘folkefest mod ekstremisme’…dvs “Tæskeholdet” :(

  Daniel Carlsen lyder fornuftig. Måske fordi han endnu ikke er blevet en massebevægelse? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 29. marts 2012 @ 21:28

 26. At en socialkammerat forsvarer DF kan da vist kun overraske Holgers skitzofrenven, idet de fleste har gennemskuet at DF er nationalsocialkammerater uden borgerlig substans og at DF er bedst til at komme med og støtte udemokratiske og latterlige forbud mod ditten og datten.

  Den danskhed som de nationale partier så inderligt støtter, de værdier har jeg ofte efterlyst men aldrig fået helt brugbart svar på. Det skyldes givetvis at de nationale partiers holdninger er lige så utopiske som de røde og radicooles. De værdier som de nationale vil forsvare findes ganske enkelt ikke hos danskerne. I hvert fald ikke hos nogen danskere af betydning.

  Kommentar by Tolder — 29. marts 2012 @ 22:58

 27. Blot til orientering for Holger og andre kommentatorer på bloggen vil jeg venligst gøre opmærksom på, at jeg ikke er identisk med den socialdemokratiske kommunalpolitiker Ole Brockdorff fra Holbæk, men bare en tilfældig navnebror i København, der løbende har lyst til at sammenfatte og sammenskrive nogle helt personlige holdninger til de forskellige aktuelle politiske emner på internettets mange debatfora.

  Herunder også Uriasposten.

  Kommentar by Ole Brockdorff — 29. marts 2012 @ 22:59

 28. Først og fremmest kudos til Daniel Carlsen, som efter min mening tørrede gulvet med de to socialistiske antidemokrater, og den intelligensudfordrede Palæstinenser.

  Det er lidt sjovt med denne hadske SF’er Thomas Medom.

  Det var nemlig en Socialdemokratisk folketingskandidat ved navn Bjørn Medom Nielsen som lavede nøjagtigt det samme nummer tilbage i 2002 forud for en No-Kay / Frit Folk demonstration i Fredericia, assisteret af Fredericias Socialdemokratiske borgmester Uffe Steiner Jensen.

  Dette krapyl opfordrede praktisk talt AFA-folk i hundredvis til at strømme til Fredericia, ved at opildne de lokale venstreekstremister fra “Ungdommens Hus” og “Kulturmilitzen” til at komme til demonstrationen, der udartede sig i et veritabelt voldsorgie som de 50 tilkaldte betjente havde svært ved at styre.

  Da der under voldelighederne ikke kunne sættes en finger på nogen af Frit Folk deltagerne, mens der blev arresteret masser af røde voldsmænd, forsøgte politiet sig med at sigte undertegnede, der blev korporligt overfaldet af én af voldspsykopaterne.

  Forehavendet mislykkedes dog da jeg blev frikendt i retten.

  Senere måtte Uffe Steiner Jensen og Bjørn Medom Nielsen“beklage” den udvikling de selv helt bevidst havde sat i gang med deres opildnende hate speech.

  Også pressen ved Lars Baungaard, redaktør af Fredericiaonline gjorde sig bemærket med det sædvanlige fordumsfulde bræk.

  Lokalavisen Budstikkens redaktør havde dog et lidt mere afbalanceret syn på sagen: Demonstration endte i slagsmål – 5 anholdt da “Frit Folk” afholdt møde under Landsoldaten

  Tilbage til den hykleriske usling Thomas Medom; det ville ikke undre mig spor om den mentale brist er et familieproblem.

  I øvrigt minde både fagforeningsmanden Anders Munk og Thomas Medom mig om nogle af de Muslimer jeg så i den forgangne aftens udsendelse om islamiske skoler i England. De vidste nemlig også lige hvad de skulle sige til pressen for at behage den kulturradikale elite, mens deres handlinger og virkeligheden viste det modsatte.

  Denne kunst mestrede den klamme indvandrer Rabih Azad-Ahmed dog endnu ikke i samme grad. Hvis han var blevet udfordret lidt mere kunne der være kommet nogle flere interessante kommentarer fra denne præmieperle. Om demokrati og ytringsfrihed har denne opportunist jo ikke det mindste begreb.

  Det er forfærdeligt at tænke på at Tyrkere og Arabere nu er infiltreret i Folketinget og de politiske partier, og forsøger at diktere hvad danskerne skal og må.

  Det er en skændsel at vi skal regeres af disse primitive fremmede infiltranter.

  Kommentar by Balder — 29. marts 2012 @ 23:24

 29. Thomas Medom: “Jeg gætter bare.” Næh du blev grebet i en direkte løgn.

  Kommentar by skræp — 30. marts 2012 @ 01:18

 30. At mishandle hinanden på gaderne, som i den gode Weimar tid, “løser” ikke ret mange problemer. Det flytter diskussionnen om islam og indvandring ud af det demokratiske forum, ud i ekstremismen.

  Grunden til at EDL findes, er netop at England er et af de lande, hvor den politiske elite helt har ignoreret den krudttønde, de har opsparet i landet.

  Der er ikke brug for et EDL i Danmark, men man forstår da Tommy Robinsons desperation.

  Kommentar by Josef K — 30. marts 2012 @ 06:54

 31. Ole Brockdorff – tusind tak for dine fornuftige indlæg.

  Michael Larsen skrev også “Daniel Carlsen får lov at stå som fornuftens stemme … Et bevis på hvor langt ude hele situationen er.”

  Lige præcis – vi ser en ex-nazist argumentere fornuftigt, hvorimod venstrefløjens debattører ikke kan noget sådant. Godt forsøgt med dialog, men det lover ikke godt for fremtiden.

  Josef K. – hvorfor tror du at Danmark ikke er en krudttønde?

  Kommentar by Sigwar — 30. marts 2012 @ 08:28

 32. > Ole Brockdorff

  Du må undskylde, at jeg åbenbart forvekslede dig med socialdemokraten Ole Brockdorff fra Holbæk byråd.

  Det kan der åbenbart også komme ud af at google navne på internettet.

  Kommentar by Holgers ven — 30. marts 2012 @ 08:44

 33. Nå da.

  Kan i ikke få armene ned når i ser en lille nazidreng på tv?

  Muslimer behøver ikke kæmpe. ibekæmper hinanden.

  Kommentar by Farah Convert — 30. marts 2012 @ 09:01

 34. Festligt

  nu berømmer SF lømmelpakken

  Kors i hytten hvor er de dobbeltmoralske og populister

  Kommentar by tavsen — 30. marts 2012 @ 17:42

 35. Højrefløjen skal ha megatæsk.

  Vi smadrer jer allesammen.

  Kommentar by Røde Finke — 30. marts 2012 @ 20:17

 36. 34.Farah Convert

  Åh- tag lige og spise brød til !

  Det der foregår her til lands er småting i forhold til det muslimer indbyrdes begår mod hinanden i de arabisk-islamiske lande.

  Det er vel kun et spørgsmål om tid før I fortsætter jeres traditioner med at slagte hinanden indbyrdes – de af Jer der har slået Jer ned i de Vestlige lande.

  Sunni og Shia har ALDRIG kunnet leve i fred med hinanden !

  Kommentar by Vivi Andersen — 30. marts 2012 @ 20:48

 37. Røde Sinke

  Havde du været en hvid heteroseksuel mand, så var PET kommet efter dig!

  Kommentar by Viking — 31. marts 2012 @ 10:32

 38. Farah Convert

  Jeg vil ikke kunne få armene ned af glæde, når muslimer og andre parasitter bliver sendt hjem!

  Kommentar by Viking — 31. marts 2012 @ 10:35

 39. Hvor er den “debat” dog absurd. Og hvor er det ærgerligt, at de har inviteret den knægt Daniel Carlsen i studiet som 1 ud af 4 til at tale den ikke-venstreorienterede sag.

  Nu VED vi, at det er gået præcis som forventet – de venstreekstreme er dem som laver problemer og vold. ALLE de anholdte er venstreekstreme og islamister. Det er sgu da for helvede dem som så er problemet og skaber problemer!

  Kommentar by Frihed — 1. april 2012 @ 09:02

 40. Det ufaglærte arbejde som de såkaldte gæstearbejdere(bl.a. fra tyrkiet og pakistan) udførte i ca fire til fem måneder er forlængst afsluttet og betalt. Desværre er de omkostningstunge udlændinge endnu ikke blevet hjemsendt.

  Kommentar by Anonym — 1. april 2012 @ 18:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper