6. april 2012

Godhedens radikale fortrop ved ikke rigtigt, om det er ‘udemokratisk’, at Islamkritikere angribes fysisk

Der har længe været roligt omkring nettets mere perfide venstre flanke, omend en ny-oprettet blog ved navn ‘Tosseanstalten’ i værste ‘Urius Oregon‘-stil rutinemæssigt kaster sygdomsdiagnoser i retning af politiske modstandere. Feinschmeckere ud i venstreloonisme vil vide, at ‘Tosseanstalten’ ivrigt kommenterer under forskellige alias’er på Netavisen P77.

En dansk demonstration mod Islam er noget nær juleaften for segmentet, og det var ventet at flere ville deltage. En kommentator på ‘Tosseanstalten’ gav onsdag i sidste uge sin udlægning af det forventede forløb.

“Den forsamling bliver den ultimative komik nogensinde. Fulde britiske nazihooligans med jernkorset tatoveret på halsen i en skøn forening med danske ordblinde førtidspensionister, som ignorerer den nonstop heilen og aggressive støvletramp rundt omkring dem, mens de råber “Godt sagt, Anders!! Vi er modstandsmænd præcis ligesom under….hallo, fjern lige det hagekorsflag derovre….ligesom under krigen!” Alt imens den naz…øh “nationalkonservative” Kim Møller står i baggrunden og tager notater i stil med “Mødet forløb i ro og orden med en god sober debat og islamkritik. Det var svært at få ørenlyd for de autonome ballademagere et par gader væk, som holdt deres egen demonstration for indførelsen af Sharia”.” (‘John Dough’ på ‘Tosseanstalten’, 28. marts 2012)

Nuvel, det blev lørdag og ganske rigtigt – Segmentet var på plads.

(‘Tosseanstalten’, Margrethe Monika S. Hansen…)

‘Tosseanstalten’ fik sin post online i mandags.

“Tosseanstalten var så der i weekenden til den store kongres, og I skal vide, at vi er trætte i kraniet, efter at have hørt på den ene sindsyge brandtale efter den anden. I 3 timer stod vi ud. Men kæft hvor var det morsomt. Her følger en beskrivelse af patienten…” (‘Tosseanstalten’, 4. april 2012: Rapport fra antimuslimsk spejdertræf)

(‘Tosseanstalten’, 31. marts 2012)

Et par dage efter var Shansen klar med sin artikel, og her fik den fuld skrue.

“Defence Leagues mødet og den antiracistisk demonstration hvor flere tusinde tilrejsende antiracister kommer til Aarhus, er en lækkerbisken for den Aarhusianske yderste højrefløj, der kan bruge begivenheden til at få fyldt deres kartotektere over personer, de anser som værende landsforrædere.

Jeg ved godt at hele Mølleparken er overvåget… Mens jeg går tur i Mølleparken tippes jeg inde fra AROS bygningen om, at Kim Møller fra Uriasposten, er klar med sin lange telelinse og at en der kunne være Niels Martin Kasler der er et godt beskrevet blad på den yderste højrefløj, også er spottet derinde. Ham der muligvis er Martin Kasler har i dagens anledning medtaget en “bodyguard” og skulle være iklædt sko med stålsnuder og stangstiv. DNSB Nazisten Espen Kristensen er også en tur forbi Aros bygningen, efter først at havde blandet sig i mangfoldighedsflokken og alle tre hilser pænt på hinanden ifølge kilden, der selv befinder sig oppe i AROS bygningen.” (Netavisen P77, 4 april 2012: Mangfoldigheden mod mangfoldigheden)

(Simon Wedege Petersen, Shansens fotograf, P77-gæsteblogger)

Jeg har tidligere beskrevet dagens forløb, men må hellere uddybe, først og fremmest fordi det illustrerer taktikken, der er herskerende, ikke bare blandt militante venstreradikale, men også på internettets kulturrelativistiske overdrev – alle kneb gælder.

Jeg ankom til AROS i taxi (for ikke at støde ind i venstreradikale tæskehold), og spottes efter få sekunder af Sarah Victoria Bruun fra ARN Århus, der sidder i cafeteriet i stueetagen. Når hun arrangerer demonstrationer mod nazi-vold sker det under Antifascistisk Aktions banner, og da debatten om moddemonstrationens militans hærgede på Anarcho Forum for en måneds tid siden, forklarede en fast debattør at “selv Sarah Bruun er sympatisk over for blokader, men tror ikke på at det kan lade sig gøre på nuværende tidspunkt”.

Der er tilsyneladende kort afstand fra venstreradikale der ikke anerkender Grundloven, og Netavisen P77 – der, pudsigt nok – er opkaldt efter Grundlovens paragraf om ytringsfrihed.

Dagen endte som bekendt med et frontalangreb på den lovligt anmeldte demonstration. Om det skriver den selverklærede menneskerettighedsforkæmper Margrethe Monika S. Hansen meget sigende.

Jeg gider ikke beskrive de kaotiske scener, dem har medierne transmitteret til hudløshed. Jeg vil dog gerne tørt konstatere, at dem der gik efter konfrontation på andet end ord, fik indfriet deres ønsker. Om det er slemt eller dårligt, udemokratisk osv. vil jeg overlade andre om at dømme. Jeg er ikke dommer, og dem der vil slås, finder altid nogen at slås med.”

Jeg talte med adskillige på AROS, men IKKE med Martin Kasler eller top-nazisten Espen Kristensen. Førstnævnte var slet ikke i Århus, og hvis sidstnævnte var på AROS, så hverken så eller talte jeg med ham. Jeg måtte sågar google navnet, for at finde ud af hvem Shansen hævdede jeg havde hilst på.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/35939/trackback

49 Comments »

 1. Man må sandelig sige, at demonstrationerne i Aarhus har været en celeber begivenhed. Alle society-fotografer var på plads, og nogen af dem tog endda billeder af hinanden.

  Det er sødt, at I sådan hjælper hinanden med at blive berømte trods politiske uenigheder.

  Kommentar by Holgers ven — 6. april 2012 @ 17:49

 2. – Holgers ven

  Syntes du det er ’sødt’ hun hævder jeg har mødt en nazist… Tror retten kalder den slags for injurier.

  Kommentar by Kim Møller — 6. april 2012 @ 17:58

 3. Sådan er muslimernes nyttige idioter

  Kommentar by Nielsen — 6. april 2012 @ 18:00

 4. Det er vist for sjældent, der er så meget gang i Århus. Det er måske derfor man møder alle de der århusianske rockmusikere – Anne Linnet, Peter A.G. Lars Muhl og Steffen Brandt i København uafprut :-)

  Kommentar by Josef K — 6. april 2012 @ 18:32

 5. Danmark bliver aldrig rent igen, førend vi har været igennem en blodig borgerkrig!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 6. april 2012 @ 18:34

 6. Kan altså ikke forstå DDL ikke ville stå ved videoen fra bussen Kim!
  Men du kan jo lige sætte linket her ind så interesserede kan få den se igen(Dit eget link er slettet)
  http://www.youtube.com/watch?v=pUd124caI1k&feature=related

  Ps. Husk hele lydsporet!

  God Påske

  Kommentar by Peter P — 6. april 2012 @ 18:42

 7. > 2. Kim Møller
  Det er ikke injurierende at mødes med nazister.
  Det var der mange, der gjorde under besættelsen.

  Det afgørende er, om man er enig med dem.

  Kommentar by Holgers ven — 6. april 2012 @ 19:04

 8. Espen Kristensen

  National-socialist?

  Som andre ekstrem-socialister hader han så banker, international finans, jøder og kapitalisme. Dårligt selskab, værd at undgå.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. april 2012 @ 19:14

 9. Holgers polybVenner og andre der mener at have krav på sandheden, hader jøder lige så meget, som Ordentlige mennnesker væmmes ved venstreorienterede og nationalsocialister.

  Kommentar by Nielsen — 6. april 2012 @ 20:21

 10. Det er altid morsomt at læse disse indlæg på Uriasposten, Tosseanstalten, P77 og lignende efter større begivenheder. Ikke mindst de obligatoriske billeder af politiske modstandere der fotograferer hinanden fotografere hinanden er fine, og må lige være noget for filosoffer eller psykoanalytikere med interesse for “blikket”.
  Den lille fortælling om Kim Møller der spotter Sarah Bruun spotte Kim Møller lyder jo som en hel lille romance.

  Den eneste der tilsyneladende ikke har haft en god oplevelse ved demonstrationerne er Falkeøje. Ingen massakrer, ingen dødsfald. End ikke én eneste tilskadekommet. Han må virkelig være nede i kulkælderen.

  Kommentar by Anders Hanen — 6. april 2012 @ 20:28

 11. End ikke én eneste tilskadekommet.

  Ehm, Antifa fik da ram på tre politifolk. Tæller det ikke..?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. april 2012 @ 20:42

 12. Det Falkeøje mener ER: Der er tid til handling nu. !!

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 6. april 2012 @ 20:49

 13. Holgers ven: det er injurier når nogen lyver om andre på ovenstående måde, altså at påstå at Kim Møller mødtes og talte med en nazist, når det ikke var tilfældet.

  Det vigtige i dette er vel Shansens forhold til demokrati

  Jeg gider ikke beskrive de kaotiske scener, dem har medierne transmitteret til hudløshed. Jeg vil dog gerne tørt konstatere, at dem der gik efter konfrontation på andet end ord, fik indfriet deres ønsker. Om det er slemt eller dårligt, udemokratisk osv. vil jeg overlade andre om at dømme. Jeg er ikke dommer, og dem der vil slås, finder altid nogen at slås med.”

  Er det demokratisk at betyde meningsmodstandere med mursten? Nej, det er da i den grad udemokratisk, ytringsfriheden angribes bogstaveligt.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 6. april 2012 @ 20:56

 14. En tastefejl: betyde skal være beskyde naturligvis

  Kommentar by Pernille Bendixen — 6. april 2012 @ 20:59

 15. Når den danske andedam bliver for lille, kan man heldigvis i Politiken følge den endnu uafsluttede historie om en mand fra Bahrain:

  Han flygter efter eget udsagn som individuelt forfulgt fra Bahrain, og får ikke blot asyl, men også statsborgerskab i Danmark.
  Hvordan han liiige fandt frem til Danmark, sådan ca. på den anden side af jordkloden og næppe videre kendt i Bahrain og omegn, må siges at være en uløst gåde.

  Sjovt nok tager han tilbage til det land, han – igen efter eget udsagn – er flygtet fra som følge af individuel forfølgelse (hvilket er blandt kriterierne for at kunne få asyl i Danmark).

  Her bliver han systemkritiker og sært nok spærret inde.

  Han sultestrejker under sloganet ‘Frihed eller død’.

  Han er tæt på at dø (og jeg vil ikke savne ham), hvorefter Udenrigsminister Villy Søvndal mobiliserer samtlige fire danske udenrigsministre for at frelse ham.

  Der melder sig uvilkårligt følgende spørgsmål:

  1. Hvis han uden videre kan rejse ind i det land, han efter eget udsagn er flygtet fra, hvorledes kan han da være personligt forfulgt?

  2. Hvis han skulle være personligt forfulgt i Bahrain, hvorfor så ikke blive i dét land, der har givet ham statsborgerskab og livslang offentlig forsørgelse?

  3. Hvis han foretrækker at dø frem for at sidde i fængsel i Bahrain, er det vel hans eget valg, skulle man mene. Så hvorfor ikke bare lade ham dø i fred?

  Nå nej, så ville godhedssegmentet på Politiken jo mangle en historie til dets læsere, som nu sidder og tuder i nordsjælland og indre København over denne stakkels mand og hans ynkelige og aldeles selvvalgte skæbne.

  Og hvad skulle Villy Søvndal og de øvrige udenrigsministre ellers give sig til?

  Er der i øvrigt nogen, der ved, hvad disse fire udenrigsministre sådan konkret laver i deres ekstremt højtlønnede jobs?

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. april 2012 @ 21:25

 16. Henrik, det handler denne tråd ikke ret meget om, hvorfor skriver du det?

  Kommentar by Pernille Bendixen — 6. april 2012 @ 21:30

 17. > Pernille Bendixen: Fordi der næppe kan koges mere suppe på den der ting i lørdags, og fordi det handler om, hvorvidt Danmark skal kaste sig ud i at redde resten af verdens muslimer, når de nu foretrækker at slås mod hinanden.

  Det er bestemt off topic, men ingen tvinger dig til at læse det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. april 2012 @ 21:47

 18. Henrik: ingen tvinger dig til at skrive off topic på andres blog. Hvis andre mener at emnet er vigtigt, hvad giver dig så ret til at bestemme, at der ikke kan koges mere suppe på emnet? Start din egen blog og bestem selv der.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 6. april 2012 @ 21:58

 19. Kamphaner, kampkvinde og i særdeleshed ‘falkeøje’; Lad os nu være konstruktive. Der er mindst ét gigantisk problem og en kæmpe udfordring.

  Problemet/problemerne: voldelige venstreekstreme/islamister er vi mere eller mindre enige om – det problem kan vi ikke løse her og nu.

  Udfordringen er mainstream pressen der er tykt politiserende og forfalsker virkeligheden, så den passer ind i deres egen farvede dagsorden.
  Denne Løgnagtighed pressen har lagt for dagen betyder, at der er kastet et røgslør ud der gør problemet enten usynligt for en stor del af befolkningen – eller måske endda hvis man er Politiken-læser fremstår som en berigelse for Danmark.

  Hvis vi kæmper sammen om, at løse udfordringen (den løgnagtige presse) – så kan vi måske på sigt skabe en større og mere ærlig debat omkring problemet (venstreekstremisme/islamisme). Én mulighed kunne f.eks. være, at kæmpe for en opsplitning af Danmarks Radio og efterfølgende privatisering gennem frasalg til flere selvstændige aktører. TV2 bør ligeledes sælges til en privat aktør.

  Det er sikkert sikkert som ammen i kirken, at vi ikke vinder noget på at kaste møg efter hinanden.

  Obs: til ‘falkeøje’, så får jeg til tider en eller anden underlig idé om, at du er en rød “agent provocateur” der skriver helt tåbelige ting for, at få båden til at gynge. Tager jeg mon helt fejl? Om ikke andet så har Margrethe Monika S. Hansen da een, at citere fra Uriasposten.net.

  Kommentar by Polka Charlie — 6. april 2012 @ 22:45

 20. Polka C
  Bravo
  Især dit lille hip om “falkeøje” er kærkomment, for er træt af hans oneliners, hvor han gør modstandskampen om til en flok fjolser der løb omkring på gader og stræder og skød vildt om sig. Især fordi hans viden om modstandskampen virker som han har fået den fra filmen om flammen og citronen og den nye om hvidesten gruppen.
  Så lad os lave modstandskamp og oprør, men et med hovedet på, så vi igen kan få gjort op med de tendenser 68 oprøret desværre førte med sig, gennem saglig og fornuftig debat, ikke med blod og kugler som nogen tror efter de har set et par film

  Kommentar by broholm (ordblind) — 6. april 2012 @ 23:58

 21. 19.Polka Charlie

  Du fik skrevet hvad jeg bl.a. tænkte !

  Desværre tror jeg ikke det vil lykkes at få stoppet møgspredningen – dertil er denne alt for givtig for den venstre fløj og deres nye, gode venner fra de arabisk-islamiske lande!

  Jøsses, hvor det er træls.

  Det minder i den grad om skolegården, hvor de huserende bøller fik deres daglige dosis af ” storhed “.

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. april 2012 @ 00:05

 22. TOSSEanstalten Monika laver en Bitterfissen wannabee i ringe plagiat.
  Bunden er sgu ikke nået for den sindsforvirrede og kvabsede kælling endnu ( til stor underholdning for os andre).
  Har hun selv stadig nogen ide om det samlede antal aliaser hun har brugt efetrhånden?
  Tæller man konditorens med så knækker kuglerammen på stedet.

  Kommentar by J B — 7. april 2012 @ 00:10

 23. PS –

  i forbindelse med venstrefløjens nye venner fatter jeg ikke, at folkene på venstrefløjen IKKE har lært en brik af det der overgik deres politiske fæller i Iran, da Khomeni tog magten i landet !

  Men måske de bærer på et ubevidst ønske om at dø for den socialistiske sag ?

  Man skulle tro det med de nye, gode venner de har fået sig !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. april 2012 @ 00:10

 24. Denne “dansker” i Bahrein får 100 gange mere tid og omtale i aviser og TV end 100 danske familier, som ER blevet jaget ud af berigede boligområder.
  Plus udenrigsministeriet er oppe i det røde felt. Denne “Dansker” må hjem.
  Vores udenrigsminster Villy Søvndal udtaler sig og er mere end bekymret.
  Villy Søvndal har som SFer aldrig udtalt noget om de danskere familier, som måtte flygte.
  Og tallet er større end 100.

  Kommentar by Pk — 7. april 2012 @ 07:15

 25. Hov , nok forkert emne, men efter en uge med feber, så tænker een slet ikke klart…tilgiv..

  Kommentar by Pk — 7. april 2012 @ 07:18

 26. Denne “dansker” i Bahrein får 100 gange mere tid og omtale i aviser og TV end 100 danske familier.

  Den eneste væsentlige historie om denne tosse, der er ved at ofre sit liv for sit land og sin religion, er at undersøge hvordan i alverden det lykkedes ham at skaffe sig et dansk pas…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 7. april 2012 @ 08:53

 27. Det er ulovligt at smide brosten, flasker og cykler efter andre mennesker. Det er farligt at blive ramt af flyvende objekter, kastet af politiske modstandere, hvorfor loven om personfarlige angreb gør sig godt på dette område.
  Det kan den smækre Monika Shansen ikke finde hoved og hale i, når bare det går ud over nazister og lignende skidt-folk.

  Det er vist ikke ulovligt at være nazist. Jødehader. Men, hvis man tilhører Muhammeds slæng af hjernevaskede islam-bønne-rallere så er man professionel jødehader men ikke nazist.
  Altså dækker islam både muslimer og nazister.

  Tyg lige lidt på den, Shansen. Du er på samme hold med jødehadere. De har bare lidt mere i bagagen. De hader også dig, fordi du er en vantro luder, en grisse-dansker.

  Iøvrigt tror jeg, at Shansen og hendes lige gerne vil mødes med satanisten fra Politiken, som gerne bærer faklen vidre til fordel for mørkets og ondets kræfter.

  Kommentar by Iznogut — 7. april 2012 @ 09:46

 28. >27. Iznogut
  “Iøvrigt tror jeg, at Shansen og hendes lige gerne vil mødes med satanisten fra Politiken, som gerne bærer faklen vidre til fordel for mørkets og ondets kræfter.” -> -> SPOT ON!

  Kommentar by Polka Charlie — 7. april 2012 @ 09:51

 29. Virkeligheden banker på den røde dør, men der er ingen til at lukke op. Alle snorksover desværre.
  Kig på islamisten(så vidt jeg forstår) i Bahrain. Først hedder det sig at han er uretfærdigt og ulovligt fængslet, og blot vil kæmpe for demokrati og menneskerettigheder.
  Og hvorfor hedder det sig så det? Fordi de medier der har en interesse i at manipulere og praktisk talt hjernevaske os, ikke har lyst til at fortælle danskerne den hele sandhed.
  Folk vidste godt at han kæmpede for islamiske værdier, og et islamisk styre i langt højere grad end det der er i Bahrain PT. Demokrati ja, men han ved UDEMÆRKET godt at demokrati bare er en stakket frist i et islamisk land. Kynisk og kalkuleret, men medierne forsøger aldrig at fortælle denne kyniske islamiske vinkel.

  Men alle røde har INGEN anelse om hvilken stol de skal sætte sig på. De troede de bare kunne køre alle muslimer sikkert “hjem”, nu(og det har altid vist sig dybest set) viser det sig at man SKAL vælge. Hvilke man vil have i landet, hvilke man vil støtte osv.

  De kan ikke mere manipulere danskerne til at automatisk at vælge muslimernes side uanset hvad. Danskerne er vågnet op til en islamisk virkelighed, der ikke er sort og hvid men har mange nuancer.

  Når der er 2 parter så har man 3 valg som dansker. Støt den ene part, støt den anden part, eller støt slet ingen. Regeringen må snart forstå at det mest praktiske ofte er støt SLET INGEN. De har 3 valg, og det er satme på tide at de gør det klart at man ikke automatisk støtter én part uden videre.
  Men det ville også kræve rationel tankegang, og et beslutningsgrundlag der ligger lysår fra den nuværende regerings.

  Kommentar by endnu en vantro — 7. april 2012 @ 10:11

 30. “Jeg gider ikke beskrive de kaotiske scener, dem har medierne transmitteret til hudløshed. Jeg vil dog gerne tørt konstatere, at dem der gik efter konfrontation på andet end ord, fik indfriet deres ønsker. Om det er slemt eller dårligt, udemokratisk osv. vil jeg overlade andre om at dømme.”

  Margrethe Monika S. Hansen er en rigtig fin repræsentant for Det Radikale Venstre.

  Kommentar by fujitsu — 7. april 2012 @ 10:29

 31. Hvad lever Shansen af? Førtidspension/anden overførselsindkomst??

  Kommentar by Mencken — 7. april 2012 @ 11:01

 32. @31 Menchen
  Hvad lever SHansen af?
  Med hendes svulmende volume og manglende hjerne kapacitet, så tror jeg det kun kan dreje sig om flæskesvær og chips og cola, ellers svulmer legemet altså ikke så grimt op.
  Altså typisk seven-eleven fast food, for sten kastende taber.
  Når SoHansen så fra 7 morgen og døgnet rundt til til 11 formiddag chip gnaskende befinder sig bag sin computer, for at masse publicere sine vrangforestillinger og dermed ikke får frisk luft og motion, jamen så stinker kællingen af indelukket arme-stakkels-sved og det der er værre, så appetitten må blive noget stinkende fastfood, for at fylde tomrummet ud i hoved og røv.
  Pengene til chips og cola kommer selvfølgelig indirekte fra din lomme……

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 7. april 2012 @ 13:30

 33. Hun er blevet stor at se på, Shansen.

  Kommentar by Johnson — 7. april 2012 @ 14:04

 34. Shansen lever af det muslimerne stjæler og røver. Løwndal fra waffen SF misbruger på det groveste skatteborgenes penge, ved at hjælpe dette svin dernede i Bahrein. De Radigale gør det minsandten osse. Nu skal vi kodylemig til at betale for sygehus indlæggelse, lægebesøg vdr. Medisin fornyelse. Det er kommet som lovforslag, fordi der er forlidt penge i kassen og De Konservative er henrykte. Var det ikke bedre at sløjfe Ulandsbistanden, og fjerne alle de Muslimske nassere. ???

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 7. april 2012 @ 20:23

 35. #34.
  Jo!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. april 2012 @ 20:35

 36. Istedet for at Løgndal bruger vores skattepenge på “danskere” i mellemøsten burde man måske bruge dem på at genhuse de mange danskere der fordrives fra forskellige islamisk kontrollerede bebyggelser i Danmark af netop mellemøstlige folkeslag.
  Løgndal og de andre røde tosser kunne fint lige vise at de var herre i eget hus og ordne de hjemlige forhold før de spilder flere DANSKE skattekroner på folk der ikke hører til her, og endda på folk der hverken hører til her eller over hovedet befinder sig her i landet.
  Gør f.eks SoHansen til godheds og bistands minister så kan hun fint rejse rundt dernede i mellem østen og plukke dadler og lave lidt for føden for en gangs skyld.
  Det kan jo lige frem være hun finder en gammel halv blind araber der smider et xxxl slør på hende og tilføjer hende til haremet, ellers kan hun vel passe æsler og geder ( det er aldrig forsent, selv for hende, at få lidt mening med tilværelsen).

  Kommentar by J B — 7. april 2012 @ 20:40

 37. Det danske fjols vil ikke finde sig i at blive ført bag lyset.

  Danmarks riges grundlov skides der på.

  Modstandsfolk, som Hvidsten-gruppen, Flammen og Citroenen samt Karius og Baktus, ses der ned på som politisk ukorrekte.

  Det skal komme dem dyrt at stå!!

  Kommentar by bælgøje — 7. april 2012 @ 22:02

 38. Polka Charlie: “at kæmpe for en opsplitning af Danmarks Radio og efterfølgende privatisering gennem frasalg til flere selvstændige aktører. TV2 bør ligeledes sælges til en privat aktør.”

  Som om det vil hjælpe noget som helst. Som om alle mulige private ikke også er underlagt den samme tvang til at holde sig til de skrevne og uskrevne regler magthaverne udstikker. Derudover er det det samme persongalleri alle medierne dyrker.

  Kommentar by Balder — 8. april 2012 @ 20:53

 39. Højrefløjen er dårlige tabere.

  Jeres fremmedhadske demonstration flopper og i er sure på en lille ubetydelig netavis.

  Kommentar by Lars Hansen — 8. april 2012 @ 22:34

 40. ->39 Lars Hansen

  Nu var der ikke tale om nogen “vores” demonstration, men den pågældende demonstration var ikke “fremmedfjendsk”. Den var vendt imod en totalitær ideologi der også er din fjende.

  Den der benytter sig af stråmænd har tabt debatten.

  Hvorfor var den et “flop”? Jeg hører ikke til dem der tror at se-hvor-vi-gungrer-demonstrationer virkelig kan ændre udviklingen. Det er ikke denne vej man skal satse på. I dette tilfælde blev forløbet en fantastisk illustration af venstrefløjens voldsparathed, og mainstreammediernes grotesk skævvredne fremstilling af parterne, ikke bare før demonstrationerne, men også under og efter.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. april 2012 @ 00:10

 41. Lars Hansen, det nærmeste til noget ‘fremmedfjendsk’ var Antifas palæstinensiske venner, der åbenlyst hader jøder. Det var kun Antifa, der havde racister med i Århus den dag.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 9. april 2012 @ 13:15

 42. @ Kim Møller

  At dømme ud fra billedkvaliteten af dine fotos vil jeg anbefale dig, at investere i noget bedre udstyr. Kvaliteten er mildest talt fornærmende ringe.
  Det første billede kunne jo være af hvem som helst, der er ude at gå en tur.
  På det andet billede, har du “fanget” en person med kasket set trekvart bagfra. Det eneste tydelige er, at vedkommende har leverpostejsfarvet hår. Er det grundet fraværet af det ariske blonde look, at du synes personen skal hænges ud blandt dine rabiate hooliganvenner?
  Det tredje billede ser ud til at være taget med et førstegenerations mobilkamera.

  @ Henrik Ræder Clausen
  Jøder er sgu da ikke en race din ignorant!

  Kommentar by Allahbama — 9. april 2012 @ 19:08

 43. @Allahbama

  At dømme ud fra kvaliteten af dit ovenstående indlæg vil jeg anbefale dig enten at undlade at kommentere eller komme op med noget bedre.

  Henrik Ræder nævner ikke jøder som en race, men at palæstinensere hader jøder og det er jo lige som noget andet og noget som jeg ifølge referater angående moddemonstrationen har forstået, at der blev givet udtryk for under et angreb på EDL/DDL/SIAD forsamlingen.

  Kommentar by T. H. — 9. april 2012 @ 22:54

 44. @ T. H.
  Ja, læsning er svært for den ordblinde…
  Citat fra Henrik Ræder: “det nærmeste til noget ‘fremmedfjendsk’ var Antifas palæstinensiske venner, der åbenlyst hader jøder. Det var kun Antifa, der havde racister med i Århus den dag.” Så jo, Henrik Ræder skriver, at jøder er en race! Lær at læse eller flet hadespalten. Du er sgu en større trussel mod velfærdssamfundet end Islam, din ignorante landsbytosse:-)

  Kommentar by Allahbama — 9. april 2012 @ 23:18

 45. Hvis man hader islam og hadeideologiens hjernevaskede medløbere, Muhammedanere, så er man racist. Det giver ingen mening, men Allahbama kan sagtens følge den (kort)slutning.

  Hvis man hader Moseloven og alle religionens medlemmer, jøder, så er man ikke racist. Det giver god mening – fordi jøder ikke er en race.

  Allahbama logik for begyndere.

  Kæden hopper helt af, når Allahbama skal forklare logikken i, at ønske død over jøder. Derfor er der ingen forklaring, udover, at røverhøvdingen Muhammeds lille koran, har et sådant ønske fra de hjernevaskede Muhammedanere.

  Derfor skal Muhammedanerelæren, som skrevet i koranen og prædiket fra moskeerne forbydes i ethvert demokratisk og sekulært samfund.

  Kommentar by Iznogut — 10. april 2012 @ 00:52

 46. Herinde er mange gode indlæg og argumenter. Folk kunne jo overveje at kommentere lidt netop inde på “tosseanstalten”.
  De har godt af lidt modspil.

  Kommentar by Pernille — 10. april 2012 @ 10:26

 47. @ Iznogut.
  Har du også svært ved at læse det skrevne uden at drage dine egne frie og løgnagtige fortolkninger ind over?
  Mig bekendt har jeg aldrig talt positivt om Islam og denne lovreligions tilhængere. Men hvis du mener det, Iznogut, vil jeg gerne se dette på skrift. Din frie fantasi tæller ikke som bevis…

  Min anke går på, at højrefløjen repræsenteres af uvidende og voldelige tosser. Se blot på DDLs eget videoklip i linket længere oppe i kommentarrækken. Disse personager er jo ikke andet end hjernedøde racister. Ytringer som “perkere” osv er ikke fremmende for en saglig Islamkritisk sag. Og her mener jeg Kim Møller render racisternes ærinde ved at agere “spionfotograf”. Hvem, udover de voldelige racister, har gavn af et billede af en random blogskribent?

  @ Pernille
  “De har godt af lidt modspil”
  Din “os mod dem”-fodboldretorik tjener intet konstruktivt formål. Saglig argumentation er og bliver den eneste rigtige løsning.

  Kommentar by Allahbama — 10. april 2012 @ 18:29

 48. @Allahbama

  Hvis du ellers er interesseret i dialog, så synes jeg, at du øjeblikkelig skal lægge den uforskammede tone fra dig. At du harcelerer over nogle DDL’ers sprogbrug, samtidig med at du omtaler nogle debattører i denne tråd i nedladende vendinger gør dig til en hykler.

  For lige at vende tilbage til dit oprindelige indlæg – hvad skal den kritik af Kims fotografier gøre godt for? Det første bærer præg af at være taget bag en bilrude. Noget som der også er skrevet om inde på wordpressbloggen “tosseanstalten”, som du måske enten selv har læst? eller endog skrevet?

  Det første fotografi er af en vis Margrethe Monika S. Hansen, som ser ud til at være i følge med en eller måske 2 mænd. Mon ikke det er meget usandsynligt, at Kim Møller ville få succes ved at træde ud af bilen og råbe “Hej Monika – vend dig lige om og smil, jeg fotograferer dig lige” – Ikke sandt?

  Kommentar by T. H. — 10. april 2012 @ 20:25

 49. Nu har jeg prøvet at kontakte Kim Møller via Facebook og e-mail, dog uden held.

  I en e-mail til Kim Møller skriver jeg blandt andet, at jeg ikke er “Shansens fotograf”, men derimod pressefotograf og var i Aarhus for at dække demonstrationerne for min arbejdsgiver, der skulle levere billeder til deres kunder, herunder nogle engelske aviser.

  Jeg har oplyst ham hvem min arbejdsgiver er, samt givet ham kontaktoplysninger så han kunne få dette bekræftet.

  Desuden spørger jeg, hvorfor han overhovedet bringer et billede af mig, i forbindelse med et blogindlæg der intet har med mig at gøre. Er det normalt for Uriasposten at hænge tilfældige pressefotografer ud på nettet? Jeg har ikke udtrykt min holdning om hverken den ene eller anden demonstration den 31. marts. Derfor kan jeg ikke se nogen god begrundelse for at bringe et billede af mig.

  Jeg har tilbudt Kim Møller at ringe til mig og lave et interview, da han tilsyneladende ikke har noget at skrive om, i forbindelse med han bringer et billede af mig. Men som sagt har han ikke besvaret min henvendelse.

  Hvis han ville skrive om mig, så er han da velkommen til at komme og tage nogle portrætter, frem for at lege paparazzi.

  Kommentar by Simon Wedege — 10. april 2012 @ 21:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper