16. april 2012

Medierne og Breivik: alt der kan bruges til at shame højrefløjen

Retssagen mod massemorderen Anders Breivik er gået igang i Norge. Som ventet kan Ritzau ikke dy sig for at benytte lejligheden til shaming af højrefløjen med resten af medieverdenen som nyttige idioter.

Case in point: artiklen “Breivik brugte højrehilsen”, der blandt andet er brugt af DR og JP. Problemet er, at den hilsen der beskrives med knyttet næve er en traditionel venstrefløjshilsen, der blandt andet blev brugt af Rotfrontkämpferbund under deres kampe med nazisterne i Tyskland i 1920erne og 30erne. Lidt tættere på i tid og sted kan man se nogle “aktivister” give hilsenen under demonstrationen “Good Night White Pride” i en artikel i Information fra 2010 (“Selvforsvar er en menneskeret“, Information 23. marts 2010). Fra billed-teksten:

“Vold kan være nødvendigt som selvforsvar hævder de”

Billedet er taget omtrent samtidig med, at Uriaspostens Kim Møller og en ven blev overfaldet og slået i jorden af 8-10 venstreorienterede i den slags “selvforsvar”. “Selvforsvar” er sjovt nok samme begrundelse, Breivik gav for at myrde 77 mennesker…

Mens man altså kan shame højrefløjen med Breivik på et fiktivt grundlag (Breiviks hilsen minder også om Klingonernes i Star Trek-universet), så ignorerer man systematisk, når han citerer venstrefløjsfolk som retfærdiggørelse for sit massemord. I “Den gådefulde massemorder” i JP bliver han for eksempel citeret for dette:

»Protest betyder, at du er uenig. Modstand betyder, at du vil sætte en stopper for det,« skriver han.

Det er bare ikke Breivik der taler her (side 1378 i hans kompendium). Det er Ulrike Meinhof, frontfigur for den kommunistiske terrorgruppe Rote Armee Fraktion. Citatet er ganske ofte brugt på den voldelige venstrefløj, for eksempel af en gruppe kommunistiske brandstiftere, der hærgede Århus i 1980-81. Julian Odgaard, der sidder i Kommunistisk Partis ungdomsudvalg, er åbenbart også glad for det.

Politikens forargelse lader vente på sig….

Oploadet Kl. 12:40 af Caleb — Direkte link122 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36194/trackback

122 Comments »

 1. Britiske HOPE not har forsøgt at kortlægge Counterjihad netværket, men deres rapport er alvorligt mangelfuld. Jeg har gjort dem opmærksom på de alvorlige mangler i en artikel på EuropeNews. Der er også link til en side, hvor man kan bede om at blive optaget på listen, uanset om man repræsenterer en organisation eller blot regner sig selv for en privat deltager i Counterjihad bevægelsen.

  At rode Breivik ind i arbejdet for at beskytte demokrati, borgerrettigheder og frihed er en svinestreg fra HnH’s side. Men noget må de jo finde på for at lægge andre for had.

  Lars/Kim: Brug gerne min artikel til en postering her.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 16. april 2012 @ 13:20

 2. ‘HOPE not hate’, skulle der stå foroven…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 16. april 2012 @ 13:30

 3. DanMarx Dhimmi Radio kalder Breivik for en højreekstremist. Selv om han ret beset burde kaldes terrorist, da hans myrderier helt klart er en terrorhandling. Imamer ville have lovprist ham, havde han været muslim.
  God artikel i Information om venstrefløjen og dens rabiate deltagere.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2012 @ 13:35

 4. her er et billede af to højreekstremister, der afgiver Breiviks patenterede hilsen:

  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Carlos-Smith.jpg

  Kommentar by Jens — 16. april 2012 @ 14:29

 5. Præcis min tanke, Jens :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 16. april 2012 @ 14:49

 6. Sjov nok kommer jeg til at tænke på slutningen af filmen “platoon”!

  At 1:43
  http://www.youtube.com/watch?v=NIJZGR2FaDA

  Kommentar by Santor — 16. april 2012 @ 15:22

 7. Meget af det, som gennem Breivik tørres af på højrefløjen, er kort og godt revolutionære udtalelser og handlinger.
  Her må man dog konstatere, at revolutionære holdninger (og brug af terror) primært findes på venstrefløjen, og derfor kan man ikke rigtig tørre det af på højrefløjen. Jeg selv er som konservativ stærkt imod revolution (og vold og terror), så der kan jeg overhovedet ikke se noget slægtskab med Breivik. Hans tanker omkring islamisering kan jeg klart nikke genkendende til, men det er jo også nogle meget udbredte observationer, som han ikke just selv har fundet på.

  Kommentar by Anonym — 16. april 2012 @ 16:19

 8. Ups, jeg glemte vist at skrive navn på min kommentar, men det var altså mig, som skrev lige for et minut siden.

  Kommentar by Vest — 16. april 2012 @ 16:21

 9. Men i dette tilfælde har vi alt altså en højreorienteret terrorist.
  Hvorfor fordømmer I ham ikke? Intet kan undskylde, hvad han gjorde.

  Kommentar by Holgers ven — 16. april 2012 @ 16:21

 10. jo det er. Se på indvandringspolitikken over der hele.

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 16. april 2012 @ 16:39

 11. Holgers ven:

  Hvor får du den tanke fra, at “I” ikke fordømmer ham? Skal man starte alle indlæg med en rutinemæssig fordømmelse? Hvis det er det du vil have, så fejler du selv der, kammerat. Derudover:

  – Caleb kalder ham massemorder.

  – Nielsen kalder ham terrorist

  Jens, Kim Poulsen og Santor kommenterer alle tre på hilsener der minder om Breiviks, ikke på Breivik selv. Det vil sige en 100% fordømmelse hvor der er mulighed for det. Medmindre du da mener, at “terrorist” og “massemorder” ikke er fordømmende ord…..

  Før du kommer for gidt igang, så kan jeg forøvrigt tilslutte mig både “terrorist” og “massemorder” som betegnelser for Breivik.

  Kommentar by Henrik — 16. april 2012 @ 16:39

 12. > Henrik
  Det er jeg glad for at høre.
  Så er der da noget, vi kan blive enige om.

  Kommentar by Holgers ven — 16. april 2012 @ 17:58

 13. det her er hvad muslimerne pønser på :

  fordømmer du det? holgers ven
  er du interesseret i, at Europa lægges ind under islam ?

  “Muslimske frihedsparti proklamerer muslimsk revolution i Norge
  skrevet af Avisen “Norge idag”
  Den norske avis “Norge i dag”skriver at en af lederne for “Det islamske befrielsesparti,” Sheik Issam Amira har proklameret, at Norge skal være et af de første lande i Europa, hvor der skal gennemføres en islamisk revolution. Dette har han han afsløret i en tale i moskeen på Tempelpladsen i Jerusalem for kort tid siden. Befrielsespartiet udbreder en ideologi, som er tæt op af Al-Qaidas, og opfordrer til islamsk revolution og ødelæggelse av “ikke-troende nationer og religioner” .
  ISLAMSK VERDENSSTAT

  “Norge i dag” citerer den ledende imam og sheik Amira for, at Befrielsespartiet vil etablere en islamsk verdensstat med Jerusalem som hovedstad.
  “Danmark,Holland og Norge er de første mål for den islamske revolution i Europa”, siger Sheik Issam Amira. Efter revolustionen i Norge skal hovedstaden ikke mere hedde Oslo, men Medina. Medina i Saudi Arabia er den helligste by i islam efter Mekka.
  – “Efter dette vil partiet kæmpe en hellig krig for et sprede islam til resten av Europa. Hele Europa skal samles under islams flag”, sagde partilederen i talen.
  HELLIG KRIG

  “Skandinavien skal være et springbræt for at kæmpe hellig krig og revolutionere hele Europa”, refererer “Norge i dag.
  ” Muslimene i Danmark udgør ved deres vækst en trussel mod det danske kongerikets fremtid. Vi vil få magten over de vantro. Det er ingen overraskelse at muslimerne i Medina var mindre en tre procent av befolkningen, da de overtog magten.Og det lykkedes dem et ændre styret i Medina. Det er ingen overraskelse at det har lykkedes vore brødre i Danmark å bringe islam til ethvert hjørne i dette land. Allah vil give os sejr i deres land til et oprette en islamisk revolution i Danmark”, siger Sheik Issam Amira.
  GUDDOMMELIG PÅBUD

  Under ramadanen i fjor gik “Det islamske befrielsesparti” hårdt ut for å rekruttere nye medlemmer og aktivister. En gigantisk banner med teksten; “Revolutionen er et guddommelig påbud” blev sat op på Tempelpladsen i Jerusalem. Ungdommen, som satte banneret op blev hilst af partimedlemmerne, som ropte: “Næste år i Jerusalem under den islamske revolutions styre.”

  Kommentar by k.m. — 16. april 2012 @ 18:03

 14. De sande skyldige, det er de nordiske politikere, der har skabt dette vanvid, helt uden folkeligt mandat!!!
  Det var dem, der i dag skulle sidde på anklagebænken!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 16. april 2012 @ 18:13

 15. Hvor er alle de røde og radicoole røvhuller som plejer at forsvare kriminelle ?

  Hvor er hele det flæbende pladderhumanistiske segment af Bjørn Elmquist, Anne Baastrup, Amnesty Criminal, DRC, Bedstemødre for et-eller-andet og lignende ubehagelige typer, som traditionen tro elsker at forsvare og fremstille de værste forbrydere som de rene englebørn ?

  Faktum er, at Breivik skal og bliver grillet og med en norsk særlov givetvis henrettet langsomt. Ikke fordi han har dræbt 69 mennesker – det er der jo så mange der har – men fordi han MÅLRETTET er gået efter socialister.

  Ja, Breivik burde henrettes som så mange andre forbrydere (eller lukkes inde fordi hamn er syg), men netop som så mange forbrydere og ikke fordi han har skudt nogle socialister. Alt andet er uanstændigt, men anstændighed skal man lede længe efter hos “de gode”.

  Iøvrigt forstår jeg ikke hvorfor vi skal fordømme Breivik ?
  Venstrefløjen har da aldrig fordømt massemorderen Che. I stedet pryder de røde hyklere sig med hans ansigt på trøjer, huer og smykker !

  Man behøver ikke at skyde socialister for at slippe af med dem. Man kan nøjes med at anvende en slamsuger og suge dem væk – for LORT – det er de sku fulde af.

  Kommentar by Tolder — 16. april 2012 @ 18:35

 16. 4 Jens
  Det var også det første jeg tænkte, da jeg så hans hilsen.
  I dagens Der Nordschleswiger, et par pluk:
  I Lübeck uddelte 5 salafister koranen ikke langt fra SPD’s valgkamp-stand.
  Koranen var hurtig fordelt, en kvinde tog 3 eksemplarer, én til hver i familien.
  I Kiel hvor en stand var anmeldt, men ingen kom. Ud over nogle der lignede højreekstremister, som ville vide hvor muslimernes hellige skrift blev uddelt. Det må betvivles, at de var interesseret i en koran.
  Sidste sætning må være et udslag af Der Nordschlesweigers Åbenrå-humor.

  Kommentar by Menig 442 — 16. april 2012 @ 19:11

 17. @9 Holgers ven “Men i dette tilfælde har vi alt altså en højreorienteret terrorist. Hvorfor fordømmer I ham ikke? Intet kan undskylde, hvad han gjorde.

  Øh, jeg har omtrent fem hundrede gange skrevet, at Breiviks handlinger var helt langt ude, syge og forkerte. Jeg har omtalt ham som en revolutionær terrorist, massemorder og barnemorder. Jeg har sagt, at jeg intet har til fælles med hans revolutionære holdninger og idéer om vold og terror. Og sidst, men ikke mindst, så har jeg konsekvent talt imod vold, særligt politisk vold, af ENHVER art. Hvis du f.eks. går ind på P77, så vil du kunne læse, at jeg gang på gang derinde har taget kategorisk afstand fra vold og desuden bedt de venstreorienterede derinde gøre det samme. Det vil de sjovt nok ikke. Ikke EN ENESTE gang har jeg kunnet få P77’erne til at tage afstand fra politisk vold. De mener tilsyneladende at politisk vold er ok, så længe det går ud over “de rigtige”. Og så kommer du og brokker dig HER??? Du ma da være skør. Vend tilbage til virkeligheden. Breivik er en (formentlig syg) ener. Og folk synes ikke, at det er fint at gå rundt og myrde socialdemokraters børn. Du kan sikkert nok finde nogle platte tumper, som vil sige, at det er “fedt”, men selv de mener det ikke inderst inde. Ingen normale mennesker kan gå ind for Breiviks handling.

  Og som Tolder skriver, hvis enhver islamkritiker nærmest skal gå rundt med en “jeg tager afstand fra Breivik” t-shirt, så vil vi gerne bede om at venstrefløjen starter med at lade være med at gå rundt med trøjer, som ligefrem HYLDER blodtørstige mordere som Che Guevara. For det er simpelthen usmageligt. Jeg har taget afstand fra Breivik snesevis af gange, og du ser ikke mig gå rundt med hans fjæs på maven. Jeg har INTET at gøre med hans sindsforvirrede massemord på børn, så jeg har gjort mere end rigeligt for at tage afstand. Det kunne venstrefløjen lære noget af. Som en begyndelse kunne de tage afstand fra politisk vold og lade være med at hylde mordere og voldsmænd.

  Kommentar by Vest — 16. april 2012 @ 19:30

 18. “falkeøje”:
  “De sande skyldige, det er de nordiske politikere, der har skabt dette vanvid, helt uden folkeligt mandat!!!
  Det var dem, der i dag skulle sidde på anklagebænken!!!”
  Kommentar by falkeøje — 16. april 2012 @

  Luk nu dit falkeblik op og indse, at vanviddet er skabt netop pga. det folkelige mandat, som er skaffet via vore foketingsvalg gennem flere årtier – vi er selv skyld i vanviddet og vi bliver også selv nødt til at løse problemerne og afskaffe vanviddet – politikerne vil og kan ikke! Anklagebænkene ville blive overfyldt og håndvaskene på toiletterne ville blive stoppet af dårlige undskyldninger og løgn!

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2012 @ 19:46

 19. Breivik er sgu’ da ikke ‘højreorienteret’ – kun desorienteret. Og ganske alvorligt :(

  Kommentar by Henrik R Clausen — 16. april 2012 @ 21:06

 20. Det ville have været godgørende, om forargelsen var lige så stor over Che Guevara som over Breivik.
  Hvorfor er den ikke det?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 16. april 2012 @ 21:55

 21. @Henrik Ræder Clausen, Dansk Folkeparti
  Breivik er sgu’ da ikke ‘højreorienteret’ – kun desorienteret. Og ganske alvorligt :(

  For fanden mand Henrik – tag dig nu sammen og kom tilbage til den virkelige verden. Det er simpelthen så grinagtigt med dine konstante forsøg på at skubbe alt du ikke bryder dig om væk fra højrefløjen.

  Kommentar by Polyb — 16. april 2012 @ 22:33

 22. -> Black Watch: Nu bliver du vist lidt for bekvem i dit positionsspil. Formelt har du muligvis ret, men medier, højesteretsdommere og en politisk elite sørgede da f.eks. for at befolkningen ikke fik muligheden for at tage stilling til tilslutningen til EUs forfatning (hvilket navn de så endte med at kalde den, var det ikke en eller anden iberisk by?). Så Falkeøjes idé om at eliten har forbrudt sig mod folket ligger såmænd lige for.

  Kommentar by Kim Poulsen — 16. april 2012 @ 22:42

 23. Kim p – vi er da enige om at “eliten” har forbrudt sig mod “folket” og helt bevidst forsøgt sig med at manipulere, lyve, skjule og fordreje tingene, facts og konsekvenser m.m.
  Men jeg mener at vores relative åbne og frie tilgang til informationer fra mange kanaler og forums, ikke afholder os fra at finde ud af tingene, selv om det ikke er mange der orker dette “detektivarbejde” – Men i et demokrati er det vores pligt at sætte sig ind i tingene og ikke overlade det til eliten at skalte og valte med os. Men det kan vi vælge og mange gør det – også jeg. Men grundlæggende er det vores eget ansvar at tage stilling og stemme/undlade at stemme så godt som vi kan. Det mener jeg ikke befolkningen gør, selv om de godt kunne gøre det bedre og sætte sig ind i tingene. Vi er tilbøjelige til at lade andre, systemet undersøge og træffe beslutninger på vores vegne – mange er for magelige og bare “bevidstløse” skaffedyr.
  Tag ikke fejl – jeg er med på at vanviddet er nærmest ustoppelig – Kun hvis vi slipper af med islam som dominerende part i DK kan vi få det homogene Danmark tilbage – på godt og ondt forstås! Intet er perfekt og retfærdigt – men islam er det ikke nødvendigt at importere mere af!
  Men

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2012 @ 23:05

 24. 15. Tolder

  `Faktum er, at Breivik skal og bliver grillet og med en norsk særlov givetvis henrettet langsomt. Ikke fordi han har dræbt 69 mennesker – det er der jo så mange der har – men fordi han MÅLRETTET er gået efter socialister.`

  Det er ikke rigtigt, Breivik hører faktisk til i øverste elite blandt terrorister når vi snakker menneskeliv og sårede ofre for en mands gerninger.

  Derudover var det et nærmest uforståeligt mirakel, at der ikke døde flere i regeringskvartalet og højblokken. Jeg vil også bestride, at det er en særlig socialistmålrettet gerning, når man placerer en 750 kg tung gødningsbombe i et administrativt regeringskvarter, hvor der givetvis var, og kunne have været endnu flere der ikke nødvendigvis var socialister, det være sig både embedsfolk og civile.

  Men sådan er logikken jo gerne herinde, alle der ikke er enige med neo konservative nationalromantikere er jo marxister, socialister eller Islamister i en stor pærevælling.

  Kommentar by Peter P — 16. april 2012 @ 23:49

 25. Der er i sandhed mange herinde der aldrig bliver demokrater, og i den henseende putter de sig selv i kategori med Islamister og andre totalitære ideologier.

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 00:01

 26. De sidste godt 150 år er der registreret omkring 400 større terror aktioner hvor 9/11 var den der havde flest ofre. Breiviks handlinger er blandt de 75 mest dræbende aktioner, men jeg har ikke umiddelbart kunnet finde nogen med flere dræbte og sårede, hvor det er en mand der udfører ugerningen.

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_battles_and_other_violent_events_by_death_toll#Terrorist_attacks

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 00:30

 27. […] Skrev enhver nybagt journalistpraktikant i hele riget. Ja, se engang. “Men så ser vi hans högra knutnäve skjuta upp i den högerextrema hälsning han redan gjort till sitt kännemärke,” skrev de allesammen i Sverige. “Problemet er, at den hilsen der beskrives med knyttet næve er en traditionel venstrefløjs-hilsen, der blandt andet blev brugt af Rotfrontkämpferbund under deres kampe med nazisterne i Tyskland i 1920erne og 30erne,” skrev Uriasposten. […]

  Pingback by Silbersky: “En domstol er ingen politisk institution” « Snaphanen — 17. april 2012 @ 06:14

 28. På TV2 News kører banneret i bunden af skærmen med “Breivik gentog sin højreekstreme hilsen med knyttet hånd og udstrakt arm, da han blev ført ind i retssalen på retssagens anden dag”

  De glemte at skrive BREAKING NEWS!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. april 2012 @ 08:28

 29. Gad vide hvor stor en kaution ville have været hvis den fandtes i norge.
  Ja, han får næppe nobels fredspris.
  Han kan være ude om 21 år, hvis han rask kendes.

  Kommentar by xenofob — 17. april 2012 @ 08:35

 30. Nu kan en af læg dommerne ikke anvendes, da han har skrevet på sin facebook at han går ind for dødsstraf.

  Kommentar by xenofob — 17. april 2012 @ 09:02

 31. Breivikar er et produkt af et sygt og forræderisk samfund, der uden mandat hælder 1 million muslimer ind i et i forvejen skrøbeligt samfund.
  Breivikar er hævnens engel, der har vist os andre vejen.
  Breivikar er en nordisk helt, en vi kan være stolte af

  Kommentar by HardeHenrik — 17. april 2012 @ 09:05

 32. @ Tolder + Peter P.

  Peter P. , Jeg tror desværre dine fine ord er spildt. Mange herinde er fuldstændig lige så forstokket som de mest gakkede kommunister/islamister.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 17. april 2012 @ 10:25

 33. Hvorfor er Breivik højreorienteret? Hvorfor er Ulrike Meinhof ikke højreorienteret? Hvorfor var Ernst Röhm venstreorienteret? Hvorfor var Mussolini kommunist? Hvorfor var Horst Mahler venstreorienteret, da han var med til at grundlægge RAF og idag højreorienteret som neonazi i NPD?
  Kan det skyldes, at de alle er og altid har været marxistiske neonazis?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. april 2012 @ 11:44

 34. “Men sådan er logikken jo gerne herinde, alle der ikke er enige med neo konservative nationalromantikere er jo marxister, socialister eller Islamister i en stor pærevælling.”

  Og alle der ikke er enige med marxister, socialister og islamister er neokonservative nationalromanitikere.

  Kommentar by Tolder — 17. april 2012 @ 12:17

 35. –> 33 Tolder: “Kan det skyldes, at de alle er og altid har været marxistiske neonazis?”

  Måske. Men den samme logik kan jo også anvendes på andre politiske strømninger; f.eks. blandt Neokonservative og Nationalkonservative er forhenværende Trotskister og efterkommere af tilhængere andre lignende kommunistiske strømninger også meget godt repræsenteret.

  Sagde Lars Hedegaard ikke at han også stadigvæk betragter sig som Socialist?

  Kommentar by Balder — 17. april 2012 @ 13:06

 36. Kære Peter P. Du skriver at Breivik var den enkeltperson med flest ofre på samvittigheden. Der er åbenbart store huller i din alvidenhed.Eller du har måske (meget belejligt,) glemt visse personer i Verdenshistorien. Jeg kan da nævne et par stykker feks. Pol pot, Mao,Stalin & “Che” Guevara.

  Kommentar by karl3447 — 17. april 2012 @ 13:17

 37. 37. karl3447

  Jeg taler om dræbte og sårede ved en enkelt sammenhængende terroraktion, samt det faktum at han var helt alene om det.

  Du beskriver personer der igennem langvarig revolution og totalitær magtanvendelse dræbte civile. Det kan ikke sammenlignes med enkeltstående terrorhandlinger, ikke at det gør det mindre grusomt.

  Du kan heller ikke hænge div. despoter op på alle de civile drab deres ideologi forårsagede, for de er aldrig alene.

  Det var Breiviks hånd alene der dræbte 77 og sårede 156, det er aldrig set før uden for en krigssituation, såvidt jeg kan finde frem til, ikke engang blandt Islamiske selvmordsbombere.

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 13:49

 38. Kære Peter du må for min skyld kneppe alle de fluer du måtte ønske. Når blot jeg slipper for dine bortforklaringer.

  Kommentar by karl3447 — 17. april 2012 @ 14:10

 39. > 11. Henrik
  Hvis du ser på nogle af de efterfølgende kommentarer, så er det nu ikke alle her, der fordømmer Breivik.
  HardeHenrik hævder endda, at Breivik er en helt.
  Det er beskæmmende.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 14:18

 40. 38. karl3447

  Det har ikke noget med flueknepperi og gøre, men man må have nogle realistiske kategorier, og når vi snakker antallet af civile ofre ved en enkeltstående terroraktion, er Breivik i kategori med Islamiske selvmordsbombere.

  Han har faktisk selv lige sagt i retten, at 22 juli angrebet var en selvmordsaktion, og at den var inspireret af al-Qaeda. Men at du ved bedre end terroristen selv, er da helt fint med mig kære Karl.

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 14:38

 41. att holgers ven

  har du nogensinde taget afstand fra, at muslimer i England opretter
  sharia-zoner, hvor Koranens love gælder og det Engelske samfund er sat ud af kraft ?

  har du taget afstand fra, at der er mindst 800 no-go-zoner i Frankrig
  hvor muslimer har taget magten og sat det franske samfund ud af kraft ?

  har du taget afstand fra, at muslimer jager jøder ud af Malmø ?

  eller muslimer der jager Grønlændere ud af Gellerup-parken fordi de drikker alkohol

  eller muslimske butiksansatte der ikke vil ekspedere kunder med svinekød og alkohol i indkøbskurven ?

  eller den muslimske taxa-chauffør er ikke vil køre med kunder der har alkohol med i bagagen ?

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 15:19

 42. > 41. k.m
  Har du taget afstand fra Breivik?

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 15:30

 43. Den knyttede hånd minder mig en del om de sortes Black Power hilsen

  var de sorte amerikanere også terrorister ?

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 15:31

 44. att holders ven

  du viger udenom

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 15:34

 45. kære Peter du har fuldstændig ret. Breiviks ugerniger kan sidestilles med muslimske. Men du må besinde dig på, at de herrer jeg nævnte,tiltog sig samme ret som Breivik. Nemlig retten til at afgøre,hvem der skulde dø og hvem der blev fundet værdige til at leve.

  Kommentar by karl3447 — 17. april 2012 @ 15:46

 46. 45. karl3447

  Jammen med de briller på kan vi inkludere stort set alle præsidenter mm. der går i krig, det er tåbeligt og sammenligne de ting, medmindre du ønsker og ophøje Breivik til leder for et ideologisk korstog.

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 16:13

 47. > 43. k.m. (hvad det så står for?)
  Næ. Du viger udenom.
  Har DU taget afstand fra Breivik? Og fra HardeHenrik?

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 16:16

 48. Breivik er en psykopatisk massemorder og terrorist. Han har udøvet terror mod det norske folk og slagtet sine meningsmodstandere.
  Hvorfor?
  Fordi socialdemokraterne har ført en landsskadelig politik og lukket landet op for islams invation. Dertil kommer, at sandheden om problemet ikke må debatteres og derfor slog det klik i psykopatens hoved og resultatet er kendt i hele verden.

  Så, hold nu op med, at kalde alle og enhver nazist og racist i bestræbelserne på, at holde sandheden om islam og hadeideologiens hensigt ude. Det ender bare galt igen.

  Kommentar by Iznogut — 17. april 2012 @ 16:31

 49. Vi er bekendte med venstrefløjens ……… EVIGE ………. hyleri om at “andre” skal tage afstand fra ditten og datten – men sjovt nok næsten aldrig dem selv. Deres massemordere er jo deres helte og deri adskiller venstrefløjen sig fra højrefløjen.

  Farisæer kaldes jeres slags med et pænt ord.

  Til jeres ubehagelige information kan jeg sige, at næsten alle på Uriasposten (trolls kan man ikke tage alvorligt) forlængst har taget afstand fra Breivik, men de fleste ser næppe heller nogen grund til at gentage det i een uendelighed, blot for at please venstrefløjens blog-stormtropper.

  @Balder

  Netop. De neokonservative er vel slet og ret kystbanekommunister der er blevet småborgerlige.

  Kommentar by Tolder — 17. april 2012 @ 16:38

 50. att holgers ven

  man får ALDRIG et fornuftig ord ud af mennesker som dig

  jeg bad i al stilfærdighed om en kommentar til, at muslimer åbenlys
  erklærer hellig krig mod Europa, det fik jeg ikke

  de øvrige 6 emner svares der heller ikke på

  du er kun en sølle stakkel der tror du kan redde dit skind ved
  at stille modspørgsmål

  “k.m. (hvad det så står for)”

  du er tilmed så dum at du spekulerer over hvad k.m. står for

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 16:57

 51. 48. Iznogut

  Jeg fatter ikke de neo nationalkonservatives påstande om, at de bliver censureret og kaldt nazister og racister for den mindste ytring. Mit indtryk er, at det gælder i ligeså høj grad for folk der rationelt kritisere bla. DF og Venstre for deres manglende dokumentation for, at de rent faktisk de sidste ti år har lavet eksv. stramninger på indvandrer området og ikke bare symbolpolitik.

  Siger man dette er man straks marxist og kommunist, det er jeg blevet kaldt mindst 1000 gange, men jeg bekender mig hverken til marxisme eller kommunisme. Jeg er blot dag for dag blevet mere og mere oplyst om DF og Venstres store løgn.

  Med hensyn til censur er det på flere netmedier helt legitimt og kalde folk for marxister og kommunister selvom de ikke er det, men bruger man ordet nazist om nogen bliver man straks modereret og censureret. Det hænger jo ikke helt sammen, når nu netop de
  neo nationalkonservative siger, at marxisme, socialisme og nazisme er et fedt.

  I er nogle selv klynkende hyklere og hvis der er noget der ender galt, kan i passende tage skylden sammen med Islamisterne der også gerne ynker og ynker, i det hele taget ligner i hinanden på alle måder!

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 17:09

 52. Holgers Ven:

  “Hvis du ser på nogle af de efterfølgende kommentarer, så er det nu ikke alle her, der fordømmer Breivik”.

  Nej, det er jeg klar over. For nogle mennesker er det bare åbenbart, at man selvfølgelig ikke bifalder Breiviks gerninger.

  “HardeHenrik hævder endda, at Breivik er en helt”.

  HardeHenrik er en drive-by profil som jeg personligt aldrig har set før. Den slags lugter af venstrefløjs-provokatører eller journalister, der lige skal have plantet et par saftige kommentarer som de så kan citere i avisen dagen efter.

  Vi er nogle der stadig husker dengang en ansat i Politikens Hus opfordrede folk på Rød Ungdoms debatforum til at tage brandbomber med til en demonstration.

  Uanset hvem der er forfatteren, vil jeg da opfordre moderator til at slette kommentaren.

  Kommentar by Henrik — 17. april 2012 @ 17:19

 53. Og hvad med Dansk Folkepartis latterlige jagt på unge der kommer med skælmsord om Pia K. på nettet. Det er helt på sin plads og sætte eksempler og kræve straf, når nogen fremsætter dødstrusler, men det stopper jo ikke her for DF, der er utallige eksempler på, at mindre fornærmelser er blevet prøvet i retten nøjagtigt som muslimer der ikke finder sig i fornærmelse af profeten. Pia K og Søren Espersen er højrefløjens profeter.

  Til sammenligning kan man finde de første tusind eksempler på bla. Uriasposten og Youtube hvor røde politiker folketings som lokal af slagsen bliver nævnt med stalinistiske tilnavne mm. selvom de aldrig nogensinde har været hverken kommunister eller marxister. Og igen når nu forskellen på kommunister og nazister er ikke eksisterende, så må det jo være lige slemt og blive kaldt nogen af delene hvis man ikke er det.

  Hyklere det er hvad i er!

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 17:27

 54. > 50. Min bedste k.m.
  Er det helt forbigået din opmærksomhed, at emnet på denne blog er medierne og Breivik.
  Når du derefter begynder at tale om noget helt andet, så viger du uden om. Det kan du selvfølgelig gøre som du vil, hvis det er for smertefuldt for dig at fordømme Breivik. Men det giver ikke points hos mig.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 17:34

 55. 52. HardeHenrik

  `Hvem skal redde vores børn og oldebørn, hvis vi ikke gør noget.
  Demokrati har spillet fallit, og det er tid at tage kampen op.`

  Aha en antidemokrat! Du burde rejse til Saudi Arabien, der vil du føle dig bedre hjemme!

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 17:38

 56. > HardeHenrik
  Hvad er loki-folket? Det lyder som noget fra en tegneserie.

  Dine bemærkninger omkring 2. verdenskrig forekommer mig noget overspændte.

  Indvandringen ender godt, og vi bliver et multikulturelt, globalt samfund.

  Ja. Jeg er en tastaturkriger lige som du selv.

  Og nej. Det er ikke Holger Danske, jeg er ven med. Prøv igen.

  Mener du i ramme alvor, at Breivik er en helt?

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 17:39

 57. ->Balder — 17. april 2012 @ 13:06. Der er nogle vandringer måske især på fløjene. Mussolini fra kommunisme til fascisme og Horst Mahler som et aktuelt eksempel fra RAF->NPD. Der findes mange “crossovers”.
  Men jeg tror, at det skyldes at højreekstreme og venstreekstreme står hinanden meget mere nær end vi forestiller os?

  De er begge frem for alt revolutionære samfundsomstyrtere, som vil smadre samfundet for selv “at blive til noget”.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. april 2012 @ 17:55

 58. Peter P:

  “Og hvad med Dansk Folkepartis latterlige jagt på unge der kommer med skælmsord om Pia K. på nettet”

  DF politianmelder folk der truer med at myrde især Pia Kjærsgaard. Kalder du det også “skælmsord” når en racist siger den slags til indvandrere?

  “Det er helt på sin plads og sætte eksempler og kræve straf, når nogen fremsætter dødstrusler, men det stopper jo ikke her for DF, der er utallige eksempler på, at mindre fornærmelser er blevet prøvet i retten”

  Så kan du sikkert komme med en 10-15 stykker, nu der er utallige af dem. Ikke?

  “nøjagtigt som muslimer der ikke finder sig i fornærmelse af profeten”.

  Lad nu være med at udbrede dig om noget du ikke har forstand på. Islam har masser af profeter, ikke kun en. De er også alle døde, så de kan pr. definition ikke blive fornærmede. Hvis det er OK at blive fornærmet pr. stedfortræder, så vil jeg gerne være fornærmet på vegne af Kinana bin al-Rabi´. Den påståede profet muhammed befalede, at Kinana skulle torteres indtil han fortalte hvor hans ejendom var, så “profeten” kunne stjæle det. Der blev sat ild til et lille bål på Kinanas bryst, og da Kinana var brændt næsten ihjel befalede “profeten” at han skulle have hovedet hugget af.

  Personligt synes jeg at den slags er noget mere grund til at være fornærmet end at nogen tegner en tegning af mig.

  “Til sammenligning kan man finde de første tusind eksempler på bla. Uriasposten og Youtube hvor røde politiker folketings som lokal af slagsen bliver nævnt med stalinistiske tilnavne mm. selvom de aldrig nogensinde har været hverken kommunister eller marxister.”

  Her må du igen gerne komme med en 10-15 eksempler, nu du har over tusinde at vælge mellem.

  Kommentar by Henrik — 17. april 2012 @ 18:08

 59. Peter P

  “Men sådan er logikken jo gerne herinde, alle der ikke er enige med neo konservative nationalromantikere er jo marxister, socialister eller Islamister i en stor pærevælling.”

  Måske, og måske skulle du rette blikket ud i den virkelige verden! ;)

  “Du burde rejse til Saudi Arabien, der vil du føle dig bedre hjemme!”

  Det gælder også dig, og de andre samfundsfjendske, antihvide “venstreekstremister” osv

  Som jeg har skrevet til jer (Peter P, Polyb, Holgers ven, osv):
  Hvis de venstreorienteret og etniskfremmede var ansvarlige, uselviske og anstændige mennesker, så havde de pakket deres lort og forladt Danmark for evigt!

  Jeg har skrevet det 5-10 gange til jer.
  I ved lige så godt som jeg, at jeg har ret. Derfor har i heller aldrig svaret med et kommentar. Tak! Rigtig mange tak, og god rejse!

  Holgers Ven

  “Indvandringen ender godt, og vi bliver et multikulturelt, globalt samfund”

  Ja, den enes død den andens brød! Typisk for venstreorienteret og etniskfremmede! De mest selvisk, uansvarlige, fordærvede, intolerante, positivsærbehandlingskrævende, antihvide parasitter!

  “Og nej. Det er ikke Holger Danske, jeg er ven med.”

  Nej, du er Danmarks og Danskernes fjende! :)

  Med hensyn til at tage afstand og fordømme Breivik, så er det ligemeget om alle på Uriasposten var åbenlyse fan af ham, så er det ingen ting i forhold til venstrefløjens accept og forherligelse af vold, terror, terrorister, diktatorer og massemorderer! Og det er generelt helt uden negative konsekvenser, fra de voldlige på gaden til jeres politiker på Borgen!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 19:15

 60. Holgers Ven

  “Indvandringen ender godt, og vi bliver et multikulturelt, globalt samfund”

  Det er jo kun vesten og især de hvide der er offer for jeres højt elsket multikultur, de andre gider jo ikke!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 19:21

 61. > Viking
  Det er mig, der har ret, og dig der tager fejl.
  Og hvis du ikke kan lide at være her, kan du bare skrubbe af. Jeg bliver.
  At du ikke tager afstand fra Breivik, viser bare hvor langt ude du er.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 19:23

 62. Jeg kan kun på stående fod huske en håndfuld eller to sympatitilkendegivelser for Breivik her, og det er jo helt i modstrid med hvad man ellers hører om kloakken på internettet hvor anonymiteten får folk i frådende raseri osv. osv.

  Sympatien er der bare ikke, længere er den ikke.

  Når der kommer enkelte pip, som her, er det formentlig nøjagtig det samme der får nogle få til at beundre Falkeøjes monomane skryden: En der ‘gør noget’.

  Men hvad er det så han har gjort, hvis man går ind på Breiviks præmisser? Har Norge eller den øvrige verden bevæget sig bare en millimeter nærmere det han ønskede? Er den norske befolkning blevet tændt, er der opstået nye antimultikulturelle partier osv.?

  Nej, selvfølgelig ikke. Det er bare et andet bevis på Breiviks megalomani at han forestillede sig at han kunne sætte et nærmere specificeret hændelsesforløb i gang med et bestemt udfald. Det moralske ufortalt er det også hårrejsende dumt og naivt.

  Der er ingen af Falkeøjes (få) hangarounds der vil kunne sætte ord på de indvendinger jeg er kommet med ved flere lejligheder – om hvordan Europa helt konkret kunne reddes ved ‘borgerkrig’, hvordan i alverden det skulle kunne organiseres, hvordan man får europæiske kvinder til at føde mange børn for at opretholde kontinentets styrke osv. Eller bare helt enkelt: Hvorfor ER der ikke den opstand som Falkeøje drømmer om? De enfoldige som ham beskæftiger sig aldrig med årsagerne til kulturelt selvhad. Falkeøje burde kunne se at dette spørgsmål er et vink med en vognstang, men hans trick er altså at skryde om noget der netop ikke sker. Kun de allermest enfoldige falder for bralderet.

  Og det er nøjagtig det samme med de få fans som Breivik har. Fascination af og beundring for handling, bare handling, uden tanke for om det overhovedet tjener noget formål på bagmandens egne præmisser.

  Der er en afgrund mellem Breiviks disciplinerede, kalkulerende handlinger der holdt sig under radaren og kun kunne lykkes i kraft af at han psykisk er så meget i en klasse for sig selv, og så de impulsive få fans han har. Af denne grund er disse formentlig helt harmløse, og forårsager ikke anden skade end at deres skryden kan bruges til at sværte legitime kritikere af multikulturen.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 17. april 2012 @ 19:26

 63. 61. Viking

  Tag nu og få det lært, at man være en `vis` mand og det staves med `v` som begyndelses bogstav. Hvis nu du tager din ven HardeHenrik i hånden og går i havnen, så staves `hvis` med `h` som begyndelsesbogstav.

  `Om jeg virkelig mener at Breivikar er en helt. Han er mere end det. Han er en gud der har vist sig for os alle og vist os vejen ud af håbløsheden.
  Han er for os rigtige nationale den blod doping vi har manglet i en verden af afskum, Loki-folk og en befolkning der er handlingslammede fordi de er bange for at blive udpeget, selvom de er fædre og har et ansvar om at forsvare deres land.
  Ja han er min helt`

  Tsk Tsk, der er ihvertfald nogen der burde tage HardeHenrik i hånden.

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 19:28

 64. Tag nu og få det lært, at man kan være en `vis` mand og det staves med `v` som begyndelses bogstav.

  Kommentar by Peter P — 17. april 2012 @ 19:30

 65. att holgers ven

  ja, “medierne og Breivik”

  medierne er gerne til venstre for midten, og Breivik er fra starten udskreget som højreekstremist, altså guf for medierne
  i deres øjne stammer alt ondt fra højrefløjen

  Du skriver : “indvandringen ender godt, og vi bliver et multikulturelt
  globalt samfund”

  Her er vi tilbage ved min tidligere kommentar og eksempel på at muslimer fører hellig krig mod den ikke-muslimske verden.

  Du kan ikke give mig Eet eneste eksempel på, hvor muslimsk indvandring har været til gavn, muslimer kan og vil ikke vige fra islam, de der forlader troen skal dræbes, det står også sort på hvidt i deres skrifter.

  De muslimske lande hører til de fattigste og mest undertrykte i verden
  hvordan kan du i fuld alvor påstå at indvandring derfra er lykken ?
  det er til at græde snot over, hvor naiv du er, og hvordan du pure nægter at forholde dig til fakta

  du forventer vi i vesten stiltiende dropper vores kultur, vores fortid, vores velfærdssamfund, vores ytringsfrihed, vores demokrati
  til fordel for muslimsk masseindvandring, det er jo fuldstændig vanvittigt.

  til slut, jeg er ikke her for at føje dig, og jeg fordømmer ikke noget eller nogen for din skyld

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 19:38

 66. 66. k.m.
  Skærer vi gennem alt dit ordskvalder, kan jeg konstatere, at du her har haft chancen for at fordømme Breivik.
  Men det har du åbenbart ikke moral til. Hvad er du for et menneske?

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 19:49

 67. Glem debatten med Holger (W. Jansen ?), Peter og de andre kopier.

  Som jeg hatr skrevet før, så er deres eneste mission at spilde vores tid og det fik jeg så bekræftet i denne tråd.

  Kommentar by Tolder — 17. april 2012 @ 19:49

 68. Hvorfor gider i at svare holgers ven, peter p, polub og lignende trolls?

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2012 @ 19:51

 69. att holgers ven

  citat:”og hvis du ikke kan lide at være her, kan du bare skrubbe af”

  du afslører mere og mere dig selv som modstander af ytringsfrihed

  det her er ikke din blog, alligevel har du den frækhed at bede andre
  om at skrubbe af, fordi du ikke kan tåle sandheden.

  hvor er din tolerance i det multikulturelle samfund ?
  skal vi ikke bare sige at det er dig og dine, der må være her,
  alle andre kan bare skrubbe af

  det er utroligt hvor du afslører dig selv som intolerant ekstremist

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 19:55

 70. att Nielsen

  fordi holgers ven skal have modstand
  han tror bloggen kun er til for ham, at han kan trække andre bloggere
  rundt ved næsen, han mener der er noget galt med min moral fordi jeg
  ikke automatisk fordømmer Breiviks handling.

  Kan der være noget galt med holgers vens moral, når han ikke tager afstand fra muslimer der begår æresdrab på egne døtre, muslimer der brænder kristne kirker af, og skæmmer kirkegårde, muslimer som hænger
  homoseksuelle op i byggekraner fordi det står i Koranen at sådan skal den sag tackles,

  Kommentar by k.m. — 17. april 2012 @ 20:04

 71. > 69. k.m
  Du kan godt spare dig dine stråmænd.
  Ligesom Viking mener jeg naturligvis fædrelandet.
  Hvis kan er så træt af Danmark, kan han bare fise af.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 20:04

 72. Holgers ven

  Tak for svaret

  “At du ikke tager afstand fra Breivik, viser bare hvor langt ude du er.”

  “Med hensyn til at tage afstand og fordømme Breivik, så er det ligemeget om alle på Uriasposten var åbenlyse fan af ham, så er det ingen ting i forhold til venstrefløjens accept og forherligelse af vold, terror, terrorister, diktatorer og massemorderer! Og det er generelt helt uden negative konsekvenser, fra de voldlige på gaden til jeres politiker på Borgen!”

  Vær venlig, at læse det igen!
  Hvor tager jeg stilling til Breivik, som person og hans handling!

  “At du ikke tager afstand fra Breivik, viser bare hvor langt ude du er.”

  Det er nemlig et godt eksempel på venstrefløjens propaganda og den laveste fællesnævner hvor kun venstreorienteret og de etniskfremmede trives!

  “Det er mig, der har ret, og dig der tager fejl”

  Typisk venstrefløjs argumentation!!!

  “Og hvis du ikke kan lide at være her, kan du bare skrubbe af. Jeg bliver”

  Ja, sådan taler en parasit, når den en ekstrem sjælden gang spiller med åbne kort!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 20:08

 73. Peter P

  Tak for svaret

  “Tag nu og få det lært, at man være en `vis` mand og det staves med `v` som begyndelses bogstav. Hvis nu du tager din ven HardeHenrik i hånden og går i havnen, så staves `hvis` med `h` som begyndelsesbogstav.”

  Tak, jeg kan ikke lige se hvor jeg har begået den fejl denne gang, da jeg netop tænkte på din rettelse af mig tidligere, da jeg skrev det!
  Jeg ved ikke hvordan jeg skal forholde mig til dit fokus på min stavelse!
  Jeg vælger at tro du er enig med mig! :)
  ps, jeg kender ikke denne HardeHenrik, og bryder mig ikke om at holde andre mænd i hånden!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 20:20

 74. k.m.

  Tak for flere gode indlæg!
  Det er kun godt hhhhhhvis (tilfreds Peter P ? :)) at alle i Danmark kunne læse og gennemskue hvad Holgers ven (især), Peter P, Polyb og andre, skriver og deres ofte ekstrem slatne måde at føre debat og argumentation!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 20:28

 75. > 72. Viking
  Selv tak.

  Hør nu godt efter: Der er forskel på at “tage afstand” til Breivik og “tage stilling” til ham, fordi man hellere vil krybe udenom og tale om noget andet. Når man bliver bedt om at tage afstand og i stedet taler om noget andet, så tager man ikke afstand, og det har du ikke gjort.

  Vedr. din argumentation, så har jeg lige indlemmet følgende guldkorn af dig i min citatsamling: “I ved lige så godt som jeg, at jeg har ret.” Det kan man vel kalde en typisk højrefløjs-argumentation.

  Hvis du kalder mig en parasit, så vil jeg kalde dig en skændsel for det danske folk. Du kan ikke engang stave.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 20:33

 76. “Og hvis du ikke kan lide at være her, kan du bare skrubbe af. Jeg bliver”

  Her viser Holgers ven igen sit ønske om befolknings udskiftning eller direkte udrensning af os der ikke er venstreorienteret eller etniskfremmede!
  Altså venstrefløjens ønske om at vi skal skride så der er lebensraum til venstrefløjen og deres udenlandske allierede!

  Hvem skal skabe, betale og give positivsærbehandling, hvis vi rejser eller dør!?

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 20:41

 77. HardeHenrik:

  “Du virker som meget parnoid, noget mange bliver af at sidde for nedrullede gardiner og får afløb for deres frustrasioner igennem en skærm der ikke slår igen”

  ….siger manden der mener at Breivik er en gud og en nordisk helt.

  Tag dine piller, gider du ikke?

  Kommentar by Henrik — 17. april 2012 @ 20:43

 78. > 76. Viking

  Hukommelse er vist heller ikke din stærke side:

  “Som jeg har skrevet til jer (Peter P, Polyb, Holgers ven, osv):
  Hvis de venstreorienteret og etniskfremmede var ansvarlige, uselviske og anstændige mennesker, så havde de pakket deres lort og forladt Danmark for evigt!”

  Her viser Viking højrefløjens ønske om at vi skal skride så der er lebensraum til højrefløjen og deres allierede.

  Konsekvent er du heller ikke.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 20:52

 79. Holgers ven

  Tak for svaret

  “Du kan ikke engang stave”

  Og igen. Skal i ik`også håne mig for min hud, mit hår mine øjne osv.
  Det er generelt kun positivt at en venstreorienteret kalder en, en skændsel!

  “Når man bliver bedt om at tage afstand og i stedet taler om noget andet,”

  Så start med at spørge om min holdning, istedet for at blande det hele sammen. Når jeg tydeligvis skriver om noget andet!

  “I ved lige så godt som jeg, at jeg har ret.” og “Det er mig, der har ret, og dig der tager fejl”

  Det må en sprogforsker afgøre! Min påstand bygger på det “ansvarlige, uselviske og anstændige” og at argumentation ikke bliver udfordret 5-10 gange og almen forståelse, på så ekstrem mange måder!
  Men her bliver vi aldrig enig, blandt andet fordi jeg ikke ønsker befolknings udskiftning/folkemord, fjendskab, undergang og krig, med andre ord en venstreorienteret og multietnisk revolution, som der så mange samfundsfjender der ønsker!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 21:01

 80. > 78. Viking

  Det glæder mig, at du alligevel ikke ønsker befolkningsudskiftning/ folkemord, fjendskab, undergang og krig. Det gør jeg nemlig heller ikke.

  At jeg har parodieret din argumentationsform er åbenbart gået hen over hovedet på dig, men man skal heller ikke forvente mirakler.

  Kommentar by Holgers ven — 17. april 2012 @ 21:09

 81. “Hvis de venstreorienteret og etniskfremmede var ansvarlige, uselviske og anstændige mennesker, så havde de pakket deres lort og forladt Danmark for evigt!”

  “Her viser Viking højrefløjens ønske om at vi skal skride så der er lebensraum til højrefløjen og deres allierede.”

  “Konsekvent er du heller ikke.”

  Til at starte med, så er “lebensraum” noget i stil med en plan om at erobre et andet land og begå folkemord, netop det du ønsker!
  Jeg skrev i modsætning til dig at
  “Hvis de venstreorienteret og etniskfremmede var ansvarlige, uselviske og anstændige mennesker, så havde de pakket deres lort og forladt Danmark for evigt!”
  Altså det modsatte end når du skriver
  “Og hvis du ikke kan lide at være her, kan du bare skrubbe af. Jeg bliver”

  Med andre ord, jeg er imod befolknings udskiftning/folkemord, fjendskab, undergang og krig og ønsker at beskydte Danmark og dens befolkning, derfor gentager jeg
  Hvis de venstreorienteret og etniskfremmede var ansvarlige, uselviske og anstændige mennesker, så havde de pakket deres lort og forladt Danmark for evigt!

  Jeg giver udtryk på hvad der er etisk korrekt!

  “Og hvis du ikke kan lide at være her, kan du bare skrubbe af. Jeg bliver”

  Det du skriver er et etnisk og politisk ultimatum, at jeg skal affinde mig med at være andenrangsborger og se mit land og fremtid blive ødelagt af fremmede, eller også kan jeg bare skrubbe af!
  Ligesom de lande nogle mennesker flygter fra!
  Altså samfundsfjendsk, venstre-ekstremist og antihvid!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 21:27

 82. Holgers ven

  “Det glæder mig, at du alligevel ikke ønsker befolkningsudskiftning/ folkemord, fjendskab, undergang og krig. Det gør jeg nemlig heller ikke.”

  Så har jeg misforstået dig!

  “At jeg har parodieret din argumentationsform er åbenbart gået hen over hovedet på dig, men man skal heller ikke forvente mirakler.”

  Her har jeg misforstået dig igen!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 21:30

 83. Holgers ven

  “At jeg har parodieret din argumentationsform er åbenbart gået hen over hovedet på dig, men man skal heller ikke forvente mirakler.”

  Du ved vel også godt, at det er de færreste der ønsker at blive udstillet som Breivik fan!

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 21:39

 84. >70 k.m.
  Men giver de fleste indlæg ikke svar på deres hjernedøde meninger?
  Hvorfor besvare deres spørgsmål når du udmærket ved, at de vil krybe uden om at svare. Deres mål er udelukkende, at spamme bloggen. Alle og enhver kan forstå, at de befinder dem i williamjansenkategorien.
  Det er tidsspilde at argumentere mod dem.
  Clement Kjærsgård spildte nyligt på DDR tv sin tid på at argumentere mod Matthias Tesfaye.
  Men han bliver jo betalt for det, så at holde folk for nar kan være en overskudsforretning.

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2012 @ 21:46

 85. Falkeøje og Black Watch: Generelt er i to enige. !! og jeg er enig med jer.

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 17. april 2012 @ 21:54

 86. @Holgers ven,

  Du er en joke. I dit indlæg 47 beder du STADIG folk tage afstand fra Breivik, selv om folk har gjort dette GANG på GANG. Så peger du på denne HardeHenriks fan-indlæg som et “bevis” for at folk sympatiserer med Breivik. Må jeg lige gøre opmærksom på, at selv samme HardeHenrik faktisk er en af de ganske få, som har fået indlæg slettet af Kim Møller. Du ved måske, at Uriasposten har en meget lidt restriktiv moderationspolitik, hvor næsten intet slettes? HardeHenrik har tidligere haft æren af at få slettet indlæg, hvor han hyldede Breiviks mord. Men det betyder nok intet for dig. Næ, når en enkelt tilfældig person dropper Breivik-fanmail her på siden, så betyder det, at alle de hundredevis af andre læsere også sympatiserer med Breivik. Også selv om nogle af hans indlæg ligefrem bliver slettet. Goddaw mand økseskaft.

  Som sagt: Der er blevet taget afstand til Breivik gang på gang, og det er decideret latterligt, at du bliver ved med at kræve at folk skal gentage det. Og hvis du vil vide, om vi ligesom Breivik går ind for revolution og terror, så kan du jo bare spørge. De af os, som er konservative dyrker ANTITESEN til revolution og terror. Det MODSATTE. Der er ikke noget, som ligger fjernere fra sand konservatisme, end revolution. Revolution er et venstrefløjsfænomen, som jeg personligt får kvalme over. Og hvis du vil brokke dig over sympatiseren med revolution og terror, så skriv et klagebrev til Breivik, eller endnu nemmere, så kontakt venstrefløjen i Danmark. Sjovt nok kører der nogle terrorsager med forskellige venstreorienterede og multikulturalister her i Danmark. Og sjovt nok, så er det også det generelle billede verden over. Der er masser af revolutionære holdninger og terrorsympati på den danske venstrefløj. Et parti som Enhedslisten har det ligefrem stående i deres partiprogram. Så smut over på venstrefløjen og bed DEM om at tage afstand fra vold, terror og revolution. Når de har gjort det, så kan du komme her tilbage, og så DEREFTER kan vi snakke om den aparte og mikroskopiske minoritet på højrefløjen, som går ind for den slags.

  Kommentar by Vest — 17. april 2012 @ 22:58

 87. I. DT 104.
  Jeg har før anmodet om en regulær “bundvending” i DK.
  Den behøver ikke nødvendigvis at være voldelig som en borgerkrig er det, hvis andet kan gøre en forskel og få islam´s indflydelse stoppet i DK. Vi har religionsfrihed (også at være fri for religion, som jeg er det, da jeg ikker er medlem af folkekirken eller andet “opspind”) – det er ok, men islam´s magtmål er ikke forenelig med dette.
  Desværre ser det ikke ud til at andre løsninger er nært forestående og jeg tror, som tidligere skrevet og begrundet, ikke på at danskerne starter en borgerkrig!

  Så det ser sort ud for Danmark – landet er fuld af bevidste og ubevidste medløbere og landsforrædere på alle niveauer i større eller mindre grad og hovedparten af alle de andre DK´ere har nok i den nærmeste fremtid og at hytte sig og sine. Der sker ikke en skid og hvis det sker, vil det være for sent og for utilstrækkeligt.

  Stakkels mine børn og børnebørn – jeg håber de vil kunne klare at tilpasse sig multikulturvanviddet på en eller anden måde og få sig et rimeligt liv – til den tid er jeg borte – må jeg og min generation ikke blive skyldige i Danmarks undergang i den udgave som vi har kendt til i 1000 år.

  Kommentar by Black Watch — 17. april 2012 @ 23:08

 88. Black Watch

  Interessant indlæg! Jeg håber du tager fejl, med hensyn til fremtiden!

  Islamonella DT 104 & Black Watch

  Her er flere indlæg (også med jer)

  http://www.uriasposten.net/archives/36077#comments

  Kommentar by Viking — 17. april 2012 @ 23:31

 89. Nådada, der synes at foregå forbløffende meget “trolling” herinde i Kims fravær? Det synes i hvert fald påfaldende som diverse umiddelbart voldsforberedte højreekstremister synes at kravle frem af træværket…Nuvel, det kan heldigvis næppe være svært for ham ved hjemkomst fra sin ferie at krydstjekke afsenderes IP-adresser for at se, om der – vanen tro? – er tale om at venstreradikale (såsom den snævre skribentkreds fra den postulerede “nyhedshjemmeside” p77.dk) skriver under falske identiteter for at straks derefter at svine højrefløjen til for postuleret “sympati” med egenforfattede ekstreme skriblerier i værste overprojicerende agent provocateur-stråmandsstil…

  Til de oprigtigt islamkritiske herinde kan jeg kun anbefale dem at være varsomme med at lade sig provokere af disse ret åbenlyse trolls (f.eks. denne suspekte “Holgers ven” med sin dybt bizarre “omvendt bevisførelse”-retorik, der mest af alt minder om det gamle trickspørgsmål “slår du stadig din kone?”), for det er som regel NETOP deres hensigt at være så provokerende så muligt med henblik på at fjerne fokus fra diskussionens egentlige emne.

  Se evt: http://da.wikipedia.org/wiki/Troll

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 18. april 2012 @ 05:51

 90. Ret enig med Anders Peter Johnsen.

  Men det er desværre ikke kun på højreblogs at vi ser dette. Afledning er også noget, som bruges af venstrefløjen med stor succes i den normale politiske debat.

  Et eksempel i forbindelse med Breivik er, at MSM medierne har søgt en forklaring på hans gerninger alle andre steder end i hans eget manifest. Istedet har vi fået historier om at han er psykisk syg, var skilsmissebarn, at han spillede voldelige computerspil og at han var blevet radikaliseret af debatten på nettet etc. etc.

  Kommentar by Sigwar — 18. april 2012 @ 09:01

 91. Interessant læsning:

  “Feil på feil i Breiviks monolog”

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/rettssaken/artikkel.php?artid=10065321

  Kommentar by Jørgen — 18. april 2012 @ 09:53

 92. Det gør vi ikke Hr Viking. Vi tager ikke fejl.

  Første gang jeg læste om Breivik, sagde jeg til mig selv. Denne mand er kugle skør. Men så efter mærmere eftertanke kom jeg , et par dage efter, til et andet resultat.

  ( Indvandringspolitiken i Norge, og indvandringen til Norge i det hele taget, samt indvandrenes krav, voldtægter, samt gøren og laden. Og deres moskeer og påklædning gør det ikke bedre. )

  Det har Breivik tænkt over, og det gør mange stadigvæk. Breivik kunne se hvem der havde skylden for det. Så jeg forstår ham udmærket, også hvorfor han ikke kunne holde sig i ro. Hans løsning på dette problem blev så: Fjernelse af Demokraterne og dens spirer. Denne handling kan jeg ikke godtage, men jeg forstår godt hvorfor den er opstået.

  Ser vi så på hvordan har udført sin terror, kan man tydelig se at han er fuldstændig ved sine fulde fem, ellers havde han slet slet ikke kunnet udføre det med sådan en præcision.

  Ja Ja, man skal sommertider være kold, for at kunne tænke realistisk.

  Havde han blevet dømt utilregnelig, havde Norge et problem.
  Selv om Breivik er tilregnelig, har Norge et andet problem, det er: At der skal sadles om, mht Indvandringspolitikken og hjemsendelse af disse abekatte.

  Kommentar by Islamonella DT 104 — 18. april 2012 @ 10:34

 93. ->Jørgen:

  “- Påstanden om at nordmenn er urfolk er absurd, sier professor emeritus ved Universitetet i Oslo, Asbjørn Eide. Han regnes som Norges fremste ekspert på urbefolkninger.
  – For å klassifiseres som urfolk kan man ikke være den dominante gruppen i en befolkning, sier Eide.”

  Interessant ordkløveri fra “sagkundskaben”, ja. Siger en del om hvad akademikere ikke kan bruges til.

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. april 2012 @ 11:32

 94. Jo mere vrøvl der i disse dage væltes ud fra radio og TV af venstreorienterede journalister, jo mere overbevist bliver man om, at de nordiske politikere er de virkelige skyldige i denne sag.
  De burde sidde på anklagebænken sammen med Breivik!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. april 2012 @ 12:07

 95. citat af holgers ven:
  “indvandringen ender godt, og vi bliver et multikulturelt
  globalt samfund”

  Holgers ven slår fast med syvtommersøm at han har ret,
  det gør mennesker med et kæmpe ego som regel, han føler sig usårlig,
  en dansk udgave af Profeten Muhammed.

  Breivik fik lov at forklare sig i retten. Nu kender vi med hans egne ord grunden til sin handling.

  Han er stemplet som terrorist, massemorder og diverse hjemmekomponerede psykoanalyser er klæbet på ham.

  Medierne er vilde med historien om Breivik, en etnisk hvid nordmand
  der går amok med et gevær.

  Man hører sjældent om de hundreder af muslimer der lægger sig til bøn på fortove og gader i de vestlige landes storbyer, så trafikken lammes
  og de forretningsdrivende må undvære kunder imens.

  Det er muslimsk terror af lokalbefolkningen.

  Jeg vil gerne tage fat i Holgers ven, og hvad hans “kamp” fører til.

  Holgers ven går ind for masseindvandring, og at hele verden skal koges sammen i Een stor grå multikulturel masse.

  Det vil sige vores historie, traditioner, fælles kultur, grundloven, ja hele samfundet er uden betydning. Som han tænker “hvorfor have noget der hedder Danmark når vi alle er Een stor global familie”.

  Den tankegang ligger meget tæt på det flere krigsherrer og diktatorer
  har drømt om op gennem historien.

  Hvis vi holder os til, at Breivik er terrorist, hvad er Holgers ven så ?
  Breivik myrdede ca.80 mennesker, men Holgers vens plan får alvorlige følger for hele Danmarks befolkning.

  Holgers ven er ikke i stand til at argumentere for sine holdninger.
  Han undgår behændigt at svare på hvor i verden islam har kunnet integreres i ikke-muslimske lande.

  Islams mål er verdensherredømmet, det er fakta.

  Holgers ven er islams nyttige idiot, og han begår politisk snigmord
  på Danmark.

  Kommentar by k.m. — 18. april 2012 @ 16:22

 96. OT

  Glædeligt at EDL tager afstand fra Breiviks handlinger! De deler nogle af Breiviks synspunkter, men tager afstand fra vold, trusler og terror. Sådan skal det være!

  Kommentar by Liva — 18. april 2012 @ 16:37

 97. Jeg har slettet et par kommentarer fra HardeHenrik. Se evt. http://www.uriasposten.net/archives/31381

  Kommentar by Kim Møller — 18. april 2012 @ 17:21

 98. > k.m.
  Jeg kan konstatere, at det åbenbart er langt værre at være politisk uenig med jer end at have myrdet 77 uskyldige mennesker.

  Kommentar by Holgers ven — 18. april 2012 @ 18:20

 99. Den store fejl ved denne retssag er, at de nordiske politikere ikke sidder på anklagebænken sammen med Breivik.
  Alt havde været i skønneste orden, om det havde været så.
  De, politikerne, er i sandhed de mest skyldige!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. april 2012 @ 19:11

 100. 56, Holgers ven: “Indvandringen ender godt, og vi bliver et multikulturelt, globalt samfund

  Mærkelig og komplet naiv idé, når intet peger i den retning. Indtil videre har der kun været problemer med indvandringen, og INTET europæisk land tegner til at blive et velfungerende “multikulturelt, globalt samfund”. Hvorfor skulle Danmark så? Vi har ikke set det nogen steder. Der er ingen fortilfælde. Tværtimod så har adskillige statsoverhoveder indrømmet, at multikulturen har fejlet, og at det er et umuligt projekt, som kun skaber problemer. Når der er blevet MERE ghettodannelse, MERE kriminalitet, MERE socialt snyd osv. hvorfor og hvordan skulle det så lige pludselig blive til det komplet modsatte? Det er da en mildest talt fantasifuld idé.

  Kommentar by Vest — 18. april 2012 @ 19:51

 101. > Vest
  Tænk på alternativet.

  Kommentar by Holgers ven — 18. april 2012 @ 20:24

 102. @101, Holgers ven “Tænk på alternativet.

  Det er simpelt. Alternativet til naive fantasier er realiteter.

  Og realiteterne er, at vi i de vestlige demokratier ENTEN kan bremse indvandringen fra tredjeverdenslande, begynde at udvise samtlige kriminelle udlændinge osv. ELLER se frem til et splittet samfund med ghettodannelse og enklaver af danskere i små lokalsamfund med privatskole og privat vagtværn. Det er enten-eller. Det er et simpelt valg. Ønsker man et samlet Danmark med en national identitet, eller ønsker man et splittet samfund uden sammenhængskraft med alle de konsekvenser, det har? Jeg ønsker det samlede Danmark, og de vestligt sindede indvandrere, som er her i landet er velkomne til at være en del af det. Men i et samlet Danmark får de ikke hundredevis af moskeer, halal mad på instutioner, shariazoner og særbehandling. Det må alle være indforstået med. Hvis folk insisterer på moskeer, halal mad på instutioner, shariazoner osv. så er der kun ét muligt resultat, og det er det splittede samfund. Jeg ved godt, at nogle revolutionære kræfter i Danmark drømmer om dette, men jeg får kvalme ved tanken om at knuse det, som er blevet opbygget gennem de sidste 1000 år. Jeg synes, at det er perverst og en hån mod vore forfædre og mod demokratiet og den vestlige civilisation. Hvis det ender der (og det gør det, hvis ikke vi afviser indvandring fra tredjeverdenslande, kriminelle udlændinge og religiøs særbehandling), så kommer der ikke en borgerkrig, som nogle højrøstede folk spår. Der kommer det splittede samfund, hvor folk ikke engang ville kunne samle sig til en borgerkrig. Enkelte frustrerede borgere og grupper vil dog gribe til desparate midler for at bekæmpe splittelsen, men de vil ikke få noget ud af. Nationen vil være knust indtil den næste store verdensbegivenhed ude i fremtiden, som ingen kan spå om. Og det vil ikke blot være Danmarks skæbne. Mange nationer vil være nedbrudt indefra før Danmark lider den skæbne. Der er stadig mulighed for at stoppe det, men danskerne skal træffe et valg om hvorvidt de ønsker at have en nation, og dette valg skal træffes inden for de næste 10 år. Ellers er det for sent. Om 10-15 år er splittelsen og dannelsen af parallelsamfund så stor, at den ikke længere kan gøres om. Dette er realiteterne, og jeg håber, at de på venstrefløjen som faktisk føler noget for deres land og kultur (der er nogen) indser dette meget snart. For det her handler dybest set ikke om højre-venstre. Det handler om Danmark eller ikke-Danmark, og selv om højrefløjen traditionelt set har værnet mere om nationen end venstrefløjen burde begge fløje kunne stå sammen om at denne nation er vores og værd at bevare, ligesom andre folk skal have lov til at bevare deres nationer.

  Kommentar by Vest — 18. april 2012 @ 20:53

 103. > Vest

  At bremse indvandringen fra tredjeverdenslande og udvise samtlige kriminelle udlændinge er jo en stramning, der allerede er sket.Så hvis det er det, du mener, står du på et realistisk grundlag.

  Men det vil ikke ændre på, at Danmark allerede er blevet et multikulturelt samfund.

  Kommentar by Holgers ven — 18. april 2012 @ 21:06

 104. Vil de rådvilde danske politikere tage stilling til det store spørgsmål indenfor 10 – 15 år?
  Det tror jeg ikke.
  De kommer til at opgive deres våbenlovgivning, og danskerne vil få et samfund som i det Vilde Vesten.
  Muslimerne vil aldrig blive samfundsnyttige borgere, men altid snyltere, medens de indfødte europæere vil være de indtjenende og toneangivende i samfundet.
  Muslimerne vil blive en underklasse, der altid vil skabe basis for uro!!!
  Det vil blive fremtidens Danmark.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. april 2012 @ 21:11

 105. De nordiske politikere burde ligeledes anklages.
  Nordiske folk undertrykkes fra politisk side.
  Vi agerer skaffedyr for indvandrere.
  Ytre os/klage over det – må vi snart heller ikke – uden at racismeparagraffen hives frem.
  (Igen: muslimer er ikke en race!)

  Ja, i dag kom så frem, at man heller ikke mere må SKÆRE I EN CHOKOLADEKAGE!!! Det er nu også racisme!
  Det er ren undertrykkelse af os som folkefærd.

  Kommentar by L. Johs — 18. april 2012 @ 21:39

 106. ….ikke skære i en chokoladekage mere.
  Det er ren racisme…

  Må vi så heller ikke mere bage jødekager i en gasovn?

  Kommentar by L. Johs — 18. april 2012 @ 21:49

 107. 103, Holgers Ven,

  At bremse indvandringen fra tredjeverdenslande og udvise samtlige kriminelle udlændinge er jo en stramning, der allerede er sket

  Så tror jeg ikke, at du forstår hvad jeg mener med at bremse indvandringen og udvise samtlige kriminelle udlændinge.

  Med SAMTLIGE kriminelle udlændinge mener jeg enhver, som ikke blot får en parkeringsbøde eller lignende petitesser. ENHVER, uden diskussion. Ingen palaver. Forbrydelse = udvisning. Sådan er det ikke i dag.

  Og med at bremse indvandringen fra tredjeverdenslande mener jeg gradvist at bremse denne indvandring indtil den stopper fuldstændigt. Altså efter en gradvis afviklingsperiode at komme ned på NUL nye indvandrere fra tredjeverdenslande. Sådan er det ikke i dag.

  Derudover skal der suppleres med andre tiltag, såsom stop for religiøs særbehandling af muslimer. Der skal også laves en bedre grænsepolitik i Europa for at dæmme op for den illegale indvandring.

  Men det vil ikke ændre på, at Danmark allerede er blevet et multikulturelt samfund

  Det kommer sandelig an på, hvad du mener med multikultur. Danmark er blevet et land med nogle nye grupperinger. Det er ikke det samme som multikultur i min ordbog. I min ordbog er multikultur det fænomen, at man har en velfungerende kultur, som består af forskellige del-kulturer. Det er ikke realiteten i Danmark eller noget som helst andet europæisk land. Og det bliver det jo nok heller ikke lige pludselig. Det eneste land, som nærmer sig multikultur er paradoksalt nok Israel, men det er også et land i en helt særlig situation. Ellers må man kigge langt efter multikultur. Ghettodannelse, splittelse og parallelsamfund, det ser vi. Multikultur, nej. Det er komplet urealistisk. Og jo før, folk slår idéen ud af hovedet, desto før kan vi tackle de problemer, som skal tackles før eller siden. Lige nu trækkes pinen bare ud, mens situationen i Europa forværres.

  Kommentar by Vest — 18. april 2012 @ 22:09

 108. > Vest

  Dine forslag vil blot erstatte reel politik med symbolpolitik.

  Ingen kulturformer er fuldkomne – hverken monokultur eller multikultur.

  Kommentar by Holgers ven — 19. april 2012 @ 10:06

 109. @108 Holgers Ven,

  Symbolpolitik??? Det har da ingenting at gøre med symbolpolitik at tage nogle meget klare skridt, såsom at stoppe al indvandring fra tredjeverdenslande. Det er da så konkret som det kan være.
  Det samme med grænsekontroller, udvisning af kriminelle udlændinge osv.
  Har du nogen idé om, hvor meget kriminalitet vi kunne undgå og hvor mange penge, vi kunne spare, hvis kriminelle udlændinge blev hjemsendt uden omsvøb? Rigtig meget. Det er ikke symbolpolitik. Det er et spørgsmål om at sikre, at samfundet ikke drukner i nogle meget reelle problemer.
  Så nej, minr forslag vil ikke erstatte reel politik med symbolpolitik. Symbolpolitik, det er f.eks. når man modsætter sig bemanding ved grænserne men tillader det inde i landet. Det er idioti og rendyrket symbolpolitik, som skal vise, at Europa er et grænseløst samfund (hvilket det hverken er eller skal være). Så få lige styr på begreberne.

  Kommentar by Vest — 19. april 2012 @ 10:22

 110. > Vest
  Forskellen mellem dit forslag og den allerede førte politik er minimal.
  Det vil ikke ændre væsentligt på den nuværende situation.

  Kommentar by Holgers ven — 19. april 2012 @ 11:08

 111. @110 Holgers Ven,

  Så du siger underforstået, at skaden allerede er sket.
  Heri er jeg uenig. England og måske også stater som Holland, Frankrig og Sverige er mishandlet til ukendelighed af indvandringen, så her er der måske ingen mulighed for at redde samfundet fra den totale splittelse.
  Men i Danmark er der endnu et stykke til multikulturalisterne har fået deres vilje om at knuse nationen indefra. Hvis indvandringen fra tredjeverdenslande stopper indenfor få år, og de andre logiske midler sættes i værk (bedre grænsepolitik, hjemsending af kriminelle indvandrere, stop for religiøs særbehandling osv) kan vi stadig bevare alt, hvad vi har kært og alt hvad vores folk har opbygget gennem de sidste 1000 år. Men det kræver, at nogle på venstrefløjen vågner op og siger, at de ønsker Danmark.
  Forskellen på den nuværende lalleidiotiske destruktionspolitik og mine forslag er ganske tydelig. Og det er forskellen på et splittet samfund og på et frit, demokratisk samfund, hvor borgerne oplever fællesskab, fred, samhørighed og tryghed.

  Kommentar by Vest — 19. april 2012 @ 12:44

 112. > Vest

  Jeg synes ikke, at “skaden er sket”, men at udviklingen er irreversibel.
  Og så synes jeg, at den nationale enhedskulturs død skyldes mange andre årsager end islam, bl.a noget så banalt som afskaffelsen af radio- og TVmonopolet.
  Men kun tiden vil vise, hvem af os, der får ret.

  Kommentar by Holgers ven — 19. april 2012 @ 14:26

 113. @112 Holgers Ven,

  At vi i Danmark ser et trecifret antal moskeer poppe op, halalslagtning, shariadomstole (findes i GB, på vej i DK), teenageægteskaber, shariazoner (findes i GB, trusler om det i DK), forbud mod svinekød i visse institutioner, gruppevoldtægter, separate baderum og særregler for badende muslimer, muslimske friskoler, æresvold, butikker som ikke vil “støde” ved at pynte op til jul osv. har INTET at gøre med at radio og TV-monopolet er ophævet. Den må du simpelthen længere ud på landet med.

  Man kan sagtens have en national kultur og sammenhængskraft samtidig med at man er i kontakt med omverden og ser udenlandsk tv osv. Vi er faktisk nogen, som kommer fra familier med stolte traditioner for at handle internationalt, og det gjorde vi også før Danmark blev overhældt med uintegrerbare indvandrere fra den tredje verden. Sjovt nok ser udenlandske samarbejdspartnere det danske som en fordel, og det internationale samarbejde fungerer derfor bedst, når man holder fast i, at man er dansk. Hvis det ender i en splittet roderi-kultur, så mister Danmark ikke alene sin sammenhængskraft, men også den nationale identitet, som udlændinge faktisk er interesseret i. Om vi så ikke havde en eneste indvandrer i Danmark, så ville det internationale samarbejde bestå, og på nogle punkter ville det stå endnu stærkere. Jeg er ikke blevet bedre til at samarbejde internationalt fordi mit land er blevet stopfodret med tredjeverdensborgere. Det giver intet udover problemer og dårligdom for alle, inkl. indvandrerne. Og det har intet at gøre med globalisering og tv fra andre lande. Det er et spørgsmål om stopfodring med uintegrerbare indvandrere grundet en blanding af naivitet og et uhæderligt ønske om at nedbryde nationen indefra. Det er den mest triste og destruktive udvikling Danmark har oplevet indenfor de sidste mange hundrede år. Det er en stille kvælning af en nation og en langsom undertrykkelse af et folk. Folket vil stadig bestå. Man kan ikke gøre mig ikke-dansk, og heller ikke mine børn eller deres børn. Men man kan undertrykke vores folk, og det er det, som bliver resultatet, hvis ikke den hæderlige del af venstrefløjen snart vågner op. De revolutionære og anarkistiske får vi aldrig til at tænke fornuftigt. De ønsker blot destruktion. Men de hæderlige, retsskafne individer på venstrefløjen kan stadig nå at vågne op. Det kræver ene og alene, at de entydigt siger: “Vi er danskere, og vi ønsker Danmark”. Og det har altså intet at gøre med at de unge ser MTV. Det er noget helt andet, som er på spil.

  Kommentar by Vest — 19. april 2012 @ 15:26

 114. De kalder det religion, men det er mytologi, helt på linie med Odin Thor og Freja.
  De er overtroiske og ingen kan regne med dem overhovedet.
  De er latterlige og bør grines ud af dette land!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 19. april 2012 @ 18:50

 115. > Vest
  Du overfortolker på det med DR. Der er naturligvis mange andre faktorer til til den danske enhedskulturs opløsning. Èn af dem er indvandringen, men en endnu vigtigere er den amerikanske kulturimperialisme. Den vil også engang opløse den muslimske kultur, ligesom den er i gang med at opløse den årtusindgamle kinesiske kultur.

  Kort sagt tror jeg, at du kæmper et tabt slag, men det er da godt at du selv kan tro, at det nytter. Ellers ville det vel heller ikke være til at holde ud.

  Kommentar by Holgers ven — 19. april 2012 @ 19:47

 116. > falkeøje
  Jeg sætter stor pris på din nye strategi. Den er både fredeligere og morsommere.

  Kommentar by Holgers ven — 19. april 2012 @ 19:52

 117. Vest
  Godt skrevet.

  Holgers ven

  Måske en lidt overflødig og arrogant kommentar, men sådan er jeg vel også!

  “Kort sagt tror jeg, at du kæmper et tabt slag, men det er da godt at du selv kan tro, at det nytter. Ellers ville det vel heller ikke være til at holde ud.”

  Det kan man vel også sige om dig og mig. Som du selv skrev:
  “Men kun tiden vil vise, hvem af os, der får ret.”

  Har du bemærket hvor korte dine sætninger generelt er i forhold til dem du føre “debat” med!?

  Kommentar by Viking — 19. april 2012 @ 20:00

 118. Nå, Holgers Ven,

  Jeg tror, at jeg siger tak for nu. Du har vist forstået, hvad jeg mener, og det lyder ikke til at der kommer så meget fra dig.
  Hvis du har behov for at komme med en sidste kommentar, så kan du måske svare på et enkelt spørgsmål:
  Hvis du nu kunne vælge (uden hensyntagen til diverse realiteter og praktiske forhold), ville du så vælge et Danmark MED alle disse indvandrere fra tredjeverdenslande, eller ville du vælge et Danmark UDEN disse indvandrere fra tredjeverdenslande? Sagt med andre ord: Set fra Danmarks side, synes du så, at Danmark er et mere velfungerende land MED alle disse indvandrere fra tredjeverdenslande, eller synes du, at Danmark ville være et mere velfungerende land UDEN disse indvandrere fra tredjeverdenslande? Og bare svar ærligt og nøgternt. Jeg søger ikke et eller andet provokerende eller smart svar. Og jeg søger ikke et svar om at du mener, at det er vores pligt at tage imod indvandrere. Jeg søger ene og alene dit ærlige syn på, om folk fra tredjeverdenslande er en fordel eller en ulempe for Danmark. Jeg håber, at du vil give mig et nøgternt og ærligt svar på dette spørgsmål, nu hvor jeg har sagt tingene nøgternt og ærligt som jeg ser dem.

  Kommentar by Vest — 20. april 2012 @ 00:07

 119. Holgers ven

  Vær venlig at svare på Vests spørgsmål, på forhånd tak!

  Kommentar by Viking — 20. april 2012 @ 05:54

 120. Den kører stadig på alle kanaler. Nu som den “højrehilsen” Breivik ikke brugte. Jvfr. den artiklen nævnte Case in point: artiklen “Breivik brugte højrehilsen”. Besynderligt. Kan kan være shamimg-teknik, da det er en kendt og udbredt 100 år gammel ‘venstrefløjshilsen’, der ikke er til at tage fejl af og som betyder noget i retning af “vi vil kæmpe sammen om at smadre kapitalismen og dens lakajer”.

  Journalisterne i MSM anvender den mest primitive shaming teknik for at sværte ikke-socialister. Det må være noget de har lært i projektgrupperne på journalisthøjskolen? ;)

  Primitiv shaming teknik. 1. klasse, første lektion på Journalisthøjskolen: “Højrefløjslederen er ofte set i selskab med unge mænd og drenge. Det er ikke bevist at han har dyrket analsex med dem.” Begge dele af udsagnet er sandt og kan ikke kaldes løgn – men hvilket indtryk efterlader det? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 20. april 2012 @ 07:52

 121. > Vest
  Mit ærlige svar på dit sidste spørgsmål er, at uden indvandring fra tredjeverdenslande ville Danmark have ét problem mindre (af mange), men det ville også være kedeligere land.

  Kommentar by Holgers ven — 20. april 2012 @ 10:33

 122. > Vest
  Jeg glemte at kvittere for en god diskussion. Det gør jeg hermed.

  Kommentar by Holgers ven — 20. april 2012 @ 10:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper