22. april 2012

Muslimske kvinder: Vi vil ikke giftes med ikke-muslimske danskere – uanset uddannelsemæssig baggrund

Politiken har en længere artikel om racistiske muslimske piger – Vi vil da ikke giftes med dårligt uddannede nydanskere.

“Veluddannede muslimske kvinder vil have en partner med samme uddannelsesniveau. … Vi har her talt med fire veluddannede muslimske kvinder, som retter brodden mod forældrene.”

(Grafik fra Politiken Research)

“Da jeg startede på universitet, jokede min mor lidt med, at jeg endelig kunne finde en god muslimsk fyr at blive gift med. Da jeg så mødte op på universitet – med henblik på at uddanne mig først og fremmest – var der kun en somalisk gut i min klasse. Resten var etniske danskere… (Fatima Hachem, Aarhus Universitet)

Jeg har flere veninder, som har været nødsaget til at gifte sig med uuddannede mænd… Og disse mænd har meget dårlig eller næsten ingen forståelse for kvindernes uddannelse og karriere. Mændene forstår ofte ikke, hvorfor pigen skal bruge så meget tid på universitetet i stedet for derhjemme, og det skaber nogle uundgåelige konflikter. … På grund af en række patriarkalske og tilbagestående normer taber vi en generation af nydanske drenge på gulvet.” (Sali Arar, personalejurist)

Oploadet Kl. 10:04 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36282/trackback

26 Comments »

 1. Jeg studsede godtnok også over den artikel igår.

  Nu skal det lige siges at jeg ikke regner med at Politiken forsøgte at bringe denne vinkel på banen – tværtimod. Men det var alligevel interessant læsning. Det mest forunderlige var alt det som ikke blev sagt. Først kom veluddannede muslimske mænd, så kommer ikke uddannede muslimske mænd, så kommer analfabeter (stadig muslimske mænd).. og et eller andet sted nede på listen er jeg sikker på at forkrøblede og snotdumme muslimske mænd også figurerer–

  Intet sted optræder der nogen som helst mulighed for at disse kvinder kunne finde på at gifte sig med andet end en muslim. Ikke engang en Buddhist (så blir det ikke fredeligere og mere vanilje) kunne bruges.

  Et andet bemærkelsesværdigt element er at debatten forsvandt fra forsiden (den var relativt klart reklameret) i samme sekund som adskillige brugere luftede disse tanker i kommentarsektionen.. så var den pludselig gemt godt at vejen. Det sædvanlige Politbureau fis fra Politiken’s side.

  Men stadig.. interessant læsning.

  Kommentar by Michael — 22. april 2012 @ 10:34

 2. Vi ved jo udmærket hvad der sker når muslimske piger en sjælden gang imellem gifter sig med ikke-muslimske mænd, som ikke forinden har konverteret: Udstødelse af familie og/eller en evig flugt for at undgå at blive udsat “æresmord”.

  Selvfølgelig undgår Samarbejds-Politiken at fokusere på dette omlagte tema i deres samtale med pigerne.

  Kommentar by Jernhesten — 22. april 2012 @ 10:56

 3. Der er sgu da ikke nogle normale Danskere der vil giftes med sådan en behåret abekat. Politiken udføre ligesom mange andre aviser, landsskadelig virksomhed

  Kommentar by HardeHenrik — 22. april 2012 @ 12:11

 4. HardeHenrik:

  Det ved jeg nu ikke. Der findes faktisk tørklæde-tøser der er ganske tiltrækkende. Det er den ideologiske baggage der er problemet, ikke så meget udseendet.

  Kommentar by Henrik — 22. april 2012 @ 12:50

 5. Så må disse stakkels (?) kreaturer altså vælge mellem at (muligvis) tilfredsstille deres intellektuelle eller religiøse krav. Noget andet alternativ er der ikke, ifølge dem. Hvad i alverden vil sådanne præ-oplysningstidens væsener bestille i vores sekulære samfunde?!

  Kommentar by Michael Laudahn — 22. april 2012 @ 13:26

 6. 5.Michael Laudahn

  Glimrende spørgsmål !

  For det er jop ikke ligefrem fordi de elsker vort samfund, vores system og vi, den oprindelige befolkning, som fra islamisk side betragtes som urene, vantro 2. klasses mennesker .

  En løsning for dem ville være at rejse hjem til deres oprindelsesland – hvilket jeg finder er den eneste acceptable for os andre !

  Jeg orker, gider ikke hverken islam eller dens følgesvende og-kvinder!

  Kommentar by Vivi Andersen — 22. april 2012 @ 13:32

 7. Hvilken flot kombination af racisme og selv-eksklusion på én og samme tid, flot…..

  Kommentar by Bjarne P. — 22. april 2012 @ 14:02

 8. Vivi Andersen

  “En løsning for dem ville være at rejse hjem til deres oprindelsesland – hvilket jeg finder er den eneste acceptable for os andre!”

  Helt enig!

  “Jeg orker, gider ikke hverken islam eller dens følgesvende og-kvinder!”

  Det samme her! Lige siden jeg startede i børnehaveklassen, har jeg prøvet at undgå de fremmede og især muslimerne.
  Mange mennesker vil sikkert kalde mig en klam racist, men hvorfor skal jeg spilde min tid på dem og alt deres lort!

  Kommentar by Viking — 22. april 2012 @ 14:09

 9. Viking – det er en menneskeret at vælge hvem man vil omgås – derfor er det også en menneskeret at vælge folk fra. Det skal magthaverne ikke blande sig i. Du må diskriminere alt det du vil – det er din ret!

  Kommentar by Sigwar — 22. april 2012 @ 15:50

 10. “As I have watched the community over the past decade, I feel that while religiosity is on the rise, so is something else.

  When, in New York, Daisy Khan arranged a Valentine’s Day event for Muslim singles, 15 men and 63 women showed up. The “surplus” of single women in the community is being identified as an issue. Many Muslim women would say, sarcastically, that the surplus is more specific – of smart, mature, beautiful, professional women and no one to match them up with.

  So what is a woman to do if she can’t find someone to marry? In the ‘80s and ‘90s – that’s how long I was single! – I could be bullied to hurry up and “marry someone” (read “anyone”). Precedence could be cited: all of my peers were married and most of them had teenage children by the time I got married. Many of those peers had married not Mr Right but Anyone, and had thereby made good time.

  Today, a 30-year old woman, if harassed by community elders, can turn around and ask exactly whom she is supposed to marry.”

  Single, Muslim, and female: a gendered forecast of the American Muslim community
  http://koonjblog.wordpress.com/2008/07/30/single-muslim-and-female-a-gendered-forecast-of-the-american-muslim-community/

  Kommentar by BE — 22. april 2012 @ 16:23

 11. Måske synes de muslimske kvinder blot, at danske mænd er ulækre.

  Kommentar by Holgers ven — 22. april 2012 @ 17:10

 12. Ja, find holgers manglende arguments ven!
  Moské syntes vi vantro kvinder blot, at tilbederne af Pædofeten muhammeds slave mandslingene er FOR ulækre samt de femi-hætteklædte religiøst krybende AFArter fra venstrefløjen, som kæmper for islamisering og dermed kvindeundertrykkelse.

  Vi er nogle vantro kvinder, som bestemt ikke gider 5 gange tæppe bedende enfoldige muhammed mandslinge, der ukritisk kaster panden i gulvet, for at fremvise en “rettroende” bule i panden, for deres enfoldige “troskab” for Pædofeten muhammed, de ER for primitive, så selv oplyste uddannede muslimaer ikke “føler” sig tiltrukket af disse bule-i-panden-idioter…øh, rettroende.
  MEN, til forskel for de tvangs bundne muhammed underkastede men uddannede kvinder, så kan vi vantro kvinder fravælge bule-i -panden-enfoldigheds….øh, mangfoldigheds dyrkerne af mandslinge muhammedane, vi bliver ikke æres forfulgt og dræbt!
  Stakkels muhammed kvinder med en uddannelse, de har ingen valgmuligheder, kun at underkaste sig kvindeundertrykker ideologien islam og dens bule-i-panden-mandslinge eller forlade islam som medfører døden!
  Hvad er værst en bule-i-panden-enfoldig underkastet Pædofet mandslinge, som langsomt men sikkert dasker og smasker ulydige kvinder i døden eller den korte æres version en hurtig død, for det ER jo det islam forlanger af kvinderne, nemlig ubetinget underkastelse.
  Og nej, en tre timers asyl eller familie sammenføring ændre altså ikke på bule-i-panden-muhammed-mandslingenes adfærds problemer.
  Gid allahvil tage alle sine tilbeder NED til sig, så de slipper for de vantros “helvede” her på jorden, noget stort venter dem dernede hvor allah er grill-mester! der sagte griller mennesker!!!! ….sød “kok” denne muhammed!

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 22. april 2012 @ 17:41

 13. Øh..sidste sætning hvor muhamme/ allah rister mennesker over den sagte ild…men same shit allah, muhammeds ingen forskel da allah ER muhammeds opfundn “gud”
  Altså elendige “kokke”
  :)

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 22. april 2012 @ 18:22

 14. ->li

  Kig lige dette billede, hvis du ikke har set det før:

  http://www.bt.dk/politik/df-mener-ikke-dette-foto-er-racistisk

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 22. april 2012 @ 18:23

 15. #11 Holgers Ven

  Smid tøjet foran et spejl. Er det du ser forklaringen på din latterlige kommentar?

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. april 2012 @ 19:18

 16. @ LFPC

  Billedet burde kåres til Årets Pressefoto – det er sgu humor på et højt plan.

  Kommentar by Erik — 22. april 2012 @ 19:39

 17. Utroligt at de muslimske kvinder vil finde sig i at blive behandlet som slaver. Men omvendt muslimske mænd er jo psykopater der vil gå langt. Gad godt at se de muslimske kvinder protestere. Det vil blive det rene blodbad i muhammeds navn.

  Kommentar by Lion — 22. april 2012 @ 20:13

 18. @14 LFPC
  Tro mig, jeg har fået dette billed fremvist utallige gange af venner, bekendte, kollegaer, kunder, klubmedlemmer, detailhandlende, leveringsdøre, importør, håndværkere, arbejdsgiver, lokal politiker, kanin avler..osv..alle vidste med det samme, at DET her var noget jeg indædt kæmper imod, nemlig, kvinder i affaldssække.
  De tænker det samme som jeg, men jeg siger det bare højt,men af hensyn til “integrationen” og §266b så siger de ikke noget, men stolt viser de mig nogen der tør sige det samme som mig..
  Så min “græsrod” kamp kan komme til at vælte et stort politisk korrekt læs!!…med tiden :)

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 22. april 2012 @ 22:10

 19. Krage søger mage.
  IQ søger IQ.
  LÆngere er den ikke.

  Men mon ikke folkeskolelærersocialisten, Karina “Mange muslimske børn/unge er mindre begavede” Dehnhard Lorenzen, kan give en bedre socialkreationistisk årsagsforklaring på hvorfor, der en en vis skævvridning blandt lavIQ og konsangvinitetsudfordredes uudannelsesniveau, i forhold til de indfødte befolkninger, i de lande de har invaderet.

  Kommentar by anonym — 23. april 2012 @ 05:08

 20. Er dette foto racistisk?
  http://www.thedailybeast.com/articles/2012/04/13/niqab-photo.html

  Kommentar by Thomas Nielsen — 23. april 2012 @ 08:28

 21. Noget siger mig at personen bag Holgers ven er en kvinde.

  Kommentar by Sigwar — 23. april 2012 @ 08:57

 22. Sigwar — 22. april 2012 @ 15:50

  Tak for svaret!

  Jeg er helt enig, det er venstrefløjen nok ikke! :)

  Kommentar by Viking — 23. april 2012 @ 09:02

 23. Det er synd for de muslimske kvinder at de er hjernevasket til at gifte sig med tilhængerne af terrorideologien islam.

  Kommentar by Brian Vinberg — 23. april 2012 @ 09:38

 24. De skyldige … ? Et helt land af lallende idioter !

  Kommentar by Tolder — 24. april 2012 @ 00:11

 25. >20 Thomas Nielsen
  Hun ligner Sorte Slyngel

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2012 @ 21:29

 26. Være sød at slette artiklen.
  Islam er ikke racisme, Islam går ikke ind for racisme. Søg viden om Islam, og i vil se sandheden. Videnskabeligt og rationelt!!

  Kommentar by Mohammad — 7. juli 2012 @ 23:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper