24. april 2012

Venstreradikale dækorganisationer associerer demokratiske Islamkritikere med Anders Breivik og Utøya

Den yderste venstrefløjs mange ‘antiracisme’-organisationer forsøger som forventet, at koble Breivik og massemordet på Utøya sammen med enhver form for islamkritik. Forleden udgav engelske Hope not Hate et skrift med titlen ‘Counter-Jihad report’, der laver en direkte kobling mellem terroristen Anders Breivik, en organisation som English Defence League og adskilige enkeltpersoner, herunder danske Henrik R. Clausen.

Rapporten er udarbejdet af Nick Lowles, der indtil for nylig var redaktør for Searchlight, som Hope not Hate er underlagt. Han indledte sin politiske karriere i trotskistiske grupper, indtil han i 90’erne blev aktiv i Red Action, en Yorkshire-aflægger af Antifacistisk Aktion, der blandt andet inkluderede to personer der blev dømt for IRA’s bombeangreb mod Harrods, 28. januar 1993. Under anholdelsen fandt politiet ifølge Independent “Semtex and other explosives, and firearms”.

Senere involverede Nick Lowles sig i Searchlight. En organisation grundlagt af Gerry Gable, der ikke havde meget held som kandidat for Communist Party of Great Britain, og derfor stiftede organisationen, der i lighed med tilsvarende i andre lande betragtede konservative som nazister der endnu ikke var afsløret. Tilbage i 1984 kostede det BBC 40.000 pund og et offentligt dementi, da de valgte at gengive Gables postulat, om at to navngivne Thatcher-støttere i det skjulte var nazister.

(Hopenothate.org, Counter-Jihad Report af Nick Lowles)

England har Searchlight, Hope not Hate og Demos. Sverige har Expo, Danmark har Demos og Redox – Norge har SOS Rasime, Monitor og Vepsen. Om sidstnævnte, hvis nuværende leder har været aktiv i Arbeidernes kommunistparti skriver Fjordman…

“Hvorfor blir en kjent venstreradikaler som Tor Bach rådspurt, og hvorfor opptrådte avisen som mikrofonstativ uten å gi en kontroversiell person ett eneste kritisk spørsmål? Bach har gitt uttrykk for at vold mot politiske motstandere kan være OK. Det samme har medlemmer av Vepsens søsterorganisasjon Expo i Sverige, grunnlagt av forfatteren Stieg Larsson. De har samarbeidet med voldelige venstreekstremister fra AFA, kjent for å overfalle politiske motstandere. Det faktum at store deler av pressen unnlater å nevne slikt gjør at de er med på å legitimere politisk vold. At for eksempel NRK ukritisk bruker Expos Daniel Poohl som såkalt ekspert er ikke akseptabelt.” (Peter ‘Fjordman’ Jensen i Sunnmørsposten, 23. april 2012: Fjordman svarer)

Tor Erlend Bach var Informations ekspert, da jeg sidste år blev en del af avisens Breivik-dækning. En artikel der har Sebastian Gjerding som medforfatter. En mand der er aktiv i Redox, hvis ledelse midlertidigt er lammet af en terrorsigtelse i regi af Antifascistisk Aktion.

(Dagbladet Information, 26. juli 2011: Internettet er ny kampplads for de højreradikales krig)

“‘… Breivik er et logisk produkt af det klima, der har været i de kredse, han har begået sig i på internettet,’ siger Tor Bach, der er tidligere redaktør på tidskriftet Monitor og har fulgt det højreradikale miljø tæt siden 1991.” (øvrige eksperter: Øyvind Strømmen, Kari Helene Partapouli)

(Tor Erlend Bach, Vepsen, Udat. – Simon Bünger Paulsen, Projekt Antifa, 31. marts 2012)

Searchlight og ideologisk beslægtede organisationer har kronede dage, men det er nødvendigt at huske på, at det kun står så galt til, fordi medierne ikke er sin opgave voksen.

“Det er latterlig å drive heksejakt på Fjordman. Han er mot vold og for demokrati.” (Anders Breivik i retten ref. af TV2 Nyhetene, 18. april 2012: Breivik avviser Fjordman som inspirasjonskilde

“I have never had contact with the English Defence League… The EDL is an anti-violent organisation supporting democracy and [opposing] Sharia and Islamisation and they have nothing to do with KT at all. You cannot even compare them.” (Anders Breivik ref. i The Guardian, 20. april 2012: Anders Behring Breivik denies contact with EDL

“The truth is that the EDL are quite marginal in Breivik’s manifesto. In the single longest mention he makes of them, on page 1436, he specifically denounces them as being a bunch of useless, non-violent sissies. He has repeated this view in court, but many notoriously dishonest journalists couldn’t care less about the facts and keep repeating these false allegations.” (Peder ‘Fjordman’ Jensen på Snaphanen, 24. april 2012: Fjordman: The Breivik Trial: Week One)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36377/trackback

25 Comments »

 1. Når islamkritikere associeres med massemorderen Breivik, så klapper venstrefløjen i deres hænder.

  Når jeg associerer muslimer med massmorderen Muhammed, så får jeg at vide, at jeg er en nazist.

  Verden er underfuld.

  Kommentar by Vest — 24. april 2012 @ 19:14

 2. Jeg læste også den noget overfladiske ‘afsløring’ fra HOPE not hate, der vist bare har googlet lidt. De mangler en masse vigtige personer og organisationer, for ikke at tale om store mængder litteratur og flere film. Artiklen kan blandt andet læses på Right Side News – god fornøjelse!

  Kommentar by Henrik R Clausen — 24. april 2012 @ 19:36

 3. TV-A 18:30 citerede rapporten med grafik og andet.

  Kommentar by hildy Koster — 24. april 2012 @ 20:37

 4. TV-A var sikkert ikke opmærksomme på, at rapporten er stærkt mangelfuld, et rent amatørarbejde.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 24. april 2012 @ 20:55

 5. Man må dog gi’ denne Tor Erlend Bach (som i øvrigt ironisk nok i sin fysiske fremtoning umiddelbart kunne ligne afdøde Theo van Gogh til forveksling?) at han – i direkte modsætning til visse andre, decideret paranoide venstreradikale – umiddelbart afviser eksistensen af en Breiviks oprindeligt postulerede neo-tempelridderorden. Dér synes hans argumentation immervæk ret sober, nemlig at Breivik med sit “manifest” blot benyttede sig af et primitivt “vi er flere, end I tror”-kneb for at søge at retfærdiggøre sin formastelige udåd.
  Hvad der så forekommer så meget desto mere absurd, er at dette og mange andre gode og kritiske Uriasposten-indlæg netop lige præcis dokumenterer nogle helt groteske internationale netværksstrukturer inden for den selvpostuleret “antifascistiske” bevægelse?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 24. april 2012 @ 21:12

 6. “Venstreradikale dækorganisationer associerer demokratiske Islamkritikere med Anders Breivik og Utøya”

  Ved I hvad. Jeg er pisse ligeglad med hvad venstreekskrementerne mener og hvem de sammenligner os med.

  Det bør alle borgerlige ligeledes være, for hvis man begynder at føre kampen på fjendes præmisser, så har man allerede tabt.

  Kommentar by Tolder — 24. april 2012 @ 22:12

 7. Hvad er forskellem på dem og jer?

  Kommentar by Holgers ven — 24. april 2012 @ 22:26

 8. > Holgers ven
  Nærmest alt, bortset fra kød og blod.

  Kommentar by Polka Charlie — 24. april 2012 @ 22:40

 9. Enig med Tolder. Derimod er pressen ikke ligeglad med, hvad de venstreekstreme mener, og gennem pressen bliver de venstreekstremes meninger til folkemeninger. Problemet er altså ganske rigtigt ikke de venstreekstremes meninger, men hvordan pressen kolporterer disse til offentligheden.

  Kommentar by Arne Torp — 24. april 2012 @ 22:58

 10. 6.Tolder

  Det er også den konklusion jeg er kommet til : skidt være med hvad der kommer af opkast fra venstrefløjserne – jeg orker dem ikke .

  For min skyld kan de sige og skrive hvad H…… de vil for : sandheden kommer altid frem en skønne dag .

  Og så står deres påstande der og blafre og de kan ikke gøre en skid ved det !

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. april 2012 @ 23:03

 11. 9. Folkemeninger ?

  Godt nok kan venstrefløjen bilde befolkningerne en masse i – meeeen

  den trafik går ikke i længden.

  Løgn, bedrag, tilbageholden af korrekte oplysninger m.m.m. – jamen folk finder sågu da ud af dette!

  Se blot på den siddende regering og dens partier som i den grad har fuppet den danske befolkning – tror du ikke folk for de manges vedkommende er fuldstændig vidende om al denne fup ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. april 2012 @ 23:08

 12. Breivik er et produkt skabt af politikernes manglende lydhørhed overfor landes befolkning!

  – og et produkt – skabt af venstreorienteredes flittige brug af ordet “racist”.

  Og igen: hvorfor vender så godt som ALLE europæiske landes befolkninger sig min mod islam???

  Hvorfor vil venstreorienterede ikke kredse om det faktum, at så godt som alle eu landes befolkninger er enige om, at de IKKE ønsker islam i deres land?

  De trækker nathuen godt ned om ører og øjne!
  Vil ikke “SE” – nægter at “HØRE”.

  Kommentar by L. Johs — 24. april 2012 @ 23:21

 13. Skal man følge venstreorienteredes tankegang –
  vil over 80 % af samtlige EU landes befolkninger – være Breivik’ere!!

  Tju hej, hvor det går for dem!

  Kommentar by L. Johs — 24. april 2012 @ 23:24

 14. Intet dansk medie har som danmarx radio propaganderet for socialdemokratiet og venstrefløjen gennem de sidste 30-40 år. Det er til at brække sig over. Og jeg forstår ærligt talt ikke at folk ikke knækker det sugerør, som de alt for længe har haft godt og grundigt stukket i danskernes tegnebøger. Sig dog fra.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2012 @ 23:26

 15. @ 14 Nielsen:

  Journalisterne hos Danmarks Radio har efter al historik at dømme såmænd ganske længe siden 1970’erne haft så overhængende venstrelænede synspunkter, at selv oprindelig, sober socialdemokratisme er blevet opfattet som “reaktionær” og “borgerlig” på dén slagsideramte medieskude…

  Men eventuel kritik af vor stavnsåndslignende licenstvang søges vel formodentlig nok “løst” med at DR-overpropagandaminister Uffe Elbæk fremsætter en “mediefinansieringsmodel”, hvor de sjofelt høje lønninger til disse statsorganiserede overklassevenstrefløjserpartisoldater fra “Journalistisk Selvgodhedsparti” ligefrem obligatorisk skal fraranes os andre over skattebilletten?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 25. april 2012 @ 00:50

 16. “stavnsbåndslignende”, skulle der vist stå, beklager tyrkfejlen…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 25. april 2012 @ 00:52

 17. tyrkfejlen!! Ja, der er problemr med tyrkerne.

  Kommentar by machiavelli — 25. april 2012 @ 03:42

 18. Ja, Breivik er selv skabt af venstrefløjen selv ved deres vedholdende leflen for muslimer. De har selv skabt ham. De er selv skyld i deres tab. Det “normalt” tænkende folk får pludselig nok af denne import af muslimer og slår til. Det vil selv “afpisse” sit territorium istedet for og blive pisset på! Enten fortrænge sig eller bide sig fast i sit område (land). Det er bevist at det er umuligt at “deles”.

  Kommentar by xenofob — 25. april 2012 @ 08:52

 19. Muslimer er hjernedøde. Breivik konverterer i fængslet.

  Kommentar by Holgers Uven — 25. april 2012 @ 12:08

 20. Breivik er lige så hjernedød som muslimerne.

  Han konverterer i fængslet.

  Kommentar by Holgers Uven — 25. april 2012 @ 12:09

 21. På Wikipedia har de venstreorienterede og bestemt sig at definere sandheden, ved at beskrive Breivik som både højre-ekstremistisk terrorist og som kristen terrorist:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Right-wing_terrorism
  og
  http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_terrorism

  Kommentar by Jacob Cete — 25. april 2012 @ 13:12

 22. Jeg forstår ikke at det er så vigtigt at sætte navn på de venstreorienterede. Er det for at skræmme dem, at du udstiller dem gang på gang ved navn og nogen gange adresse? Måske man skulle tage et smut omkring borgerservice og få adressen på dine børn, og smide dem op til offentlig skue på en eller anden yderligtgående venstreorienteret blog. Gå dog efter bolden i stedet for manden. Hvis du mener du har en sag, burde alt det namedropping ikke være nødvendigt.

  Kommentar by Johan — 25. april 2012 @ 13:38

 23. Johan

  Og du syntes ikke der er forskel på at sætte navn på venstreorienteret (som gør det samme og værre (som vold) mod ofre for multifordærv, og har msm i ryggen) og så “få adressen på dine børn, og smide dem op til offentlig skue på en eller anden yderligtgående venstreorienteret blog”
  Skal jer samfundsfjendske antihvide altid have positivsærbehandling?

  Kommentar by Viking — 25. april 2012 @ 13:54

 24. -> Johan

  “Jeg forstår ikke at det er så vigtigt at sætte navn på de venstreorienterede. Er det for at skræmme dem, at du udstiller dem gang på gang ved navn og nogen gange adresse?”

  Man kan ikke blotlægge skjulte netværk uden navne, og alt jeg gør ift. den yderste venstrefløj, har har været anvendt af MSM i årtier mod demokratiske højreorienterede af enhver art. Samtlige i artiklen er organisationsfolk, og selvfølgelig er deres fortid og ideologiske udsyn relevant at gennemgå. Eneste danske er Simon Bünger Paulsen, der fotograferer for Projekt Antifa, organ for det erklærede militante Antifascistisk Aktion, der efter PET’s vurdering har personsammmenfald med Researchgruppen Redox – grupper der bekæmper politiske modstander med knojern og køller. Det var skam også intimiderende for undertegnede, at blive banket ned med flasker for et par år siden. Den omtalte danske fotograf ser måske nok tilforladelig ud, men han er en del af en voldelig organisation, og har aldrig lagt skjul på sit sindelag – “Make a smashhit-Kill a fascist”, som han skrev under alias’et ‘Bomberman’ for nogle år siden. Hvem er så de her fascister, der skal dræbes. For et par måneder siden fotograferede han publikum til et VU-arrangement i København. For nogle uger siden EDL-demonstranter i Århus. For nyligt publikum til grundlæggelse af den svenske aflægger af Trykkefrihedsselskabet.

  Det kan selvfølgelig virke intimiderende for de berørte, men det var også en ret så grænseskridende oplevelse for undertegnede at blive banket ned med flasker af personer de omtaltes

  Jeg bringer aldrig adresser, og hvis du mener andet må du konkretisere med eksempler.

  “Måske man skulle tage et smut omkring borgerservice og få adressen på dine børn, og smide dem op til offentlig skue på en eller anden yderligtgående venstreorienteret blog.”

  Min privatadresse har været online i flere kredse, og det er kun nogle uger siden jeg en nattetime fik opsat AFA-stickers tæt på min bolig. Hadesiderne gik tidligere længere, beskyldte mig for at svigte mine børn (nævnt med navne), insinuerede alkoholisme og det der er værre – men har med tiden modereret sig – Datatilsyn, injurielovgivning og bevidstheden om at anonym hetz risikerer at blive afsløret og beskrevet her på siden, har haft en god effekt.

  “Gå dog efter bolden i stedet for manden. Hvis du mener du har en sag, burde alt det namedropping ikke være nødvendigt.”

  Du beder mig om at kommentere en fodboldkamp uden at nævne spillere. Kan ikke lade sig gøre.

  Kommentar by Kim Møller — 25. april 2012 @ 14:10

 25. @Johan

  Forskellen er bl.a. at venstreorienterede aldrig har noget fysisk at frygte, for det findes ingen højre-autonome tæskehold, som vil opsøge dem.
  Det er også typiske venstresnoet, at når du, Johan, ikke kan argumentere, så vælge du at bringe trusler mod Kim og hans familie.
  Du skulle nødigt snakke mht. gå efter bolden.

  Det er vigtigt at sætte navne på, fordi de samme personer har et tæt og magtfuldt netværk med indflydelse mange steder. Afdækning af dette netværk er vigtigt for at kunne skelne løgn og latin, da disse mennesker ingen midler skyr for at opnå deres mål.

  Kommentar by Jacob Cete — 25. april 2012 @ 14:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper