27. april 2012

Ole Hyltoft: En “stor del, af muslimerne i Europa har en adfærd, der ikke er til at leve med for os andre”

17. april klokken 14.01, næsten samtidig med nedenstående oplevelse, skriver en Facebook-ven, at han netop har overværet to ‘ghetto arabere’ røve en kvinde på Frederiksborgvej. Klumme af Ole Hyltoft i gårsdagens udgave af Ekstra Bladet – Dansk-arabisk overfald på en bus-kontrollør – på Nørrevold (ikke online).

“Det var den 17. april. Solen skinnede. Jeg var stået på en bus ved Blegdamsvej i København.

Klokken var 13,20, da jeg ville stå af ved Nørrevold. I det samme kom billetkontrollen. Ren rutine, troede jeg. Men for min sidemand i bussen, en 16 – 17 års dansk-araber, var det en krænkelse af hans ære, eller hvad det nu var, at skulle vise billet for en kvindelig kontrollør. Måske havde han ingen billet. Så han skubbede kvinden væk. Men hun stillede sig i vejen i døren og insisterede på at se hans rejsehjemmel, som hun gjorde med os andre.

Så tog fanden ved den unge mand. Han råbte, at han havde for travlt til hendes ævl. Han skulle vise hende, og masede sig ind på hende. En anden kvindelig kontrollør kom hende til undsætning, stille og roligt. Den unge mand kastede sig ind på de to kvinder, skubbede og fægtede, hvæsede og råbte. Men kvinderne gav ikke op. De lænede sig op mod ham og fik døren lukket halvt. Kampen bølgede.

Jeg stod op og ned ad de kæmpende og overvejede, om jeg skulle lægge mit lod i striden. Men jeg er ikke trænet i håndgemæng. Jeg synes faktisk den slags er nedværdigende. I kamphandlinger bruger jeg ord. Så kom også en mandlig kontrollør til stede. Og busselskabet så ud til at have overtaget. …

Volden i busser og andre steder er blevet grovere de senere år, i takt med vi har åbnet vores land for de omfattende indvandringer. … Ikke alle, men en stor del, en ubestemmelig stor del, af muslimerne i Europa har en adfærd, der ikke er til at leve med for os andre, der endnu er det store flertal. Det var frastødende at stå i bussen krop til krop med denne frådende unge araber.”

Oploadet Kl. 06:20 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36473/trackback

41 Comments »

 1. ..”Ikke alle, men en stor del, en ubestemmelig stor del, af muslimerne i Europa har en adfærd, der ikke er til at leve med for os andre, der endnu er det store flertal. Det var frastødende at stå i bussen krop til krop med denne frådende unge araber.”

  Send det som en email til den grilrotte, som elsker hele verden. Jeg har desværre ikke rottens email.

  Kommentar by machiavelli — 27. april 2012 @ 06:25

 2. Hvorfor sidder jeg med den ide, at disse udlændinge er forvist fra deres eget land netop pga. kriminalitet. De vil ikke ofre fængsel på dem.
  Tag ud i verdenen og stjæl og voldtage, lyv og bedrag. Vi vil bare ikke se dig i en årrække.
  Og europa tager imod dem med kyshånd.

  Kommentar by xenofob — 27. april 2012 @ 07:58

 3. Hvorfor vedbliver danskerne at stemme på de uduelige politikere.
  Der skal ondet angribes!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 27. april 2012 @ 09:15

 4. Xenofob:

  Den flok på flere hundrede arabere, der fik opholdstilladelse efter at have besat Blågårds Kirke for 20 år siden skulle efter sigende være resultatet af en intern “udrensning” i flygtningelejrene, foretaget af PLO. De ville af med ballademagerne i lejrene, så man sendte dem til Danmark hvor gud og hvermand jo fik asyl. Som bonus var der så familiesammenføringer i farvandet, når asylet først var sikret.

  Kommentar by Henrik — 27. april 2012 @ 10:43

 5. “Det var tæt på at gå helt galt for en lille gruppe på fire personer…” Ja, naturligvis, de kunne blot holde sig væk fra sharia/afa-området Nørrebro.

  “Gruppen vurderede, at de fire tilhørte den yderste højrefløj..” Nu tror jeg ikke, indvandreridioter og afa-idioter er i stand til at vurdere noget som helst i deres hashtåger.

  Og politiet gjorde som politiet plejer: Fjernede ofrene i stedet for forbryderne. Per Larsen og Flemming Steen-Munch har ikke levet forgæves.

  http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2012/04/27/082433.htm&regional

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. april 2012 @ 10:53

 6. Politiet er ved at blive en fjende af folket.
  Derfor er en modstandsbevægelse stærkt påkrævet!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 27. april 2012 @ 11:55

 7. Lidt a propos:

  De tre arabiske gentlemen fra Fredericia Banegårdstoilet blev jo frikendt for voldtægt, mens pigen blev dømt til psykiatrisk behandling.

  Det får mig til at tænke på Straffelovens § 218:
  “Den, der ved udnyttelse af en persons sindssygdom eller mentale retardering skaffer sig samleje uden for ægteskab med den pågældende, straffes med fængsel indtil 4 år.”

  De tre Don Juan’er kan næppe dømmes efter den paragraf, men den bør vel tages i betragtning, når de nu skal have erstatning for deres tid i fængsel. Hvad mener juristerne?

  Kommentar by Gunnar Biering — 27. april 2012 @ 14:00

 8. P.S.: Ovenstående var § 218 stk.1

  § 218 stk.2 er også interessant:
  “Stk. 2. Den, der skaffer sig samleje uden for ægteskab med en person, der befinder sig i en tilstand, i hvilken den pågældende er ude af stand til at modsætte sig handlingen, straffes med fængsel indtil 4 år, medmindre forholdet er omfattet af § 216.”

  § 216 omhandler egentlig voldtægt.

  Kommentar by Gunnar Biering — 27. april 2012 @ 14:05

 9. @Gunnar Biering
  ”De tre Don Juan’er kan næppe dømmes efter den paragraf, men den bør vel tages i betragtning, når de nu skal have erstatning for deres tid i fængsel. Hvad mener juristerne?”

  Erstatningen har de skam for længst fået.
  Den fik de med ekspresfart, modsat andre i samfundet som skal kæmpe i årevis for den.

  Jeg husker ikke det nøjagtige beløb, men det var mellem 500000-700000 pr. person.

  Kommentar by K. Kristensen — 27. april 2012 @ 14:31

 10. Det mest skræmmende ved artiklen, er netop at for 20 år siden var det vildt grænseoverskridende.
  Hvad er der sket? Hvem har åbnet grænserne. Jeg kan i alle tilfælde ikke huske at nogen har spurgt mig!
  Dem der i lallende naivitet har åbnet grænserne på vid gab, har for altid ødelagt vores land!
  Der er nogen der har trynet modstanden ved at råbe racist! Men hvilke kommentarer har de da til de nævnte episode! Nogen af dem der åbnede grænserne bør aftvinges et svar, eller de må tvinges til at bo i Tingbjerg, Gellerup, Vollsmose eller Aalborg øst.

  Kommentar by Robert R — 27. april 2012 @ 15:49

 11. ->falkeøje
  Skift nu plade.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 27. april 2012 @ 16:47

 12. 10.Robert R

  Gad vide om ikke EU har noget med dette at gøre ?

  Politikerne gør som EU siger de skal – eller ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. april 2012 @ 18:29

 13. … interessant, når man sammenligner med inslaget igår om at terror er på retur. Er den virkelig? Eller har den bare skiftet hvordan den manifesterer sig?

  Kommentar by jdm — 27. april 2012 @ 18:29

 14. Og alt imens en ny dokumentar om ‘tonen’ i indvandringsdebatten er kommet, vi skal åbenbart rigtig skoles igen i den politisk korrekte væremåde ala De Radikale. Aldrig nogensinde, de må have spist søm. DF har netop ret i at vi herhjemme har været forskånet for højre-vold som de nazi’er de har i Sverige, hvor debatten alle dage har været undertrykt. Selv Breivik indrømmer han ikke havde gjort det hvis de havde haft fri debat i Norge, som vi har det – og alligevel kalder en tåbe som Manu Sareen et sådant argument for sludder! Sort på hvidt fortalt af morderen selv, men Sareen er ligeglad med pointen. Hvis nogen skulle skamme sig, var det knagme ham og det landsskadelige parti han tilhører, at nogen kan få sig selv til at stemme på dem er et mysterie. De vælgere må simpelthen ikke være fulgt med tiden, jeg tror det kendetegner De Radikale meget godt.

  Kommentar by LarsB — 27. april 2012 @ 21:28

 15. Alle muslimerne skulle sparkes ad helvede til.

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2012 @ 22:16

 16. Aberabere og musviner, er vel efterhånden den eneste gængse betegnelse for dem og deres barbariske opførsel her i vesten.

  Kommentar by anonym — 28. april 2012 @ 05:02

 17. Gunnar Biering

  Hvis det nu havde været en muslima der havde spredt benene for lidt småpenge, og de 3 havde været danskere. Så ville følgende højest sandsynligt være sket;, hun ville være kommet ud for et lille uheld, da hun ingen mødomsbrudepengeværdi havde mere. De 3 ville være blevet slagtet af de militante betonlebbefeminister, som ville flå pikkenne af dem, proppe dem ned i halsen på dem, flå hovederne af dem, for til sidst, at skide dem ned i hullerne. For hun var jo en stakkels 3. generations krigstraumatiseret, sød og dydig muslima.

  Det bliver jo også interessant, at se om vi snart får nogle interwiews med dem der (gruppe)beriger alle de vantro ludere. Ellers så kunne jourcialisterne, jourslamisterne og dhimminalisterne jo bare tage til Voldtægtssverige, for dér finder, de dem en masse. Og hvornår får vi nogle programmer om og med ofrene, især dem der har begået selvmord efterfølgende?!

  Kommentar by anonym — 28. april 2012 @ 05:15

 18. LarsB

  Prøv at se 19.30 udsendelsen i aftes på TV2ØST, for deri siger Manu Sareen, at han glæder sig til, at blive beriget på alle ledder og kanter. Han skulle bare vide hvor meget ret han dog får i dette udsagn.

  Kommentar by anonym — 28. april 2012 @ 05:17

 19. “Den unge mand kastede sig ind på de to kvinder, skubbede og fægtede, hvæsede og råbte. Men kvinderne gav ikke op.”

  Gæve kvinder, der ikke giver op overfor tilvandret kvindehad.

  Kommentar by Liva — 28. april 2012 @ 09:14

 20. Husk: Med masseindvandringen kom den totale overvågning. Jeg henviser mindre til de bekendte kameraer, men fx ting som GPS/GSM-minispioner skjult under bilen, der viser stasi, politiet mm til enhver tid jeres opholdssted (den af jeres bil). Dette er idag blevet til rutine og misbruges konstant – hyppigt mod medlemmer af befolkningen, næppe mod muhammedanere.

  Forestil jer: Jeres position bliver modtaget ved stasi mm, indspillet i deres data-netværk. Derfra er det ikke langt at producere bevægelsesmønstre og fremover forholde sig målrettet overfor jer. Jeres position kan laves synlig på et digitalt kort i enhver ‘autoriseret’ datamat – være det sig på et kontor, en patruljevogn, et fartøj eller et fly/en helikopter. Specielt helikopterne er blevet rigtig populære med branchen, se fx

  http://www.youtube.com/watch?v=3dj_MgxLw8I

  De er paramilitært udstyret. Nogen kontrolle mht deres brug værd denne betegnelse er der ikke. Konsekvent nok opfører de sig som de vil. De skjuler ikke deres hensigter og kapaciteter, tilmed demonstrerer dem, for at ’sprede frygt’. Det er ikke et dansk/europæisk/vestlig fænomen, men idag praktisk taget overalt i den mere eller mindre udviklede verden. Og selvfølgelig består der et informelt samarbejde alle regeringer imellem med fri udvæksling af de således vundne dataer. Hvornår har I læst om de nødvendige lovændringer? Aldrig jeg.

  Det var bare ét eksempel. Mere her:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Surveillance

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_surveillance

  ‘Soon coming to a country near you’? Nej, det er der – idag.

  Kommentar by Michael Laudahn — 28. april 2012 @ 09:54

 21. “Alle muslimerne skulle sparkes ad helvede til.

  Kommentar by Nielsen ” (almindeligheder på samlebånd)

  Wow, dine druk kommentarer rykker virkelig, sublimt, hvor får du det fra!

  Kommentar by Pbr. — 28. april 2012 @ 12:17

 22. >21 Pbr
  Jeg er ikke sikker på hvad du mener med sublimt (?)
  Mine kommentarer er hvad der falder mig ind. Og de er udtryk for hvad jeg mener.
  Hvis du mener vi skal have flere muslimer til landet, eller beholde dem der allerede har fået fodfæste, er du jo i din fulde ret.
  Men så vil jeg da synes, du hører til i det radikale venstre eller socialdemokratiet.

  Kommentar by Nielsen — 28. april 2012 @ 19:35

 23. ->20: Det siges, at der allerede er sorte bokse i flere bilmærker. Forsikringsselskaberne har allerede forsøg i gang. Hvornår bliver det et lovkrav? Hvad registrerer de? Er der mikrofoner i systemerne?

  Kommentar by Hodja — 28. april 2012 @ 22:38

 24. > 23 Hodja:

  Overvågningen er så godt som total og uden enhver kontrol der fortjener betegnelsen. Naturligvis misbruges af vedkommende – som må føle sig som ‘gud’ – konstant.

  Jeg beskrev et af de mest påfaldende, drastiske eksempler – GPS/GSM-minispioner ifm helikoptre. De fleste andre beskrives i de citerede Wiki-artikler. Forestil jer som objekt af denne overvågning. Det kræver ikke meget fantasi til at forestille sig hvad det betyder i praksis.

  PS aktuelt:

  Terry Jones har brændt koraner og Muhammed-billeder igår. Se video oven på

  http://www.standupamericanow.org/

  Den eneste artikel om begivenheden fandt jeg her:

  http://www.ocala.com/article/20120428/ARTICLES/120429680/1001/news01?Title=Gainesville-pastor-burns-copies-of-Quran

  Kommentar by Michael Laudahn — 29. april 2012 @ 08:14

 25. Apropos overfald i busser

  ”Tilsyneladende ud af den blå luft stak en cirka 16-årig dreng en buschauffør en knytnæve søndag.

  Overfaldet skete klokken 11.56, mens bussen befandt sig på Stationsvej i Birkerød. Drengen ramte buschaufføren på højre øre og stak af efter overfaldet.

  Drengen beskrives som 160 centimeter høj og tæt af bygning, med kort, sort hår. Han var af udenlandsk herkomst” (Birkerød 2010)

  h t t p://www.sn.dk/Buschauffoer-fik-knytnaeveslag/Rudersdal/artikel/92715

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:12

 26. Asylansøger (fra asylcenter Vipperød) spytter togfører i ansigtet.

  ”En 42-årig mandlig togfører blev søndag aften spyttet i hovedet, da han nægtede tre mænd adgang til et tog på Hvalsø Station.

  De tre mænd var forinden blevet smidt af et andet tog, og da den 42-årige togfører nægtede dem adgang til sit tog, blev den ene af mændene så vred, at han kvitterede med at sende en spytklat i hovedet på ham.” (Hvalsø Station 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/vred-passager-spyttede-togfoerer-i-hovedet-/20101108/artikler/101109377/1009

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:14

 27. Hijab klædte kvinder spytter i bus.

  ”Det er så her, munden åbner sig på en af pigerne, og spytklat nr. 1 farer ud. Jeg siger: »Det er altså ikke i orden det dér«, og når ikke videre: »Hvorfor fanden blander du dig, hvem fanden er du, Wallah, jeg får hovedpine af dig« osv. Da vi står af, ledsages konstateringen »du er racist« af spytklat nr. 2. Suk.” (København 2010)

  h t t p:/ /www.berlingske.dk/kommentarer/turist-i-mit-eget-land

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:15

 28. ”En 60-årig buschauffør fik kl. 23.20 i aftes, da han kørte på Ankersgade i Århus, et knytnæveslag i ansigtet med et knust brilleglas til følge.” (Aarhus 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/buschauffoer-slaaet-med-knytnaeve-/20101204/artikler/101209715/1009

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:15

 29. ”Der er tilsyneladende opstået en ny, vanvittig dille blandt en gruppe unge mennesker i Helsingør.

  Busselskabet De Hvide Busser har flere gange oplevet, at unge har forsøgt at sætte ild til bussæderne, og mandag aften blev en bus raseret af en brand, da det lykkedes to drenge at antænde et sæde bagest i bussen.

  Der var heldigvis ingen mennesker i bussen, da branden brød ud, men der skete skader for et sted mellem 50.000 og 125.000 kroner, fortæller kvalitetschef Mogens Tiufkær fra De Hvide Busser.” (Helsingør 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/vanvittig-dille-unge-saetter-ild-til-bussaeder/20110112/artikler/110119734/1009?ref=eblisterseneste

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:16

 30. ”En nordjysk buschauffør blev lørdag udsat for røveri.
  Episoden fandt sted kl. 11.25, da chaufføren stoppede ved busstoppestedet Runesvinget i Svenstrup. Her stod to unge mænd på bussen, hvorefter de på en truende måde bad chaufføren om at udlevere sin tegnebog.

  Herefter tømte de tegnebogen, og smed den ind i bussen igen.

  De to unge personer stak af mod Fyrkatstien, hvorefter de kørte videre på knallert.” (Svenstrup 2011)

  H t t p://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/28/3796471/3/buschauff%F8r%20r%F8vet%20ved%20stoppested

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:16

 31. “En buschauffør blev tirsdag aften omkring kl. 20.40 overfaldet ved Holbæk Station.

  (…)

  Men da chaufføren så gruppen bevæge sig over mod en kollegas bus, gik han hen til dem.

  Det var en af gruppens medlemmer øjensynligt ikke tilfreds med.

  Han slog chaufføren i hovedet, hvorefter de unge forsvandt” (Holbæk 2011)

  H t t p://www.nordvestnyt.dk/artikel/104145:Holbaek–Buschauffoer-overfaldet

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:17

 32. ”Ringsted: Politiet ledte mandag aften forgæves efter tre drenge i Ringsted. Politiet vil gerne have drengene i tale om en episode i en bybus tidligere på aftenen.

  Klokken 21.02 fik politiet en anmeldelse om, at en kvindelig chauffør havde forladt sin bus i Sct. Bendtsgade efter en batalje med de tre drenge. Forud for balladen forsøgte drengene, der alle har udenlandsk baggrund, at komme med bussen ved at bruge en forkert billet.” (Ringsted 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Drenge-skraemte-buschauffoer/Ringsted/artikel/118128

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:18

 33. ”Kort før klokken halv ni lørdag aften sprang to helt unge drenge bevæbnet med en køkkenøkse ind i bus, som holdt ved Valbyparken.
  Drengene truede chaufføren til at aflevere pengene, hvilket han gjorde med det samme, hvorefter drengene løb fra stedet. Ifølge chaufføren var drengene ikke mere end 12 til 14 år gamle.” (Valby 2011)

  H t t p://jp.dk/indland/krimi/article2375157.ece

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:18

 34. ”GM kastede en sten igennem ruden på bil tilhørende Midttrafik. Forurettede som er buskontrollør sad bag ruden. GM var blevet ophidset over, at han ikke kunne tage med bussen, idet han ikke var i besiddelse af billet. GM undløb.

  GM beskrives som: Mand. 18-20 år. Udenlandsk af udseende” (Aarhus 2011)

  h t t p://www.politi.dk/Oestjylland

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:19

 35. ”To mænd fra Ølsted ved Frederiksværk blev mandag i Hillerød Ret idømt henholdsvis to år og fire måneders fængsej, og et års fængsel, for at få trykt og forsøgt at få videresolgt op mod 13.000 falske 2- og 3-zoners klippekort. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

  Kortene, der repræsenterer en værdi på knapt to millioner kroner, blev lavet på et trykkeri i Tyrkiet sidste sommer, og blev sendt til Danmark, hvorfra de blev distribueret videre for at blive solgt.” (Frederiksværk 2011)

  h t t p://www.sn.dk/I-faengsel-for-falske-klippekort/Halsnaes/artikel/132424

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:20

 36. ”Svines til på jobbet: Danske service-ansatte bliver i stigende grad udsat for vold og trusler på arbejdet.
  Daglige tilsvininger, trusler om vold, spytten og fuck-fingre er hverdagskost for københavnske buskontrollører hos Movia.

  (…)

  Efter en rundtur ude i Glostrup, hvor flere passagerer får en kontrolafgift, kører vi til Indre By. Til Nørreport Station. Jeg får at vide, at linje 5A og 350S er særligt belastede busruter, fordi de har mange stop, og fordi de går igennem belastede områder.

  – Når vi tjekker disse ruter, plejer vi at være fem kontrollører. Så føler vi os mere trygge, fortæller Bent.
  Movias interne overfaldsstatistik bevidner, at deres kontrollører er udsatte, når de laver billetkontrol. Siden 2010 er der sket 40 voldstilfælde og 39 tilfælde af ’psykiske’ overfald i form af overfusninger og dødstrusler. Heraf er 41 episoder meldt til politiet.” (København 2011)

  H t t p://www.bt.dk/danmark/her-bliver-de-svinet-til-og-taesket-paa-jobbet

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:21

 37. ”En bus, der holdt ved Sandvigsvej i Greve, blev lettet for pengeautomaten natten til søndag, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
  Tyveriet skete ved at tre person løb hen mod bussen og tvang dørene op. Da chaufføren rejste sig for at lukke dem igen, løb tyvene hen til pengekassen og stjal den.” (Greve 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/scorede-pengekassen-i-natbussen-/20110801/artikler/110809981/1265

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:22

 38. ”SLAGELSE: Politiet offentliggør nu yderligere signalement af de to røvere, som søndag klokken 20.20 overfaldt en 37-årig buschauffør, da han befandt sig på busholdepladsen på Dalsvinget.

  Det var den ene af to omkring 21-årige mænd, som skubbede chaufføren omkuld og huggede hans taske, som indeholdt et mindre beløb i byttepenge og i øvrigt var mærket med firmanavnet Arriva.

  (…)

  Begge vurderes som nævnt til at være omkring 21 år, ligesom begge er udenlandske af udseende.” (Slagelse 2011)

  H t t p://www.sn.dk/Saadan-ser-to-buschauffoer-roevere-ud/Slagelse/artikel/159699

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:24

 39. ”Torsdag blev kontrolløren skubbet af en muskuløs mand, som ikke ville vise billet, da to kontrollører steg på bussen ved Harald Jensen Plads.
  Da den ene kontrollør forsøgte at holde passageren, som havde et arabisk udseende, blev billetkontrolløren slået i ribbene.” (Aarhus 2011)

  H t t p://stiften.dk/alarm-112/buskontrolloer-slaaet-af-muskelbundt

  Kommentar by Liva — 30. april 2012 @ 09:24

 40. Det vil være fornuftigt at få sendt de kriminelle udlændinge ud af landet, så hurtigt det er muligt. Desuden må de mange udlændinge der er på overførselsindkomst opmuntres til at rejse hjem. Sikkerheden på danske gader og stræder vil derved blive bedre, og det vil være en stor fordel for de danske skatteborgerne.

  Kommentar by Jørgen — 30. april 2012 @ 16:46

 41. Hold da op hvor folk er klamme at høre på nu til dags..
  Folk er kommet til Danmark, fordi de har haft et håb om et liv uden krig og ødelæggelse. Forestil jer hvis situationen var omvendt, og I skulle søge ned i f.eks. mellemøsten for at kunne leve i fred!
  Hvordan ville I have at folk skulle behandle jer? Tror ikke denne måde i omtaler arabere osv. på.. er den måde I selv vil behandles og snakkes om. Man ønsker næsten for jer, at I kom til at opleve det, så det kan lukke kæften på så mange af jer..

  Kommentar by Nicole — 8. juli 2012 @ 00:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper