5. maj 2012

Datatilsynet kommunikerer med Researchgruppen Redox via c/o-adresse hos Internationalt Forum

For tre uger siden henlagde Københavns Politi sagen mod Redox, fordi de ikke kunne finde bevis for hvem, der konkret havde “lagt oplysningerne ud på hjemmesiden”. Flere havde allerede inden ORG-sagen, rettet henvendelse til Datatilsynet med henblik på Redox.dk, der tilsyneladende har haft mere held end politiet.

Intet tyder på den angivne c/o-adresse er andet end et dække, men det er nu alligevel interessant at gruppen med den terrorsigtede leder, har relationer til Internationalt Forum. En gruppe der de senere år har været ledet af Torkil Lauesen, ideolog for Blekingegadebanden – manden bag ‘Z-file’, arkivet over danske jøder.

Oploadet Kl. 10:29 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36681/trackback

16 Comments »

 1. Nu er jeg på ingen måde kyndig udi hjemmesider mv., men skal de ikke registreres af en person eller en forening?

  Hvis det er tilfældet, så forstår jeg ikke, hvordan politiet kan henlægge sagen – de ved jo hvem de skal have fat i?

  Kommentar by Absalon — 5. maj 2012 @ 10:47

 2. Du kan – så vidt jeg ved – ikke retsforfølge en organisation for det, kun en person. Og Redox-folkene kan jeg forestille mig har utroligt hullede hukommelser omkring lige præcis hvem der har gjort hvad.

  Kommentar by Henrik — 5. maj 2012 @ 11:36

 3. Hvis man søger på dk-hoastmaster.dk kommer der rent faktisk et navn frem, Maj-Brit Svendsen, men det er jo nok også løgn, som alt andet de strøer om sig:
  https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=42&query=internationaltforum.dk&submit=S%F8g

  Kommentar by Max Harvlar — 5. maj 2012 @ 12:33

 4. Så vidt jeg ved hæfter bestyrelsen i en forening da for hvad foreningen foretager sig – f.eks. kan de gøres økonomisk ansvarlige for ulovlige forhold eller for manglende agtpågivenhed. Det er jo derfor at bestyrelser i selv mere beskedne foreninger/organisationer faktisk ofte har en bestyrelsesforsikring.

  Kommentar by Absalon — 5. maj 2012 @ 12:39

 5. -> Mav Harvlar

  Det er for Internationalt Forum, og de kan juridisk set ikke holdes ansvarlig for Redox.dk, blot fordi sidstnævnte har c/o-adresse der. Antifascistisk Aktion anvender samme c/o-strategi – deres lokaler ejes af ‘Foreningen af 1.1.1993’.

  Kommentar by Kim Møller — 5. maj 2012 @ 12:42

 6. Københavns potiti er ikke meget for at tage tyren ved hornene – ligesom med muslimernes forbrydelser. Må jeg foreslå et civilt søgsmål mod indledningsvis denne Maj-Brit Svendsen og forhåbentlig senere mod nogle af de egentlige ansvarlige. Det kryb til Torkil Lauesen fortjener at blive stillet til ansvar for nogle af hans nedrige forbrydelser.

  Kommentar by Nielsen — 5. maj 2012 @ 13:04

 7. hvis man tager telefon nummert fra hostmaster så kommer der en lars frem
  http://www.krak.dk/person/resultat/35371889

  Kommentar by benni — 5. maj 2012 @ 13:42

 8. -> Kim
  Men ‘Foreningen af 1.1.1993’ må vel have en bestyrelse, hvor i hvert fald nogle af medlemmerne vel må optræde under deres rigtige navne?
  Ellers kan de vel ikke oprette bankkonti, underskrive lejekontrakt mv.?

  Det forekommer jo helt latterligt, at politiet – der vel er eksperter på området – ikke engang kan (eller gider) finde ud af, hvem der er juridisk ansvarlig for en hjemmeside!

  Kommentar by Absalon — 5. maj 2012 @ 14:09

 9. Lars Gaardsøe

  http://avisen.dk/festivalarrangoer-naegter-ansvar-for-haervaerk_107592.aspx

  http://www.fyens.dk/article/624939:Fokus–Usikre-unge-til-kamp

  http://www.internationaltforum.dk/Mord-pa-forhandlingsleder

  Kommentar by Nordsjælland — 5. maj 2012 @ 14:49

 10. Det er direkte rædselsvækkende at bevidne, hvordan kammeraterne på Københavns Rådhus direkte har belønnet den idømte Blekingegade-forbryder Torkil Lauesen med et højtlønnet, offentligt betroet erhverv for sine kriminelle aktiviteter:

  http://www.bt.dk/danmark/torkil-lauesen

  Vi andre skatteslaver ville ikke engang kunne få job i et supermarked i tilfælde af en plettet straffeattest, men på den røde højborg Københavns Kommune er det åbenbart en direkte kvalifikation i sig selv at være medskyldig i en række brutale, væbnede røverier begået for at støtte en palæstinensisk terrororganisation og dertil dække aktivt over en politimorder i eens egen forbryderbande?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 5. maj 2012 @ 15:54

 11. (Beklager stavefejl og gentagelser, jeg skal lige huske at læse korrektur på mine skriblerier!)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 5. maj 2012 @ 15:56

 12. Selvfølgelig kan politiet få mere ud af den sag.

  Godt initiativ, Møller.

  Kommentar by Tom — 5. maj 2012 @ 15:57

 13. Principielt skal der altid være juridisk person bag et internetdomæne.

  På samme måde skal der også være en juridisk person bag enhver forening.

  Dette fordi der skal være én, der kan gøres strafansvarlig, om dette bliver nødvendigt. Den juridiske person kan imidlertid godt være fx en bestyrelse, som i forening hæfter, eller fx en kommune.

  Så det holder ikke en meter med c/o-adresser og andet pjatteri. Hvis politiet gad, kunne det sagtens finde frem til den ansvarlige juridiske person. Jeg bistår såmænd gerne, såfremt politiet ikke finder sig i stand til dette.

  Makabert, dette med jødearkivet: RAF i Tyskland i de forfærdelige 70’ere retfærdiggjorde i første omgang deres aktiviteter under henvisning til forældregenerationens bedrifter i nazi-Tyskland.

  RAF skiftede dog lynhurtigt mening og støttede de såkaldte palæstinensere og blev trænet af samme. Hvis eneste mål var at kaste jøderne i havet. Sådan mødes enderne på bizar vis.
  Blekingegadebanden allierede sig også lynhurtigt med palaraberne, som banden sendte røveriudbyttet til.

  Man kan kaste sig over blogindlægget: http://freie.welt.de/2012/05/04/mai-1972-springer-und-der-deutsche-revanchismus-der-raf/

  Man kan også se filmen ‘Baader-Meinhof-komplekset’ (kan lånes gratis på et bibliotek nær dig). Eller læse bogen, mener, den er oversat til dansk. Læste den i sin tid på tysk, forfatteren er den meget vidende Stefan Aust.

  Filmens eneste humoristiske indslag er, da RAF-medlemmerne kommer ned i den jordanske sandørken for at få træning af de såkaldte palæstinensere: Andreas Baader, en gemen forbryder, forstår ikke palaraberens engelske, og spørger derfor veninden, hvad Ali Baba siger.

  Sorry, det blev et halvlangt indlæg.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. maj 2012 @ 16:45

 14. Det gælder tit for en bestemt type foreninger, at de hober sig sammen på fælles adresse.

  Hvis I går ind i registeret http://www.ois.dk og søger på Griffenfeldsgade 41 i Kbh., kan I se, at ejendommen ejes af Solidaritetshuset ved Michael Schølardt, der er et kendt navn på den ydre venstrefløj. Googler I ham, kommer der meget frem.

  Hvis I går ind i det centrale virksomhedsregister på http://www.cvr.dk og søger på Solidaritetshuset (tast navnet øverst til venstre under virksomhed), får I et hit, og derefter søger I efter alle på samme adresse, så skal I bare se, hvordan det vælter frem. Blandt andet med Solidaritets Foreningen Det Røde Egern. Næsten sødt, ikk.

  Kommentar by Tom — 6. maj 2012 @ 00:00

 15. […] I sin tid afvisten Statsadvokaten også at tiltale Blekingegadebanden for terror. Sidste år sporede Uriasposten Redox-banden til gruppen Internationalt Forum på Nørrebro, der ledes af en […]

  Pingback by Andreas Rasmussen tiltalt for vold m.v. | Reaktionære Refleksioner — 19. april 2013 @ 06:55

 16. […] man kan se på Uriasposten, så havde Redox så sent som 2012 kontaktadresse hos netop Internationalt Forum. Og som man kan se […]

  Pingback by Kommune støtter ekstremister | Reaktionære Refleksioner — 9. september 2013 @ 14:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper