6. maj 2012

Mediedansk Leksikon: Højreekstremist. Person der ikke anerkender og efterlever islamiske dogmer

Den Korte Avis kan man læse, at indenrigsminister for Nordrhein-Westphalen i en skrivelse til Bürgerbewegung pro NRW truer med at ville forbyde fremvisning af Kurt Westergaards tegninger offentligt, da det ifølge ministeren giver en “forhøjet risiko for kriminelle handlinger fra personer fra det islamistiske spektrum”.

Den omtalte socialdemokrat betegner på DR Online gruppen som ‘nynazister i nålestriber’, og moralen i ‘Muhammed-tegninger udløser ballade‘ må være, at personer der ikke anerkender og efterlever islamiske dogmer er udemokratiske ekstremister. Ser man nærmere på den pågældende demonstration, så fremgår det dog klart at balladen blev udløst af muslimer der gik amok – plakaten opførte sig pænt.

Set på Facebook.

“Til demonstrtionen i Aarhus gav politiet mig en bøde for at overklæbe AFA-klistemærker med muhammedmærker på lygtepæle… min bøde på 1500 for overtrædelse af politivedtægten.” (Michael J.)

(“Muslims go home” – EDL-demonstration i Århus, 31. marts 2012)

Oploadet Kl. 01:17 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36728/trackback

27 Comments »

 1. […] Salafister angriber politi i Bonn, sårer to med knivstik og kast med store sten kun få dage efter massearrestationerne i Solingen. En del af salafisterne var tilrejst fra andre byer. DR-Ritzau kalder Bürgerbewegung pro NRW “højreekstremisterne” og salafisterne “ultrakonservative.” I detaljen ser man den politiske hensigt. Med så voldsomme modsætninger, må man forudse at den fri ret til at demonstrere snart er historie. Vi har set lignende i Malmø. Video, tysk, utekstet. Mediedansk Leksikon: Højreekstremist. Person der ikke anerkender og efterlever islamiske dogmer. […]

  Pingback by »Splittergruppen« « Snaphanen — 6. maj 2012 @ 01:19

 2. “Plakaten opførte sig pænt”. Det er høj humor :-)

  Kommentar by Mikael Drachmann — 6. maj 2012 @ 04:57

 3. Og det viser sig nu, at voldsfascisterne ved demonstrationerne kom fra ‘det islamistiske spektrum’. Herunder har der været knivstikkerier mod de betjente, der forsøgte at holde horderne fra at tæve løs på ProNRW.

  Interessant at tage knive med til en demonstration. Siger vist en hel del om mentaliteten hos disse ‘bip’. Næste gang bliver det vel pumpguns? Vi går spændende tider i møde, må man sige. Lidt for spændende efter min smag.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. maj 2012 @ 05:16

 4. Der er nu ikke noget som islamisternes overherredømme: Ifølge Die Welt var der tale om mindre end 30 ProNRW demonstranter og ca. 500-600 islamister.

  At en politivogn blev smadret og at 2 politifolk blev alvorligt sårede samt at 27 andre politifolk blev sårede, er jo kun enkelttilfælde.

  Selv om det tyske politi, som det danske, har uendeligt vanskeligt ved at finde en fællesnævner for denne terror, har det tyske politi dog indsat drabskommissionen for at undersøge baggrunden for knivstikkerierne mod de 2 betjente.
  Og hér når man nok også frem til, at der jo kun var tale om enkelttilfælde.
  Multikulturen, når den virkelig udfolder sig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. maj 2012 @ 07:28

 5. Nu må jeg virkeligt til at tænke mig om. Her gik jeg og troede, at det var dem der brugte vold, angreb deres modstandere og stak politiet ned med knive, der var de ekstreme. Men nej, det er selvfølgeligt dem der bliver udsat for volden, den er gal med. Hvor er jeg dum…

  Kommentar by Spirillen — 6. maj 2012 @ 08:33

 6. @ Michael J.: 1500 kr. i bøde? Det må jeg sige! Jeg har for en del år siden fået to bøder for plakatopsætning, den ene på 200 kr., den anden på 300 kr.

  Kommentar by Nissen — 6. maj 2012 @ 09:05

 7. @ Michael J.: 1500 kr. i bøde? Det må jeg sige!

  Det er voldsomt, men sikkert et led i den lov-og-orden politik, der skal få danskerne til at frygte loven og dermed opføre sig mere kontrolleret og underdanigt.

  Se man antallet af Antifa klistermærker i midtbyen vil jeg dog mene, at Antifa som organisation bør holdes økonomisk ansvarlig for denne tilsvining i stor stil. Mindst 100 bøder bør indkasseres hos dem.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. maj 2012 @ 09:25

 8. Altså, hvis jeg joker med at vise et billed med sorte affaldssække mens to provokerende islamistklædte muhammed slavetøser går forbi, så skal jeg anmeldes for racisme, trods dette faktum, at jeg er imod muhammed mandslingene anbringer og betragter deres kvinder som andet affald uden rettigheder tilhørende muhammed mandslingene.
  De vantro går da ikke amok, når de vantro provokeres af muhammed tegneserie udklædte provokatører, men det er altså strafbart at grine af og lave grin med de islamiske provokatører.
  Men når islamisterne går amok over en sjov tegning, så er det igen-igen de vantro der skal straffes for islamisternes volds amok løb, og de vantro skal stilles til ansvar for islamisternes vold, fordi islamisterne “føler” sig provokeret af en tegning, og tegningen skal fordydes fordi den er “årsagen” til islamisternes volds amok adfærd.
  Dette er ren dyrket uren apartheids adfærd.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 6. maj 2012 @ 10:16

 9. Så lad mig lige se, om jeg har forstået de “politisk korrekte” rigtigt:

  Muslimer har altså en adfærdsmæssig automatreaktion, som tvinger dem til at gå amok i kriminalitet ved synet af en tegning af en mand med en bombe i turbanen? Derfor er det i virkeligheden personen med tegningen som er den skyldige, akkurat ligesom hvis vedkommende havde tirret et vildt dyr? Og vi andre, som mener, at muslimer bør behandles som almindelige mennesker med tanker og selvkontrol, VI er de fordomsfulde? Virkelig?

  Kommentar by Vest — 6. maj 2012 @ 10:21

 10. Det er en meget væsentlig artikel!
  Dansk presse har i flere år kæmpet en sej og indædt kamp for at få antimuslimske synspunkter til at være det samme som højreekstremisme, og efter Breivik er det i høj grad lykkedes dem! Det er let og effektivt at trække nazismekortet! Det er en ubehagelig, men desværre effektiv debatforrm. Kan det lykkedes dig at pådutte din modstander synspunkter, som enhver kan se der er vanvittige eller utiltalende, så har du allerede vundet debatten, og lukket munden på din modstander.
  En af mine yndlings aversioner i den retning er Georg Metz, der ofte beskriver debattører som han er enige med som begavede, hvorefter han mere end antyder at dem han er uenige med er ubegavede.

  Kommentar by Robert R — 6. maj 2012 @ 10:38

 11. @ Vest
  Korrekt, moské vi skal inkludere dyreværnet i integrations ministeriet :D

  Sjovt som de politiske korrekte og de naive venstrefløjsfjolser betragter muhammedanerne som underracer, som ikke kan gøre for det, fordi de er for dumme.

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 6. maj 2012 @ 10:38

 12. Muhammedtegningen kunne bruges som test af, om islamiske organisationer er moderate eller ej…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. maj 2012 @ 11:08

 13. Man kan sagtens sætte Muhammedklistermærker op på lygtepæle, ved busstoppesteder og ved fodgængerfelter på en helt diskret måde …….. har jeg hørt :-) .

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. maj 2012 @ 11:44

 14. ““Til demonstrtionen i Aarhus gav politiet mig en bøde for at overklæbe AFA-klistemærker med muhammedmærker på lygtepæle… min bøde på 1500 for overtrædelse af politivedtægten.” (Michael J.)”

  Nå, men gå nu ud og klip ligusterhækken, så forsvinder problemerne sikkert af sig selv.

  Kommentar by Tolder — 6. maj 2012 @ 11:51

 15. @13 LFPC
  Det må jeg prøve, det du har hørt :D

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 6. maj 2012 @ 12:23

 16. ->14 li

  Jeg har også hørt at du i boghandler og andre steder de sælger papirvarer kan købe ark med klistermærker til at printe på. Og Westergaards tegning ligger jo heldigvis adskillige steder ude på dette hersens internet, så det er bare lige at lege ‘Jørgen Clevin’ på computeren, og vupti har man en masse fine, flunkende ark der bare siger ‘hæng mig op’.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. maj 2012 @ 12:29

 17. @16 LFPC
  Som bekendt er det jo en meget farlig og virkelig grov forbrydelse at klistre muhammed-tegninger op. Tænk på sidste muhammed opklistrings sag, var det i Jylland?: hvor hele politistyrken blev sat på overarbejde for at finde den/de grove forbryder der havde klistret muhammed-tegninger op på en butiksrude, alle afdelinger blev sat ind for at opklare forbrydelsen, vigtige fingeraftryk blev omhyggeligt foretaget i dagevis, selv rullemarie stod klar sammen med politihunde, drabs- afdelingen og jeg skal komme efter dig!
  Det er derfor mindre sager som danske turister i eget land bliver livsfarligt stukket 3-4 gange i maven af jihadkriger i sharia-zonen henlægges som uopklaret, fordi et signalement af jihadkrigerne strider imod §266b og derfor ikke må offentliggøres og vidne afhøringer kan ikke finde sted i en sharia zone, fordi det unødvendigt opildner den muhammedanske folkestemning!
  Så derfor af politiske korrekte årsager, så overgår muhammed-tegning opklistring alle andre mindre alvorlige sager såsom mord, voldtægt, terror angreb osv af bagateller!
  Men det skal da ikke afholde mig fra at begå den mest alvorlige forbrydelse af alle, nemlig, at klistre muhammedtegninger op, jeg vil jo bare forskønne landskabet med en fin tegning.
  Det kan det rummelige, inkluderende, mangfoldige politiske korrekte segment vel nok tolerere……

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 6. maj 2012 @ 13:59

 18. Det duer bare ikke at forbyde islamkritik. Ikke i demokratier. Forbud mod islamkritik viser netop, at islamkritik er – nødvendig.

  Kommentar by Liva — 6. maj 2012 @ 17:19

 19. Hold da ferie hvor dette minder mig om dengang i begyndelsen af 40`erne.

  Danskerne skal straffes hvis de ikke holder kæft og retter ind efter Besættelsesmagten.

  Selv Folketing, regering og statsminister var med på den opfattelse.

  Nu gentager historien sig !

  Og denne gang er besætterne ikke iført grå/grønne uniformer, men enten slikket modeklippet hår og duftevand eller skæg og snusket udseende.

  Hensigten er dog den samme : danskerne skal tvinges til lydigt at lade sig islamisere.

  Føj for pokker til bl.a. de politikere der agere som villige medvirker til dette svineri!

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. maj 2012 @ 17:23

 20. Er DR uvildige, når det gælder islam?

  Det var DR der introducerede en hijab uniformeret kvindelig TV-vært
  DR har lavet TV dramaserie om kvindelig minister i hijab. Bliver så vidt vides vist efterår 2010.
  DR viste udsendelsen Pigen med tørklædet
  DR hævdede på et tidspunkt på sin hjemmeside at en hijab tildækket kvinde smides ud af Hjemmeværnet. Hun er dog ikke blevet smidt ud. Hun får valget om at tage hijab af eller forlade Hjemmeværnet. DR ændrer siden hjemmesideteksten.
  DR laver Miss Tørklæde konkurrence.
  DR laver udsendelse med hijab tildækket kvinde og kalder programmet for Oraklerne.
  DR hjemmeside viser kulsort tørklæde indpakket kvinde i forbindelse med artikel om kommunalt ansatte.
  DR laver TørklædeXperimentet. DR spørger: Hvad sker der når en feminist, en fotomodel og en kristen, lesbisk kvinde begynder at gå med hijab? Kvinderne vejledes af tørklæde indpakket kvinde.
  Og siden blev der på DR sendt islamisk indpakket pigefodbold.
  Og ligeledes blev hijab promoveret til kvinder i DR quiz-programmet: ”Hvad så Danmaark?”
  Osv.

  Kommentar by Liva — 6. maj 2012 @ 17:28

 21. Spot on Liva!

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. maj 2012 @ 17:54

 22. Liva , og DR har ufattelige mange gange talt
  om lærde muslimer og hellige byer.
  Det har DR aldrig gjort om f.eks.biskopper og byer
  i Europa.
  De kunne ikke drømme om at gøre det.
  De hardcore venstrefløjs ansatte i DR er en
  hårdtarbejdende meningsmaskine for islam.
  Og de er stolte over, det de gør.

  Kommentar by Pk — 6. maj 2012 @ 18:31

 23. Jeg skal ikke gøre mig klog på om der vitterligt er tale om nazister med nålestriber. Men hvis man er så fræk at prøve at diskvalificere en bestemt gruppe, og det er implicit at nazister ingen rettigheder eller anderkendelse bør have på nogen måde uanset hvilke emner der debatteres, så er islamister MINDST i samme modbydelige boldgade. Ekstremisme uanset indpakning eller budskab er forfærdeligt modbydeligt og bør bekæmpes med alle midler. Sjovt nok har store dele af Islam fripas, også her i Danmark for den sags skyld.

  Danskerne kan aldrig mande sig op til at demonstrere imod totalitær Islam og militant og undertrykkende Islam. Men nazister og pædofile og Breivik og andre grupper kan de altid protestere imod. Fordi der ingen modstand er, og det er alment accepteret i alle medier og meningsdannende afkroge af samfundet, at visse grupper skal bekæmpes uden skelen til nogle som helst rettigheder eller synspunkter.

  Sjovt nok(tragikomisk), har islamister over hele Europa fripas. Når nogen så ENDELIGT maner sig sammen til at lave nogle demonstrationer, så er de stemplet på forhånd og får ingen fair chance i MSM som udgangspunkt.
  Det samme med alle socialistiske politikere. De har stemplet modstanden på forhånd, uden at tænke sig gevaldigt om hvad det er diverse anti-islamister står for og kæmper imod.
  Det er den automatisme der er farlig. Man må ALDRIG stemple andre uden at have hørt deres synspunkter og meninger først.
  Det gør socialisterne uden tøven ift alle anti-islamiske grupper og demonstranter.

  Og det siger mig også at de er så forstokkede og indoktrinerede i socialistisk vanetænkning og fjendebilleder, at de slet ikke kan tænke objektivt og fornuftigt når det kommer til Islam.

  Så tænk dog for helvede over hvad muslimerne gør med Europa og hvad de arbejder på dagligt i diverse moskéer og islamiske kultur-steder. Det her er Europas fremtid vi taler om, og det er helvedes arrogant altid at feje det bort ved at kalde modstanden alt fra islamofobisk til nazistisk.

  Kommentar by endnu en vantro — 6. maj 2012 @ 19:18

 24. ->23 endnu en vantro

  Uden at jeg kender noget til den pågældende gruppe kan man i hvert fald roligt slå fast at det at en socialdemokrat betegner ubekvemme politiske modstandere som “nazister i nålestriber” ikke i sig selv er en garanti for udsagnets sandhedsværdi.

  Ud over at nazisme er forbudt i dagens Tyskland, hvilket antyder at påstanden er noget fordrukkent sludder, er dette endnu et eksempel på den nye sprogblomst som jeg omtalte i en gæstepost her forleden – “Når moderation er suspekt”. Den særligt perfide konstruktion hvor man gør fraværet af nazistiske kendetegn til noget kalkuleret. “De har aflagt jødehadet og ligner almindelige familiefædre …” osv. Man kaster mistanke på en gruppe i fraværet af mistænkelige træk, og får derved sendt et signal om at det ikke er nogen man behøver at lytte til. Keine Hexerei, nur Manipulation.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. maj 2012 @ 19:34

 25. Vi er også nået dertil hvor diverse medier og politikere hopper på muhammed-tegning vognen. Hvor nogle automatisk tildeler religiøse muslimer retten til at bestemme hvilke tegninger folk må lave og vise, og i det hele taget hvad der må siges og vises ift Islam.

  Det er farligt, og religion må ALDRIG ophøjes over ytringsfrihed og forsamlingsfrihed. Begge dele står for skud, når det kommer til Islam.

  Kommentar by endnu en vantro — 6. maj 2012 @ 20:50

 26. Lars Findsen på Crack:

  God kommentar, jeg har i al beskedenhed tænkt noget lignende . Det du beskriver, er jo nærmest vrangforestillinger, der som bekendt ikke kan korrigeres og er karakteriseret af bagvendt logik.

  Kommentar by Anonym — 6. maj 2012 @ 21:41

 27. […] Click this link over to Uriasposten, and then have google translate it for you. […]

  Pingback by “The trouble started when Muslims went berserk. The poster behaved nicely.” | Vlad Tepes — 7. maj 2012 @ 17:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper