9. maj 2012

Blågårds Plads og Folkets Park – for farligt for politiet

Tidligere på året forklarede Frank Reuter fra Københavns Politi til Berlingske Media, at man ledte efter en lokalitet med “plads til at låse politikøretøjer og grej inde”. Fra Politiken – Nørrebro får igen sin egen politistation.

“Bydelen Nørrebro i København får snart igen sin egen lokale politistation. Det lover politidirektør Johan Reimann over for TV 2 tirsdag aften. …

Tidligere tirsdag rejste socialordfører Lars Aslan Rasmussen over for Ritzau netop kravet om lokalt forankret politi i bydelen. Det bedste vil være at indrette stationen i nærheden af Blågårds Plads og Folkets Park, mener han.

»… jeg har hørt, at man ikke vil placere politistationen der, fordi det er for farligt. Men det holder jo slet ikke i et retssamfund. Så har gadens parlament taget over«, sagde Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokraterne i København.”

Oploadet Kl. 05:54 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36807/trackback

11 Comments »

 1. Måske skulle “frømændene” fra Aalborg have nye træningsfaciliteter små 400 km. fra de nuværende?

  Kommentar by Karsten Lund — 9. maj 2012 @ 06:03

 2. Når nu vi har fået en ‘ærefuld fred’ med Taleban, og kan trække vores soldater hjem fra en indsats, der aldrig havde en chance, så poster 100 af dem på Nørrebro – konstant! Lad dem søge hver eneste ejendom på hele Nørrebro og Nord Vest igennem for våben, og smid deres ejermænd ud af landet.

  Kommentar by Josef K — 9. maj 2012 @ 06:16

 3. »… jeg har hørt, at man ikke vil placere politistationen der, fordi det er for farligt. Men det holder jo slet ikke i et retssamfund. Så har gadens parlament taget over«, sagde Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokraterne i København”

  Selvfølgelig har gadens parlament taget over, og sålænge paragraf 266b eksisterer, har vi ikke en retsstat.

  Kommentar by machiavelli — 9. maj 2012 @ 06:21

 4. Lav dog fælder for dem, der overfalder. Ind med nogle lokkeduer.
  Og når perkerne angriber, så……
  Og optag det hele, så vi kan se det i kriminal og politi programmerne.

  Kommentar by xenofob — 9. maj 2012 @ 07:47

 5. Man kunne jo tage på studierejse til f. eks. Sydafrika, for at få inspiration til indrettelse af en mangfoldigheds politistation.

  Kommentar by Menig 442 — 9. maj 2012 @ 10:42

 6. »… jeg har hørt, at man ikke vil placere politistationen der, fordi det er for farligt. Men det holder jo slet ikke i et retssamfund. Så har gadens parlament taget over«, sagde Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokraterne i København.”

  Socialdemokratiets (nu kaldet Socialdemokratene på EU-moderne) har sammen med den resterende venstrefløj herunder Det Radikale Venstre skabt situationen – dels ved tillade en uhæmmet indvandring af uintegrerbare befolkningsgrupper samtidig med at myndigheders herunder politiets arbejdsbetingelser gjort særdeles besværligt i forbindelse med disse grupper.

  Nu står Lars Aslan Rasmussen så og hyler om retssamfund og gud ved hvad.

  Venstrefløjen kan ikke stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele.

  Kommentar by Limewoody — 9. maj 2012 @ 12:23

 7. “»… jeg har hørt, at man ikke vil placere politistationen der, fordi det er for farligt. Men det holder jo slet ikke i et retssamfund. Så har gadens parlament taget over«, sagde Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokraterne i København.”

  Godmorgen, Tornerose :)

  Jeg hørte i dag et lille brudstykke af noget banal venstrefløjs-propaganda i DR, der handlede om, at politiet havde belejret Nørrebro i over et år …

  Men meningen var vel bare at fremme forståelsen ved at vende problemstillingen på hovedet – som de siger.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. maj 2012 @ 14:25

 8. […] Hvad i alverden kan få en ung mand til adskillige gange at stikke en kniv i en ung mand, han aldrig har set for sine øjne før? Der er intet personligt mellemværende og ingen forudgående kontakt. Offeret kunne meget vel være død. Hvem er alverden er bevæbnet og parat til uden varsel at slå et medmenneske ihjel på den måde? Og lad os ikke glemme, at han var en del af en ligesindet gruppe. De handlede i flok. Jeg synes, Politiken skulle begynde at se lidt nærmere på mulige motiver til noget så sært og uhyggeligt. Bemærk politikommisærens charmerende formulering: ‘forvilder sig ind i området’. Dén slags skal politiet nok selv undgå. – (Blågårds Plads og Folkets Park – for farligt for politiet.) […]

  Pingback by Umotiveret? « Snaphanen — 9. maj 2012 @ 18:21

 9. Der var en politistation i Blågårdsgade, men den blev lukket i midten af 90`erne efter en flok parasitter skød på deres vinduer!

  Kommentar by Viking — 9. maj 2012 @ 23:06

 10. De danske borgeres sikkerhed må forbedres. Det gøres bl.a. ved mere politi på gader og veje og ved at sende de kriminelle udlændinge ud af landet efter straf.

  Kommentar by Jørgen — 11. maj 2012 @ 19:48

 11. “Flygtninge” kan være her i landet midlertidigt. Når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre, bør de hjemsendes. Det vil også være med til at forbedre sikkerheden for de danske borgere.

  Kommentar by Jørgen — 12. maj 2012 @ 18:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper