10. maj 2012

Liberale D. Karsboel: Multikulturelle Malmø er i dag lige så charmerende som ‘en overkørt dræbersnegl’

Jeg læser ikke Børsen, men David Karsboels angreb på den multikulturelle utopi i dagens udgave, må være noget af det skarpeste der endnu er trykt i lige netop den avis. Fra Skræmmende suicidal-Sverige (ikke online).

“Sverige undergår i disse år voldsommere forandringer. Dette gælder både i historisk, økonomisk og kulturel forstand. En enorm indvandring har udsat landet for vel nok de største ændringer noget vesteuropæisk land har set siden 1989.

Og det er endda spørgsmålet, om murens fald overhovedet udgør en større og vigtigere begivenhed end følgerne af den svenske masseindvandring. De demografiske ændringer er historiske. …

Sverige var for 40 år siden et land karakteriseret ved meget stor og begrundet tillid mellem mennesker. Men kriminaliteten i Sverige er eksploderet sideløbende med indvandringen. Fra 1975 til i dag er befolkningstallet steget med 16 pct. til knap 9,5 mio., men antallet af seksualforbrydelser er steget med 873 pct. I det samme tidsrum er voldsforbrydelserne steget med 329 pct. – begge tal ifølge Sveriges Statistik. …

Disse tal omtales ikke i danske og svenske medier, som nægter at problematisere masseindvandringen. De negative følger bliver utroligt nok stort set aldrig omtalt i svenske medier – og kun sporadisk i danske og i øvrige landes medier. Men de eksisterer, og almindelige svenskere lider under dem. Mens vi i Danmark kan undre os over, hvordan politiet på det nærmeste har opgivet visse ghettoområder, har dette foregået i langt større omfang i Sverige.

Malmø har på få år udviklet sig til at være et ekstremt ubehageligt sted, som vel leder ens tanker på dystopiske fremtidsfilm som Flugtaktion New York med Kurt Russel som Snake Plissken (1981). Byen er i dag lige så charmerende som en overkørt dræbersnegl. Det kan det socialdemokratiske bystyres agitprop-kampagner ikke ændre på.

Politiet har reelt givet op over for den eksplosion i kriminalitet, som byen har været udsat for det sidste årti, og jøder kan ikke længere færdes frit og trygt på gaden, idet de ofte overfaldes af muslimer. Langt størstedelen af Sveriges større byer vil inden for få årtier have flertal af ikkevestlige indvandrere og disses efterkommere. Det kan nu slås fast med matematisk sikkerhed – alene pga. forskellen på fødselsraterne mellem etniske svenskere og indvandrere. Allerede nu er omkostningerne relateret til indvandringen enorme – selv efter beskedne estimater. …

Malmø viser, hvad der kommer til at ske. … Jeg er liberal og har som udgangspunkt intet imod indvandring, men den skal ikke være subsidieret med nogen som helst velfærdsydelser. Og det skal være muligt at smide asociale og uproduktive mennesker ud af landet, så det er umuligt for disse at komme ind igen. Samtidig skal indvandringen ske i et tempo, hvor indvandrerne for at kunne klare sig ordentlig, adopterer en liberal grundindstilling og herunder respekt for andre mennesker, deres integritet og deres ejendom.

Det er ikke værtslandets opgave at ændre sin kultur for at kunne gøre sig til over for mennesker, som ikke deler en liberal grundindstilling samt viljen til at være selvforsørgende. Masseindvandring fra ikkevestlige lande er ganske enkelt ikke kompatibel med disse værdier, og derfor fører den til økonomisk ruin og kulturelt armod.

(John Carpenters Escape from New York, 1981)

Oploadet Kl. 14:55 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36884/trackback

23 Comments »

 1. Tjo, men har svensker og muhammedaner ikke meget tilfælles, de virker da lige enfoldige :D

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 10. maj 2012 @ 15:19

 2. Fin artikel fra David Karsboel.

  Kommentar by Vest — 10. maj 2012 @ 15:32

 3. God og vigtig postering!

  Sverige var virkelig et fredeligt land engang. Klik ind på http://svtplay.se/t/178181/malmopolisen og se hvordan Malmø er i dag. Det er rystende!! Det er vel sådan situationen også er på vej til at blive det i lommer af København og omegn: Nørrebro, Ishøj, Albertslund, Kokkedal.

  Vær venlig og del denne viden med dine landsmænd. Vi skal lære af svenskerne.

  Kommentar by Frank P — 10. maj 2012 @ 15:37

 4. Her er et screen dump af artiklen: http://kortlink.dk/az26

  Kommentar by Jan Christensen — 10. maj 2012 @ 16:06

 5. David Karlsbøl har sagt og skrevet mange interessante ting gennem tiden. Han var en af drivkræfterne bag det gamle Liberator. På trods af at han er ANCAP’er (anarcho kapitalist, så synes der alligevel at være en vis konservativ strømning. Se til eksempel hans glimrende bidrag til den af Brian Mikkelsen redigerede antologi Den Konservativ Årstid, Kulturel Regression.

  Her er et kanon klip med ham fra Deadline. Se 10.42 inde i indslaget: alle skatter er onde og skadelige :-D
  http://www.youtube.com/watch?v=gAF4yaoth60

  Kommentar by EAM — 10. maj 2012 @ 16:14

 6. Endnu har vi ikke hele byer, med sammenlignelig charme! Men vi har bydele, Tingbjerg, Vollsmose, Gellerup og bispehaven i Århus, Aalborg øst osv.
  Volds og Seksualforbrydelserne er endu ikke på samme niveau, men berigelseskriminaliteten i de pågældende områder er kraftigt stigende.
  Hos os kører den demografiske udvikling ikke helt så stærkt, stigningstakten er ikke så hurtig, men andelen af befolkningen fra tredie verden og deres efterkommere er stigende, bare ikke så hurtigt som i Sverige! Det betyder at de problemer vi ser i Sverige vil komme til os 25-30 år senere, det er værd at huske nå de svenske systemer begynder at bryde sammen.

  Kommentar by Robert R — 10. maj 2012 @ 16:19

 7. Sverige har ikke været igennem en modstandskamp, hvor
  hadet florerede, med likvideringer, clearingmord og
  meget andet.
  Svenskerne kan ikke sætte sig ind i, at de er blevet
  besat, og et andet folk er ved at tage deres land.
  De har været vant til at have tiltro til deres politikere,
  det må de på et tidspunkt fatte, at det skal man aldrig have.
  Der vil sikkert gå flere år, inden de samme reaktioner kommer
  i Sverige som i Danmark, men så kommer de helt sikkert.
  Vi er slægtninge i Skandinavien, og Norge og Danmark måtte på
  et tidspunkt gå til modstand, hvad vi gjorde med ære, det tidspunkt
  kommer også til Sverige.
  Lad os sammen håbe på en skandinavisk allieret modstand mod dem, der
  så brovtende og frastødende har trængt sig på i vore lande.
  Vi kan sagtens klare dem, men vi skal igennem en krig først!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 10. maj 2012 @ 16:27

 8. Mon ikke tidligere KU-formand Rune Kristensen kunne have behov for at læse Karsboel.

  Kommentar by Superman — 10. maj 2012 @ 17:32

 9. Det, der er det helt specielle denne gang, er, at udviklingen ikke lader sig vende, og at det vil tage hundreder af år, før et nyt Skandinavien kan genopbygges. De fremmede er her af samme grund som flertallet af danskerne og svenskerne: Alskens arter af offentligt finansieret arbejdsfrit vellevned.

  Endnu eksisterer muligheden for at afskaffe alle former for understøttelse – I teorien i hvert fald. Det ville nok få de fremmede til at søge andre græsgange, men flertallet af danskerne og svenskerne ville aldrig finde sig i, at skulle arbejde for pengene. (Det meste af den offentlige beskæftigelse kalder jeg ikke arbejde.)

  Så det vil gå sin skæve gang. Større fattigdom, almindelig elendighed, kulde, sult osv.. Den skandinaviske “race” uddør.

  Skal man se en smule sarkastisk på det, så havde det langt været at foretrække, at Hitler havde sejret. Hans perverse projekt ville være smuldret efter nogle få årtier, og et rigtigt forår ville have indfundet sig.

  Vi er på den, og vi er selv ude om det.

  Kommentar by Svend — 10. maj 2012 @ 18:14

 10. welcome to sweden ( fox news malmø)
  http://www.youtube.com/watch?v=2JBpVAj4ILM

  welcome to sweden
  http://www.youtube.com/watch?v=pAj0WOPQWoM

  multi kultur eksisterer ikke andet end som i en overgangsfase fra vestlig kultur, til multi kultur over til the end fase:
  Muslim cuturel identity only!

  Kommentar by J..... B....... — 10. maj 2012 @ 19:05

 11. Hvorfor har det taget så lang tid for AnaCap manden at nå denne konklusion? Mange andre ultraliberale mangler stadig at gå denne vej.

  Årsagen er formentlig den at der er huller i den libertarianske tankegang?

  Hvis det statsløse samfund er det ideelle – hvorfor giver historien os så få af disse:

  * Det Islandske frisamfund fra vikingetiden og 300 år frem.
  * Oldtidens Irland – lige efter de tidligste invasioner.
  * Det Amerikanske Wild West.
  * Polynesiernes kolonisering af stillehavet.

  4 eksempler på statsløse samfund (stort set alle dem som der har været) – alle har de det tilfælles, at de er udbryder/nybygger/frontier samfund som ophørte med at være statsløse efter noget tid.

  Mon årsagen er den at folk havde behov for identitet og identitetsbeskyttelse (en selvforståelse som folk) – og derved tilvalgte statsmagten gradvist? Er der mon et marked for statslig beskyttelse?

  (Argumentet ændres ikke af erkendelsen af at alle samfund frem til 1 verdenskrig var de facto minimalstater).

  Min pointe er at det måske er mere rationelt at være en libertariansk indstillet konservativ (som afviser multikulturalisme) end en multikulret anarko-capitalist:-)

  Kommentar by Sigwar — 10. maj 2012 @ 19:53

 12. Det værste er sådan set at Sverige er med i både EU og Schengen. Det betyder at når lalleglade svenske myndigheder har givet asyl, permanent opholdstilladelse, statsborgerskab eller måske endda autorisation som læge, hvilket alt sammen foregår med hovedet under armen, er der fri indrejse i Danmark. Samtlige skandalelæger i Danmark kom med en svensk autorisation, og den ombyttes uden videre med en dansk som følge af nordisk samarbejde herom.

  Sverige er Europas bløde bug. Der er stadig naivister der drømmer om en nordisk union i stedet for EU. Det Sverige vi indgik pasunion m.v. med, eksisterer ikke mere.

  Kommentar by Georg Hansen — 10. maj 2012 @ 20:20

 13. Sverige kan blive Europas store ulykke, lige efter Frankrig og UK. Den politiske linie er lagt og har som en bakterie smittet hele offentligheden i Sverige. Svenskerne er blevet lige så hjernevaskede som nordkoreanerne. Sverige styrer derfor mod en stor ulykke, og vi ligger lige ved siden af. Påvirkede borgerkrigen i Libanon ikke de tilstødende lande? Der vil komme run på de danske socialkasser, når Sverige lukker endnu mere ned, og Anna Mee Allerslev vil stå ved broen og ønske dem velkommen, som den ækle multikulturalist hun er.

  Intet kan ændre på det faktum at Sveriges befolkning styrer mod de 10 mio. inden 2020, dvs. ½ mio. flere fra Somalia, Afghanistan, Irak, Nordafrika. Det er en supertanker, der har sat en kurs man ikke kan ændre noget afgørende ved.

  Kommentar by Frank P — 10. maj 2012 @ 21:16

 14. Der var mange der godt kunne lære af den artikels budskab.

  Kommentar by kim Freyberg — 10. maj 2012 @ 23:47

 15. Det er glædeligt og man må takke forfatteren for hans behjertede indsats. SKULLE jeg indvende noget, så:

  “Langt størstedelen af Sveriges større byer vil inden for få årtier have flertal af ikkevestlige indvandrere og disses efterkommere.”

  Desvære gælder det også en del ikke ret store byer. Sveriges 13 største kommuner har indvandrerflertal om under 40 år.

  Kommentar by Snaphanen — 11. maj 2012 @ 06:18

 16. Det er Michael Laudahn. Hvorfor har du blokkeret mig under min normale ID, Kim Møller?

  Kommentar by M L — 11. maj 2012 @ 09:29

 17. Niels Lillelund har i dagens JP en skildring af jødernes forhold i Malmø, og den socialdemokratiske borgmester Ilmar Reepalus leflen for muslimerne.
  “Det er tilstanden i nabobyen Malmø, hvor de har en borgmester, der finder det rimeligt at forbyde publikum adgang til en tenniskamp mod Israel, for ærligt talt, det kan skabe uro, og jøderne er jo på en måde selv ude om det, når de ikke tager klar afstand fra Israel. Som han sagde, Ilmar Reepalu, der er et fænomen i sig selv, apologeten par excellence, den mondæne antisemit, som vi kender dem så godt også herhjemmefra.”
  Læs den fine klumme her:
  http://jp.dk/opinion/klumme/article2774448.ece

  Kommentar by synopsis-olsen — 11. maj 2012 @ 09:41

 18. -> Michael Laudahn

  Jeg har ikke gjort noget, men du havde en kommentar der røg i spambakken (formentligt pga. to links). Godkendt nu.

  Kommentar by Kim Møller — 11. maj 2012 @ 13:41

 19. Ja, det var ment som ’signatur’, som nogen andre plejer at gøre. Her er den i forkortet form:

  Interested in mobile internet? See pro-mobile-internet.zxq.net .)

  Det er altså ingen ‘reklame’ i den forstand. Snarere TK-politik, som i denne moderne tid vi alle er berørt af…

  Kommentar by Michael Laudahn — 11. maj 2012 @ 15:39

 20. “Flygtninge” fra f.eks. middelalderøsten og afrika har passeret ganske mange sikre lande inden de ankom til f.eks. Sverige og Danmark. Myndighederne i de to nordiske lande bør derfor, så vidt det er muligt, sende “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 12. maj 2012 @ 19:23

 21. De mange udlændinge der ikke er selvforsørgende bør opmuntres til at rejse ud af landet. Ligeledes bør “flygtninge” hjemsendes, når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre. Gæstearbejdere(f.eks. fra tyrkiet og pakistan) må hjemsendes, når deres såkaldte arbejde er afsluttet.

  Kommentar by Jørgen — 13. maj 2012 @ 18:50

 22. Tack för en bra och läsvärd artikel!

  Venlig hilsen
  Adderat/Sverige

  Kommentar by Adderat — 14. maj 2012 @ 18:50

 23. De såkaldte flygtninge fra f.eks. middelalderøsten og afrika samt asien har passeret ganske mange sikre lande inden ankomsten til Norden. Myndighederne i Norden bør derfor, så vidt det er muligt, sende “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 17. maj 2012 @ 16:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper