26. juli 2006

TVavisen, når turister taler pænt om Danmark: “Turisterne har glemt Muhammedkrisen”

Under Muhammedsagen forsøgte DR på forskellige måder, at overbevise danskerne om at udlandet anså Danmark for at være en fremmedfjendsk enklave. Dette virker selvfølgelig paradoksalt nu hvor turisterne strømmer til Danmark og kun har godt at sige om danskerne…

Fra tirsdagen 18.30-TVavisen – Turisterne har glemt Muhammed-krisen.

Oploadet Kl. 23:21 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

14 Comments »

 1. The point being?

  Kommentar by Fantomas — 27. juli 2006 @ 02:31

 2. -> 1

  “The point being?”

  At danskernes og Danmarks renomé på ingen måde har lidt skade udenfor islamiske lande, selvom DR/Politiken/Ritzaus Bureau i måneder forsøgte at overbevise os om det modsatte.

  Der er således intet paradoksalt i det forhold at turisterne strømmer til Danmark. Det handler ikke om at “Turisterne har glemt” Danmarks rolle i Muhammedsagen, men at det ikke-islamiske udland på ingen måde mener Danmark eller danskerne som sådan har gjort noget forkert.

  Se evt. grafikken nederst i denne postering: http://www.uriasposten.net/?p=3592

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2006 @ 07:51

 3. Har de overhovedet kendskab til “krisen”? De brede befolkninger tager ikke megen del i hvad der foregår og sætter sig kun yderst sjældent grundigt ind i sagerne.

  Kommentar by Gertrud — 27. juli 2006 @ 07:53

 4. Jeg er ikke i tvivl om at Muhammedsagen har givet Danmark et godt ry hos alle demokratisk-sindende mennesker i denne verden.

  Men jeg har bemærket at DR og andre medier bliver ved med at bruge betegnelsen ‘Muhammedkrisen’, og at de dermed mener det var (er) en krise for Danmark. Jeg er absolut ikke enig i at denne Muhammedsag har skadet Danmark mest.

  Bevares, Danmark mistede eksportindtægter for omkring 700 millioner kr. men dette tal skal altså sættes i forhold til, at den samlede danske eksport i 2005 var på over 500 milliarder kr. og man regner med at Danmark -til trods for arabisk handelsboykot- vil opleve en stigning i eksporten i 2006.

  Nej, hvis der er tale ‘krise’ i.f.m. Muhammedsagen vil jeg mene at den muslimske verden har ‘tabt’ mest. Hele verdenen sad og fulgte med i deres fuldstændig absurde overreaktion på et par harmløse tegninger i en dansk avis. Mange mennesker havde sandsynligvis aldrig hørt om Danmark før. Så hvis vi skal tale om ‘tabt anseelse’ i verdenssamfundet så er den muslimske verden den store taber.

  Og de er vist selv ved at være klar over det. I den arabiske verden er der allerede blevet udtænkt nogle konspirationsteorier om, at JP er ejet af jøder, og disse jøder/zionister trykkede disse tegninger for at provokere den muslimske verden til at reagere, og dermed få den til at tage sig dårligt ud i det øvrige verdenssamfund. Selvfølgelig helt ude i hampen, men hvis vi bare et øjeblik antager at denne konspirationsteori var korrekt, så forklarer det stadig ikke hvorfor de gik fuldstændig amok over et par tegninger.

  Til sammenligning kan man bare tænke på da Taliban-regimet i 2001 sprængte et par 2000 år gamle Buddhastatuer i luften. Dengang så man ikke sådanne optøjer i den Buddhistiske verden.

  Kommentar by JensH — 27. juli 2006 @ 08:18

 5. Som psykiater må det egentligt have været interessant at observere det SINDSYGE reaktionsmønster et par tegninger kunne frembringe hos store dele af en befolkning. Var der nogen der sagde massepsykose?

  Kommentar by Jacob — 27. juli 2006 @ 09:18

 6. Krisen rammer muslimer på længere sigt, for den gav endnu engang et billede af en perverteret folkemasse, der i religiøst hysteri vandaliserer og truer med døg og ødelæggelse. Måske glemmer de tegningerne på sigt – men jeg er overbevist om, at vi er mange, der ikke glemmer deres sindssyge optræden.

  Turisterne? De udviser bare ganske almindelig fornuft – og kan de overhovedet huske tegningerne, ser de sikkert på dem som noget, de respekterer os en smule for (i al hemmelighed forstås).

  Kommentar by Thomas Rosenstand — 27. juli 2006 @ 09:28

 7. Spin fra DdR. Utroligt at de kan fortsætte deres manipulationer.

  Kommentar by Christian — 27. juli 2006 @ 10:04

 8. DR skit i jag i. För mig den goda reklamen Danmark fick börjar svalna. Jag hade nästan glömt, bra att man tog upp detta. Just det jag hadde ju Köpenhamn i reseprogrammet i år, bäst jag bokar innan jag glömmer.

  Kommentar by Matti från Finland — 27. juli 2006 @ 10:25

 9. Glemt?

  Jeg tror såmænd, at turisterne kommer for at se det lille land, der ikke uden videre lader sig kyse af muslimske massers galskab.

  Så “muhammed tegningerne” er blevet et nationalt symbol ligesom Tivoli, anden med ællinger der hjælpes over gaden, den lille havfrue og alt det andet Danske, der har gjort Danmark beundret og respekteret verden over.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 27. juli 2006 @ 11:16

 10. Tja jeg tror sgu næsten du har ret Børge ;-)

  Kommentar by whodares — 27. juli 2006 @ 13:10

 11. Man skal ikke læse særlig mange Amerikanske blogs eller se mange nyhedsprogrammer fra USA, for at forstå at der kun er beundring for Danmark “over there”.
  http://www.comedycentral.com/shows/the_daily_show/videos/jason_jones/index.jhtml
  Se under Cartoon controversy og what´s the matter with Denmark.
  Tyk sarkasme….

  Kommentar by Nielsen. — 27. juli 2006 @ 14:48

 12. -> 11

  Det er jo stor humor – jeg sakser lidt fra det senere idag, og smider her på sitet. (den der med at Polen har skylden for 2. Verdenskrig pga. en forhånende tegning var lige på kornet) 

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2006 @ 14:55

 13. Det er selvfølgelig ikke så sjovt for (D)DR og andre at måtte konstatere, at de igen-igen IKKE fik ret.

  Har i år som dansker nærmest oplevet positiv særbehandling i udlandet, for de gode danske værdier herunder ytringsfrihed er da heldigvis i høj kurs hvor det virkelig tæller…

  Kommentar by freshair — 27. juli 2006 @ 20:19

 14. #9.”Så “muhammed tegningerne” er blevet et nationalt symbol ligesom Tivoli, anden med ællinger der hjælpes over gaden, den lille havfrue og alt det andet Danske, der har gjort Danmark beundret og respekteret verden over.”

  Hørt! Den islamiske ummahs famøse Mo-Outburst er ved at lejre sig i manges bevidsthed som “et skridt frem, to tilbage”.
  Ummahen har lidt et stort ansigtstab overfor den ikke-muslimske verden, men måske animerer det blot efterfølgende til endnu mere (selv)retfærdig vrede og desperation fra visse dele af den muslimske ummah?

  Kommentar by Marianne — 29. juli 2006 @ 12:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper