14. maj 2012

Hård kerne af indvandrerdrenge plager Herstedlund Skole i Albertslund – Emil og Nikolaj må skifte skole

I sidste uge kunne medierne fortælle om 14-årige Emil, der flere gange var blevet overfaldet af ‘ældre elever’ på Herstedlund Skole i multikulturelle Albertslund. Medierne er påfaldende tavse om gerningsmændene, men kilder tæt på begivenhederne fortæller at skolen længe har været plaget af “en hård kerne af indvandrerdrenge”. Ofrene er danskere.

Fra Ekstra Bladet – 14-årige Emil må gå i skole med sine voldsmænd.

På under et halvt år er 14-årige Emil Kerff Michelsen to gange blevet overfaldet, slået og forsøgt kvalt af elever, der går en klasse over ham. Men ledelsen på Herstedlund Skole i Albertslund, hvor Emil går i 8. klasse, har ingen planer om at fjerne de to voldsmænd. … Efter det første overfald, der skete i oktober sidst år, blev den ansvarlige dreng bortvist fra skolen i en uge og fik senere en betinget dom for overfaldet. Drengen overfaldt helt umotiveret Emil inde i et klasselokale og tog kvælertag på ham.

I februar i år var den gal igen, da en anden dreng fra skolens 9. klasse brækkede næsen på Emil og sparkede ham, mens han lå på gulvet.”

Fra TV2 Nyhederne – Nikolaj undervises hjemme efter overfald.

“… Emil ikke er den eneste, der har oplevet voldelige overfald på Herstedlund Skole i Albertslund. Rene Kjeldsens søn, Nikolaj, blev overfaldet på samme skole sidste år – også af en ældre elev. Konsekvensen blev, at Nikolaj i dag får hjemmeundervisning. Sådan har det været siden han i oktober blev sparket ned på skolen. …

“Han tager mig i min skoletaske, holder mig tilbage og sparker mig tre gange. Så drejer han rundt med mig og kaster mig ind i en væg,” fortæller Nikolaj Kjeldsen til TV 2 | NYHEDERNE. … Familien leder nu efter en ny skole til Nikolaj. Indtil da fortsætter undervisningen hjemme.”

Oploadet Kl. 05:37 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36938/trackback

33 Comments »

 1. Ja, men hvorfor går der også danskere på den skole?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. maj 2012 @ 06:20

 2. Husk lige på, at på en Lærerkongres i midt 90-erne gik lærerne ind for det multikulturelle Danmark.
  Alle stemte for ! ALLE.
  Mon det havde noget med menneskesyn,jelved og pressen at gøre?
  Samtidig havde man i skolen, i årtier, talt om at være kritisk.
  Absurd virkeligt.
  P.S. I ugebladet Folkesskolen kom der et indlæg , hvor en lærer spurgte:” Var der ikke bare een lærer, som stemte imod?”.

  Kommentar by Pk — 14. maj 2012 @ 06:45

 3. Jeg kan blive helt arrig indvendig når det _overhovedet ikke_ problematiseres i mainstream-pressen at der tilsyneladende er en racistisk funderet forfølgelse af etniske danskere i denne (og mange andre) skoler. Det er efter min mening et af de største svigt blandt medier og meningsdannere i vor tid.

  Kommentar by JR — 14. maj 2012 @ 08:09

 4. Jeg er uddannet skolelærer,og jeg ved af erfaring, at skolens ledere er nogle vatnissere og spytslikere, der er styret af den politisk korrekthed. Hele samfundet er gennemsyret af denne korrekthed i alle institutioner, og som derfor for alvor præger den multikulturelle udviklingen. Det er den virkelige fare som dog kun få forstår.

  Kommentar by machiavelli — 14. maj 2012 @ 08:10

 5. Pk Jeg havde stenmt imod. Da jeg gik på universitetet, var næsten 98% glade for multisamfundet. Derfor endnu engang: Den virkelige hjernevask kommer fra alle vore institutioner. Men ifølge JP er kritikken af muslimer aldrig været lavere. Årsagen ligger bl.a. i, at kritikerne ikke kommer til orde i pressen.

  Kommentar by machiavelli — 14. maj 2012 @ 08:14

 6. Såddan er muslimer, og sådan er det liv vi har når Hans Gammeltoft Hansen m. fl. har ødelagt det for os.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2012 @ 08:19

 7. Det her svineri imod vores børn, sker kun fordi vi som folk lader det ske, og kun fordi vi ikke længere evner, magter eller lyster at beskytte vores egne børn og deres fremtid. Det er os og kun os, der kan stoppe det. Længere er den ikke…

  Kommentar by Jacob Andersen — 14. maj 2012 @ 08:21

 8. @ Jacob Andersen

  En dreng blev for få år siden næsten stukket til døde, da han stod i Stengade på Nørrebro og snakkede med en kammerat. En ukendt gruppe hujende muslimske drenge løb forbi og stak deres knive i ham.

  Hans mor fortalte siden i et radioprogram (jeg har aldrig set det i nyhederne – dertil er det for trivielt): “Jeg har prøvet at forklare ham, at disse her drenge jo oplever, at deres fædre fortæller om ved middagsbordet, hvordan de ikke kan få job, fordi de er farvede, og hvordan de bliver spyttet på af danskerne på gaden. – Men det vil han ikke høre på!”

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. maj 2012 @ 08:38

 9. Det er racisme og hvis man politianmelder det som sådan bliver man afvist fordi man er oprindelig dansker.

  Gad vide hvilken jurist, der har fundet ud af, at racismeparagraffen skal tolkes anderledes end den bogstavelige lovtekst?

  Kommentar by Sigwar — 14. maj 2012 @ 08:44

 10. Jo, voldsmændenes identitet havde man jo gættet: Allerede kombinationen af, der var flere om overfaldene samt at det skete på en skole i Albertslund giver et kraftigt hint. Selv om medierne ikke ville skrive om det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. maj 2012 @ 08:49

 11. http://www.fyens.dk/article/2081282:Svendborg–Nymarksskolen–Voldtaegtssag-afgoeres-i-dag

  Der er ikke etnicitet på, men læse de andre artikler om emnet og så tag med at skolen ligger midt i en ghet…… udsat…..socil…. hvad ghettoer så hedder i dag, så lugter det også af en berigelse af unge pigers kultur. Det er især fantastisk at man åbenbart har videoer med den ene af pigerne, som har cirkuleret i vennekredsen. Jo, multikulti er skønt også i skolerne, med de mange “dyyyyygtiiiige” skoleledere der er og de ansvarsfulde politikkere.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 14. maj 2012 @ 09:07

 12. Racisme i sin pureste form – intet andet.

  Kommentar by Cicero — 14. maj 2012 @ 09:08

 13. Danskerne har hårdt brug for en væbnet modstandsbevægelse.
  Drengenes adfærd fremskynder processen!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. maj 2012 @ 09:43

 14. 8 Morten,

  Hun skrev vist også et indlæg, der blev offentliggjort i Nørrebro avisen.

  Kommentar by Hans Und — 14. maj 2012 @ 10:03

 15. Jeg har i mit liv af og til været i paradisiske tilstande, men det får mig ikke til at tro, at der er findes et helvedet efter døden.
  Dog , det onde findes, læs bare aviser og bliv lærd udi ondskabens verden.
  DERFOR undrer det mig, at man omtaler ledende politikere,pressefolk og humanister som politiske korrekte.
  Det, som kendetegner disse personer er , at de er totalt ligeglad med volden mod danskerne,begået af berigerne.
  Det er ondskab.
  Måske disse onde personer mener, at de ser billedet lidt bredere end os andre,måske?

  Kommentar by Pk — 14. maj 2012 @ 10:47

 16. Det er derfor, politikernes børn ikke går på de offentlige skoler.

  Kommentar by . — 14. maj 2012 @ 11:00

 17. @ Hans Und

  OK. Dér kan programmets researchere have fundet hende. Hun gav i P1 udtryk for, at det var vigtigt at forstå disse unge. Det kunne synes som om, hun bekymrede sig mere for, at hendes pode nu skulle få “en forkert opfattelse” af muslimer, end for, at han kunne være død af sine mange, livsfarlige sår.

  Jeg forstår godt – men så meget forstår et forfængeligt menneske som denne mor ikke – at det vil hendes dreng “ikke høre på”. Det er en sund reaktion på en ualmindeligt ond og sårende holdning fra en mor.

  Det var ikke engang meningen, at programmet ville fremstille et ekstremt synspunkt, men snarere hensigten at vise et “nuanceret” sådant.

  Altså: Et stort menneske, denne mor, i visses optik. – Og en ungdom, der er i fare for at falde i “den racistiske grøft”, måske fordi den mangler den almene dannelse, der kan få den til at “forstå”. Så den er til fals for Dansk Folkepartis “populistiske” forklaringsmodeller.

  Som 70ernes studentikose venstrefløjsmennesker af og til udtrykte det med nasal “arbejder-sociolekt”: Det er jo ikke nok at se på volden. Man må også se på årsagerne til den.

  For den boglærde k a n offeret godt selv være den skyldige! Så de, der mener at vejen frem for de rigtige meninger er mere boglig uddannelse, har ret.

  Eller som Tøger Seidenfaden så præcist sagde det: Jo længerevarende en uddannelse man har – desto større sandsynlighed er der, for at man mener som jeg!”

  Ja.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. maj 2012 @ 11:02

 18. Havde muslimerne været henvist til at klare sig, som de bedst kunne, fra den første dag i Danmark, så havde de ikke vist den kæphøje adfærd, som vi nu er vidne til.
  Hvis de havde været henvist til at leve i et skur på Lars Tyndskids marker og undertiden leve af kålrabisuppe, så havde de hurtigt lært sig at tjene til føden ved at arbejde.
  Den adfærd, vi nu oplever, det er godhedsindustriens fatale fejltagelse, der nu slår igennem.
  Det vil på et tidspunkt kulminere i en væbnet konflikt, alternativet er danskernes totale kujonering og underkastelse, og det tror jeg ikke på!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. maj 2012 @ 11:44

 19. Det er nok bare et enestående tilfælde

  Kommentar by sømanden — 14. maj 2012 @ 12:02

 20. De virkeligt skyldige er drengenes forældre. De har med stor sansynlighed stemt på de landsforræderiske politikkere der har importeret muhammedanerne og så har de ovenikøbet opdraget deres drenge til at blive nogle skvat der bliver “angste” i stedet for at gå amok og gå til angreb.

  Kommentar by Henrik — 14. maj 2012 @ 12:29

 21. 8, 14, 16

  Link til DDRs omtale og videre til programmet.

  http://www.dr.dk/P1/Dokumentarzonen/Udsendelser/2006/02/20060210105427.htm

  Jeg savner bestemt ikke ord til, at levere en karakteristik af den mor, men afstår.

  Kommentar by Hans Und — 14. maj 2012 @ 12:30

 22. Virkeligheden forstyrrer ikke Det Radikale Venstre og revolutionærerne hos Enhedslisten. De arbejder døgnet rundt på ødelæggelsen af landet. Koste så mange etniske danske børn som muligt, indtil al modstand er truet til tavshed eller slået ihjel.

  Kommentar by Iznogut — 14. maj 2012 @ 13:09

 23. #22.
  Løsningen ligger måske i, at man opretter frivillige drengekorps for drenge, der interesserer sig for militær træning.
  På Sorø Akademi var i min drengetid et sådant korps, de havde bare ikke geværer, der kunne skyde.
  Men jeg har set dem eksercere og løbe under træningen.
  Det var under krigen, måske de havde luftgeværer til skydetræningen.
  Som soldater lærte vi også nærkamp, hvor geværkolberne blev brugt flittigt.
  Måske, at det er en vej ud af den passive mentalitet, som politikerne har skabt?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. maj 2012 @ 13:35

 24. Mine plageånder i skolen, der bl.a. slog mig bevidstløs ved én lejlighed og brækkede min næse ved en anden, var alle pæredanske, en af de værste lige til en nazi-plakat med sine lyse krøller og store blå øjne. På det område kunne danskerne altså selv for 30-35 år siden.

  Derfor behøver vi heller ikke på dette område at importere fremmede til at udfylde rollen.

  Skolens måde at håndtere tingene har åbenbart heller ikke ændret sig.

  Det værste er næsten at læse de mest bøvede kommentarer på “Nationen”, hvor man mener, at han nok selv har provokeret (ved at være i live)og at Emil aldrig bliver en mand, hvis han ikke lærer at takle det på egen hånd. Det sidste kunne der være noget om, hvis vi altså havde Floridas “Stand your ground” – lovgivning, da Emil så med loven i hånd kunne have aflivet perkerne. Børnehaveregeringen tager tværtimod selv luftgeværerne fra danskerne, for våbenlovgivningen gælder ikke for perkerne, da Politiet ikke tør komme i ghettoerne.

  Kommentar by Træt — 14. maj 2012 @ 14:02

 25. Helt enig JR, det er en undladelsessynd med fatale konsekvenser for vort samfund og vor vestlige kultur, at journalisterne bevidst enten slet ikke behandler de væsentlige samfundsproblemer, der ellers åbenlyst er ved det multikulturelle, eller mere specifikt, den muslimske indvandring – og hvis journalisterne tager nogle af problemstillingerne op vinkler de historierne, så de er rene blålys.

  Om det skyldes EU’s henstilling om, at EU-landenes medier skal promovere det multikulturelle, eller det skyldes journalisternes politiske ståsted primært i det rød-radikale venstre er et åbent spørgsmål.
  Jeg mener faktisk, at der for måske omkring tyve år siden var en undersøgelse, der viste, at næsten 75%(!) af de journaliststuderende stemte på det radikale venstre.

  Ligegyldig hvad – det er en nyhedsformidling, vi ikke kan være tjent med!

  v.h. Pytte

  Kommentar by Pytte — 14. maj 2012 @ 14:39

 26. @ Hans Und

  Der var den jo! Tak for linket.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. maj 2012 @ 16:05

 27. Den sovjetiske og den nazistiske stat foranledigede, at ungdommen blev oplært i våbenbrug.
  Hvorfor i Himlens navn skal den vestlige ungdom så ikke lære det samme?
  Vi skal på statslig eller frivillig basis oplære vor ungdom i våbenlære og -brug.
  Vi skal igennem en borgerkrig, for muslimerne vil ikke bøje sig for os.
  Derfor er der ingen anden udvej end krig!!!
  Når den er færdig, så hejser vi Dannebrog og istemmer:
  Men, end er der sang i skoven,
  højt bølger det røde flag,
  end er der ……..

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. maj 2012 @ 16:32

 28. At gerningsmænd er østaber eller perkere er næsten ligeså overraskende som at Helle Thorning lyver og at de røde stjæler fra befolkningen.

  Nå, men ligusterhækken skal snart klippes og det mon ikke de unge brune mennesker kommer til fornuft, når de nu får en uddannelse eller bliver ansat ved politi og militær ……

  Kommentar by Tolder — 14. maj 2012 @ 20:44

 29. #28.
  Tør du betro dem i sådanne stillinger?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. maj 2012 @ 21:26

 30. Radigenosuicidale, godhedspsykopater, jourcialister, jourslamister go dhimminalister, det er hvad alle LKC’erne (landsforræderne, kulturødelæggerne, civilisationsudsletterner) er.
  Men vi må jo også huske på at mange af dem jo er mindre begavede, som folkeskolelærersocialisten Karina Lorentzen Dehnhardt jo fremlagde som SFs politik i P1 Debat 23/9 2009.

  Kommentar by anonym — 15. maj 2012 @ 05:05

 31. Jeg kommer tit i tanker om en revyvise, som Ludvig Brandstrup sang under krigen.
  Teksten var sigtet på besættelsesmagten dengang, men i dag passer versene, som var de skrevet om muslimerne.
  Jeg har søgt efter teksten på nettet, men har ikke kunnet finde den.
  Et af versene lyder sådan:

  Jeg tror de dumme består
  endnu i masser af år.
  De hygger sig, og de lægger æg
  ligesom møl i et nisseskæg.
  Åh, jeg har tænkt mig så tit
  at sprøjte Verden med flit,
  så alle dosmerne krassed af,
  det blír en dejlig dag.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 15. maj 2012 @ 10:01

 32. Det er da en skam, at folk nu får det forkerte indtryk af denne sag.

  Jeg gik på den skole inden den blev til Herstedlund, og jeg er aldrig i mit liv blevet mobbet, og heller ikke af “indvandrere”.
  Jeg har fået at vide at denne elev har brugt skældsord, og har derved provokeret dem. Det giver dem selvfølgelig ikke rettighed til at slå og sparke personen, men det er trods alt bedre at give en grund, uden bare at beskrive “Jamen de gjorde det fordi de kunne”.

  Jeg er selv modstander af disse former for “indvandrere” men det er trods alt mindste-delen af de, der bor i Danmark, der opfører sig sådan.

  Men giver folk ret i, at ledelsen nok burde sætte sig ind i denne sag, og gøre noget ved det.
  Herstedlund Skole, og daværende Vridsløselille Skole, har dårligt nok ry i forvejen, og det bliver kun værre.

  Kommentar by anonym — 21. maj 2012 @ 09:32

 33. Haha i jo helt til grin!

  Kommentar by Aisha — 17. august 2012 @ 02:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper