17. maj 2012

Muslimer stemmer rødt, men en rød bykonge er ikke populær i islamiseret bydel: “Det här är min gata!”

I sidste uge kunne Le Figaro fortælle, at op imod 93 procent af franske muslimer stemte på socialisten Hollande ved præsidentvalgets 2. runde. Lignende procentsatser ses i flere vestlige lande, herunder Sverige.

Forleden var Malmø-borgmester Ilmar Reepalu en tur i multikulturelle Seved (hvor en bevæbnet Peter Mangs yndede at rekognoscere), og hvis han havde forventet at blive godt modtaget af sine kernevælgere, så blev det en skuffelse. For den arabiske gade var han stadig en liljehvid, der var kørt forkert: “Det här är min gata!”

(Uppdrag granskning, SVT, 28. marts 2012; Youtube)

“Når det drejer sig om valg af bolig, bliver det helt tydeligt, at de liljehvide foretrækker at bo blandt mennesker, hvis pigmenteringsgrad ikke afviger ret meget fra deres egen liljehvide. … De liljehvide vil aldrig indrømme, at de bor disse steder, fordi de har begrænset lyst til at omgås de ikke-vestlige, som de med så stor ihærdighed og iver har fået til landet.” (Morten Uhrskov Jensen om elitens bolighykleri; Information, 15. maj 2012)

Oploadet Kl. 09:16 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36993/trackback

25 Comments »

 1. En kommentator inde på Youtube-klippet skriver i sin apologi “Svenskar säger samma sak till invandrare ‘detta är vår land’“.
  Det er simpelthen ufatteligt, at man kan sammenligne indvandreres belejring af bydele med landets egen befolknings fædrelandsfølelse.

  Kommentar by Vest — 17. maj 2012 @ 09:26

 2. Det forekommer mig at de blødende hjerter, der så gerne vil have indvandring fra mindre udviklede lande hertil, må antage at tilflytterne vil være nemme at styre. Det forekommer mig at den antagelse bygger på en fundamental ringeagt for de “mindre udviklede”: Man antager at de ikke er i stand til at smede rænker eller benhårdt forfølge deres egne interesser på bekostning af alle andre.

  Men bare fordi man kommer fra et land uden et fungerende civilsamfund eller uddannelsessystem, er man ikke nødvendigvis dårligt begavet. Selvfølgelig vil de tilflyttende forfølge deres egne interesser – der ikke nødvendigvis stemmer overens med vores – og eftersom vi ikke kan gå ud fra at de er dummere end os, må vi gå ud fra at de i et vist omfang vil have success med det.

  Kommentar by Vagn Henning — 17. maj 2012 @ 09:50

 3. Ja selvfølgelig stemmer muslimer socialistisk. Det er jo derfor europas socialister har inviteret dem hertil (på de borgerliges regning).

  Kommentar by Svend — 17. maj 2012 @ 10:18

 4. Jeg har ikke meget fidus til ham Ilmar Reepalu. Da der endelig kom fokus på jødernes situation i Malmø vinklede han det straks til at det skyldtes Israels politik og indikerede dermed at det var jøderne selv, som var nogle skurke og ikke de muslimske indvandrere som terroriserede dem.

  Kommentar by Vest — 17. maj 2012 @ 10:37

 5. De svenske politikere har gjort Sverige til et helvede for svenskere, i højere grad (!) end danske politikere har gjort Danmark til et helvede for os.

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2012 @ 10:58

 6. Mon han var sluppet uden skrammer, hvis der ikke havde været kamera på?

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. maj 2012 @ 11:06

 7. Digterisk frihed:Dialog i Malmabad:
  – Som enhver kan forvisse sig om, er alt fred og idyl i Malmabad. Alle kulturer lever fredeligt side om side, og politiet har alt under kontrol. Jeg bliver faktisk helt rørt over at høre mig selv. Det multikulturelle samfund er en smuk…
  – Hvad du lave i min gade, svenskersvin?
  – Nej, undskyld mig, din gade, jamen…
  – Nu du holde kæft, hvis du filme mig, jeg kn…
  – Jamen skal vi nu ikke være søde ved hinanden?
  – Du bare en skideracist. F*ck dig, svin mand.
  – Jamen kære ven, jeg er jo på JERES side.
  – Du ikke røre mig, b*ssesvin mand.
  – Nej, skal vi nu ikke synge “We shall o…
  – Ingen svenskere i vore gader. Racist.
  – Avavav, kan vi nu ikke bare snakke om det?
  – Du ikke vove at kalde mig perker, dit svenske nazisvin mand.
  – Av, hjælp, politi. Hvor er politiet?

  Kommentar by hr. Jensen — 17. maj 2012 @ 11:19

 8. Alle kan komme galt af sted, men det er da godt, at muslimerne stemmer rødt.

  Kommentar by Holgers ven — 17. maj 2012 @ 13:57

 9. Det er både godt og skidt, i det lange løb må selv de største teflon-tosser se hvad det er der foregår og begynde at forholde sig fornuftigt til situationen.

  Kommentar by Santor — 17. maj 2012 @ 16:17

 10. Var der ikke en eller anden svensk politiker tosser der udtalte noget i retning af; at når vi importerer muhammedannere så vil de behandle os pænt når “de” kommer i flertal?

  Kommentar by Hans Und — 17. maj 2012 @ 16:26

 11. Nemesis! Lad dem da bare smage, hvordan vi andre har det. Her hjælper det nok ikke at ryge en fed og snakke i rundkreds.

  Kommentar by xenofob — 17. maj 2012 @ 16:29

 12. @8 Holgers ven “det er da godt, at muslimerne stemmer rødt.

  Ja, det er jo en symbiose, en selvforstærkende effekt eller hvad du vælger at kalde det:
  Jo flere muslimer, der kommer til Europa, desto flere røde bliver stemt ind. Jo flere røde, der bliver stemt ind, desto flere muslimer kommer der til Europa. Og dette er jo tilsyneladende godt for begge parter.
  Desværre vil det på lang sigt knuse den vestlige civilisation og alle de frihedsrettigheder, som er blevet opbygget gennem de sidste flere hundrede år. Ytringsfriheden og den vestlige kultur er allerede kraftigt under pres fra totalitære kræfter. Men det er tydeligvis noget, som både de røde og muslimerne ønsker. Derfor vil den perverse rødfascistisk-islamofascistiske alliance bestå lige indtil nogle af de mere rationelle røde en dag indser, at de faktisk bedre kunne lide det dengang latterliggjorte kolonihave-Danmark end de kan lide den totalitære stat Europas Forenede Kalifat. Til den tid er det desværre for sent at vende udviklingen. Så I har fundet en næsten sikker vinderstrategi ved at fortsætte importen af muslimer fra tredjeverdenslande. I er næsten sikre på at knuse de europæiske nationalstater og dermed rygraden i den vestlige demokratiske civilisation. Men hvad dælen, det går jo mest ud over vores børn og de kommende generationer, og dem er I jo næsten lige så ligeglade med som I er med vores forfædre. Det er kun os slemme konservative, som ud fra vores slemme grundholdning oplever en vis samhørighed med slægten og folket.

  Kommentar by Vest — 17. maj 2012 @ 17:25

 13. 8.Holgers ven.

  Er der ikke noget du overser: kan du huske da Khomeini kom til magten i Iran og hvad der derefter skete med de iranske socialister ?

  Alt hvad disse socialister kunne hænges op i blev taget i anvendelse.

  Hvis du tror denne forbrødring mellem muslimer og socialister her i Vesten vil holde ved skulle du måske overveje at læse nærmere om det iranske samfund efter Khomeini tog magten .

  Det samme kan ske igen – også her i landet.

  Kommentar by Vivi Andersen — 17. maj 2012 @ 19:01

 14. @Vest
  Når man først har skubbet til snebolden, går det nogen gange helt af sig selv:

  “Hvide babyer i undertal i USA”
  http://jp.dk/udland/usa/article2780068.ece

  Kommentar by Kenny Starfighter — 17. maj 2012 @ 19:12

 15. Ha ha ha ha – åhhh, hvor er det morsomt. Tak for posten. Har hørt og læst meget om Reepalu – åhhhhh for en oplevelse at se ham :)

  Kommentar by ThorG — 17. maj 2012 @ 19:51

 16. @Vivi,

  Helt korrekt. Bare fordi nogen (venstrefløjen) hjælper nogen (muslimerne) til at få øget indflydelse, betyder det ikke, at der vil blive taget hensyn til en, når først de andre har fået magt og indflydelse nok. Dette er faktisk en af kernepointerne i islam: At være flink og fredelig, når man er i undertal og hård og brutal, når man har magten. Muhammed viste det selv. Han var meget fredelig, da han selv var en minoritet i Mekka. Men da han kom til magten i Medina sprang det voldelige ud i fuldt flor.
  Nogle europæiske muslimske ledere (såsom Anjem Choudary) siger også ligeud, at venstrefløjen er nyttige idioter for islam, som før eller siden skal underkaste sig. Sådan er tankegangen.

  @Kenny,

  Du har helt ret. Med indvandring og befolkningsudskiftning er der ingen vej tilbage: Hvis ikke man siger stop i tide ruller lavinen. I Danmark kan vi stadig nå at sige stop for indvandringen fra tredjeverdenslande, men jeg mener, at det skal ske inden for de næste 5-10 år. Ellers ruller lavinen. For England og måske også Sverige er jeg bange for, at det allerede er for sent. Der ruller lavinen allerede, og de vil aldrig mere opleve national samhørighed og enighed om demokratisk vestlig civilisation. De vil i fremtiden være kampskuepladser for en kulturkamp, hvor den vestlige demokratiske kultur vil få en mindre og mindre plads, mens totalitære, fremmede og voldelige ideologier (særligt islam) vil fylde mere og mere.

  Kommentar by Vest — 17. maj 2012 @ 20:21

 17. 16.Vest

  Præcist hvad jeg tænkte på, da jeg skrev om det der foregik i Iran.

  Personligt fatter jeg ikke venstrefløjens forgabthed i muslimer.

  Enten er det fordi socialisterne bevidst ignorerer hvad der er foregået der, hvor de rettroende har fået greb om magten eller – det er fordi socialisterne ikke gider sætte sig ind i de islamiske tekster + islams historie.

  Teksterne, samt historien gør det temmelig tydeligt for læseren hvad islam/ muslimer har til hensigt og hvordan de agter at behandle ikke-muslimerne !

  Vi i Vesten burde tage fat og få sat sving i repatrieringern, men aller først at lukke 100% for al yderligere tilvandring hertil fra de arabisk/islamiske lande.

  Kommentar by Vivi Andersen — 17. maj 2012 @ 22:16

 18. @Vivi

  Jeg kan heller ikke forstå venstrefløjens “forgabthed i muslimer”, som du kalder det. Vi kan dog konstatere, at den er en realitet. Jeg har flere forskellige bud på dens årsag, som ligger lidt i forlængelse af dine bud:

  1) Venstrefløjen aner intet om islam og gider heller ikke sætte sig ind i tingene (dette er i hvert fald sandt for de fleste).

  2) Venstrefløjen har helt overfladisk konstateret, at muslimerne vil gøre op med den nuværende vestlige samfundsnorm, og det vil venstrefløjen også (dette er sandt for alle de revolutionære)

  3) Venstrefløjen kan se, at højrefløjen taler imod islam, og alene af den grund taler de FOR islam, bare for at være modsat (dette er især sandt for mange af de unge)

  4) Venstrefløjen ønsker brændende at nedlægge de europæiske nationalstater, og de har set, at den muslimske indvandring er et glimrende værktøj til at skade og i sidste ende nedbryde vestlige demokratier og SAMTIDIG sikre venstrefløjen stemmer (dette håber jeg er en sjælden holdning, men den findes)

  5) Venstrefløjen er forvirret, rodløs og søgende og mangler i virkeligheden en religion. Men fordi kristendommen er en del af vores tradition søges der mod islam som noget “nyt” (dette gælder for nogen på venstrefløjen. Nogle bliver faktisk konvertitter. Indtil videre er dette mere almindeligt i England og Tyskland end i DK).

  Jeg tror, at svaret skal findes i en kombination af ovenstående. Det er en kombination af uvidenhed, naivitet, revolutionære tanker, ønsker om superstater (EUSSR) frem for nationalstater, barnlig gøren-det-modsatte samt en rodløs søgen efter noget nyt. Dette krydres så med et “politisk korrekt” selvbedrag om at muslimske indvandrere er nogle forfulgte stakler som ikke har noget sted at være, selv om de fleste kommer her af egen fri vilje og tilbringer halvdelen af tiden på “ferie” i deres hjemland.

  Kommentar by Vest — 17. maj 2012 @ 23:56

 19. De venstreorienterede har i sandhed lagt fundamentet for en fremtidig kultur og racekrig…

  Kommentar by Jacob Andersen — 18. maj 2012 @ 08:39

 20. Og de dovne røde vågner ikke op før det er for sent, dvs. først når borgerkrigen raser… Da vil de indse og indrømme fejlen, indtil da er det hele bare et sjovt projekt for dem de har sat sig i hovedet. De går hellere ned med mand og mus, end tage noget op til revurdering, rød bloks leder Vestager vil lade tvivlen komme de fremmede og multikulturen til gode og om nødvendigt må det blive demokratiet og frihedens undergang. For De Radigale skal det gå efter bogen, koste hvad det vil, det rene nationale selvmordsprogam de har gang i.

  Kommentar by LarsB — 18. maj 2012 @ 13:40

 21. 18.Vest

  Hvad der forårsager forholdet mellem socialister og muslimer er muligvis et fælles ønske om at ødelægge de vestlige, hvides samfund og lande indefra -samtidig med processen foregår i i ALlE de vestlige lande.

  Hvad muslimerne angår følger de manualen koranen samt MO.s anbefalinger og levevis.

  Socialisterne/kommunisterne……..angående disse er der revolutionen i Rusland og dens bagmænd at spekulere lidt over.

  For HVEM var de i grunden disse bagmænd med de russisk-klingende navne ?

  Deres navne var valgt med omhu for at skjule for omverdenen hvem og hvad de i virkeligheden var !

  Zionismen gemte de under deres nye navne og strategier , men…..

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. maj 2012 @ 14:24

 22. Det er naturlivis sørgeligt at jo fere arabere jo flere socialister! Det er et demokratisk problem at socialisterne bare kan importerer stemmer fra den 3. Verden og så bare grine af os andre!

  Kommentar by Robert R — 18. maj 2012 @ 22:33

 23. Vivi Andersen
  “Deres navne var valgt med omhu for at skjule for omverdenen hvem og hvad de i virkeligheden var !

  Zionismen gemte de under deres nye navne og strategier , men…..”

  Sieg Heil !!!

  Kommentar by Jørn Boye — 19. maj 2012 @ 08:13

 24. Når forholdene i de såkaldte flygtninges hjemland er blevet bedre, bør de nordiske myndigheder sørge for at repatriere “flygtningene”. De hjemsendte “flygtninge” kan være med til at opbygge deres hjemland. Desuden vil hjemsendelser være en stor fordel for de danske skattebetalere.

  Kommentar by Jørgen — 19. maj 2012 @ 19:43

 25. @22 Robert R, “Det er et demokratisk problem at socialisterne bare kan importere stemmer fra den 3. Verden og så bare grine af os andre!

  Præcis. Det er faktisk et demokratisk problem. Og selv hvis de ville, kunne borgerlige partier ikke bruge den samme taktik. De mennesker, som kan “lokkes” til landet af en borgerlig politik er typisk ressourcestærke mennesker, som vil bidrage til landets økonomi og fremgang. Det er mennesker, som stiller krav, som har mål og som ikke bare lader sig købe. Det er altså ikke blot stemmerobotter, som man kan tildele kontanthjælp eller førtidspension i tusindtal til gengæld for deres “ydelser”. Derfor har vi et stort demokratisk problem.

  Kommentar by Vest — 20. maj 2012 @ 23:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper