26. maj 2012

SOS mod Racisme & DRC mener Danmark skal straffe ytringer og indføre multikulturalisme

Europarådet anbefaler flere statsmidler til antiracistiske NGO’ere, og sådan kører det hele lidt i ring. Fra Jyllands-Posten – Hemmelige kilder bedømte Danmark (kræver login).

“Konklusionerne var klare, da Europarådet i tirsdags offentliggjorde den såkaldte ECRIrapport om racisme og intolerance i Danmark. Det er imidlertid mere uklart, hvordan konklusionerne er blevet til, for Europarådet vil ikke offentliggøre sine kilder.

Kilderne har bl. a. fortalt ECRI-delegationen, at hadske udtalelser fra specielt Dansk Folkeparti har skabt et politisk klima i Danmark, hvor det har været muligt at forringe vilkårene for minoriteter.

De har også fortalt, at danske medier tilskynder til racehad uden at blive retsforfulgte, ligesom de har sagt, at udlændingepolitikken er for hård på en række punkter. På den baggrund anbefaler ECRI-rapporten bl. a. flere udlændingelempelser, og at myndighederne sikrer en mere positiv tone i medierne og fra politikere. …

Men kilderne til den negative beskrivelse af Danmark er som nævnt hemmelige. … det giver ikke sikkerhed for en lødig rapport, mener Jacob Machangama, der er chefjurist i den borgerlige tænketank Cepos: »Hvad nu hvis det er SOS mod Racisme og Dokumentations-og Rådgivningscenteret, der er de to kilder? Deres synspunkter ligger jo rimeligt tæt op ad hinanden,« siger han.
Netop de to grupper har bidraget til rapporten.

(Nordsjællands Politi efterlyser Rami Baha Amami, 25. maj 2012)

“ECRI henstiller indtrængende til de danske myndigheder, at de med alle til rådighed stående midler, men uden utidig indblanden i den redaktionelle frihed, gør medierne opmærksomme på behovet for at sikre, at de oplysninger, som de formidler, ikke danner grobund for et fjendtligt klima mod medlemmer af de grupper, som har ECRIs særlige interesse. “ (Jacob McHangama, Berlingske Blogs, 23. maj 2012: Europarådet: afskaf frihedsrettigheder og indfør multikulturalisme)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/37309/trackback

18 Comments »

 1. Disse hemmelige, totalitære organisationer undergraver vores Grundlov og bør lukkes.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 26. maj 2012 @ 20:02

 2. “De har også fortalt, at danske medier tilskynder til racehad”

  Det er bare så langt ude…
  Er det offentliggørelsen af et billede, som det af Rami et-eller-andet, der er “tilskyndelse til racehad” eller blot et signalement, som “af mellemøstlig oprindelse”?

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. maj 2012 @ 20:21

 3. Jeg har meget stor respekt for uriasposten.dk og for din indsats, Kim Møller, men når du fortolker mainstream-mediernes retorik som meget venstredrejet og indvandrervenlig, synes jeg, at det også bør være på sin plads, hvis du viste din kaliber ved at kritisere Jacob McHangamas rubrik: Afskaf frihedsrettigheder osv., for det er jo faktisk en ret bombastisk udtalelse, når man først dykker lidt længere ned i rapportens råd til, hvordan den udmelding rent faktisk skal fortolkes.

  Kommentar by Andreas H — 26. maj 2012 @ 20:22

 4. The usual suspects – og med deres sædvanlige metoder.

  Kommentar by Michael Laudahn — 26. maj 2012 @ 20:22

 5. Jeg har allerede for et par dage siden kommenteret disse oplysninger om DRC og SOS Racisme m.m. i tråden http://www.uriasposten.net/archives/37216#comments, indlæg 70-71 og 75. Det er ærgerligt at debatten om den samme rapport deles op i forskellige tråde.

  Kommentar by Niels P. — 26. maj 2012 @ 20:24

 6. Hvordan er det overhovedet muligt at Europarådet kan slippe afsted med at bruge “hemmelige” kilder?

  Det stinker af fusk.

  Kommentar by Santor — 26. maj 2012 @ 21:24

 7. Alt stinker efterhånden af fusk!!!
  Skiftende regeringer har begået forfatningsbrud efter noder, og de har gang på gang henvist til jurister i ministerierne, der var afhængige af lønnen fra ministerierne.
  Det er røvrenderi af et helt folk – det danske folk.
  Stop det!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 26. maj 2012 @ 22:18

 8. >2
  Ja se nu bare JPs artikel om somaliers skattesnyd:
  http://jp.dk/indland/article2788322.ece

  Somaliere taget i systematisk snyd

  Lederen af en særlig skatteenhed kalder somalieres systematiske skattesnyd for undergravende for velfærdssamfundet.
  I en særlig skattekontrol har Skat konstateret omfattende snyd med for høje fradrag hos somaliere i den vestlige del af Aarhus. Skat har kontrolleret i alt 269 personer med somalisk baggrund, som havde skrevet meget høje fradrag ind i deres skatteopgørelse, og ifølge Skat har 248 af dem snydt for tilsammen 12,5 mio. kr.

  Der kunne virkeligheden godt have været vinklet anderledes, måske sådan at man slet ikke kunne se noget virkelighed? Ellers kunne folk jo næsten få det indtryk, at skattesnyd var mere udbredt blandt somaliere end blandt etniske danskere, og sådan må man jo ikke tænke. Spørg bare ERCI.
  Og hvad bliver ellers det næste? At Skat også checker somalierne på Nørrebro i København? Andre sydlændinge? Hvad kunne det ikke ende med? Måske finder de også på at kigge nærmere på bestemte gruppers førtidspensioner og andre sociale ydelser? Måske at gå opholdstilladelserne efter i sømmene, og hjemsende dem, der hvert år holder ferie i det land, de skulle forstille at være flygtet fra?
  Eller er det for meget at håbe på?

  Kommentar by Hertz — 27. maj 2012 @ 01:49

 9. EU = DR = meningstyrani = DDR.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 27. maj 2012 @ 06:05

 10. “danske medier tilskynder til racehad”

  Hun er nummer 10 i rækken af kvinder, som har været udsat for overgreb
  http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koege/2012/05/24/142207.htm
  Han beskrives som: mand, 25-30 år, dansk, lys i huden, ca. 180 cm høj
  —————
  Det er nu blevet betydeligt mindre risikabelt for unge piger at færdes om aftenen i de centrale dele af Køge By http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koege/2012/05/25/142300.htm

  INGEN BESKRIVELSE
  ————
  men det kom her
  http://www.sn.dk/Faengslet-for-at-befamle-13-kvinder/Koege/artikel/202365 26. maj 2012
  En 23-årig udlænding blev fredag i Retten i Roskilde varetægtsfængslet i tre uger for gennem en længere periode at have befamlet 13 kvinder på gaden i Køge

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2012 @ 06:58

 11. @Hertz

  Det er vel bare pirater, der har fundet nye arbejdsområder.

  Danske pengekasser er åbent hav for alle

  Og det hele bliver selvfølgelig tilgivet. Den somaliske formand siger

  »Jeg skammer mig på somaliernes vegne. De stjæler jo penge fra samfundet. Jeg tror ikke, at de har vidst, hvad de har gjort.«

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2012 @ 07:16

 12. danske medier tilskynder til racehad.

  Kunne uden besvær præciseres til: “Sandheden tilskynder til racehad”.

  Løsningen er ikke at presse medierne til at rapportere ‘med større kulturel sensitivitet’. Løsningen er at gøre noget ved de underliggende problemer, så modviljen aldrig opstår.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. maj 2012 @ 08:49

 13. @ 8. Dansk kultur kontra somalisk.

  Det er ca. 10 år siden. Jeg var som genbo til Maren inviteret med til hendes 80 års fødselsdag. Da jeg ikke hørte til inderkredsen men periferien, blev jeg placeret midt i en flok gamle koner. Hold da kæft tænkte jeg, nu skal du, ud over at være tvunget til at komme med en passende gave, udsættes for timelang ævl om strikkeopskrifter og børnebørn!

  Men her tog jeg helt fejl. Alt de gamle tanter snakkede om, var, hvordan de snød og bedragede det offentlige. Alle havde gode idéer og løsninger – der var ganske enkelt ingen ende på opfindsomheden.

  Hvad er det man siger? Sætter man stærekasser op, så kommer der stære.

  Kommentar by Svend — 27. maj 2012 @ 09:39

 14. @Svend

  Mener du i ramme alvor, at du kan sammenligne de 2 befolkningsgrupper?

  Der er da himmelvid forskel

  Indvandrere kommer til et vildfremmedt land, og får det hele forærende. Svindler og bedrager ovenikøbet

  Mon dine gamle koner har fået det hele forærende i hele deres liv?

  De har nok bidraget til at opbygge dette land, som du altså ønsker at forære væk.

  Landsforrædderiet kunne meget vel være grunden til tanternes adfærd

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2012 @ 11:04

 15. @ tavsen.

  Nej, jeg mener det, jeg skriver, men når du nu vil have det uddybet, så ok da – selvom vejret mere er til at gå ud på terrassen og drikke en kop kaffe.

  Kort sagt har et flertal af danskerne arbejdet for en stat, der ville fratage de nyttige stort set alle deres penge, og give dem til flertallet. Velfærd og demokrati kalder de dette menneskerettighedskrænkende tyveri, hvor folk reelt holdes som slaver. For at sikre, at de bestjålne ikke på noget tidspunkt kunne få lov at beholde bare halvdelen af deres surt tjente penge, inviterede flertallet horder af bistandsklienter hertil som stemme- og arbejdskvæg for flertallet.

  Egentlig foragter jeg de nassende unyttige danskere mere end de fremmede, der kommer lige fra den solsvedne afrikanske ørken med et ganske andet normsæt end hæderlige danskeres.

  Det var den korte udgave, og som du kan forstå, har jeg ikke været på universitetet for at studere finere socialistisk dannelse. Jeg har arbejdet stort set hver dag hele mit lange liv, og jeg har aldrig fået en øre nogetsteds fra. Så kan man blive lidt grov.

  Og nu ud til kaffen.

  Kommentar by Svend — 27. maj 2012 @ 11:59

 16. Det er vigtigt at notere sig, at ECRI ikke ligesom forgængerne forsøger sig med folkeoplysning og holdningsdannelse. Det er gået op for ECRI, at folkeviljen ikke er så bøjelig, som det kunne ønskes, og at man derfor denne gang går henover folket og direkte til statsmagten og diverse venstreorienterede tæskehold for at få presset det multietniske samfund igennem med magt.

  Kommentar by Arne Torp — 27. maj 2012 @ 12:15

 17. Jeg tror altså ikke at Mchangama staves med stort H. Det er ikke et skotsk Mc, der indleder navnet. Hans far er Said Mchangama, tidligere parlamentsformand på Comorerne.

  Kommentar by info — 27. maj 2012 @ 18:10

 18. Billed det min fætter.

  Kommentar by Hassan — 27. maj 2012 @ 20:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper