28. maj 2012

Peder ‘Fjordman’ Jensen om mediernes Counterjihad-ekspert Øyvind Strømmen

Kommentar af Fjordman på Frontpage Mag – The Crackdown on the European Counterjihad.

“One of the experts on contemporary Islamophobia subpoenaed in the trial against Anders Behring Breivik is the Norwegian writer Øyvind Strømmen. Prior to this case he was virtually unknown, but he has enjoyed a tremendous career boost thanks to Breivik’s evil acts, and is now hailed as a “leading expert” on the Counterjihad, a claim which triggers roars of laughter from those who actually know this movement. A lucky opportunist, Strømmen sells his books by labeling me a dangerous “Fascist.” He says very little about real problems caused by mass immigration to Western countries, but a great deal about how evil any opposition to mass immigration is.

Strømmen also had an article published in the prestigious American magazine Foreign Affairs… Writing there about what he termed “violent Counter-Jihadism,” which he linked to Breivik’s mass murder, Strømmen concluded that “It is crucial that law-enforcement authorities and intelligence agencies better understand the true relationship between the words and ideas of Internet-based counter-jihadists and the real-world violence they seem to have inspired.”

The official line promoted in the mainstream media, for instance by Mina Hauge Nærland in the newspaper Aftenposten, is that I am an “extremist” whereas Strømmen is an expert on extremists. … At the public broadcaster NRK, Tarjei Skirbekk honored Strømmen’s book The Dark Net with a very positive review. I’m referred to as one of the foremost ideologues “on the extreme Right in Europe and a leading carrier of Fascist ideology.” Strømmen spends much time discussing various proto-Fascists, one of them being the Italian author Oriana Fallaci. Fallaci was an anti-Fascist throughout her life and saw the struggle against Islam in the final years of her life as the logical conclusion of this – but let’s not let facts get in the way of a good story. …

For the record, in all of my writings – and I’d estimate that I have published more than a million words online, although I lost track years ago – I haven’t called for colonizing other peoples’ countries a single time. Not once.

What it takes to be labeled a “right-wing extremist” and almost a “Nazi” in our age is to be European and support the self-determination and self-preservation of European civilization and the ethnic groups and nations which historically created it. Self-preservation, the very essence of life all the way down to bacteria, is now systematically being denied to Europeans. If you are a person of European extraction, you become an “extremist” not by wanting to colonize other people’s countries, but simply by resisting the colonization of your country by others.

(Øyvind Strømmen, Landsstyremedlem for Miljøpartiet De Grønne)

In the daily Vårt Land, Strømmen strongly warned against giving those who are critical of Islam and mass immigration too much access to the mass media. This is the man who participated alongside the Norwegian Minister of Justice and the Police, Grete Faremo from the Labor Party, in a conference at the national Police University College on how the authorities and the police can work together more closely to prevent the spread of “extremism” – a term which often seems to overlap with those who disagree too vocally with the Social Democrats and their policies.

As usual, during this conference including the police authorities and the government, Strømmen highlighted me personally as representing one of the greatest threats Europe has faced since the Nazis. He did exactly the same thing at the Labor Party’s own conference about extremism in early 2012. Strømmen has also lectured members of the important government-appointed 22 July Commission, established to look into the causes of Breivik’s mass murder on 22 July 2011, about the supposedly large potential for violence among anti-Islamists.

Minister of Justice Grete Faremo has repeatedly emphasized the need to counteract so-called extremism on the Internet and wants the police to concentrate more resources on surveillance of this dangerous movement. Her policy closely mirrors the views of Øyvind Strømmen, who has earlier called for having more online police patrols on controversial websites and blogs. …

We can expect further clampdowns on those who voice any opposition to Islamization or Multiculturalism from the very same people who love the Muslim Brotherhood.”

Oploadet Kl. 09:42 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/37337/trackback

7 Comments »

 1. Det kan da heller ikke skrives mere klart og tydeligt og præcist.
  Ekstremisme i rød optik er bevarelse af nationalstaten, og en beskyttelse og et forsvar af nationale værdier og historie og identitet.
  Det er “ekstremt” at gå ind for status quo :).

  Og med det i baghovedet, bør man ignorere næsten alle nyheder i MSM, der er farvet igennem denne optik.
  Rene neutrale og oplysende nyheder skal man ud på blogs og en sjælden gang nogle af aviserne på nettet, for at finde.

  Norden vil blive opslugt og spist og spyttet ud af en massiv indvandring fra tredjeverdenslande, og om man stoppede imorgen med AL indvandring, vil dem der er her allerede få så mange børn ud i de næste mange generationer, så udviklingen vil ikke kunne stoppes. Om så DF fik 99% af stemmerne, ville man ikke kunne stoppe udviklingen.
  Hvordan? Ved at sterilisere folk? Ved at udrense? Disse 2 løsninger vil aldrig finde sted, fordi folk ikke ønsker dem simpelthen. Folket får hvad de ønsker i sidste ende.

  Konsensus er at vi SKAL acceptere denne udvikling, og hjælpe til at de kan blive flere og flere og blive “inkluderet”.
  Så afviklingen af nationalstaten er i fuld gang, og der er INTET man kan gøre pt.
  Og man kan bare se på fra sidelinjen, alt imens tiden går og går.

  Folk som Fjordman har et umådeligt klarsyn og en fornuft uden lige, og hvor meget respekt og anseelse nyder denne mand og hans lige egentligt? Så skidt står det til.
  Chris Holmsted Larsen får mere taletid end denne Fjordman nogensinde vil få. Ret sørgeligt.
  Men sådan er det, fordi danskerne er passive og ligeglade. Og medierne får milliardstøtte til at sprede propaganda og løgne.

  Kommentar by endnu en vantro — 28. maj 2012 @ 11:45

 2. Bare vent. Tider kan skifte. Lige nu er Strømmen på den høje hest. Om 15 år kan det være modsat. Han kan være som en skamfuld kommunist a la idag, og Fjordman kan være hyldet for sit fremsyn. Never say never.

  Kommentar by Josef. K — 28. maj 2012 @ 11:52

 3. Ham der Øjvin fik nok lukket for strømmen dengang han lå i kuvøsen.

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2012 @ 12:03

 4. Nu kender jeg Norge ganske godt, og kan kun konstatere at landet ganske vist gør mange ting rigtigt, men er præget af en voldsom lighedsmani og pietisme. Man tror det er løgn, men nordmænd flest er præget af dette. De mangler en Grundtvig, en Brandes, en PH. De har en tradition for landsfadere, en naiv idealistisk nationalisme, en begejstring for skiløb, og olie. Strømmen gør bare det som han er opdraget til, og som rigtig mange nordmænd er opdraget til. For tiden pustes der til selvtilstrækkeligheden fordi Norge som det eneste land i Europa stadig har et arbejdsmarked med momentum, og EU-modstanden har kronede dage. Det vi ser er blot et udtryk for den norske mentalitet, og derfor ryger Strømmen til tops. Det er vel ikke mere end to år siden jeg hørte den norske udenrigsminister i fuldt alvor rose Mona Sahlin for den svenske debat og den politiske korrekthed. Hun brugte til og med det udtryk. Jeg har boet i en kommune der har haft uafbrudt arbeiderpartistyre i over 100 år, og alt er fuldstændig gennemsyret af denne politiske orientering. Bygdenorge er også lillenorge, hvor små tanker blæses op til meget mere end de kan bære, og afstanden til omverdenen er stor.

  Nordmændende tager til Danmark på trods af naturen, men på grund af danskerne. Danskerne tager til Norge på trods af nordmændende, men på grund af naturen.

  Kommentar by Høgsbro — 28. maj 2012 @ 14:17

 5. Når brættet gøres op, så vil det med al sandsynlighed vise sig at Øyvind Strømmen er den ‘farlige’ og ‘ekstremismens nyttige idiot’. Islam og vestlig kultur er hinandens modsætninger og fungerer for så vidt fint hver for sig, men kan ikke indgå i en fredelig sameksistens. (Holgers ven; Du må gerne skrive en fiktiv historie om det vidunderlige Nørrebro og om hvordan du lå og solede dig i Folkets Park sammen med dine tre venner der alle bar deres kalot.)
  Det norske utopia holder næppe 10 år mere uanset olien, den fuldstændigt ukontrollerede masseindvandring udgør selv på den korte bane en eksistentiel trussel for nordmændene. Og det må forventes, at (flere) nordmænd vil handle i desperation selvom de er ofre for massemediernes massive multi-kulti-forherligende propaganda.
  >Høgsbro: “Nordmændende tager til Danmark på trods af naturen, men på grund af danskerne. Danskerne tager til Norge på trods af nordmændende, men på grund af naturen.” Fin observation – I LIKE!

  Kommentar by Polka Charlie — 28. maj 2012 @ 15:38

 6. Ja Nielsen, ham der Øjenlukker..øh, Øv jin ….arghh, Øj for en taber win-win politisk korrekt karriere kuvøse guf-guf mandslinge, har da virkelig taget skade af strømsvigtet, han befinder sig jo mentalt på kuvøse hjerne stadiet, stakkels “unge” Øvro-jeton gambler, med vores alle sammens fremtid…..

  Kommentar by li (islamonausea lidende) — 28. maj 2012 @ 23:08

 7. If you are a person of European extraction, you become an “extremist” not by wanting to colonize other people’s countries, but simply by resisting the colonization of your country by others

  Som andre også har været inde på, så er det her sagen i en nøddeskal.
  Det er skræmmende, at vi er kommet dertil, hvor det er “ekstremt” ikke at gå ind for at ens land skal omdannes totalt og nedbrydes indefra.
  Ville de “politisk korrekte” åbne deres egen hoveddør på lige så vid gab, som de ønsker nationens grænser? Forhåbentlig ikke. Og de ville forhåbentlig også smide enhver gæst ud af huset, hvis vedkommende gjorde deres hustru og børn ondt.

  Kommentar by Vest — 29. maj 2012 @ 12:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper